Boston Bruins 2021–2022

  • 110 832
  • 383

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Ei riittänyt vaikka ratkaisupaikassa nähtiin paras vieraspeli sarjassa. Hurricanes on ollut kyllä kryptoniittia ja kuten viimeksi Islesiä vastaan heidän puolustus tukehdutti Bruinsin hyökkäyksen todella hyvin. Alaketjuista olisi tarvittu enemmän ja kun tämäkin sektori meni Carolinalle niin voitto oli ansaittu.

Toiveet on korkealla Bergeronin jatkon suhteen mutta eihän näistä tiedä. Ehkä siellä alkaa normaalimpi perheen isän elämä olemaan noilla maileilla vaihtoehto? Samalla sitten konkretisoituu vuosikymmenen heikko sentterien draftaaminen.

Ottawasta löytyisi Paul/Brown/Tierney jotka ei välttämättä kuulu siellä tulevaisuuden suunnitelmiin.
Jos olisin Bruinsin GM niin oltaisiin toisella kierroksella.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Bergeronilta ottelun jälkeen aika krejcimäiset kommentit jatkosta. Vähän jäi fiilis, että tuskin palaa. Ehkä palaisi, jos Bruinsilla olisi ihan oikea kontenderi, mutta ei ole edellytyksiä.

Bruins putosi käytännössä kolmantena kautena putkeen syvyyden puutteen takia, tai että vastustajalla oli syvempi rosteri, jonka pohjalta löytyi ratkaisupelaajia toisin kuin Bruinsilta.

Rosterin kärki on ihan kelvollinen, jopa hyvä. Vaikka Marchandin ja Pastrnakin 5vs5 -peli jättää pleijareissa toivomisen varaa, niin eivätpä he ole Kucherovin ja Pointin hintaisiakaan. Tuota kärjen edullisuutta toimisto ei ole pystynyt hyödyntämään ollenkaan, vaan rosterin pohja koostuu pelimiesten sijaan roolipelaajista, jotka täyttävät tonttinsa huonommin tai paremmin. Max Domin (1.35M) tai Nick Paulin (0,75M) sijaan Nick Foligno (3.8M) nelosessa kertoo hyökkäyksen hankinnoista oleellisen.

Bruins myös maksaa kolmosparistaan arviolta 2-4M enemmän kuin kilpailijat. Derek Forbort söi ihan kiitettävästi kiekkoa pudotuspeleissä, mutta kun hänellä ei kiekollisena ole annettavaa, niin miksi maksaa 3M kaudessa, kun kilpailijoilla on samaa hommaa samalla tasolla tekeviä Zack Bogosiania ja Brendan Smithiä minimilapuilla?

Sweeney ja Neely sössivät halpojen kärkipelaajien tuoman kilpailuedun ylihintaisiin (ja alisuorittaviin) roolipelaajiin.

Bruinsilla ei ole kokoonpanossa yhtään elc-pelaajaa. Bruinsin prospekti-allas on NHL:n talenttivajaimpia. Tietysti paljon on annettu treideissä, mutta eipä niistä annetuista ihan hirveästi ole tullut, joten kohtuullista todeta, että Bruinsin (junnu)skouttaaminen ja pelaajakehitys ovat jääneet kilpailijoista. Bolts on jalostanut kakkoskorin talentista pelimiehiä jo pitkään ja aika hyvältä näyttää myös Leafsilla ja Canesilla.

Bruinsilla ei ole pelimerkkejä hankkia uutta kärkisentteriä treidillä, UFA:na ei ole vapaana. Jos nyt Bergeron ja Krejci eivät tee yhteistä paluuta "vielä kerran" -mentaliteetillä, niin voisi tankkaus olla paikallaan. Ja mieluummin sitä tekemään uudet pukumiehet.

Eli kaikille kenkää!
 
Viimeksi muokattu:

Vatanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Carolina, Dallas, JYP ja Leijonat
Taisaista oli, mutta totta puhuen Canesilla on huomattavasti parempi mahdollisuus edetä finaaliinkin asti verrattuna Bruinsiin.
Ja henk. koht. ei ollut niin paha isku kun molempia joukkueita tulee kannatettua.

Toivon myös jokaisella solullani että Bergeron jatkaa, edes yhden kauden ja sitten ehkä taas yhden mutta ei mennä vielä sinne.
Kuten olen joskus sanonut kun Bergeron lopettaa tai siirtyy muualle niin siinä lähtee samalla myös Bruinsin sydän ja aivot, siitä alkaa korpivaellus jota myös tankkamiseksi kutsutaan.

Hyvästi playoff kiekko nähdään 2030-luvulla.
 

Justise

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa
No nyt ainakin on Bergeron ilmoittanut että mikäli ura jatkuu niin se jatkuu nimenomaan Bostonissa. Ja toivottavasti jatkuu vaikka ymmärrän kyllä hyvin että 18 kauden jälkeen tekisi mieli tehdä muutakin ja että huipulla on mukava lopettaa. Toivottavasti jaksaisi vielä kauden tai pari, onhan hän sen verran esimerkillinen kiekkoilija ollut että ei montaakaan pelaajaa voi samaan koriin laittaa.
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Katastrofihan se lyhyellä tähtäimellä olisi, jos Bergeron lopettaisi jo nyt. Jäljelle jäisi kasa kolmos- ja nelossenttereitä ja Sweeney saisi taikoa kaneja hatusta. Olisihan siinä tietysti ironiaa, kun Kadri raahattaisiin liian pitkällä ja kalliilla sopimuksella sisään, kun muitakaan ei olisi saatavilla.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Hienoa, että Bergeron päättää uran Bostonissa. Olisin sitä toivonut myös Charalta, mutta se olisi tarkoittanut, että hänen olisi pitänyt lopettaa jo pari kautta sitten, joten ymmärtäähän sen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
^ Tjoo, siinä voi pudotuspelipaikka karata melko nopeaan. Toisaalta ensi kausi on kuuleman mukaan hyvä tankkauskausi.
Bruinsilla on oma ykköskierroksen varausvuoro ja Taylor Hall. Selkeästi valmistauduttu tähän mahdollisuuteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös