Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Boikotti 2017 – urheilutoimenjohtaja vaihdettava!

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Lemieaux, 21.01.2017 klo 22.21.

?

Pitäisikö IFK:n hankkia uusi UTJ?

 1. Kyllä

  85,6%
 2. Ei

  14,4%
 1. Jester79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal, Toronto Maple Leafs
  Sehän nyt vielä jos Nybari pääsisi HIFK:n hallitukseen. Saisi isomman karttakepin millä huitoa ja kukaan ei olisi turvassa sen jälkeen.

  Parasta olisi, että nybari hukkuisi Nordiksen katakombeihin ja kauhutarinat jäisivät elämään lapsenlapsille.
   
 2. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Nybarilla olisi sentään muutama pokaali, jonka voisi mennessään ottaa mukaan. Itselleni on nimittäin vielä näihinkin päiviin jäänyt epäselväksi, että mitkä pokaalit se Matikaisen Pena aikanaan potkut saadessaan vei mennessään?
   
 3. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Ilokseni olen huomannut, miten ideani Kari Jalosesta urheilutoimenjohtajana on vihdoin levinnyt kuin metsäpalo. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista vielä ensi kaudeksi, sillä hänellä ja Peltosella on vuosi jäljellä sopimustaan Sveitsissä.

  Parasta tässä tilanteessa ehkä olisi, että Stögö yhdessä Kivaharrin ja Kautosen kanssa rakentaa ensi kauden joukkueen ja Everi, Benskyt ja muut rahamiehet uskaltavat siirtää Uutelan uusiin tehtäviin, sellaiseen tehtävään jossa ei ole mitään vastuuta ja jossa ylitsevuotava omahyväisyys on hyve (en keksi mitään sellaista duunipaikkaa, mutta Everillä ja Valtosella on hyvä mielikuvitus). Nybondaksen tilalle tuotaisiin @Dragan Dabic :in peräänkuuluttama muutosjohtaja, vuodeksi. Tehtävänä olisi vuodessa siivota pois organisaation kaikilta tasoilta pinttynyt, kaikkiin rakenteisiin ruostununut, jähmettynyt ja homehtunut vaatimattomuuden ja vastuuttomuuden löysä paska.

  Tämän jälkeen urheilutoimenjohtajaksi (ja valmennuspäälliköksi) Kari Jalonen sekä valmennustiimiin Ville Peltonen, Toni Söderholm, Jan Lundell ja mahdollisesti vielä joku taktiikkanero. Jo aiemmin, eli seuraavalle kaudelle, palkattavien fysiikkavalmentajien ja mentaalivalmentajien lisäksi. Tämän ei tarvitsisi olla sen vaikeampaa.
   
 4. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Nämä ovat hauskaa fantasiaa, mutta Nybondas on huomattavasti paremmassa asemassa kuin Pena aikanaan. Kun Everi aikanaan siirtyy tulevan halliyhtiön johtoon, siirtyy suurella todennäköisyydellä Nybondas hallitukseen. Silloin saattaa olla, että uusi UTJ tulee, mutta Nybari pitelee edelleen lankoja käsissään.

  Nybondaksella on niin vahva asema IFK:ssa ettei sitä fanien protestit tai boikotit kampea ulos.
   
 5. toimittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Me ollaan lopulta niin lampaita että mennään taas laumassa taputtamaan tahdissa hallille. Mikään ei muutu.
   
 6. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kari Jalosesta UTJ:nä on haaveillut monikin ihminen, mutta suurimmaksi esteeksi taitaa nousta se, että KJ on liian hyvä valmentaja. Lisäksi hän haluaa keskittyä käytännön duuniin jään tasolla sen sijaan, että istuisi vain katsomossa ja vetelisi suuria linjoja. Kojo on kunnianhimoinen ja sitä kunnianhimoa tyydyttää parhaiten se, että pääsee itse kehittämään pelaajia, eli suomeksi sanottuna, vetää haalarit niskaan.

  Toivoisin Södeä HIFK:n palvelukseen, mutta kunnianhimoisena ihmisenä hän luultavasti kokee, ettei HIFK pysty käytännössä tarjoamaan hänelle riittävästi vastuuta, eli valtaa, kehittää seuran toimintaa. Lisäksi olen ymmärtänyt, ettei Söde ole valtavan innostunut suomalaisesta toimintaympäristöstä ja ilmapiiristä yleisestikään, joten ulkomailla on tarjota hänelle paljon enemmän. Suomi on rakas kotimaa, mutta sitä on helpompi rakastaa vähän kauempaa.
   
 7. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Mun tietääkseni T Nybondas on edelleen Ligaföreningen HIFK rf:n hallituksessa. Ligaföreningen omistaa HIFK Hockey Oy:stä 43%, eli on suurin omistaja. Palkka herralle tulee Oy:stä. Eli käytännössä Everillä ja Valtasella ei ole suoralta kädeltä mahdollisuutta erottaa häntä.
   
 8. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Jos näin on, niin tuskin Tonilla on kiire maailmalta pois, meinaa ainakin elite prospectsin mukaan on osa EHC Münchenin Staff:ia ja siten osana voittamassa DEL liigan mestaruutta eilen. Näyttäisi olevan tältä kaudelta myös merkintä apulaisvalmentajana Saksan U19 ja U20 joukkueissa. Ja tuo Münchenin joukkuehan on osa Red Bull perhettä, eli massista ei varmaan tuossa organisaatiossa jää kiinni. Ovat ottaneet isoa jalan sijan Itävallan ja Saksan jääkiekosta ja olisiko siellä sitten seuraavat tavoitteet CHL:ssä ja sen mahdollisessa voittamisessa joskus.
   
 9. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
 10. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä kai TJ:llä ja hallituksen PJ:llä tällaiset valtuudet on olemassa? Saattaisi tosin käydä ns vanhanaikaiset kun Nybari pääsisi kostamaan rf:n hallituksesta käsin. On tämä sisäsiittoinen porukka herranjestas sentään.
   
 11. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Tietysti haliituksella on valtuudet erottaa, mutta tällä hetkellä seillä istuu Lindholm, Tuohimaa , Bensky(kuka pumpannut omaa rahaa reippaasti seuraan) jotka seisovat Nybarin takana. Hallitus tekee sen päätöksen joten ei Valtasella ole mitään sananvaltaa siihen. Everi on aika yksin jos äänestystä alettaisiin tekemään.
   
 12. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Herää vain kysymys, mitä sellaista Nybari on saanut aikaan, että miehellä riittää vuodesta toiseen näitä tukijoita taustajoukoissa. Joku kättä päälle -sopimus, että kaveria karavaanaria ei jätetä? Luulisi esim. Benskyä turhauttavan, kun saa vuodesta toiseen syytää rahaa pohjattomaan kaivoon nimeltä HIFK ja vastineeksi tulee yksi mestaruus ja yksi finaalipaikka kymmenessä vuodessa.
   
 13. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Rahavirrat taitavat mennä toiseen suuntaan. Loputon meri punaisia sokeita idiootteja kantaa rahaa noille lypsylehmän raiskanneille hyväveliverkoston liskoille.
   
 14. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  Mielenkiintoinen yksityiskohta tuossa artikkselissa on, että Karavaanarin aikakaudella kaikkien valmentajien pl Nokka sopimukset on purettu ennen aikojaan. Kuka valmentaja tänne enää haluaa tulla?
   
 15. Kempes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  @Stigu Frankin aikana kunnioitettiin aina sopimusta. Oliko Ika Lehkonen ensimmäinen valmentaja, joka sai IFK:sta potkut kesken kauden? Muistini mukaan Kari Malinenkin sai jatkaa kauden loppuun asti. Sen jälkeen on ollut turbulenssia ja virhearviointeja lukuisia valmentajien suhteen.
   
 16. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK #9
  Lainaus:
  Vitutuksessa olen samoilla linjoilla, mutta eikai nuo isot rahoittajat niiden vuosikymmenen takaisten parin osakeannin jälkeen mitään rahaa tuonne ole syytäneet? Ei ainakaan pitäisi olla ollut mitään syytä siihen kun voittoa on tehty vuodesta toiseen tuon Penan ajan jälkeen. Me fanit ja sponsorit tuo lysti ollaan sen jälkeen maksettu.
   
 17. Frozen Ice Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Niin se vaan turbulenssi näyttää jatkuvan. Vaihdetaanko valmentajaa taas jos ei olla runkosarjassa neljän joukossa tai plejareissa finaalissa? Olisi se nyt pitänyt katsoa tämä kortti loppuun ja sitten miettiä jatkoa millä mennään. Nyt ei annettu edes mahdollisuuttaa ja tuntuu siltä ettei arvosteta annettua panosta ollenkaan. Parhaimmillaan peli oli viihdyttävää ja uudenlaista tuohon 0-5 träp meidänpelipotaskaan verrattuna. En tiedä ilmapiiristä ja muista taustatekijöistä mitä on ollut ja mikä on nyt saatika halutusta suunnasta jatkossa mutta siti. Kovasti kiinnostaa kuulla mitä tulevan pitää turbulenssi loppu nyt, pelinopeus, kädet vai mikä.
   
 18. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Jaaha, täytyisköhän hommata jo uusi kumikana.... tai teetättää oikein isompi erä sellaisia joiden rimtaan olisi printattu kirjaimet TN
   
 19. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Harmittaa, että monella koiralla oli kumikanat mukana laivalla, eikä kukko saapunutkaan tunkiolle.
   
 20. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Kumikanaa olisi taas varastossa: Ääntä pitävä kumikana - Naamiojänis.fi

  Langan ylälaidassa olevaan kysymykseen "Pitäisikö IFK:n hankkia uusi UTJ?" kokonaiset 21 ihmistä on vastannut, ettei pitäisi. Onkohan nämä 21 tosiaan edelleen samaa mieltä? Ja onko kaikki 21 liigayhtiön palkkalistoilla, Nybondagen kavereita tai läheistä sidosryhmää?
   
 21. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joku katsomosta ulosmarssi ja Nybarille kenkää-lakana olisi kyllä ajankohtainen. Eihän tämä näin voi jatkua.
   
 22. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vaikka jonkun Rautakorven persoonasta voi olla mitä mieltä tahansa, niin olisi just sellainen UTJ mitä IFK tarvitsee. Tinkimätön ammattilainen, joka varmasti vaatii kaikilta ympärillään samaa ja joka ei jätä kiveäkään kääntämättä tavoitteen saavuttamiseksi. Jos ei häntä saa urheilutoimenjohtajaksi, niin sitten valmentajaksi kun vapautuu Tapparasta, niin että hoitaa UTJ:n hommat siinä samalla.

  Tai sitten voisi palkata jonkun "konsultin", joka on tosiasiassa UTJ.
   
 23. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nimenomaan näin ja mahdollisimman suuri mediahuomio asialle. Officella ei pidetä siitä kun sponssit alkaa kyselee mitä veetä oikein tapahtuu.
   
 24. tomechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, St. Louis Blues, Joe Finley
  Mukavasti on facebookin puolella IFK-osiossa myös kritiikkiä Nybarille, tästä se lähtee.
   
 25. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Lainaus:
  Nybis on pakko saada pois tuolta pallilta ja kaikki mahdollinen lakanoista lähtien läyttöön vaan!!! Rautakorpea en kuitenkaan halua nähdä Hifk:ssa millään pallilla, niin paljon ei edes voittaminen kiinnosta. Vanupuikko pysyköön pöndellä.

  Tuomenoksa voisi olla aika mielenkiintoinen haku?? Toisaalta kuka tahansa ois nykyistä parempi, joten ei siinä vaihdossa ihan metsään voi mennä.