Calgary Flames 2008-09

  • 127 274
  • 435

Pontus Toikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
C of RED
My fuckingratulations Iginlalle, Fleuryn ohittaminen seurahistorian parhaana pistemiehenä ja 400. maali samassa ottelussa. Uskomattoman hieno pelaaja ja todennäköisesti Team Canadan kapteeni Vancouverissa.

Regehr oli Tampaa vastaan harvinaisen heikko ja se on tarkoittanut tällä kaudella sitä, että Flames päästää vähintään kuusi maalia. Vanha ongelma nosti taas päätään, kun St.Louisin tapaiset hyökkääjät luistivat molemmin puolin puolustajien ohi. Sen puolustajan, joka parin päivän sisään on tulossa, pitäisi olla hyvä luistelemaa ja pystyttävä pelaamaan molempiin suuntiin. Toivottavasti siis Jordan Leopold on Sutterin hankintalistalla ykkösenä. Avs taitaa tarvita vaihdossa molariprospectia. Leopold vaihdetaan siis Matt Keetleyhyn ja 5th rounderiin.

Hyökkäykseen Jokinen lienee utopiaa, jos Cammalleri aiotaan pitää kesällä. Lähtisin hakemaan kokenutta ja hyvää playoff-pelaajaa eli siis Gary Robertsia. Roberts voisi päättää uransa siellä missä sen aloitti ja nostella 20 vuoden jälkeen Cuppia, taas kerran liekehtivä C paita päällään.

Clemmensen voisi olla hyvä back-up, kun Kipperin loukkaantuessa maalilla olisi kaveri, joka hakee ensimmäistä NHL-voittoaan.

Muiden mietteitä?

Jordan Leopoldin kanssa pystyn elämään, katotaan mitä Rhett Warrener meinaa. Mutta ei jordan nyt mikään sateentekijä olisi ainoastaan hieman pleijari kokemusta nuoreen puolustukseen ja kiekollista peliä. Derek Morris voisi kanssa palata kotiin, sopii albertalaisena ja edmontonissa syntyneenä joukkueeseen.

Jokiseen en millään usko, Langks on niin samantyyppinen ja halvempi kuin kurpitsapää. Viimeiseen spartalaisen voisin jollain jämäkierroksen varauksella taipua. Ennemmin kuitenkin se Ian Laperriere mutta kunnon peliä tekevä ykköskeskushyökkääjä saisi minut onnelliseksi, todennäköisesti Sutter ei tee mitään ja parempi niin kuin treidata treidamisen ilosta. Jos ei jotain tipahda taivaalta.
 

kingjasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Ensiksi alkuun täytyy todeta että Flamesilla on kausi mennyt todella hyvin, mitä nyt välillä on ollut pieniä slumppeja mutta kaikilla tiimeillä niitä toisinaan on. Divisioonan johdossa ollaan kahdeksalla pisteellä. Johto on ihan kohtuu turvallinen ja ellei pahaa tappioputkea tule niin voitto häämöttää mutta toisaalta pelejä on vielä tarpeeksi sössiä tuo johto.

Iginla tosiaan viime yönä rikkoi pari rajapyykkiä ja kiva että kotona teki sen. Muuta muisteltavaahan tuosta pelistä ei sitten jäänytkään puolustuksen ja mokkejen ollessa pihalla kuin lumiukot. Meidän kapteenimme on kyllä hieno pelaaja ja tarvittaessa nostaa tasoaan huikeasti. Nyt kun on pari avainpelaaja poissa niin eikös vaan Kapteeni Iginla nosta päätään, niinkuin pitääkin.

Hankinnoista. Olli Jokista nyt tuskin tullaan näkemään Flames-nutussa, en mitenkään jaksa uskoa tähän jokavuotiseen huhuun. Cammallerille pitää sitäpaitsi omasta mielestäni sopimus saada ensi kesällä sorvattua ehdottomasti. Sen verran hyvin hän on pelannut. Jordan Leopold kuulostaisi hyvältä lisältä tuohon pakistoon. Eri asia on se, että mitä Colorado miehestä haluaa itselleen. Voi toki irrota aika halvallakin. Maalivahtitilannehan on niin pitkään hyvä, jos Kipperi pysyy terveenä. Loukkaantuminen jos nyt tulisi voisin sanoa, että sitten oltaisiin kusessa. Ehkä tosiaan voisi olla hyvä hankkia joku hyvä kakkosmolari sinne taustalle pahimman varalle.
 

shack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Flames
Siirroista.

Hankinta listalla siis hyvä pakki ja/tai sentteri.
Markkinoilla ei mahdotona määrää laadukkaita kavereita tähän rooliin löydy ainakaan kohtuu lapulla.

Leopold voisi olla ok, mutta kuten mainittu tuskin mikään sateentekijä.
Tkachuk voisi olla yksi vaihtoehto, mutta mies jo aikalailla ehtoon puolella.
En usko jotta mitään kummempia siirtoja tehdään, ehkä tosiaan se kokenut kakkosmolari Kipperiä paikkaamaan jos loukkaantumisia sattuu.
 

Pontus Toikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
C of RED
Sutter puhelee todennäköisestä tradistä.
Erittäin hyvä mutta lyhyt haastattelu. Syy miksi hän todennäköisesti tekee kaupan on se, että tampa pelissä joukkueessa oli 7 pelaajaa jotka koskaan eivät ole pelanneet NHL play-ofseja. Lisäksi loukkaantumiset huolettavat häntä, tuleva puolustaja ei ole mikään syvyyspuolustaja vaan joku hyvä pelaaja "good player".

Sellainen saatiin Lawrence Nycholatin muodossa waiversseissa.
 

HockeyNator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, kaikki junnut
Lawrence "good player" Nycholat. Mitäköhän se Sutter aikoo, kun kusettaa mediaa tällä tavalla.

Enpä usko, että Nycholatista on paljonkaan hyötyä. Vai pystyykö Nycholat pelaamaan NHL:ssä omilla vahvuuksillaan eli onnistuuko pelinavaaminen ja ylivoiman pyörittäminen? Joku hänen pelejään nähnyt voinee vastata tähän. Nycholatin avuilla olisi kyllä tarvetta, kun Giordanon loukkaantumisen jälkeen kolmosparin Sarich-Pardy kiekollinen pelaaminen on ollut aika nollassa. Tästä on heijastunut kolmosketjun tehottomuus. Pardy on tullut aika paljon alas kuukauden takaisesta, jolloin hän sai runsaasti kehuja.

Odotellaan vielä sitä oikeaa hyvää pelaajaa, joka täyttää Giordanon roolin ja toivottavasti vähän ylikin.

***

Sitten lisää loukkaantumisuutisia. Bertuzzi jättää 7 pelin vieraskiertueen väliin. Reilun viikon sisään koko kakkosketju on kaatunut ja vielä 1/2 pakista, jotka osaavat luistella.

Ottawaa vastaan mennään luultavasti näillä:

Cammalleri-Lombardi-Iginla
Glencross-Conroy-Moss
Nyström-Lundmark-Boyd
Roy-Peters-Van Der Gulik

Regehr-Aucoin
Vandermeer-Phaneuf
Pardy-Sarich

Nycholat liittyy joukkueeseen huomenna Philadelphiassa.
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Olli Jokinen on vaihdettu Lombardiin, kertoo Ylen teksti-tv. OJ ja Keenan ovat taas samassa seurassa. Hieno homma, kun Phoenix tuntui, kaikella kunnialla, vähän umpikujalta Olli Jokisen uralle.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Olli Jokinen on vaihdettu Lombardiin, kertoo Ylen teksti-tv. OJ ja Keenan ovat taas samassa seurassa. Hieno homma, kun Phoenix tuntui, kaikella kunnialla, vähän umpikujalta Olli Jokisen uralle.
Toivottavasti tämä ei tarkoita sitä, että Calgary romahtaa loppukaudesta ja jää vielä pudotuspelien ulkopuolelle.
 

Puukallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Calgary Flames
Laitetaan nyt tännekkin nämä eli Calgary hankki Olli Jokisen ja Jorden Leopoldin. Vaihdossa meni kokoonpanon pelaajista Lombardi ja Prust. Lisäksi ilmeisesti Aucoin lähdössä palkkadumppina. Hyviä kauppoja mielestäni ja kerrankin Sutter teki jotain. Monta vuotta ollaan hakattu päätä seinään ja tiputtu ensimmäisellä kierroksella pleijareista, ehkä tänä vuonna ollaan hakemassa kannua tosissaan.

Noin arviolta ketjut sitten kun loukkaantuneet tervehtyvät.

Cammalleri-Jokinen-Iginla
Bertuzzi-Langkow-Bourque
Glencross-Conroy-Moss
Roy-Nyström-Boyd

Regehr-Leopold
Vandermeer-Phaneuf
Giordano-Sarich
Pardy

Kiprusoff
McElhinney
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Mike Keenan ja Olli Jokinen on toiminut aina. Lisäksi Flames on äijämäinen porukka ja mahdollisuuksia oikeasti vaikka pitkällekin. Lisäksi joukkueessa on kovia tähtipelaajia ja vahva runko.

Uskomatonta hienoa! Saitte Ollista tuhottoman nälkäisen kaverin ja Iggylle ja Cammallierille ketjukaverin. Lämäri on hirveä, kun pääsee pommittamaan viivasta viuhuvia lämäreitään.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
Toivottavasti tämä ei tarkoita sitä, että Calgary romahtaa loppukaudesta ja jää vielä pudotuspelien ulkopuolelle.

Mene jo provoilemaan muualle. Mitenkään ei liity Jokiseen, se että hänen ympärillään ei ole ollut kovia joukkueita. Jos Flames ei pelaa tällä kaudella poffeja niin lupaan lopettaa jatkoaikaan kirjoittamisen.

Ducks muuten meni finaaleihin heti kun Selänne oltiin hommattu San Joseen. Teemun vikako? No ei todellakaan, mutta samanlaista paskaa kun se että Jokinen ei ansaitse poffeja.
 

shack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Flames
Täytyy kyllä kehaista Sutteria.
Aivan mielettömän loistavat treidit.

Joukkue kaipasi kiekollista pakki ja hyvää sentteriä saimme molemmat.
Nyt ollaan kyllä pyttyjahdissa toden teolla!
 

Puukallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Calgary Flames
Suurin vaara tässä on se että ensi kaudella palkkakaton kanssa tulee olemaan ongelmia. Aucoin lähtee varmasti, mutta Jokisella sopimus jatkuu 5.25M caphitillä. Lisäksi Cammallerille pitäisi saada jatkoa ja riippuen otteista myös Leopoldille. Cammalleri tulee pyytämään reilusti lisää, veikkaisin siellä ~5M tienoilla. Toivottavasti tässä ei kustu omaan nilkkaan...
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Mene jo provoilemaan muualle. Mitenkään ei liity Jokiseen, se että hänen ympärillään ei ole ollut kovia joukkueita. Jos Flames ei pelaa tällä kaudella poffeja niin lupaan lopettaa jatkoaikaan kirjoittamisen
Ei tässä ole kyse mistään provoamisesta.

Esitin vain huolena seuraa kohtaan, josta olen aina pitänyt. Toivon tietysti, että Jokinen olisi joukkueelle oikeasti vahvistus, mutta Olli ei ole viimeisen vuoden aikana kovin vakuuttavasti kovinkaan montaa peliä pelannut (Floridassa, maajoukkueessa ja Phoenixissa). Tietysti tämä seuranvaihto saattaa tehdä todella hyvääkin hänelle, ainakin Coyotesissa miehen ura olisi tyssännyt aika varmasti.

Ja itse toivon myös, ettet sinä Snaipperi #16 rupeaisi samalla tavalla täällä vähän väliä hehkuttamaan ja puolustamaan OJ:ta, kuten sinulla on ollut tapana hyvin useassa ketjussa. Tietysti hyvin mennessä saa taputella päätä, mutta pitää osata olla myös kriittinen suosikkejaankin kohtaan.
 

Snaipperi #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flames, Leijonat&Team Canada
No mitenkähän Jokinen muka laskisi Flamesin menestysmahdollisuuksia? En vain ymmärrä. Ja sitäpaitsi olen kritisoinut Ollia varsinkin tällä kaudella. Jokinen on parempi pelaaja, kun Lombardi joten Flames hyötyy tästä kaupasta, piste.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
No mitenkähän Jokinen muka laskisi Flamesin menestysmahdollisuuksia? En vain ymmärrä. Ja sitäpaitsi olen kritisoinut Ollia varsinkin tällä kaudella. Jokinen on parempi pelaaja, kun Lombardi joten Flames hyötyy tästä kaupasta, piste.

Ei taida arvon snaipperi nyt tajuta tätä Jokinen-vitsiä, vai onko niin helpossa herneet miehen suhteen? :)

Jokinenhan ei koskaan ole Poffeja pelannut, joten Kälkäri ei ilmeisesti halua Pleijjareihin, eehhehe

Saas nähdä mihin ketjuun pistetään, todennäköisesti ainakin muuan Iginla pelannee samassa kentässä.
 

shack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Flames
Saas nähdä mihin ketjuun pistetään, todennäköisesti ainakin muuan Iginla pelannee samassa kentässä.

Kuten spekuloitiin
Cammalleri - Jokinen - Iginla tai Bourque - Jokinen - Iginla

Ei ole Ollilla koskaan ollut moista ketjua, mitä nyt Suomen maajoukkueessa (jos vähän kotiapäin vedetään)
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kuten spekuloitiin
Cammalleri - Jokinen - Iginla tai Bourque - Jokinen - Iginla

Ei ole Ollilla koskaan ollut moista ketjua, mitä nyt Suomen maajoukkueessa (jos vähän kotiapäin vedetään)

Ei mitään tuollasia vaan Legion of Doom II.

Bertuzzi - Jokinen - Iginla
 
Suosikkijoukkue
TPS
Suurin vaara tässä on se että ensi kaudella palkkakaton kanssa tulee olemaan ongelmia. Aucoin lähtee varmasti, mutta Jokisella sopimus jatkuu 5.25M caphitillä. Lisäksi Cammallerille pitäisi saada jatkoa ja riippuen otteista myös Leopoldille. Cammalleri tulee pyytämään reilusti lisää, veikkaisin siellä ~5M tienoilla. Toivottavasti tässä ei kustu omaan nilkkaan...

Aina ei kannata ajatella liian paljon tulevaisuutta. Calgary haluaa voittaa Stanley Cupin ja tänä vuonna siihen on paras mahdollisuus. Iginla ja Kiprusoff eivät tule enää nuoremmaksi.
 

Steven

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
Nyt pääsin vasta koneelle, onpa mieletön fiilis! Tervetuloa Olli!!!

On kyllä tulossa huikean mielenkiintoinen kevät. Olli Iggyn kanssa samaan ketjuun, ja tosiaan Bourque tai Bert toiseen laitaan, ei juma!

On tässä tosiaan riskejäkin mukana älyttömästi, mutta se vaan osoittaa että perkele nyt Sutter on tosissaan. OJ ekaa kertaa menestyvässä organisaatiossa, playoffit edessä, paineet on takuulla kovat. Kanadalaismedia seuraa lisäksi ihan eri tavalla kuin aikasemmin. Lisäksi onhan tämä niin merkittävä mullistus, että tiedä miten vaikuttaa muuhun joukkueeseen, kun kausi on kuitenkin ollut hyvä.

Mutta silti, en malta odottaa loppukautta! Ja Leopoldkin vielä, miten teit tämän Sutter??
 

shack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Flames
Bertuzzi sivussa noin 1kk.

Bert polvileikkaukseen ja on poissa arviolta yhden kuukauden.
Jotain pienimuotoista tähystelyä ilmeisesti. Näin ainakin raportoitiin calgarypuck forumilla.
 

HockeyNator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, kaikki junnut
Summataanpas nämä treidit.

Leopold <-> Nycholat, Wilson, MTL 2nd

+ Leopold on juuri sitä mitä eniten tarvittiin eli hyvin liikkuva molempiin suuntiin pelaava pakki.

+ Hinta ei noussut kovaksi. Nycholat ei tainnut keretä uusia joukkuekavereitaan näkemäänkään ennen kuin siirtyi jo uuteen osoitteeseen. Toisen kierroksen varaus oli maksettava ja ei se kova hinta ole: Leopold oli kuitenkin paras deadlinella siirtynyt pakki.

- Ryan Wilson. Kaksinkertainen OHL:n pakkien pistepörssin voittaja ja ensimmäisen vuoden ammattilainen. Luistelu oli suurin syy minkä takia jätettiin varaamatta, mutta Quad Cityn raporttien mukaan Wilsonin luistelu oli mainostettua parempaa. Se lupasi varsin hyvää ja muut ominaisuudet olivatkin ainakin AHL-tasolla kunnossa. Hyvä hankinta Avsilta, mutta ei Wilson Flamesille korvaamaton ollut. Brodie ja Negrin ovat Wilsonia lupaavampia kiekollisia pakkeja.

Jokinen, 3rd <-> Lombardi, Prust, 1st

+ Vihdoinkin ykkössentteri, kaikella kunnioituksella Langkowta kohtaan. Kukas nämä saappaat on viimeeksi täyttänyt? Isokokoinen Jokinen pärjää playoffseissa paremmin thorntoneita ja muita isokokoisia senttereitä vastaan kuin 5'10 Langkow.

