Buffalo Sabres 2015–2016

  • 128 712
  • 407

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
On aika kääntää sivua ja kääntää katseet kohti kesää ja tulevaa kautta. Paljon ollaan jo käytykkin Sabresin tulevaisuutta läpi edellisessä ketjussa. Kausi 14/15 oli pitkä taival johdolle, pelaajille ja faneille, mutta siitä ollaan nyt selvitty ehjin nahoin ja nyt on jopa helppo lähteä rakentamaan joukkuetta ensi ja tuleviksi kausiksi.

Sopimustilanne näyttää varsin hyvältä eikä Murrayn tarvitse paljon päätä vaivata, että ketä sinne pitäisi hommata.

Hyökkääjät:
Evander Kane (5,250,000M/2018)
Cody Hodgson (4,250,000M/2019)
Matt Moulson (5,000,000M/2019)
Tyler Ennis (4,600,000M/2018)
Brian Gionta (4,250,000M/2017)
Cody McCormick (1,500,000M/2017)
Zemgus Girgensons (894,000K/2016)
Marcus Foligno (1,875,000M/2016)
Nicolas Deslauries (637,000K/2016)
Sam Reinhart (925,000K/2016)

Puolustajat:
Zach Bogosian (5,142,000M/2019)
Josh Gorges (3,900,000M/2018)
Rasmus Ristolainen (925,000K/2016)
Nikita Zadorov (894,000K/2017)
Mike Weber (1,666,667M/2016)
Chad Ruhwedel (650,000K/2016)
Jake McCabe (925,000K/2016)

Maalivahdit:
Chad Johnson (1,300,000M/2016)

Organisaation RFA -pelaajat:
Johan Larsson
Zac Dalpe
Phil Varone
Tim Schaller
Mikhail Grigorenko
Mark Pysyk
Jerry D’Amigo
Jordan Samuels-Thomas
Jerome Leduc
Kevin Sundher
Nathan Lieuwen

Sekä UFA -pelaajat:
Patrick Kaleta
Matt Ellis
Andrej Meszaros
Andre Benoit
Tyson Strachan
Anders Lindback
Matt Hackett
Drew Bagnall

Hyökkäyksessä on ainakin nyt sitä laajuutta, kun saadaan tositoimiin myös Kane sekä kesällä päästään varaamaan Eichel. RFA -pelaajista varmasti kaikki tulevat saamaan sopimuksen ja sitten siitä paikasta auringossa taistelevat Larsson sekä Grigorenko. Jotenkin olisi vaikea nähdä kummankaan pelaavan nelosketjussa, koska sinne meillä on ihan muita äijiä. UFA -pelaajista sitten sopimuksen tulee saamaan varmasti Kaleta, Ellis, Bagnall ja Hackett, näin voisin ainakin olettaa. Kaleta on parantanut tapojaan reilusti ja on hyvä nelosketjun duunari, Ellis on menttorina AHL:ssä, kuten myös Bagnall ja Hackettilla mielestäni tuo sopimus muuttui UFA:ksi, kun ei pelannut tiettyä määrää pelejä. Hän on vielä katsomaton kortti.

Puolustus on erinomaisessa asemassa, koska sieltä löytyy seitsemän sopimuksenalaista pelaajaa, jotka kykenevät ylhäällä pelaamaan ja yhdelle joudutaan tekemään sopimus. Joten meillä on jo sen asian tiimoilta pullat hyvin uunissa, kahdeksalla puolustajalla on hyvä lähteä.

Maalivahtitilanne on sitten se suurin kysymysmerkki, mutta en pidä sitä juurikaan pahana ongelmana. Meiltä löytyy liuta prospekteja, joista voi ajan kanssa tulla jotain ja myös kesällä löytyy hyviä variaatioita, mistä voidaan lähteä etsimään sitä ykköstä ensi kaudelle. Niemi hakee varmasti pitkää sopimusta ja melko rahakkaasti, otetaanko riski hänen kanssaan, koska tasaisuus uupuu? Pidän itse kyllä Niemestä ja hänen seisovasta pelityylistään, mutta luotto ei kovin suuri ole tällä hetkellä. Sitten vaihtoehtoisesti Neuvirth, Enroth, Rämö? Eipä sinne sitten muita potentiaalisia jää.

Meiltähän ei tosiaan sitä valmentajaakaan löydy tällä hetkellä, joten sen kanssa Murray joutuukin painimaan. Babcock on varmasti kaikkien joukkueiden listoilla, joilta puuttuu valmentaja. Sabresilla on varaa heittää rahaa pöytään ja valmis joukkue Babcockille. Onko se silti tarpeeksi ja kiinnostaako ajatus valmentaa Buffalossa Babcockilla? Mclennan, Bylsma tai Tortorella? Vaikeita valintoja, mutta olisi noista kolmesta Bylsma ihan varteenotettava.


En itse oikein uskalla vielä lähteä rakentamaan ketjuja, sillä se vaatii jo näillä nappuloilla kovaa harkintaa. Muutenkaan ei osaa sanoa, pystyykö Reinhart aloittamaan kauttaan ylhäällä, jos pystyy, olisi optimaalinen top-6:ssa, muuten siitä avautuu muulle se sentterinpaikka. Eichel on myös top-6:ssa, mutta laitetaanko hänet heti pelaamaan ykkösketjuun ja niitä kovimpia minuutteja vastustajan parhaimpia vastaan? Tuleeko sieltä vielä treidiä ja kauden aikana kovaa huhua herättäneen O’Reillyn siirto vielä ja ketä menisi toiseen suuntaan? Monia tekijöitä on vielä ennen ensi kautta ja toki campit jossa nähdään iskukyvyt, mutta onhan noita ketjukoostumuksia kiva vääntää.

1.korin hyökkääjät: Eichel, Kane, Ennis, Moulson, Girgensons, Foligno, (Reinhart).
2.korin hyökkääjät: Grigorenko, Larsson, Gionta, Deslauries, Hodgson, Kaleta, McCormick.

1.korin puolustajat: Bogosian, Gorges, Ristolainen, Zadorov.
2.korin puolustajat: Pysyk, McCabe, Ruhwedel, Weber.

Puolustuksen koostumukset riippuvat pitkälti siitä, miten heitä halutaan yhdistellä ja jotta kätisyydet menevät oikein. Jos jotain varmaksi voisi heittää, niin Bogosian on varma ykkösen luutija, Gorges tarvitsee kiekollista osaamista vierelleen, joten siihen joko Rasse tai Pysyk. Nuo voivat mennä melko sekaisin, koska en usko Pysykin ja McCaben pelaavan kaksin kolmosparissa.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Jatketaan hieman spekuloinnilla ja siitä, miten muka tämä joukkue pystyy parantamaan sen verran paljon, että häntäpää jää taakse.

Nolan hommattiin lähinnä nuorten takia joukkueeseen, koska on hyvä esimerkki nuorille ja pystyy auttamaan heitä eteenpäin, lähinnä henkisellä puolella. Pelitapahan oli pitkälti puolustusvoittoinen ja siellä oltiin useaan otteeseen pahasti lirissä omassa päässä eikä kiekko lähtenyt tarpeeksi rivakasti liikkeelle. Pelaajamateriaali ei ollut riittävän hyvä eikä pelitapa auttanut asiaa yhtään. Taitavemmat pelaajat eivät päässeet juurikaan omalle tasolleen, koska pitkälti heiteltiin kiekkoa päätyyn eikä lähdettyä peliä rakentelemaan, jotta saataisiin kiekko kuljetettua hyökkäysalueelle. Ykkösketju oli lähes ainoa joka pystyi tuota harrastamaan ja siinä oli Girgeä ja Larssonia, jotka pystyivät kääntämään hyökkäyksiä nopeasti. Kakkosketjussa pelasi Mitchell suurimman osan, eikä hänestä ollut niin kiekolliseen tai kahteen suuntaan pelaavaa sentteriä. Lähinnä sitten työllä ja tuurilla sai kakkosketju pyörityksiä, kun laidoilla viiletti nopeat Flynn ja Gionta, jotka ehtivät siihen päätykiekkoon.

Ensi kaudella ykköskorista löytyy liuta taitoa ja kiekollista osaamista, jotta saadaan rakennettua peliä sekä tuomaan kiekkoa hyökkäysalueelle. Sitten myös valmentajan rooli korostuu eli pelitavan on muututtava radikaalista viime kaudesta. Pelitapa on siis kaiken a ja o, meinaan pelaajista se ei jää enää kiinni.

Puolustajat ovat stten myös avainasemassa, jotta saadaan kiekko liikkeelle nopeasti. Myös sentterin rooli korostuu, että saadaan alempaa haettua kiekkoa ja käännettyä peliä. Nyt sieltä löytyy ensi kaudella paljon kiekollista osaamista ja varsinkin Rassen sekä Pysykin kiekollinen peli on mennyt sen verran eteenpäin, että heistä on lupa odottaa apuja hyökkäykselle. Jotta kiekko saadaan pidettyä enemmän hyökkäysalueella, on puolustajien noustava auttamaan viivasta hyökkääjiä ja se tulee korostumaan selvästi.

Kokeneemmasta maalivahdista olisi paljon hyötyä omissa, jotta pystyy auttamaan ja ohjailemaan puolustusta. Myös luottoa puolustajilla olisi enemmän, kun tietää tolppien välissä olevan se kuudes kenttäpelaaja, joka pystyy heitä auttamaan. Viime kaudella maalivahteja vaihteli paljon eikä puolustajat ollut tietoisia maalivahdin liikkeistä eikä juuri kokemattomista maalivahdeista ollut hyötyä kiekollisessa pelissä eivätkä osanneet ohjailla puolustajia. Silloin kun Miller pelasi Sabresilla, kaikki tiesivät mihin Miller oli kykenevä ja luotto häneen oli suuri. Puolustajien homma helpottui paljon. Kuitenkaan pelkkään maalivahtiin ei kannata puolustajienkaan turvautua.

Kuka sieltä valmentamaan tuleekaan, näyttää hieman osviittaa ja suuntaan, minkälaiseen peliin joukkue lähtee.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara
Pitäisikö Sabresin ostaa Miller takaisin? Läck näyttää ottavan askelia kohti Nucksin ykkösveskaria. Tämä nyt vain tällaisena huumoriheittona. Palkka on kova, mutta sopimus kestää vain pari vuotta ja sinä aikana Buffalon palkkakulut ovat vielä matalalla. Jos tankkaus on ohi ja menestystä tavoitellaan niin miksi ei?
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Pitäisikö Sabresin ostaa Miller takaisin? Läck näyttää ottavan askelia kohti Nucksin ykkösveskaria. Tämä nyt vain tällaisena huumoriheittona. Palkka on kova, mutta sopimus kestää vain pari vuotta ja sinä aikana Buffalon palkkakulut ovat vielä matalalla. Jos tankkaus on ohi ja menestystä tavoitellaan niin miksi ei?
Joo, tämä varmaankin jää huumoriin, koska valitettavasti en näe tätä mahdollisena. Vaikka Miller oli aivan sensaatio Sabresissa ja on edelleen kovan luokan maalivahti, on hänellä sen verran ikää, etten näe enää tässä vaiheessa paluun olevan mahdollista. Kävisi jälleen samanlailla kuin ennen, eli Miller hoitaa tyyliin kaikki pelit ja kakkosveskari jää pahasti varjoon saamatta peliaikaa. Sabresin on vaan otettava riski ja lähdettävä hakemaan uutta verta, kaikki parhaat maalivahdit ovat kiinni joukkueissaan, joten huippukassarin hankkiminen on sikäli vaikeaa. Siellä on muitakin joukkueita, jotka hakevat ykköskassaria, joten Murrayn pitää olla valppaana asian suhteen.
 

KaZziT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Buffalo Sabres
Tuo oikean valmentajan löytäminen on kyllä kova tehtävä Murraylle, koska nyt täytyisi saada luotua sitä tulevaa pelitapaa nuorten pelaajien selkärankaan. Nyt tähän ei ole ollut mahdollisuutta NHL:n, eikä AHL:n puolella.
Tästä samasta syystä tuntuisi viisaalta (ainakin omasta mielestäni), että myös AHL:n puolella panostettaisiin siihen pelitapaan, jotta meno ei olisi ylhäällä niin sekaisin ja kaverit olisivat hieman paremmin sinut pelissä. Detroitin tasoisesta toiminnasta en uskalla edes uneksia, mutta luotaisiin nyt kunnolla pohja parempaan tulevaan.

Toivon, ettei Eicheliä ainakaan heti aluksi laiteta ykkösen keskelle, mutta jos luistin kulkee ja kädet käy niin tilannetta voidaan katsoa uudelleen. O'reilly olisi mukavaa balsamia haavoihin Myersin treidin jälkeen, koska Tyler oli itselleni se suurin yksittäinen fanituksen kohde Buffalossa, ja O'reilly on ollut aina minun mieleeni. Kurinalaisesti pelaava kahden suunnan sentteri, joka on erittäin tärkeä joukkueelle, kuin houkkueelle. Noh, eiköhän siinä ollut nyt tarpeeksi mehustelua taas vähäksi aikaa!
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Tuo oikean valmentajan löytäminen on kyllä kova tehtävä Murraylle, koska nyt täytyisi saada luotua sitä tulevaa pelitapaa nuorten pelaajien selkärankaan. Nyt tähän ei ole ollut mahdollisuutta NHL:n, eikä AHL:n puolella.
Tästä samasta syystä tuntuisi viisaalta (ainakin omasta mielestäni), että myös AHL:n puolella panostettaisiin siihen pelitapaan, jotta meno ei olisi ylhäällä niin sekaisin ja kaverit olisivat hieman paremmin sinut pelissä. Detroitin tasoisesta toiminnasta en uskalla edes uneksia, mutta luotaisiin nyt kunnolla pohja parempaan tulevaan.

Toivon, ettei Eicheliä ainakaan heti aluksi laiteta ykkösen keskelle, mutta jos luistin kulkee ja kädet käy niin tilannetta voidaan katsoa uudelleen. O'reilly olisi mukavaa balsamia haavoihin Myersin treidin jälkeen, koska Tyler oli itselleni se suurin yksittäinen fanituksen kohde Buffalossa, ja O'reilly on ollut aina minun mieleeni. Kurinalaisesti pelaava kahden suunnan sentteri, joka on erittäin tärkeä joukkueelle, kuin houkkueelle. Noh, eiköhän siinä ollut nyt tarpeeksi mehustelua taas vähäksi aikaa!

Aivan totta. Mielestäni Cassidy ei oikein ole vakuuttanut AHL:ssä eikä joukkue ole pystynyt edes tuolla rosterilla selviämään poffeihin. Tämä kausi oli katastrofi, vaikka osittain johtui myös siitä, että äijää jouduttiin nostelemaan ylös ja siellä pelattiin melkoisilla "jämillä". Mutta se ei kuitenkaan ole koko syy, sillä suurimman osan kaudesta siellä pelasi Varonea, Schalleria, Larssonia, Grigorenkoa, Armiaa, Pysykkiä ja McCabea. Joukkue oli hyvä, mutta pelitavassa oli aukkoja. Sitten kun näitä jätkiä ruvettiin nostamaan Sabresiin, onnistuivat erinomaisesi, joten kyllä siellä piili ongelmia alakerrassa. Saa nähdä kuinka kauan jaksetaan kaveria katsella, koska muutoksia on sielläkin tultava, jotta nostetuilla pelaajilla on helppo sopeutua ylös. Nyt kun siellä tulee pelaamaan Baptisten ja Baileyn kaltaisia lupauksia, olisi heillä hyvä olla ympäristö, jossa lunastaa odotukset.

Training Camp ja alkukausi tulee olemaan hyvin tärkeä valmennuksen osalta, jotta saadaan roolitettua pelaajat oikein ja ketkä pelaavat vastustajan parhaimpia vastaan. Eichelin kohdalla on selviö, että hän tulee pelaamaan top-6:ssa, mutta vaikka potentiaalia on reilusti, en lähtisi hätäisesti häntä peluuttamaan kovaan rooliin. Onneksi joukkueessa on leveyttä sen verran, että siellä voi kokeneemmat pelaajat näyttää tietä. Sen näkee sitten miten sopeutuisi vaikka siihen ykkösketjun rooliin, mutta vastassa on hieman eritasoisia pelaajia kuin yliopistossa.

Bogosian on ollut sen verran vakuuttava, ettei Myersin lähtö kirpaise enää niin pahasti. Myers on ollut silti hyvä Jetseissä, mutta luotto Bogosiaan silti on.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Nyt kun tässä ikenet ovat arat puudutuksen jälkeen ja kuola valuu, niin voisi raapustella odotuksia pelaajista. Monien pelaajien on nostettava selvästi tasoaan, koska siellä oli pahoja alisuorittajia.

Evander Kane (23v)
Ison kaupan mukana tullut selvä ykköskorin pelaaja, jolta odotetaan jopa ihmeitä ensimmäisellä kaudellaan Sabresissa. Loukkaantuneena hänet tänne treidattiin ja joutuu vielä kuntouttamaan itseään kesän aikana, mutta toivottavasti kuntoutus menee hyvin, että pystyy treenaamaan täysipainotteisesti ennen kauden alkua. Pystynyt parhaimmillaan 30 kaappia iskemään Jetseissä ja pystyy varmasti parempaan Sabresissa, toivoa ainakin sopii. Loukkaantumiset ovat riivanneet Kanea uransa aikana paljolti ja pieni riski piilee aina. Oli erittäin tyytyväinen maisemanvaihdokseen ja myös hänen vanhempansa olivat iloisia siirrosta Sabresiin. Uransa paras 57 pistettä menee varmasti jo ensi kaudella rikki.

Matt Moulson (31v)
Matti on pystynyt urallaan tekemään jopa kolmesti yli 30 maalia, vaikka tosin vierellä pelasikin Tavares. Kuitenkin oletettavasti hän pystyy sinne 20-25 maalin hujakoille itsensä kipumaan, riippuen pitkälti ketjukavereista ja miten homma lähtee pyörimään. Viime kausi oli kaikin puolin vuoristorataa ja hänen on päästävä oikeille raiteille. Luottoa löytyy Moulsoniin ja on tärkeä palanen ylivoimassa maalilla tekemässä tuhojaan. Ylivoima ei Sabresilla kulkenut menneellä kaudella, mutta kun saadaan palaset loksahtamaan, niin hän on vaarallinen maalinedessä. Tärkeä veteraanipelaaja nuorille ja tulee pelaamaan kahdessa ensimmäisessä ketjussa.

Cody Hodgson (25v)
Nucksien ykköskierroksen varaus vuodelta 2008 ja on yltänyt vain kerran 20 maalin makuun. Enemmän sellainen kahdensuunnan sentteri, mutta pelasi myös mennellä kaudella paljon laitaa pienessä roolissa. Liike ei ole ollut toivottua ja siihen on tultava parannusta kesän aikana, muuten nähdään samanlaista kohellusta tulevalla kaudella. Peliäly ja kädet ovat samaa vanhaa CoHo:a olleet joka kaudella, mutta liike ei valitettavasti ole riittänyt. Kolmosketjun pelaaja varmasti ensi kaudella ja paremmilla ketjukavereilla tuhoa voi tullakkin. Joka tapauksessa pelko perseessä on miten hänen kehityksensä etenee ja nähdäänkö se potentiaali Sabresissa, mitä hänestä nuorempana povattiin. Ikää ei vielä ole paljon ja sopimusta on paljon jäljellä, ensi kausi näyttää kuitenkin, onko hänestä pelaamaan Sabresissa vielä tulevaisuudessa.

Tyler Ennis (25v)
Mennyt kausi oli jopa hänen paras pisteissä ja otteluita tuli vyölle mukavat 78. Pienestä koostaan huolimatta ei ole pahimpien jyrien alle jäänyt ja onnistunut pelaamaan terveenä suurimman osan urastaan. Jos ensi kaudella rooli hieman pienenee eikä tarvitse vastustajan parhaimpia vastaan pelata, tulee hänenkin pistesarake nousemaan. Huikea pikkuväkkärä, joka on kyllä selviä suosikkipelaajiani. Mielestäni jopa hieman aliarvostettu pelaaja.

Brian Gionta (36v)
Nuori jannu vielä, ainakin kun katselee millä tavalla hän töitä illasta toiseen ja on selvä liideri joukkueelle kentällä ja sen ulkopuolella. Sääli että ikää kuitenkin on sen verran, että pelivuosia ei tällä pelaajalla enää paljon ole, vaikka annettavaa vielä on. Eihän sitä tiedä vaikka jatkaisikin pitempään. Menneellä kaudella jäi muutamia otteluita väliin, mutta esimerkiksi viimeisellä Habs kaudellaan pelasi kaikki pelit. Rooli hänen kohdallaan menee pitkälti tuonne kolmosketjuun, koska kahteen ensimmäiseen on tunkua. Mutta kolmosketjun pelaajana Gionta on erinomainen ja se kertoo leveydestä. Tuleva kausi on hänen kuudes peräkkäinen, kun hän on toiminut kapteenina. Hassulta se varmasti tuntui, kun ensimmäinen kausi ja hänet kapteeniksi laitettiin, mutta hänen johtajuus on sitä luokkaa, että nuoressa joukkueessa tälläinen pelaaja on korvaamaton. Olen kyllä iloinen, että Giontaa nähdään myös ensi kausi Niagaralla.

Cody McCormick (32v)
Nopeasti ovat vuodet menneet, kun tämä tuleva kausi on jo Mc:n seitsemäs Buffalon organisaatiossa. Ollut hyvä nelosketjun duunari, joka on tärkeä aloittaja alivoimassa. Puolustaa omiaan ja on hieno joukkuepelaaja. Pelimäärät ovat kuitenkin viime kausina olleet alhaiset ja saa nähdä millaista roolia sieltä ensi kaudella tulee. Sopimustahan on jäljellä tuo ensi kausi ja saa nähdä jääkö viimeiseksi vai vieläkö laitetaan lappua vuodella eteenpäin. Takaa tulee kuitenkin paljon senttereitä, joita voidaan nelosessa peluuttaa.

Zemgus Girgensons (21v)
Latvian pikajuna, joka ei pysähdy helposti. Aivan uskomaton pelaaja, joka raastaa ja luistelee kovaa. Tälläisiä joukkuepelaajia jokainen joukkue tarvitsee ja Zemgus on jo tuossa iässä selvää eliittiä. Pisteissä ei ole vielä säväyttänyt, mutta on kahden ensimmäisen ketjun kamaa ja tulee parantamaan. Kuten jo mainitsin viime ketjussa, hänessä on paljon samaa kuin Afinogenovissa. Zemgusilla on potentiaalia jopa parempaankin. Paljon ollut jo puhetta boardsilla, että kuka tulee olemaan seuraava kapteeni, ja kyllähän Zemgusia kaikki huutelee.

Marcus Foligno (23v)
Buffalossa teinityttöjen piirittämänä oleva Marcus on profiililtaan Murrayn mieleen eikä häntä olla helposti pois ajamassa, vaikka se mitä hänestä ollaan odotettu, ei olla nähty. Hänestä tuskin koskaan tulee samanlainen pistenikkari kuin veljestään, mutta sellaista hänestä ei olla odotettukkaan. Sellainen työnteko ja fyysinen peli on hänen alaansa ja tälläiset pelaajat ovat tärkeitä tosipeleissä. On kulmissa melkoinen härkä eikä häneltä kiekkoa helposti oteta ja tulee tekemisellään tekemään paljon tilaa hyökkäyspäässä. Sitä pitkälti häneltä halutaan. Ja mikä parasta, Buffalon omia poikia.

Nicolas Deslauries (24v)
Paljon samaa kuin edellä mainitussa Folignossa ja hän tulee jälleen pelaamaan pitkälti nelosketjussa ja tuurailee sitä mukaan ylemmissä, kun/jos loukkaantumisia tulee. Melkoisista puskista Nicolas tuli joukkueeseen ja lunasti paikkansa vakuuttavasti, pelaten kaikki pelit ensimmäisellä kokonaisella kaudellaan NHL:ssä. Ehkä ahkerampi tekemään töitä kuin Foligno ja tulee olemaan tärkeä pelaaja alemmissa ketjuissa ja alivoimassa.

Johan Larsson (22v)
Kysymyksiä on paljon ilmassa, tuleeko Johan pelaamaan missä roolissa ja mahtuuko tuohon yhdeksän sakkiin ensi kaudella. Se kyllä nähtiin, mihin hän on kykenevä mennellä kaudella, koska oli aivan pirun hyvä. Ykkösketjussa näytti heti, kun peliaikaa tuli ja paremmat pelaajat istutettiin vierelle, että tästähän on vielä lupa odottaa jotain. Moni oli varmasti jo heittämässä kirvestä kaivoon, kun peli ei sujunut ja tontti oli pitkälti alemmissa ketjuissa. Itsekkin paljon huutelin, että pistäkää Johan nyt sinne kärkiketjuihin, niin nähdään mihin kaverista on. Ja sehän nähtiin! Hyvää kiekonliikuttelua, nopeilla syötöillä ja haki kiekkoa alhaalta niin kuin pitää. Pystyi kääntämään hyökkäyksiä sujuvasti, joka auttoi laitureita. Mielenkiintoista tosiaan, mitä hänen kohdallaan tapahtuu. RFA kesällä.

Mikhail Grigorenko (20v)
Ensi kuussa 21 täyttävä venäläissentteri on myös kovan paikan edessä. RFA hän on myös kesällä ja taistelee samoista paikoista Johanin kanssa. Paljon ollaan nähty hyvää hänessä, mutta hänestä ei olla saatu vielä kaikkea irti. Mielestäni Johan on kiilaamassa jopa hänen edelleen. On saanut paljon lihaa ympärille ja on aika paljon Big Joen:n tyylinen pelaaja. Vaikea lähteä arvailemaan hänen kohdallaan tulevaa kautta ja onko hän ensi kauden rosterissakaan? En kyllä paljon sure, vaikkei häntä tulevaisuudessa nähtäisikään Sabres nutussa.

Sam Reinhart (19v)
Syöttökone, joka näkee koko kentän upeasti. Peliälynsä on huippuluokkaa jo nuoressa iässä ja häneltä odotetaan paljon. Ehtinyt jo pelata muutaman ottelun Sabresissa sekä Amerksissa, mutta viime kausi meni vielä WHL:ssä. Kesä on parasta harjoitusaikaa ja hänen on treenattava hullunlailla, koska häntä voidaan odottaa jo ensi kauden rosteriin. Fysiikka on se osa-alue, jota Samin on harjoiteltava, muuten kaikki huippukiekkoilijan vaaditut alueet ovat hanskassa. Sitten nähdään Campilla, miten on treeni kulkenut ja pystyykö vakiinnuttamaan paikkansa ylhäällä. Moni sitä odottaakin. Kaikki näki jo U20:ssä, millainen lahjakkuus hän onkaan.

Jack Eichel (18v)
Sabresin pelaaja, vaikka ei olla edes draftattu. Pelannee ensi kaudella ylhäällä, vaikka ei ole yhtään peliä NHL:ssä alla. Kertoo jo paljon siitä millainen pelaaja on kyseessä. Huippulahjakkuus, joka tulee varmasti dominoimaan ja pelaamaan itsensä fanien sydämmiin. Monipuolinen pelaaja, joka teki mitä halusi, pelatessaan yliopistossa. Esimakua nähdään tulevissa kisoissa, kun Eichel pukee USA paidan päälle ja sitten syksyllä kädet syyhyten Sabresissa.


Muista hyökkääjistä en lähde ennakkoa tekemään, yllä mainitut ovat ne, jotka pelipaikoista taistelevat ensi kaudella. Ehkä lisäten vielä Kaletan, mutta hän on kesällä UFA, joten varmuutta ei hänen kohdallaan ole. Mielenkiintoinen nippu, johon olisi tosiaan kiva saada vielä yksi kokeneempi tai sellainen pelaaja, joka on pelejä enemmän pelannut. Hyökkäyksessä on vain kolme yli 30 -vuotiasta pelaajaa, mutta toki kasa nuorempia, jotka ovat jo muutaman kauden pelanneet.

Puolustajista ennakkoa myöhemmin.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Zach Bogosian (24v)
Heinäkuussa vuosia täyttävä puolustaja jässikkä Zach tuli Kanen mukana Jetseistä Sabresiin. Yli 100kg painavasta puolustajasta oli jo paljon positiivisia asioita näkyvissä hänen ensimmäisissä peleissään Sabresissa. Vaikka Myers lähtikin toiseen suuntaan ja olisi ollut joukkueelle se tulevaisuuden ykköspuolustaja, on Bogosiasta siihen myös. Vaikka Myers oli isompi kuin Bogo, näkyy Bogosianista enemmän se fyysinen puoli kuin Myersista. Bogosian liike on myös kokoonsa nähden hyvää ja pystyy avaamaan peliä nopeasti. Hänkin on paljon urallaan kärsinyt loukkaantumisia, mutta terveenä ollessaan on tärkeä palanen nuorta puolustusta. Merkkautti 21 ottelussaan 7 syöttöä, joten avausmaali Sabresissa on vielä tekemättä. Varmasti tulee olemaan varsinkin viivalla ylivoimassa vaarallinen ja sitä ensimmäistä ei tarvitse kauaa odottaa. Joka tapauksessa, alkuun oli shokki ja pieni kutina hänen kohdallaan, miten selviytyy uudessa joukkueessa, mutta hyvin ehti täyttää saappaat ykköspuolustajana ja ensi kaudella nähdään sitten enemmän, mihin hänestä on.

Josh Gorges (30v)
Lähes koko uransa Josh on pelannut Habseissa ja tuli ehkä yllättäen Sabresiin. Ehti pari vuotta olla Habseissa varakapteenina ja tukea Giontaa ja nyt hän tekee myös saman Sabresissa. Hyvä haku hommata nuoreen puolustukseen kokemusta ja Gorges on siihen hommaan pätevä. Minään pistelinkona tai kiekollisena puolustajana häntä ei olla totuttu näkemään eikä hän sitä koskaan tule olemaankaan, mutta se työmäärä minkä hän tekee omalla alueella on kiitettävä. Älytön määrä kiekonblokkauksia ja uhrautumisia maalinedessä. Joshille on saatava kiekollinen puolustaja vierelle, jotta homma toimii, se nähtiin jo Myersin kanssa. Vaikea sanoa, kenet siihen tullaan laittamaan, mutta kovilla minuuteilla ja vastuulla häntä tullaan peluuttamaan. Joshin kohdalla ollaan myös nähty hänen loukkaantumisherkkyys, mutta onhan se todettava, että sellainen kierre voi tulla kelle tahansa, milloin tahansa. Joshilla on vain ollut huonoa tuuriakin matkassa ja tämän kauden loukkaantumiset johtuivat pitkälti hänen tekemästään työstä, eli kiekonblokkailusta. On kuitenkin Habseissakin pystynyt pelaamaan kokonaisia kausia, joten mistään lasinilkasta ei ole kyse.

Rasmus Ristolainen (20v)
Joukkueen nuorempia puolustajia ja silti jo vyöllä yli 100 NHL -ottelua. Huikea saavutus jo tässä vaiheessa Rasselle, joka on parantunut huomattavasti siitä, mitä nähtiin hänen ensimmäisissä peleissään. Avainpuolustajien loukkaantumiset avasivat Rasselle tonttia ykkösparissa ja siinä hän onnistui loistavasti. Yli 20 minuuttia peliaikaa vastustajan parhaimpia vastaan ja kun kiekko oli suurimman osan ajasta omassa päässä, niin melkoista harjoittelua se oli koko kauden. Rasse pääsi enemmän näyttämään osaamistaan loppukauden vastuunmyötä ja paljon nähtiin sellaisia asioita mitä ei aikaisemmin oltu nähty. Rauhallista viivapelaamista ja kiekonkuskaamista, mitä juurikin häneltä odotetaan. Peliaika tulee tippumaan ensi kaudella, koska siellä on kaikki äijät askissa, mutta pidän mahdollisena hänen pelaavan TOP-4 roolia sekä ylivoimaa. Muutamaan otteeseen nähtiin hänen laukaus ja sitä kannattaa valmennuksen käyttää. Fyysinen osa-alue on Rassella hanskassa ja nähtiin kyllä melkoisia pusuja.

Nikita Zadorov (20v)
Juuri vuosia täyttänyt venäläispuolustaja on ottanut harppauksia eteenpäin Rassen tapaan ja hänessä näkyy paljon samaa Rassen kanssa. Tällaisia puolustajia ei Venäjältä paljon kasva, jolta löytyy kokoa sekä kiekollista osaamista. Zadsista ei mielestäni olla vielä nähty sitä, mihin hän pystyy, mutta luulen toisen NHL -kauden näyttävän paljolti suuntaa. Mielenkiintoinen combo on kyllä hänessä, paljon tykkää taklata, mutta sellainen venäläinen talentti on siellä jossain. Ei ole paljon vielä kiekollista osaamistaan näyttänyt, mutta kun niitä muutamaan kertaan on nähnyt, niin ei uskoisi tuollaisen jässikän sellaisiin pystyvän. Kun liike tuosta paranee ja kädet ovat samettia, niin hänestä voi tulla hyvä kiekollinen puolustaja. Rasse osoitti toisella kaudellaan kehityksensä, joten nyt on Zadsin vuoro.

Mark Pysyk (23v)
Nyt tai ei koskaan. Pysyk on viimeiset kolme kautta rampannut NHL:n ja AHL:n väliä ja nyt olisi viimein avautumassa tonttia ylhäältä vakiinnuttamaan paikka. AHL:ssä homma ei ole hänen kohdallaan oikein toiminut, mutta ylhäällä pelatessaan ollaan nähty aivan eri pelaaja. Sopii hyvin isokokoiseen puolustukseen, koska hän on pienimmistä, mutta omaa varmaan parhaimman liikkeen. Pysykistä on vaikea lähteä sanomaan mihin käyrä hänen kohdallaan osoittaa, koska ei varmasti ole pystynyt parhaimpaansa, mutta vaikka joku saattaa olla erimieltä, näen hänessä paljon samaa Sekeran kanssa. Ensi kausi kuitenkin pirun tärkeä Pysykillä.

Jake McCabe (21v)
Pääsee ehkä jopa "varkain" ensi kaudella rosteriin, koska vyöllä on vasta 9 NHL -ottelua, mutta kuitenkin ikää on sen verran, että on lunastettava odotukset. Paikka ylhäällä tulee olemaan siellä kolmosparissa ja melko vähäisillä minuuteilla, riippuen toki siitä, mihin hänestä on. Ei koskaan ole ollut mikään pistetehtailija, mutta siihen on eväät, koska omaa liikkeen ja hyvän peliälyn. Ne muutamat pelit mitä olen nähnyt hänen pelaavan NHL:ssä ovat olleet yllättävän hyvät. Olin jopa ihmeissäni, miten tällaista pelaajaa ei olla aiemmin ylhäällä peluutettu. Lopulta kuitenkin hyvä, että on päässyt sinuiksi nopeampaan peliin ja on helpompi tarttua NHL vauhtiin kiinni. Kysymyksiä kuitenkin Pysykin tapaan ilmassa, että onko hänestä pelaamaan ylhäällä, mutta en ihmettelisi vaikka olisikin.

Mike Weber (27v)
Kyllä se Mike vain palkkalistoilla on ja tulee näillä näkymin olemaan se seiskapakki, riippuen edellä mainittujen tasosta. Weber on koko uransa pelannut Sabresissa ja on ollut hyviä kausia ja huonoja kausia. Tasaisuus on pitkin uraa ollut kateissa ja se nähtiin taas menneellä kaudella. Alkukausi oli umpisurkea ja hänestä ei juuri mihinkään ollut, pyyhe oli kehässä jo hänen kohdallaan. Otteet kuitenkin paranivat loppua kohden Rassen kanssa ja ehkä hänestä vielä hyötyä onkin. Liike ei koskaan ole ollut hyvä eikä mikään kiekonliikuttelija ole, mutta hoitaa parhaimmillaan maalinedustan mallikkaasti ja pistää äijää seinille. Kuitenkin tuo liike kulmissa on hänen kompastuskivensä ja niitä tyhmiä jäähyjä tulee liian usein. Joka tapauksessa otan hänet mielelläni korvailemaan loukkaantumisia.

Chad Ruhwedel (25v)
Ensi kauden kasipakki ja ensi kuussa täyteen tulee vasta 25 -vuotta. Ruhwedel on onnistunut hyvin AHL:ssä ja siellä saattaa ensi kausi paljolti mennäkkin jälleen ja tulee sitten tuurailemaan jos tarvetta on. Plakkarissa NHL -pelejä on vyöllä 25, mutta +/- tilasto näyttää vain nollaa, joten asioita hän on jäällä tehnyt oikein, vaikka joukkue on ollut muuten aivan kuraa. Yllätyskortti ja hyvä haastaja muille.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Is Jack Eichel Returning to BU?

Could Eichel opt to stay and play in NCAA? - Sportsnet.ca

Mitä mieltä täällä ollaan moisesta vaihtoehdosta, että Eichel pelaisi vielä ensi kauden Boston Universityssa? Ainakaan noiden linkkien takaa paljastuvien uutisten/haastattelujen perusteella mies itse ei tunnu pitävän ensi vuonna NHL:ssä pelaamista mitenkään itsestäänselvänä. Eihän se välttämättä kehityksenkään kannalta olisi huono pelata jossain muualla kun bottom of the table Buffalossa. Toisaalta Buffalon pitäisi myös saada näitä kovia pelimanneja sinne NHL:n puolelle mahdollisimman nopeasti, ettei siellä pohjalla rypeminen jatku ihan loputtomiin. Eikös juurikin Eichelin pitäisi olla pelaaja joka voi jo tulokaskaudellaan saada ''yksinään'' jotain aikaan? Toisaalta eihän teillä puhveleilla vielä ensi kaudella ole mikään kiire menestyä, eikä ehkä edes mahdollista/realistista.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Is Jack Eichel Returning to BU?

Could Eichel opt to stay and play in NCAA? - Sportsnet.ca

Mitä mieltä täällä ollaan moisesta vaihtoehdosta, että Eichel pelaisi vielä ensi kauden Boston Universityssa? Ainakaan noiden linkkien takaa paljastuvien uutisten/haastattelujen perusteella mies itse ei tunnu pitävän ensi vuonna NHL:ssä pelaamista mitenkään itsestäänselvänä. Eihän se välttämättä kehityksenkään kannalta olisi huono pelata jossain muualla kun bottom of the table Buffalossa. Toisaalta Buffalon pitäisi myös saada näitä kovia pelimanneja sinne NHL:n puolelle mahdollisimman nopeasti, ettei siellä pohjalla rypeminen jatku ihan loputtomiin. Eikös juurikin Eichelin pitäisi olla pelaaja joka voi jo tulokaskaudellaan saada ''yksinään'' jotain aikaan? Toisaalta eihän teillä puhveleilla vielä ensi kaudella ole mikään kiire menestyä, eikä ehkä edes mahdollista/realistista.

Niin, onhan tuossa monta tekijää ja tiedä sitten mitä Eichelin päässä oikeasti liikkuu, koska medialle voi aina heittää kaikenlaista. Eichelillä ei siis itsellään ole mikään kiire NHL:ään ja varmasti haluaisi pelata vielä yliopistossa, koska pelivuosia on riittämiin sitten NHL:n puolella. On perhettä, pelikavereita, naisia ja sen sellaista varmasti tuolla yliopiston ympärillä, mutta pelillisesti ajatellen, Eichelillä ei sinne vain ole mitään annettavaa. Hän näyttäisi nyt vain miellyttävän enemmän muita, vaikka mahdollisuudet olisivat lähteä ensi kaudeksi Buffaloon ja pelata isoa roolia.

Vuodessa ehtii jälleen pelinappulat muuttua ja odottaako Eichel sitä, että joukkue vahvistuisi vuodessa, jotta pääsisi paremmalle pöydälle pelaamaan. Onko McDavidin kanssa tehty vastakkainasettelu tuonut paineita ja täten antaisi McDavidille vuoden "etumatkaa"? Olen pitkälti sitä mieltä, että tuon ikäisellä pelaajalla, mistä ollaan vaahkottu jo vaikka kuinka kauan, liikkuu päässä kaikenlaisia asioita. Oikeaa vastausta on vaikea lopulta sanoa.

Eichelin tulo ensi kaudeksi olisi tärkeä kurssinvaihto Sabresille, kun joukkueessa pelaa vielä hänen lisäkseen Kane. Tällaiset kaverit kun heitetään joukkueeseen, muutosta tulee, kun runkokin on ihan hyvä.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Niin, onhan tuossa monta tekijää ja tiedä sitten mitä Eichelin päässä oikeasti liikkuu, koska medialle voi aina heittää kaikenlaista. Eichelillä ei siis itsellään ole mikään kiire NHL:ään ja varmasti haluaisi pelata vielä yliopistossa, koska pelivuosia on riittämiin sitten NHL:n puolella. On perhettä, pelikavereita, naisia ja sen sellaista varmasti tuolla yliopiston ympärillä, mutta pelillisesti ajatellen, Eichelillä ei sinne vain ole mitään annettavaa. Hän näyttäisi nyt vain miellyttävän enemmän muita, vaikka mahdollisuudet olisivat lähteä ensi kaudeksi Buffaloon ja pelata isoa roolia.

Vuodessa ehtii jälleen pelinappulat muuttua ja odottaako Eichel sitä, että joukkue vahvistuisi vuodessa, jotta pääsisi paremmalle pöydälle pelaamaan. Onko McDavidin kanssa tehty vastakkainasettelu tuonut paineita ja täten antaisi McDavidille vuoden "etumatkaa"? Olen pitkälti sitä mieltä, että tuon ikäisellä pelaajalla, mistä ollaan vaahkottu jo vaikka kuinka kauan, liikkuu päässä kaikenlaisia asioita. Oikeaa vastausta on vaikea lopulta sanoa.

Eichelin tulo ensi kaudeksi olisi tärkeä kurssinvaihto Sabresille, kun joukkueessa pelaa vielä hänen lisäkseen Kane. Tällaiset kaverit kun heitetään joukkueeseen, muutosta tulee, kun runkokin on ihan hyvä.

Niin voihan tosiaan olla, että fiksuna nuorena miehenä antaa vaan medialle järkeviä ja kohteliaita kaikkia osapuolia miellyttäviä vastauksia. Tuo on kyllä aivan totta mitä sanoit, että pelillisesti ei ole sinne suuntaan enää mitään annettavaa varmaankaan. Taitaa olla aikalailla kaikkia ennätyksiä tuolla rikkonut, niin varmasti olisi NHL:ssä edellytykset pelata loistava tulokaskausi. Tuo Kane-Eichel voisi olla myös tosiaankin aika jäätävä tutkapari.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Kirjoitetaan tähän kausiketjuun pikaisesti tuosta Eichelista.

Aika epätodennäköistä se on, että Eichel takaisin BUun menee. Hänhän on sanonut, että tekee päätöksen sitten draftin jälkeen, ja ei sulje pois palaamista. Kuitenkin käytännössä kyse lienee siitä, että mies vain kunnioittaa BU:ta, jota on seurannut ihan pienestä pitäen. Pelillisesti hänellä ei ole mitään syytä jäädä ja jäämällä hän ei tule pelkästään menettämään miljoonia vaan myös siirtää miljoonien saamisen myöhemmäksi. Hän tulee todennäköisesti pelkillä sponsor-sopimuksilla tienaamaan niin hyvin heti uransa alusta alkaen (yliopistossa hän ei saa sponsorirahojakaan ottaa).

Murray itse totesi, että Eichel on valmiimpi kuin 99% prosenttia NHL:ssä tulokaskautensa aloittaneista pelaajista, joita on nähnyt. Mainitsi, että esim. Crosby kuuluu tuohon prosenttiin. Sanoi myös, että hän ei näe Eichelille syytä palata ja että aikoo kertoa tälle oman mielipiteensä.

Ensi kautta ajattelin käydä tarkemmin itsekin adettin vanavedessä myöhemmin, mutta Murrayn tarkoitus on olla todella aggressiivinen joukkueenrakennuksessa nyt offseasonilla. Jotain lienee kertoo se, että hän totesi deadlinen jälkeen huonoimmassa skenaariossa käyttävänsä nuo ylimääräiset draft pickit, joita on helvetin iso kasa, pelaajien varaamiseen. Tuota nyt ei liene syytä ottaa kirjaimellisesti, mutta selvää on, että hän ei aio pickeja nyt ensi kesänä säästellä.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Melko odotetusti Murray antoi sitten kenkää Amerksin päävalmentajalle Chadd Cassidylle. Hänen aikansa Rochesterissa oli siltä osin erikoinen, että nuoret pelaajat ottivat kyllä melko isojakin kehitysharppauksia hänen allaan, mutta joukkue alisuoritti tuloksellisesti todella pahasti, varsinkin kuluneella kaudella.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Oli tosiaan aluksi tarkoitus kirjoitella viime kauden asiat pakettiin ja siirtyä tänne sitten isomman alustuksen kera. Kuitenkin sellaiset aina vaatii aikaa ja tilanne tuntuu aina olevan se, että kun olisi aikaa raapustaa sellainen, ei ole oikein inspiraatiota, ja kun olisi inspiraatiota, ei ole aikaa.

Eli tartutaan nyt tämän hetken todella merkittävään ja ajankohtaiseen asiaan ja se on tuo valmentaja-positio.

Kun ihan viime kauden off-seasonilta lähtien rummutin sitä McEichelin saamisen tärkeyttä ja vaikutusta kauteen 2015-2016, en suinkaan tarkoittanut pelkästään sitä, että minkä vaikutuksen tämä tuo yksinään kentälle. Lähinnä kyse oli sen kerrannaisvaikutuksista, jollaisesta saatetaan pian saada todella merkittävä esimerkki.

Harvapa olisi edes viime kauden aikana ajatellut, että Buffalo voisi olla kuumien valmentajamarkkinoiden yksi vetovoimaisimpia kohteita. Nyt kuitenkin kaikista mediatiedoista ym. päätellen asia todellakin on näin. Ja väitän, että asia ei olisi näin, jos ei Eichelia olisi varmistettu. Se suurin nimihän on luonnollisesti Mike Babcock, ja olisi ihan valmennuksellisilta taidoiltaan tietenkin paras mahdollinen vaihtoehto - lienee siinä about top-3-kastissa parhaiden valmentajien listassa. Itse en oikein lämpene miehen suolapatsas olemukselle enkä varsinkaan sille, että Detroit on ollut yksi tissiposkisimpia joukkueita pitkään. Toisaalta se on ollut sitä niin pitkään, että ehkä kaikki ei ole Babcockista johtuvaa. Näin ainakin sopii toivoa. Suolapatsastelu vielä menisi, jos menestystä tulisi, mutta tissiposkeilua en kyllä sietäisi. Oma suosikkini olisi Todd McLellan, mutta häntä ei ole kamalasti yhdistetty Buffaloon, ja Edmonton näyttää käyttävän tuota Babcock-tapausta hyväkseen sillä tavalla, että haluaa kiinnittää McLellanin markkinoilta, kun muut odottelevat Babcockia.

Muihin ketjuihin olenkin jo kirjoitellut, että miksi Babcock sitten voisi tulla Buffaloon. Eichelin draftaaminen nyt on luonnollisesti iso asia, mutta todella merkittävä tekijä, josta en ollut aikaisemmin tietoinen, on se, että Murray ja Babcock ovat olleet pitkään toistensa kanssa ainakin jonkin tason ystäviä ja ovat säännöllisesti yhteyksissä off-seasoneilla ja että Tim Murray oli se tärkein yksittäinen henkilö, kun Babcock sai paikkansa Anaheimista päävalmentajana. Babcockille suhde GM:ään on erityisen tärkeä, ja on oletettavaa, että Murray ja Babcock molemmat tietävät siltä osin, mitä on lupa odottaa yhteisestä työskentelystä. Tilanne ei välttämättä ole sama muualla, jos ei yhteistä historiaa ole. Murray ja Babcock myös ajattelevat pelistä samalla tavalla - kumpikin painottaa kovaa työntekoa, kahdensuunnan pelaamista, mutta pitävät kiekonhallintaa avainasiana. Samoin Babcockille on tärkeätä omistajataho. Hän odottaa, että omistaja panostaa voittamiseen. Tätähän Pegula ehdottomasti tekee, ja on laittanut hirveän määrän rahaa, aikaa ja energiaa noihin omistamiinsa joukkueisiin ja menee urheilulliset tavoitteet edellä. Babcock, Murray ja Pegula ovat myös taustoiltaan ja ajattelumaailmaltaan melko samantyyppisiä, mitä nyt voi näin mediatiedoilla ajatella. Babcock on monesti alleviivannut perheen tärkeyttä ja tämä sama myös on tullut esille erityisesti Pegulan, mutta myös Murrayn osalta. Pegulahan aina puhuu perheestään ja harvoin viittaa vain itseensä, vaan aina häneen ja vaimoonsa. Pressi-tilaisuudessa, jossa hän esittäytyi Buffalon uutena omistajana, hän esitteli heti ensiksi koko perheensä. Murraylta on vähemmän tätä puolta näkynyt, mutta melko selkeästi se on tullut esille, kun on ollut puhe Bryan Murraysta ja hänen syövästään. Onhan Tim ja Bryan myös pitkään olleet samassa organisaatiossa ja varmasti tietynlaiset suku-/perhe-arvot ovat siellä taustalla olleet. He kaikki ovat myös ajattelumaailmaltaan ja taustoiltaan enemmän sellaisia sinikauluskansaa kuin varsinaisesti "ylempää" luokkaa. Ymmärtääkseni Babcock on työläisperheestä. Murray taas sanoi tullessaan Buffalon GM:ksi olevansa asemastansa riippumatta aina enemmän sinikauluslainen. Myös Pegula rakensi miljardiomaisuutensa käytännössä tyhjästä oman työnsä kautta pikkuyrityksestä alkaen. Tältä osin Babcock varmasti pääsisi työskentelemään sellaisten GM- ja omistajatahojen kanssa, joilla ei pelkästään ajattelutapa jääkiekon suhteen ole samanlainen, vaan myös ihan elämän perusarvojen. Näiden seikkojen painoarvoa on todella vaikea arvioida, mutta Babcockille ne saattavat olla paljon painavempia kuin keskimääräisesti jääkiekkobisneksessä oleville.

Iso syy olisi luonnollisesti myös se joukkue, jota Babcock sitten valmentaisi. Babcockhan on valmentajana siinä mielessä samaa koulukuntaa kuin Ted Nolan, jolla on korkea vaatimustaso ja joka arvostaa enemmän työntekoa, kovaa asennetta kuin sitten high-end taitotasoa - kukaan ei saa erivapauksia. Tältä osin tuota joukkuekulttuuria olisi jo hieman etukäteisvalmisteltu Babcockin tyylistä valmentajaa ajatellen. Tilanne esim. Edmontonissa olisi täysin erilainen, ja työsarkaa olisi huomattavasti enemmän. Buffalossa myös joukkueen sisäinen hierarkia on vahvasti veteraaniosaston hallussa eikä nuorten. Tämä helpottaa huomattavasti valmentajan työtä. Buffalossa on myös pyritty systemaattisesti haalimaan pelaajia, jotka tekevät kovasti töitä ja pelaavat kahteensuuntaan. Tilanne Edmontonissa on tältäkin osin toisenlainen, Myös puolustuksesta löytyy se Babcockin rakastama kätisyyksien oikea suhde. Kyllähän juuri rightien suhteen Buffalossa se tilanne on ihan erilainen kuin Edmontonissa, ja rightit ovat niitä vaikeiten hankittavia.

Mutta on täysin selvää, että Babcock odottaa saavansa kilpailukykyisen joukkueen valmennettavakseen jo ens kaudesta lähtien. Se ei välttämättä tarkoita contenderia, mutta sellaista, jolla on mahdollisuudet päästä playoffeihin. Murraylla olisi siis haastava homma vakuuttaa Babcock siitä, että niitä hankintoja tullaan tekemään (erityisesti siksi, että Babcock useasti julkisesti ilmoitti pettymyksensä Hollandin kyvyttömyyteen vahvistaa joukkuetta Babcockin pyynnöistä huolimatta) ja myös tosiasiassa niitä tehdä. Kuitenkin lähtökohdat ovat siltä osin hyvät, että Murray osoitti jo E.Kane-kaupalla omaavansa kiveksiä tehdä isoja kauppoja. Samoin treidattavaa tavaraa on paljon pickeista ja prospecteista lähtien.

Toisaalta jos Babcock tulisi, tarkoittaisi se melko suurella todennäköisyydellä tiettyä suuntausta ja muokkausta kokoonpanossa. Uskoisin nimittäin, että Hodgson ja Grigorenko olisivat kauppatavaraa, sillä eivät oikein istu siihen Babcockin sapluunaan. Tämä olisi sen takia melko ikävä homma, koska molempien treidiarvo ei ole lähelläkään sitä, mitä se voisi olla yhden onnistuneen kauden jälkeen.Toisaalta, jos tilalle saataisiin esim. O'Reilly ja/tai muita joukkueeseen myös pidemmällä aikavälillä hyvin istuvia pelaajia, ei se välttämättä huono asia olisi, vaikka siinä myytäisiinkin halvalla. Kyllähän se kieltämättä hieman harmittaisi, jos Grigorenko laitettaisiin paketin mukana O'Reillyyn, ja tästä sitten tulisi se 30+40 tehoja iskevä, aloituksia napsiva ja puolustussuuntaan kohtuullisesti pelaava isokokoinen sentteri. Tosin O'Reilly sopisi tuohon sapluunaan Grigorenkoa paremmin.

Mutta joka tapauksessa edessä on äärimmäisen mielenkiintoinen off-season, josta toki tarkemmin vielä. Parhaimmillaan homma menee yhdestä isosta asiasta toiseen. Esim. Eichelin saaminen -> Babcock -> O'Reilly (+jatkosopimus ennen ensi kautta) -> Sekera -> jne.

Uskon Murrayn uskaltavan laittaa rattaita liikkeelle paremmin, jos saa signattua Babcockin. Tällöin todennäköisyydet saada esim. O'Reilly jatkosopimukseen ovat suuremmat. Ja jos joukkueessa olisi Eichel, Babcock ja O'Reilly olisi jonkun Sekeran houkuttelu takaisin monta kertaa helpompaa kuin ilman näistä ketään. Juuri tämän takia se viimeiseksi sijoittuminen oli niin helvetin tärkeätä. Eichel oli se välttämätön palanen, jotta se dominoketju saadaan liikkeelle.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Detroitin "tissiposkisuus" on enemmän Hollandin syytä kuin Babcockin ainakin mikäli uskomme taannoista Mike Commodoren haastattelua. Ei Babcock ryminäpelaajia karsasta kunhan vain osaavat pelata siinä ohessa eivätkä ole mitään John Scotteja. Tootoohan hoiti puolikkaan kauden hyvin tuota hanskaajan hommaa ja sitä ennen oli myös Brad May pelaamassa ja olipa myös Darren McCarty kokoonpanossa jopa pudotuspeleissä, Babcockin aikana. Sinällään St. Louis tai Buffalo sopisi hyvin kun ns. "grittiä" löytyy ja vielä käsien kanssa.

Mikäli Babcock tulee valmentamaan Sabresia niin joukkueen voinee pistää saman tien kisaa wild card paikasta. On se Mike semmoinen velho että taikoo paskastakin konvehtia!
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Lisätään vielä sellaista huhuntynkää, että venäläislähteiden mukaan Buffalo olisi KHL-puolustaja Nikita Zaitsevin perässä Flyersin kanssa. Epäilen aika kovasti huhun paikkaansapitävyyttä, sillä Murray ei oikein lämpene noille venäläisille (ainakaan varaamisen osalta) ja Buffalon rightin puolen osasto on jo aika hyvällä mallilla. Toisaalta se voisi myös viitata siihen, että yksi right pelaa vasemmalla puolella tai siihen, että Zaitsevin leirille ollaan ilmoitettu, että Mark Pysyk tullaan todennäköisesti kauppaamaan.

Pelaajasta en kamalasti tiedä mitään, mutta ilmeisesti kyseessä on keskikokoinen hyvillä kiekollisilla taidoilla (erityisesti viivapelaamisen osalta) varustettu kahdensuunnan puolustaja, joka ei kuitenkaan ole kovin fyysinen. Jos Pysyk jouduttaisiin esim. O'Reilly-kaupassa laittamaan lihoiksi, voisi tuo olla ihan ihan kokeilemisen arvoinen korvike, varsinkin kun on vielä melko nuorikin.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Detroitin "tissiposkisuus" on enemmän Hollandin syytä kuin Babcockin ainakin mikäli uskomme taannoista Mike Commodoren haastattelua. Ei Babcock ryminäpelaajia karsasta kunhan vain osaavat pelata siinä ohessa eivätkä ole mitään John Scotteja. Tootoohan hoiti puolikkaan kauden hyvin tuota hanskaajan hommaa ja sitä ennen oli myös Brad May pelaamassa ja olipa myös Darren McCarty kokoonpanossa jopa pudotuspeleissä, Babcockin aikana. Sinällään St. Louis tai Buffalo sopisi hyvin kun ns. "grittiä" löytyy ja vielä käsien kanssa.

Mikäli Babcock tulee valmentamaan Sabresia niin joukkueen voinee pistää saman tien kisaa wild card paikasta. On se Mike semmoinen velho että taikoo paskastakin konvehtia!

Niin, kyllähän Detroit oli jo "tissiposkinen" ennen Babcockin tuloa. Kuitenkaan Babcock ei ymmärtääkseni oikein pidä sellaisista spontaaneista kähinöistä, joissa menee sitten ukkoo penkille, vaikka alivoimaa ei tulisikaan, koska nämä sitten sotkevat hänen pedanttisen tarkkaa peluutussuunitelmaa kenttien sekoittuessa.

Siitä toki samaa mieltä, että puhtaista tappelijoista Babcock ei liiemmin välitä. Toisaalta Murray linjasi myös jo heti 2013-2014 kauden päätteeksi, että hänkään ei näe sellaisille käyttöä nykyajan lätkässä. Ei toki sanonut, että tappeleminen mitenkään huono asia olisi, mutta muutakin on pöytään tuotava.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
Lisätään vielä sellaista huhuntynkää, että venäläislähteiden mukaan Buffalo olisi KHL-puolustaja Nikita Zaitsevin perässä Flyersin kanssa. Epäilen aika kovasti huhun paikkaansapitävyyttä, sillä Murray ei oikein lämpene noille venäläisille (ainakaan varaamisen osalta) ja Buffalon rightin puolen osasto on jo aika hyvällä mallilla. Toisaalta se voisi myös viitata siihen, että yksi right pelaa vasemmalla puolella tai siihen, että Zaitsevin leirille ollaan ilmoitettu, että Mark Pysyk tullaan todennäköisesti kauppaamaan.

Pelaajasta en kamalasti tiedä mitään, mutta ilmeisesti kyseessä on keskikokoinen hyvillä kiekollisilla taidoilla (erityisesti viivapelaamisen osalta) varustettu kahdensuunnan puolustaja, joka ei kuitenkaan ole kovin fyysinen. Jos Pysyk jouduttaisiin esim. O'Reilly-kaupassa laittamaan lihoiksi, voisi tuo olla ihan ihan kokeilemisen arvoinen korvike, varsinkin kun on vielä melko nuorikin.

Jonkin verran TsSKA Moskovan pelejä tällä kaudella katselleena voin vahvistaa, että aika tarkkaan nuo tuntomerkit pitävät paikkansa. Kuten sanoit, ei kovin fyysinen, mutta ei nyt mikään vääntöjä kaihtava peluri kuitenkaan. Kiekolliset taidot vaikuttivat omaan silmään ainakin KHL-tasolle hyviltä ja kaikin puolin kokonaisvaltainen paketti kuten sanoit. Varmasti olisi ainakin kokeilun arvoinen haku mille tahansa NHL seuralle, joka kaipaa rightin puolen pakkia, joka omaa hyvät kiekolliset taidot. Buffalossa sinne on tosiaan tunkua, mutta jos sieltä joku laitetaan lihoiksi niin mikä jottei.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Jonkin verran TsSKA Moskovan pelejä tällä kaudella katselleena voin vahvistaa, että aika tarkkaan nuo tuntomerkit pitävät paikkansa. Kuten sanoit, ei kovin fyysinen, mutta ei nyt mikään vääntöjä kaihtava peluri kuitenkaan. Kiekolliset taidot vaikuttivat omaan silmään ainakin KHL-tasolle hyviltä ja kaikin puolin kokonaisvaltainen paketti kuten sanoit. Varmasti olisi ainakin kokeilun arvoinen haku mille tahansa NHL seuralle, joka kaipaa rightin puolen pakkia, joka omaa hyvät kiekolliset taidot. Buffalossa sinne on tosiaan tunkua, mutta jos sieltä joku laitetaan lihoiksi niin mikä jottei.

Kiitoksia, vahvistuksesta. Näkemys perustui aika pitkälti teksteihin ja joihinkin highlight-pätkiin eli aika heikkoon pohjaan.

Zaitsev tosiaan varmasti olisi kokeilemisen arvoinen mille tahansa seuralle, mutta vaikea nähdä, miksi tulisi Buffaloon, jos ei siellä tapahdu muutoksia. Kuitenkin oikealla puolella jo pelaa Bogosian (24v), Ristolainen (20v) ja Pysyk (23v) eli nuorta porukkaa. Toki se, että joukkueessa on Grigorenko ja Zadorov, voisi auttaa. Tosin en tiedä, onko tuo kykenevä pelaamaan vasenta puolta, jolloin toki tilanne on toinen, koska ilman ulkopuolisia hankintoja mahdollisuudet ottaa ihan ykkösparin paikka olisivat kohtalaisen hyvät.

edit. Oikeastaan tuo Zaitsev olisi aika samaan muottiin menevä korvike Pysykille. Toki epäilen, että on ihan yhtä varmaotteinen omassa päässä kuin Pysyk, mutta Pysyk ei myöskään ole järin fyysinen, vaan enemmänkin perustaa pelinsä hyvään sijoittumiseen, luisteluun ja mailalla puolustamiseen. Tosin viivapelaaminen Pysykilla onkin aika heikkoa, ja siinä varmasti Zaitsev olisi parannus.
 

Sambody

Jäsen
Zaitsev tosiaan varmasti olisi kokeilemisen arvoinen mille tahansa seuralle, mutta vaikea nähdä, miksi tulisi Buffaloon, jos ei siellä tapahdu muutoksia. Kuitenkin oikealla puolella jo pelaa Bogosian (24v), Ristolainen (20v) ja Pysyk (23v) eli nuorta porukkaa. Toki se, että joukkueessa on Grigorenko ja Zadorov, voisi auttaa. Tosin en tiedä, onko tuo kykenevä pelaamaan vasenta puolta, jolloin toki tilanne on toinen, koska ilman ulkopuolisia hankintoja mahdollisuudet ottaa ihan ykkösparin paikka olisivat kohtalaisen hyvät.

edit. Oikeastaan tuo Zaitsev olisi aika samaan muottiin menevä korvike Pysykille. Toki epäilen, että on ihan yhtä varmaotteinen omassa päässä kuin Pysyk, mutta Pysyk ei myöskään ole järin fyysinen, vaan enemmänkin perustaa pelinsä hyvään sijoittumiseen, luisteluun ja mailalla puolustamiseen. Tosin viivapelaaminen Pysykilla onkin aika heikkoa, ja siinä varmasti Zaitsev olisi parannus.
En nyt esitä olevani parhaimpia asiantuntijoita Zaitsevia koskien, mutta lusikkani tähän soppaan sekoitan. Jokereiden vanavedessä tuli kuitenkin sen verran tiiviisti tuota idän ihmeliigaa seurattua, että uskallan väittää Zaitsevin nousseen tällä kaudella heittämällä keskusteluun mukaan, kun puhutaan KHL:n kokonaisvaltaisesti parhaasta pakista. Oli näkemissäni peleissä aivan helvetin hyvä! Eleetöntä, mutta tehokasta peliä kumpaankin suuntaan. Vähän sellaista Olli Määtän tyylistä suorittamista kaiken kaikkiaan.
 

nabaloo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montréal Canadiens
En nyt esitä olevani parhaimpia asiantuntijoita Zaitsevia koskien, mutta lusikkani tähän soppaan sekoitan. Jokereiden vanavedessä tuli kuitenkin sen verran tiiviisti tuota idän ihmeliigaa seurattua, että uskallan väittää Zaitsevin nousseen tällä kaudella heittämällä keskusteluun mukaan, kun puhutaan KHL:n kokonaisvaltaisesti parhaasta pakista. Oli näkemissäni peleissä aivan helvetin hyvä! Eleetöntä, mutta tehokasta peliä kumpaankin suuntaan. Vähän sellaista Olli Määtän tyylistä suorittamista kaiken kaikkiaan.

Täytyy kyllä olla samaa mieltä. Zaitsev ei ole samanlainen hyökkäyspään virtuoosi kun vaikkapa Kirill Koltsov, mutta vastaavasti puolustuspäässä meno onkin sitten iha eri tasolla. Ei taas ehkä yhtä jämäkkä kun Kazanin tornit, mutta liike aivan eri maailmasta. Pelisilmä ja syöttötaito näyttäisivät olevan aika timanttisessa kunnossa. Jotenkin peli myös näyttää ''NHL-maiselta'' verrattuna moniin muihin KHL pakkeihin, eli ei tarvitsisi muuttaa varmaankaan omaa peliään ihan hirveän paljon mikäli meren tuolle puolen lähtisi onnea onkimaan. Kokonaisvaltaisuus kuvaa kaveria parhaiten kuten juuri mainitsit. NHL pakeista kaverin peli muistuttaa ainakin omaan silmään kovasti Pietrangeloa. En nyt väitä, että olisi yhtä hyvä, mutta jotenkin sellainen samantyyppinen kokonaisvaltaisuus paistaa läpi. Toinen esimerkki voisi olla John Carlson. Edellämainitut herrat ovat toki isompia, mutta kyllä sitä amerikanpuuroa syömällä se 6-7kg kesässä saadaan helposti aikaan. Hymiö.
 

Sambody

Jäsen
Kyllä juurikin tuollaisiin moderneihin all-round pakkeihin häntä lähtisin vertaamaan. Todella mielenkiintoinen haku, jos joku joukkue hänet rapakon taakse saa houkuteltua. Vaikea nähdä oikeastaan yhtään syytä miksei Zaitsevin peli siirtyisin kivuttomasti pieneenkin kaukaloon.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Ihme kun miehen ympärillä ei sitten enempää pyöri huhuja. Olettaisi myös, että hakisi ihan top-4-roolia.

Edelleenkin hieman ihmettelen, että juuri Flyers ja Buffalo olisivat miehen perässä, koska ei kummallakaan hirveämmin tilaa siellä pakistossa ole ilman muutoksia.

Tosin voisihan se Buffalon tapauksessa olla, että suunnittelevat Bogosianin siirtoa vasemmalle, jossa ymmärtääkseni pystyy pelaamaan, ja Ristolaista sitten siihen rinnalle, jos vakuuttuivat niin loppukauden otteista. Silloin pakisto näyttäisi about tältä:

Bogosian-Ristolainen
Gorges-Zaitsev
Zadorov-Pysyk
Weber,Ruhwedel

Voi myös olla, että venäläiset laitettaisiin samaan pariin, jolloin siitä tulisi selkeästi hyökkäysvoimaisempi pari ja tuosta toisesta puolustusvoimaisempi.

Kuitenkin edelleen tuntuu ehkä hieman epäilyttävältä, että Buffalo tuon Zaitsevin perässä olisi.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Päivitetään hieman tätä valmentajatilannetta.

Eli Babcockhan kaikista joukkueista suuntasi ensimmäisenä juuri Buffaloon tapaamaan Pegulaa vaimoineen sekä Murrayta. Vaikka ei kannata tehdä hätäisiä johtopäätöksiä, niin kyllähän se jotain kertoo, että Babcock itse muutti suunnitelmiaan lähtemisestään Prahaan jo lauantaina Hollandin kanssa. Päätti siirtää lähtöä ja tulla Buffaloon - vaikka myös Toronto ja Philadelphia olivat anoneet lupaa neuvotella.

McKenzie, jonka spekulaatiohiin voinee suhtautua kaikkia muita vakavemmin, oli aikaisemmin sitä mieltä, että Detroitin ulkopuolelta Edmonton on ykköskohde ja Buffalo kakkoskohde. Nyt McKenzie on sitä mieltä, että Buffalo on ykköskohde. Edmonton on päättänyt keskittyä 100% McLellaniin, eikä ole vieläkään edes pyytänyt Detroitilta lupaa neuvotteluihin.

Muista kandidaateista Murray on Craig Custancen mukaan ollut yhteydessä McLellaniin, mikä ilahduttaa itseäni. Kuitenkin lienee niin, että Edmonton on vahvemmilla hänen suhteensa, koska hän lienee ykköskohde Edmontonille ja Buffalolla vasta Babcockin jälkeen.

Elliotte Friedman spekuloi, että Murray voisi olla kiinnostunut myös DeBoerista. Tämä perustuu siihen, että Murray suositteli DeBoeria Ottawan päävalmentajaksi menneisyydessä ja ilmeisesti ainakin tuolloin piti tästä. Henkilökohtaisesti toivon, että DeBoeria ei Buffalon penkin takana nähdä. Ei mielestäni ajattele pelistä riittävän modernisti, vaikka onkin tällä saralla mielestäni "potentiaalisempi" kuin esim. Hitchcock tai Julien, jotka saattavat löytää itsensä etsimästä uutta työpaikkaa.

Hän myös spekuloi, että Luke Richardson olisi yksi vaihtoehto, jos Babcock ei jää katiskaan. Hänestä en osaa sanoa paljoa. Toisaalta voisi olla onnistunutkin haku, mutta toisaalta noilla suoraan AHL:stä tulleilla kavereilla on iso floppaamisriskikin.

Kuitenkin täytynee toivoa sitä Babcockin jäämistä katiskaan ihan jo senkin takia, ettei siellä penkin takana mitään DeBoeria nähtäisi. McLellan suuntanee Edmontoniin omaksi harmikseni.

***

Onkohan Buffalon leiristä muut seuranneet MM-kisoja ja USA:ta? Toivottavasti, sillä muutamia ehkä 4 erää lukuun ottamatta tuo Eichel on ollut kyllä ihan pöyristyttävä. Ei pienintäkään epäselvyyttä siitä, että olisi valmis NHL:ään jo ensi kaudella sentterinä. Eihän pelaaminen täydellistä ole ollut, mutta on kyllä jäätävän valmis pelaaja varaamattomaksi kaveriksi. Saanut eniten tai toiseksi eniten jääaikaa hyökkääjistä, ottaa aloituksia kovalla prosentilla ja pelaa luonnollisesti vastustajan parhaita vastaan. Pärjää kaksinkamppailuissa erinomaisesti. Puolustuspelaaminen ei ole vielä valmista, mutta olen yllättynyt, kuinka hyvin on siinä onnistunut. Sijoittuu pääasiassa hyvin ja aina omiin tullessa ottaa sen oman miehen oikeaoppisesti eikä vain juokse kiekon perässä.

Tuo koon, kiekonsuojaamisen, ulottuvuuden, taitotason, pelin näkemisen ja räjähtävyyden yhdistelmä on todella poikkeuksellinen. Noin isokokoinen pelaaja on erittäin harvoin noin dynaaminen kuin Eichel. Kritiikkinä tosin sanoisin, että tietyissä tilanteissa voisi olla itsekkäämpi, tietyissä tilanteissa hakee hieman liian näppärää ratkaisua ja toisinaan voisi olla hieman aktiivisempi kiekon kanssa. Viimeisellä tarkoitan sitä, että Eichel yleensä vahvan kiekonsuojaamisensa ansiosta odottaa vastustajan ratkaisua ennen kuin tekee itse ratkaisun. Tuolloin, jos vastustaja on todella passiivinen, niin peli hieman seisoo, vaikka silloin voisi hyvin itse nostaa sitä tempoa. Loppujen lopuksi kyse on kuitenkin naurettavan pienestä asiasta, kun puhutaan varaamattomasta pelaajasta.

Eilinen ottelu Slovakiaa vastaan oli kyllä huikea ratkaisumaaleineen. Virallisesti Babcock matkusti Prahaan katsomaan Detroitin Dylan Larkinia, mutta kyllä huomion taisi viedä ihan joku muu.

Eichelista laitan vielä kattavampaa raporttia sitten kisojen jälkeen, mutta kyllä tämän perusteella kannatti rypeä ja tankata - kyseessä on aivan poikkeuksellinen pelaaja.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eichelista laitan vielä kattavampaa raporttia sitten kisojen jälkeen, mutta kyllä tämän perusteella kannatti rypeä ja tankata - kyseessä on aivan poikkeuksellinen pelaaja.

Yhden pelaajan takia ei olisi kannattanut tankata. Ei ainakaan tuohon tyyliin, millä Buffalo sen teki. Se jää aika surulliseksi osaksi NHL:n historiaan ja tankkauksesta puhuttaessa tullaan tulevaisuudessa aina mainitsemaan myös Buffalon nimi viitaten tähän kauteen. Toisaalta ei ne nykyisetkään huiput enää nykypäivän NHL:ssä kykene yksin joukkueitaan kannattelemaan, tuskin Eichelkaan Buffaloa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös