Brad Lambert hurrikaanipaitaan

  • 176 747
  • 862

chubster

Jäsen
Sanotaan puolustukseksi kuitenkin, että rakensi sen JYPin ainokaisen maalin, mutta sen jälkeen meni valitettavasti itse hölmöilemään. Joukkueesta ei kuitenkaan sen jälkeen löytynyt ketään muuta joka olisi pystynyt tekemään tai syöttämään edes yhden maalin.

Brad Lambert 20 ottelua ja 1+1 on meidän messias, jonka mukana maalinteko elää ja kuolee?
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
On nuori kaveri, on kovat paineet, mutta oli myös aikamoinen perseennäyttö koko joukkueelle. Ei varmaan ainakaan nosta skouttien papereissa osakkeitaan kasetin kestämisen suhteen.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Kiitos Brad tästä alkukaudesta, hyvää viikonloppua ja valmistautumista vahvoilla näytöillä ansaittuun maajoukkuepaikkaan. Täydellinen momentum killeri joukkueelle ja minusta ysikakkosen ei tarvitse huomenna pakata Hämeenlinnan laukkua.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Kiitos Brad tästä alkukaudesta, hyvää viikonloppua ja valmistautumista vahvoilla näytöillä ansaittuun maajoukkuepaikkaan. Täydellinen momentum killeri joukkueelle ja minusta ysikakkosen ei tarvitse huomenna pakata Hämeenlinnan laukkua.

Ei tarvi muutenkaan kun sai OR:n.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minä en viitsi Bradia tuomita. Vituiks män, mutta varmasti tietää itsekin. Hyvä, että on tunnetta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Keskari erikseen, mutt kattokaa mitä se Ässäpakki tekee siinä syötön jälkeen (esim. ton Jatkoajan uutisen klipissä). Ihan kusipäinen taklaus kädet yläällä, mistä Bräsi vintti pimenee ja tais kasvot aueta.

Katsoin ensin itse, että voivoi Lalonde lensi pihalle mutta yllätys olikin suuri, kun se olikin tämä junnudiiva joka läksi päädystä ulos. Hidastuksessa tosiaan näkyi sitten jälkeen tuo selkeä sentteri kohti Ässävaihtoaitiota (varmaan tarkoitettu Lalondelle) ja tuomari oli valppaana tässä kohtaa. Näihin temppuihin ei olisi pojalla oikein varaa, nyt pitäisi tehdä tulosta kaukalossa eikä suihkun puolella.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Bradia taklataan kiekottomana kulmassa syötön jälkeen ja täällä paskotaan hänen niskaansa? Outo reaktio kannattajilta.

Niin, jengi on kuuden pelin tappioputkessa ja itseluottamus ja yhteishenki on hiuskarvan varassa. Sitten saadaan kaivattu avausmaali ja ehkä pieni henkisten lukkojen aukeaminen olisi mahdollista, niin mitä tekee maailman paras pelaaja?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Näitä näkyy aina välillä eri lajeissa junnuissakin että vanhemmat kritisoivat ja valittavat seuran toiminnasta koko ajan. Sen jälkeen sitten vaihdetaan seuraa ja hetken päästä taas uudelleen. Täällä Porissakin on useampia juniori-ikäisiä eri lajeissa jotka pelaavat tunnin parin automatkan päässä ihan sen takia että vanhemmilla on mennyt sukset ristiin. Tosi harvoin noista on tullut mitään kunnon pelaajia.

Varmasti samanlaisia vanhempia löytyy Jyväskylästäkin. Harvoin noissa ajatellaan lapsen etua. Usein myös nuo lapset ovat itseänsä täynnä ja kokevat että säännöt eivät koske heitä. Taitaapa tuo Lambertin poika olla vajoamassa samaan kastiin.
 

ijuka

Jäsen
Keskari erikseen, mutt kattokaa mitä se Ässäpakki tekee siinä syötön jälkeen (esim. ton Jatkoajan uutisen klipissä). Ihan kusipäinen taklaus kädet yläällä, mistä Bräsi vintti pimenee ja tais kasvot aueta. Kuten sanoin, keskari erikseen mutta kyllä tollasesta pitäs käydä rankoon ässää. Ihme ämmiäkin kaupalle päälle noi meidän jengi. No nyt 3. erä aikaa tehdä ”jotain”.
Tuo on estämisestä 2min jäähy, joka siirrettynä rangaistuksena pyyhkiytyy pois kun JYP tekee maalin. Eli sinänsä ei mitään merkitystä vihelletäänkö tuosta jäähy vai ei. Sillä on merkitystä että Lambert hommaa joukkueelleen 5min alivoiman.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuo on estämisestä 2min jäähy, joka siirrettynä rangaistuksena pyyhkiytyy pois kun JYP tekee maalin. Eli sinänsä ei mitään merkitystä vihelletäänkö tuosta jäähy vai ei. Sillä on merkitystä että Lambert hommaa joukkueelleen 5min alivoiman.
Totta. Silti jäähyn jälkeen peli 1-1. Toiseen erään totaalinen housuunpaskominen ja perseen näyttö yhteisölle lopun jengin toimesta.
 

Hokitero91

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Boston Bruins
Minä en viitsi Bradia tuomita. Vituiks män, mutta varmasti tietää itsekin. Hyvä, että on tunnetta.
Sama homma.

Oliko tyhmä temppu? Kyllä. Hävittiinkö peli tuohon? No ei vitussa. Mitä teki esim. tämä meidän ikuinen mestiskoutsi kun joukkueella 1-2 maalin jälkeen alkoi selvästi peli luisua käsistä? Ei ilmeisesti yhtikäs mitään, oikeasti Liiga-tason päävalmentaja olisi osannut edes jossakin vaiheessa ottaa aikalisän ja rauhoitella joukkuetta. Tähän päälle muita pelaajia ei tunnu kiinnostavan pätkääkään. Ei tämä peli tuohon jäähyyn kaatunut, come on.

17-vuotias kaveri jolle on satanut viimeisen kahden viikon ajan melkoinen määrä paskaa niskaan, joukkueen yhteishenki on puheiden perusteella vituillaan, jäätävät paineet faneilta, medialta, kotijoukoilta ja tietenkin itseltään. Sitten vastustaja tulee ajelemaan kolme sekuntia myöhässä eikä tuomareita kiinnosta. Väittäisin, että vähemmästäkin voisi hermot mennä.

Tästähän casesta voisi kaivaa jopa jotain posia! Ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun Ahvenjärvi laittoi Christofferin poppareille tuon Saipa-pelin aikana, joku näytti vähän tunnetta. Sitä ei ole ihan hirveästi viimeisempien pelien aikana ollut havaittavissa.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No en minä toivo, että joukkue pistää maksamaan oppirahoja, mutta että Brad itse ottaisi tästä nyt kiinni ja kasvaisi ihmisenä.
Joo, ilmaisin itseäni kömpelösti, en mä toivo, että joukkue alkaisi esim. kollektiivisesti mököttämään Lambertille, tai muutakaan vastaavaa pikkumaisuutta. Opppirahojen maksamisenkin toivon tapahtuvan ensisijaisesti pelaajan pään sisällä, ikään kuin itsensä kanssa käymänsä kehityskeskustelun muodossa. Tärkeintä olisi varmaankin ymmärtää, että tuollaisilla typerehtimisillä kusee joukkueen yhteisiin muroihin ja että ensi kerralla vastaavaa vääryyttä kokiessaan pitää pään kylmänä. Ja kyllä mä uskon, että Lambert nuo jutut ymmärtää, luultavasti ymmärsi jo heti ulosajonsa jälkeen.
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
Lambertilta aivan typerä temppu tuohon paikkaan. Piste. Pidä pää kylmänä.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Todella typerä temppu Bradilta, mutta näitä sattuu. Oliko perseennäyttö omalle jengille? Lopputulokseltaan oli, mutta todennäköisesti siinä hetkessä tuskin ajatteli yhtään mitään muuta kuin sitä hetkeä. Me emme tiedä, mitä Ässien vaihtopenkki on Bradille huutanut. Tuskin nyt ihan ilman syytä sormeaan heilutteli silkasta heiluttelun ilosta. Hyvä, että tutkivat ja selvittävät. Jos sieltä on Ässien penkiltä huudettu lapselle jotain sopimatonta, niin rangaistusta sinnekin sitten vain.

Ajattelematon temppu, mutta JYPin ei todellakaan kannata tehdä tästä nyt mitään sen suurempaa asiaa kuin käsitellä asia joukkueen sisäisten sääntöjen mukaisesti. Rahat sakkokassaan, normaalit keskustelut koutsien kanssa ja sillä sipuli. Nämä ovat vähän samanlaisia juttuja kuin vanhempina joutuu omien lasten kanssa tekemään. Jos lapsi itse tietää tehneensä virheen ja pyytää vilpittömästi anteeksi, useinkaan lisärangaistuksille ei oikeasti ole aihetta. Sen sijaan, jos ei itse ymmärrä omia tekojaan ja virheitään ja syyttää muita ja kaikenlainen nöyryys puuttuu, kun asiaa käsitellään, se on tietysti eri juttu. Silloin koko keissiä voidaan käsitellä kokonaisuutena. Mä suutun monesti enemmän siitä saatanan silmien pyörittelystä, mitä teinit harrastaa kuin jostain mokasta. Jos Brad toimii itse oikein, kuten luulen hänen toimivan, tämän voi jättää nyt tähän. Seuraava stiblu onkin sitten jo vähän isompi juttu ja kyllähän sen jälkiseuraamuksiin vaikuttaa kaikki aiemmat virheet. Mutta turha mennä asioiden edelle.

Valmennus ja joukkue tietävät, millainen Brad Lambert oikeasti on. Onko hän sellainen kuin hänen isänsä käytöksen perusteella mediasta lukemalla voisi kuvitella, vaiko jotain muuta? Nämä ovat sellaisia hetkiä, jolloin kokeneet joukkuetoverit ovat kultaakin kalliimpia ja valmennuksen rooli samoin. Huonoa käytöstä ei tietenkään pidä suvaita, mutta kaikille sattuu virheitä. Se, mitä Bradin faija sohlaa kulisseissa, ei saisi vaikuttaa Bradin kohteluun, jos hän ei itse anna aihetta. Kasvun paikka Bradille totta kai, mutta ei tässä nyt ketään sentään tapettu ole. Vähän suhteellisuutta kehiin ja asiat oikeisiin mittasuhteisiin. Kovat on paineet pojalla just nyt ja ne vain pitää saada jatkossa kanavoitua paremmin.

Toivotaan, ettei isälläkään tästä nyt mennyt pelihousut riekaleiksi.
 
Viimeksi muokattu:

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hyvä pieni näpäytys nuorelle miehelle ja pelikielto päälle niin kyllä tästä varmasti oppia irtoaa. Eihän tämä missään nimessä hyväksyttävää ole ja äärimmäisen ajattelematon sekä lapsellinen temppu kaiken kaikkiaan. Ässien pelaajat tuskin kuitenkaan täysin syyttömiä ovat eli varmasti sieltä on Selinin joukoilta tullut sitä perinteistä porilaisuutta vielä päälle. Lambert vaan lukemaan Paavo Väyrysen ikiaikaisia viisauksia - ei parane provosoitua kun provosoidaan.

Sitten samalla toki on pakko sanoa, ettei käy nuoren miehen tilannetta sääliksi. Koville varmasti joutunut, kun taakkana on suhteellisen painava sukunimi & status sekä taustajoukoista ilmeisesti kova paine. Kyllä siitä toisestakin nuoresta, Patrik Laineesta, ihan kunnollinen nuori mies kasvoi, vaikka taidettiin Tappara-faneissakin suunnilleen puhua, että ura pakettiin. Vielä kun oppii nuorimies suuntamaan tuon energian sinne kentällä tapahtuviin asioihin ja laittamaan tuon energiansa peliin niin sieltä tulee varmasti hienoa jälkeä.

Jokaiselle omat virheensä - on sitä varmaan jokaisella nuoruudessa vähän pienemmissäkin paineissa tullut tehtyä hieman vastaavan tason harkitsemattomia temppuja.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tuomarit sonti housuunsa ja nuorukaisella keitti yli. Terveen pojan merkki. Joukkue veteli miten sattui valmennusta kunnioittaen, jotka haluaa, että pelataan miten sattuu. Paljon on Lambertin poika paskaa niskaansa saanut, muitta rajansa kaikella, joskus vaan tulee se hetki, kun keskisormi pitää kaivaa esiin. Koko joukkue esitti kuritonta ja munatonta housuun paskomista, eikä valmennuksella ollut keinon keinoa muuttaa mitään. Turha se on tästä Lambertia syytellä. Yritystä on ollut, kahteen viime peliin syöttöpisteet, ihan liigaan ei isompaan otsikkoon riitä, mutta ei tuotakaan sovi unohtaa, se on enemmän kuin pääosa ulkkareista on kyennyt JYPissä kentälle antamaan.
 
Lambertille lisää painetta antaa varmasti puskista tähtiin noussut Kemell. Tässä kohtaa en usko kilpailuasetelman tuovan etua vaan lisäävän Bradille paineita kaiken muun ulkopuolelta tulevan paineen lisäksi. Hänen piti olla se joukkueen nuori tähti, varmasti Kemellin takia puristaa mailaa myös.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Koko joukkue esitti kuritonta ja munatonta housuun paskomista, eikä valmennuksella ollut keinon keinoa muuttaa mitään.

Lähes kaikki katsojat varmaan näki, että lähes koko joukkue pelasi kurittomasti hälläväliä. Mutta Ahvenjärvi päättää sanoa, että ei ollut kurittomuutta. Vaikea nähdä mikä järki on todeta jotain tuollaista. Jäi vaivaamaan ainakin minua, eikä ollut ainoa asia.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Lambertille lisää painetta antaa varmasti puskista tähtiin noussut Kemell. Tässä kohtaa en usko kilpailuasetelman tuovan etua vaan lisäävän Bradille paineita kaiken muun ulkopuolelta tulevan paineen lisäksi. Hänen piti olla se joukkueen nuori tähti, varmasti Kemellin takia puristaa mailaa myös.
Lambert pelasi ennen aiheellista tulistumistaan hyvin, ja nousujohteisuus on jatkunut usean matsin ajan.

Luulisi, että Kemelliä enemmän painetta tulee tappioputkesta ja rivien rakoilemisesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös