Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Skinnerin sopimuksesta on tullut kirjoiteltua toisaalla paljonkin.

Millään tasolla halvasta sopimuksesta ei voida puhua ja riskit tuossa ovat suuret. Toisaalta hyvässä lykyssä tuolla sopimuksella saadaan useampia yli 40 maalin kausia ja vähintään 30 maalin kausia, joissa valtaosa maaleista on tasakenttämaaleja. Omasta mielestäni optimaalisessa joukkueenrakennuksessa dollarit kulutetaan muihin hyödykkeisiin, mutta ymmärrän kyllä miksi Skinner haluttiin pitää isolla(kin) sopimuksella.

Skinnerin sopimus myös jatkoi sitä trendiä, että jos Buffalo on halunnut jonkun pelaajan pitää ja on ollut valmis maksamaan, niin pelaaja on myös saatu pidettyä.

Botterillilla on nyt yksi rasti vähemmän kesäksi Lebrun kertoili, että Buffalo olisi kakkossentterin ja top-6-laiturin perässä. Free agency olisi Botterillin mukaan preferenssi, mutta realistisempaa on etsiä "uusi Skinner" treidillä. Vegasin William Karlsson voisi olla tässä mielessä mielenkiintoinen vaihtoehto.
 

Aze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres
Onhan se kallista, mutta niinhän se taitaa olla nykypäivänä. Minusta se tärkein tässä sopparin tekemisessä on ollut se, että Jeff on paljon puhunut nauttivansa ajastaan buffalossa, niin jääkiekon kuin muittenkin asioitten tiimoilta ja täten halunnut jäädä juurikin tänne. Toivotaan että kaverista on iloa pitkään.

Victor Olofsson on sellainen pelaaja, josta olen innoissani ensi kautta ajatellen. Ensimmäinen kausi rapakon takana AHL:ssä 30+33 ja pääsi ylhäälläkin näyttäytymään 6 ottelun verran, tehden 2+2. Erityisesti se laukaus on kyllä eliittiä ja muutenkin Eichelin kanssa homma ainakin toimi, joten saa nähdä mikä hänen tilanteensa on kauteen lähdettäessä.

Mittelstadtista ei ainakaan menneen kauden perusteella ole vielä kakkossentterin rooliin, se on varmaa. Toisaalta koko joukkue vähä rämpi sen alkukauden jälkeen, niin vaikea on ykköskenttää lukuunottamatta nostella ketään jalustalle sen kummemmin hyökkäyksen osalta. Botterill on joka tapauksessa sitä kakkossentteriä etsimässä ja hyvä niin. Juurikin joku William Karlsson ois ajatuksena aika helvetin jees, ainakin sweduja organisaatiosta löytynee houkuttelemaan.

Jason Zuckerista potkittu renkaita ja olisi kyllä omasta mielestäni hyvä lisäys joukkueeseen. Jalkoja löytyy ja musta menee häkkiin. Renkaita nyt potkitaan millon kenestäkin joten aika näyttää.
 
Viimeksi muokattu:

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Sivuan tähän ketjuun, että hienoa tuo Bluesin voitto ja viime kaudella Washingtonin, että saadaan uusia mestareita.

Sehän tarkoittaa nyt sitä käsittääkseni, että Buffalo ja Vancouver ovat vanhimmat ei koskaan Stanley Cupia voittaneet seurat.

Kaiken kruunaa vielä meidän mies herra O’reilly, jota Nieminen ja Mäkinen finaalia katsoessa jaksoivat muistuttaa, että tuli Buffalosta kun on kyllästynyt häviämään ja halusi voittaa ja siksi vaihtaa maisemaa.

Vieläkin vituttaa kuinka tuota mehustellaan tuota Skinnerin sopimusta Buffalon insta sivuilla ja kaveri tienaa saman mitä Kucherov käytännössä puolet pienemmillä pisteillä, terve!

No joo onhan hän tehnyt maaleja, mutta paree kyllä paukkua myös piste ennätys ensi kaudella ja olla tärkeä pelaaja kaikella lailla.

Saakeli alkaa tuntua, että aloitetaanko uusi rebuild...!?

Vitun tyhjä olo kyllä kauteen lähdettäessä, pääsisivät edes playoffeihin.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viimeksi muokattu:
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Don Granaton ura Chicagossa jäi kovin lyhyeksi enkä minä ainakaan saanut oikein tarkkaan käsitystä hänen käden jäljestään. Jostain luin heiton, että olisi palkattu kommunikoimaan erityisesti nuorten pelaajien kanssa, kun Q:lla ei ollut kauheasti tapana pelaajien kanssa muutenkaan läppää heitellä. Collitonin tullessa Granaton pestille ei sitten ollut oikein käyttöä, kun JC on taas kova kommunikoimaan pelaajien kanssa. Tiedä häntä?
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Ryan O’reilly Selke ja Conn Smythe, Stanley cupin lisukkeeksi ja oli taas parhaimpia ellei paras aloittaja viime kaudella. Lehner vei ainakin Masterton trophyn ja pelas muutenki kohtuu kauden.

Kyllä se varmaan olis hyvä Ristolainen treidata ni voittais seki Norriksen ja pääsis tästä paskasta.

Varmaan Eichel olis hyvä vaihtaa kans kassilliseen kiekkoja ni se saadaan voittamaan Hartin tai muita toisenluokan palkintoja.

Ei mulla muuta, kattellaan.
 
Viimeksi muokattu:

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Eli lopulta kummatkin varausvuorot pidettiin ja pelaajat niillä valittiin.

Botteril itse kertoi, että yrittivät treidata ylöspäin, mutta ei onnistunut. Huhujen mukaan Botteril oli erittäin kovasti Turcotteen tykästynyt ja hän varmasti se kohde oli.

Lopulta tuo 7. pick kohdistui Dylan Cozensiin. Ei sinänsä mitään yllättävää. Cozensin sijoitus on eri listoilla vaihdellut aika paljon ollen aina 3rd overall tuonne top-10 ulkopuolelle. Pääosin häntä taidettiin sijoitella tuonne top-5, joten siinä mielessä voisi sanoa olleen "value" kohdallaan.

Itse en vaan ehkä jaksa innostua Cozensista niin paljoa kuin noiden listojen mukaan ehkä pitäisi. En tokikaan ole häntä nähnyt Youtuben ja kirjoitusten lisäksi juurikaan. Mutta sen perusteella voi jotain sanoa. Työkaluthan kaverilla ovat varsin hyvät. Vartta on se reilut 190 senttiä ja siihen nähden luistelu on erinomaista. Painoakin on toistaiseksi sen verran vähän, (hieman ylu 80 kiloa), joten fysiikassa on vielä kasvuvaraa. Ehdoton vahvuus vaikuttaa olevan kiekon vieminen keskialueen yli hyökkäysalueelle tasakentin. Tuo on aika arvokas ominaisuus tällä hetkellä NHL:ssä. Kiekolliset taidot eivät ole eliittiä, mutta riittäviä. Hän myös vaikuttaa näkevän kentän hyvin kiekollisena ja pystyy tekemään nopeita ratkaisuja. Omaan makuuni vain liian usein tuntui kiekollisena ajautuvan tilaan ja tilanteeseen, jossa ei enää ollut peliä edistäviä ratkaisuja tehtävänä. Tältä osin hänellä ei vaikuta olevan samanlaista pelinlukutaitoa ja kykyä muokata kenttätapahtumia kuin esim. Eichelilla tai Mittelstadtilla. Rannelaukaus hänellä vaikuttaa olevan parempaa keskitasoa mutta ei kuitenkaan mikään erikoinen. Vaikuttaa käyttävän pääasiassa rannelaukausta.

Pidin hänen osaltaan paljon siitä, että kiekon saatua hänen pelitemponsa on todella nopea ja lähtee välittömästi nostamaan peliä. Kiekoton pelaaminenkin vaikutti olevan ihan ok-tasoa.

Äkkiseltään sanottuna en odottaisi hänestä sellaista kärkitason sentteriä, joka kantaa kenttäänsä parhaita vastaan. Mutta koska kykenee pelaamaan myös laiturina, niin hänestä voinee odottaa noilla työkaluilla ihan käyttökelpoista top-6-pelaajaa hyvien ketjukaverien kanssa. Ei välttämättä se mitä ehkä toivoisi, mutta huomioon ottaen se, että tallissa on jo Eichel ja Mittelstadt, niin ei mikään katastrofi.

Toinen vaihtoehto olisi sitten varmasti olut Trevor Zegras, mutta hän olisi sitten ollut hyvin eri tyyppinen sentteri. Ehkä Cozens tuo enemmän pöytään niitä asioita, joita Buffalo tarvitsee.

Toinen varaus oli sitten vasen käsi alhaalla pelaava puolustaja Ryan Johnson, jota on luonnehdittu draftin yhdeksi parhaimmin luistelevaksi puolustajaksi. Ensimmäiset potkut ja kiihtyvyys ovat ihan eliittiä. Joku scoutti oli luonnehtinut häntä "one-man-break-out-machine". Eli iso vahvuus on kiekon nostaminen jalalla omista. Kokoa on se hieman päälle 180 senttiä, eli pienehkö kaveri kyseessä. Kiekolliset taidot ovat ihan ok, mutta ei mitään erikoista. Tältä osin ehkä vähän epätyypillinen kokonaisuus, koska yleensä nuo pienehköt ja hyvällä luistelulla varustetut pelaajat ovat hyökkäysorientoituneita. Hänen vahvuutensa taas ovat puolustuspelaaminen ja peliäly. Olisikohan Josh Morrissey tyyliltään sopiva verrokki.

Puolustus on nyt melko hyvässä kunnossa organisaatiossa kaikilla tasoilla, mutta olihan tuolla jäljellä paljon korkealla rankattuja laitureita, joille olisi myös käyttöä ollut. Mutta BPA-periaatteella täytyy mennä, joten täytyy toivoa, että hänestä tulisi top-4-tason pakki, joka lienee ihan realistinen projektio.
 
Viimeksi muokattu:

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Draft takana ja ei nyt mielestäni mitään erikoista, ehkä jopa itse aavistuksen petyin valintoihin.

Voisi vetää, että toimistolla tiedettiin mitä varataan ja taas toisaalta, jos aiempiin vuosiin vertaa niin tuntuu, että ei tiedetty mitä varataan kunhan varataan.

Hassua kun tuntuu, että onko tuossa varaamisessa joku maa kiintiö kun oli niin viime vuoden toisinto. Yksi tai pari yhdysvaltalaista, sitten ruotsalaisia ja kiintiö tsekki. No nyt oli mukana toki yks kanukki viime vuoden yhden suomalaisen tilalla.

Itseäni harmittaa kyllä, koska uskon Caufieldin tai Zegrasin olleen parempi pick tuossa kohtaa missä Cozens oli.

Ei asiaan liity, mutta olin kyllä yllättynyt tuosta Chicagon varaamasta Dachista, koska ilman mitään järkevää näyttöä oletin kaverin valahtavan ohi top 10 ja pidin Cozensiakin parempana.

No Disso tuossa jo ekaa kierrosta avasi, joten kai se on luotettava, että tällä mennään. Toisella pickillä olisin lähtenyt hakemaan Henriksonia, Kokkosta tai Kaliyevia (pienellä riskillä, huolimatta mitä Kaliyevista on kirjoitettu).

No jos mennään asiaan, koska ei tuo minun mielipide paljoa paina.

Buffalon varaukset siis:

ROUND1
#7 Dylan Cozens (F)
#31 Ryan Johnson (D)
ROUND 3
#67 Erik Portillo (G)
ROUND 4
#102 Aaron Huglen (F)
ROUND 5
#143 Filip Cederqvist (F)
ROUND 6
#160 Lukas Rousek (F)

Lisäksi Buffalo vaihtoi myöhempi varauksia aiempiin varauksiin, eli Vancouverin kanssa vaihdettiin pickit 122 ja 175, saatiin pick 102 jolla Huglen varattiin. Vancouver varaukset noilla vuoroilla Ethan Keppen ja Karel Plasek.

Lisäksi vaihdettiin vastaavasti Detroitin kanssa pickit 177 ja 191, pickiin numero 143, jolla varattiin Cederqvist. Detroit varasi omilla vuoroillaan pelaajat Gustav Berglund ja Carter Gylander.

En tiedä oliko jotain poikkeavaa tietoa toimistolla, mutta kyllä itse näen, että useampi arpa voittaa ellei ole täyttä faktaa taustalla tai nuo meidän saamat pickit huomattavan paljon aikaisempia.

Disson otettua kantaa kahteen ekaan varaukseen niin muutama sana muista, vaikka kaikista en edes tiennyt mitään (edes olemassa olosta) ennen draftia!

Portillo on isokokoinen maalivahti ja tulossa yhdysvaltoihin yliopistosarjoihin Frölundan junnu joukkueesta, jossa pelannut varsin hyvin. Todennäköisesti aika pitkä projekti tämä maalivahti ja väkisin mietin, että miksi ei olisi voitu pitää useampaa pickiä ja varata esim. Filip Lindberg, kuten Minnesota teki? Ja/tai silti tuossa tai toisella aiemmin omistetulla vuorolla olisi sitten voinut hakea esim. vielä vapaana ollutta Kokkosta, Cajkovic, Jones jne.

Pari mainintaa vielä luettuna McKeeniltä Portillosta, eli on rauhallinen, pelaa syvällä ja antaa ison kokonsa hoitaa asioita puolestaan, eli tylsä mokke.

Huglen jonka varausvuoro vaihdettiin kahteen pickiin oli rankattu alle 100 joka listauksessa ja parhaimmillaan Athleticin listauksessa sijalle 55. Hänestä ei mitään hajua, mutta hyökkääjä, joka ihan ok pisteitä tehnyt junnu liigoissa.

Ceredqvist vaikuttaa ihan hyvältä haulta ja on hyökkääjä, joka pelasi jo viime kaudella SHLssä tehden 33 pelissä 8 pistettä.

Rousek puolestaan yli ikäinen ja ei nyt mitään ihmeitä ole vielä esittänyt edes tsekin liigassa (saati tsekin kakkos liigassa), joten ei tästä tule kuin max AHL jyrä. Kirill Slepets joka varattiin vuorolla 152 olisi mielestäni hänkin ollut huomattavasti kovempi haku, jos niitä vuoroja olisi ollut riittävästi.

Eli tähänkin sai pettyä (ainakin allekirjoittanut), mutta sehän on meille tuttua. Lippu korkealla ja housut alhaalla otetaan kaikki vastaan.

Edit. Muutama selvennys ja kirjoitusvirhe muokattu.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Vaikeahan näitä drafteja on arvioida tällaisella diletanttipohjalta heti draftia seuranneena päivänä. Ekan kierroksen tyypeistä voi ehkä jotain sanoa.

Hedelmällisempää onkin ehkä tarkastella hieman yleistä trendiä. Botteril jatkoi aikaisempien draftien linjaa siltä osin, että Cozensia lukuun ottamatta yhtäkään pelaajaa ei otettu CHL:stä. Nähdäkseni ihan perusteltu ratkaisu, koska myöhemmille kierroksilla on syytä keskittyä pidemmän aikavälin projekteihin ja tuo CHL:n kahden kauden väli on liian lyhyt verrattuna tuohon muualta varattuihin neljän kauden väliin.

Äkkiseltään voisi sanoa, että eka kierros mentiin BPA-periaatteella ja siitä eteenpäin painotettiin tarpeita. Portillo ihan mielenkiintoinen maalivahtivaraus ja erityisesti maalivahtien kohdalla tuo neljän vuoden etu on ehdottoman tärkeä. Muuten painotettiin hyökkäystä ja eritoten nopeus/taito-osastoa. Videopätkien perusteella Rousek on helvetin räjähtävä, mutta en tiedä onko sitten työkalupaketin sisältö muutoin millainen.

***

Vaikuttaa hieman siltä, että Ristolainen tullaan treidaamaan nyt tällä off-seasonilla. Hieman on pelko perseessä, että vastine on mallia "O'Reilly". RORin tilanteessa kauppaamiseen oli aikaisemmin käsitellyllä tavalla ei-pelillisiä syitä, mikä selitti heikohkoa vastinetta. Ristolaisen osalta tällaista tilannetta ei pitäisi olla, joten jos vastine on samaa luokkaa, voi Botterilin puolestani laittaa kiertoon samalla ovenavauksella. Onneksi nyt ei ainakaan vaihtunut päikseen Tampan Milleriin, mikä oli oma kauhukuvani.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Aika vähän on ollut huhuja siitä, keitä Botteril aikoo lähestyä nyt, kun tuo neuvotteluikkuna on auennut. LeBrunin mukaan Botteril olisi ottanut jo yhteyttä Pavelskiin agentteineen. Pavelski olisi erittäin monella tapaa sitä, mitä joukkue tarvitsee. En vain oikein jaksa uskoa, että mies Buffaloon tulisi. Toki Buffalon etuna voi olla se, että se voi olla valmis antamaan Pavelskille sen kolmannen vuoden sopimukseensa, mitä contenderit eivät ole. Tuokin sopimus olisi todennäköisesti sellainen, että viimeinen vuosi ei olisi kaunista katseltavaa, mutta mielestäni sen hinnan tässä tilanteessa voisi maksaa. Taas jos Pavelski vaatisi NMC:tä laajennusdraftia ajatellen, menisi tilanne jo hankalammaksi.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Toisen kierroksen varausoikeus vuoden 2021 varaustilaisuuteen ja viidennen kierroksen vuoro vuodelle 2022 Vegasiin vaihdossa Colin Milleriin. Onhan tämä pirun hyvä saalis ottaen huomioon, ettei tuo toisen kierroksen vuoro ole vielä ensi vuodelle. Ja tuo vuoro on vielä itseasiassa Bluesin eikä omia vuoroja. Miller on pelannut parastaan kiekollisesti ja tilastollisesti Vegasissa, kasvanut pelaajana selvästi Boston vuosista ja saanut enemmän vastuuta. Bostonissa peli oli vielä enempi fyysisemmän oloista. AHL:n tähdistön taitokilpailussa Miller voitti vuonna 2015 nopeimman luistelija sekä voimakkaimman lämäri -tittelin.

Selvästi viime vuosina Rassen olkapäillä olleen Sabresin puolustus on parantunut huomattavasti, kun päästiin varaamaan Dahlin, treidattiin Montour sekä nyt Miller. En ole pahoillani jos tässä nyt lähdetään treidaamaan Rassea, mutta toiselta kantilta Rassen tyylistä puolustajaakin tarvitaan omissa. Uudet hankinnat ovat hyökkäykseen meritoituneita. Jotain silti on tehtävä, koska sieltä löytyy entuudestaan vielä Scandella, McCabe, Pilut, Bogosian ja Hunwick. Jos tuosta joku muu saataisiin treidattua, voitaisiin nähdä parempi kausi pienemmällä vastuulla Rasse pelaamassa. Hyvälle vastineelle ei tietysti voi sanoa ei.

Dahlin - Montour
McCabe - Miller
Pilut - Ristolainen
Scandella - Bogosian
Hunwick - Nelson

Tässä täytyy tietysti ottaa huomioon, että Bogosian sekä Pilut kokivat pitkät loukkaantumiset ennen kauden loppua, joten heidän paluunsa on tiedossa pitkällä syksyllä. Mielenkiintoista on sitten nähdä saadaanko Scandella treidattua ja tuossa pelaisi sitten alkukaudesta joku korvaaja, koska tunkoa on liiaksi joka tapauksessa myöhemmin.

Toivoisin näkeväni yllätyksiä leirityksellä ja joku nostaisi tasoaan huomattavasti. Tällaisia tapauksia kun ei ole lähivuosina ollut, odotukset siksi draftia ja tätä leiritystä kohtaan on vähentynyt eikä tässä kovin innoissaan näistä ole. Cozensin varauskin oli vähän neutraali, joka tapauksessa hyvä asia, mutta varsin raakilehan hän vielä on. Olofsson on tietysti pelaaja joka kiinnittää huomion ja toivon hänelle onnistumisia. Kuten myös Ruotsalainen on mielenkiintoinen tapaus. Tänään tosiaan se kiinnostavin 3vs3 turnaus.

Ähkyä kiekosta niin paljon, ettei ole jaksanut perehtyä niin paljon asioihin. Ehkä se syksyllä taas kiinnostaa.
 
"It's tough in practices to score, so I understand why other people can't score on him." -#Sabres rookie Zemgus Girgensons on Ryan Miller

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Sabresilla on nyt tilaa Millerin hankinnan myötä capissa reilut 15 miljoonaa. Sillä summalla tarvitsisi varmaankin kiinnittää ainakin Rodrigues, McCabe, Ullmark ja varmaankin Girgensons. Larssonille ja C.J Smithille on myös tehty QO:t.
Mikäli kaikki allekirjoittavat QO:nsa, tulee se syömään capista 7 milliä pois, eli tilaa jäisi 8 milliä. Jotenkin jää kuitenkin sellainen vaikutelma, että jos free agencysta halutaan laatua hankkia, niin jotain siirtoja poispäin tapahtuu palkkatilan saamiseksi.
Ja kyllähän Millerin tulo viittaa siihen että joku/jotkut puolustajista ovat treidikeskustelujen aiheena.
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

müller

Jäsen
Mitkä mahdollisuudet siihen, että nyt kun Sabres on noita rightin pakkeja hankkinut oikein urakalla, niin Ristolaista kokeillaan laiturina? Mielestäni sillä on siihen ihan hyvät eväät, ja kun ei tuo puolustaminen ole Ristolaisella se suurin vahvuus, niin miksikäs ei. Vai onko treidi melkein varma?
 
Scheiß Ausländer
Mitkä mahdollisuudet siihen, että nyt kun Sabres on noita rightin pakkeja hankkinut oikein urakalla, niin Ristolaista kokeillaan laiturina? Mielestäni sillä on siihen ihan hyvät eväät, ja kun ei tuo puolustaminen ole Ristolaisella se suurin vahvuus, niin miksikäs ei. Vai onko treidi melkein varma?
Vahvasti epäilen, että Ristolaisen kyvyt eivät riittäisi hyökkääjän tontille.

Milloin muuten hyökkääjä on vaihtanut pelipaikan puolustajaksi NHL:ssa pelatessaan? Toisin päin noita vaihtoja on nähty menestyksekkäästi. Ja tiedän Sami Kapasen stuntanneen pakin pelipaikalla. En kuitenkaan saa mieleeni pysyviä vaihdoksia.
 
Jaaha, nyt meni itselläni puurot ja vellit sekaisin muotoilussa. Korjataan kysymys oikeaan muotoon: Milloin puolustaja on vaihtanut hyökkääjän tontille pelipaikan? Toisin päin esimerkit kyllä tiedossa Burnsin ja Bufyglienin muodossa.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
No tuo Byfuglien menee tavallaan molempiin kategorioihin. WHL:ssä ja Blackhawksissa pelasi puolustajana kunnes Q vaihtoi hänet laituriksi hyvin tuloksin. Buff itse tykkäsi enemmän puolustajan roolista ja Atlantassa/Winnipegissä pääsi toteuttamaan itseään.

Edit. Hidas
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Wendel Clark on myös suht hyvä esimerkki. Varattiin puolustajana, mutta siirrettiin kuitenkin hyökkääjäksi NHL-tasolla.
 
Olet vanha, kun joudut laittamaan huutomerkin sijaan kysymysmerkin lauseen 'Mitä minä sanoin' loppuun.

müller

Jäsen
Jaaha, nyt meni itselläni puurot ja vellit sekaisin muotoilussa. Korjataan kysymys oikeaan muotoon: Milloin puolustaja on vaihtanut hyökkääjän tontille pelipaikan? Toisin päin esimerkit kyllä tiedossa Burnsin ja Bufyglienin muodossa.
Mutta toisaalta kertahan se on aina ensimmäinenkin, Byfuglienia lukuunottamatta siis. Tosin jos Ristolainen rupeaa nostamaan pisteidensä määrää sieltä pakin tontilta, niin silloin ketään hirveästi enää tuskin kiinnostaisi, että kuinka hyvin tai huonosti se pelaa omaan päähän. Jos Ristolainen ensi kaudella esim. 60+ pistettä ja 10+ maalia nakuttaisi, niin varmasti huhuttaisiin Norris-ehdokkaaksi.
 
Scheiß Ausländer
Mutta toisaalta kertahan se on aina ensimmäinenkin, Byfuglienia lukuunottamatta siis. Tosin jos Ristolainen rupeaa nostamaan pisteidensä määrää sieltä pakin tontilta, niin silloin ketään hirveästi enää tuskin kiinnostaisi, että kuinka hyvin tai huonosti se pelaa omaan päähän. Jos Ristolainen ensi kaudella esim. 60+ pistettä ja 10+ maalia nakuttaisi, niin varmasti huhuttaisiin Norris-ehdokkaaksi.
Kokeilemallahan tuo selviää. Itse olen skeptinen, mutta hauska olisi nähdä tuon kokeilun toimiminen. Fyysiset ominaisuudet riittäisivät varmasti, mutta eniten arvelluttaa muu hyökkäyspäähän vaadittava erityisosaaminen. Jos Ristolainen vetäisi kolmos- tai nelosketjussa voimahyökkääjänä, niin se tuskin palvelisi pelaajaa itseään tai organisaatiota. Täytyisi siis murtautua tulosyksikköihin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Olisi hienoa kun vaihtaisi hyökkääjäksi ja voittaisi Selke Trophyn.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Viljami84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
Dustin Byfuglien edelleen. Pakki -> hyökkääjä -> pakki.
Todella monta muutakin tuohon voi lisätä Burns, Mathieu Dandenault, Buffalossa pelannut Deslauriers oli muistaakseni ensin pakki ja pelaa nykyään hyökkääjänä, Wade Belak, Ken Klee, Scott Walker, Eric Messier? ja varmasti on muitakin....
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Tämä Ristolainen hyökkääjäksi -jauhanta on kyllä erikoinen aihe. Toisaalta se kuvastanee hyvin sitä, kuinka vähän oikeasti pelejä katsellaan. En nimittäin voi kyllä ymmärtää, miten kukaan Ristolaista edes vähän enemmän katsonut voi pitää hänen siirtämistään hyökkääjäksi miltään osin järkevänä liilkeenä - oli sitten mitä mieltä tahansa hänestä puolustajana.

***

Millerin hankinta oli ihan hyvä liike. En pidä minään ryöstönä, mutta pihalle ei lähtenyt mitään oleellista. Millerin otteet ovat olleet aika ailahtelevia, mutta on pystynyt ihan kelvollisesti hoitamaan jopa ykkösparin hommia. Edellytyksiä pitäisi olla ihan ok-tason kakkosparin saappaiden täyttämiseen. Mikäli tuo odotusarvo täyttyy, niin tuolla sopimuksella kyse on erinomaisesta hankinnasta. Todellisuus voinee olla kuitenkin se, että Millerin vastuuta täytyy olla valmis säätelemään.

Ukkoa on sen verran paljon nyt puolustuksessa, että eiköhän treidejä nähdä. Millerin hankinta ei ainakaan pienennä Ristolaisen kauppaamisen todennäköisyyksiä.

Tällä hetkellä ei hirveästi liiku huhuja siitä, keitä olisi vapaina agentteina tulossa. Donskoin ja Zuccarellon perässä on ilmeisesti oltu, mutta kiinnostus vissiin pudonnut Botterililla näihin (sopimusvaatimukset lienee aika suolaisia). Syvyyskavereina Curtis Lazar ja John Gilmour ilmeisesti melko varmoja tulijoita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy