Bongaa liigakiekkoilija

  • 1 119 527
  • 3 104

D4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, futiksessa Tottenham
Raipe & Sonja viime torstaina (tai perjantain puolella, en ole varma) London Pubissa... Oltiin kaverin (pojan) varpajaisia viettämässä, ja tuli sitten hankittua ylimääräiseksi lahjaksi kahden legendan nimikirjoitukset. Yritin myös kysellä Sonjan mahdollisesta Ilvekseen tulosta, mutta eipä tuolta kauhean selkeää vastausta herunut...

Toivottavasti kaverit eivät kauheasti vittuuntuneet humalaisen D4:n tungetteluihin (no, en mä nyt kauheasti sentään).
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kimmo Timonen, Jussi Tarvainen, Pasi Kuivalainen ja Tommi Miettinen Kuopion Viinifestareilla "maistelemassa" menneenä lauantaina.

Etenkin Baffa oli melkoisessa lyönnissä. Myös Timosella oli vauhti päällä ja äijä yritti mm. kiivetä Nylon Beatin keikan aikana Kuivalaisen hartioille, muttei onnistunut.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Håkan Hjerpe viime perjantaina Tammipihan kulmilla Vaasassa. Hmm, onkohan pelannut liigaa? SM-sarjaa ainakin.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Jere Lehtinen bongattu tänään Lippulaivassa.
 

Maila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Slavia Praha
Viestin lähetti Sam#9
Pe-la Cinderellalla oli perinteinen risteily, jonne kokoontui paljon entisiä ja nykyisiä liigakiekkoilijoita. Tänä vuonna risteilyn nimike oli Greippi 2003, joka ilmeni mm. pelaajien mustista paidoista.

Kyseessä on kuulemma Lindin ja W. Immosen perustama rypäle-ryhmä, johon kuuluu entisiä ja nykyisiä Jokeri-pelaajia. Ainoa ei-Jokeritaustainen pelaaja - Jere Lehtinen - on mukaan otettu "suurien hakumenettelyiden" jälkeen. Paidoissa luki muuten KUKKUU HEIKOT NUKKUU Greippi 2003


Mukana oli ainakin Jere Lehtinen, Eero Somervuori, Ossi Väänänen, AJ Niemi, Juha Lind, Antti Törmänen, Tomek Valtonen, Timo Saarikoski, Keijo Säilynoja, Pasi Sormunen, Waltteri Immonen, Santeri Immonen, Jukka Tiilikainen, Jukka Penttinen, Rami Koivisto ja Tero Lehterä. Noi nyt äkkiseltään tulee mieleen, lisäksi siellä oli muitakin pelaajia, joita en tunnistanut. Meno oli varsin vauhdikasta ainakin osalla porukasta.

Lisätään listaan Samit Mettovaara ja Helenius, Jarkko Väänänen sekä Antti "poppitukka" Hulkkonen. Sen sijaan Tero Lehterä ja AJ Niemi olivat varsin nopeita laivalta poistujia - jos siellä olivat. Pojat nimittäin istuivat sataman läheisellä terassilla melko pian laivan saavuttua satamaan. Muu seurue näytti hieman ennen satamaan saapumista nauttivan ilman turhaa kiirettä nestemäistä aamu-leipäänsä

-Maila
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kokonainen kentällinen Lukon pelaajia (tosin 3 pakkia ja 2 hyökkääjää) bongattiin tänään Otanlahden pesäpallostadionin katsomosta, kun Rauman Fera otti hienon voiton Porin Pesäkarhuista naisten superpesisottelussa jännän kotiutuskisan jälkeen. Paikalla olivat Teemu Kesä, Topi Lehtonen, Jaakko Harikkala, Hermanni Vidman ja Teemu Normio. Hyvä Fera, hyvä Lukko!
 

Carcki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bewe, ManU, HJK , Poznan Lech
Tänään (keskiviikkona 2.8) kaikki Mykkypuron tennishalliin (vai mikä lie) jotka haluu bongata liiga- ja NHLkiekkoilijoita. Siellä pitäisi löytyä Ruutuja, Timosta yms.
 

Salonen #33

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja FcJazz
Vanhaa tietoa mutta mä bongasin Porissa Kuninkuus raveissa 2000 Marko Kiprusofin pelaamassa totoa kyllä siinä nimmarikin tuli pyydettyä...
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Raveissahan näitä pyörii aika laillakin. Esim Kirppu ja Rintanen ovat lähes aina Kokemäen kesäraveissa.

Porissa pyöri etäpeleissäkin ainakin Saarikoski, T. Kivelä, Sahlstedt (lukon aikoina ennenkuin raumalle tuli pelipiste). Jalkapalloilijat silti olivat selkeänä enemmistönä.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näin viime viikolla Timo Salosen perheineen Porin Prismassa. Tähän voisi nyt heittää urheilukliseen: "samaa leipää ne syö kuin mekin".
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Entinen kiekkoilija, joka pelaa vieläkin erästä lajia bongattu joka päivä töissä. Samassa vuorossa kun on. Jääkiekkolijana meriitit jäivät pienemmälle, mutta eräs toinen laji on hieman vahvemmassa huudossa hänellä. Nimi jääkööt salaisuudeksi. Ja kyseessä ei ole mikään mielikuvituskaveri..
 

pygmalion

Jäsen
Viestin lähetti Patarouva
"samaa leipää ne syö kuin mekin".

Tämä pätee muuten myös "maailmanluokan" pelaajiin, kirjaimellisesti. Timo Pärssinen oli tänään viehättävän rouvansa ja levottomien kakaroidensa kanssa Prisman leipäosastolla, Turussa siis. Jihuu.
 

StevieY

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niinimaa ja Selänne

Kaipa se NHL:kin jonkinsortin liiga on, niin voin tähän ketjuun kirjoittaa.

Molemmat herrat bongattu eilen Kaivohuoneella. Niinimaa rajoitti näkyväisyyttäni lavalle, jossa esiintyi Maija Vilkkumaa ja Selänne tuli vasta myöhemmin illalla ilmeisesti hieman juhlimaan uutta sopimustaan ja syntymäpäiviään.

StevieY
 

Carcki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Bewe, ManU, HJK , Poznan Lech
Perjantaina oli Sami Heinonen Lippulaivan Seilorissa ostoksilla, ja lauantaina tuli bongattua Mika Strömberg prätkällään Länsiväylällä Suomenojan kohalla...
 

Rogue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti lintu
Stathostakin on tullut töölössä nähtyä (asuu töölössä).

Jep, samassa asunnossa, jossa ensin asusteli Vopat tyttöystävineen ja koirineen. Kokoero miehillä muuten luonnossa jotenkin huomiotaherättävä. Ystävällisiä ja iloisia naapureita molemmat.

Ennen Vopatin taloon saapumista muuttohommissa samassa rapussa the Pena. Pitelin ystävällisesti ovea auki, kun Pena raahasi sohvaa.

Hassuin "bongauskokemukseni" on muutaman vuoden takaa, kun Kuhta tuli nähtyään puumatatuoinnin käsivarressani kyselemään, jotta olenko kenties fani! Daa-a.... Ei kun seuraavaksi ajattelin vaikka HK-logoa..
 

pavenro8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Montreal Canadiens, Tottenham, Englanti.
Jesse Niinimäki bongattu Nääshallin punttisalilta. Edmontonin paita päällä, tietysti =) ... No hyvä, jos on kaveri tajunnut, että tarvii aika lailla punttia kalistella ennen kun tarunhohtoinen luupäiden sarja avatuu.

Lisäksi työpaikalla nähty viimeisen vuoden aikana ainakin Janne Ojanen, Marko Ojanen, Pekka Saravo, Mika Lehto, Vesa Viitakoski, Timo Peltomaa, Kimmo Koskenkorva ja Tapio Sammalkangas. Ja entisistä pelluuttelijoista Pekka Laksola ja Jari Harjumäki.
 

sippan

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Canadiens ja Arsenal
Kalle Sahlstedt, Teemu Elomo ja joku kolmas ex-tepsiläinen olivat katsomassa Ruisrockissa Don Huonoja meidän takana.
Sami Salo oli myös Ruisrockissa vaimonsa kanssa.
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niklas Hagman ja kaunis tyttöystävänsä Piritta Hannula nähty tänään Stadin Kauppatorilla kävelemässä käsi kädessä.

Janne Niinimaa bongattu Petteri Ahomaan kanssa DTM:n jonosta. (!!)
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti girlzilla15


Janne Niinimaa bongattu Petteri Ahomaan kanssa DTM:n jonosta. (!!)

Mikäli tarkoitat DTM:llä sitä homoravintolaa, niin en usko. Joku on niinsanotusti 'vienyt Sua kuin litran mittaa'.
 

girlzilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Senior
Mikäli tarkoitat DTM:llä sitä homoravintolaa, niin en usko. Joku on niinsanotusti 'vienyt Sua kuin litran mittaa'.

Hah, omin silmin se kuules nähtiin.
Ei sillä, pojat ei tietääkseni menneet loppujenlopuksi edes sisään ravintolaan, ja DTM:ssä saa kyllä käydä ihan heteromiehet ja heteronaisetkin. En epäillyt että kyseessä jonkinlainen suhde olisi ollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös