CCM-turnaus 20.-21.8.2004, Lahti

  • 14 676
  • 123

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Viestin lähetti karvakäsi
Kun tehtaalta tulee niin ne ei se VÄLTTÄMÄTTÄ kovin nopeasti tapahdu... :)
Jos on ns. aivan erillainen "muotti" kun muilla niin kaikki lavan muotit ja muut pitää valmistaa erikseen ja siinä menee aikaa...

Kiitän, lepo! :)
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Sepä oli oikea pre-season peli. Vauhtiahan oli aika-ajoin (pääasiassa tosin SaiPa-päädyssä) mutta se idea puuttui. Mikä kumma siinä on, että jopa Pelicans-hyökkäykset vaikuttivat paremmin organisoiduilta kuin SaiPan puskeminen, jonka ilmeisesti toivottiin johtavan jonkinlaiseen hässäkkään josta voisi sitten tökkiä räkämaalin. Eipä onnistunut tänään sekään, ei.

Toinen mikä jäi puuttumaan likimain kokonaan ovat oikeat lämärit viivalta, lerppua heittoa, puolittaista vetoa kyllä löytyi mutta ei tainnut olla kuin yksi tai kaksi kunnon tälliä (tosin tuloksen näistäkin voi lukea tulostaululta) jollaisilla varmasti oltaisiin saatu paikkaa maalin eteen. Hyvin tuo pelikaanimokke ne vähät sutaisut otti.

Puolustuksessa oli vielä kauheita tilanteita, jossa Pelicans etenee laidalta hyökkäysalueelle, pääsi muutamia kertoja syöttämään maalin edessä peliä seurailevan pakin eteen lipuneelle toiselle tai jopa kolmannelle aallolle viivan ollessa tyhjänä, hyökkääjät ilmeisesti vielä pohtimassa jaksaisiko tuonne mennä vai ei.

Mutta sellaisiapa ne ennen kautta pelattavat matsit ovat. Kiva oli jälkikasvullakin ekan erän kummastelun (ja erätauon karkkipussien) jälkeen, kyselivät "iskä, mitä sä huudat". Tohkeissaan kertoivat kotona että huutavat ja taputtavat sitten itsekin ensi kerralla. Oikein poijaat, huutakaa pois.

Kermanin ja Forrestin rankkarit kaatuivat siihen ettei kiekko enää kestänyt kyydissä, Nokelainen laukoi 4 metristä napakan vedon mutta yli taisi mennä. Banham pisti sitten jonkun "varman" taskusta, jota on harjoiteltu jo Kanadalaisista pihapeleistä asti, että pääsee joskus jatkossakin vielä koittamaan. Ja komiahan se oli. ;)

Kaikkiaan ihan kiva katsella, mutta liigaan on syytä terästäytyä molemmin puolin. Yli puoli minuuttia 5-3 YV eikä ratkaisua (oliko nyt aivan vakavaa myllytystäkään, kiekon siirtelyä) samoin muuten ylivoimapeli vaikutti taas vähän juonettomalta.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Santeri Heiskanen sai ottelurangaistuksen (!) polvitaklauksesta. Puolenkymmentä kertaa tilanne kerrattiin videoscreeniltä ja joka kerralla nähtiin puhdas lonkkataklaus.

Tuomari Partanen meni tällä kertaa halpaan, kun Petr Sachl jäi jäälle näyttelemään kuolevaa joutsenta. Seuraavassa vaihdossa Sachl oli jo pelaamassa ykkösylivoimaa vihellyskonsertin säestämänä. Epäilemättä pelimies, mutta valitettavasti myös tyypillinen tsekkiläinen seija.

Ike

PS. Pelicans oli tänään kiekollisesti paljon SaiPaa edellä. Tuntuipa hyvältä.
 

Sachl

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti Jussi77
Kaikkiaan ihan kiva katsella, mutta liigaan on syytä terästäytyä molemmin puolin. Yli puoli minuuttia 5-3 YV eikä ratkaisua (oliko nyt aivan vakavaa myllytystäkään, kiekon siirtelyä) samoin muuten ylivoimapeli vaikutti taas vähän juonettomalta.
Ei SaiPa jaksanut Pelikaaneja vastaan tosissaan ottaa, jos vertaa eilistä peliä tämän päivän peliin, niin johan se kertoo asenteesta.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Viestin lähetti Eisenhower
Santeri Heiskanen sai ottelurangaistuksen (!) polvitaklauksesta. Puolenkymmentä kertaa tilanne kerrattiin videoscreeniltä ja joka kerralla nähtiin puhdas lonkkataklaus.
Tuomari oli itse sijoittunut pelicansin puolustuspäästä katsottuna vasempaan laitaan, tilanne näkyi varmastikin hieman paremmin pääkatsomoon (suoraan Heiskasen takaa, kun tuomari näki mielestäni tilanteen kutakuinkin Heiskasen sivulta). Ei se mikään ns. ruma taklaus ollut, mutta ei nyt varsinaisesti pelin hengen mukainenkaan, kukaan ei halua menettää pelaajia sairaslistalle näissä harjoituspeleissä - sikäli ihan hyvä viesti pelaajille että ei tässä nyt vielä ihan tositoimissa olla. Pelisilmää löytyi tuosta tilanteensta Sachlilta kuitenkin, olihan jälkitilanteessa jo vähän paidankaulustakin siellä joillakin vähän kireämmällä (en nähnyt ketä olivat) mutta kuivui sitten kokoon.
Viestin lähetti Sachl
Ei SaiPa jaksanut Pelikaaneja vastaan tosissaan ottaa
Niin, en ehtinyt eiliseen matsiin vielä mukaan, mutta mielestäni SaiPa ei tällä hetkellä ole asemassa jossa kannattaisi jättää ottamatta vastukset tosissaan - vaikka nyt harjoittelupeleistä onkin kyse. Ehkäpä Mälli teki omia kokeitaan, mutta kuten Eisenhower totesi - Pelicans pelasi kiekolla juuri 3-0 SaiPaa paremmin tänään, niin tästä täytyy silti vielä parantaa rutkasti. Enkä epäile etteikö näin kävisikin, kunhan kausi pääsee käyntiin. Nämä nyt olivat fiiliksiä tästä yhdestä yksittäisestä pelistä.
 

Pertsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä jäi harmittamaan tuo Santun ulosajo.. Ensin sahcl yrittää väistää tulossa olevan taklauksen ja kun se ei onnistu niin jäähän makaan. Morjensta pöytään! Ei näin.

Muuten hyvä ja vauhdikas peli. Tuomari Partanenkin saa muuten puhtaat paperit. Ihan hyvä turnee kaiken kaikkiaan.. Varsinkin rankkuja oli mukava katsoa.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Suomalainen oli vakuuttava, ja näillä otteilla ykkösmaalivahdin paikka on selviö.(Nurmista lukuunottamatta)

Hyvä peli caaneilta, liikettä löytyi ja kaikki kentät onnistuivat hyvin. Erityismaininta Korkeavuorelle ja Lambergille puolustuspään pelaamisesta.



Tämä Forrest vaikutti ihan osaavalta pelurilta. Vaikka takana onkin "vain" yliopistopelejä, niin varsin lupaavia otteita esitti muuhun puolustuskalustoon verrattuna. Hyvä luistelija ja varma kiekollisena. Muut keltapaitaiset ovatkin sitten aika hyvin tiedossa, joten ei heistä sen enempää.
 
Viimeksi muokattu:

Jared

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans ja Jokerit.
CCM-turnaus kokonaisuudessaan

Eli nyt on nähty Pelicansin kummatkin ottelut. Vedetäämpäs pieni yhteenveto.

Ensimmäinen peli Trondheimia vastaan oli oikeastaan pelkkää maalintekoharjoitusta. Välillä nähtiin aivan ylivoimaista pyöritystä, jossa Pelicans ehti jopa vaihtaa välillä. Kakkokin nauroi vaihdon päätteeksi. Hienostihan se peli pyörikin. Ketju Je Saarinen - Hirvonen - Santavuori oli "tulessa". Kolmas erä oli jo pelkkää luistelua Pelicansin puolelta. 8-1 kertokoon pelin kulun. Trondheimin maali oli kieltämättä ihan hieno. Kova lämy viivalta.

Toinen peli SaiPaa vastaan yllätti kyllä allekirjoittaneen. SaiPan edelliset ottelut olivat kyllä vakuuttaneet, vaikka en ollutkaan nähnyt. Bluesin voitto ei kauheasti voimia voinut viedä. Marski-cupin voitto antoi olettaa hyvää suoritista tästä turnauksesta. Jotenkin kesy Saipa oli tänään Pelicansin käsittelyssä. Suorastaan repesin kun nm Sachl sanoi, että ei jaksanut SaiPa Pelicansia tosissaan ottaa. SaiPa oli vaan munaton tänään. Pyöri se kiekko Pelicansin maalilla useaankin kertaan muulloinkin kun ylivoiman aikaan. Banham oli kyllä pettymys. Ei vakuuttanut lainkaan. Rankkarin sisään pistäminen nyt on eri asia. Hienosti nosti kattoon. Pakko myöntää. Heiskasen ulosajo oli suorastaan naurettava. Partanen odotti ja odotti viheltääkkö vai ei. Kyllä se sieltä sitten loppujen lopuksi tuli. Täytyy myöntää, että huiman nopeasti se polvi sitten parantui. Parin minuutin jälkeen Sachl luisteli jo täyttä häkää ylivoimalla. Numeroita oli mahdollisuus Pelicansilla lopussa kaunistella, mutta 0-3 voitto riitti. Lopussa rankkareita vedettii vuorotellen tarpeeksi kauan. Banham onnistui vihdoin ja korjasi kisan SaiPalle.

Yhteenvetona hieno turnaus Pelicansilta ja varsinkin junnuilta. Nuoremmat Saariset ovat parantaneet huomattavasti. Santavuori ei pelannut SaiPaa vastaan, mutta vakuutti täydellisesti Trondheim-pelissä. Neljännen kentän pojatkin onnistuivat enemmän kuin kohtuullisesti.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Jos Blues olisi pelannut tosisaan, olisi Blues tämän roskaturnauksen voittanut.
Niin ja Wilson on tuhat kertaa kovempi kuin Banham.
 
Viimeksi muokattu:

karvakäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, JYP (Vänä) & LrNMKY
Banham ei vakuttanut katsojia?

No, Saipaan pelaajien mielestä (pelin jälkeen) parantaa kokoajan ja alkaa pikkuhiljaa pääsemään "kuntoon"... =) =) =)
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Tommy
Jos Blues olisi pelannut tosisaan, olisi Blues tämän roskaturnauksen voittanut.

On se hyvä, että tulitte käymään Lahdessa, joskin täten hieman outoa.

Hyvää hokia Pelicansilta ottaen huomioon, että nyt on vasta elokuu. Sen kai uskaltaa jo luvata, että tämän kauden jengillä ei jää asenteesta kiinni mikään. Sen kertoo jo Toni Saarisen "esityö" Pelsujen ensimmäiseen maaliin. Ja mä näin saman herran heittäytyvän kiekon eteen eilisessä matsissa. Viime kauden surffailijaan on huikea ero. Saarisen veljekset taas nämä hyrrät vähän kuin myrrät ovat todella hyvässä kuosissa. Jesseltä odotinkin jotain tämänkaltaista, mutta Jussin ennakkoluuloton rymyäminen on ollut loistava yllätys. Vielä kun molemmat äijät saivat kiekon jo reppuunkin.

Santtu Heiskanen suti vähän ohi kiekosta tänään, pisti hyvän niitin ja lensi suihkuun. Tuomari ei itse tainnut nähdä kuin Sachlin vonkaamassa jäässä. Heiskasessa on kyllä kapitaani einestä, jeh.

Super-Daniel onnistui taas.

Suomalainen...toinen vakuuttava peli perään. Selvä kakkonen tai selvä ykkönen riippuu vähän NHL-asioista.

Kuitenkin muistetaan että tässä vasta treenataan, mutta hyvähän tästä on jatkaa. Positiivisia treenejä, niitä tarvitaan.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Viestin lähetti Tommy
Jos Blues olisi pelannut tosisaan, olisi Blues tämän roskaturnauksen voittanut.
Joo... En väitä vastaan. Ehkäpä syy siihen, ettei Blues ole milloinkaan menestynyt SM-liigassa onkin espoolaisessa asenteessa. Tässä vielä teoriaa tukeva sitaatti mielikuvaketjusta:

Viestin lähetti Tommy
Blues - Miten tälläinen joukkue voi pelata SM-liigassa, eikä NHL:ssa?

Jatkakaa samalla asenteella. Menestytte takuulla ihan yhtä hienosti kuin tähänkin asti.

Ike
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Yritän ottaa SaiPa-lasit veks..

..ja todeta, että mielipiteeni Heiskasen suihkutuomion oikeudenmukaisuudesta ymmärrettävästi eroaa Pelicans-kannattajien näkemyksestä. Tilanteessahan Heiskanen lähti hakemaan Sachlia avojäällä varmaan ihan sääntöjen sallimin konstein. Mutta mitä tekee Santtu, kun näkee että Sachlhan harhauttaakin vähän sivuun; vetää suoraan Sachlia jaloille hieman polvea Sachlin suuntaan kurottaen. Jos kyseessä ei ollut polvitaklaus, niin yhtähyvin olisi suihkutuomion voinut antaa vaikka leikkaamisesta (taklaus suoraan jaloille). Sachl jäähän hetkeksi makaamaan, hetken päästä vaihtoaitioon ja muutama minuutti irvistelyä (Sachlin kasvoilta pystyi näkemään että sattui) ja luultavasti jääpussia. Hetken päästä pystyi huokaisemaan helpotuksesta, kun Petr tuli kuin tulikin kentälle.

Mitä tekee Pelicans-yleisö? Aloittaa valtaisan vihellyskonsertin kun Sachl koskettaa kiekkoa! Luultavasti jokaisella muulla paikkakunnalla olisi ensinnäkin abloderattu, ettei paareja tarvinnut kentälle tuoda, vaan mies suht. koht. omin avuin pääsi vaihtoaitioon. Bravo lahtelaiset.

Muuten ihan ok-turnaus, tosin halli suorastaan tulvi pissiksiä. Pelicansilta hyvä esitys kaikenkaikkiaan. Santavuori varsinkin häikäisi. Blues oli suuri pettymys, Pelicansin pöllyttämä Trondheim piti kaksi erää tiukoilla. Landon Wilson vaikutti todella pelimieheltä, vaikkei tainnutkaan taklata kertaakaan.
 

siesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KooKoo
Eipä ottanut SaiPa syksyn toista turnausvoittoa. Yritystä oli ja myös maalipaikkoja mutta kun ei, niin ei. Onnea Lahteen.

Nokelainen oli hyvä, samoin Hirvonen. Taisi Hire kilauttaa ottelussa kertaalleen tolppaakin. Forrest hukkasi rankkarissa kiekon ennenkuin pääsi edes maalille asti, mutta muuten pelasi taas tasaisen varmasti.
Kuten täällä jo mainittiin Frank nosti rystyltä maalin kattoon komean osuman. Kyllä oli välillä SaiPan pakit taas niin hukassa että, ja näytti ettei maalin edessä pärjätä voimassa ja kovuudessa. Onneks liiga-avaukseen on vielä aikaa.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Viestin lähetti Swift
Mitä tekee Pelicans-yleisö? Aloittaa valtaisan vihellyskonsertin kun Sachl koskettaa kiekkoa! Luultavasti jokaisella muulla paikkakunnalla olisi ensinnäkin abloderattu, ettei paareja tarvinnut kentälle tuoda, vaan mies suht. koht. omin avuin pääsi vaihtoaitioon. Bravo lahtelaiset.
Justiinsa. Näin niitä mielikuvia syntyy. Yleisesti ottaen Lahdessa(kin) taputetaan jos pelaaja jossain tilanteessa loukkaantuu ja jää maahan makaamaan, mutta turhapa sitä asiaan on tässä sen enempää lähteä todistelemaan, kun palstan SaiPa-kannattajat ovat varmaankin nähneet vain oman joukkueensa vierailuja Lahdessa. Ainoat pelaajat, jotka ovat henkilökohtaisesti saaneet kovan vihellyskonsertin muuten kuin vain olemalla joukkueidensa parhaimpia pelaajia ovat Mika Alatalo, Marko Jantunen ja nyt sitten Sachl, nuo kaksi ensimmäistäkin ihan muista ansioista kuin loukkaantumisen filmaamisesta(enkä väitä, että Sachlin tuskailu pelkkää filmaamistakaan oli). Heiskasen taklaus ei niin hirvittävän rumalta näyttänyt(vaikka polvitaklaus tai sen yritys eivät olekaan hyväksyttäviä), Sachlin kotimaan me kaikki tiedämme, seuraavassa vaihdossa oli täysillä mukana ja Heiskanen joutui suihkuun, siinäpä ne tekijät mitkä tuonkin reaktion aiheuttivat.

EDIT: B£u€$
 
Viimeksi muokattu:

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Reissusta kotiuduttu.

Lyhyesti peleistä:

Blues kaatui kahden hyvän erän ja Oksan epävarmuuden ansiosta. SaiPa jaksoi pitää liikettä pari erää ja teki voittoon tarvittavat maalit mutta peli muuttui tukkoiseksi puurtamiseksi kolmannessa erässä.

SaiPan ylivoima oli niin Bluesia vastaan umpisurkeaa. Kiekko ei liikkunut ja ylivoimamiehitys valui jatkuvasti liian lähelle neliötä. Tilaa ei osattu tehdä itselle laisinkaan.

Mällin kommentteja:

- Piti pelata ehjä 60 -minuuttinen mutta keskittyminen puuttui.

- Kolmannessa erässä ei saatu enää keskialuetta kiinni ja juostiin vastustajan perässä. Nuori kypsymätön joukkue oppii kantapään kautta.

- Ylivoimaa on harjoiteltu ja harjoitellaan vastakin. Jollei näillä miehityksillä toimi pitää muuttaa yv-kentällisiä.

- Omasta pelityylistä on viitteitä mutta eihän se valmiiksi tule koskaan. Aina on parantamisen varaa.

- Suunnanmuutospelimme on vielä aivan liian hidasta.


Pelicans sitten yllätti SaiPan täysin housut kintuissa. SaiPan pelaajat olivat joko löysällä asenteella liikkeellä tai muuten vain tukkeessa. Syyllä ei väliä, Pelicans käveli varsinkin pelin alussa SaiPan yli helposti.

Kolmannessa erässä SaiPakin sai painetta Pelicansin maalille mutta tyhjistäkin pistettiin ohi.

Vaan eipä hätää, tämä oli vain yksi harjoituspeli muiden joukossa.

Case Heiskanen - Sachl:

Vai oli (mielipiteensä julkistaneiden) lahtelaisten mielestä puhdas taklaus? Eisenhowerkin voisi vähän miettiä mitä kirjoittaa.

Tapaus todellakin näytettiin useaan otteeseen hidastettuna videotaululla. Sachl lähti harhauttamaan Heiskasta, joka ojensi polveaan sen verran, että polvi osui Sachlin polven yläpuolelle. Tilanteesta tuli onneksi vain puujalka ja Sachl pystyi jatkamaan ottelun loppuun asti.

Filmaamisesta.. Sachl olikin niin saatanan ovela jätkä, että filmasi vielä roudatessaan kamoja pukuhuoneesta bussiin. Kävely ei todellakaan ollut mukavan näköistä vaan jalkaan selvästi sattui. Vaihdoin miehen kanssa muutaman sanan ja sen sanon, että Heiskasen kannattaa pitää mieli virkeänä ja hoksottimet terävänä 17.9. Kisapuistossa.

Toivottavasti Eisenhower sinulla on todella hyviä todisteita siitä, että kyseessä oli "puhdas lonkkataklaus". Sen vuoksi vain utelen, ettei tapahdu hirveää oikeusmurhaa. Erotuomaritarkkailija nimittäin raportoi liigalle tapauksesta. Myös tarkkailija oli siis sitä mieltä, että kyseessä oli polvitaklaus.

Viestin lähetti RV16
Heiskasen taklaus ei niin hirvittävän rumalta näyttänyt(vaikka polvitaklaus tai sen yritys eivät olekaan hyväksyttäviä), Sachlin kotimaan me kaikki tiedämme, seuraavassa vaihdossa oli täysillä mukana ja Heiskanen joutui suihkuun, siinäpä ne tekijät mitkä tuonkin reaktion aiheuttivat.

En halua mitään eipäs-juupas -väittelyä aloittaa. Ihmeellistä kuitenkin on, että kun pelaaja osoittaa sisukkuutensa ja pienen levon jälkeen palaa kentälle, on se sitten vihellyskonsertin arvoinen asia. Varsinkin kun selvästi parissa seuraavassa vaihdossa Sachl varoi oikeaa jalkaansa eikä luistelu näyttänyt helpolta.

Ymmärrän tietysti sen, että kyseessä oli vääränmaalainen (koska kaikki tsekit ovat mulkkuja filmaajia) ja väärän joukkueen edustaja.
 
Viimeksi muokattu:

Miguel

Jäsen
Re: Yritän ottaa SaiPa-lasit veks..

Viestin lähetti Swift
Mutta mitä tekee Santtu, kun näkee että Sachlhan harhauttaakin vähän sivuun; vetää suoraan Sachlia jaloille hieman polvea Sachlin suuntaan kurottaen. Jos kyseessä ei ollut polvitaklaus, niin yhtähyvin olisi suihkutuomion voinut antaa vaikka leikkaamisesta (taklaus suoraan jaloille).

Lasien väri ratkaisee. Näistä väittelyistä ei saada tulosta millään ilveellä. Olen Iken kanssa samaa mieltä: nähdyn hidastuskuvan perusteella se ei ollut polvitaklaus.

Partaselta kyllä vähintäänkin kummaa toimintaa. Ensin on täysin eleettömänä ja sitten yhtäkkiä päättääkin linjatuomareilta kysymättä(?) pistää miehen pihalle. Toinen outo tapa oli viheltää hätäisesti peli poikki siirretyn rangaistuksen aikana. Käsittämättömän monta kertaa hyötyvän joukkueen peli katkesi Partasen yllättävään vihellykseen.

edit: Murmelille sen verran selvennystä, että minä en usko Sachlin juuri filmanneen. Tiedän kyllä itsekin jääkiekkoa harrastaneena, että usein tärähtää ja sitten säikähtää, mutta lyhyen jäähdyttelyn jälkeen pystyy jo pelaamaan, joskaan ei ehkä sataprosenttisesti.

Kantani taklaukseen ei muutu. Jos erotuomaritarkkailija on tuota mieltä, niin sitten on. Kai hän näki tilanteen paremmin tai jotain.
 
Viimeksi muokattu:

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Minä en ainakaan tarkoittanut että taklaus olisi ollut täysin puhdas. Muutenkin olen sen verran huono näkemään nopeista live-tilanteista ja videotaulukin oli sen verran sumea, että jossain siinä rajamailla se taklaus näytti olevan. Jos pelin jälkeenkin oli jalka vielä kipeänä, niin sitten se Heiskasen polvi oli osunut, eikä Sachl tilanteessa filmannut, mutta em. syistä näkökanta on erilainen, vastustajan pelaajien luistelua ei juuri muutenkaan tule tarkemmin katseltua edes tuollaisen tilanteen jälkeen.


Viestin lähetti Murmeli
Varsinkin kun selvästi parissa seuraavassa vaihdossa Sachl varoi oikeaa jalkaansa eikä luistelu näyttänyt helpolta.
Siihen tuskin moni tuollaisessa tilanteessa kiinnittää huomiota, kunhan se tietty pelaaja siellä kentällä viilettää ja näyttää olevan suurinpiirtein täysissä voimissa.

Viestin lähetti Murmeli
Ymmärrän tietysti sen, että kyseessä oli vääränmaalainen (koska kaikki tsekit ovat mulkkuja filmaajia) ja väärän joukkueen edustaja.
Periaatteessa näinkin, SaiPa ei yleensä ainakaan Lahdessa tyylipisteitä keräile ja tuon toisen mielikuvan ovat slaavilaispelaajat itse aiheuttaneet omalla pelaamisellaan, varmaan moni lahtelainenkin muistaa esim. Kratoskan kieriskelyineen.
 
Viimeksi muokattu:

LäJa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Murmeli
Case Heiskanen - Sachl:

Sachl olikin niin saatanan ovela jätkä, että filmasi vielä roudatessaan kamoja pukuhuoneesta bussiin. Kävely ei todellakaan ollut mukavan näköistä vaan jalkaan selvästi sattui. Vaihdoin miehen kanssa muutaman sanan ja sen sanon, että Heiskasen kannattaa pitää mieli virkeänä ja hoksottimet terävänä 17.9. Kisapuistossa.


Näin. Santeri Heiskanen on jälleen hoitanut työnsä kunnolla, kun oikein pitää alkaa uhkailemaan...

Heiskanen taklaa melkein jokaisella kerralla samassa asennossa: jalat levällään ja kädet miten sattuu. Jokainen, joka on Satntun pelejä seuraillut voi varmasti allekirjoittaa tämän.

Mielestäni Heiskanen tähtäsi taklauksen selkeästi Sachlin yläkroppaan. Sachl väisti hieman ja taklaus ei osunnut sinne minne piti ja ilmeisesti osui yläreiden ja lonkan väliin. Vahinko minun mielestäni, sillä Heiskanen ei ole sen tyypin pelaaja, joka yrittää taklauksillaan vahingoittaa vastustajaansa. Turhaa Sachl alkoi uhkauksia jakelemaan. Shit happens, get over it.

Ja Pelicansin pelistä: Hienoa huomata, että Sami Salonen on nostanut rooliaan varsinkin ylivoimalla. Näyttäisikin, että joukkueella on tarpeeksi laajuuttaa sentteri osastolla.

Suomalainen oli koko turnauksen vakuuttava, toisaalta eipä vastustajatkaan tarjonneet suurimpia haasteita. Helanen joutuu ihan tosisaan vääntämään pelipaikasta Suomalaisen kanssa, tuli Nurminen tahi ei.

Nuoret olivat myös mukava yllätys. Jaksettiin painaa hyvällä asenteellla molemmat pelit. Pikku hiljaa alkaa myös kiekko pysymään pojilla mukana. Varsinkin Jussi Saarinen on nostanut osakkeitaan viimekaudesta selvästi. Santavuoren esityksestä Trondheimiä vastaan tuskin tarvitsee sanoa mitään? Näkisin myös Mikko Niinikosken paranteneen peliänsä viime vuodesta. Niiskusta saammekin loistavan duunarin kolmos- nelosketjuihin.

Harjoituspelit ovat harjoituspelejä, mutta tärkeä turnaus voitto vaikeita aikoja kokeneelle joukkueelle. Tästä on hyvä ponnistaa ylöspäin.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Viestin lähetti Murmeli
... sen sanon, että Heiskasen kannattaa pitää mieli virkeänä ja hoksottimet terävänä 17.9. Kisapuistossa.
... Ja lujaa! Lappeenrannassa kannattaa aina pitää mieli virkeänä ja hoksottimet terävänä. Tuo ohje lienee perua ajalta, jolloin miehet olivat miehiä ja lampaat varuillaan.


Viestin lähetti Murmeli
Toivottavasti Eisenhower sinulla on todella hyviä todisteita siitä, että kyseessä oli "puhdas lonkkataklaus". Sen vuoksi vain utelen, ettei tapahdu hirveää oikeusmurhaa. Erotuomaritarkkailija nimittäin raportoi liigalle tapauksesta. Myös tarkkailija oli siis sitä mieltä, että kyseessä oli polvitaklaus.
Siinähän katselevat videota. Moneen kertaan hidastetussa kuvassa ei ollut edes minkäänlaista tulkinnanvaraa. Sachl tuli tilanteeseen pää alhaalla, yritti väistää, eikä siinä onnistunut. Heiskasen oikea jalka oli aivan kohtisuoraan jäätä vasten. Sachlin oikea reisi otti taklauksen vastaan väistöliikkeestä johtuen.

Miehen kiemurrellessa orgastisesti jäällä lähtivät muutkin keltapaidat show'hun mukaan. Yksi Heiskastakin päätä lyhyempi mikkihiiri lähti "kostoretkelle". Tietenkin niin, että linjuri ehti varmasti väliin. Linjamiehen jalkojen välistä oli sitten hyvä huudella. Samaan aikaan Sachlia likipitäen kannettiin miehissä vaihtoaitioon. Huvittavaa teatteria. Hetken luulin minäkin, että Sachl oikeasti loukkaantui. Onneksi kuitenkaan ei.

Caloun, Kratoska, Sachl... seijoja kaikki.

Ike
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Viestin lähetti Eisenhower
Miehen kiemurrellessa orgastisesti jäällä lähtivät muutkin keltapaidat show'hun mukaan. Yksi Heiskastakin päätä lyhyempi mikkihiiri lähti "kostoretkelle". Tietenkin niin, että linjuri ehti varmasti väliin. Linjamiehen jalkojen välistä oli sitten hyvä huudella.

Heh, näyttää olevan myös hyvä huudella "faktoja" vailla minkäänlaista totuuspohjaa, sillä Tikkanen löi Heiskasta hanskalla niskaan, Heiskanen kääntyi ja sanoi Höylälle jotain. Pari hetkeä myöhemmin linjurit tulivat väliin. Taisi vain Heiskasella tulla niin kovia omantunnontuskia, ettei iljennyt alkaa Tikkasen kanssa hoitamaan asioita. Harmi, ettei Viitaluoma ollut kentällä tapauksen aikaan, sillä niin kuumana näytti mies vaihtopenkillä käyvän. Heiskasen kaltainen rotta olisi sietänyt saada vähän enemmänkin turpiinsa.

edit:


Sachlin oikea reisi otti taklauksen vastaan väistöliikkeestä johtuen.

Siis, vainko tämän takia? Ettei merkittävänä osasyynä ollut Heiskasen "oho, sehän painelee ohi" -sivuttaisliike? Tässä ei ole mitään tulkinnanvaraa, Heiskasen toiminta aiheutti Sachlin puujalan. Jos Heiskanen olisi vain luistellut suoraan ja antanut paremman pelimiehen mennä ohitse, ei tilanteesta olisi täällä puhuttu sanaakaan. Nyt kuitenkin Heiskanen sen verran liikutti jalkaansa (okei, jalka oli jäässä) että se kolahti Sachlia jalkaan. Mikä siinä on niin vaikeata?
 
Viimeksi muokattu:

MetalMac

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nederland, Amsterdam, Sudden Death (RIP)
Viestin lähetti Eisenhower


Miehen kiemurrellessa orgastisesti jäällä lähtivät muutkin keltapaidat show'hun mukaan. Yksi Heiskastakin päätä lyhyempi mikkihiiri lähti "kostoretkelle". Tietenkin niin, että linjuri ehti varmasti väliin. Linjamiehen jalkojen välistä oli sitten hyvä huudella. Samaan aikaan Sachlia likipitäen kannettiin miehissä vaihtoaitioon. Huvittavaa teatteria. Hetken luulin minäkin, että Sachl oikeasti loukkaantui. Onneksi kuitenkaan ei.

Caloun, Kratoska, Sachl... seijoja kaikki.

Ike

No niin, kovaa puhetta pelicansin mieheltä! Sachlilla ei ole mitään tekemistä näiden 2 muun herran kanssa,paitsi tietysi kotimaan ja jääkiekko. Edelleen odotellaan herra Eisenhowerin todisteita siitä että kyseessä oli "huvittavaa teatteria". Se oli Heiskasen ruma taklaus, etkä sitä muuksi voi muuttaa. Ulosajo oli aiheellinen. En alkaisi paljoa SaiPan miehiä mikkihiiriksi nimittelemään, nimittäin jos omat pojat pelaa Lahdessa.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Re: Re: Yritän ottaa SaiPa-lasit veks..

Viestin lähetti Miguel
Partaselta kyllä vähintäänkin kummaa toimintaa. Ensin on täysin eleettömänä ja sitten yhtäkkiä päättääkin linjatuomareilta kysymättä(?) pistää miehen pihalle.

Kyllä, puhumattakaan tilanteen ulkopuolella tapahtuneiden rikkeiden viheltämättä jättämiset. Esimerkkinä tilanne, jossa Silvennoinen heitti kiekon keskialueelle ja kappas, sieltähän iskeekin joku Pelicans-hyökkääjä tilanteen ulkopuolella suoraan ranteeseen viikatteen. Partanen ei tainnut vaivautua kysymään edes linjureilta? Toisessa samankaltaisessa Korkeavuori iskee mailansa poikki Kermanin jalkaan (?), tosin tässä en mene takuuseen tuliko pikkukakkonen vai ei.

Olin kyllä näkevinäni Partasen ottavan kommentit toiselta linjurilta Heiskasen taklauksen jälkeen. Tosin en mene vannomaan mistä siinä keskusteltiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös