Calgary Flames (1.) – Dallas Stars (WC1.), Pacific 1. kierros

  • 21 220
  • 129

Käräppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Calgary Flames
Ensi yönä taas mennään. Puolustus molemmilla ollut odotetun hyvää, Calgaryn hyökkäyksen leveydestä ei ole juurikaan näkynyt ja tuntuu Oettingerin eteen meneminen olevan liian vaikeaa ja halutonta. Jos tuonne ei ole haluja mennä niin pitäisi antaa painetta Klingbergille ja Hanleylle kun tuntuvat olevan ne epävarmimmat puolustajat.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames ja New York Islanders
Ensi yöltä toiveissa voitto ja laajasti onnistumisia etenkin Toffolille ja Colemanille. Maalinteko ollut vaikeaa Flamesille, mutta vielä on aikaa parantaa.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Flamesin puolelta on vaikea löytää onnistujia tästä sarjasta so far. Samaa vanhaa paskaa, vuodesta toiseen. No, vielä on aikaa ja sarjaa jäljellä, mutta näihin on jo kyllästymiseen asti totuttu. Helvetin hienoa aikaa tämä kevät olla Flames-fani.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Kyllä Starsilla on tällä hetkellä taisteluilme kohdillaan. Todella kova voitto. Puolustus ja maalivahtipeli toimii. Jake Oettinger oli toisen kerran putkeen ottelun mvp.

Benn & Seguin parivaljakko pitää saada neljänteen otteluun nyt jo hereille, kuten @M10 totesikin tuolla otteluseurantaketjussa, että herrat eivät ole juurikaan maalipaikoilla juhlineet vielä tässä sarjassa.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Flamesin puolelta on vaikea löytää onnistujia tästä sarjasta so far. Samaa vanhaa paskaa, vuodesta toiseen. No, vielä on aikaa ja sarjaa jäljellä, mutta näihin on jo kyllästymiseen asti totuttu. Helvetin hienoa aikaa tämä kevät olla Flames-fani.
No jos Tkachuk ottaisi vielä kolmannen matsin? Juu, viimeksi joutui väärän kaverin kanssa vääntämään, mutta ei tuo nyt ihan voittavaa poff-hommaa ole, että vedetään runkosarjan brändi-moodilla.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Benn

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Montreal Canadiens, HIFK
En ole vielä heittämässä kirvestä kaivoon, mutta kieltämättä tämä näyttää aika tutulta tilanteelta. Toivottavasti kyseessä on vain väliaikainen hyytyminen ja seuraavassa pelissä Flames palaa voittavaan pelityyliin.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Liverpool, HIFK
Stars on kyllä mystinen joukkue. Runkosarja oli tervanjuontia ja melkeinpä valehtelematta yhden ketjun varassa pleijareihin. Sitten vastaan yksi hankalimmista ja fyysisimmistä joukkueista, so what. Kova kovaa vastaan ja kotiedun ryöstö. Eihän se kaunista ole ja maalinteko tuottaa yhä hiukan tuskaa, mutta pleijareissa tuo vaan toimii. Eikä sekään haittaa, että Otterilla on godmode päällänsä. Tuomaritkin olivat hiukan guest pretty (vieraskoreita) ja huumorijäähyjä viskellään, ja selviä jätetään viheltämättä.

Alan muuten lämmetä tuolle Glendeningille. Faksakin on herännyt siitä horroksesta, mikä oli päällä melkein koko runkosarjan. Miro on löytänyt kuplavireen takaisin. Oli 2+2 melko lähellä tänään. Klingerille kiintiöhanskaus. Ehkä se saa seuraavassa pelissä jo yhden kerran tirvaistua Tkachukia. Mieluummin kyllä antaisin Bennin hoitaa kurinpalautuksen.
 
Vaikutuin Hakanpään ja Lindellin pelaamisesta. Todella hyvää puolustuspelaamista eikä yritetä mitään liian hienoja ratkaisuja vaan puolustetaan omaa maalia ja kiekko toimitetaan pois alueelta hallitusti.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, U20, Hiihto
Vaikutuin Hakanpään ja Lindellin pelaamisesta. Todella hyvää puolustuspelaamista eikä yritetä mitään liian hienoja ratkaisuja vaan puolustetaan omaa maalia ja kiekko toimitetaan pois alueelta hallitusti.
Samaa mieltä, miinuksena toisessa Calgaryn maalissa vähän löperöä tekemistä molemmilta. Muuten todella jämäkkää peruspeliä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Flames on pelillisesti hiukan edellä, mutta ratkaisevan oloinen ero näyttäisi olevan maalineduspelaaminen ja se on reilusti Starsin hyväksi. Starsin neljästä maalista kaksi on ollut ohjureita ja kaksi ripareista. Miehet ja mailat vapaana. Toisaalta Starsin pakisto siivoaa oman maalin edustaa esimerkillisesti, Flamesin maaleista ainoastaan Lewisin on maalin edestä, Lindholm on kahdesti maalannut laukauksella pisteiden välistä.

Itse asiassa Starsilla on hyvin pitkälle sama resepti kuin edellisessä finaalirunissa pari kautta takaperin. Ei ole kaunista mutta toimii.

Bownessille kannattaisi ehkä tehdä elinikäinen valmentajasopimus.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Perkules, että toi Pavelski on kurko maalineduspelaamisessa! Ja Otteri on ollu kyllä täyttä kultaa maalinsuulla. Let's go Stars!
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Olihan tuossa aikamoista playoff-tunnelmaa ja tunteiden vuoristorataa ollut tämä sarja. Kolmospeli oli mielestäni selkeästi viihdyttävin ainakin Stars-lasien läpi katsottuna. Vieraissa joudutaan sellaiseen kilppariin, että ei tosikaan.

Vähän tällaista sarjaa haaveilin, kun playoffeihin ängettiin. Isompia on aina kiva kiusata ja Stars on yllätysvalmis joukkue altavastaajana. Mitään ei ole vielä voitettu, mutta tällaisen kauden jälkeen jokainen playoff-ottelu on nautinto ja kotiin päin. Nautitaan siis tästä ja toivotaan että Starsien loisto jatkuu mahdollisimman pitkälle. Mutta mikä tärkeintä, tästä ei tullut Flamesille ylikävelyä.

Ensimmäisiä kertoja on fiilistellyt paljon Klingbergiä. Sellainen sohlo on omissa ja näpertäminen on raskasta katsottavaa jos se ei onnistu. Mut on tota etuhampaatonta räksyttäjää ollut nyt kiva seurata. Tunnepuoli on Starsin veteraaneilla ehkä kuitenkin paremmin hallussa.
 

M10

Jäsen
Joitakin haja-ajatuksia ottelusarjasta, kolmen pelin jälkeen.

Hurja on ollut intensiteetti jokaisessa ottelussa ja molemmilla jengeillä on tunteet läikkyneet yli. Vähän tuntuu siltä, että sieltä kahden vuoden takaa on vielä hampaankolossa, erityisesti tietenkin Flamesilla. Calgary koittaa provosoida ja jyrätä pienikokoisemman Dallasin fyysisesti ja henkisesti. Ovat siinä ajoittain vähän onnistuneetkin, on meinaan melkoisia taklauspelotteita Calgarylla rosterissaan. Lucic-Lewis-Ritchie -ketjun ollessa jäällä sattuu ja tapahtuu. Mistä olen ihan helkkarin ylpeä on se, miten Stars on suhtautunut Flamesin pelaamiseen. Kertaakaan ei ole käännetty toista poskea, vaan annetaan aina takaisin. Tästä erinomainen esimerkki John Klingberg, joka on kahteen otteeseen haastanut Flames-pelaajan myllyyn, vaikka kaikki tietää jo ennen hanskojen putoamista, miten tuossa tulee käymään. Mad respect Klingbergille.

Samaan hengenvetoon on sanottava, että Tkachukin keskittyminen tuntuu menneen täysin kolmeen herraan: Klingberg, Raffl ja Benn. Nuori supertähti, joka teki about 100 pistettä runkosarjassa, ei ole ollut kiekollisesti minkäänlainen peloite. Minun puolesta on erittäin ok, jos haastaa Klingbergiä myllyyn tulevissakin kamppailuissa, jos lopputulema on tämä. Benn ja Tkachuk jauhavat ihan kokoajan paskaa toisilleen, kentällä ja vaihtoaitiossa. Odotan paljon, että nuo miehet vielä pudottaisivat hanskansa. Sitten joutuisi Tkachuk astetta kovempaan testiin.

Flames on hallinnut otteita fyysisesti, joten siihen nähden olen nauttinut niistä parista hetkestä, kun Stars on pystynyt järkyttämään Calgarya fyysisesti. Faksa ajeli erittäin vaarallisen näköisesti Rasmussenin viime yönä ja kohde ei välttämättä ollut sattuma. Vaikka Flames on antanut kovemmat pommit ja luonut heidän kotiyleisöön menevän vaarantunteen, niin Stars on hallinnut vääntöpeliä ja kaksinkamppailua, erityisesti maalin edessä. Taas on korostunut se, kuinka helkkarin kovia maalineduspelaajia Lindell, Hakanpää ja Suter on. Viime yönä kun Flames haki tasoitusta ilman veskaria, niin Lindell suorastaan kyykytti Tkachukia Stars-maalin edessä, piilovahva kun on. Myös Suter on hyvä tekemään pieniä veteraani-moveja, esimerkiksi pitämään vastustajan mailasta kiinni juuri oikeilla hetkillä saamatta jäähyä.

Ylipäänsä Dallasin veteraanipresenssi on ollut todella vakuuttavaa tässä ottelusarjassa. Viime yön matsin kolme viimeistä, kriittistä aloitusta Stars vei 100-0. Ensin Glendening, sitten Faksa ja viimeisessä Benn. Isoja, voittavia juttuja nuo.

Calgary on parempi jääkiekkojoukkue, kuin Dallas. Se on ottelusarjan tilanteesta huolimatta täysin selvää. Flamesin ykkösketju, erityisesti Lindholm, on juuri niin vaarallinen kun pelättiin ja erityisesti Calgaryssa Stars oli välillä aivan purjeessa tuon ketjun kanssa. Mutta silti on sanottava, että Dallasin puolustus ja Faksan ketju on tehnyt hyvää työtä pitäessään tuon ketjun ainoastaan kahdessa maalissa, kolmessa ottelussa. Toki suurin syy tähän on maagisesti torjunut Jake Oettinger, joka on ollut ottelusarjan paras pelaaja tähän asti.

Ottelusarjan kolmas ottelu oli aika avonaista kiekkoa verrattuna Calgaryn kahteen ensimmäiseen peliin. Ehkä tähän on syynä se, että American Airlines Centerillä Stars ei ole niin selkeä altavastaaja mitä Saddledomen punameressä, vaan Dallasissa vastustajakin on vähän enemmän puolustuskannalla. Niinpä Dallas pääsee hyökkäämään vähän iloisemmin kotonaan, mikä nyt ei varsinaisesti ole joukkueen vahvuus. Ja onhan tuo Starsin ylivoima edelleen todella heikkoa verrattuna Flamesin vastaavaan.

Vielä pari viirua

- Oettingerin torjunta Johnny-hockeyn läpiajoon ja hyvään yritykseen oli mestarillinen clutch-suoritus.
- Miro Heiskanen on ollut kenttäpelaajista (molemmat joukkueet huomioiden) paras tässä ottelusarjassa. Virheetöntä, peliäedistävää tekemistä ihan koko ajan, vaihdosta toiseen. Taso jälleen kerran noussut pudotuspeleissä, ihan niin kuin pari vuotta sittenkin
- Flamesin pelaajista on pistänyt silmään uusina yllätyksinä Mangiapane ja Dube. Onpa ärsyttävän hyviä ja vaarallisia pikkumiehiä. Mangiapanella vielä edgeä pelissä mukavalla tavalla. Arvostan!
- Miten Colorado luopui Zadorovista?
- Joe Pavelski on käsittämätön ukko. Nuo aistit maalin edessä, pyörähdykset, ajoitukset ja se legendaarinen silmä/käsi-koordinaatio hakevat vertaistaan. Clutch, clutch, clutch.
- Radek Faksa pelaa uransa parasta kiekkoaan. Tsekkiläinen jyrä on todella kovassa kunnossa fyysisesti ja niin kotonaan tuossa shutdown-roolissaan.
- Detroitin miehet ei turhaan hehkuttaneet Glendeningin aloistus- ja av-taitoja. Todella iso apu ollut nelosen keskelle, vaikka kiekolliset taidot on mitä on.
- Haluaisin nähdä Jacob Petersonin seuraavassa ottelussa, vaikka Studenicin tilalla. Petersonilla on kuitenkin sitä ruotsalaista oveluutta, mitä muilla Starsin alaketjun miehillä ei ole. Voisiko hän olla jopa hyvä lisä toiseen ylivoimaan, missä Benn ja Seguin ei saa yhtään mitään aikaiseksi?

Tästä tulee pitkä sarja. Ihmettelen, jos ei mene game seiskaan.
 

Käräppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät ja Calgary Flames
Flamesin puolelta on vaikea löytää onnistujia tästä sarjasta so far. Samaa vanhaa paskaa, vuodesta toiseen. No, vielä on aikaa ja sarjaa jäljellä, mutta näihin on jo kyllästymiseen asti totuttu. Helvetin hienoa aikaa tämä kevät olla Flames-fani
Itse ehkä Tanevin,Lewisin ja pakko myöntää että inhokkini Ritchie ovat pelanneet hyvin ja jopa onnistuneet.

Hyökkäys pelaaminen on paskaa ja joka maali tuntuu vaativan Dallasilta järkyttävää virhettä eli Lindholmin unohtamista yksin pisteiden väliin tai puoli-rikollista toimintaa mallia Lucicin estäminen Lewiksen maaliin. Calgaryltä ei löydy vastustajan maalin eteen ketään jolla olisi halua ja tahtoa siinä toimia, sitten voimme katsoa miten Pavelski operoi Markströmin lähellä. 2 ja 3 ketju 0 maalia kolmeen peliin, kesken kauden hankitut Toffoli ja Jarnkrok olleet mielestäni täysin turhia koko sarjan ajan.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Pitkä ja hyvä purku @M10 viestissä, ja siihen liittyen muutamia huomioita myös täältä:

Samaan hengenvetoon on sanottava, että Tkachukin keskittyminen tuntuu menneen täysin kolmeen herraan: Klingberg, Raffl ja Benn. Nuori supertähti, joka teki about 100 pistettä runkosarjassa, ei ole ollut kiekollisesti minkäänlainen peloite. Minun puolesta on erittäin ok, jos haastaa Klingbergiä myllyyn tulevissakin kamppailuissa, jos lopputulema on tämä. Benn ja Tkachuk jauhavat ihan kokoajan paskaa toisilleen, kentällä ja vaihtoaitiossa. Odotan paljon, että nuo miehet vielä pudottaisivat hanskansa. Sitten joutuisi Tkachuk astetta kovempaan testiin.
Tämä on totta, ja sanoisin, että noista Flamesin flopeista Tkachuk on flopannut eniten. Gaudreau on saanut luotua kuitenkin edes jotain (ei hänkään toki huikeasti ole pelannut), mutta kun Flamesin hyökkäyspään maalineduspelaamisen vaisuutta puretaan, niin katseet kohdistuvat ensimmäisenä Tkachukiin. Ei ole paljoa näkynyt, vaikka se on ollut herran vahvuus. Mielestäni hän on keskittynyt enemmän vääriin asioihin kuin vaikkapa Klingberg, sillä ei ole ollut ytimessä. Tuskin pelkäisi ottaa Benniä vastaan myllyä, kun on sen aikaisemmin osoittanut, että kaiken maailman kassianeja ja wheelerejä ja perryjä vastaan on nuhjaillut, mutta tämän hetken tilanne on Tkachukin osalta sellainen, että fokus pitäisi pysyä nyt pelaamisessa, eikä hanskaamisessa.
Flames on hallinnut otteita fyysisesti, joten siihen nähden olen nauttinut niistä parista hetkestä, kun Stars on pystynyt järkyttämään Calgarya fyysisesti. Faksa ajeli erittäin vaarallisen näköisesti Rasmussenin viime yönä ja kohde ei välttämättä ollut sattuma. Vaikka Flames on antanut kovemmat pommit ja luonut heidän kotiyleisöön menevän vaarantunteen, niin Stars on hallinnut vääntöpeliä ja kaksinkamppailua, erityisesti maalin edessä. Taas on korostunut se, kuinka helkkarin kovia maalineduspelaajia Lindell, Hakanpää ja Suter on. Viime yönä kun Flames haki tasoitusta ilman veskaria, niin Lindell suorastaan kyykytti Tkachukia Stars-maalin edessä, piilovahva kun on. Myös Suter on hyvä tekemään pieniä veteraani-moveja, esimerkiksi pitämään vastustajan mailasta kiinni juuri oikeilla hetkillä saamatta jäähyä.
Tosiaan myös Starsin kärkiketju on pysynyt pimennossa, Joe-setää lukuunottamatta. Ja se, että Pavelski on ollut pelipäällä, on kääntänyt loppujen lopuksi kaksi peliä Starsille. Yksi ohjuri ja pari irtokiekkomaalia, eli juuri niitä playoff-tyylisiä maaleja. Lähtöoletuksena oli, että Flameskin pystyisi tällaisia tekopaikkoja luomaan ja viimeistelemään, mutta ei ole näkynyt. Propsit siitä tietenkin Starsin maalineduspelaamiselle a la Heiskanen-Lindell-Suter-Hakanpää, mutta samaan aikaan isoja pyyhkeitä Calgaryyn, etenkin herroille Tkachuk, Coleman, Toffoli, Mangiapane.
Ylipäänsä Dallasin veteraanipresenssi on ollut todella vakuuttavaa tässä ottelusarjassa. Viime yön matsin kolme viimeistä, kriittistä aloitusta Stars vei 100-0. Ensin Glendening, sitten Faksa ja viimeisessä Benn. Isoja, voittavia juttuja nuo.
Nimenomaan nämä boldatut. Starsilla on ollut tuota veteraanipreesenssiä enemmän, varsinkin nuo mainitsemasi pelaajat omissa rooleissaan. Laittaisin tuohon kastiin myös Starsin omassa päässä luotettavasti esiintyneet pakit. Flamesille ei riitä, että nelosketju on ollut odotuksiin nähden se paras kolmikko Milan Lucicin ja Trevor Lewisin johdolla. Middle six on ollut kasa paskaa, vaikka odotin ja toivoin, että juuri tuossa taistossa Flames pystyisi vetämään pidemmän korren playoffeissakin ainakin jollain tapaa tasonsa todistaneiden Colemanin ja Toffolin + noiden pidempään Flamesissa olleiden Mangiapanen ja Backlundin osalta.
Calgary on parempi jääkiekkojoukkue, kuin Dallas. Se on ottelusarjan tilanteesta huolimatta täysin selvää. Flamesin ykkösketju, erityisesti Lindholm, on juuri niin vaarallinen kun pelättiin ja erityisesti Calgaryssa Stars oli välillä aivan purjeessa tuon ketjun kanssa. Mutta silti on sanottava, että Dallasin puolustus ja Faksan ketju on tehnyt hyvää työtä pitäessään tuon ketjun ainoastaan kahdessa maalissa, kolmessa ottelussa. Toki suurin syy tähän on maagisesti torjunut Jake Oettinger, joka on ollut ottelusarjan paras pelaaja tähän asti.
Boldattuun sanon, että ei ole, jossei mene tästä parista jatkoon. Ihan sama, vaikka runkosarjassa kulki. Best of seven -sarja ei lopulta jätä vinkumiselle sijaa, ja jos Dallas tästä jatkoon puristaa, niin se on jo toinen kerta pariin vuoteen tästä parista. Flamesia mitataan nyt, ja se on varmasti tämän sarjan draaman kaaren kannalta hyvä asia, mutta hyvinkin epämiellyttävä Flames-kannattajalle, jonka kokemukset vastaavista tilanteista eivät ole kovinkaan paljoa luottoa luovia. Parempi menee lopulta jatkoon.
 

Bawdy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Dallas Stars, JJK, Happee ja Vimpelin Veto.
Mukava katsoa, kun Tkatchukilla menee kaikki energia muuhun kuin kiekon pelaamiseen. Henkisesti vielä melkoinen lapsi vaikka 24 ikää onkin, uran pleijaritilastot melkoisen paskat pisteiden ja +/- tilastojen valossa suhteessa runkosarjaan. Mutta niin ne oli isälläkin. Mitään ei NHL-urallaan koskaan voittanut, vaikka oli joukkueen johtavia pelaajia ja aikansa parhaimpia amerikkalaisia maalintekijöitä RUNKOSARJASSA. Kun kevään tosipelit alkoivat niin, plusmerkit muuttuvat miinusmerkkisiksi ja tehopisteet tippuvat sekä jäähyminuutit kasvavat.
 

M10

Jäsen
Mukava katsoa, kun Tkatchukilla menee kaikki energia muuhun kuin kiekon pelaamiseen. Henkisesti vielä melkoinen lapsi vaikka 24 ikää onkin, uran pleijaritilastot melkoisen paskat pisteiden ja +/- tilastojen valossa suhteessa runkosarjaan. Mutta niin ne oli isälläkin. Mitään ei NHL-urallaan koskaan voittanut, vaikka oli joukkueen johtavia pelaajia ja aikansa parhaimpia amerikkalaisia maalintekijöitä RUNKOSARJASSA. Kun kevään tosipelit alkoivat niin, plusmerkit muuttuvat miinusmerkkisiksi ja tehopisteet tippuvat sekä jäähyminuutit kasvavat.

No, en nyt ehkä liikaa lähtisi vielä tuomitsemaan Tkachukia tai vertaamaan isäänsä. Starsin etu toki on, mitä enemmän hän keskittyy miettimään kahnauksia ja kostoja Stars-pelaajille, mutta yleensä nuo vähenee mitä pidemmälle ottelusarja etenee. Veikkaan, että niin käy tässäkin sarjassa. Nyt on varmaankin suurin osa pahasta verestä vuodatettu pois ja seuraavissa 4 ottelussa keskitytään enemmän pelaamiseen.

Flames tulee ensi yönä pelaamaan todennäköisesti sarjan parhaan ottelunsa ja Dallasin pitää olla todella valmis siihen. Veikkaan, että nähdään ottelusarjan ensimmäinen tasapeli ja jatkoaika on sitten kolikon heittoa.
 
No, en nyt ehkä liikaa lähtisi vielä tuomitsemaan Tkachukia tai vertaamaan isäänsä. Starsin etu toki on, mitä enemmän hän keskittyy miettimään kahnauksia ja kostoja Stars-pelaajille, mutta yleensä nuo vähenee mitä pidemmälle ottelusarja etenee. Veikkaan, että niin käy tässäkin sarjassa. Nyt on varmaankin suurin osa pahasta verestä vuodatettu pois ja seuraavissa 4 ottelussa keskitytään enemmän pelaamiseen.

Flames tulee ensi yönä pelaamaan todennäköisesti sarjan parhaan ottelunsa ja Dallasin pitää olla todella valmis siihen. Veikkaan, että nähdään ottelusarjan ensimmäinen tasapeli ja jatkoaika on sitten kolikon heittoa.

Tkachukista en usko tuota oikeaan asiaan keskittymistä ennen kuin näkee. Joko se nuhjaa Klingbergin tai Bennin kanssa ens yönä tai sitten yksipuolisesti hölmöilee jotain. Dallasille sopii kyllä se, ettei Tkachuk keskity pelaamiseen. Jotenkin on tuntunut viime vuosien aikana, että pikkuveljeltä onnistuu paljon paremmin peliin keskittyminen. Luulin tämän kauden runkosarjan perusteella, että isovelikin jo onnistuisi, mutta ei siltä näytä.
 

Del Pieru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Pitkään aikaan en ole kerennyt tänne kirjoittelemaan, mutta nyt on pakko. Flamesilla on edessään nyt seurahistorian yksi tärkeimmistä otteluista ikinä. Ensi yön koitoksen lopputulos saattaa viedä jo lähes toisen jalan arkkuun koko franchisen lähitulevaisuudelta. Toki 1-3 tappioasemasta voi vielä ihmeen tehdä ja nousta voittoon, mutta näin tasaisessa sarjassa se vaatisi aikamoisen sankariteon. Mutta mikäli Flames munaa nämäkin pleijarit ja tippuu ensimmäiseltä kierrokselta on isot muutokset enemmän kun todennäköisiä joukkueessa. Fanit tulevat ristiinnaulitsemaan Trelivingin... (vaikka mielestäni hän on tehnyt hienoa työtä rakentaessaan tämän kauden joukkueen.) Se vaan ei auta, kun koko kauden on vaan puhuttu siitä että pleijarit on ne mitkä ratkaisee. Gaudreau tuskin haluaa jäädä ja sama pätee Tkachukiin. Ulkopuolinen paine tulee olemaan vaan liikaa. Mikä on sääli, koska mistään Flames ei tule saamaan saman tasoisia korvaajia joukkueeseen. Tulevaisuus on nyt vaakalaudalla. Ensi yön peli on todella ISO peli ja Flames tulee taatusti jättämään kaiken jäälle... jos ei niin, sitten joukkue on ansainnut kohtalonsa.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös