Calgary Flames 2012-2013

  • 158 869
  • 525

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Backlundin polvi irti. 4-6 viikkoa alustavasti kuolleena. Ben MUTHAFUKKEN Street nostettu hätiin.

Veti sitten selvästi parasta kauttaan, ja muutenkin ollut loukkaantumisia liikaa nuorella urallaan. No, paranisi nyt pian. Helvetti mitä säkää joillakin on.

Miikka lyötiin myös IR:lle, takautuvasti alkaen 5. päivästä. Joko tiistaina tai keskiviikkona voidaan aktivoida takaisin, jos on terve.

Cammalleri tuskin pelaa lauantaina vielä, mutta maanantai Feasterin mukaan on todennäköistä. Babchukia tuskin laittavat Heatiin kuntoutukseen, sanoi hän myös.

Ketjut treeneissä:

Glencross-Tanguay-Iginla
Hudler-BEN MF'N STREET-Cervenka
Comeau-Stajan-Stempniak
Begin-Jones-Jackman

En itkisi raivosta, jos jossainkohtaa (HETI) Comeau laitettaisiin vintille ja kaivettaisiin Horakin Romania kehiin.


Juppista juu, sano köyhä.
 
Viimeksi muokattu:

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Backlundin loukkaantuminen todella paha takaisku Flamesille, jolla on ennestään ohut sentteriosasto. Nyt sitten ratkaisu täytyy olla, että joku laitureista siirretään keskelle. Joko Hudler tai Cervenka mielummin keskelle kuin joku Street. Eikä myöskään näytä olevan Kiprusoffin loukkaantumisesta pahemmin tietoa liikkeellä? Harmillista, että miehiä alkaa tippumaan pois juuri, kun Flames alkaa voittamaan pelejä. Horak olisi mielestäni ollut luonteva vaihtoehto korvaajaksi, mutta joidenkin mielestä Street on ollut Heatin paras pelaaja tällä kaudella, joten mahdollisuus on varmastikin ansaittu. Horakin maalitehot ovat jotenkin ihmeesti jäätyneet AHL:ssä tällä kaudella. Horak teki joskus alkukaudella 10 maalia 9 otteluun, mutta nyt sitten tilastot näyttää siltä, että kasassa on 14 maalia 40 ottelussa.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Pikku tipsinä tähän kohtaan, että Hudlerista ei kannata kyllä sentteriä tehdä, vaikka NHL-pelisarjassa jostain kumman syystä onkin aina sentteri. Varmaan samasta syystä kun Zetterberg on vasen laituri. Auttamattoman toivoton kuitenkin aloituksissa, hidas ja heikko puolustamaan. Ilmeisesti Hudler on saanut hyökkäyspäässä onnistumisia kuitenkin aikaan, helvetin hieno juttu. En toivo kaverille kun pelkkää hyvää. Cup-keväältä kuitenkin hienot muistot ja seuraavanakin keväänä pelasi hyvin. Laiturina ihan jees, mutta sentterinä.. God, no.

Tuntuu, että Hudlerin kädet ja pelisilmä on vähän aliarvostettu. Kaverilla täytyy olla aika paljon taitoa kun pehmeä ja hidas pienikokoinen tsekkiläishyökkääjä pystyy pelaamaan NHL:ssä ja ihan hyvillä tehoillakin vielä. Lisäksi YV:llä Red Wingsissä Hudler pelasi tomasholmströminä maalin edessä ja onnistuikin siinä kohtuu hyvin. Sitä me tuolla Red Wings -ketjussa aikanamme nauroimmekin, että Hartleylle tästä vinkkinä vielä että jos ei yv toimi niin Hudler maalin eteen. Cervenkasta en sitten osaa sanoa miten homma toimii sentterinä, tuskin ainakaan huonommin kuin Hudlerilla.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Sitä me tuolla Red Wings -ketjussa aikanamme nauroimmekin, että Hartleylle tästä vinkkinä vielä että jos ei yv toimi niin Hudler maalin eteen. Cervenkasta en sitten osaa sanoa miten homma toimii sentterinä, tuskin ainakaan huonommin kuin Hudlerilla.

Arvaa onko Hudler ainakin kahdessa pelissä ollut maalinedustalla ottamassa keppiä? On! Innoissaanhan tuosta rontista vähän tässä on itse kukin.

Cervenka on sentterimies, vaikka laidassa välillä KHL:ssäkin pelannut käsittääkseni. Pidetty totuttelemassa laiturina, uskon että keskellä vielä vetää. Tosin ei nyt vielä, kun Backlundkin on halki.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
KAIVETAAN ITTEMME MAAN ALLE JA LAKATAAN HENGITTÄMÄSTÄ

Pataan tuli. Vancouver ei edes yrittänyt mitenkään täysiä, ei niiden tarvinnut. Sehän tässä eniten rassaa. Pelattiin paljolti niinkuin häviäjät. Ylivarovaista peliä siihen asti, kun ottelu oli jo periaatteessa ohi. Ei oltaisi ansaittu pistettäkään tuosta edes maailman parhaimmalla säkällä.

Tuossa haisi Brent Sutterin haamu aika väkevästi, eli se peruuttelu, ohisohimininen omissa ja epäonnistumisen katku monessa asiassa. Turha vinkua että Backlund ja Cammalleri ovat halki, vastapuolelta on Kesler ja Booth koomassa.

----------

Irvingiä ei tappiosta tartte syyttää. Ainoa kaukaa tehty maali tuli aikamoisesta maskista, kun Bouwmeester steppasi Canucks-hyökkääjän kanssa maalin edessä. Pari todellista huipputorjuntaa sivuttaisliikkeestä, hienoja olivat.
Toisaalta sitten taas pojalla kyllä täpisi pään sisällä. Kahdessa ensimmäisessä maalissa ei tiennyt missä kiekko oli - vaikka maalin edestä molemmat tehtiinkin. Muutenkin usein perustorjuntojen perään räpiköi epävarmana, kun ei todellakaan tiennyt missä kiekko on. Lannistavaa. Ihan kohtuullinen peli kuitenkin Lelandilta.

Ykkösviisikosta Glencross-Tanguay-Iginla / Giordano-Bouwmeester ei tartte kehua ketään, paitsi Iginla veti ihan kelvollisen ottelun. Tanguay olikin sitten kunnolla ulalla, enkä edes syytä niistä kakkajäähyistä mitä sai. Giolla ei kulje. Kyllähän se vääntää, mutta ei tule tilanteista voittajana. Liikaa yrittää kuningassyöttöjä omista läpi.
JBo:kin sai katsella taas läheltä miten maaleja tehdään, vaikka hyökkäyspään peli olikin kohtuullista.
Parhaat pelaajat olivat kaukana parhaista. Jos Comeau kuului parhaiden hyökkääjien joukkoon, niin kyseessä on jumalauta punainen lippu, varoituskolmio ja kuolemankäryinen zombi-invaasio.

Jokainen pakkipari toki sai katsella maalinteon mallia, ettei siinä. Brodielta suhteessa oman porukan pelin tasoon ihan hyvä peli, pelaa ylöspäin omista edelleen hyvin.

Vastapuolen ei tosiaan tarvinnut täysiä painaa. Tulikohan edes hiki? No, paikoista useimmiten tehtiin, ja Canucksilla oli parhaat maalipaikat. Schneider otti lätkää kiinni. Niillä mitään hätää ollut. Burrowskin nappasi Tanguayn mailaa nykimällä Alexille komian kakkosen. Hnngh. Inhottavat sinipaitaiset perseet. PERSEET.

-------

Ei siinä mitään. Jos pestäisiin se Sutterin katku pikkuhiljaa aivoista pois, vai mitä pojat? Haastakaa kunnolla. Pelatkaa nopeaa, hyvää luovaa kiekkoa - ollaan nähty että osaatte. Menkää voimalla tilanteisiin, ei vaan näennäisesti taistelemaan, vaan voittamaan sitä kiekkoa väkisin. Ei teidän tartte pelätä mitään. Te olette NHL-pelaajia. Teillä on aivan helvetisti rahaa. USEITA SATOJA TAI JOPA TUHANSIA TONNEJA.

Itkisin jos silmäni eivät olisi syöpyneet pääkalloon.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Joey MacDonald, Detroitin/Griffinsin pappahautomosta tuttu veskari, napattu waivereista.

Yllättävää sikäli, että no, on se vähän, kun systeemissä on tulossa vaikka ketä vahteja. Ymmärrettävää sikäli, että Irving ei täysiä ole itseäni vakuuttanut. Brustille perhana olisi toivonut sopimusta, mutta nyt on turha odottaa Flamesin puolelta ainakaan.

Käsittääkseni waivereista napattua isäntää täytyy pitää ylhäällä rosterissa tietyn aikaa ennenkuin voi heitellä farmiin (MacDonaldilla kaksisuuntainen sopimus, onneksi, ja vain tämän kauden), että eiköhän Irving tai Taylor liikahda.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Terveppä terve, ratsastan taas tänne kehumaan entisiä Wings-pelaajia! Joey oli Red Wingsin löytö aikanaan ja Wings-organisaatiossa myös NHL-uransa avasi. Montaa peliä ei tosin kertynyt, kunnes alkoi journeyman-touhut ja Joey pomppi Bostonista, Toronton ja Islandersin kautta Ducksiin ja jälleen takaisin Wingseihin josta nyt sitten ilmeisesti siis Calgaryyn. Oli viime kaudella ihan vitusti parempi kuin Conklin ja näin ollen varasti kakkosmolarin paikan häneltä ja paikkasi Howardin loukkaantumista varsin onnistuneesti kuten tilastoistakin näkee. Myös toissakaudella irtosi aika suuria minuutteja kun Osgood oli kokoajan rikki ja Howardkin vähän väliä. Ja silloinkin varsin positiiviset fibat jäi. Se mitä Irvingiä olen nähnyt, en ole kovin vakuuttunut ollut ja olen sitä mieltä että Joey Mac on NHL-tasolle ihan pätevä kakkosveskari ja varsinkin juuri koodinimen kiprusofflundqvistmillerrinne taakse. Ilmeisen mukava jätkä kyseessä ja hyvä pukukoppikaveri ainakin. Pelkkää hyvää sai ainakin Wings-aikana kaverista kuulla ja erityisesti siitä, että ymmärsi roolinsa organisaatiossa eikä alkanut kiukuttelemaan kun AHL-komennuksia aina välissä tuli. Hyvä jätkä ja hyvä poiminta Feasterilta, lienee parannus Irvingiin ja Karlssoniin joita olette viimeksi joutuneet katselemaan.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Kiitoksia vaan, kelpaahan tänne kehumaan tulla, täällä on itkua ihan tarpeeksi.

Irvingillä on tosiaan vähän täpissyt. Päin vittua ei ole vetänyt, mutta veteraanivahti rauhoittaa tilannetta varmasti, jos selkänsä vaan pysyy kyberneettisillä implanteilla kasassa.

Kun ensi vuodelle/tuleville vuosille on olemassa Rämö, Ortio, Brossoit, Gillies, ja (sopimukseton) Brust sekä nyt tuo juuri vuodeksi kiinnitetty Taylor, niin alkaa olla sitä ruuhkaa kohtapuoliin luukulla.

Kyllä joku treidi vielä tulee, sisältää sitten vahteja tai ei.

Hnngh.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Joey MacDonald, Detroitin/Griffinsin pappahautomosta tuttu veskari, napattu waivereista.

Yllättävää sikäli, että no, on se vähän, kun systeemissä on tulossa vaikka ketä vahteja. Ymmärrettävää sikäli, että Irving ei täysiä ole itseäni vakuuttanut. Brustille perhana olisi toivonut sopimusta, mutta nyt on turha odottaa Flamesin puolelta ainakaan.

Käsittääkseni waivereista napattua isäntää täytyy pitää ylhäällä rosterissa tietyn aikaa ennenkuin voi heitellä farmiin (MacDonaldilla kaksisuuntainen sopimus, onneksi, ja vain tämän kauden), että eiköhän Irving tai Taylor liikahda.

Muistelen kyllä, että MacDonaldilla on 1-suuntainen soppari tälle kaudelle ja edelliskauden osalta sopimus oli 2-suuntainen. Mutta ei sillä suuntaisuudella periaatteessa ole mitään väliä, vain palkka on sama myös AHL:ssä, eikä ero tämän kauden kohdalla ole edes iso.

Ja mikä hiton pappahautomo? :D
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Muistelen kyllä, että MacDonaldilla on 1-suuntainen soppari tälle kaudelle ja edelliskauden osalta sopimus oli 2-suuntainen. Mutta ei sillä suuntaisuudella periaatteessa ole mitään väliä, vain palkka on sama myös AHL:ssä, eikä ero tämän kauden kohdalla ole edes iso.

Ja mikä hiton pappahautomo? :D

Kah juu, olin kattonut tämän vuoden väärin. Ei se mitään. Pappoja teillä haudotaan! Toki meilläkin joskus vähän.

Cammalleri INTERNETIN mukaan takautuvasti runtattu IR:lle Macdonaldin rosteripaikan tieltä, 5.päivästä lähtien, joten jos palaa, niin aikaisintaan keskiviikkona ja siinä kohtaa Taylor tai Irving kosahtaa Heatiin samalla että nutisee.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Voi perse kun oli aneeminen ja tylsä peli. Oikeastaan tuo tshekkiduo oli taas pirtein ja vastasi maalistakin. Stempniak väläytteli pariin otteeseen vetoaan ja Flames kyllä hallitsi näennäisesti, mutta kunnon paikkoja ei liikaa ollut. Tanguay, Glencross noista kovimman kaliiberin ukoista eniten kujalla, herätystä sinne!

Iginla pelasi välillä tshekkiduon kanssa ja voisin lähteä kokeilemaan Cammallerin paluun jälkeen näillä ketjuilla:

Hudler - Cervenka - Iginla
Glencross - Tanguay - Cammalleri
Horak - Stajan - Stempniak
Begin - Jones - Jackman

I'm full of Blake Comeau. Vaikka sukunimi on melkeinpä komea, ja etunimi jonkun vanhan huippupakin sukunimi, ei se auta perkele. Viime yönäkin oli joku kaksykkösen tynkä Comeaulla ja jollain toisella Flames-pelaajalla, jota en muista (mm. siitä syystä, että tämä toinen hyökkääjä ei ikinä kiekkoon ko. hyökkäyksessä koskenut). Comeaun poika päätti vaan lämätä ja viritti niin perkeleen kauan, että luonnollisesti jonkun Wild-pakin joku raaja tai vehje siihen eteen ehti. Ei tuo tule mitään maaleja ikinä tekemään.

Sarich saa jatkaa pakistossa, mutta Smith mieluusti sen Butlerin tilalle kiitosh! I'm full of Chris too. Babchukiakin katsoisin mieluummin. Sarich veti jonkun Wild-janarin ihan pystyyn ja oli hieno vaihto Corylta, siinä sitä kaivattua kovuutta alakerrassa. Brodie pelasi myös hienosti taas ja tykkäsin myös Bouwmeester - Giordano -kaksikon suorittamisesta. Bouwmeester oli herra ja hidalgo omissa, Giordano taas väläytteli lämäriään useampaan kertaan, joka kolahti kerran mm. vittumaisen lähelle Wild-maalia - tolppaan.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Shack: Ko. lihalla ei saa enää paljon mitään. Toki jotain, mutta se potkuvene meni mielestäni jo. Tosin en ikinä ollutkaan "Iginla ja Miikka mäelle"-miehiä, eli ei häiritse.

Kiitoksia Uniquelle, ei harmita etten peliä nähnyt. Twitteristä vähän välillä seurailin, koko INTERNETTI haukotteli ja itki pelin tylsyyttä. Tekisi mieli peliä näkemättä ja mistään mitään käsittämättä syyttää Wildia, joka pakottaa melkein jokaisen porukan siihen tuhnutukseensa, mutta ei tässä "NOITTEN VIKA"-tyylinen kiukuttelu auta. Paskempia oltiin ja rankkareissa otetaan aina turpaan.

-------

Miikka huilaa ainakin pari viikkoa lisää, jos internettiä on uskominen. Ben MUTHAFUKKEN Street posautettiin takaisin farmiin, Byron vissiin nostetaan tilalle. Taylor waivereissa, farmiin hänenkin matkansa käypi.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Joo ei se herkkua ole, Kipper kun vielä pari viikkoa lisää telakalla, ja lyhyt kausi, niin lihat kaupaksi sanon ma muos.

Rebuild, rebuild, rebuild. C'moon you rebuild!
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
EI MENNÄ POJAT VIELÄ KÖYTEEN

Stajanin alkupunnerruksista (perhana, se runnoi, harhautteli ja syöksyili!) näki, että nyt tulee jotain hyvää.

Kolmannen erän pitkienläpsyttelyä (joista 2-3 tuomittiin väärin pitkitksi) lukuunottamatta peli oli komeaa. Ei niinkään puolustuksellisesti eikä varsinkaan maalivahtipelin osalta, mutta hyökkäyksellisesti erittäin. Poikittaissyöttöjä meni lavasta (oikeaan) lapaan aika tolkuton määrä, ja syöttöjen onnistumisprosentti noissa kahdessa erässä varmaan aikaa kovaa tasoa Flamesilla. Kiekkoa liikuteltiin hyökkäyspäässä hienolla maltilla/älyllä/taidolla ja paikoista tehtiin niinkuin ammattilaiset, ei vain sohittu paskamaalin toivossa. Jäi jopa muutama avopaikasta tekemättäkin.

Byron kuoli heti 1.erässä, että eiköhän sieltä Horakia kohta nostella. Sai joko naamaansa tai käteensä (veikkaan käsihommelia) osumaa. Toisaalta Begin ei pelannut, että vielä on sekin isäntä varalla.

Voitto, perkele. Ketjut elivät jonkunverran Byronin ruhjoutumisesta ja miksei Iginlankin tappeluvitosesta johtuen. Jäähyjäkin ropisi - tosin aika kevyesti.

----------------

Positiivisia huomioita:

- Tanguayn peli tsekkien kanssa oli niin hienoa ettei ilman huumeita käsitä, ja tietysti toisinkinpäin. Hudler on ollut kova kokoajan, mutta nyt Cervenkakin alkanut päästä sisään. Siltä lähtee se veto niin hienosti, nopeasti ja pienestä tilasta ja luovuutta löytyy tilanteiden eläessä, kuten myös ketjun muillakin osapuolilla.
Kaksi hyvää paikkaa oli varaa kämmätäkin. Taitaa viihtyä laidalla vielä jonkunaikaa, ja mahdollisesti lopullisestikin, ilmeisesti kokee olonsa laidassa mukavammaksi - mutta otti hienosti ne pari aloitusta mitä vaihdettiin kaapimaan. Kuitenkin, noiden kolmen ollessa jäällä siellä on niin paljon taitoa, että parhaimmillaan siinä käy niin kuten pari kertaa nyt kävi - hienoja maaleja.

- Cammalleri sai ne maalinsa nyt, eiköhän lähde. Tai lähti jo. Ihan sama vaikka viimeinen tyhjiin, kolme maalia on kolme maalia, ja ensimmäinen niistä oli oikein komea haltuunotto/veto-kombo Iginlan hyvästä syötöstä. Toinen oli voittomaali. 200 runkosarjamaalia nyt miehellä kasassa. Hyvä.

- Iginla oli hyvä. Mukavaa terää kapteenin pelissä, tappelikin vaihteeksi. Asiallista vääntöä ja erittäin pätevät syötöt kahteen maaliin.

- Brodie ja Wideman. Noita on hauska katsella. Tekevät kyllä virheitä, ja koittavat toistensa kämmejä sitten vähän paikkailla. Wideman oli tänään se "hidas" Wideman, ei se "pysyn kyydissä jotenkin" - Wideman, mutta tykkään tuosta parista.

- JBo on parempi kuin kahdella viime kaudella yhteensä. Ei tämä enää mitään pientä suonenvetoa ole. Gio veti ihan asiallisen pelin, vaikkei tästä pelistä pakit mitaleita saa.

- Olen lämmennyt Stajanille taas. Huvittavaa oli kyylätä, kun sillä oli jotain luistinongelmaa ja kaatuili miten sattuu. Aloituksissakin oli tuhnu, mutta kyllä se kaikkensa antaa ja minä vaan huvitun katsellessani sen touhua. Voin olla mielisairas tietysti.

- Stempniakilta taas erittäin vahva peli. Ei isoja väläytyksiä, mutta vahvaa hyvää pelaamista.

- Voitettiin sysipaskalla maalivahtipelillä, tai siis siitä huolimatta.


-----------

Negatiivisia huomioita:

- Irving. Kaveri täpisee pahasti. Pomppi ja meni läpi senverran, että peli olisi voinut mennä 6-6 - tilanteesta jatkoajalle. Kyllä, Leland otti muutaman hyvän ja tärkeän torjunnan hyvistä paikoista ja keräsi itsensä kolmanteen erään, ja siitä annan tunnustuksen, mutta en halua Lelandia enää maalille. Tokihan se sinne vielä laitetaan, mutta MacDonaldin kokemus voisi olla nyt poikaa.
Dallas teki maalinsa ihan maalintekopaikoista, mutta kaikki kolme ensimmäistä laitan Irvingin piikkiin. Neljäskin taisi käsivarresta napsahtaa yläkertaan. Jo pelin alussa näki että täpisee.
Mielestäni Stars-vahti Bachman pelasi kuudesta päästetystä huolimatta paremman pelin, vaikka Dallas-kannattajat olisivatkin eri mieltä. Irving ei herätä yhtään luottamusta. Ei ihme että farmissakaan ei tullut luottoa. En vihaa Irvingiä enkä halua hänelle pahaa, mutta kaveri täpisee ja täpinä on huono asia. Täpisen itsekin paska housussa näissä peleissä ihan tarpeeksi että pitäisi sen lisäksi eläytyä vielä toisen täpinään. Pää ei kestä kaikkea.

- Butler-Sarich - pari. Eikä edes juurikaan Butler, vaan Sarich. Sarich oli vailla energiaa, vähäjärkinen ja aivan kädetön. Ei sille käsistä maksetakaan, mutta perkele, ei noin. Butler tuntuu kasvaneen puolessa vuodessa 10kg:n verran joka suuntaan. Parempi hormoonikuurin toimia. Smith sisään ja Sarich istumaan näillä näytöillä. Tuntuu jotenkin väärältä puolustaa Butleria, mutta ehkä saan anteeksi.

- Kolmannen erän paskahousuläpsyttely. Tietysti se vähän siihen aina menee ja pari pitkää vihellettiin väärin, mutta hnngh. HNNGH.


Siinäpä nuo. Anteeksi taas että olen olemassa.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Oletteko muuten huomanneet, kenellä Flamesin pelaajalla on eniten rangaistusminuutteja? Pieni vinkki: häntä ei yleensä pidetä minkäänlaisena runnojana, vaan pikemminkin taitokiekkoa harrastavana pelaajana.

Glencrossilta uupuu enää maali 100 maalin rajasta ja kaksi syöttöä 100 syötön rajasta. Toivoa sopii, että seuraavassa ottelussa molemmat menevät rikki.

Kapun tappelusta ei jää oikeastaan mitään kerrottavaa jälkipolville, sillä enemmän tuossa nyhjäyksessä riuhdottiin ja huideltiin kuin lyötiin päin näköä. Iggyn pahin ongelma eli visiiri päällä tappeluun ryhtyminen oli taas selvästi nähtävillä. Miksi se on niin vaikeaa ottaa pois? Ottavathan muutkin. Tosin ei eilisiltainen vastustaja, mutta yleisesti ottaen lähes kaikki Iginlan kanssa tappelevat ovat ottaneet kypärän pois.

Irvingia taitaa edelleen jänskättää ison yleisön edessä pelaaminen, siksi haparoivaa oli hänen pelinsä. Ainakin pari maaleista olisi ollut otettavissa. Hänen kannattaisi vähän aikaa vetää happea ennen jokaista peliä tai vaikka lähteä huoriin saadakseen sykkeensä alas.

Flamesin maalivahtien torjuntaprosentit eivät ole läheskään sillä tasolla, mihin ollaan totuttu. Toivoa sopii, että prosentit kohoavat päälle 90 mahdollisimman nopeasti.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Cammy the boss! 3+1 ja kiimainen vire parissa viime matsissa. Komea se haltuunoton jälkeinen kuti Iginlan hienoon tarjoiluun. Cervenkalla oli saumat myös hattutemppuun, mutta kusi pari hyvää tekopaikkaa, ylärima kolahti ja toisessa paikassa kiekko taisi hiukan pyöriä tai jotain. Joka tapauksessa 1+1 ja taas hakeutui hyviin paikkoihin, tykkään. Ja yv oli näyttävää, Tanguay-Hudler-Wideman kuvio oli upea ja Iginla pelasi myös hyvän matsin, tappelikin.

Pakeista se vitun Butler oli taas hiukan kassalla omasta mielestäni, ainakin siinä Dallasin ekassa maalissa, jossa sähelsi myös Flames-hyökkääjä jossain muualla kuin keskellä, josta kiekko lyötiin maaliin. Butler oli jäljessä, eikä iholla, eikä mitään toivoa katkoa syöttöä. Ei se Sarichkaan virtuoosi ollut ja tiedetään, että on hidas, mutta kokeilisin edelleen Smithiä mieluummin hänen rinnallaan, Smith on vikkelämpi kuin Butler ja parempi.

Irving tosiaan ruikkasi sen yhden maalin paskamaisesti. Ihan kiva kuitenkin tämä voitto oli ja oli hyvä, ettei tasakentällisin juurikaan omissa helissyt. Puolustus toimi siis aika hyvin loppupeleissä, vaikka av:lla olikin välillä ongelmia. Suuret propsit sen toisen erän lopun kahden miehen alivoiman hoitoon!

Ainiin, ja Bouwmeester! 3 maalia jo! Niin kuin jenkkilässä sanottaisiin, joinaa rusheihin aktiivisesti, kivaa.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Horak kutsuttu ylös, kuten epäilin. Hartley vahvistanut että Irving aloittaa Bluesia vastaan, kuulemma ansainnut. Valehteli, sika, ei vaan kehtaa sanoa että MacDonald voi olla keskenkuntoinen ja että muuten pelaisi.

Toivottavasti Horakilla on virtaa, AHL:ssä ollut kuningasalun jälkeen aika hiljaista. Ja toivottavasti myös ei lisää äijiä loukkaannu. Mitään Kolanosia en halua nähdä.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Romanimme siis pelaa taas. Ketjusommitelmia omasta päästäni:

Hudler - Tanguay - Cervenka (vai kumpi kahdesta jälkimmäisestä oikein pelaakaan sentterinä?)
Glencross - Horak - Iginla
Cammalleri - Stajan - Stempniak
Begin - Jones - Jackman


Voin melkein arvata, että Comeau se siellä kuitenkin kaartelee nelosessa ja joku nelosen äijistä heitetään syrjään. Baaaad.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Flamesin pelien seuraaminen on kuin katsoisi Suomen jalkapallomaajoukkueen karsintoja. Joskus pelit päättyvät murskavoittoihin ja joskus taas maalivahti varastaa pisteet mukaan, mutta useimmiten sitä vaan pureskelee kynsiään ja huutaa raivoisasti yöhön, kun joku paperilla heikompi, mutta mentaalisesti vahvempi joukkue tulee ja nappaa pisteet mukaansa.

Yrittäkää edes voittaa, pliis.

Lyhennetyllä kaudella ei voi antaa yhtään liikaa kaulaa playoff-viivan tuntumassa oleville joukkueille. Flames tekee tahallaan kaikki ottelut liian vaikeaksi itselleen ja erityisesti faneilleen.

Every game matters. Yeah, right.
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Blair Jones lyöty waivereihin. Hieman...omituista. Saa nähdä tarkoittaako se jotain.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Blair Jones lyöty waivereihin. Hieman...omituista. Saa nähdä tarkoittaako se jotain.

Jos ja kun Blair uuden seuran itselleen löytää, niin ketäs Flamesin rosterissa olevaa pelaajaa sitten aiot ruveta fanittamaan?
 

Tempura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Hämäläinen kiakko, Ässäsympatiat.
Jos ja kun Blair uuden seuran itselleen löytää, niin ketäs Flamesin rosterissa olevaa pelaajaa sitten aiot ruveta fanittamaan?

En tiedä, olen vieläkin hämmentynyt. Brodie nyt tietysti on ollut lämpimien tunteiden kohteena puolitoista vuotta jo. Se on selvää, että Jones poimitaan. Flameskin tietää sen.

Irving Heatiin. Taylor ylös. Ei harmita, kaikki veskarit saa nyt koittaa ja näyttää mitä eivät osaa.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Irving Heatiin.

Taitaa olla Irvingin aika ohitse Flamesissa. Vaikuttaa vahvasti, että Irving jää Heatissa kakkoseksi, kun Brust kantaa päävastuuta. Kannattaa päästää Irvingistä irti tämän kauden jälkeen ja tuskin mies edes haluaa jatkaa Flamesissa. Harmillista, että jälleen yksi entinen Flamesin ykkösvaraus on kääntymässä bustiksi.

Flamesin takana liigassa ei ole kuin Columbus Blue Jackets, joten voidaan pikkuhiljaa alkaa lueskelemaan draft-listoja pelien katsomisen sijaan. Turhauttavaa, sillä Flames ei osoita vuodesta toiseen käytännössä mitään kehitystä. Oravanpyörä jatkaa pyörimistään. Pitäisi alkaa tekemään jotain isoja ratkaisuja tämän organisaation tulevaisuuden kannalta, mutta Flamesin tuntien mikään ei tule muuttumaan. Kiprusoff torjuu vielä Flamesille läntisen konferenssin 10. sijan ja sitten voidaan taas lähteä toiveikkaana metsästämään kesällä jotain uutta "Widemania" ja "Hudleria", jotta otettaisiin viimein se askel eteenpäin. En valita, että nämä kaksi olisivat huonosti pelanneet, kun Wideman on Flamesin tehokkain pakki ja Hudler ppg-tahdissa. Aloitetaan isot muutokset ensimmäisenä heittämällä Comeau pihalle.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tasaisuus on ollut Flamesin ongelma siitä lähtien, kun hävittiin finaaleissa Lightningille. Loistavia matseja seuraa joukko totaalista perseilyä heikompia joukkueita vastaan. Viime vuosina aiemmin heikompina vastustajina pidetyt joukkueet ovat kehittyneet ja ennen kaikkea onnistuneet drafteissa ja pelaajakaupoissa, kun taas Flames on - kuten Iggy12 tuossa ylempänä mainitsi - jäänyt pyörimään paikalleen. Pitäisikö Iginlalta riisua kapteenin C-kirjain, jotta hänet saataisiin herätettyä?

Flames on tullut liikkuvammaksi muutaman kauden aikana, mutta se ei riitä, sillä melkein kaikilla muilla joukkueilla on huomattavasti modernimpi pelaajisto. Jopa New Jerseylla. Jotain tarttis tehdä. Kannattaako odottaa siihen asti, että Iginla ja Kipper laittavat luistimet naulaan, jolloin voi lähteä rakentamaan joukkuetta ns. puhtaalta pöydältä vailla pelkoa siitä, että nykyjoukkueen kantavat voimat olisi treidattu muualle voi pitäisikö tämän kauden jälkeen tehdä Floridat?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös