Mainos
  • Joulurauhan julistus
    Huomenna, jos Moderaattorit suovat, on meidän Jatkoajan armorikas joulupäivä; ja julistetaan siis täten yleinen joulurauha, kehottamalla kaikkia tätä palstaa asiaankuuluvalla kirjoittelulla täyttämään sekä muutoin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytymään sillä se, joka tämän rauhan rikkoo ja joulurauhaa jollakin laittomalla taikka sopimattomalla kirjoituksella häiritsee, on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen rangaistukseen, jonka Moderaattorit ja säännöt kustakin rikoksesta ja rikkomuksesta erikseen säätävät.

    Toivotamme kaikille Jatkoajan kirjoittajille sekä lukijoille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2025.

Boston Bruins (2.) – Columbus Blue Jackets (WC2), Atlantic 2. Kierros

  • 27 243
  • 89

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Panarin on kyllä kova jannu. Kakkospeli oli varmaan näiden pudotuspelien tiukinta äijävääntöä ja silti pystyy pienessä tilassa ja ajassa tekemään oikeita millintarkkoja ratkaisuja. Omasta mielestäni siinä on selvä kymmenen miljoonan dollarin kaveri, varsinkin kun todistetusti on keväisin kovaa valuuttaa. Mihin joukkueeseen ensi kaudella päätyykään, niin tulee tekemään ison parannuksen.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Hyvä matsi, tiukkaa vääntöä ja tunnetta pelissä. Nututkin olivat hereillä heti alusta.

Kiva lähteä Nationwidelle tasatilanteessa, saattaa olla aika kuuma kattila.

Panarin teki kyllä komeet byyrit, varsinkin jälkimmäinen oli millintarkka sivallus, ei onnistuisi kovin monelta tuosta kulmasta.

Alkaako brunssit väsymään? Luulisi että tiukka ohjelma ja jatkoajat rupeevat tuntumaan.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Tasainen matsi, jossa molemmilla joukkueilla oli paikkansa. Blue Jackets paransi selvästi ekaan matsiin verrattuna, ja nyt se hallitsikin ottelua paikoitellen ainakin laukausten valossa. Toisaalta Bruinsilla oli enemmän vaarallisia paikkoja. Merkille pantavaa oli, että monet Blue Jacketsin parhaimmista paikoista, myös 2-2 tasoitusmaali (Coyle) sekä jatkoaikamaaliin johtanut ylivoima (Bergeron), tulivat etenkin varsinaisella peliajalla Bruins-pelaajien henkilökohtaisista virheistä. Jatkossa vastaavaan hyväntekeväisyyteen ei ole varaa, jos joukkue haluaa mennä jatkoon.

Ottelun paras pelaaja oli mielestäni Bobrovsky. Okei, se eka maali meni ehkä aavistuksen helposti, jos kiekko ei vaihtanut matkalla suuntaa, mutta sen jälkeen hän oli todella kovassa vireeessä. Nollasi useamman kerran mm. Bergeronin ja hoiti jokusen muunkin tilanteen. Myös Rask oli erittäin hyvä.

Mielestäni Bruins hävisi omiin virheisiinsä tämän ottelun. Blue Jackets pelasi selvästi sitä ehjemmän ja huolellisemman ottelun.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Nää on juuri niitä tilanteita missä Marchand loistaa: pelikatkot. Tänäänkin hieno poikkari, kun erä oli päättynyt. Yleensä pääsee noista jostain syystä ilman jäähyjä, mutta tänään sai sentään pikku kakkosen.

Toivottavasti keskittyy jatkossakin loistamaan pelikatkoilla niin pääsee nopeasti kesälomalle hajottamaan vaikka ihan omaa omaisuuttaan.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
G2:ssa Bruins teki yllättävän paljon tyhmiä virheitä: harhasyöttöjä, kiekonmenetyksiä ja tyhmiä jäähyjä. Edellisessä sarjassa se oli Leafs, joka näihin sortui. Alkaako väsymys näkyä, kun Bruisiltakin nähdään näin paljon virheitä?

Pasrtrania kritisoidaan, mutta enemmän ihmettelisin Bergeronin esityksiä. Tsekkitaileilijan otteet tunnetusti vaihtelevat heikosta huikeaan, mutta Bergeronin pitäisi olla tasaisen varma suorittaja. Erityisesti tasakentällisin Bergeron on liian näkymätön. Ja olihan tuo toisen jatkoerän alun kakkonen aika käsittämätön teko: vaikka olisi kuinka väsynyt, Bergeroniin on saattanut luottaa, ettei ota noin tyhmää hyökkäyspään jäähyä.

Eiköhän tästäkin saada taas tiukka tasainen sarja. Todella kiinnostavaa nähdä, meneekö Columbukselta lataus yli G3:ssa sarjan siirtyessä Ohioon. Tortorellan vahvuudet tunnetusti mentaalipuolella, eli Torts kyllä haluaa joukkueen aloittavan aggressiivisesti ja aktiivisesti kotona. Se on sitten toinen kysymys, kostautuuko tuo virheinä ja aikaisina jäähyinä. Bruins kyllä osaa pelata vieraissa fanaattisen kotiyleisön edessä.
 
Tykkäsin kovasti taas siitä tyylistä, millä Boston tuli tähän matsiin. Heti alkuminuuteista lähtien kovaa, fyysistä peliä. Charan kova, mutta puhdas taklaus Riley Nashiin oli komea ja laittoi varmasti viestin perille, mitä mieltä Bostonin leirissä oltiin Krejcin taklaamisesta.

Bruins oli mielestäni taas asteen verran edellä ja loi nähdäkseni enemmän hyviä maalintekopaikkoja kuin Sinitakit. Voitto karisi typeriin jäähyihin (Berge mitä v?), ylivoiman tehottomuuteen ja harhasyöttöihin. Väsymys saattaa olla yksi syy miksi näitä aivopieruja tuli pelissä enemmän, kuin suunnilleen koko Toronto-sarjassa yhteensä. Bergeron-Marchand akseli ei ole tällä hetkellä lähelläkään parasta virettään, eikä satunnaisesti ketjussa piipahtanut Pastrnakkikaan saa oikeastaan mitään aikaan. Krejcikin tuntui olevan aika höntsä-mentaliteetilla liikenteessä pahempaa loukkaantumista varoen. Kunniaa täytyy antaa vastustajalle, joka pelasi hyvän pelin. Bobrovsky on kyllä todella kovassa vireessä ja onhan tuo Pannarikin aikas hyvä ukko..

En kuitenkaan jatkon kannalta nää ihan kauheasti huolenaiheita, sillä paikoille kyllä taas päästiin. Parin päivän lepo tulee varmasti tarpeen kokeneelle joukkueelle (ja myös allekirjoittaneelle :D nämä joka toinen yö muutamaksi tunniksi tv:n ääreen heräämiset ja varsinkin ylimääräiset jatkoajat vaatii kyllä veronsa). Olisi ollut kyllä huomattavasti paremmat lähtökohdat lähteä toisen voiton jälkeen Ohioon, mutta ei voi mitään. Jää nähtäväksi nähdäänkö seuraavassa pelissä Backesia, tai Kuhlmania. Yksi tekijä mikä voi tulla kysymykseen, jos Krejcin loukkaantuminen pahenee on Jack Studnicka. 20v rightin sentteri, varattu tokalla kierroksella 2017, pelasi tämän kauden OHL:ää yht 71 peliä 94 pistettä. Ehti OHL-kauden päätyttyä tulemaan Bruinssin farmiin playoffeihin ja neljässä pelissä syntyi 1+1. Tämä kaveri oli raporttien mukaan viime syksynä aika lähellä napata jopa paikka ylhäältä. Providence Bruinssin pelit päättyivät tämän kauden osalta juuri. Oisko tässä sitä "xfactoria" tuomaan vähän jotain uutta tuohon suht väsyneeseen ja loukkaantuneeseen kokoonpanoon? Vastaavaa nähtiin 16-17 playoffeissa, kun Charlie McAvoy teki NHL-debyyttinsä suoraan playoffeissa. Tuohon vaikuttivat silloin osittain Krugin ja Carlon poissaolot.

Joka tapauksessa hyvä sarja tulossa (ja menossa jo)!
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Merkille pantavaa oli, että monet Blue Jacketsin parhaimmista paikoista, myös 2-2 tasoitusmaali (Coyle) sekä jatkoaikamaaliin johtanut ylivoima (Bergeron), tulivat etenkin varsinaisella peliajalla Bruins-pelaajien henkilökohtaisista virheistä. Jatkossa vastaavaan hyväntekeväisyyteen ei ole varaa, jos joukkue haluaa mennä jatkoon.

Ja Charan äärimmäisen luokaton purku johti ensimmäiseen Columbuksen maaliin, ja saman pelaajan tunaroima jäähy oli Bruinsin osa tuota tasoitusmaalin tasavajaata. Liikaa hölmöiltiin.

Pasrtrania kritisoidaan, mutta enemmän ihmettelisin Bergeronin esityksiä. Tsekkitaileilijan otteet tunnetusti vaihtelevat heikosta huikeaan, mutta Bergeronin pitäisi olla tasaisen varma suorittaja. Erityisesti tasakentällisin Bergeron on liian näkymätön. Ja olihan tuo toisen jatkoerän alun kakkonen aika käsittämätön teko: vaikka olisi kuinka väsynyt, Bergeroniin on saattanut luottaa, ettei ota noin tyhmää hyökkäyspään jäähyä.

Bergeron on silmätestillä ollut niin totaaliklesana koko playoffit ettei tuota viitsi ihmetellä, eikä se mitään hyödytä kun ei sille mitään voi. Joskus runkosarjan lopullahan Bergy loukkasi jalkaansa, tuon jälkeen liike ei ole ollut lähelläkään normaalia, on vetänyt usein alimittaista vaihtoa ketjuunsa nähden ja vaihdon venyessä ei potku kanna enää ollenkaan. Myöskään legendaariseen puskista tulevaan hätäspurttiin, jolla paikataan ylivoimahyökkäykset tarvittaessa vaikka pakin osalta, ei tunnu löytyvän vaihdetta.

Tästä olen vähemmän varma, mutta epäilen että myös yläkropassa löytyy jotain isompaa - en enää muista missä pelissä tuli jotain osumaa, ja tuon jälkeen on alkanut selkeissä vetopaikoissa vielä siirtää (Bergeronhan ei normaalisti ole kovin pass first -henkinen noin sentteriksi) ja vetoon päätyessään laukoo minne sattuu. Onneksi ylivoima on ollut pääsääntöisesti tehokasta siitä huolimatta, että maailman paras bumper-pelaaja ei saa laukauksiaan verkkoon.

Todennäköisesti saadaan kauden päättyessä tiedoksi joku aika räväkkä loukkaantumiscocktail.

Tosin olen alkanut taipua myös Pastan kannalta siihen, että kritisointi lienee osin turhaa ihan samasta syystä. Peukalovamma ei liene asiallisesti kuntoutunut vaikka peleihin palasikin, selittäisi tuon taitopelaajaksi surkeaksi käyneen kiekonkäsittelyn ja ongelmat laukomisessa. Sen verran kuitenkin normaalisti löytyy kikkamaakarin vikaa, eikä nyt tunnu edes pysyvän kiekko mukana suorassa luistelussa. Silti kaipaisin häneltä luistelun hyödyntämistä paremmin, parissa Leafs-sarjan pelissä nähtiin, että pystyy tarjoamaan kiekottomana enemmän kuin on pääosin nähty ja luomaan hyökkäyssuuntaan hämminkiä vaikka käsi rajoittaisikin kiekon pelaamista.

Ja vielä ihmettelyysi, totta kai Bergy uransa ja kautensa näytöillä saa enemmän ymmärrystä osakseen. Kun noin vakaan ja luotettavan pelaajan, jonka yleispelaamiseen ei mielialat tai itseluottamus vaikuta pätkääkään (hyökkäystehoissa kai se "ketsuppipulloilmiö" on kaikilla), pelaaminen ei yhtäkkiä näytä lainkaan normaalilta, niin ei siinä käy aktiivisesti seuraavalla mielessäkään, että mitäs vittua tuo tuossa oikuttelee, vaan miettii vain että tuohon on pakko olla joku hyvin pätevä syy. Joidenkin tshekkien tai junnujen kanssa on saattanut olla toisin, aiheesta tai aiheetta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Seth Jones vetää kyllä jäätävästi Jacketsin takalinjoilla. Muistuttaa jotenkin eniten Nicklas Lidströmiä yhdestäkään näkemästäni puolustajasta Lidaksen lopettamisen jälkeen.
 

Tornados

Jäsen
Ottelusarja on edennyt varmaan juuri kuten Tortorella on toivonutkin. Pelit ovat tasaisia ja menevät jatkoajalle. Vaikka tilanne on 1-1, niin raskas ottelusarja suosii vähemmän rasittunutta ja tasaisemman materiaalin omaavaa Columbusta. Boston pelaa kyllä viihdyttävää pudotuspelikiekkoa ja on vaarallinen loppuun asti.
 

Baldrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pimeä Aitio
En nyt ihan täysin allekirjoittaisi tuota Bergeronin heikkoutta 5v5-pelissä. Katsoin 3. erästä alkaen pelin loppuun ja ainakin siinä ajassa Patrice taisi olla mukana jokaisessa Bruinsin aikaansaamassa maalipaikassa, usein viimeistelyä yrittämässä. Toki typerä kamppi hyökkäyspäässä, mutta sattuu sitä paremmillekin ihmisille. Ei nyt siis ollut loistelias, mutta yksi parhaista, ellei paras, Bruinsilta hyökkäyspäähän siitä huolimatta ainakin minun otannalla.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Vaikka tilanne on 1-1, niin raskas ottelusarja suosii vähemmän rasittunutta ja tasaisemman materiaalin omaavaa Columbusta.
Pelaajamateriaaleja sen kummemmin analysoimatta Bruinsin peluutus on ollut tasaisempaa kummassakin kohtaamisessa.

Tässä kakkosessa tietysti tuli paljon henkilökohtaisia virheitä, jotka ehkä voi laittaa väsymyksen piikkiin. Silti Bruinsilla oli ottelussa paikat voittaa. Seuraavaksi kuitenkin pari päivää huilia ja väittäisin, että Bostonissa ollaan tyytyväisiä, että heti Leafs-sarjan jälkeen saatiin toinen kotiottelu voitettua.
 
Treeneissä heitetty Pastrnak nyt kolmosketjuun Johanssonin ja Coylen rinnalle. Kuhlman tuotu kakkosketjuun ja Wagner vaikuttaisi treenien perusteella siirtyvän poppariosastolle Backesin seuraksi.

Marchand - Bergeron - Heinen
DeBrusk - Krejci - Kuhlman
Johansson - Coyle - Pastrnak
Nordstrom - Kuraly - Acciari
Backes - Wagner

Chara - McAvoy
Krug - Carlo
Grzelcyk - Clifton
Moore - Kampfer
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kunnon äijävääntöä Columbuksessa ja voitto ihan ansaitusti mielestäni Blue Jacketsille, toki erittäin tiukkaa oli. Urheiluruutu-maaleja ei tulla näkemään, mutta piristävää nähdä ihan kunnon sotaa kaukalossa. Marchand todisti jälleen, että on se sama rotta kun aina ennenkin (poikkari naamaan). Nutivaaraa kaipaisi Columbuksen puolustukseen, ajoittain melko kankeaa pakkien roiskiminen ylöspäin.
 
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Pelit sen kuin paranee.

Täytyy myöntää että olen yllättynyt miten vahva Blue Jackets on maalinedustoilla kummassakin päässä kenttää, seikka josta olin huolissani.

Jenner oli liekeissä ja Bob vie omaa taistoaan Tuukkaa vastaan. Anderson oli tunteella liikkeellä ja jakeli pari nättiä pusua, ehkä vähän huvittava tilanne huti Charasta ja olihan siinä kyynärpää ylhäällä.

Tästä on hyvä jatkaa karhun kesyttämistä; välillä käytetään päätä sen suussa mutta ruoska on kuitenkin meillä.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Tasaista vääntöähän G3 oli. Pari pomppua toisin (muun ohella Bruinsin kolme rima-/tolppavetoa) ja lopputulos olisi hyvinkin voinut olla toisanlainen. Boston on hiukan erilaisen haasteen edessä kuin edellisessä sarjassa: nyt se ei ole fyysisempi eikä edes tiiviimmin puolustavampi nippu. Tässä sarjassa vaikuttaa vahvasti siltä, ettei Bruins pysty otteluita kääntämään erikoistilannepelaamisen turvin, sillä CBJ on löytänyt vastalääkkeen Bostonin yv:hen samalla tavoin kuin ensimmäisellä kierroksella Tampan yv:hen. Bobrovsky toki edellä myös maalivahtien taistelussa, mutta ei se suurin ero joukkueiden välillä ole. CBJ pelaa tällä hetkellä uhrautuvaa, taistelevaa ja kaikin puolin valmentajansa näköistä kiekkoa.

Yksi kenttäpelaaja tuolla erottuu kuitenkin yli muiden, ja se on Charlie McAvoy. Jenkin luistelu on niin saamarin helppoa, sulavaa ja nopeaa, että hän voi hyvin pienellä riskillä tukea hyökkäyksiä ja ehtii silti ajoissa takaisin puolustukseen. Sivuhuomautuksena todettava, että saa nähdä, onko Cale Makarin peli vastaavan näköistä 2-3 kauden säteellä. Urapolku NHL:ään ja suora hyppy pudotuspeleihin sekä niissä esiintyminen ennakkoluulottomasti ainakin muistuttavat McAvoyta.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Columbus pelaa uhrautuvasti ja joka tilanteen loppuun asti taistellen ja ovat ansaitusti edellä. Pelkäämäni Bruinsin ykkösen tehottomuus alkaa muodostumaan sarjan ratkaisuksi ja kyllä katse homman kääntämisessä tähtipelaajien suuntaan kääntyy. Maalipaikkoja on ollut jonkin verran mutta ei riittävästi. En muista yv-hyökkäyksiä tässä sarjassa nähneeni ja ehkä myös Bostonin pitäisi peliin 4 lähteä CBJ:n käyttämällä tiivis puolustus ja vastahyökkäykset -taktiikalla.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Blue Jackets on puolustanut joukkueena todella hyvin. Maalin edestä ei löydy yhtään vapaata tilaa, ja viivasta tulevia laukauksia pelaajat blokkaavat uhrautuvasti. Vähän tuo tarkka puolustuspeli meinasi kääntyä tokassa erässä jo puuduttavaksi, kun paikat olivat välillä niin tiukassa, mutta sitten taas erän lopussa ja kolmannessa erässä kummallekin joukkueelle avautui jonkin verran paikkoja maalintekoon. Erot ovat todella pieniä, ja tässä kohtaa nuo pari-kolme tolppa- ja ylärimalaukausta merkitsevät isoa eroa ottelun lopputuloksessa.

Bruins teki nyt vähemmän virheitä kuin tokassa ottelussa, mutta samalla joukkueen hyökkäyspeli oli astetta köykäisempää. Varsinkin toka erä oli vaikea, kun joukkueella oli pitkälle erän puolenvälin yli vain kaksi laukausta maalia kohti.

Bruinsilla oli kolmannessa matsissa jonkin verran paikoja maalintekoon, mutta ei kuitenkaan lähellekään niin paljoa kuin Torontoa vastaan. Eräs merkittävä asia on se, miten Blue Jackets on onnistunut tylsistyttämään tässäkin sarjassa yhden NHL:n vaarallisimmista ylivoimista melko vaarattomaksi (tästä @SaucerPass kirjoittikin jo omassa viestissään). Sekä Tampa Bayn että Bostonin yv-prosentti runkosarjassa oli muistaakseni 25-30 prosentin tuntumassa, mutta Blue Jacketsia vastaan ne ovat olleet noin 12 prosentin paikkeilla. Tai ainakin tällainen tilastotieto tuli ottelun aikana grafiikoissa vastaan. Samaan aikaan Blue Jackets on onnistunut pitämään Bostonin ykköspelaajat nollilla – aivan kuten joukkue teki muistaakseni vikaan matsiin asti Tampa Bayn ykköskenttääkin vastaan.

Ainoa Bobrovskyn taakse mennyt maali oli vähän kyseenalainen, mutta muuten hän oli taas erinomainen. Siitä huolimatta antaisin etenkin tässä kolmannessa matsissa vielä enemmän kredittiä Blue Jacketsin (joukkue)puolustukselle. Ei Rask ole huono ollut, mutta silti hän on hävinnyt maalivahtitaiston toistaiseksi selvästi Bobrovskylle. No, toisaalta voita ne tärkeimmät ottelut eli seiskamatsit, kuten Torontoa vastaan, niin mitäpä väliä sillä on.
 
Ehkä katson asiaa paksujen värilasien läpi mutta mielestäni Bruins pelasi kelpo vierasmatsin. Hyvin jaksettiin painaa loppuun asti. Tällä kertaa sitä palkintoa ei kuitenkaan tullut. Paikkoja oli kyllä mielestäni riittävästi voittoon mutta viimeistely ontui. Harvoin sitä otteluja voittaa jos tekee vain yhden maalin.

Tuo ylivoimapelin surkeus on kyllä huolestuttavaa. Toinen asia joka huolestuttaa on että Bergeronin pisteetön putki jatkuu. On muuten ensimmäinen kerta tällä kaudella kun Bergeron on tahkonnut kolme matsia ilman yhtäkään pistettä. Oli taas pari hyvää maalipaikkaa viime yön ottelussa mutta kun ei millään halua mennä...
 
Viimeksi muokattu:

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^ Samaa mieltä, hyvä vieraspeli oli. Ei tässä vaiheessa kautta voi olettaa, että käy vierastuvassa dominoimassa peliä. Bruinsilla oli saumansa voittoon ja paremmalla tuurilla sarja olisi 2-2.

Leafs-sarjan jälkeen oli puhetta Toronton poikain pehmeydestä ja toivonkin kaikkien Leafs-fanien katsovan yhden ottelun Bruinsin Columbus-sarjaa, ja kuinka kusi sukassa Bruinspakit avaavat omista peliä, syöttävät toistuvasti kaverin jalkoihin jne. Siinä kun Leafs-sarjassa ei ollut mitään ongelmia lähteä omasta päästä niin nyt on. Paitsi että BJsin karvaus on hyvin organisoitua ja todella hyvää yhteen hiileen puhaltamista, niin siellä on rosteri täynnä satakiloista karpaasia johon törmääminen sattuu. "Take a hit to make a play" tarkoittaa joka kerta oman terveyden laittamista peliin siinä kun Leafs-sarjassa se tarkoitti, että joku 70-kiloinen svenssoni tulee halailemaan.
 
Vapusta on selvitty ja nyt pienet kommentit edellisestä pelistä. Columbus ansaitsi voittonsa, vaikka tulos olisi hieman huonommalla/paremmalla tuurilla voinutkin olla myös toinen. Bruins ampui kiekon muun muassa kolme kertaa tolppaan. On nämä kyllä olleet äärettömän tiukkoja pelejä kaikki kolme tähän mennessä. Erot ovat todella pieniä. Marchandin hanska Harringtonin takaraivoon on taas puhuttanut hokikansaa. Eikä tuo nyt ihmetytä, Marchand on kyllä kaiken paskansa ansainnut omilla tekemisillään vuosien saatossa. Tämän kauden ajaltahan Marchy on jättänyt sikailut tekemättä ja se on samantien myös näkynyt pistesarakkeessa yli 100p kautena. Nyt kun peli ei kulje playoffeissa ihan samaan malliin, niin Bradissa alkaa kuplia tämä agitaattoripuoli. Niin kauanhan tuo auttaa omaa joukkuetta, kun rangaistukset jää saamatta. Olisiko tuosta tilanteesta pitänyt tulla jäähy, ehdottomasti kyllä, mutta tuomareilta tilanne meni ohi. Pelirangaistuksia tuollaisista muksautuksista ei NHL:ssä ole ollut tapana jakaa, eikä niitä jaeta nytkään. Marchand on nyt ottanut kymmenessä playoff-ottelussa yhteensä 2x2min jäähyjä. Bergeronilla jäähyjä on muuten tuplaten. Bruins-tähdillä ei ole jatkossa jäähyihin varaa, sillä Columbuksen yv on todella vaarallinen ja Marchand&Bergeron ovat myös alivoimalla elintärkeitä ukkoja tossa jengissä.

Odotan, että ensi yönä hokijumalat kääntyy Bostonin puolelle ja Bostonin tähtiosasto ottaa itseään niskasta kiinni ja takoo ne pakolliset pari-kolme maalia. Bergeron, Marchand, Pastrnak, Krejci, katse on teissä. Marchandilla on nyt 4 peliä putkeen ilman pisteitä, Bergeronilla 3, ei pitäisi olla mahdollista pelata seuraavaa peliä pisteittä.

Nyt vaikuttaisi harjoitusten perusteella siltä, että Backes hyppää taas askiin. Cassidyn kommenttien perusteella tällä liikkeellä pyritään vahvistamaan Bostonin maalineduspelaamista. Backeshan tuli Toronto-sarjan kakkospeliin ihan huikealla energialla ja oli omasta mielestäni yksi positiivisimmista yllätyksistä kyseisessä pelissä, sitä seuraaviin matseihin ei sitten enää ihan samaa draivia löytynytkään ja lopulta Backes löysi itsensä katsomon puolelta. Jokos ensi yönä nähtäisiin sitä hyvää ja nälkäistä Backesta?
Muita muutoksia: Pasta ykkösketjuun, Heinen kolmoseen. Pakisto pysynee ennallaan. DeBrusk on mahdollisesti 1. yyveessä Johanssonin tilalla.

Marchand - Bergeron - Pastrnak
DeBrusk - Krejci - Backes
Johansson - Coyle - Heinen
Nordström - Acciari - Kuraly
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Marchandin toistuvasti epäonnistuvat kynäysyritykset hyökkäyssinisellä ovat myös sellaista keskitalven runkosarjaneppailua, jonka voisi jättää näin keväällä repertuaarista. Niistä seuraa enemmän paikkoja vastustajalle kuin Bruinsille. Kiekkoa nöyrästi ränniin ja perään vääntämään.

Cassidy voisi lopettaa pelin sisäisen ketjuruletin. Joko Pasta pelaa ykkösessä tai ei, mutta pelaisi nyt ainakin samassa ketjussa koko erän.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Leafs-sarjan jälkeen oli puhetta Toronton poikain pehmeydestä ja toivonkin kaikkien Leafs-fanien katsovan yhden ottelun Bruinsin Columbus-sarjaa, ja kuinka kusi sukassa Bruinspakit avaavat omista peliä, syöttävät toistuvasti kaverin jalkoihin jne. Siinä kun Leafs-sarjassa ei ollut mitään ongelmia lähteä omasta päästä niin nyt on. Paitsi että BJsin karvaus on hyvin organisoitua ja todella hyvää yhteen hiileen puhaltamista, niin siellä on rosteri täynnä satakiloista karpaasia johon törmääminen sattuu. "Take a hit to make a play" tarkoittaa joka kerta oman terveyden laittamista peliin siinä kun Leafs-sarjassa se tarkoitti, että joku 70-kiloinen svenssoni tulee halailemaan.
Tämä on kyllä hyvä pointti ja olen siitä samaa mieltä. Pienenä välihuomautuksena kuitenkin totean, että Columbuksen kolme tehokkainta hyökkääjää (Duchene, Panarin, Atkinson) ovat kaikki maksimissaan 180-senttisiä. Mutta sitten heidän vastapainokseen siellä on myös monta varsin kookasta ja isokokoista vääntäjää. Sanoisinkin, että Columbuksen hyökkäyskalusto on roolitettu hyvin, kun siellä on toisaalta tuota taitoa ja maalintekovoimaa, mutta sitten myös Josh Andersonin kaltaisia härkiä sekä Folignon, Dubinskyn ja Jennerin kaltaisia duunareita. Taito ja kovuus tasapainossa, mihin päälle tulee vielä se, että Blue Jacketsin karvaus on sitten tosiaan, sinun sanoja lainatakseni, hyvin organisoitua ja todella hyvää yhteen hiileen puhaltamista.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelirangaistuksia tuollaisista muksautuksista ei NHL:ssä ole ollut tapana jakaa, eikä niitä jaeta nytkään.
Minua tässä rassaa se, että Marchand ei saanut edes sakkoa tuosta. Rahallisestihan tuo on täysin naurunalainen rangaistus, mutta siitä jäisi edes merkintä rekisteriin. Jos seuraavassa pelissä tai tulevaisuudessa toistaa samaisen tempun, niin tätä rikettä ei lasketa rikoshistoriaan. En kyllä tiedä vaikuttaako sakot muutenkaan korottavasti seuraaviin pelikieltoihin.

Vähän kuten Kucherov pääsi kuin koira veräjästä viime kevään niitistä Vatasen kupoliin, ei sitäkään voitu käyttää korottavana tekijänä Nutivaaran mestaamiseen.

Toki minulle jo muutama nimimerkki painotti, että Kucherovin taklaus Vataseen oli täysin puhdas.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös