Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Sauna päällä, siipiä uunissa ja parin viikon talvilomakin alkoi. Sattumalta ajoitettu tähän hetkeen. Syystä. Saa perkele keskittyä täysillä asiaan. :)

Torontoa joutui betsaamaan, melkoisia ajatuksia, mutta omiin numeroihin on uskottava.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ekan pelin perusteella näyttää huonolta Bostonin kannalta. Loistava esitys tänään Torontolta, onneksi olkoon ekasta kiinnityksestä!

Pastrnak oli kyllä laiska paska ja Bruins oli muutenkin tosi vaisu alkua lukuunottamatta. Ei voi muutakuin parantaa.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Missään kohtaa ei ollut ensimmäisen kympin jälkeen sellainen fiilis, että Boston voittaisi. Täysin Toronton peli tällaisessa paikassa, kun pitäisi iskeä. Ei tosiaan hyvältä näytä...
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Näyttäisi nousevan seinä Bruinsin eteen heti ekalla kierroksella. Toronto luisteli Bostonilta jalat alta eikä päästänyt Bostonia paikoille lainkaan. Yksi maali tuli yv:llä mutta se ei kuvaa muuta.
 
Hyvin toimiva avanne on paljon parempi kuin huonosti toimiva peräsuoli - Ylen aamutohtori 11.3.2015

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
Muzzinin hankinta puolustukseen korjasi paljon Leafsin suurinta heikkoutta. Ei siksi, että Muzzin olisi mikään jeesuspakki, mutta hän on riittävän hyvä pelaamaan top4ssa kannusta ja kantaa heikomman kaverin mukana. Eli hyvä, klassinen kolmospakki.
Perusjargon "en mä näistä mitään ymmärrä", mut mieleen on jääny parin vuoden takainen analyysi siitä, miten Doughty pystyi tekemään niin loistavaa tulosta ylöspäin, kun Muzzin oli siinä vierellä. Tällä ajatuksella Muzzin tehnee myös paremmista vielä parempia, eikä vain kanna heikompia.
 

astraljava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Jyp
Pastrnak oli kyllä laiska paska ja Bruins oli muutenkin tosi vaisu alkua lukuunottamatta. Ei voi muutakuin parantaa.
Vähän luulen etten ehdi katella matsia jälkilähetyksenä, joten kyselen nähneiltä että oliko Pasta yhtä flegu kuin runkosarjan loppupuolella? Välillä näytti nimittäin siltä että tyyppi oli tullut lähinnä katuhöntsäilemään.
 
Peli oli oikeastaan samankaltainen kuin aikaisemmatkin pelit Torontoa vastaan viimeisen parin vuoden ajalta. Boston hallitsee (ainakin näennäisesti) ja Toronto iskee nopeiden vastahyökkäyksien voimalla. Pelin luonne ei yllättänyt millään tavalla.

Charlie Coyle pelasi mielestäni ehkä parhaan pelinsä Bruinssin riveissä. Sai 3-4 hyvää maalipaikkaa, mutta ei palkintoa. Chara oli kyllä aika heikolla jalalla liikenteessä puolustuksessa ja DeBrusk tuntui jännittävän peliä aika tavalla, ainakin sen kaltaista pomputtelua tuntui hänen pelinsä olevan. Raski hävisi oman taistelunsa Andersenia vastaan ja valmennus saakin nyt miettiä kokeillaanko Halakkia seuraavassa pelissä. Uskon, että Rask aloittaa kuitenkin seuraavan pelin ja tuloksesta riippuen Halak saattaa pelata Torontossa.

Ei tästä pidä mielestäni Bruinssin seuraajana ihan hirveän huolissaan vielä olla.
 
"Lämsä, Lämsä, jumalauta saat pataan vielä. V***n pelle, hei. Lämsä hei, sä oot ihan v***n mieshuora s*****a. Ota Hjallikselta poskeen, v***u. V***u mikä jätkä hei. Lämsä, sä oot ihan poika vielä v***u hei.. Lämsä, sä oot aivan pelle" - Raimo "Raivo" Summanen 2013

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Oli kyllä viime yönä heikointa Bruinsia, mitä olen viimeisten muutaman vuoden aikana Leafsia vastaan nähnyt. Karmeita harhasyöttöjä ja kiekonmenetyksiä tuli heille ihan jatkuvasti. Rask ei ollut ehkä maaleissa ihan parhaimmillaan, mutta otti toisaalta myös muutaman ihan maagisen kopin eli ilman häntä lukemat olisivat voineet olla vielä rumemmat. En usko, että tuon esityksen jälkeen vielä Halakia nähdään. Ylivoimalla Boston oli vaarallinen ja jäähyboksista pitää kyllä pysyä pois tulevissa peleissä.

Vaikutti muuten vähän siltä, että Chara on nyt hidastunut siihen pisteeseen ettei enää pysty heikkoa luistelua edes ulottuvuudella paikkaamaan, tai sitten hänellä oli vaan syystä tai toisesta jalat tavallistakin enemmän tukossa. Etenkin Kapanen käytti Charaa pujottelukeppinä useampaan otteeseen. Oli myös hupaisaa nähdä Charan purnaavan tuomareille päivänselvästä estämisjäähystään. Kaipa hän on tottunut siihen, että yleensä pääsee noista kuin koira veräjästä.

Leafsin esitys ei ollut sekään mitenkään järisyttävän hyvä, mutta järkevän vieraspelin pelasivat kokonaisuutena ja kiitos Bostonin vaisuuden voitto ei oikeastaan missään vaiheessa ollut 2-1 -maalin jälkeen uhattuna. Andersen oli erittäin varma, eikä voinut Bergeronin maalille mitään. Ykköskenttä voitti oman matchuppinsa Bergeroneja vastaan 2-0 ja lisäksi Marner teki AV-maalin rankkarista, joten voipi olla, että Cassidy miettii lauantaille hieman erilaista peluutusta. Se, mitä Leafsilta tänä vuonna löytyy viimevuotista enemmän on materiaalin laajuus. Viime vuonna Bostonille riitti kotipeleissä peluuttaa Bergeronia Matthewsia vastaan, mutta nyt siellä on kaksi huippukenttää pimennettäväksi. Nähtäväksi jää, onko tuo ero ratkaiseva tekijä tippumisen ja jatkoonmenon välillä, mutta ensimmäinen pallo on nyt joka tapauksessa napattu ja TD Gardenissa ei ole enää pakko voittaa yhtäkään peliä (paitsi kotipelejä häviämällä toki).
 

Knap

Jäsen
Ensimmäisen pelin osalta koosteiden varassa, G2 sitten täysillä jo mukana. Mutta en lähtisi vetämään nyt mitään johtopäätöksiä yhdestä pelistä, olen oikeastaan melko huoleton tilanteesta vielä, sarjan katkaiseminen vaatii neljä voittoa, silloin on myös vara ohipeleille.

Käsittämättömän huolimatonta pelaamista Bruinssilta, viivaa ei tilkitty yhtään kiinni ja Leafs pääsi jatkuvasti läpi tai ylivoimahyökkäyksiin. Noissa tilanteissa näkyy sitten se nopeusero, mikä on Toronton puolella, mutta huolellisemmalla pelillä tuon voi korvata. Toronto osasi pysyä poissa boxista melko hyvin, YV% kuitenkin ihan kunnossa Bruinssilla, niin mikäli Leafs meinaa voittamista jatkaa, niin tietävät ainakin ensimmäisen ottelun perusteella, mihin täytyy pystyä. Mutta noin kokonaisuudessaan, oli Bruinssillakin paikkoja, joten ei tämä siitä jäänyt kiinni. Silloin pitää olla huolissaan, jos niitä paikkojakaan ei olisi.
 
KalPa, Brad Marchand #63

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Olipa vaisu peli noin poffitunnelmaltaan. Ei kärhämiä eikä muutenkaan jaksanut oikein sytyttää to-pe yön tapaan. Bostonin kannalta rohkaisevaa että kahden erän aika minkä jaksoin katsella joukkue pääsi paikkoihin ja sai kiekkoja maalille. Toisaalta ei näyttänyt olevan yhtään syncissä ajatukset pelaajilla välistä ja etäisyydet,positiot ja syötöt oli päin helvettiä. Siitähän se oma pääkin pääsi vuotamaan ja Sensmäisesti puhkottiin pitkillä passeilla. Pasta oli ihan paska, niihin kahteen erään minkä katselin ei näkynyt ollenkaan kentällä, ennen loukkiaan oli peleissä tsunamin lailla vastustamattomasti vyöryvä kiekkoaalto. Mielestäni Coyle ja Krejci olivat Bruinsin parhaat pelaajat ja etenkin Coylella oli loistavia paikkoja pamauttaa pörsä tai parikin. Vaadin Backesin kentälle seuraavaan otteluun, jos ei muuta niin saadaan parit logoon rannarit sektorin ulkopuolelta, mutta taklauksia ja tunnetta sitäkin enemmän, ei tollasta sählyä jaksa kovin montaa peliä katsella.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Kommentista päätellen ensimmäiset NHL poffit mitä seuraat?
No onpas taas pätemistä. Bostonin sysipaskan esityksen nyt erottaisi vaikka katsoisi jääkiekkoa ensimmäistä kertaa elämässään.

Ja on näitä pelejä seurattu vähän pidempään vaikka ei NHL-pleijareita tässä laajuudessa ole kovin kauan edes ole ollut mahdollista seurata pl. joku NHL Game Pass joka ei itsellä ole koskaan ylittänyt ostokynnystä. Eka tarkemmin seurattu SC-finaali oli Pens - North Stars 1991. Olitko jo syntynyt?

Nyt tulee Viaplayn myötä katsottua varmaan pääosa peleistä seuraavana päivänä kun olen pidemmällä sairaslomalla leikkauksen jäljiltä.

Joka tapauksessa paljon saa Bruins parantaa jos aikovat Toronton kellistää.

Veikkaan 4-1 sarjaa Leafsille.
 
Hyvin toimiva avanne on paljon parempi kuin huonosti toimiva peräsuoli - Ylen aamutohtori 11.3.2015

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Krejcillä on nykyään vaimo ja lapsia, ei nykyään enää jouda kesäisin laukomaan sataa kiekkoa per päivä vanerilta. Vielä 5 vuotta sitten olisi kääntänyt ottelun Bruinsille, mutta näin vuonna 2019 oli vaan päivä toimistolla. Ihan hyvä päivä, muttei enää tuloksekas. Ei noilla ketjukavereilla riitä maalipaikkojen luominen.

Raskia on jo ennätetty, mutta hän nyt torjuikin pari läpiajoa. Joskus Bruinsilla oli joukkue, joka saattoi pelata pudotuspelisarjan antamatta edes ylivoimahyökkäystä. Se oli niitä aikoja, kun Rask oli fanienkin mielestä hyvä maalivahti.

Mitchell Marner on Pavel Datsyukin pää MSLn kropassa. Kaveri saattaa karvata kolme kertaa vaihdossa kiekon hyökkäysalueella vastustajalta, eikä kukaan edes kiinnitä huomiota. Maksaisin neljä ykköstä ja 13 miljoonan vuosipalkan. Peluuttaisin keskellä.

Jos haluat tietää, miksi seurat ovat nykyään valmiita maksamaan laukaisutalentista suurehkoilta tuntuvia summia, katso sarjan jatko-osat. Kuinka uusi NHL pesee vanhan, minne on peli menossa, miksi 5vs5-pelin maalimäärät ovat kasvaneet. Seuraavan voi skipata, sen Bruins kairaa järkyttävällä työmäärällä kotio. Saattaa jäädä ainoaksi, jos ei sitten voita veitsi kurkulla kolmatta ja viimeistä kotiotteluaan.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Tavaresin ketju vei Bergeronin ketjua, jopa niin pahasti, että joutui Cassidy rupea peluuttamaan tätä muita ketjuja vastaan ja Babcock yritti lyödä Tavaresin ketjua nimenomaan Bergeronin ketjua vastaan. Huikea esitys akselilta Tavares-Marner. Matthews oli ihan unessa vaikka sai valtaosan pelistä pelata Bruinsin muita ketjuja vastaan kuin tätä Bergeronin ketjua, pari hyvää suoritusta Matthewsilta siinä se. Hyvältä näyttää Toronton kannalta, mutta voimasuhteet tuppaavat heittelemään sarjojen sisällä välillä voimakkaastikin.

Mikäs on Backesin tilanne? Viihteen puolesta tuota ikitaistelijaa jolla on lyhyt sytytyslanka niin kyllä tarvitaan.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Pastrnak täällä onkin jo asianmukaisesti haukuttu, mutta Debrusk ansaitsee vähän enemmän sontaa. Minusta kentän huonoin pelaaja pitkän osan ottelua, käsittämättömiä kiekonmenetyksiä ja nukahduksia, sekä jotenkin ponnetonta menoa yleisestikin. Kruununa tietysti tuo rankkariin johtanut sohellus. Loppukeväästä nähtiin Jakelta sen verran laadukkaita otteita, ja viime playoffit olivat vahvat, niin ei todellakaan sitä mitä oli odotuksissa. Onneksi sentään hiukan paransi ottelun loppua kohti, koska alkupuoliskon tuntui siltä, että Krejci ja Kuhlman saavat pelata koko ajan alivoimalla, kun kolmas kaveri ei paineista kiekottomana yhtään ja kiekon saadessaan antaa sen yhdeksänkymmentäprosenttisesti vastustajalle.

Kaikki kunnia Leafsille, Marner oli Marner ja Andersenilla tällä kertaa koppi tarttui loistavasti, mutta kyllähän Bruins hävisi tämän pelin ihan itse. Jos kummassakin kärkiketjussa on mukana vapaamatkustaja niin turha odottaa 5v5-maaleja.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Tavaresin ketju vei Bergeronin ketjua, jopa niin pahasti, että joutui Cassidy rupea peluuttamaan tätä muita ketjuja vastaan ja Babcock yritti lyödä Tavaresin ketjua nimenomaan Bergeronin ketjua vastaan.
Johtui Cassidyn peluutus kyllä siitä, että Bruins oli häviöllä ja tarvitsi maalin. Bruisissa on sellainen tilanne, että tosipelien pakkotilanteissa siellä on tasan yksi kenttä, joka saattaa tehdä maalin.

Jos Cassidy hakee ensi pelin alusta saakka Bergeronille helpompia minuutteja, niin ostan tuon väitteesi, mutta nyt se oli vaan toimintaa, jota on nähty pitkin kautta tappioasemassa.

Backesin tilanne on semmoinen, ettei enää riitä näihin peleihin. Ei ainakaan ennen kuin tempo hyytyy.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Kyllähän nuo lukemat omasta mielestäni Torontoa mairittelevat. Bostonilla oli aika paljon todella hyviä paikkoja, en sitten tiedä oliko viimeistelyssä parantamisen varaa, mutta ainakin Andersen otti aika kovia koppeja jatkuvalla syötöllä. Marnerilta uskomatton hyvä peli, Tavares tuli siinä vähän siivellä ja myös Kapanen oli aika hyvä tänään. Neutraalina kuitenkin vaikutti siltä, että Boston hallitsi vähän enemmän ja Toronton paikat tulivat aika pitkälti noista läpiajoista. Saa nähdä mimmoisella taktiikalla Bruins tulee seuraavaan peliin, mutta tästä pelistä pitkälti sulka Andersenin, Marnerin ja Babcockin hattuihin.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Ihmeellisen vaisu esitys kotikaukalossa Bruinsilta. Mitä näistä joukkueiden edellisistä sarjoista on jäänut mieleen, niin se on ollut Leafs, joka haistelee ensimmäisen pelin tunnelmaa. Joskus näinkin päin, mutta tätä en olisi odottanut Bostonilta.

Varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä Bruins antoi tuhottoman monta ylivoimahyökkäystä (mm. kolme läpiajoa!!!) Leafsille, eikä vastaavaan todellakaan ole tottunut. Julienin kultavuosina tuossa olisi kevyesti ollut seitsemän pelin sarjan annetut ylivoimahyökkäykset. Ja iso osa noista tuli ihan tasatilanteessa, eikä johtunut Bostonin riskinotosta takaa-ajoasemassa.

Marnerin rankkarimaalin jälkeen Bruinsilla ja ennen kaikkea Coylella oli useampikin paikka tasoittaa peli, mutta heikko viimeistely maksoi. Kyllähän Coylen olisi paikoistaan pitänyt ainakin yksi käyttää. Samaten Raskin olisi pitänyt pysäyttää Nylanderin läpiajo, koska ratkaisu oli varsin köyhä. Sanoisin, että tuossa oli pelin suurin kulminaatiopiste. Toki Rask taisi seuraavassa vaihdossa nollata Tavaresin läpiajossa, mutta silloin Leafs oli jo kahden maalin karkumatkalla.

Sarjan ensimmäiseen peliin ei kannata kauheasti ylireagoida. Leafsillä tosin on jo nyt kasassa se, mitä se lähti kahdesta Bostonin pelistä hakemaan. Nyt olisi hyvä paikka suht matalilla paineilla lähteä hakemaan toista ryöstöä vieraskaukalossa ja laittaa Bruins todella tukalaan tilanteeseen. Toisaalta vaarana on, että seuraava peli onkin sitten Leafsin osalta ohipeli ja Bruins ottaa selvän voiton viime yönä heikosti pelanneiden tähtiensä johdolla.

@larzzon on ainakin löytänyt kevätkunnon ja hämmentää analyyseillään kuin Brad Marchand kaukalossa tai somessa konsanaan. Jos sama tarttuu Bruins-tähtiin, tästä tulee huikea sarja.

Edit. Mainitaan nyt vielä, että Gardinerin ja Dermottin tervehtyminen edes jonkinlaiseen pelikuntoon on Leafsin kannalta todella iso asia. Kolmospariin on luottoa aivan toisella tavalla, kun kyseinen kaksikko on askissa. Virheitä toki tulee molemmille, mutta Gardiner ja Dermott mahdollistavat myös pelin kääntämisen ihan toiseen tapaan kuin marincininit ja ozhiganovit.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Hämmästyttävä rankkari Marnerilta tuohon paikkaan. Heti sarjan kovimpia joukkueita vastassa, ainoastaan Tampaa pidän Bruinsia vaarallisempana ja sieltä sitten ensimmäinen kiinnitys vahvalla pelillä. Lähtisikö se nyt tänä vuonna sitten vierimään oikeaan suuntaan..
 
Est Sularus oth Mithas

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Hyvä peli Torontolta. Jatkossa jäähyboksista pakko pysyä poissa. 5 vs 5 peli oli kontrollissa mikä oli todellinen yllätys. En tiedä johtuuko allekirjoittaneesta, mutta tuntuu, että Bostonin maalipaikat TD Gardenissa tulee Torontoa vastaan aina harmittomista heitoista maalille, minkä jälkeen kiekko ottaa kimmokkeen Toronton puolustajista ja alkaa pomppiaan maalin edessä ja paniikki on valmis. Toronton selvästi yritti hyödyntää nopeuttaan roiskimalla kiekkoa vain Bostonin pakkien selustaan ja siitä sitten yrittämällä ehtiä kiekkoon ensimmäisenä. Eilen toimi loistavasti, kun Bruinsin pakit ei kyllä ole mitään nopeimpia luistimilla verrattuna Leafsin hyökkääjiin. Lauantaina saa katsoa pelin onneksi ilman suurimpia paineita. Leafs näytti miten Boston kaadetaan TD Gardenissa eikä splitti näistä Bostonin kotipeleistä ole todellakaan huono.

Matthews oli ihan unessa vaikka sai valtaosan pelistä pelata Bruinsin muita ketjuja vastaan kuin tätä Bergeronin ketjua, pari hyvää suoritusta Matthewsilta siinä se.
Tähän pakko tarttua. Matthews pelasi mielestäni todella hyvän pelin ja oli pienestä kiinni, ettei se näkynyt tulostaululla. Yksi sisätolppa ja yhden paikan toisen erän lopussa Rask pelasti varpaillaan. Etenkin puolustuspäässä hoiti homman loistavasti ja Matthewsin kenttä sai jatkuvasti painetta Bruinsin puolustuspäädyssä. Samalla tavalla kun jatkaa niin hyvä tulee ja rupee tolpat kimpoamaan sisään.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Tähän pakko tarttua. Matthews pelasi mielestäni todella hyvän pelin ja oli pienestä kiinni, ettei se näkynyt tulostaululla. Yksi sisätolppa ja yhden paikan toisen erän lopussa Rask pelasti varpaillaan. Etenkin puolustuspäässä hoiti homman loistavasti ja Matthewsin kenttä sai jatkuvasti painetta Bruinsin puolustuspäädyssä. Samalla tavalla kun jatkaa niin hyvä tulee ja rupee tolpat kimpoamaan sisään.
Puolustussuuntaan pelasi varmaan ihan mallikkaasti, mutta eihän tuo hyökkäyspäässä juurikaan näkynyt. Kerran kiekko tolppaa aika vaarattoman näköisestä paikasta, hyvin haki vedon Charan jaloista, mutta kiekko otti hieman Charan jalkaan ja siitä tulikin vielä vaarallisempi. Sitten tuo haasto ylivoimalla mistä pelasi itsensä maalipaikkaan. Mutta siinäpä nuo melkeen oli. Kuten selostajakin totesi myös itse olisin odottanut enemmän, mutta joukkue voitti niin nyt tuo riitti. Tavaras-Marner oli se Toronton syömähammas tuossa pelissä, huikeaa peliä tuolta kaksikolta. Muzzin on kyllä todella tärkeä kaveri Leafsille tuossa alakerrassa.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Puolustussuuntaan pelasi varmaan ihan mallikkaasti, mutta eihän tuo hyökkäyspäässä juurikaan näkynyt. Kerran kiekko tolppaa aika vaarattoman näköisestä paikasta, hyvin haki vedon Charan jaloista, mutta kiekko otti hieman Charan jalkaan ja siitä tulikin vielä vaarallisempi. Sitten tuo haasto ylivoimalla mistä pelasi itsensä maalipaikkaan. Mutta siinäpä nuo melkeen oli.
Unohin tuon ylivoimalla tulleen haaston. Tarkoitin tuolla Raskin torjunnalla toisen erän loppuun tullutta 3-1 hyökkäystä, missä Kapanen syötti Matthewsille ja en tiedä olisiko kiekko kerennyt ajoissa maaliin jos olisi mennyt. Joten kyllä siellä niitä paikkoja näköjään oli. Mutta kyllä niiden kiekkojen pitää jatkossa mennä maali, lupauksia herättävä esitys kuitenkin.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
#11
Noniinnoniin. Ensimmäinen peli meni ja on aika kääntää katseet seuraavaan.

Bruinsin on:

1. Lobattava liigaa viheltämään enemmän jäähyjä. Tämä on täysin päinvastoin kuin ennen, jolloin Bruins on halunnut peleihin tuomareita, jotka pitävät pillin taskussa.

Koska tilanne on Jacobsille uusi, suosittelen soittamaan Leonsikselle ja/tai Burklelle. Heillä on vuosien kokemus siitä, miten pudotuspeliotteluissa pelataan erikoistilannetta toisen perään.

2. Pelattava hitaasti. Leafsilla on paitsi ylivertainen jalkanopeus, myös ylivertainen pelinopeus. Pelinopeus johtuu lähinnä siitä, että Leafsin pelissä on hyvä rakenne ja paljon sovittuja pelejä. Pelaajille on katsomattakin selvää, missä muut ovat, kunhan vaan ovat oikeassa paikassa. Jalkanopeus ja pelinopeus yhteensä on jotain, mihin Bruinsin rosteri ja valmennus ei pysty vastaamaan, siksi peli on tapettava täysin. Hitaita lähtöjä, prosenttipelejä, kiekkoa laitaan, painitaan. Otetaan kaikki katkot jotka tulevat ja saadaan. Venytetään torikokouksilla ja nokkapokalla. Tähdätään kolmeen tuntiin.

3. Auttaisi myös, jos sadan pisteen Marchand ja Selke Bergeron eivät ottaisi niin selkeästi pataan Leafsin ykköspyssyltä ja sen hyväpalkkaiselta aseenkantajalta.

Bruins voittaa kakkosen. Yli kolmella maalilla, jos on tarpeeksi hyvä kerroin.
 
Tutkija. Humanistinen kiekkoteoria, kasvutarinoiden koulukunta.

bftw

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thiem
Toista kevättä putkeen pitää kysyä, että onko joku nähnyt 11 millin Mattia?
Et varmaan ainakaan sinä, kun et otteluseurannan perusteella ees kattonut peliä?

Vähän tuntui Leafsilla olevan sama fiilis kuin mulla. Yks voitto Bostonista oli tosi hyvä saavutus. Tuomareista en enää sano mitään, ehkä huomenna sitten. Toivottavasti Kadri selviää kahdella pelillä.
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Et varmaan ainakaan sinä, kun et otteluseurannan perusteella ees kattonut peliä?

Vähän tuntui Leafsilla olevan sama fiilis kuin mulla. Yks voitto Bostonista oli tosi hyvä saavutus. Tuomareista en enää sano mitään, ehkä huomenna sitten. Toivottavasti Kadri selviää kahdella pelillä.
Katsoin edellisen pelin ja tästä mitä nyt ehdin katsomaan, puolitoista erää? Matthews on ollut näkymätön paskasäkki kaksi kevättä putkeen, ei kai siinä ole mitään väiteltävää? Kahdeksan peliä ja 1+1 kertoo olennaisen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy