Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Brock Trotter SaiPaan

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana teude, 05.10.2016 klo 08.27.

 1. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Kehtaisiko joku lyhyesti kertoa, minkälainen pelimies tämä Trotter on.
   
 2. Kipi Jäsen

  Lainaus:
  Hyökkäysalueella vahvaa tekemistä, puolustaminen ei hirveästi kiinnosta. Hyvä peliäly, näkee hyvin kentän, ajoittain tekee erittäinkin jounikkaita ratkaisuja. Erikoismainintana pehmeät kädet.
   
 3. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lyhyesti, jos pitäisi valita Laineen tai Trotterin väliltä, ottaisin...rummunpärinää...Laineen.
   
 4. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Lainaus:
  Niin minäkin.

  Ja jos pitäisi valita Trotterin ja Timo T.A. Mikkosen väliltä, niin ottaisin Trotterin.
  Mutta jos taas pitäisi valita Timo T.A. Mikkosen ja lyhtypylvään väliltä ni valitsisin lyhtypylvään.
   
 5. TheRimpula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Hyvin puhuttu.

  Jos pitäisi valita lyhtypylvään kahden ja puolen tunnin tuijottamisen ja SaiPan pelin katsomisen väliltä, valitsisin lyhtypylvään.
  Mutta jos taas pitäisi valita SaiPan pelin ja Ville Klingan juontaman puolikkaalla nopeudella pyörivän Haluatko miljonääriksi -ohjelman väliltä, valitsisin Ville Klingan.
   
 6. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei ehkä paras vertaus tähän paikkaan. Muun muassa siksi, että ko. henkilö menehtyi muutama viikko sitten pitkään sairastettuaan.
   
 7. FASlapsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  En minä olisi kyllä elossa ollutta Timo T.A. Mikkostakaan lyhtypylvästä mieluummin valinnut. Vaikka eihän siinä elossa olleen ja nykyhetken Mikkosessa oikeastaan ole muuta eroa kuin se että nykyinen on vähäruokaisempi, ja entisellä oli parempi iho.

  Oululaiset ei näköjään opi, Davis, Glenn, Spang, ja nyt Trotter. Eipä siinä, onnea vain Trotterille että pääsi pois, sääli että tuli näin huonoon SaiPaan, edelliskausina olisi varmaan ollut kivempaa.
   
 8. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Kiitoksi @Kipi asiallisesta vastauksesta ja muillekin kiitokset kivoista hakamussutteluista.
   
 9. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Kiitos SaiPa. Laskitte sitten pois sen ainoan pelaajan pois, josta olisi voinut toivoa tulevaisuudessakin jotain. Toki ymmärrettävää, jos miehellä on jo sopimus toisaalle tulevalle kaudelle. Vituttaa se silti.
   
 10. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Ei ole sopimusta Trotterilla vielä ensi kaudesta.
   
 11. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Tietämättä sen enempää taustoista, niin ei yksi Trotter ole korvaamaton! Loppupelissä ei ollut mikään ihmemies, jos olisi ollut niin varmasti saanut isompaa roolia. No jäädään seuraamaan miten kevät portimossa menee...
   
 12. HUMPPAJUGEND Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, Wild
  Tänään on nähty pikku otanta siitä, mitä Trotterin kaltainen huippupelaaja saa aikaan jollakin tavalla organisoituneessa joukkueessa ja osaavamman valmennuksen (Manner & revohka) opeissa. Pariin erään yhtä monta pussukkaa, toinen rankkarista. Jos Trotter vain olisi pidetty SaiPassa ja saatu jopa neuvoteltua seuraavan kauden lappu... Potentiaalin ja taidot näki yläriville saakka.
   
 13. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kiitoksia SaiPalle tästä löydöstä. Meidän legendaarinen scouttiryhmä ei löydä ulkomailta kuin turhakkeita, mutta onneksi jossain osataan :)
   
 14. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Olkaa hyvä :) Eipä kyllä silti paljon lohduta tässä tilanteessa. Olisi Trotter kelvannut tännekin ensi kaudella mutta ne kenellä on rahaa ja menestystä tarjota niin voittavat eikä SaiPalla taida olla siinä paljoa sanottavaa. Toivottavasti Trotterista nyt sai vähän rahaakin.
   
 15. Salt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
  Älkääs nyt. Tupaukko tulee vielä ja sanoo sanottavansa näistä miedän tämän kauden ulkomaalaisista, joista ei ollut mihinkään.
   
 16. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tupaukko olisi löytänyt halvemmalla paremmat pelaajat. On se vaan kova jätkä.
   
 17. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Pakko kommentoida, kun on jo niin kuluisa, et Kärppä palstallakain jo mainitaan :) Aikaisemmin kirjoitin että ainoa kenen kanssa uikkareista tekisin jatkopahvin oli Trotter. Toiseksi epäilen että jos olisi ollut mahikset jatkopahviin, niin ei olisi lähtenyt / lähetetty Kärppiin. Kolmanneksi täällä esitti ajoittain hyviä esityksiä, mutta a) ei ollut rinnalla riittävän hyviä kaverita, b) motivaato ei ehkä täydellinen. Joku jossakin huhuili että rahasta jatko kiinni ja sitä jos ei täällä ole, niin ei maha mittään..
  ps. Trotterilla oli 33peliä aikaa näyttää kykynsä joista sai m:8 s:11 p:19 j:12 +11 -21 +/-:-10 ja ko pisteillä oli vasta joukkueen viidenneksi paras pistenikkari.
  Toki on varmaan eri asia pelata jos rinnalla viilettää Pyörälä ja Albert, kuin nämä meidän omat veijarit...
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017 klo 19.57
 18. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  No katsotaan nyt kausi loppuun, eikä tehdä lopullista yhteenvetoa hänen kyvyistään... Samat neljä laukausta maalia kohti olisi voinut toki tehdä pelatessaan SaiPassakin.
   
 19. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Ööh... miten muistan ihan toisin. Piti jopa kaivella SaiPa kaudella 2017-18 -ketjua varmistaakseni, olenko nähnyt omiani. Näin siellä kirjoittelit vielä viime viikolla:

  Lainaus:
  Lainaus:
  Nuo viestit olet kirjoittanut kuusi päivää sitten. Aika lahjakkaasti taisi nuo unohtua, kun nyt oletkin sitä mieltä, että potkujen sijaan olet halunnut Trotterille jatkoa? :)

  Edit. Noita viestejä katsoessa huomasin, että olet muutenkin varsinainen tuuliviiri mielipiteissäsi:
  - 7. tammikuuta kirjotit, että haluat Kohon jatkavan SaiPassa ensi kaudellakin
  - 20. tammikuuta kirjoitit, että Koho on taas loukkaantumisen jälkeisillä otteillaan osoittanut olevansa palkkansa arvoinen pelimies
  - 11. helmikuuta eli vain kolme viikkoa myöhemmin kirjoitit, että Koho on ylihintainen, eikä SaiPan kannattaisi pitää häntä

  Vai onko tuon nopean mielipiteen vaihtamisen idea se, että kävi miten kävi, niin pääset aina sanomaan olleesi oikeassa? Eli jos Koho pelaa ensi kaudella hyvin, niin voit sanoa, että "sanoin jo viime kaudella, että Koho on palkkansa arvoinen" tai jos Koho floppaa, niin sanot "Näin jo viime kaudella, että hän on ylihintainen". Vähän kuten Trotterin kohdalla nyt on käynyt.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017 klo 22.13
 20. Tupaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa ja Saimaan Kurra.
  Lainaus:
  Et varmaan ole paljoa seurannut miten pelit on menneet, kun SaiPa on sarjataulukossa VIIMEISENÄ!
  Mikäli nämä sinun lempilapset olisi pelanneet paremmin, niin luulisi sijoituskin olevan hieman korkeampi... :)
  ps. Koho on nykyisellä palkalla (jos on yli 80 000egua) ylipalkattu. Hamilton ja McFarland jouti lähteä (hinta / laatu) Trotter jouti lähteä ( jos siitä sai rahaa ja ei kuitenkaan olisi pelannut täällä ensi vuonna,, Hinta) Enkä edelleenkään pidä Trotteria minään korvaamattomana ylijumalana.
  Järvinen ei ollut yhtään sen parempi, kun viime kaudellakaan pisteiden valossa.
  Savilahti ihan samoin... Toivottavasti jää sinne...
  Näköjään pisteitä tulee ilman näitä sinun kultapojujakin. :)
   
 21. Jugger77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Tupaukko hei! Järvinen viime kaudella 0,5 ppg, tällä kaudella 0,63 ppg. Onhan tuossa yli viidesosan parannus kuitenkin.
   
 22. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Tässä ei kuitenkaan ollut nyt kyse SaiPan sarjasijoituksesta vaan ketjun aiheen mukaisesti puhuttiin Trotterista. Ja sinä olit sitä mieltä, että Trotterin taso ei riitä ja hänelle pitäisi antaa kenkää. Ilmeisesti about kaikki muut olivat sitä mieltä, että Trotterin kanssa olisi pitänyt tehdä jatko.

  Ja mitä Kohoon tulee, niin vaatii aikamoista puusilmäisyyttä mitata puolustavan hyökkääjän ja kapteenin arvoa pelkillä tehopisteillä. Saat nyt tässä ilmaisen sivistyspurskeen: "Jokainen hyvällä puolustuspelaamisella estetty maali on omalle joukkueelle lähes yhtä arvokas kuin jokainen hyvällä hyökkäyspelaamisella tehty maali"

  Suomeksi sanottuna siis niin, että jos Koho poikkeuksellisen hyvällä puolustuspelaamisella estää vastustajaa tekemästä maalin, niin silloin SaiPankin pitää tehdä yksi maali vähemmän voittaakseen ottelun. Ja nuo hyvät puolustukselliset otteet, oikea sijoittuminen, syöttöjen katkominen, purkukiekot alivoimalla ja aloitusvoitot (Koholla on SaiPan paras aloitusprosentti) eivät näy pistepörssissä.

  Tämä kausi on mennyt SaiPalla pieleen valmentajan takia ja Koholla sen lisäksi vielä loukkaantumisen takia. Vaikka Kohon teholukema on tältä kaudelta -5, niin sitä edeltävillä viidellä kaudella se on yhteenlaskettuna +46. Se on jäätävän kova lukema pikkujoukkueen sentteriltä, joka pelaa paljon vastustajan parhaita vastaan.

  Lainaus:
  Jos kerran pisteet ovat ainoa asia, mitä pelaajissa tuijotat, niin katso niitä edes oikein. Asia on nimittäin juuri niin kuin @Jugger77 tuossa huomautti. Järvisen pistetahti kasvoi edellisvuodesta 24%, mitä voi kyllä pitää jo aika merkittävänä harppauksena varsinkin, kun se tapahtui joukkueessa, joka on sarjajumbo ja jonka valmentaja on saanut pelin ihan sekaisin. Tirkkosen alaisuudessa tuo hyppäys olisi luultavasti ollut vieläkin suurempi.
   
 23. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Toisaalta pisteiden määrään on varmaan isolta osalta vaikuttanut kasvanut vastuu. Vaikka Koskirannalla isommat minuutit, niin on Järvinen saanut enemmän ylivoima-aikaa verrattuna edelliseen kauteen ja pelannut ison osan kaudesta hyökkäyksellisesti ykköskentässä. Viime kausi kuitenkin selvästi McI:n varjossa ja aika usein siinä laidalla pyyhälsi Järveläinen. Pisteitä pitäisi olla enemmän kuin edellisellä kaudella, vaikka ei pelaisi yhtään paremmin.
   
 24. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Järveläinen pelasi siinä vain ihan alkukaudesta. Ei todellakaan kauaa. Venäläinen vakiintui varsin äkkiä ja ensin Jokinen ja Strömberg oli ne joita pyöriteltiin kunnes Strömbergiin päädyttiin. Ja olihan siinä Raukin välissä vähän aikaa. Loppukaudesta sitten Kaksonen, Polak ja Hendersson terveinä ollessaan.
   
 25. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  No riippuu mikä on ihan alkukaudesta. Puhutaan jostain 20 pelistä, mitä se Järveläinen kakkosessa surffasi. Senkään jälkeiset Ströbä ja Venäläinenkään ei ihan tämän kauden ketjukavereita vastaa. Polak ja Hendo kovin montaa peliä ei siinä pelannut.