+ Keenan ja Jokinen. Jokisen siirtohuhut Calgaryyn alkoivat heti, kun Keenan siirtyi Flamesiin ja viimein tämä toteutui. Keenan saa varmasti Jokisen pelaamaan paremmin kuin Martin tai Gretzky.

+ Suomalainen. Flames saa lisää näkyvyyttä Suomessa ja olenkin aina halunnut olla Snaipperin kanssa samalla puolella!

+ Jokinen paikkaa loukkaantumisia. Vancouver ottaa joka pelistä 2 pistettä eikä Iginla pysty kantamaan joukkuetta joka ilta. Kokoonpano on ihan eri näköinen Jokisen kanssa kuin ilman. Jokisen panoksella saadaan ne pari ylimääräistä pistettä, joilla pidetään Canucks takana.

+ 3rd. Phoenix sijoittunee 10 huonoimman joukkoon ja vuoro on 60 ja 70 välillä. Verrattuna Calgaryn omaan ykköskierroksen vuoroon, väliin mahtuu vain reilu 30 pelaajaa. Sutter piti tätä tärkeänä palasena.

- Pelintekijä Jokinen? Iginla on odottanut 10 vuoden ajan pelintekijää rinnalleen ja viimein kun saadaan ykkössentteri se onkin maalintekijätyyppiä.

- Pukukoppikemia? Barnaby sanoi Jokista pukukoppisyöväksi, mutten minä ainakaan usko siihen. Enemmän kemiaan vaikuttaa se, että Sutter sanoi ettei ketään treidata ja sitten pitkään palvellut Lombardi treidataan Prustin kanssa. Jokinen oli kapteeni Floridassa mutten miellä häntä suureksi johtajaksi.

- Palkkakatto. Jokinen tienaa 5.25 milliä tästä kaudesta ja valitettavasti myös ensi kaudesta. Tämä sitoo aika pahasti Sutterin käsiä kesällä varsinkin Cammallerin ja mahdollisen pakkihankinnan (Bouwmeester) suhteen. Ilmeisesti tällä kaudella pysyttiin katon alla, vaikka vastakkaista tietoa illan mittaan saatiinkin.

- Ykköskierroksen varaus -09 tai -10. Flamesilla on kolme hyvän luokan prospectia: Backlund, Nemisz ja Irving. Tällä varauksella tähän listaan oltaisiin saatu täydennystä.

= Flames on siirtotakarajan suurin voittaja. Siirrot tuli vähän yllätyksenä. Sutteria ei kannata uskoa noissa haastatteluissa, hienosti pokka piti: "we're not making big moves". Leopold on ollut Avsien paras pakki, mutta ei välttämättä tule olemaan mikään sateentekijä. Välttämätön siirto kuitenkin, jos ja kun Cupista aiotaan taistella. Jokisen siirto nostaa Flamesin uuteen valoon contender-puheissa. Sharks ja Red Wings eivät tehneet isoja treidejä ja Flames otti näitä runsaasti kiinni.

Vähän oli sellainen future is now-tunne, kun Jokinen tänne tuotiin. Tällä kaudella on paremmat mahdollisuudet cup-runiin kuin seuraavalla. Pakka saattaa hajota käsiin, jos Cammalleri lähtee eikä Bouwmeesteria tai muutakaan huippupelaajaa saada tilalle. Jokinen on siis suuressa vastuussa Flamesin tulevaisuudessa. Jos playoffseissa menestytään, Jokisen täytyy olla suuressa roolissa ja jos ei menestytä niin Jokinen tulee saamaan paljon paskaan niskaansa.

+++ Sutter teki taas loistavaa työtä. Tulopuolella oli kaksi tärkeää lenkkiä cup runia varten ja toiseen suuntaan lähti "vain" ykköskierroksen varaus.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
- Pelintekijä Jokinen? Iginla on odottanut 10 vuoden ajan pelintekijää rinnalleen ja viimein kun saadaan ykkössentteri se onkin maalintekijätyyppiä.

Itse näkisin, että ketju Cammalleri - Jokinen - Iginla on huonoin mahdollinen vaihtoehto. Jokinen pitää roolittaa oikeaan kenttään, jossa ei välttämättä ole lainkaan puhdasta maalitykkiä laidassa. Tämä kevät näyttänee Jokisen uran suunnan. Vuodet Floridassa ja ei-niin-onnistunut pikavisiitti Phonenixiin eivät paranna markkina-arvoa, joten nyt on näytön paikka.
 

Pontus Toikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
C of RED
Itse näkisin, että ketju Cammalleri - Jokinen - Iginla on huonoin mahdollinen vaihtoehto. Jokinen pitää roolittaa oikeaan kenttään, jossa ei välttämättä ole lainkaan puhdasta maalitykkiä laidassa. Tämä kevät näyttänee Jokisen uran suunnan. Vuodet Floridassa ja ei-niin-onnistunut pikavisiitti Phonenixiin eivät paranna markkina-arvoa, joten nyt on näytön paikka.

Sinänsä noita ketjukoostumuksia on turha miettiä niin kauan Keenan on valmentajana, kun ketjulotto kuitenkin tulee olemaan voimakasta. Ykkösylivoimassa Ollille varmaan löytyy paikka maalinedestä, viimepeleissä David Moss on pelannut maskimiehen paikkaa ja hyvin on pelannutkin. Siinä on semmoinen rooli jolla Mosser voi uran NHL:ssä luoda, vähän semmoinen köyhän miehen Holmström.

Bertuzzi voisi olla sen tyylinen laituri joka Ollille sopii koska hän omaa jonkun verran pelintekijän kykyjä. Mielestäni hyvin toimivaa Iggy-Cammalleri kaksikkoa ei saa hajoittaa, tottakai ollia voidaan siinä kokeilla jos toimii niin hyvä, mutta ei sitä ollin pelin sujumista saa lähteä hakemaan hajoittamalla jotain mikä ei ole rikki.

Nyt joku florida fani kertomaan pelasivatko Olli-Bertuzzi kaksikko samassa ketjussa floridan aikoina?
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jordan Leopoldin tuloon olen erittäin tyytyväinen. Loistava puolustaja, sanoisinko jopa että flamesin paras puolustaja poffeissa finaali kaudella. Erinomainen lisä siis Calgaryn puolustukseen, toivotaan että pysyy ehjänä.

Olli Jokinen on myös tervetullut. Olisin äärettömän onnellinen tästä siirrosta ellei toiseen suuntaan olisi mennyt Mathew Lombardi. Totta kai tässä treidissä voitettiin mutta itse olen oppinut pitämään Lombardista, voisiko sanoa jopa kiintyneeni häneen. Flames ei varmasti ole paras paikka Mathew Lombardille ja uskon että hän pääsee kojooteissa vakituisesti suurempaan rooliin. Pitää yrittää siis olla Mathewn kannalta onnellinen. En ylläty mikäli Lombardi paukuttaa 70+ pojoa ensikaudella!

Lopputuloksena Leopoldin tulo erittäin positiivinen asia, Jokinen Lombardi treidi myös positiivinen asia joten iskukyky nousi jälleen pari pykälää kevättä ajatellen. Täytyy katsoa josko tänä keväänä pääsis jälleen Calgaryyn aistimaan playoff tunnelmaa, tämä nyt kuitenkin näyttäis olevan se vuosi jolloin on menestystä olisi odotettavissa!
 

TKH

Jäsen
Lopputuloksena Leopoldin tulo erittäin positiivinen asia, Jokinen Lombardi treidi myös positiivinen asia joten iskukyky nousi jälleen pari pykälää kevättä ajatellen. Täytyy katsoa josko tänä keväänä pääsis jälleen Calgaryyn aistimaan playoff tunnelmaa, tämä nyt kuitenkin näyttäis olevan se vuosi jolloin on menestystä olisi odotettavissa!

Leopold oli loistava hankinta loppukautta varten. Lombardin menetystä en pitäisi liian kovana hintana Jokisesta. Lombardi oli kuitenkin jo 27-vuotias ja kun ei kunnon läpimurtoa tullut tälläkään kaudella, niin maiseman vaihto oli oikeastaan aika ideaali ratkaisu sekä Lombolle että Calgarylle. Toivottavasti Lombon ura lähtee uuteen nousuun Phoenix:ssa. Mielenkiintoista on kyllä seurata Jokisen ja Calgaryn loppukautta. Tällä kaudella niillä on kasassa joukkue, jolla kaiken osuessa kohdalleen voisi mennä hyvinkin pitkälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös