Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Brock Trotter SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana teude, 05.10.2016 klo 08.27.

 1. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Järveläinen pelasi kakkosessa 11 peliä alkukaudesta ja muistaakseni hetkellisesti pari peliä loppukaudella loukkaantumisia paikaten. Ensimmäiset kuusi ottelua Järveläinen pörräsi siinä. Sitten nähtiin Jokinen ja Ströbä, jonka jälkeen siirryttiin yhdeksän ottelun ajaksi muotoon Rau - Järvinen - McIntyre jonka jälkeen viisi peliä Järveläistä ja sitten hetki Rauta ja toisella laidalla Leivoa tai Jokista. Sitten pari peliä Leivo ja Kuronen kunnes löytyi Ströbä ja Venu. Polak taisi pelata jotakuinkin yhtä monta peliä siinä kuin Järveläinen. Joka tapauksessa, ketjukaveriselitykset ovat tässä paskaa. Ja kun vilkaisin, mikä ketju niin kaukana ollaan kyllä aiheesta.


  Trotter on pelannut kaksi peliä Kärpissä ja saldona kolme maalia. Odotellaan, mitä jatko tuo mutta kyllä mies ihan tekijältänäyttää sielläkin. Ja kun SaiPa-ajan pisteet lasketaan mukaan, on Kärppien sisäisessä pistepörssissä viides.
   
 2. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Toki peliaika ja varsinkin yv-rooli helpottavat pistetehtailua. Mutta silti täytyy huomata, että tämän kauden sekaisin olevassa SaiPassa pistetahdin parantaminen on silti kova juttu. Ja Järvisen onnistumista voi peilata myös toisella tavalla.
  SaiPa oli ennen Järvisen poistumista tehnyt tällä kaudella 104 maalia. Järvinen oli ollut mukana 29:ssa eli 28 prosentissa. Viime kaudella SaiPa teki 178 maalia ja Järvinen oli mukana 30:ssa eli 17 prosentissa SaiPan maaleista. Kun joukkueen maalimäärä putoaa 30%, on se hyvä juttu, jos joku pelaaja pystyy siinä ympäristössä lisäämään omia tehojaan ennätystasolle.

  Ja täytyy muistaa, että Tupaukko puhui vain "pisteiden valossa" eli hänkään ei tarkastellut peliaikoja, rooleja, ym. Ja siksi vain oikaisin virheen hänen väittämässään. Varsinkin pisteiden valossa Järvinen paransi kunnolla täksi kaudeksi.
   
 3. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No Tupaukko nyt puhuu vähän mitä puhuu, mutta lähinnä ilmaisin, että se ppgn nousu ei johdu pelkästään kehityksestä. Tuo maaleihin osallistumisprosenttikin kielii juuri lähinnä ykköstulosyksikköön siirtymistä, koska jos pääse sinne yv:lle aina ensin ja saa parempia kavereita kenttään, niin nousu ihan loogista. Aloituksissa ollut toki helvetin hyvä tällä kaudella, ja tietenkin kaikilla mittareilla onnistunut kausi herralla, mutta en nyt pelillisesti mitään suurempia ihmeitä verrattuna edelliseen kauteen ainakaan itse huomannut.

  Itse ketjun aiheeseen, niin ei yllätä, että Trotter saa parempaa tulosta aikaiseksi, kun on vähän organisoidumpi joukkue ja paremmat pelikaverit. Mielenkiintoista toki, että tehnyt maaleja eikä syötellyt niitä.
   
 4. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Eilen Nelosen studiossa Petteri Nokelainen hehkutti kovasti Trotteria. "Trotterin kyky rytmittää peliä on aivan poikkeuksellinen. Hän osaa hidastaa hyvin, ja sitä kautta luoda tilanteita tyhjästä. Uskon, että hän jatkossa nimenomaan kunnostautuu maalien syöttäjänä", pohti Nokelainen.

  Nyt kun SaiPalla ei Trotterin kanssa ilmeisesti sopimusta ole, jäädään miehen palveluksista paitsi ensi kaudellakin, jos Trotterin tahti noin hyvänä jatkuu. Isot seurat tekevät niin paljon kovempia tarjouksia, että niihin ei voi SaiPa vastata.

  Trotter olisi mahtunut minun papereissani isoon rooliin ensi kauden joukkueessa. Nyt mitataan taas Tuomenoksaa, kun joudutaan varmaan kolme uutta ulkkaria kesän aikana markkinoilta naaraamaan.
   
 5. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Puhun mitä puhun, mutta voisiko joku kertoa koko liigan pelaajatilastojen mukaan, kuinka hyvä kaveri tämä Trotter on?
  Tuolla ottelumäärällä (35kpl) on tehnyt 11+11=22pist.
  Tuolla tai vähemmilläkin ottelumäärillä on esim: Perrin, Vili Sopanen (22+21=41), Jussi Makkonen, Porseland, Teemu Rautiainen (27ottelua) on nakutellut vähintään samat pisteet. Ehkä Perrinin otteet ei ole olleet sitä mitä palkan eteen pitäisi tehdä..
  Toki jos vaan olisi SaiPan hinta haarukkaan mahtunut, niin olisi minun puolesta mahtunut ensi kaudeksi joukkueeseen.
  Vaikuttaa kuitenkin siltä että joillekin Trotter on korvaamaton?
   
 6. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Ykköskenttään nousi ei tuo mukanaan pelkästään paremmat ketjukaverit, vaan yhtälailla vastaan saa naapurin parhaat pelaajat...
   
 7. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ja useasti kauden aikana Järvisen laidalta löytyi Kaksonen, että siltä osin en ostaisi tarinaa selkeästi parantuneista ketjukavereista. Laidalla pelasi kauden mittaan myös Kurosta ja Strömbergiä.
   
 8. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tällä kaudella valmennus on ollut niin onneton, ettei joukkueella ole ollut mitään yhtenäistä pelitapaa missään vaiheessa. Samoin on syytä olettaa ettei yhteishenki ole ollut paras mahdollinen koska Santasta ei tunneta varsinaisena yhteishengen luojana. Ja toisaalta surkea menestys nakertaa aina ilmapiiriä. Tätä taustaa vasten Trotterin ja Järvisen pisteet ovat olleet häikäiseviä. Samoin Koskiranta on pelannut tuloksellisesti yli odotusten ja teron maaliennätyksensä on muuten kahden maalin päässä. Hyvä olisi tupaukon pysähtyä ajattelamaan sitä, että kuinka helvetin hyvin nuo pelaajat olisivatkaan pelanneet ihan oikean ja ammattitaitoisen valmennuksen alaisena?
   
 9. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Hieno sana tuo olettaa? Onko kenellä tiedossa että joukkueen yhteishenki olisi kuralla tai Sannilla puutteita sen luomisessa? Pelitapaan en ota kantaa, kun en ko asiaa tunne. Olettamuksilla vain luot sitä häikäsevää tulosta, ilman mitään faktaa. Tulos näkyy faktana sarjataulukosta, sekä pelaajien henkilökohtaisista tilastoista. Ihan sama kun olettaa että Mieto olisi voittanut, jos olisi jalassa ollut muovisukset, puusuksien sijaan. :)
   
 10. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  SInäänsä pelkästään tilastojen tuijottaminen ei ole järkevää, koska nyt jos katsomme pelkät Kärppä ajan tilastot niin Trotter on yli piste per peli tahdissa. Lisäksi SaiPa on aina scoutannut potentiaalin ei pisteiden perusteella, vai onko meille ikinä tullut valmista pistenikkaria? Trotterissa on valtava potentiaali Liiga -tasolla minkä takia pelaaja olisi kannattanut pitää, mutta ei ilmeisesti pelimerkit siihen riittäneet.

  Joukkuehengestä taas on turha spekuloida kun emme koppiin pääse, mutta faktaa on että meidän ulkomaalaisvahvistukset viihtyivät hieman turhan hyvin Lappeenrannan yöelämässä. Mikä taas osaltaan kertoo pelaajien sitoutumisen puutteesta, ei ammattikiekkoilija voi kesken kauden lähteä viihteelle ilman että se vaikuttaisi suorituksiin.
   
 11. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Tuota uikkareiden ns viihteellä käyntiä ei ole aikaisemmin vielä esille nostettukkaan, et se on ihan uusi näkökulma. Onko varmaa tietoa vai huhua?
  Toki kaikilla, oli sitten uikkari tai ei on oikeus vapaa-aikaan ja jokainen sitten omien tapojensa ja tottumuksiensa mukaan sitä viettää.
  Mitkä sitten on joukkueen sisällä pelisäännöt, niin niiden on sitten kosketettava kaikkia.
  Muistan senkin ajan kun Alpo Suhonen kävi Adriano Baarissa tarkistamassa ketkä siellä kuppia kippaa.. Taisi parilta pelimieheltä (Kaunonen ja Saarikko) palkan maksu loppua siihen ja joku vielä saada "koppikomennuksen".....
   
 12. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Urheilijalla on se että liika viihteellä käynti (voi) vaikuttaa suoritustasoon. Toki meininki on paljon siistiytynyt. Ne tarinat kun valmentaja nukkui vierasmatkoilla Jose Pekkalan vieressä vahtimassa miestä (en tiedä onko jo vähän liioittelua tarinankertojilta) on sentään jäänyt taakse.
   
 13. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Kaiteen suunnastahan tuo ymmärtääkseni Facebookissa julkisuuteen heitettiin?

  Willimiehet - Alkaa vaikuttamaan siltä, että Amarillon... | Facebook

  Toki tuossa ei vahvisteta, että kyse ois ulkkareista. Voihan se tarkoittaa Jussia ja Massiakin.
   
 14. Kalalokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Useemman kerran Amarillon eestä nähneenä Savilahti etunenässä päästetty jonon ohi sisään :D Joskus 5 vuotta sitten tätä harrasti myös Redenbach.
   
 15. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Santasen vika kun ei pystynyt yhteishenkeä rakentamaan, joten pakkohan sitä oli yrittää Amarillossa rakentaa...
   
 16. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Trotter on ainakin ihan kelvollinen blackjackin pelaaja.
   
 17. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ihan omin silmin on nähty mm. McFarlandin lähdön yhteydessä pojat keitolla. Sen alkoholin juomisen vaikutukset ei jää vain siihen yhteen tai kahteen krapulapäivään, vaan todellisuudessa se vaikuttaa koko viikon vaikka sitä ei normaalisti huomaa. Tämä korostuu varsinkin huippu-urheilijoilla.
   
 18. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Alkoholin vaikutus urheilusuoritukseen riippuu täysin määrästä.
  Tuossa puhutaan parista krapulapäivästä, siihen pitää ottaa se pari päivää. Enhän minä asiantuntija ole, mutta jotain aiheesta tiedän koska oli kyse työnteosta tai ryyppäämisestä, niin meillä Hakalissa ei vajaita viikkoja tehdä.
  Tolkuton kaataminen kesken kauden ei tietenkään ole suotavaa, mutta tölkki tai pari ei haittaa yhtään. Tosin sen verran pitäisi olla pelisilmää, että nekin otettaisiin kotisohvalla eikä baarissa kaiken kansan pällisteltävänä.
   
 19. Tronic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
  Lainaus:
  Kelvollinen ja kelvollinen. Satuin kerran paikalle, kun kyseinen sankari valitteli hävinneensä 1000e kyseiseen korttipeliin. McFarlandin kanssa olivat sillä kertaa liikenteessä. Portsarille piti vinkua muutaman euron narikkamaksuista ja pilkun jälkeen tunkivat jonossa ohi kuin mitkäkin maailman omistajat. Melko suuri kontrasti McIntyreen ja Rauhun, jotka molemmat ovat todellisia herrasmiehiä.
   
 20. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Kaikki on suhteellista. Tässä Virpi Kuitunen, jonka kehossa on toki virrannut aikoinaan muutakin kuin vitskuja, mutta joka kertoo omasta huippu-urheilijan arjestaan ja siitä miten kaikki vaikuttaa kaikkeen.
  TEDx Helsinki II - Virpi Kuitunen - Luopuminen - YouTube
   
 21. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Kuitunen ei ole Hakalista, joten ei voikaan olettaa että kunto saunakaljoja kestäisi. No, leikki sikseen.

  Kai se menee niin, että nuo kestävyyslajien huiput on niin loppuun asti viritettyjä, että pienikin häiriö kaataa koko paketin. Oli se häiriö sitten ravinnossa tai vaikkapa vähän kehnommat yöunet. Onhan se ihan eri asia pelata kiekkoa 15 minuuttia kahden ja puolen tunnin aikana, kuin vetää se pari tuntia sukset jalassa täysillä koko aika. Noin kärjistäen sanottuna.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2017 klo 13.57
 22. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  En kyllä kans paljoa anna arvoa rouva Sarasvuon puheille, jonka mies tunnetaan paremmin paskanpuhuja yrittäjänä.
  Muinoin kaikki kestvyyslajien harrastajat sanoi että jääkiekko ei ole urheilua ja niiden treenaamiset sitä sun tätä
  Montas kisaa vuodessa esim tuo redbull pelle Iivo Niskanen kilpailee ? Montako 10 -30km kisaa ja monta 50km kisaa?
  Ei taida paukut viidelle kympille riittää?
  No montako peliä liigakiekkoilija pelaa kauden aikana (harjoitus, chl, liiga, pleijarit ja mahd, arvokista)?
  Siihen päälle kesän treenit, kauden aikana treenit ja matkustamiset paikkakunnalta toiselle pari kolme ketraa viikossa, niin taitaa redbull Iivo jäädä minun mielissä pelkäksi sunnuntaihiihtelijäksi.
  Hyvä olisi kyllä kiekkoilijan muutaman kerran kauden aikana purkaa ylilataus akuista vanhaan Hakalin tapaan.
   
 23. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jantuselta voi kysyä pystyykö darrassa pelaamaan. Jarna tosin taisi olla Lemmy Kilmister tyyppinen luonnonoikku.
   
 24. Paakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Miehen tekemiset tosiaan liittyy oleellisesti rouvan puheisiin... kuten Keltainen edellä mainitsi niin kyse on täysin eri lajeista. Uskoisin että Iivo treenaa ja kilpailee paljon enemmän kuin keskiverto liigapelaaja. Faktaa minulla on tosin yhtä paljon kuin sinun puheissa, mutta mielipiteitähän nämä vaan onkin.
   
 25. Säilä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lajeissa jossa jokin fyysinen ominaisuus on ratkaiseva (kuten kestävyys-, nopeus- tai voimalajit) pienikin lipsuminen esim. ravinnossa, unessa tai alkon käytössä voi huipputasolla viedä suorituksesta parhaan terän. Esim. palloilu- ja kamppailulajeissa pienet lipsumiset eivät välttämättä ole yhtä ratkaisevia, sillä monet muut tekijät vaikuttavat suoritukseen enemmän kuin puhtaasti fysiikkaan pohjautuvissa lajeissa. Esim. peliäly, kokemus, joukkueen dynamiikka ja ilmapiiri jne. Tosin luulen että jääkiekossakin huipputasolla alkaa nykyään olla kovin vähän varaa lipsumisiin em. asioissa jos meinaa huipulla pysyä.

  Takavuosina tiedän erään maajoukkuetason kamppailu-urheilijan olleen kilpailuissa usein pienessä krapulassa. Kuulemma kulki paremmin kun pää oli tyhjä, eikä jaksanut ajatella liian paljon. En tiedä toimisiko tuo lähestymistapa jääkiekossa, saatikka sitten oliko tämä Trotterin käyttämä metodi.