Pica

Jäsen
Kiitos ja kumarrus, mainiota tekstiä! Kai siellä muutosta halutaan joten Shero ei välttämättä siis ole oikea valinta. Neely on murissut jotain perinteistä ja paluusta Bruins-juurille joka voi tosin olla pelkkää PR-puhetta huonon kauden jälkeen. Katsotaan taas draftissa mihin suuntaan tulevaisuutta viedään.

Shero valitsi viimeksi Pittsburghin mutta tälläinen ei ole viime vuosina Bostonissa paljon painanut ja on ainakin mielikuvissani hyvä tekemään kauppoja. Ainakin huhuissa Chiarelli oli ottamassa nokkaan jokaisessa vaihtokaupassa ja vaikka siellä joku ydinryhmä oli joka päätöksiä teki mutta GM kantaa lopullisen vastuun.

Vanha kunnon Milbury, Rangersiin karannut Gorton, oma poika Sweeney, päivittäin nämä taitaa vaihdella ketä paikalle huhutaan ja rikkana rokassa on lisäksi omistaja-Jacobsit jotka tuntuvat olevan aktiivisemmin kuin vuosiin mukana (sotkemassa?). Mielenkiintoista nähdä millainen sirkus on tulossa mutta se on varma että mikään iso nimi ei pestiä ota vastaan jos on yhtään mahdollisuutta että joutuu Neelyn/Jacobsien sätkynukeksi.
 

Pica

Jäsen
Pääsiäisen dejavuu-uutinen on luettavissa bruinsin sivuilta kun Joe Morrow nostetaan hätänostolla Bostonin kokoonpanoon. Samainen kaveri nostettiin siis viime torstaina ja palautettiin alas seuraavana päivänä kun Krug pystyikin pelaamaan Detroitissa. Tällä kertaa loukkaantuneena on lämärin blokannut Chara ja jos kausi jatkuu yhtä onnekkaana kuin tähän asti niin siellä on nilkassa murtuma ja tämän kauden pelit pelattu. Toivottavasti tälläkin kertaa kyse on varotoimenpiteestä.
Kotisohvalle näki että teki kipeää ja niinhän se oli että Chara pelasi kauden loppuun murtuneella nilkalla. Muistaakseni sai suunnilleen samaan kohtaan kiekosta seuraavassakin pelissä ja tippui toistamiseen kuin ammuttuna. Julistan jo nyt ensi kauden Zdeno Charan comeback-kaudeksi jos vain kestää ehjänä.
Zdeno Chara ruled out of World Championship with ankle fracture (thescore.com)
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
^ Hyvä treidi ja hyvä vastine. Ainoa miinus ajoituksesta: liian lähellä kautta, joten miljonäärit vähän masentuivat pidetyn joukkuekaverin lähdöstä. Eniveis, Boychuk ei olisi tuota joukkuetta pelastanut ja treidin pitämien syynä Chian potkuihin on ehkä typerintä mitä olen kuullut Milburyn paluuhuhujen jälkeen.

^^ Charan comebackille on teoreettista paremmat mahdollisuudet, jos Julien jatkaa, mutta jos Sw... uusi gm haluaa joukkueen pelaavan modernia uptempokiekkoa ja palkaa valmentajan sen mukaan, Charasta on joukkueelle eniten hyötyä katsomossa.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Jos tulkitsin viestin oikein niin rohkenet väittää ettei Chara mahdu top6 pakistoon. Boychukin treidistäkin erittäin vahvasti eriävä mielipide, Bostonissa osataan lajista riippumatta tehdä typeriä joukkueen iskukykyä merkittävästi laskevia treidejä. Ei tarvitse kuin googlettaa 24.2.2011 jolloin Boston Celticsien dynastia kaatui katastrofaalisen järjettömään treidiin eikä joukkue ollut enää entisensä. Boychukin taso on nyt nähty erissäkin ympäristössä jossa hänen arvokseen tuli kohtuullisen kallis lappu. Bruinsissa pisteet ja vastuu olisi ollut pienempi ja palkkakin maltillisempi. Kyllä ainaskin minulle kelpaisi.
 

Pica

Jäsen
Pitkään ei Peter Chiarellin tarvinnut peukaloitaan pyöritellä vaan uusi osoite löytyy näköjään Edmontonista. Hattu päästä ja syvä kumarrus menneistä vaikka Bostonin aika tällä tavalla päättyikin, toi meille Bruins-faneille monta mainiota vuotta joiden kruununa 2011 mestaruus. Onnea matkaan ja toivottavasti Oilersin kurssi kääntyy.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Pitkään ei Peter Chiarellin tarvinnut peukaloitaan pyöritellä vaan uusi osoite löytyy näköjään Edmontonista. Hattu päästä ja syvä kumarrus menneistä vaikka Bostonin aika tällä tavalla päättyikin, toi meille Bruins-faneille monta mainiota vuotta joiden kruununa 2011 mestaruus. Onnea matkaan ja toivottavasti Oilersin kurssi kääntyy.
Kuten Oilersin ketjussa mainitsin, niin nopeasti löysi itselleen uuden työpaikan. Eipä tule mieleen vastaavaa tapausta, jossa näistä tehtävistä (GM tai päävalmentaja) potkut saanut henkilö löytäisi näin nopeasti itselleen uuden työpaikan toisesta NHL-joukkueesta, ja vieläpä ylennyksen kera (jos huhut President of Hockey Operations-tittelistä pitävät paikkansa). Tosin viime kaudella kyllä Barry Trotz vietiin nopeasti vapailta markkinoilta pois. Mutta kuka olisi uskonut Chiarellin löytyvän uudesta joukkueesta ennen kuin Bruins on kerennyt edes kunnolla aloittaa korvaajan etsimistä? McDavidin vetovoima on heti nähtävissä...

Jos Bruins päättää luopua Julienista, niin olisi mielenkiintoista nähdä vietäisiinkö tämäkin uuteen joukkueeseen yhtä nopeasti.
 

Dissonanssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moderaattorit
Tulevana kesänä on vapaita GM-paikkoja huomattavasti vähemmän tarjolla kuin vapaita päävalmentajan paikkoja, joita voi hyvällä lykyllä olla jopa yli kymmenen.

Tämän takia ne paikat täyttyy helpommin, koska vapaita penkkejä on vähän eikä riskiä ilman penkkiä jäämisestä haluta ottaa.
 

Pica

Jäsen
Itäisen konferenssin kuutonen P-Bruins pelaa runkosarjan kolmanneksi sijoittunutta naapuriseuraa, Rangersin farmijoukkuetta, Hartford Wolf Packia vastaan paras viidestä sarjaa ja tilanne on P-Bruinsille 2-1 kolmen pelin jälkeen.

Sarja alkoi Hartfordissa kotijoukkueen 3-1 voitolla mutta seuraavan Bruins käänsi kahdella pikamaalilla kolmannessa erässä itselleen numeroin 2-1. Pelit jatkuivat viime yönä Providencessa jossa pelattiin joukkueen historian pisin ottelu joka ratkesi kuudennessa erässä ajassa 2:00 kun Seth Griffith pystyi yllättämään kovassa iskussa olevan maalivahti Denisin.

Joukkueiden välillä ei ole paljonkaan eroa ja kaikki pelit ovat olleet todella tasaisia. Harmittavasti vauhti ja yritys menee huimasti järjen ohi joten päästä päähän mennään taklaten ja kiekkoa maalille roiskien vaihdosta toiseen eli pelin laatu ei ole kummoista ollut. Täysillä yrittäminen on tosin hauskaa seurattavaa tämän kauden Bostoniin pelihin verrattuna.
 

Pica

Jäsen
Vielä AHL:n ensimmäisen kierroksen ottelusarjasta: Hartfordilta on erottunut Bourquen veljekset, maalivahti Denis on ollut vakuuttavass vireessä ja jossain jo menetetyksi varaukseksi tituleerattu McIlwrath on ollut ennakoinaani selvästi parempi, iso ja fyysinen sekä pärjännyt jalalla ja mailalla.

Providencen näkyvin on ollut Khokhlachev ja hieman sentteerimäistä yksinpeluuta ajoittain harrastava Maskotti Pastrnak. Maskotti jätti viime pelin ensimmäiseen jatkoerään eikä loukkaantumisen vakabuudesta ole tietoa, iso menetys jos on pidempään sivussa. Puolustajista Trotmania kuormitetaan eniten ja Morrow sekä Warsofsky erottuvat liikkeensä ja hyökkäysten tukemisen ansiosta ja toivotaan että emäseurassa nähdään jo ensi kaudella kovalla itseluottamuksella pelaavat taiturit.

sarja siis katkolla seuraavassa pelissä mutta kun joukkueiden välillä ei paljoa ole niin veikkaan että kova taistelu tulee jatkumaan sinne viidenteen peliin asti.
 

Pica

Jäsen
Kuten tuossa aiemmin epäilin niin Providence Bruinsin sarja meni viimeiseen peliin josta lopulta jatkoaikatappio ja kauden päätös. Jokainen peli oli tasainen ja tässä viidennessä Hartford tuli viimeisellä minuutilla 6-4 vastaan tasoihin ja pystyi lopulta sarjan ratkaisemaan.

Pienten miesten peliä oli mukava seurata ja nimet Griffith, Khoklachev, Pastrnak, Spooner, Warsofsky, Morrow tulee ensi kaudella varmasti haastamaan veteraaneja ja pyrkivät pakottamaan uuden johdon antamaan pelipaikan ylhäältä. Negatiivisena mieleen jäi isojen miesten otteet ja Florek, Randell, Flick. Näistä ei ole odotettavissa minkäänlaista apua alaketjuihin Bostoniin. Itse olen myös toivonut Anthony Camarasta kovaa taklaavaa energiapelaajaa mutta ei mahtunut näissä karkeloista pelaavaan kokoonpanoon eli pitkä on tie NHL-mieheksi.

Mustia hevosia ensi kauden leirille voisi olla puolustaja Chris Casto joka on hyvin liikkuva yleispakki, maalivahti Jeremy Smith jolla tosin taitaa taso heitellä liikaa päivästä toiseen ja toivottavasti myös energialaituri Bobby Robins.

Tuosta Robinsista on pitänyt kirjoittaakin ja nyt on hyvä paikka kun on iloisempia uutisia kerrottavaksi. Bobby Robins oli minulle kauden alun hyvän mielen tarina kovaa pelaavasta kiekkokiertolaisesta joka saavutti unelmansa 32-vuotiaana ja pääsi pelaamaan NHL:ään. Ensimmäisessä pelissään Phiadelphiaa vastaan jossa pelasi normaaliin tyyliinsä ja mm. tiputti hanskat isomman Schennin kanssa Robins sai todennäköisesti pienen aivotärähdyksen.
Kun pelipaikka pitkän taistelun jälkeen ylhäältä oli saatu niin Robins jatkoi pelaamista vaikka ei ihan täydessä tikissä ollutkaan ja homma kääntyi kolmannessa ottelussa Capseja vastaan Lattan taklauksesta huonompaan suuntaan. Tämän jälkeen pelaamisesta ei tullutkaan mitään ja kaukalot vaihtuivat 7 kuukauden toipumiseen, migreeneihin ja pimeisiin huoneisiin.

I’m back! I’ve emerged from the cave and what a trip it’s been. I went from the highest peak at the highest level to the lowest valley of doom. I’ve seen it all, man. And I’ve learned more about myself, my world, and the world around me in the past seven months than I had learned in the previous 33 years.
Noin alkaa ensimmäinen viesti puoleen vuoteen Robinsin blogiin. Robins kävi P-Bruinsin harjoituksissa luistelemassa ja aivotärähdyksen oireet toivottavasti loppuvat pian kokonaan ja vaikka NHL- tai jääkiekkoura olisi paketissa niin 33-vuotiaalla tuoreella isällä on vielä paljon peliaikaa jäljellä.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Niklas Svedberg teki KHL-sopimuksen, joten kuka on backup veskari ensi kaudella. Subban vai kokenut kakkosveska jostain?

(PS. Joku voisi pikku hiljaa avata ensi kauden ketjun)
 
"On ihan ymmärrettävää, että tämmöisenä rokulipäivänä sieltä ei ketään saa kiinni." - Esa Honkalehto (6.5.2016)
"Olemme uhri, emme tämän tarinan konna." - Esa Honkalehto (25.5.2016)

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Näyttää siltä, että Bruinsilla ei ole manageria ennen kuin Gorton on haastateltu ja lupaahan ei Satherilta tipu, kunnes Ragsin kausi on paketissa. Saattaa venyä kesäkuulle.

Vähän epäselvää on toistaiseksi, minkä tasoista kiinnostus on puolin ja toisin. Huhutaan, että Bruins haluaa vain haastatella miehen, saada ehkä ideoita ja sitten Sweeneystä tehdään GM. Toisaalta huhutaan, että Gorton käyttäisi Bruinsin kiinnostusta hyväkseen parannellakseen asemiaan ja palkkaansa Rangersissa, eli että vaatisi Satherilta jonkinnäköistä eläköitymissuunnitelmaa, takeita GM-nimityksestä ja uutta sopimusta. Ja sitten puhutaan, että Gorton olisi Jacobsin valinta, Neely haluaisi Sweeneyn.

Voipi olla, että TD Gardenin ovista lappaa väkeä sisään ja ulos vielä lisää. Niin taitaa käydä, on GM-valinta mikä hyvänsä. Ristivetoa tuntuu olevan läpi organisaation.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Pica

Jäsen
Chiarellin potkujen jälkeen oli fiilis että tässä ollaan pelastusveneessä ja odotellaan rauhassa ripeää pelastusta että päästään takaisin allasbaariin jatkamaan kesken jääneitä bileitä. Nyt tunnelma on hiljalleen vaihtunut pelastusrenkaassa kellumiseen ja pelokkaaseen odotteluun että sattuuko ensin kohdalle tappajahai vai autiosaari.

Varaustilaisuus lähenee kovaa vauhtia eikä ratkaisu uudesta GM:sta tunnu olevan liikkunut tässä viime viikkoina yhtään eteenpäin joten toivottavasti Neely ja Sweeney ovat tehneet töitä draftin eteen jos tuo Gortonin liehittely ei tuotakaan toivottua tulosta. Entinen Washingtonin GM McPhee taisi käydä myös haastateltavana mutta jostain syystä olen vakuuttunut että Sweeney/Julien kaksikolla lähdetään uuteen kauteen.
 

Koikkaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & Boston Bruins
Chiarellin potkujen jälkeen oli fiilis että tässä ollaan pelastusveneessä ja odotellaan rauhassa ripeää pelastusta että päästään takaisin allasbaariin jatkamaan kesken jääneitä bileitä. Nyt tunnelma on hiljalleen vaihtunut pelastusrenkaassa kellumiseen ja pelokkaaseen odotteluun että sattuuko ensin kohdalle tappajahai vai autiosaari.
Kumpi osui tappajahai vai autiosaari?

Don Sweeney on siis uusi GM ja alustavasti pidän tätä positiivisena uutisena.
 
"On ihan ymmärrettävää, että tämmöisenä rokulipäivänä sieltä ei ketään saa kiinni." - Esa Honkalehto (6.5.2016)
"Olemme uhri, emme tämän tarinan konna." - Esa Honkalehto (25.5.2016)

Pica

Jäsen
Hieno homma että asia ratkesi. Entinen Bruinsin huippupakki Don Sweeney on perinteiden kannattaja eli Bostonissa tullaan edelleen näkemään fanien arvostamaa fyysistä ja vauhdikasta peliä. Toivottavasti ei jakele NTC/NMC sopimusklausuuleja samaan tahtiin kuin Chiarelli. Ruori käteen ja täyttä höyryä eteenpäin Sweeney!

Kumpi osui tappajahai vai autiosaari?

Don Sweeney on siis uusi GM ja alustavasti pidän tätä positiivisena uutisena.
Nyt tuntuu että autiosaarelle päästiin ja palmujen katveesta vaikuttaisi pilkistävän terassin kulma. Seuraava mielenkiintoinen päätös onkin päävalmentaja ja uskon että Julien saa jatkaa siinä hommassa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy