Boston Bruins 2023–2024

  • 54 140
  • 251
DeBrusk-> Penguins
Guentzel-> Canucks
Lindholm-> Bruins

Tuollaista huhuillaan Deadline-ketjussa. Varmaan joutuisi jotain kylkiäisiä laittaa, mutta itse kyllä lähtisin tähän. Varsinkin jos saisi vielä jatkot sorvattua. Mitäs mieltä?
En ole ihan vakuuttunut onko Lindholmista Stanley Cuppia jahtaavan joukkueen kärkisentteriksi, mutta pidän häntä kyllä parempana pelaajana kuin Jake DeBrusk, joten siltä pohjalta tekisin kyllä tämän treidin. Jotain lisämausteita Bruinsin pitäis varmaan tuohon toki laittaa lisäksi, joten riippunee niistä.

DeBrusk ja Lindholm molemmat UFA-statuksella. Jos tuolle vielä saisi kohtuuhintaisen (joku 8milliä per sesonki (tuskin onnistuu)) jatkon niin mikä ettei..
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Lindholm voisi olla tyylillisesti sopiva sentteri Pastrnakille, mutta näytöt ilman eliittilaituria ovat siinä määrin heikkoja, että taso epäilyttää suuresti.

Melkein etsisin sitä Pastalle sopivaa sentteriä niistä noin 40 pinnan kavereista, jotka eivät (vielä) haaveile ppg-pelaajan sopimusta.
 

Horna

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Boston Bruins, Vimpelin Veto
DeBrusk-> Penguins
Guentzel-> Canucks
Lindholm-> Bruins

Tuollaista huhuillaan Deadline-ketjussa. Varmaan joutuisi jotain kylkiäisiä laittaa, mutta itse kyllä lähtisin tähän. Varsinkin jos saisi vielä jatkot sorvattua. Mitäs mieltä?
Ehdottomasti toivon että tämä treidi toteutuisi. Toki kuten mainitsitkin, niin oletettavaa on että Bruins ei noin edullisesti kävelisi ulos tästä mahdollisesta treidistä, vaan pakettiin pitäisi lyödä mukaan jotain ja mitä se jotain sitten on, siitähän se riippuu.

Itse en luopuisi Poitrasista, Lohreista enkä mielellään Lyselistakaan osana tätä trendiä, sillä Lindholm on kuitenkin nykytasollaan melkoinen kysymysmerkki varsinkin tämän loppukauden osalta, enkä kovin odottavainen ole sen suhteen että yhtäkkiä Lindholm nostaisi tasoaan 2-3 vuoden takaiseen varsinkaan tämän loppukauden osalta.

Bruins kuitenkin oletettavasti pelaisi tämän kanssa pidempää peliä, sillä oletettavasti haluaisivat tarjota Lindholmille sopimusta (pohjautuen niihin huhuihin kun on kerrottu että Bruins oli aiemminkin Lindholmin perässä ennen kuin kaupattiin Vancouveriin, sekä siihen että Bruins olisi mahdollisesti kesällä kiinnostunut sopimuksen tekemisestä Lindholmin kanssa jos päätyisi UFA:ksi) ja täten se horisontti olisi pidempi kuin vain tämä jäljellä oleva kausi.

Tässähän voi olla mahdollisuus saada potentiaalinen top-6 sentteri suhteellisen edullisesti (sana potentiaalinen siksi, kun Lindholmilla on ollut aika hankalaa varsinkin tällä kaudella, mutta potentiaalia tuohon kuitenkin on, sillä onhan hän sen urallaan jo todistanutkin pystyvänsä olemaan jopa todella hyvä 2-suunnan top-6 sentteri ja kyllähän hän jokatapauksessa ehdottomasti jo nykyään sellainen olisi Bruinsissa), edullisemmin kuin se mitä olisi pelaajasta pitänyt maksaa ennen kuin treidi toteutui Vancouveriin, sillä voisi olettaa että tilanne huomioiden Vancouver ei millään saa samanlaista vastinetta mitä itse tarjosi.

Lisäksi kun huomioi sen, että on todennäköistä että ensikesänä parhaimmat tarjolla olevat sentterit olisivat juurikin Lindholm sekä mahdollisesti Hertl (ellei mitään yllättävää tapahdu), niin mikseipä sitä voisi jo nyt hankkia näistä toisen. Toki ehkä Hertl voisi olla hieman parempi, varsinkin nykytasoltaan.

Jos nyt miettii ehkä liiankin pitkälle, ihan sinne mahdolliseen sopimukseen asti, niin siinä näen omat vaaranpaikkansa pelaajan nykytaso - sekä myös Bruinsin epätoivoinen sentteritilanne, huomioiden. Itse näkisin aikamoisena riskinä sen, että tarjottaisiin pitkä sopimus 6-8 vuotinen. En haluaisi. Koska noh.. riskit. Myös AAV:n suhteen miettisin useampaan kertaan että tarjottaisiinko sitä huhuttua 8 miljoonaa saatika +8 miljoonaa per kausi. Voi olla että pelaaja suoriutuisi tuon palkan edellyttämällä tasolla koko pitkän sopimuksen ajan, mutta on siinä kuitenkin riskinsä kun pelaaja on hieman arpa eikä taso ole ollut se mitä aiemmin, ei lähelläkään sitä ja näiden valossa sitä mahdollista riskiä mielellään minimoisi.

Toki jos tämä treidi toteutuisi, niin saahan tässä vähän otantaa sen suhteen kuinka pelaaja esiintyisi joukkueessa, mutta siltikin se mahdollinen otanta olisi aika lyhyt, jonka puitteissa sopimus pitäisi tehdä. Saatika jos kauppa olisi sign & trade tyyppinen, jolloin sopimus tehtäisiin ennen kuin pelaaja on peliäkään joukkueessa pelannut. Tai sitten se "välimalli" näistä kahdesta vaihtoehdosta, että sopimus tehtäisiin hyvin nopeasti mahdollisen kaupan jälkeen, jolloin otantaa olisi vain muutama peli.

Edit. Ihan vain jo sen vuoksi tämän treidin tekisi, että DeBrusk:sta saisi ylipäänsä jotain vastineeksi ja jos se vielä olisi potentiaalinen top-6 sentteri, niin aina vain parempi. En halua sitä tilannetta, että Bruins tekee sopimuksen DeBruskin kanssa sillä huhutulla jopa 6 miljoonan AAV:llä/vuosi.
 
Viimeksi muokattu:

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
"Edmundson" kaiverrettu luoti väistettiin. Näin ikkunasta kuinka Sweeney yritti heittäytyä eteen, mutta kompuroi jalkoihinsa juuri ratkaisevalla hetkellä. Mielessä kävi, että filmaa, esittää Neelylle olevamsa tosissaan fyysisen turhakkeen pyynnissä mukana.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
"Edmundson" kaiverrettu luoti väistettiin. Näin ikkunasta kuinka Sweeney yritti heittäytyä eteen, mutta kompuroi jalkoihinsa juuri ratkaisevalla hetkellä. Mielessä kävi, että filmaa, esittää Neelylle olevamsa tosissaan fyysisen turhakkeen pyynnissä mukana.
Äläs nyt, se alkaa kevät ja pleijarit lähestyä, ja tuommoiset kaverit nousevat arvoon arvaamattomaan. Ainakin finaaleissa -19 ne Bruinsin pelaajat oli laskettavissa yhden käden sormilla, joiden panos Bostonin menestyksen eteen oli isompi kuin Edmundsonin.
 

Dataplo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Heräs pohdinta ton Carlon maalin mukana, et mitä nää stay at home pakit treenaa kesällä verrattuna hyökkäävään pakkiin, varmaan luistelu on kaikille yhteistä, mut kuinka vähän noi treenaa esim. laukausta verrattuna hyökkääjiin ja hyökkääviin pakkeihin, ku mun mielestä Carlon laukaus oo kehittyny mihinkään viimiseen viiteen vuoteen EI NIIN, ETTÄ TARVISKAAN, mut rupesin vaan pohtii.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Runkosarjan matseilla voi heittää vesilintua sitten pleijareissa, mutta silti season sweep Torontoa vastaan tuntuu maukkaalta. Varsinkin kun tässä on paljon tapeltu siitä, että voitetaan ylipäätään ketään varsinaisella peliajalla ja johto sulaa kolmannen lopussa. Huomiona myös, että tunnelatausta oli tossa matsissa hitosti. Todella fyysinen peli. Mason Lohreilla on kyllä isoksi äijäksi pehmeät kädet, mutta välillä vähän jännittää noi kynäilyt.

Posia myös sille, että Sweeney ei ole vieläkään pantannut tulevaisuutta mihinkään hevonpaskaan. Lindholm toimisi Bergeron lite-tyylisenä ratkaisuna, jos tekee maltilliset jatkot. Myös (korkealentoisissa) huhuissa mainittu Alex Tuch maistuisi, vaikka ei ratkaise keskikaistan ohuutta.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Runkosarjan matseilla voi heittää vesilintua sitten pleijareissa, mutta silti season sweep Torontoa vastaan tuntuu maukkaalta. Varsinkin kun tässä on paljon tapeltu siitä, että voitetaan ylipäätään ketään varsinaisella peliajalla ja johto sulaa kolmannen lopussa.
Sehän on jokseenkin hyvä merkki, että viimeiseen kuukauteen on kuitenkin voitettu Toronto kahdesti, toinen Edmonton-matseista, Vancouver, Dallas ja Vegas, vaikka keskimäärin on vedetty ihan vihkoon. Itse asiassa eipä tässä muita ole voitettukaan, mutta silti hopeareunus viime aikojen otteissa, että se vaihde kuitenkin löytyy näiden kovempien jengien päihittämiseen. Enemmän huolestuttaisi, jos tällä voittotahdilla olisi kaadettu vain rupusakkeja, nyt tohtii ainakin osan vaikeuksista laittaa hyvän sarjataulukkoaseman ja runkosarjan loppuun läpsyttelyn piikkiin (vaikka väkisin käy noista kolmansien erien sulamisista mielessä, että aika paljon on johtajuutta ja puolustustaitoa lähtenyt jengistä...).

Posia myös sille, että Sweeney ei ole vieläkään pantannut tulevaisuutta mihinkään hevonpaskaan. Lindholm toimisi Bergeron lite-tyylisenä ratkaisuna, jos tekee maltilliset jatkot. Myös (korkealentoisissa) huhuissa mainittu Alex Tuch maistuisi, vaikka ei ratkaise keskikaistan ohuutta.
Eiköhän seurajohto tiedosta, että tämä on capin takia väkisin välikausi, josta pitää vain päästä läpi mahdollisimman vähäisin pitkän tähtäimen vaurioin. Toivottavasti näin. Joukkueen ylisuorittaminen ja muutamat yllättävät vahvuudet saattaisivat tätä hämärtää, mutta varmaan viime aikojen otteet ovat viimeistään muistuttaneet realiteeteista.

Mikäli cap-ratkaisu siihen löytyy, niin järkevää olisi hommata joku random syvyysjätkä tuonne olematonta korvausta vastaan, niin annetaan näennäisesti kopille viesti, että hei me uskotaan teihin, let's go, muttei tosiaan turoilla mitään vähänkään olennaisia palasia mihinkään. Vielä järkevämpää olisi tietysti vahvistaa joukkuetta jollain Hall/H.Lindholm -tyylin kaupalla, jossa hommataan pidemmän tähtäimen kaveri eikä mitään rentalia. Parhaassa tapauksessa laatuhyökkääjä niin, että voisi sitten joko samassa tai toisessa kaupassa ottaa Debruskista valuet irti ilman, että se näyttää myymiseltä. Tämä voi kuitenkin olla hankala järjestää tolkulliseen kauppahintaan, kun capin suhteen ei ole siimaa yhtään.

EDIT: Forbortista tuskin kukaan mitään kummempaa maksaisi, eikä nykyotteilla Gryzistä myöskään, siksi nostin nimenomaan JDB:n toivottavasti ujutukseksi johonkin. Noiden kahden muun kävely ei ole niin justiinsa - sääli sinänsä, että Gryzin kanssa ovat asiat menneet niin kuin ovat.
 
Viimeksi muokattu:

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Sehän on jokseenkin hyvä merkki, että viimeiseen kuukauteen on kuitenkin voitettu Toronto kahdesti, toinen Edmonton-matseista, Vancouver, Dallas ja Vegas, vaikka keskimäärin on vedetty ihan vihkoon. Itse asiassa eipä tässä muita ole voitettukaan, mutta silti hopeareunus viime aikojen otteissa, että se vaihde kuitenkin löytyy näiden kovempien jengien päihittämiseen. Enemmän huolestuttaisi, jos tällä voittotahdilla olisi kaadettu vain rupusakkeja, nyt tohtii ainakin osan vaikeuksista laittaa hyvän sarjataulukkoaseman ja runkosarjan loppuun läpsyttelyn piikkiin (vaikka väkisin käy noista kolmansien erien sulamisista mielessä, että aika paljon on johtajuutta ja puolustustaitoa lähtenyt jengistä...).


Eiköhän seurajohto tiedosta, että tämä on capin takia väkisin välikausi, josta pitää vain päästä läpi mahdollisimman vähäisin pitkän tähtäimen vaurioin. Toivottavasti näin. Joukkueen ylisuorittaminen ja muutamat yllättävät vahvuudet saattaisivat tätä hämärtää, mutta varmaan viime aikojen otteet ovat viimeistään muistuttaneet realiteeteista.

Mikäli cap-ratkaisu siihen löytyy, niin järkevää olisi hommata joku random syvyysjätkä tuonne olematonta korvausta vastaan, niin annetaan näennäisesti kopille viesti, että hei me uskotaan teihin, let's go, muttei tosiaan turoilla mitään vähänkään olennaisia palasia mihinkään. Vielä järkevämpää olisi tietysti vahvistaa joukkuetta jollain Hall/H.Lindholm -tyylin kaupalla, jossa hommataan pidemmän tähtäimen kaveri eikä mitään rentalia. Parhaassa tapauksessa laatuhyökkääjä niin, että voisi sitten joko samassa tai toisessa kaupassa ottaa Debruskista valuet irti ilman, että se näyttää myymiseltä. Tämä voi kuitenkin olla hankala järjestää tolkulliseen kauppahintaan, kun capin suhteen ei ole siimaa yhtään.

EDIT: Forbortista tuskin kukaan mitään kummempaa maksaisi, eikä nykyotteilla Gryzistä myöskään, siksi nostin nimenomaan JDB:n toivottavasti ujutukseksi johonkin. Noiden kahden muun kävely ei ole niin justiinsa - sääli sinänsä, että Gryzin kanssa ovat asiat menneet niin kuin ovat.
Erittäin hyvin sanottu. Sanoisin samalla lailla jos osaisin. Toivottavasti Sweeney ei tee mitään mottipäisiä ratkaisuja koska tuskin tuota joukkuetta nyt millään mahdollisuuksien nimissä olevalla kaupalla mitenkään merkittävästi parannetaan.

Bruins on osoittanut että pystyy kaatamaan joukkueen kuin joukkueen kun vain se peli pysyy kasassa. Ullmarkin voisi laittaa lihoiksi mutta ei todellakaan mihinkään rentaliin.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Se on joka vuosi vähän arpapeliä kuinka noi sopimukset osuu. Tällä kaudella on JVR, Wotherspoon, Geekie ja vaikka Heinen osuneet ja joukkue on kilpailukykyinen. Mulla ei ole mitään luottoa, että se olisi Sweeneyn osaamisen ansiota vaan ihan puhdasta sattumaa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Vaikea sanoa, että onko sattumaa vai ei. Kyllähän esim. Geekie oli tilastoniilojen salarakas, mutta saattoi tilastoanalyysin sijaan päätyä Bruinsiin ihan vain siksi, että oli isokokoinen sentteri.

Samaten Peeke vaikuttaa oikeasti potentiaaliselta puolustavalta pakilta ja tällä tarkoitan, etteivät vahvuudet ole niinkään poikittaiset oman maalin edessä ja kiekon hakkaaminen pleksiin, vaan että vastustaja ei välttämättä kiekon kanssa paljoa saa aikaan Peeken ollessa jäällä. Edmundson olisi ollut klassisempi panic at home -pakki.

JVR oli täsmähaku hyökkäyspään maalineduspelaamiseen, joka oli viime kaudella ja itse asiassa ollut pidempään Bruinsin heikkous.

Heinen oli vanha tuttu, yllättänyt aika liki kaikki, varmaan myös itsensä.

Enpä tiedä, olen tavannut olla helvetin kriittinen Bruinsin toimistoa kohtaan, mutta mielestäni viime kausien hankinnat (ml. Bertuzzi) heijastelevat kohtuullisen nykyaikaista ajattelua sen suhteen, miten voitetaan ja miten pelaajia arvioidaan.

Tokihan kun Neely avaa julkisesti suunsa, niin kyllä se on poikkeuksetta vaivaannuttava paluu 90-luvulle. Ehkä Sweeney on oppinut operoimaan häkissään modernisti mutta kuitenkin esimiestään tyydyttävällä tavalla?
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Columbuksesta hommattiin Andrew Peeke, vaihdossa Zboril ja 3rd. Eli Columbus pääsee eroon negatiivisen arvon cap dumpista - melkein kolmen millin seiskapakista KOLMEN vuoden sopparilla - pidättämättä palkkaa, ja Boston antaa pickin? Huonoin kauppa miesmuistiin, juuri kun pääsin kuvittelemasta, että toimisto tietää mitä tekee. Katastrofi. Joku jatko-osahan tässä muuten täytyy olla, koska tuo ei mahdu capin alle.

Huomaan, että @larzzon on huomattavasti positiivisempi, ja sinällään olen ominaisuusanalyysistä ihan samaa mieltä, mutta onhan tuo jannu nyt pelannut päin persettä jo kaksi kautta, joka on pidempään kuin mitä hän on urallaan pelannut lupauksia herättävästi. Not gonna lie, -22 deadlinella olisin ottanut Peeken kirkuen tuohon hintaan, mutta fakta on se, että nyt tässä on kyseessä reclamation project, ja noilla dollareilla sellaisesta ei pitäisi maksaa, vaan sellaisesta pitäisi Columbuksen maksaa että se suostutaan ottamaan vastaan.
Se on joka vuosi vähän arpapeliä kuinka noi sopimukset osuu. Tällä kaudella on JVR, Wotherspoon, Geekie ja vaikka Heinen osuneet ja joukkue on kilpailukykyinen. Mulla ei ole mitään luottoa, että se olisi Sweeneyn osaamisen ansiota vaan ihan puhdasta sattumaa.
Ei se ole sattumaa. Minkä osan tuosta sitten laittaa Sweeneyn ansioksi ja minkä Julien->Montgomery -jatkumon (oli siinä joku kolmaskin valmentaja välissä tyhjää toimittamassa, mitä lie touhunnut sen jälkeen kun Bruinsista lähti). Bruinsin syvyyspelaajathan onnistuvat nykyisellään hätkähdyttävällä prosentilla, mikä johtuu osittain valmennuksesta ja selkeästä systeemistä, osittain pro skouttauksesta joka tietää mitä hakee. Wotherspoonhan itse asiassa skouttasi itse itsensä, haki sopparia Bruins-organisaatioon, koska analysoi, että tässä systeemissä hän kykenee parhaan panoksensa antamaan.

Kannattaa tsekata, millä prosentilla tuollaiset edulliset syvyyshaut onnistuvat ympäri liigan, ja toisaalta miten ne onnistuivat Bruinsissakin vaikkapa kymmenen vuotta sitten. Kyllä tällekin kaudelle olisi omat pandolfot ja chrisbourquet löydetty, jos oltaisiin huonommin tehty taustatyöt.
 

Horna

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Boston Bruins, Vimpelin Veto
Viimein kun Reillyn ja pian Forbortin 3 miljoonan ja 3 vuoden kolmospakkiparin sopimuksista ollaan pääsemässä eroon, niin täytyyhän ainakin yksi niistä saappaista täyttää. Ja vielä 3. kierroksen varaus mukana kaupassa.

Ei auta kuin toivoa, että jo pelkkä maisemanvaihdos tuolta aika mollivoittoisesti Columbuksesta tekisi jo itsessään ihmeitä kuin myös että Bruinsin valmennus sekä kulttuuri saisivat hiottua Peekestä jo ensikaudelle sen/osan siitä (kuten tämä yhtälö onnistui tuoreimpana Zachan kanssa), mitä Columbus ei saanut ja joka kuitenkin saattaa olla olemassa. Kerrassaan pakko toivoa tuota, sillä sopimus kestää tämän kauden jälkeen vielä 2 kautta. Onneksi pelaaja on edelleen nuori, joka aina tietyllä tavalla nostaa sitä optimistisuutta sen suhteen, että ehkä sitä hiomatonta potentiaalia voi saada esiin.

Ainakin pelaaja taklaa paljon ja blokkaa paljon, sekä kokoa on. Aihioita on, mutta saadaanko niitä jalostettua eteenpäin.

Varmaan sitä tulee suhtauduttua aivan liian pessimistisesti, mutta pelaaja nyt ei varsinaisesti ole säkenöinyt viime kausilla - tosin kuka Columbuksessa olisi? Pitäähän sitä tietenkin antaa mahdollisuus, sillä muuta ei voi.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Viimein kun Reillyn ja pian Forbortin 3 miljoonan ja 3 vuoden kolmospakkiparin sopimuksista ollaan pääsemässä eroon, niin täytyyhän ainakin yksi niistä saappaista täyttää. Ja vielä 3. kierroksen varaus mukana kaupassa.

Ei auta kuin toivoa, että jo pelkkä maisemanvaihdos tuolta aika mollivoittoisesti Columbuksesta tekisi jo itsessään ihmeitä kuin myös että Bruinsin valmennus sekä kulttuuri saisivat hiottua Peekestä jo ensikaudelle sen/osan siitä (kuten tämä yhtälö onnistui tuoreimpana Zachan kanssa), mitä Columbus ei saanut ja joka kuitenkin saattaa olla olemassa. Kerrassaan pakko toivoa tuota, sillä sopimus kestää tämän kauden jälkeen vielä 2 kautta. Onneksi pelaaja on edelleen nuori, joka aina tietyllä tavalla nostaa sitä optimistisuutta sen suhteen, että ehkä sitä hiomatonta potentiaalia voi saada esiin.

Ainakin pelaaja taklaa paljon ja blokkaa paljon, sekä kokoa on. Aihioita on, mutta saadaanko niitä jalostettua eteenpäin.

Varmaan sitä tulee suhtauduttua aivan liian pessimistisesti, mutta pelaaja nyt ei varsinaisesti ole säkenöinyt viime kausilla - tosin kuka Columbuksessa olisi? Pitäähän sitä tietenkin antaa mahdollisuus, sillä muuta ei voi.
Pitkälti ihan samat ajatukset kuin itselläni. Toivo on juuri maisemanvaihdoksessa ja aihiossa, mutta ei siinä ole järkeä että tuolla sopimuksella joutuu pelaajasta maksamaan, jos kyky toimittaa on täysin osastoa toivotaan toivotaan.

Todellakin tuli mieleen paitsi Reilly ja Forbort niin vielä John Moore samaan riviin. Onhan se hienoa, että jos Peake pahimmassa tapauksessa haahuilee sopimuksensa loppuun jossain Providencessa niin siinä olisi kahdeksan vuoden putki, että puolustuksessa on aina vähintään yksi melko tarkalleen kolmen millin kuonatapaus. Organisaatiokulttuuri kai sekin.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Juuri kun ehti vähän pulustelemaan toimiston tekemisiä, niin sitten NTC-Ullmarkin haluttomuus muuttaa Länsirannikolle pelasti meidät PLDuboisilta sopimuksineen.

Ja edellisiin yhtyen: todella vaikea ymmärtää, miten organisaatio on onnistunut niin pitkään sössimään (kolmosparin) vaspan hankinnat, ja ehkä Peekestä maksettu hinta oli liian kova, mutta ainakin itse uskon, että tällä kertaa hankittiin aihio, jolla on erinomaiset edellytykset onnistua. Peeke on urallaan ollut ajoittain tilastollisesti erittäin hyvä juuri niillä osa-alueilla, joilla puolustavan puolustajan pitääkin olla hyvä.

Moore ja Forbort olivat enemmän hyvin luistelevia isoja miehiä, joiden tilastot ovat esim oman sinisen osalta olleet aina huonompia kuin pelaajien ominaisuuksilla pitäisi.

Reilly taas oli väärän tyylinen pelaaja, joka epäonnistui pitkälti sovitellun roolin vuoksi. Oli tasoltaan hyvä, kun rooli oli oikea ja on itse asiassa saanut taas uransa raiteilleen Islesissä.

Alkujaankin Reillyn jatko tuntui siltä, että se tehtiin ainoastaan, kun ei haluttu hyvin pelannutta pelaajaa poiskaan päästää ja huolimatta siitä, että pelaaja tyyliltään oli erittäin samanlainen kuin tasoltaan parempi Grzelcyk.

Sitten havahtuminen, kun pelaaja ei pärjääkään luutahommissa ja ole fyysinen, pärjää alivoimalla, kanna Carloa, ja jonkun vaspan pitäisi olla fyysinen ja pärjätä avllä, kantaa Carlo.
 
Viimeksi muokattu:
Maroon ja Peeke...
Oikeastaan tämän enempää ei kukaan varmaan odotellutkaan.
Huhuja liikkui, että siellä olis ollu Losin kanssa kauppa sovittu Ullmarkista, mutta Ullmarkille ei L.A. käynyt, joten kauppa kariutu siihen.
Voi vaan kuvitella mitähän sieltä olis tullut takaisinpäin. Veikkaan Duboissia jonkinlaisella palkanpidätyksellä.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Onko Maroon nyt se tarvittava iso paha mörkö? Voi olla. Pelillisesti ei tuo mitään mutta muistelisin että vastustajan leirissä ollessaan aiheutti jonkinlaisen hämmennyksen Bruinsissa. Peekestä en osaa sanoa oikein mitään ja Zborilissa ei mitään menetetty. Huonomminkin olisi voinut mennä.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Umpisurkea tai sanotaanko tuskainen Pittsburgh kaatui selvästi mutta tapahtumat kentällä eivät kyllä vastanneet ihan numeroita. Bruins oli tehokas hyökkäyspäässä ja hyvä puolustuksessa. Bluesia vastaan homma meni taas toisinpäin eli Bruins oli tehoton hyökkäyksessä ja melko surkea puolustuksessa. Erityisesti Zachalle, joka on kyllä ollut viime peleissä hyvä pienen tauon jälkeen, sattui muutama todella paha merkkausvirhe eikä toisaalta osunut oikein edes lähes tyhjään maaliin. No näitä sattuu ja olisihan Bruinsilla paikkoja ollut mutta tällä kertaa ei uponnut.

On suunta kuitenkin ollut hieman ylöspäin tuon korpivaelluksen suhteen kun laatujoukkueista on saatu kairattua pisteet mutta sitten jälkipään valvojille on hävitty. Lindholm on onneksi takaisin kokoonpanossa vaikka ei nyt ihan parhaimmillaan ollut ainakaan tuossa Blues-pelissä. Jotenkin tulee kyllä melkoinen ikävä sitä Bergeronia mutta aika aikaansa kutakin sanoi pässi kun päätä leikattiin. Pitssburghia vastaan muuten Ullmark oli helvetin hyvä, ikään kuin hyvityksenä siitä kaupan torppaamisesta.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Mitä mieltä maalivahtien peluutuksesta pudotuspeleissä?

Itse jatkaisin runkosarjan malliin. Kun se on ollut vahvuus, niin miksi muuttaa? Plus että kumpikaan ei ole tällä kaudella tottunut ottamaan jokaista starttia kahta viikkoa putkeen, ei oikein edes paria aloitusta putkeen, joten ykkös/kakkos -asetelmaan pakottaminen tuntuisi isohkolta riskiltä.

En ole tällä kaudella jaksanut seurata mediaa, joten tämä voi olla jo käsiteltykin ja tyystin vanha avaus, mutta menköön.
 

Horna

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Boston Bruins, Vimpelin Veto
Mitä mieltä maalivahtien peluutuksesta pudotuspeleissä?

Itse jatkaisin runkosarjan malliin. Kun se on ollut vahvuus, niin miksi muuttaa?
Lihavoidussa lauseessa sanoitkin olennaisen (boldaus oma).

Kyllähän tuo aika todennäköiseltä ja järkevältäkin kuulostaisi, että jo toimivaksi todettua vastuunjakoa jatkettaisiin pudotuspeleissäkin - ainakin aluksi, ja niiden pelien pohjalta sitten suunniteltaisiin jatko.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Ei ole taidettu koskaan nähdä tasatahtista mv-peluutusta pudotuspeleissä enkä usko siihen tälläkään kertaa vaan valmennusjohto pistää mielestään kuumemman veskan maaliin ja sillä mennään niin pitkään kun homma toimii. VIime kaudella veikattiin väärin eli olisiko nyt oikean valinnan vuoro? Vahva ylisuorittamisen ja 1st round exitin fiilis on tästä kaudesta eikä taida sellaista virettä maalin suulle löytyä että Bruins jatkaisi pitkälle kevääseen. Ainoa toive on että jos mahdollista niin Swaymanin kanssa ei siltoja poltettaisi enää enempää.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Ei ole taidettu koskaan nähdä tasatahtista mv-peluutusta pudotuspeleissä enkä usko siihen tälläkään kertaa vaan valmennusjohto pistää mielestään kuumemman veskan maaliin ja sillä mennään niin pitkään kun homma toimii. VIime kaudella veikattiin väärin eli olisiko nyt oikean valinnan vuoro? Vahva ylisuorittamisen ja 1st round exitin fiilis on tästä kaudesta eikä taida sellaista virettä maalin suulle löytyä että Bruins jatkaisi pitkälle kevääseen. Ainoa toive on että jos mahdollista niin Swaymanin kanssa ei siltoja poltettaisi enää enempää.
Ei ole nähty niin, mutta olisiko jo aika rikkoa hieman tabuja? Toisaalta harvoin on nähtykään samankaltaisia maalivahteja yhdessä joukkueessa mutta nythän siihen olisi toinen mahdollisuus. Runkosarjaa on toki vielä jäljellä eli asetelmat voi muuttua myös maalivahtien osalta mutta jos homma jatkuu samanlaisena niin vastuun jakaminen voi olla etu sitten pleijjareissa.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Helmikuun vaihtelevat ja heikotkin esitykset ovat nyt jääneet onneksi taakse ja maaliskuun aikana esitykset ovat olleet ihan miehekkäitä. Toivottavasti vire jatkuu. Ilahduttavasti myös JDB on saanut onnistumisia ja pelaa tällä kaudella nyt parasta peliään. Samoin nämä alaketjujen jantterit ovat pelanneet oikein hyvin, ja mielestäni aina Brazeau ansaitsee ihan erikoismaininnan koska minulle kaveri tuli kokoonpanoon vähän niinkuin puskista. Tuohon kun vielä lisätään Maroon niin eiköhän vastustajalla ole melkoisen ikävät oltavat oman maalinsa edustalla.

Ensi yönä saapuu NYR kylään ja odotettavissa olisi aika kova matsi molemmille joukkueille. Hyvää tason mittausta puolin ja toisin vaikka eri divarissa pelataankin mutta luulisi asennetta löytyvän.

Ja muuten, taas taistellaan jopa koko runkosarjan voitosta mikä tuntui kyllä vielä puoli vuotta sitten melkoisen utopistiselta ajatukselta.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
Nostellaanpa ketjua vähän kun oli jo valahtanut sivulle 3.

Bruins palasi voittojen tielle kaatamalla Floridan kiihkeässä ja fyysisessä matsissa. Florida aloitti pelin erittäin kovaa ja painoi päälle kuin karannut tavarajuna ja Bruins oli vaikeuksissa eikä oikein osannut heti vastata tuohon fyysisyyteen. Asiaa tietysti auttanut että FLA sai ekan maalin heti ekassa vaihdossa. Erän puoliväin paikkeilla Bruins kuitenkin sai juonesta kiinni ja teki ansaitun tasoituksen erän lopulla. Florida meni kuitenkin takaisin johtoon vain minuutti tasoituksen jälkeen.

Toinen erä hieman samanlailla, runsaasti taklauksia, painimista, nokkapokkaa ja pieniä tappelunnujakoita mutta Boston teki kuitenkin varsin rikkonaisen erän ainoan maalin.

Kolmannen erän puolivälissä Florida siirtyi 3-2 johtoon ja silloin tuli kyllä itselle mieleen että taasko Boston sulaa kolmannessa? Frederic kuitenkin tasoitti ylivoimalla Marchandin upean esityön jälkeen ja toivo heräsi että päästäisiinkö nyt edes jatkoille ottamaan turpaan. Zacha teki kuitenkin voittomaalin vain reilut 2 minuuttia ennen erän loppua ja tällä kertaa johto piti.

Huomenna heti Tampaa vastaan ja saa nähdä veikö tämä erittäin fyysinen ottelu kuinka paljon mehuja Bruinsilta. Eikä jatkokaan oikein helpolta näytä vaan vastassa on kovia joukkueita joilla on myös panosta pelata, eli inteesiviset pelit saanevat jatkoa mikä saattaa olla vain eduksi pleijjareita ajatellen. Tampan jälkeen vastaan tulevat Caps, Nashville, Carolina, Florida, Carolina, Pittsburgh, Caps ja Ottawa. Kyllä siinä punnertamista riittää.

Edit. Milloinkahan Maroon saattaisi tulla riviin, Onko kellään tästä mitään tietoa?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös