Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Boston Bruins (2.) – St. Louis Blues (3.), Stanley Cup-finaalit 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana KupittaanVelho, 23.05.2019 klo 13.36.

 1. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Kaveri hei, se on 03.15
   
 2. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Sain muuten aamulla pojalta viestin, että finaaleissa game #7 on kotijoukkueille 12-4. Vahvoilla on Bruins, tosi vahvoilla. Tähän kun vielä lisää sen, että Bluesin maaliero on jopa reippaasti miinuksella ja harvoin negatiivisen maalieron omaava joukkue on Cupin vienyt. Joten, jos ette usko mua, uskokaa tilastoja.

  Bruins vie!
   
 3. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Viimeksi mentiin jo lähelle 3:25, mutta taisi tarkka olla 3:23 tai 3:24 tienoilla. Sekunteja en muista, mutta noin 3:20 alettiin hoilaamaan kansallislaulua otteluseurannasta päätellen.
   
 4. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Tunne Bruinsin voitosta on jostain syystä vahvistunut tässä päivän aikana. Ja tunne edellä tässä mennään näin seiskapelin alla. Turhat analyysit voi heittää romukoppaan. Tänään voittaa se, kumpi uskaltaa olla rohkeampi (=aloitteellisempi).

  Blues on kyllä ollut hyvä vierasjoukkue ja ehkä hieman edellä Bruinsia 5-5 pelaamisessa. Ja tänään luulen, että dumarit jättää ennemmin viheltämätä kuin viheltävät. Tuntuu se seiskapeli niidenkin puserossa. Tämä taas tulee sopimaan Bluesille kuin Conn Smythe Raskin takan päälle. Ja ne paineet, niitä kuitenkin on, ne on nyt Bruinsin päädyssä kotiedun myötä. Ne pitää osata käsitellä ja muuttaa energiaksi.

  Liirumlaarumloorumhokkuspokkuspoks. Bruins!
   
 5. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Väittäisin että tässä Bruinsin kokeneen kaluston rutiini tullee avuksi.

  Lainaus:
  Niin, tätähän se loppupeleissä on. :D Go Bruins!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 6. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Se voittaa, kumpi uskaltaa pistää höyryn päälle heti alussa ja painaa väkisin ekan maalin. Bluesilla oli avaimet kädessä ja oikeastaan myös työnnettynä lukkoon, mutta paskoi housuun kotiluolassaan peruuttelemalla.
   
 7. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Blues pelasi tammikuun 7. päivästä eteenpäin runkosarjassa vieraissa saldolla 15-6-5 ja pudotuspeleissä pelannut vieraissa saldolla 9-3. Toi on niin vahvaa vieraspelaamista, että sillä kuuluukin olla siinä tilanteessa missä toi joukkue on. Yksi voitto vielä ja se pääsee tasoihin eniten vierasvoittoja ottaneena joukkueena pudotuspeleissä yhdessä Devilsien, Kingsien, Capsien ja Flamesin kanssa. Noista muuten Flames on ainoa joukkue, joka ei voittanut mestaruutta 10 vierasvoitolla. Vittu, näyttää pahalta toi tilasto.

  Boston on ollut näissä seiskapeleissä kotonaan suhteellisen hyvä saldolla 14-8 ja Bluesin vastaava vierassaldo on 4-6.

  Charasta muuten tulee historian eniten game #7 pelejä pelannut pelaaja ensi yönä, kun pelaa 14 seiskapelinsä. Tilastot hänellä seiskapeleistä on 6-7. Nyt jos koskaan, nyt jos vittu koskaan, olisi tärkeää tasoittaa toi tilasto ja muuttaa se lukuihin 7-7. Mutta onnea nyt kuitenkin ennätyksestä.

  Nyt mietintämyssy sivuun ja unilakki päähän, jotta jaksaa olla yöllä virkeä. Yöllä jätkät ratkotaan mestaruuksia!
   
  auvo11 ja Turha Kaukalo tykkäävät tästä.
 8. Plager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St.Louis Blues
  Noniin! Kutospelin pettymys on hiljalleen selätetty ja katseet käännetty kohti sarjan ja mestaruuden ratkaisevaa game7. Tyypillisesti olisi pelko hiipinyt jo puseroon, mutta usko tämän kauden nuottijoukkueeseen on vahva ja uskon, että kausi saa arvoisensa päätöksen Bluesin voittaessa Bruinsin kotiluolassa. Avaimena Bluesin voitolle näen Winningtonin palaamisen omalle hyvällle tasolleen, turhien jäähyjen jättämisen vastustajalle ja RORin esimerkin tarttumisen muihin hyökkäyksen avainpelaajiin.

  Tästä parista voinee tässä vaiheessa kautta sanoa, että oikeat joukkueet sieltä finaaleista itsensä löysivät. Toivottavasti tänään nähdään molempien joukkueiden ja yksilöiden kauden paras peli, joka päättyy Gloriaan!
   
  Metro4ever ja Deko tykkäävät tästä.
 9. Finlandi_36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Itse nyt päätän herätä kerran kaudessa keskellä aamuyötä NHL-peliin niin ettei jompana kumpana joukkueena ole Colorado Avalanche. Uskon että Bruins vie paremman maalivahtien, ja laajemman tuloksenteko-osaston takia. Toivon kuitenkin Bluesin voittoon.
   
 10. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Tuskin siellä gloria soi, vaikka voittaisivatkin. Ja toivottavasti ei soikaan, kun on niin kamala renkutus.
   
 11. steierwrass Jäsen

  Näyttääkö joku sivusto maalivahtien "quality start" -tilastoa pleijareista? Mietin tuota Raskin lukemaa, että kuinka lähelle 100% mennään vaiko jopa ihan tasan sinne. Kauas ei ainakaan jäädä.
   
 12. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Itselle aika sama vaikka Blues veisi, mutta tuo playoffsien alun veikkaus tällä palstalla toisi reilut 100 euroa Bruinsin voittaessa, joten siksi toivon karhuille voittoa.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  2019 NHL Stanley Cup Playoffs Goalie Statistics | Hockey-Reference.com

  Hockey-Reference näyttää. Raskilla quality startteja 82,6% kaikista aloituksista.
   
 14. Plager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St.Louis Blues
  Edmundson & Barbashev in <-> Bortuzzo & Thomas out. Jaa-a saas nähdä, toivoa sopii että varsinkin Edmundson olisi löytänyt hyvän päivän vireensä poppareilla ollessaan. Thomas sinällään ihan ymmärrettävää, että on ulkona, eiköhän siellä loukki vaivaa pelaamista.
   
 15. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Huh huh, voisiko herkullisempaa enää olla, stanley cup katkolla ja g7!
  Miten tässä malttaa nukkua ollenkaan!

  Jotenkin se fiilis, että nähdään sarjan intensiivisin peli ja vasta jatkoilla ratkeaa. Bluesin wagonissa mennään!

  Nostaako Blues fyysisen pelin uuteen uomaan?
   
 16. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Jännä nähdä, kuka on se oikealla pelaava leftin pakki, jonka kiekonmenetykseen Stanley Cup -finaali ratkeaa.

  Dunn, Gunnarsson, Edmundson -kolmikosta joku.

  Bouwmeester tuskin, kun pelaa lähes aina lukittuna vasemmalla Paraykon kanssa.
   
 17. Grainger Jäsen

  Montreal Canadiensin kannattaja toivomassa kannua Boston Bruinsille, erikoiseen tilanteeseen on ajauduttu.

  Edelleen samat perustelut kuin pudotuspelien alkaessa: Tuukka Rask ja yksi Jatkoajan parhaista kannattajaryhmistä.
   
  astraljava tykkää tästä.
 18. Kyle Jäsen

  Ennen ratkaisua on hyvä miettiä millaista kuraa Don Sweeney on saanut osakseen siitä asti kun astui kesällä 2015 Bostonin GM:n paikalle. Joka draft- ja siirtoikkunan päättymis- ja alkamispäivä, miehen siirroille ja varauksille on enemmän ja vähemmän naurettu ja pilkattu. Ei pelkästään muiden leireistä, vaan myös omat kannattajat on välillä katsoneet epäuskoisina Sweeneyn tekemisiä. Väittäisin että on kolmen eniten kuraa saaneen GM:n joukossa siltä ajalta kun on toiminut Bostonissa virassaan.
  Kieltämättä aika myllerrys Bostonissa on käynyt kun katsoo nykyistä rosteria siihen mikä se oli kun aloitti. Jos huomenna Boston juhlii Stanley Cupia niin voisi sanoa että aika täydellisen rebuildin on Sweeney suorittanut muutamassa vuodessa. Joukkueen runko on kuitenkin nuorehko ja varsinaisia ongelmasopimuksia ei oikeastaan löydy.
   
  astraljava, AllEternity & Larionov #8 tykkäävät tästä.
 19. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Niin no, Backesin sopimuksesta Bruins ei kyllä helposti eroon pääse. Sweeneyn onneksi Backes saattaa kuitenkin vetäytyä LTIR:lle viettämään aikastettuja eläkepäiviä, varsinkin jos saa tänään uralleen kruunun.

  Lainaus:
  Bruinskin ilmoittautui mukaan tähän kisaan, sillä Grzelcyk ilmeisesti korvaa Cliftonin.
   
  Henkka tykkää tästä.
 20. steierwrass Jäsen

 21. pezpe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Tietääkö kukaan näkyykö game 7 jossain ravintelissa helsingissä?
   
 22. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Jännittää. Seuraava mahdollisuus voi tulla vuoden tai 49 vuoden päästä, joten kannujuhlat tähän väliin maistuisi. Ei se auta kuin uskoa, että vuoden 2011 kaava toistuu. Ensin Suomi Bratislavassa, sitten Bruins 7. pelissä.
   
  astraljava ja KupittaanVelho tykkäävät tästä.
 23. mountainsnake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
  Lainaus:
  Eihän sääntö-suomessa ole mikään mesta enää auki koko pelin aikaa, ja viinan myyntikin loppuu siinä National Anthemin loppuhujakoilla. Sen jälkeen imetään muumilimpparia aamu ysiin asti.

  Ai perkele, vaikka Bluesin kannua toivon, niin Raskin Conn Smythe olisi upea homma kerrassaan. Historiallista!
   
 24. LostHorizon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche, Real Madrid
  Lainaus:
  Siinähän meillä on joo jännitettävää lisäksi. Go Blues!
   
 25. KupittaanVelho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boston Bruins
  Tiukka peli tulossa. Toivottavasti Bruins ymmärtää että nyt jätetään pois ne ylimääräiset syöttöhassuttelut ja kikkailut siniviivalla. Työhaalarit päälle ja nöyrällä asenteella nämä pelit voitetaan. Ei mitään hienouksia tarvita. Ennustan että voittomaali on kahden luistimen ja kolmen perseen kautta maaliin kimmonnut siniviivalaukaus.

  Nyt hetkeksi huilaamaan ja sitten lähtee! Comon’! Go B’s!