Boston Bruins 2014–2015

  • 216 917
  • 740

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Valmennus otti jo viime kaudella tavoitteeksi Charan jääajan pudottamisen ja miehen "säästelyn tosipeleihin". Tämän voi myös lukea kaunistelluksi muodoksi sanoa, että Charasta ei ole enää pelaamaan 27 minuuttia per ottelu, eikä hän taatusti ole hyödyksi joukkueelleen, jos pelaa noin paljon.

Tällä kaudella jääaika lienee pudonnut entisestään, koska kakkosylivoima. Tuo ylivoimarooli on varmasti kirjattu sopimukseen saakka, koska paremminhan se toimisi, jos Chara katsoisi ylivoimat penkiltä. Nimellisesti Bruinsilla ei ole ykkösylivoimaa, mutta se missä Chara ei pelaa, on yleensä parempi ja saa enemmän aikaa(n).

Hiljalleen tie käy ykköspakista kohti shutdownpakkia.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Mielestäni Bruins on tämän kauden jälkeen valinnan edessä. Kuten larzzon tuossa mainitsi, Bruinsin pelityyli vaatisi sen, että pakit pitävät viivan kiinni. Tähän myös tarvitaan nopeat pakit, mikäli viivasta tultaisiin läpi. Juurikin Hamilton on tarkoitukseen natsaava mies. Toinen vaihtoehto on sitten se, että Hamilton treidataan pois johonkin enemmän Bruins-tyyliseen pakkiin.

Itse näen Hamiltonin, Morrowin ja Bartkowskin juurikin nopeampina pakkeina, jotka voisivat pelata viivassa. Seidenberg, Chara ja McQuaid ovat näitä hidasjalkaisia vääntäjiä. Chara on ollut pitkään Bruinsin johtohahmo ja hyvä onkin ollut. Mutta pikkuhiljaa alkaisi olemaan vastuun siirto Bergeronille tiedossa. Ikää alkaa olla ja luistin ei kulje samalla tavalla.

Itse lähtisin ehdottomasti rakentamaan puolustusta uusiksi Hamiltonin ympärille. Nopeita nuoria kavereita jotka uskaltavat nousta hyökkäykseen.

Seuraavat matsit ovat Islandersia ja Habseja vastaan. Molemmat äärimmäisen nopeita joukkoeita, katsotaan kuinka käy.
 
Kyllä tuli tästäkin matsista kovin elävästi viime toukokuu mieleen. Monin paikoin tosi kivan näköistä pyörimistä Montrealin kulmissa ja toivotaan toivotaan -suupaisuja maalia kohti ihan riittävästi, että saadaan matsi näyttämään teksti-tv-seuraajille laukaustilastoissa tasaiselta. Sitten taas vähän törmäillään ja vastustaja onkin yksin läpi.

Jotenkin tuo näyttää siltä, että jos jonkinlaisia menestystoiveita tälle kaudelle haluaa Boston elätellä, parasta olisi hankkiutua pleijarikaaviossa Metropolitanin puolelle ja toivoa, että joku muu hoitelee Atlantin divisioonan puolella Habsit kesälomalle.

Bruinsin ja Canadiensin välillä on sarjataulukossa tällä hetkellä kahdeksan pistettä. Tuosta erosta kahdeksan pistettä on perua joukkueiden keskinäisistä otteluista. Otteluissa muita joukkueita vastaan eroa on syntynyt joukkueiden välille nolla pistettä.
 
Viimeksi muokattu:

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Kovin on tuskaista saada kiekko Pricen selän taakse. Oli taas 3-4 tyhjää maalia joihin laittaa kiekko verkon perukoille mutta kun ei mene niin mitäpä siinä jossittelemaan. Samanlaista se oli viime keväänäkin ja jos ja kun poffeihin mennään niin melkein mikä tahansa muu joukkue toivomuslistalla vastaan.

Mitähän videota Chara ajatteli Montrealin voittomaalissa kun kävi kelaamassa Hamiltonin nurin hyökkäys päässä ja Pacioretty+ joku 2 vastaan nolla hyökkäykseen josta tulikin sitten ratkaiseva 2-0 maali. Illan ainokaisessa oli jälleen tyhjä maali johon junnu tykitti hirveellä voimalla josta lopputuloksena vuoden roikkulerppu joka pomppi nipinnapin viivan ylitse. Junnulla tarkempi näkö kuin muilla kun lähti jo Charalle tuulettamaan maalia ja tuomari heilutteli kahta kättä no goalin merkiksi. Video uusinnasta varmistettiin sitten suhteellisen nopsasti good goal.
 
Illan ainokaisessa oli jälleen tyhjä maali johon junnu tykitti hirveellä voimalla josta lopputuloksena vuoden roikkulerppu joka pomppi nipinnapin viivan ylitse.

Ilmeisesti me ymmärrämme käsitteen "tyhjä maali" melko eri lailla. Minun mielestäni kyseessä ei ole tyhjä maali, kun veskari makaa mahallaan hieman maaliviivan etupuolella. Toki niitä paikkoja laittaa kiekko "tyhjään maaliin" tulee useimmissa lätkäpeleissä molemmille joukkueille aika monta, jos tyhjän maalin määritelmä on tuollainen.
 

Hendricks

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ilmeisesti me ymmärrämme käsitteen "tyhjä maali" melko eri lailla. Minun mielestäni kyseessä ei ole tyhjä maali, kun veskari makaa mahallaan hieman maaliviivan etupuolella. Toki niitä paikkoja laittaa kiekko "tyhjään maaliin" tulee useimmissa lätkäpeleissä molemmille joukkueille aika monta, jos tyhjän maalin määritelmä on tuollainen.

Miksi tälläiseen pitää puuttua? Kaikki varmasti ymmärtää mitä alkuperäisellä viestillä tarkoitetaan.
 
Miksi tälläiseen pitää puuttua? Kaikki varmasti ymmärtää mitä alkuperäisellä viestillä tarkoitetaan.

Minulle ainakin olisi tuosta viestistä jäänyt sellainen kuva, että Pastrnak pääsi tekemään osumansa tyhjään maaliin, jos en olisi itse matsia katsellut. Lähinnä tuosta "tyhjiä maalejakin oli Bruinsilla kolme-neljä" -jargonista tulevat mieleen koutsit, jotka selvästi paremmalleen hävittyään yrittävät lehdistötilaisuudessa suojata omaa selustaansa etsimällä tilastoista jotain tukea sellaiselle ajatusmaailmalle, että itse asiassa matsi menikin ihan hyvin ja häviö oli lähinnä huonon tuurin seurausta.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Bruins hävisi a-luokan maalipaikat selvästi sekä Ragsia, Islesiä että Habsia vastaan. Canadiensia vastaan Bruins hallitsi näennäisesti, corsit ja fenwickit varmaan näyttävät hyvältä, kun joukkue heitti puolensataa kiekkoa viivalta maalille, mutta sitten oli näitä pakkien törmäilyjä ja itsensä ulospelaamista keskialueella, josta vastustajalle seurasi ylivoimahyökkäystä ja läpiajoa. Rask ja tuuri pitivät lukemat tasaisena.

Peli muuttuu, Bruins on jäänyt junasta. Julien muistuttaa Irakin tiedotusministeriä joka kerta, kun häneltä kysytään Bruinsin ongelmista Canadiensia (tai muita nopeita joukkueita) vastaan.

Kuten LeBrun twiittasi:
Bruins are as always a terrific, bruising, heavy team. But losing races to pucks all night long bad recipe. Habs quickness too much for B's
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Kirjoittelijalle tiedoksi että tyhjä maali on silloin kun veska lähtee maalin suulta pois, mutta lähinnä viittasin tuolla tyhjällä maalilla viime keväästä alkaneeseen trendiin jossa kiekko ei mene kirveelläkään maaliin vaikka tyhjää tilaa on enemmän kuin tarpeeksi sijoittaa kiekko pömpeliin. Mielestäni siinä maalissakin oli kohtuu paljon tyhjää tilaa, tosin katselin matsia sivusilmällä samalla kirjaa lukien tulevaa tappiota odotellessa.....
Keskittyminen matsin kulkuun ei ollut siis sataprosenttinen, mutta tuli sieltä poimittua ainaskin osa läheltä piti tilanteista.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Kuten arvata saattoi, aikalailla virtsassa oltiin Islandersia ja Habseja vastaan. Tultiin vauhdilla ohi ja oltiin koko ajan jäljessä. Toisesta matsista napattiin Raskin avulla jopa voitto.

Puolustus on hidas. Kyllähän se nyt on ollut tiedossa, mutta Habseja vastaan näytti siltä, että koko pakisto oli aivan pihalla. Hyökkäys oli ihan okei molemmissa peleissä, kunhan paikoista saisi sisään. Harmi sinänsä, että parhaimmat tekopaikat tulevat kädettömille pelaajille kuten Paille.

Mielestäni sitä pakistoa pitäisi oikeasti alkaa nyt rakentamaan nopeammaksi. Niin karulta kun se kuulostaakin, niin Charalla ei ole montaa vuotta enää jäljellä. McQuaid on hyvin loukkaantumisherkkä ja Seidenberg on varjo itsestänsä. Krug on kivasti nostanut osakkeitaan, tuntuu olevan yleishyvä kaikessa. Ja heitti hienon myllynkin.

Hyökkäyspäästä voidaan mainita neloskenttä, energiaa tuntuu löytyvän kivasti. Vaikkei Paille maalia saakkaan. Lucic on herännyt kivasti ja jalka liikkuu eri tavalla. Pastrnak on myös todella hyvä, uskaltaa pelata jopa fyysistä peliä. Myös omassa päässä homma toimii. Jos tästä nyt pleijereihin päästään, niin toivottavasti vahvistuksia hankittaisiin kevättä varten.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Järkyttävää koomailua Bostonin pakeilta Vancouveria vastaan. Matthiaksen hattutemppu olisi jäänyt pari maalia vajaammaksi ilman Hamiltonin ja Seidenbergin apua.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ainoa oikea vaihtoehto tässä kohtaa. Varsinkin Seidenbergin peli on ollut täysin luokatonta koko kauden, toivottavasti muut seurat eivät ole sitä huomanneet, ja vanhalla, isopalkkaisella ja repaleisella pakilla on vielä jotakin arvoa.
Erikssonin peliin olin jossain vaiheessa tyytyväinen, mutta hänellä on varmasti Bruinsin joukkuuesta suurin vaihtoarvo siihen nähden, mitä Bruins saa pelaajasta peliotteilla. Eriksson on mahdollisimman kaukana siitä Bruinsin identiteetistä, jolla menestystä on syntynyt, ja joka nyt on rapissut Iginlan, Boychukin ja Thorntonin (toki jo viime kaudella lähes hyödytön) lähdön myötä. Olisikin siis hyvä, jos Bruins saisi kolmoskenttäänsä fyysisen hyökkääjän, koska tällä hetkellä hyökkäävissä kentissä vain Lucic käytänössä tuo fyysistä uhkaa ja kovuutta.
On myös puhuttu Charan ja Lucicin kauppaamisesta, keskustelupalstoilla ja Twitterissä tosin, eikä virallisissa lähteissä. Näiden palikoiden liikuttaminen merkitsisi menestystoiveiden hautaamista hetkellisesti, ja uudisrakentamisen aloittamista. Itse en ole vielä valmis luopumaan tämän rungon suhteen, ja uskon, että muutamalla hyvällä vaihdolla voidaan nousta idän huipulle kohtuu helpostikin. Toki Charan kauppaaminen sopivalla hinnalla houkuttelee, jos menestymättömyyttä ollaan valmiita sietämään muutama kausi, sillä uskon Hamiltonista, vaikka viime aikojen otteet heikkoja ovatkin olleet, kasvavan vielä sarjan ehdoton huippupuolustaja.

Tällä hetkellä olen pyöritelly päässäni pakettia Arizonsta, jossa kaikki on jo menetetty. Arizonan kaksi parasta pistemiestä, bostonilainen puolustaja Keith Yandle ja hyökkääjä Antoinne Vermette olisivat sopivalla paketilla hyvä parannus nykyjoukkueeseen.
Toinen vaihtokumppaniehdokas olisi Edmonton, joka kaipaa kipeasti ainakin puolustajia. Olisi luonnollisesti optimaalista, jos Seidenbergin saisi lakaistua Edmontoniin jossakin paketissa, jossa vastineeksi saataisiin toinen kärkihyökkääjistä, Eberle tai Hall. Luonnollisesti he ovat haluttuja pelaajia, ja Seidenbergin ympärille tarvitsisi rakentaa kohtuu arvokas paketti. Oilersista voisi kaupantekijäisiksi kelvata ilkeyttä neloseen tuomaan Luke Gazdic.

Hieman aiheen ulkopuolelta pitää kommentoida myös Raskia. Vaikka en syyllistä häntä ongelmista, on hänen käytöksessään parannettavaa. Vaikka en luonnollisesti tiedä, minkälainen persoona Rask on pukukopissa, saa hänestä varsin ylimielisen ja muita syyllistävän kuvan. Don Cherry vertasi Bruinsin mestaruuden jälkeisenä vuonna Raskin ja Thomasin elekieltä maalissa. Thomas kannusti ja ohjasi pelaajia, Rask taas moitti, ja maalin päästettyään automaattisesti etsi syyllisen kenttäpelaajasta, ja antoi hänen kuulla kunniansa. Nyt viime aikoina Rask on haukkunut omiaan avoimesti lehdistölle. Vaikka ei olisikaan tyytyväinen omiensa esityksiin, joukkuepelaaja ei nosta itseään joukkueen yläpuolelle, ja heitä joukkuekavereitaan bussin alle.
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Hieman aiheen ulkopuolelta pitää kommentoida myös Raskia. Vaikka en syyllistä häntä ongelmista, on hänen käytöksessään parannettavaa. Vaikka en luonnollisesti tiedä, minkälainen persoona Rask on pukukopissa, saa hänestä varsin ylimielisen ja muita syyllistävän kuvan. Don Cherry vertasi Bruinsin mestaruuden jälkeisenä vuonna Raskin ja Thomasin elekieltä maalissa. Thomas kannusti ja ohjasi pelaajia, Rask taas moitti, ja maalin päästettyään automaattisesti etsi syyllisen kenttäpelaajasta, ja antoi hänen kuulla kunniansa. Nyt viime aikoina Rask on haukkunut omiaan avoimesti lehdistölle. Vaikka ei olisikaan tyytyväinen omiensa esityksiin, joukkuepelaaja ei nosta itseään joukkueen yläpuolelle, ja heitä joukkuekavereitaan bussin alle.

Tietysti tarkkaan en tiedä minkälainen persoona Tuukka Rask on siviilissä mutta kun olen nyt tuon pari vuotta seurannut tuota behind the b`s sarjaa niin siinä kyllä saa käsityksen että Rask on erittäin pidetty kaveri kopissa ja seuran sisällä.
Itse en Raskin käytöksestä ole huolissani, luulen että kaikki tietää miehen voitontahdon ja hävityn pelin jälkeen sitä sitten adrenaliinin virratessa lauotaan kovaa omia. Rask kuitenkin myös usein vetää itsensä kölin ali, joten ottaa myös piikkiinsä itselleen eikä pelkästään vieritä ongelmia muiden niskaan. Mutta ymmärrän kyllä että nuo kuulostaa aika pahalta joukkuehengen kannalta, uskon vain ettei seurassa sellasia mietitä.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kentalin avaimet Bruinsin nostamiseksi jälleen mestarisuosikiksi (epämääräiset ja yksityiskohtia tarjoamattomat sellaiset, enhän ole NHL-GM), deadlinella, kesällä yms.:

- Chara lihoiksi jos nyt mihinkään suostuu lähtemään edes jokseenkin kohtuullista korvausta vastaan. Vuoden päästä ei huoli enää kukaan, nyt voi vielä joku GM löytyä, joka ei ole huomannut, että Norris-maineisen "ykköspakin" maksimitaso taitaa olla luokkaa ulkopuolelta kiekollisesti/luistelullisesti avustettu kakkosparilainen. Tilalle täytyisi löytää nopeampi ja kädellisempi kärkipakki, mielellään ei kuitenkaan puhdas hyökkäävä, ja eroon pitäisi päästä ennen kuin cap hit tappaa organisaation.

- Seidenberg kannattanee Charan lähtiessä pitää, ehjällä kesällä saattaa pystyä nousemaan ainakin lähelle liksansa tasoa, etenkin jos saa kiekollisemman laatuparin, ja tuon pelityylin korkeahkon profiilin pakki kuitenkin tarvitaan, alivoimalle ja muutenkin. Jos Charaa ei saada muilutettua mihinkään niin Seidenberg täytyy ehdottomasti treidata (tällöinkin korvaavan pelaajan tulisi olla mallia nopeampi ja kädellisempi, pelkällä Seidenbergillä tätä ei tietenkään saa). Boychukin lähdön jälkeen kuvittelin, että yhteiselo voisi toimiakin kun kolmen jalattoman ja kädettömän kärkipakin sijaan heitä jäi kaksi, mutta Charan (ja osin myös Seidsin oman) viime vuosien levottoman tasonlaskun vuoksi näin ei taida olla.

- McQuaid ulos. Sen verran pidän kaverista, että olen yrittänyt löytää tekosyitä pitämiselle (voisi olla hyvä uuden kiekollisen leftin rinnalla, jne.), mutta loukkaantumisia on liikaa että riskiä kannattaa ottaa. Olen edelleen sitä mieltä kuin muutama vuosi sitten, että Quaider on contenderin täydellinen kolmosparin puolustava osapuoli, mutta kun ei sitä ehjää, rooliinsa loistavaa versiota juuri näy. Antaa siis Millerin hoitaa se homma, vaikken häneen samassa määrin pelillisesti luotakaan. Tilalle (mahdollisuuksien mukaan hitusen parempi) peruspakki, kenties vasen sellainen jos Hamiltonin kanssa paritettaisiin. Erityismainintana poiston tärkeys korostuu jos Seids jää, Claudelta pitää ottaa pois mahdollisuus peluuttaa näitä kahta kaveria parina.

- Krug pidetään, jos vain suinkin pysyy pyynti maltillisena. Jos ei niin jotain vastaavaa pitää löytää, kenties Morrow ottaa harppauksen? Aina voi toivoa. :)

Pakisto siis toivon mukaan, järjestys riippuu Hamiltonin kehityksestä, Seidenbergin noususta/taantumisesta ja hankittujen tasosta:
(Puolustava kaveri, mielellään ei stanan hidas)-Hamilton
(Hyvä kiekollinen yleispakki)-Seidenberg
Krug-Miller

Jos Charasta ei päästä:
(Puolustava kaveri, mielellään ei stanan hidas)-Hamilton
Chara-(Kiekollinen yleispakki)
Krug-Miller

- Pakko löytää se Horton/Iginla. Jos ei tuota tosissaan kaiveta jostain (saa se Pastrnak tai Griffith tai joku olla myös minun puolestani jos kehitys on hirmuista) niin siitä kärsii koko top-9 kun Smithit ja kumppanit ovat isomman suurennuslasin alla kuin pitäisi.

- Bergeron, Krejci edelleen profiililtaan Cup-voittajan sentterikaksikko. Tasonnoston odotus realistisempaa kuin upgrade-yritys. Lucic ja Marchand riittävät tonteilleen, Lucic jo "arvomaailman" kannalta lähtökohtaisesti pidettävä, Marchandia parempaa tuskin samaan liksaan löytää.

- Ruotsalaiset mielellään pidetään, ymmärrän että Erikssonista huhuillaan kun ei ole Bruinsissa ollut parhaimmillaan ja on niitä harvoja vapaasti kaupattavia pelaajia, mutta tällä kaudella kuitenkin jo hyökkääjistä parhaimmistoa. Jetillä tietysti palkka määrittää voidaanko pitää vai pitääkö katsoa Spooneria (toivotaan toivotaan) tai ulkopuolista.

- Kellystä olen halunnut eroon jo pitkään kuten varmasti moni, mutta jos hänelle löytyy vähintään yksi ruotsalainen pelikaveri, niin olen cap-asioiden muuten ratketessa jatkon suhteen ok. Pelaa aika lailla palkan mitoittamalla tasolla jos (ja VAIN jos) ketju on sopiva.

- Campbell ja Paille ulos kun ei suurta hinkua minimipalkalle (ja optimitilanteessa 13. hyökkääjäksi) varmaan ole. Hienoja miehiä, mutta rimaa on hivottu NHL-tason suhteen vähän liikaa, enkä ole varma kummalta puolelta. Paillen kohdalla toiveita paremmasta lienee enemmän kun suurimmat ongelmat ovat vasta tältä kaudelta, Campbell on Cup-kevään jälkeen tarjonnut hyvää pelaamista lähinnä välähdyksittäin, kohtuullista sentään vähän enemmän. Kuitenkin rakentaisin nelosen kokonaan uusiksi, Merlotin jampoista Thornton jo lähti kun ei enää riittänyt, taitaa olla toisilla sama kohtalo. Mahdollisuuksien mukaan korkean tason nelosen jätkiä ulkoa mukaan, jos ei ole varaa tai muuten löydy niin sitten Cunninghamit, Lindbladit ym. tuleen. Toivottavasti kuitenkin laatuhemmoja jostain niin voi nelostakin taas turvallisesti kuormittaa.

Aina ei tietysti ratkaisuja löydy, ja tällaiseen kokonaisratkaisuun pitäisi Chiarellin löytää ainakin yksi koijattava höntti jonkun toisen organisaation GM:n pallilta. Tällaiseen suuntaan kuitenkin yrittäisin asioita viedä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Tässä sportsnetin pohdintaa Nick Kypreoksen johdolla siitä että Boston saattaisi kaupata Seidenbergin ja Erikssonin. Bruins open to trading Eriksson, Seidenberg - Sportsnet.ca

Jaa, mistähän Bruins hankkii Erikssonin tasoisen laiturin lähellekään samalla palkalla? Tuo tarkoittaisi käytännössä, että tiedossa on jonkin sortin retool, sillä Erikssonin vaihtoarvo ei varmasti ole mitenkään pilvissä.

Seidenbergistä eroon haluamisen ymmärrän, sillä tällä kaudella on käynyt varsin selväksi, että sopimus tulee olemaan ihan helvetinmoinen rasite tulevina vuosina. Kolmosparin miehestä ei voi maksaa 4:ää miljoonaa kaudessa, ei varsinkaan, jos maksaa samanlaiselle hidasjalkaiselle kakkosparin kaverille 7 miljoonaa kaudesta.

Calgaryä vastaan huomionarvoisinta oli se, että Bartkowski oli vihdoin kokoonpanossa ja McQuaid poppariosastolla. Toimistolla ollaan hitaita, mutta lopulta kuitenkin ymmärtävät tosiasiat. Nyt vaan Bart pelivireeseen, niin Bruinsin pakisto on vähän nopeampi ja parempi.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Aikamoisen kaupan saisi PC tehdä, että näkisin Erikssonin myymisen olevan hyväksi. Jotenkaan en silti ihmettelisi jos Bruins päätyisi myymään juuri ne joilla on suhtkoht terve caphit. Seidenbergin caphit on olisi ihan siedettävä kauppatavaraksi, mutta vaikea silti nähdä että kukaan suostuisi onnetonta saksalaista ottamaan.

Itseäni ei haittaisi yhtään, jos kauden jälkeen kokoonpanosta ei löytyisi enää herroja Chara, Seidenbeg, Söderberg, Campbell ja Kelly. Paille voi jatkaa Ipan miehenä semmotteella 700k ja 1v
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Katsoin tuon Oilers-pelin jälkilähetyksenä ja perus kusta ja paskaahan se taas oli. Ensin kaivettiin kuoppa kahdella typerällä hyökkäyspään jäähyllä ja huonolla alivoimapelillä ja sitten kolmannen erän kirillä piste, rankkareissa normipäivä, joskin Rask piti lukemat pitkään tasoissa.

Peluutuksesta sellaiset huomiot, että Bruinsin ainoassa ylivoimassa jäällä olivat #:t 27, 47, 37, 46 ja 21. Viisikko otti vielä hyökkäyspään aloituksen siinä vaiheessa, kun jäähyä oli 1.10 kulunut. Tykkäsin. Parhaat pelaajat, ei sosiaalipolitiikkaa. Maali.

Jatkoajalla puolustajat olivat järjestyksessä 27, 47, 43, 33, 27, 47 ja 27.

Tykkään myös paljon Seidenbergin siirtohuhuista ja jo mainitusta seikasta, että McQuaid oli Calgaryä vastaan scratch. En tiedä, ketä tuolta pitäisi treidata, mutta kaikki viittaa siihen, että sekä toimisto että valmennus ovat vihdoin sisäistäneet joukkueen keskeisimmän ongelman: puolustuksen hitauden.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Oilers-peli oli kyllä hirveää katsottavaa. Käsittämätöntä koomailua pakistolta, alkaa pikkuhiljaa riittämään tuo Seidenberg&McQuaid kaksikko. Kuten larzzon sanoi, hypin ilosta kun Bartkowski oli kentällä pitkästä aikaa. Jalka kulki ja kiekko liikkui. Sitten Miller menee sohlaamaan olkapäänsä paloiks ja McQuaid takaisin kentälle. Otti päähän ihan huolella.

Erikssonia ei mielestäni pitäisi treidata. Pelaa kuitenkin perusvarmaa peliä ja puolustaa hyvin. Seidenberg ja McQuaid pitäisi saada ulos ja äkkiä. Morrow ja Bartkowski hoitavat varmasti enemmän kuin paremmin nämä roolit. Hamilton ykköspakiksi jonkun muun kuin Charan kanssa. Arizonasta ollaan huhuiltu Yandleä ja Vermetteä, molemmat kelpaisivat kyllä.

Ylivoima toimi todella nätisti juurikin tuolla yhdellä koostumuksella. Kiekko liikkui, vetoja lähti ja saatiin maalikin aikaan. Seuraava peli on Nuotteja vastaan ja mikäli pakit ovat unessa niin omissa soi ja kovaa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Subban aloittaa Bluesia vastaan, Ferlin ja Caron pelaavat Paillen ja Cunninghamin tilalla nelosessa. Totisia liikkeitä. Varsinkin kausari-Paillen hyllytystä arvostan. Joukkueen veteraaniosastoa on vuosikaudet kohdeltu ihan liian helläkätisesti. Esitykset ovat voineet olla mitä hyvänsä ja silti peliaika on ollut taattu. Paille otti Oilersia vastaan typerän jäähyn hyökkäyspäässä, joten katsomokomennukselle on syykin. (Toisaalta myös Marchand otti typerän jäähyn hyökkäyspäässä, mutta sai jotain positiivistakin aikaan).

Caron oli edellisellä visiitillään kokoonpanossa hyvä ja vähän ihmettelin, miksi ei saanut jatkaa. Ferlin on kuulopuheiden mukaan kehittynyt todella paljon Providencessa, ProJon kiekkotoimittaja Divver mainitsi "eniten edistyneeksi pelaajaksi". Toivotaan onnistumisia kummallekin, ovat käytännössä parasta, mitä Bruinsin prospektiosastolla on koon ja fysiikan puolesta tarjota.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Caron oli edellisellä visiitillään kokoonpanossa hyvä ja vähän ihmettelin, miksi ei saanut jatkaa.

Itselleni on jäänyt mielikuva, että on aivan sama kuinka hyvin pelaat, mutta Julien ei vaan diggaa. Spooner sai esittää osaamistaan n.5 matsia ja se oli siinä vaikka viime kaudella näytti ihan pystyvältä pelurilta. Voi toki olla että oli surkea, kun itseltä jäi alkukausi seuraamatta enkä seuraa juurikaan Providencea.

Subbanille kovasti tsemppiä ja onnea Seidenbergin ja kump. kanssa
 
Subban aloittaa Bluesia vastaan, Ferlin ja Caron pelaavat Paillen ja Cunninghamin tilalla nelosessa. Totisia liikkeitä.

On kyllä aika paljon puhuvaa, että ensin pähkäillään viime hetkeen asti, pelaako Oilersia vastaan Rask vai Subban, ja sitten Bluesia vastaan lyödään kakkosveska maaliin. Nyky-Bruins tarvitsee ykkösveskariaan siis enemmän Oilersia kuin Bluesia vastaan.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^^ Spooner oli todella huono. Fakta on, että toimisto jätti tämän kauden alussa rosteriin paikkoja nuorille hyökkääjille täytettäväksi, mutta nämä epäonnistuivat Pastrnakia lukuunottamatta surkeasti. Siitäkin voi olla montaa mieltä, vahvistaako Pastrnak Bruinsia, mutta hän on ollut ainoa pelaaja, joka ansaitsee pelata ylhäällä. Spoonerin lisäksi Khokhlachev kokeili pari peliä ja hän on ollut huonoin pelaaja, jonka olen Bruinsnutussa tällä kaudella nähnyt.

^ Bluesia vastaan ei ole budjetoitu pisteitä ja niitä yritetään valtavalla riskillä. Kyllähän se jotain nyky-Bruinsista tosiaan kertoo...
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Subbanin debyytti päättyi ajassa 31.15 ja saldoksi jäi 3 torjuntaa ja 3 päästettyä maalia. Kuokkaan tuli siis Bluesilta 5-1 ja tappio oli kuudes peräkkäinen. Huomenna sota jatkuu Blackhawksia vastaan joten ei tämä nyt ainakaan helpotu tästä.
Helmikuun saldo on 8 ottelua, 1voitto, 5 tappiota ja 2 1p tappiota eli ruhtinaaliset 4p kerätty. Mieli tekis polkea paniikkinappulaa pohjaan tai olla vaan jo välittämättä ja todeta että tää kausi on ohi. Luulisi että Julienin palli jo heiluu, mutta luulen että Chiarelli ei sellaista ratkaisua tee että laittaisi mestarivalmentajan ulos.
Noh, kesällä sitten kunnon tuuletus ja molemmat pihalle Chiarelli ja Julien ja aletaan miettiä mihin tätä seuraa halutaan viedä.
 

Thmz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ottamatta mitenkään kantaa edelliseen peliin, totean vain että Kevan Millerin olkapää vaatii isomman operaation. Hän on näin ollen poissa loppukauden. Eli sinne meni yksi puolustaja. Jostain pitäisi saada kakkosmaalivahtikin. Mikäs Krejcin tilanne mahtaa olla, menikö jotain isompaa rikki? Vähän heikolta näyttää taas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös