Boston Bruins 2022–2023

  • 114 142
  • 619

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Toivottavasti se tosiaan on ennemmin Montgomery kuin jossain välissä jo vahvasti huhuttu Quinn. Eipä tuolla nyt sitten Leachin lisäksi juuri muita kiinnostavia nimiä enää vapaana oikein olisikaan.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Mielenkiintoinen valinta ja nostettava hattua että ei valittu valkkua ihan lähipiiristä. Montgomerystä ei mitään mielikuvaa jäänyt lyhyen Stars-pestin perusteella mutta tervetuloa talkoisiin. Vielä kun joku kokoaisi joukkueen mitä huvittaa katsoa niin uusi kausi voisi taas alkaa.
 

Knap

Jäsen
Montgomery oiva valinta päävalmentajaksi. Pidetään hyvänä tyyppinä, mutta on tuo menestystä kivasti niittänyt. Kunhan kuningas alkoholi on mennyttä elämää, niin miksei vielä yhtä runia. Hauskaa, kun tuosta yhdestä runista on puhuttu jo viisi viimeistä kautta. Nyt pitäisi vain tehdä valinta, mitä halutaan tehdä. Sweeneyn jatko GM:nä tuntuu siltä, että halutaan olla tässä välitilassa. Vaikea uskoa Sweeneyn luovuttavan rungon suhteen, vaikka loukkaantumisten takia hyvin vaikelta näyttääkin. (Itse en pidä tästä GM:n jatkosta yhtään..)

Krejci ja Phill the Drill sisään, niin mennään vielä kerran. Tai sitten kaikki muut paitsi ikonit lihoiksi ja aletaan tankkaamaan. Pidän todennäköisempänä tuota "vielä kerran vaikka väkisin" -ajattelua, kun ottaa huomioon Lindholmin hankinnan ja Bergeronin jatkon?

Oman Bruins-seurantani aikana en ole päässyt vielä todistamaan huonoa menestystä, jos noita paria välikautta ei oteta huomioon ennen Cassidya. Sinällään en olisi kovin pahoillani vaikka täydellistä uudelleen rakentamista alettaisiin harkitsemaan, sillä nopea rebuild kuulostaa nyt jo paljon vaikeammalta kuin aiemmin. Toisaalta jos tähän nyt draftista jotain pikavoittoja saataisiin, niin ei tuokaan täysin mahdotonta olisi. Mutta sellaista pelisilmää ei kyllä Bruinsin draft-tiimiltä ole liiemmin nähty. Tässä draftissa tuo pelisilmä olisi varmaan varata noita venäläistipukkaita kahdella ensimmäisellä pickillä. Sanoisin voittosuhteen olevan tässä jopa aika hyvä jos ajatellaan vain parhaita varattavia.
 

Horna

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Boston Bruins, Vimpelin Veto
Tässähän on erittäin jännät ajat edessä nimittäin viikon sisään drafti sekä vapaiden markkinoiden hulinat. Bruinsin ensimmäinen pick draftissa on siis toisella kierroksella numerolla 54, mutta on ilmeisesti mahdollista että Bruins haluaa päästä varaamaan 1. kierroksella, ainakin twitterissä on spekuloitu asialla:

On tullut myös luettua sellaista, että ilmeisesti Sweeneyllä on kova pyrkimys siirtää tavalla tai toisella palkkoja ulospäin (mikä nyt on toki selvää kun katsoo vaikka capfriendlyä), mutta että Ottawan kanssa oltaisiin ainakin viime viikkojen aikana hiottu jotain kuvioita, tiedä sitten toteutuuko.
Nähtäväksi jää mitä tapahtuu, mutta on tämä aina vaan mukavaa ja jännittävääkin aikaa - vaikka usein kauhean hekumoinnin ja odotuksien myötä näiden päivien jälkeen on usein aika valju fiilis ja mieleen nousee lähinnä ''oliko tämä tässä, tätäkö tässä prkl taas odotin kuin kuuta nousevaa, ensi vuonna en kyllä välitä'' kunnes taas.. Nyt on kuitenkin jo poikkeuksellisen paljon ollut hulinaa Bruinsin kesässä pelkästään päävalmentaja kuvion myötä, joten josko tämä jatkuisi. Toiveena, että Sweeney ei nyt sainaa kalliita vanhoja pelaajia pitkällä sopimuksella aivan liian isoon rooliin pelaajan tasoon nähden, eli ei enää perinteisiä Sweenius hankintoja.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Kauppatorilla viereisessä pöydässä turistiin, että Clood Giruux olisi sovitellut mustakultaista pipoa päähänsä. Kyllä taas pidetään hulluja jännityksessä.
 

Horna

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Boston Bruins, Vimpelin Veto
Kirjoittelempa hieman muutamalla ranskalaisella omia aivoituksia tänne palstalle koskien sitä mitä toivoisin kesän ja syksyn mittaan tehtävän.
Ainakin twitterin mukaan Bergeron on jatkamassa vuodella (toki ei tämä vielä varmaa ole, odotetaan seuran tiedotetta asian tiimoilta), joka oletettavasti tarkoittaa sitä, että kauteen lähdetään asenteella ''vielä kerran pojat''.
Leikin kuitenkin ajatuksella, että Bergeron pelaa ensikaudella Bruinsissa. Eli mahdollinen ''vielä kerran pojat'' operaatio:

- Pastrnak:lla on viimeinen vuosi sopimusta edessä, jonka jälkeen mies on UFA. Jos nyt en aivan väärin muista, niin Bruins ja Pasta voivat alkaa neuvottelemaan uudesta sopimuksesta 13.7. Ellei tiet kohtaa, niin Pasta on pakko kaupata ja melkeimpä nyt kesällä/syksyllä. Trade deadlineen tuskin kannattaa odottaa, koska silloin lähinnä playoff joukkueet vahvistavat rivejään ja esim. pick:t ovat pääasiassa aina kierrosten loppupäätä. Tottakai Pastasta saisi hyvän hinnan tuolloinkin, mutta ehkä ennakkoon ajateltuna ns. parempi ajankohta kaupan suhteen olisi kesän/syksyn mittaan.
Vielä alkuvuodestakin itselle oli epäselvää, että onko Pasta enemmänkin Marchandin ja Bergeronin tuote - ts. se kuinka hyvin kantaa itsekseen ketjua oli epäselvää etenkin kun pelaajaa tituleerataan tähtipelaajaksi, kenties jopa supertähdeksi. Selvää toki on että ketjukaverit vaikuttavat aina kaikkien peliin ja parempien kanssa pelaat lähtökohtaisesti paremmin, en tarkoita sitä. Vaan halusin nähdä sen kuinka hän pärjää ilman noita kahta ketjukaveria ja onko hän täten sen suuren rahasumman arvoinen jonka tulee saamaan. Sillä summalla kun pitää pystyä tekemään tulosta ja olla ketjun kuin ketjun johtavia pelaajia. Ei hän ole mikään Bergeron eikä tarvitsekkaan olla. Hän on jokatapauksessa aivan huippu maalintekijä, sympaattinen taiteilija joka välillä heittää harhautuksia hieman riskilläkin tai menettelee kiekkoja kelatessaan vauhtia omalta alueelta yrittäen päästä vastustajan alueelle ja katsojaa turhauttaa. Yhtäkaikki on kuitenkin tasonsa todistanut siinä kenties vaikeimmassa jutussa eli maalinteossa. Ei ole montaa kovempaa maalintekijää ja kaveri on vielä nuori ja kehitystä on varmasti vielä edessä, joten lopulta kallistun siihen että toivon hänen jatkavan Bruinsissa. Vähintään 5 vuoden sopimus ja palkka nyt melkeen pakostakin on sen vähintään 9 miljoonaa, kun vertaa siihen minkalaisia sopimuksia pelaaja kuin pelaaja ympäri liigaa on viimeaikoina tehnyt. En haluaisi että yli 9.5 miljoonaa eli yli McAvoyn hänelle tarjottaisiin, ihan vain siksi että minusta McAvoy on tärkeämpi pelaaja.

- DeBrusk:sta kantautui pari päivää sitten uutisia, että on valmis jäämään Bruinsiin - toki eihän tuo välttämättä tarkoita että Jake kauden alkaessa nähdään Bruins nutussa, mutta kuitenkin. Itse olen vähän kahden vaiheilla asian suhteen. Olen viimeisen pari kautta ollut todella turhautunut DeBruskin peliin ja kenties senkin myötä hänen virheisiin ja haluttomuuteen tullut kiinnitettyä entistäkin enemmän huomiota. Hänellä kuitenkin on ne taidot, nopeus olemassa ne huomaa kyllä ja kun hän on pelipäällä niin hän on hyvä pelaaja. Tämän takia jopa haluaisin antaa vielä Jakelle mahdollisuuden ennen hänestä luopumista. Kuitenkin Cassidyn ja DeBruskin kesken oli ilmeisesti jokseenkin tulehtunut tilanne ja pelkästään se jo vaikuttaa varmasti pelaamiseen siihen vielä lisänä se, että jonkinlaisia henkisen puolen ongelmia ollut erityisesti toissa kaudella mutta onhan ne nyt varmasti edelleen ainakin osittain ollut läsnä. Ei voi olla vaikuttamatta. Nyt puhdas pöytä uuden päävalmentajan kanssa sekä ylipäänsä aikaa kulunut taas hieman enemmän kaikesta - jos homma jatkuu samanlaisena ailahteluna, niin trade deadlinella vaihdossa johonkin sopivaan riippuen siitä mikä joukkueen tilanne on tuolloin. Twiitti aiheesta:

- Carlo/Grzelcyk ulostaminen. Carlosta tuntuu ne aivotärähdykset vieneen sen viimeisen silauksen pois. Voi toki tulevina vuosina parantaa otteitaan, mutta miehellä olisi kuitenkin tällä hetkellä ainakin jonkinverran vaihtoarvoa. Toki Carlon ulostamista ei voi tehdä ilman, että tilalle tulee top-4 oikea puolustaja. Mutta realistisesti en näe tätä kyllä kovin todennäköisenä skenaariona ja ennemmin sitten kuitenkin luopuisin Grzelcykistä ihan jo sen takia, että ilmeisesti johtoporras on hyvinkin vakuuttunut Ahcanista ja haluaa hänelle minuutteja. Mieshän on ollut AHL:ssä Providencen paras puolustaja ja 2:ta smurffia ei kannata pitää kokoonpanossa (olkoonkin että finaaleihin mentiin Krugin ja Grzelcykin ollessa kokoonpanossa), joten Grzelcyk pois ja Zboril sekä Ahcan tilalle rohkeasti kasvamaan ja trade deadlinella sitten katsella mikä on tilanne ja tarvitseeko tehdä hankintoja. Toki en tiedä miten tuo loukkaantuminen ja muutaman kuukauden toipumisaika vaikuttaisi Grzelcykin kauppaamiseen.

- Cap tilan raivaaminen ulostamalla sopimuksia eritoten:
Foligno
Reilly (tiedä miten loukkaantumis tilanteet vaikuttaa tähänkin ratkaisuun)
Ullmark (vaikka ei varmasti tule tapahtumaan vielä tulevalla kaudella vaan realistisemmin ensi kauden jälkeen)
Smith (Hänen energisestä pelistä olen pitänyt ja pidän edelleenkin, mutta aloin tosissaan miettimään että onko tästä energiasta loppupeleissä paljon iloa, koska on suhteellisen tehoton pelaaja ja tärkeimmissä peleissä tänäkin vuonna 0+0, ei ole koskaan oikeen pelannut alivoimaakaan kun on suhteellisen huono puolustamaan, pelaa vain oikeaa laitaa - edellämainitut huomioiden ei kovin monipuolinen pelaaja. Ja vaikka sopimus nyt ei ihan mahdoton olekkaan, niin reilu 3 miljoonaa kuitenkin. Ja miljoonan kun jaat sinne ja toisen tuonne niin kertyyhän näistä hiljokseen isoja summia. Esimerkiksi Steen voisi ajaa käytännössä saman asian ja on potentiaalinen nuori toisin kuin Smith. Toki Smith ei ole ensimmäinen ulostettava minun listallani mutta aloin vain pohtimaan.

- 2. sentterin hankinta
Jotenkin sellainen fiilis että se Krejci ihan oikeasti tulee tähän ''vielä kerran'' rypistykseen ja ellei, niin LYHYELLÄ sopimuksella vaikka sitten hieman kalliimmalla joku sentteri sisään eli kun vapaita pelaajia katsoo niin nimethän ovat pääasiassa Kadri/Trochek. Onhan siellä toki Malkin, Strome ja Stastnykin.
Toki jos jollain hemmetin ihmeellä joku nuori potentiaalinen 1. sentteri on kaupan niin kilpailuun mukaan ja HETI!


- Fyysisyyttä, karheutta ja nälkäisiä pelaajia kokoonpanoon
- Draftista senttereitä


Tuossa nyt jotakin. Kun edes jotkin asiat toteutuisivat nyt ja deadlinella sitten loput täydennykset mille on tarve, ellei tilanne ole se että myydään. Sweeney ja Neely ei se tämän vaikeampaa ole.

Jakakaahan omia ajatuksianne ja mielipiteitänne palstalaiset! :)
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Kauppatorilla viereisessä pöydässä turistiin, että Clood Giruux olisi sovitellut mustakultaista pipoa päähänsä. Kyllä taas pidetään hulluja jännityksessä.

Giroux'ta viedään onneksi lähes kaikkiin seuroihin, joten aika pienellä todennäköisyydellä osuu Sweeneyn tuulettimeen.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Giroux'ta viedään onneksi lähes kaikkiin seuroihin, joten aika pienellä todennäköisyydellä osuu Sweeneyn tuulettimeen.
Pelolla odottelen kuka siihen tuulettimeen osuu kun paniikkinappia jossain kohti painetaan.

Oma mutu on, että toimisto luottaa Bergeron/Krejci halpoihin kertavielä-sopimuksiin eikä ole turhaan kesken hyvää golf-kautta miettinyt mitään muuta vaihtoehtoa. Onneksi cap on tapissa niin eläkepäätösten tullessa esim Kadri 7v/8M$ vaatii liikaa työtä eli ei tule onnistumaan. Jännä nähdä minkälaista kania hatusta sitten vedellään kun nämä selkeät laastarivalinnat "colinwhitet" on jo sopimukset ehtineet tehdä.

Usko johtoon on aika lailla minimissä. Laitan toivoni ensikauden hyvästä kiekkoviihteestä valmentaja Montgomeryn harteille oli ykkössentterinä sitten vaikka Coyle tai Haula. Taas ollaan päivä lähempänä Sweeneyn potkuja.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Onneksi cap on tapissa niin eläkepäätösten tullessa esim Kadri 7v/8M$ vaatii liikaa työtä eli ei tule onnistumaan.
Muistan kuin eilisen Sweeneyn ensimmäisen pressin Bruinsin GMnä ja puheet "cap flexibilitystä" alkuun, loppuun ja pariin otteeseen välillä.

Sweeneyn kauden alkuunhan joustoa olikin, Bruinsia oli vaikea pitää edes ns cap-joukkueena, vaan meno oli kuin sisäisellä budjetilla operoivalla seuralla.

Pakko olla tyytyväinen, ettei Sweeney ole onnistunut pitämään edes tuosta tavoitteesta kiinni, sillä cap-tila yhdistettynä Sweeneyn pettämättömään silmään UFA-hankinnoille olisi ylipäänsä pelottava yhdistelmä ja tänä kesänä sellainen, jolla pilaa parin seuraavankin GMn mahdollisuudet.
 

Knap

Jäsen
Bruinsin varaaminen on kyllä vuodesta toiseen älyttömän kapeakatseista, ja no, paskaa. 2017 draftista alkaen sisään show'hun saatu: Vaakanainen ja Swayman. Kaksi ehkä-tulevaisuudessa-kärkiroolissa: Mason Lohrei, Fabian Lysell. Ja pari ihan ok: Jack Studnicka ja John Beecher. Oisko aika tehdä jotain? Tuskimpa kukaan tämän listan ulkopuolelta tulee kummoista NHL-uraa tekemään, hyvä jos edes debyyttiä. Bruinsilla on drafteissa aika monesti täysin konsensuksesta eroavat listat ja haetaan aika kummia reacheja. Voisi olla aika pienelle itsereflektiolle ja katsastaa noiden osuma. Välillä tuntuu, että ihansama kuka varataan kunhan Pohjois-Amerikkalainen, kuten tänään.

Kaksi ensimmäistä varausta ihan hyviä varmaan, sentteriä huntattiin kovin. Matthews Poitres pelannut OHL:ssä kuitenkin ihan-ok-tehokkaasti, mutta kieltämättä tuli semmonen fiilis, että viimesessä 5 draftissa Bruins varannut sata samanlaista pelaajaa. Cole Spicer vaikuttaa sensijaan oikein hyvältä, keväällä tehtaili kuudessa U18-ottelussa viisi pistettä. Kolmantena huudettiin ensimmäinen latvialainen varmaan ikinä (yllättävä). Vielä Fredric Brunetkin vaikutti ihan mielenkiintoiselta haulta yli-ikäisenä, painoi kuitenkin n. 0,75 keskiarvolla viime kaudella QMJHL:ssä pisteitä pakkina.

Sitten tapahtui jotain. Kävi vähän kuin mulla pelatessa GM-modea, kun lopetan varailun 4. kierroksen jälkeen ja painan "simuloi draft loppuun". Onneksi Bruinsilla ei ollut kuin kaksi varausta enää, matkaan tarttui (tai no siis hänellä ei tartu) Reid Dyck, jonka pmk viimeiseltä kahdelta kaudelta yli neljä (majussa jopa 6.58), toki päässyt sinne asti! Väitän, että tuota talenttia ei ole scouttauksella löydetty vaan jollain "pituus ja pelannut majussa". Vikalla varauksella sitten Jackson "0+6" Edward. En yllättyisi hetkeäkään, jos rakas selostajaledengamme on päässyt varaamaan nimikkopelaajansa itselleen.

Disclaimerina, että en todellakaan tiedä ketä pitäisi varata. Tuntuu vain draftista toiseen, että siellä varataan about saman nimiset pelaajat samoilla tehoilla. Ei mitään variaatiota ikinä ja tuntuu, että tuolla ei edes scoutata pelaajia. Onhan tuo tulos ollut heikkoa, eihän posteljoonikaan saa jatkaa työssään jos jakaa postit aina vääriin osotteisiin? Voisi olla aika tuulettaa officea alkaen vitun Sweeneystä.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Hei, Frederic Brunet on tehnyt kesätreeniä Bergeronin kanssa samassa kaukalossa/kaupungissa/kunnassa. Tuskin on näin tarkkaan skoutattu pelaajaa vuosikausiin.
Taas ollaan päivä lähempänä Sweeneyn potkuja.
 
Viimeksi muokattu:

Ciccarelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Bruinsin varaaminen on kyllä vuodesta toiseen älyttömän kapeakatseista, ja no, paskaa. 2017 draftista alkaen sisään show'hun saatu: Vaakanainen ja Swayman. Kaksi ehkä-tulevaisuudessa-kärkiroolissa: Mason Lohrei, Fabian Lysell. Ja pari ihan ok: Jack Studnicka ja John Beecher. Oisko aika tehdä jotain? Tuskimpa kukaan tämän listan ulkopuolelta tulee kummoista NHL-uraa tekemään, hyvä jos edes debyyttiä. Bruinsilla on drafteissa aika monesti täysin konsensuksesta eroavat listat ja haetaan aika kummia reacheja. Voisi olla aika pienelle itsereflektiolle ja katsastaa noiden osuma. Välillä tuntuu, että ihansama kuka varataan kunhan Pohjois-Amerikkalainen, kuten tänään.

Kaksi ensimmäistä varausta ihan hyviä varmaan, sentteriä huntattiin kovin. Matthews Poitres pelannut OHL:ssä kuitenkin ihan-ok-tehokkaasti, mutta kieltämättä tuli semmonen fiilis, että viimesessä 5 draftissa Bruins varannut sata samanlaista pelaajaa. Cole Spicer vaikuttaa sensijaan oikein hyvältä, keväällä tehtaili kuudessa U18-ottelussa viisi pistettä. Kolmantena huudettiin ensimmäinen latvialainen varmaan ikinä (yllättävä). Vielä Fredric Brunetkin vaikutti ihan mielenkiintoiselta haulta yli-ikäisenä, painoi kuitenkin n. 0,75 keskiarvolla viime kaudella QMJHL:ssä pisteitä pakkina.

Sitten tapahtui jotain. Kävi vähän kuin mulla pelatessa GM-modea, kun lopetan varailun 4. kierroksen jälkeen ja painan "simuloi draft loppuun". Onneksi Bruinsilla ei ollut kuin kaksi varausta enää, matkaan tarttui (tai no siis hänellä ei tartu) Reid Dyck, jonka pmk viimeiseltä kahdelta kaudelta yli neljä (majussa jopa 6.58), toki päässyt sinne asti! Väitän, että tuota talenttia ei ole scouttauksella löydetty vaan jollain "pituus ja pelannut majussa". Vikalla varauksella sitten Jackson "0+6" Edward. En yllättyisi hetkeäkään, jos rakas selostajaledengamme on päässyt varaamaan nimikkopelaajansa itselleen.

Disclaimerina, että en todellakaan tiedä ketä pitäisi varata. Tuntuu vain draftista toiseen, että siellä varataan about saman nimiset pelaajat samoilla tehoilla. Ei mitään variaatiota ikinä ja tuntuu, että tuolla ei edes scoutata pelaajia. Onhan tuo tulos ollut heikkoa, eihän posteljoonikaan saa jatkaa työssään jos jakaa postit aina vääriin osotteisiin? Voisi olla aika tuulettaa officea alkaen vitun Sweeneystä.
Tähän kyllä vahva sama. Eikä mielestäni tuo Poitrasin valintakaan ihan hirveän häävi ollut kun yleisesti oli rankingeissa jossain sijoilla 70-85, tarjolla tuossa vaiheessa oli kuitenkin vielä esim.David Goyette ja Adam Sykora jotka kummatkin olisin ottanut ilolla vastaan tuossa kohti draftia.
Reid Dyck olikin sitten viimeisen päälle vitsi.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Kello tikittää kohti iltaa ja Frenzyn alkua ja muutama luoti olisi väistettävänä. Siellä on Krejci nähty Bostonissa eli olisiko sittenkin tulossa vielä yhdelle kaudelle mukaan valmentajanvaihdon myötä? Kuuntelin Montgomeryn haastattelua ja tarkoitus on pelata aktiivista ja aggressiivistakin kiekkoa. Ainoa huono puoli tässä on se, että Bruins on sarjan pehmeimpiä porukoita toimiston viimeisen vuosikymmen+ tekemien pelaaja/draft-valintojen takia. Otettiinko nyt siis väärä valmentaja tälle joukkueelle? No jokatapauksessa, taas ollaan päivä lähempänä Sweeneyn potkuja.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Sellainen tuli tuossa Krejci-huhujen myötä mieleen, että Krejci ja DeBrusk voivat ensi kaudella saada Cassidyn näyttämään todella huonolta. Melkein alkaa toivoa, että pelataan lotterysijoista, niin ei tarvitse jossitella, mitä tuo yksi uuvatti mahdollisesti vesitti.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Kello tikittää kohti iltaa ja Frenzyn alkua ja muutama luoti olisi väistettävänä. Siellä on Krejci nähty Bostonissa eli olisiko sittenkin tulossa vielä yhdelle kaudelle mukaan valmentajanvaihdon myötä? Kuuntelin Montgomeryn haastattelua ja tarkoitus on pelata aktiivista ja aggressiivistakin kiekkoa. Ainoa huono puoli tässä on se, että Bruins on sarjan pehmeimpiä porukoita toimiston viimeisen vuosikymmen+ tekemien pelaaja/draft-valintojen takia. Otettiinko nyt siis väärä valmentaja tälle joukkueelle? No jokatapauksessa, taas ollaan päivä lähempänä Sweeneyn potkuja.
Sweeney ei valitettavasti saa potkuja, ennenkun Jacobs myy seuran toiselle omistajalle. Pelkään tätäkin frenzyä, että sieltä haetaan joku ylihintainen veteraani jolle lyödään suoraaan 2-3v pahvi kouraan. Krejcin paluulle tottakai vahva peukku kerta Bergykin jatkaa vuoden, mutta periaatteessa olin valmis siihen, että lopetetaan löysässä hirressä roikkuminen ja kynnetään kohti Bedardia. Sitä kai edes Sweeney ei osaisi sivuuttaa, jos ykkösvaraus Beantowniin tippuisi? Tai no… kunnon reachilla joku yliopistotaustainen Massachusettsin oma poika, jonka olisi saanut vielä kolmannellakin kierroksella olisi luultavin ratkaisu siinä vaiheessa.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Pavel Zacha (RFA) sisään vaihdossa Erik Haulaan. Pidin tästä heti, mutta Athleticista löytyi mielenkiintoinen aspekti. Zacha ja Pasta ovat pelanneet nuorisomaajoukkeessa -14 ja -15. Tuskin ihan sattumaa.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Pavel Zacha (RFA) sisään vaihdossa Erik Haulaan. Pidin tästä heti, mutta Athleticista löytyi mielenkiintoinen aspekti. Zacha ja Pasta ovat pelanneet nuorisomaajoukkeessa -14 ja -15. Tuskin ihan sattumaa.

Samalla vauhdilla saatiin kokoa ja joukkue nuoreni. Laiskanahan tuota Zachaa pidetään, mutta kenties maisemanvaihdos tekee hyvää laiskottelu loppuu Bergyn kopissa.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Sweeney ei valitettavasti saa potkuja, ennenkun Jacobs myy seuran toiselle omistajalle.
Kyllä siellä Sweeney pää on seuraavana pölkyllä. Veikkaan, että ilman playoffeja kauden päätteeksi lähtö tulee eli taas ollaan yhtä free agent frenzyä lähempänä tämän toteutumista. Toivottavasti ei pääse tekemään ihan suunnattomia cap-rankkuja seuraavalle managerille ensi kauden alkuun bonus-sopimuksillaan.

Tuo Haula -> Zacha saa varovaisen peukun kun Haula olisi päästetty kauden päätteeksi kuitenkin eteenpäin ja tuosta Tsekki-kulmasta saa rakenneltua vaikka minkälaisia ajatusketjuja. Kuitenkin vasen laita on täynnä eikä sentterinä pärjää niin mistä löytyy pelipaikka? Katsotaan minkälainen paperi siellä saadaan aikaan kun QO taisi olla kolme miljoonaa eikä tämä riitä kun/jos vuosia lisätään eli cap hit tulee olemaan selvästi Haulaa kovempi.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Kyllä siellä Sweeney pää on seuraavana pölkyllä. Veikkaan, että ilman playoffeja kauden päätteeksi lähtö tulee eli taas ollaan yhtä free agent frenzyä lähempänä tämän toteutumista. Toivottavasti ei pääse tekemään ihan suunnattomia cap-rankkuja seuraavalle managerille ensi kauden alkuun bonus-sopimuksillaan.

Tuo Haula -> Zacha saa varovaisen peukun kun Haula olisi päästetty kauden päätteeksi kuitenkin eteenpäin ja tuosta Tsekki-kulmasta saa rakenneltua vaikka minkälaisia ajatusketjuja. Kuitenkin vasen laita on täynnä eikä sentterinä pärjää niin mistä löytyy pelipaikka? Katsotaan minkälainen paperi siellä saadaan aikaan kun QO taisi olla kolme miljoonaa eikä tämä riitä kun/jos vuosia lisätään eli cap hit tulee olemaan selvästi Haulaa kovempi.

Toivon todella sun olevan oikeassa. Pahoin pelkään Sweeneyn tekevän cap-rankkuja joiden kanssa painitaan sitten tulevat vuodet. Ideaalein olisi kyntää ja saada korkea pick draftiin ja päästä eroon Sweeneystä. Sääli toki Bergyn ja Krejcin one more year-kiertuetta, mutta seuran tulevaisuuden kannalta parempi näin. Meidän konferenssissa on moni vahvistunut reippaasti, joten pleijareista on ihan hyvinkin mahdollista jäädä ulos.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Pallokenttä Pastan jatkolle on nyt piirretty Laineen sopimuksen myötä. Ennen potkujaan Sweeneyllä on kolme vaihtoehtoa tilanteen hoitamiseen: jatko Bostonissa, trade (mieluusti länsirannikolle) tai capin ylitys bonuksilla tällä kaudella ja Pastan lähteminen ilman korvausta kun ei ole ensi kaudella varaa sopimukseen.
Onneksi tuo bonusylitys on rajattu prosenteilla reiluun kuuteen miljoonaan eli sen enempää ei saa ensi kautta pilattua. Hyvin vähän uskoa siihen, että tässä päädytään Bruinsin kannalta hyvään ratkaisuun.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Pallokenttä Pastan jatkolle on nyt piirretty Laineen sopimuksen myötä. Ennen potkujaan Sweeneyllä on kolme vaihtoehtoa tilanteen hoitamiseen: jatko Bostonissa, trade (mieluusti länsirannikolle) tai capin ylitys bonuksilla tällä kaudella ja Pastan lähteminen ilman korvausta kun ei ole ensi kaudella varaa sopimukseen.
Onneksi tuo bonusylitys on rajattu prosenteilla reiluun kuuteen miljoonaan eli sen enempää ei saa ensi kautta pilattua. Hyvin vähän uskoa siihen, että tässä päädytään Bruinsin kannalta hyvään ratkaisuun.
Kyllä tuo Pastan paperi ratkeaa, jos kaveri vain haluaa jatkaa. Jos ei, niin pakko nöyrtyä ja treidata eikä pitää epätoivoisena omana rentalina, kuten Julienin viimeisinä välivuosina typerästi toimittiin. Siinä menisi Pastan kohdalla jo liikaa hukkaan.

Sitä en ihan ymmärrä, miksi ensi kauden cap-ylityksestä ollaan niin huolissaan. Pidän 23-24 playoff-mahdollisuuksia yhtä olemattomina riippumatta siitä, onko cap-övereitä nolla vai kuusi miljoonaa, ja siinä voi sitten antaa tusinaukkojen kävellä ja treidailla heitä ihan vapaasti ja napsia minimisopparin porukkaa tilalle mikäli tarvis. Kun on tuleva kausi ensin vedetty kerta vielä pojat -hengessä.

Sillä miksei satsattaisi tähän kauteen täysillä, kun sen jälkeen ei ole vuosiin mitään hyvää tulossa kuitenkaan kiitos nollan top6-sentterin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös