Oli meinaan aivan kuutamolla koko ajan. Yleensä huonoimmassakin pelissä kuitenkin syntyy kohellusten seurauksena joku hyökkäyskin, nyt vain kaikki tyrehtyi Pastan lapaan ja häiritsi vain kulloistenkin ketjukavereidenkin peliä. Tuli se fiilis, että ok pelipäällä olleet Zacha ja Krejci olisivat voineet saada kahdestaan enemmän aikaan jos siellä olisi ollut joku random AHL-ukko sahaamassa laitaa ylös-alas kuin tämän Pasta-version kanssa.
Ja tämän ankarahkon, vaikkakin ko. pelin tapahtumien mukaisen, kritiikin jälkeen veijari painaa kolmeen peliin seitsemän häkkiä. :D Vastukset eivät toki olleet niitä kovimpia, vaikka Kings noista on sentään ihan hyvissä asemissa sarjataulukossa, mutta eivät nämä Kalifornian vieraskiertueet usein ole helppoja olleet sijoituksista riippumatta. Arvokasta tulosta.
Pasta on muuten repinyt jo seitsemän hassin kaulan NHL:n kiekonmenetystilaston "kärjessä" (Pastrnak 63, Erik Karlsson 56) ja "johtaa" liigaa myös menetyksissä per 60 min, jos jätetään yksinumeroisia pelimääriä pelanneet pelimiehet laskuista pois. Että kyllä tuolle osa-alueelle saisi jotain tehdä vaikka tulostaululla jälkeä tuleekin. Marchandin tahti on muuten myös koko liigan tasolla erittäin korkea (vaikkakin enemmän samassa linjassa muiden koheltajien kanssa eikä ihan omilla luvuillaan kuten Pasta), eli vaikka paljon kiekolla pelaavat näissä toki väkisinkin nousevat, niin kyllä nämä Bruinsin luupäisiä kiekollisia ratkaisuja tekevät myös tilastollisesti erottuvat, kun muita Bostonin pelaajia ei "kärkikahinoissa" ole.
Vähän nyt vahingossa tuli tähän kohtaan tämä tilastotarkastelu, kun ei varsinaisesti ole pelaajien jäljessä valittamista kokonaisuutena.
Näinköhän tuo Perfection line jatkaa yhdessä, kun Jake on sivussa? En nähnyt Kings-peliä ollenkaan, mutta ainakin kokoonpanoon oli merkitty niin ja kolmosessa Frederic-Coyle-Foligno.
Nyt oli sitten tshekkiketju jätetty kasaan sen sijaan ja jälki oli hurjaa. Sinänsä ehkä tykkäsin tästä enemmän, koska Bruins on heti pari pykälää veemäisempi joukkue, kun on varaa laittaa Hall kolmoseen.
Haluaisin vielä nähdä sen kokeilun, että Frederic kuumana pelaajana ja nyt oikealla pelaamaan tottuneena saisi myös testiajon Marchandin ja Bergeronin rinnalla. Hall-Coyle-Frederic on se optimikolmonen ilman muuta, mutta kun ilman JDB:tä joutuu kuitenkin jonkun ketjun rikkomaan, niin luulisi Hall-Coyle -akselin olevan joka tapauksessa riittävä aika vaarallisen kolmosketjun pohjaksi.