Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Boikotti 2017 – urheilutoimenjohtaja vaihdettava!

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Lemieaux, 21.01.2017 klo 22.21.

?

Pitäisikö IFK:n hankkia uusi UTJ?

 1. Kyllä

  85,6%
 2. Ei

  14,4%
 1. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Rakkaan seuramme alennustila on huolestuttava. Kurssi on käännettävä, ensi kaudella juhlitaan HIFK:n 120-vuotista taivalta eikä silloin riitä muu kuin mestaruus. Tämän ja viimeisen yhdeksän kauden surkea ja säälittävä räpellys on lopetettava ja siitä vastuussa olevat tahot on erotettava tehtävistään. Päättävät tahot eivät osaa kuunnella muita kuin kahisevia ääniä, joten saadaksemme aikaan muutosta on iskettävä sinne missä se tuntuu: seuran talouteen.

  Järjestäkäämme kotipeleihin boikotti Nordiksen pihalle. Tehkäämme lakanoita ja muita bannereita (esim. "Kovat piipussa?", "Koirat haukkuu", "Karavaanari ulos", "Stögö ei valmenna" jne), pitäkäämme meteliä, kerätkäämme ja leikatkaamme kaikkien raivostuneiden fanien kausikortit näkyvällä paikalla olevaan roskikseen. Jakakaamme lentolehtisiä, joissa kannustetaan ihmisiä välttämään menemästä sisälle ja jatkamaan boikottia kunnes seuralla on uskottava urheilutoimenjohto ja urheilullinen fokus. Pitäkäämme kipinävuoroja, miehittäkäämme soppatykki ja jakakaamme sisälle menijöille kumi- sekä pakastekanoja.

  Nouskaamme barrikaadeille.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2017 klo 15.46
 2. Cimbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, Liverpool
  Mulle kipinävuoro!

  Joku roti tohon touhuun on saatava!
   
 3. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
  Joko saa kaivaa banderollit esiin? Voisin lähteä kadulle
   
 4. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kannattavin ja vahvin ilmaisu olisi fanikatsomon banderolli toisessa erässä Tiistain kotipelissä;

  "Tue UTJ:tä, Stögöä ja IFK:ta jäämällä kotiin Lauantaina"

  Baderollia voisi korostaa huudoilla ja kolmannen erän tyhjällä fanikatsomolla. Pelin tuloksesta riippumattomana.
   
 5. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @MHPeg; kovin tyhjä ja hiljainen fanikatsomo on ollut tähänkin mennessä kaudella 2016-2017. Ihan sama. Kärsimys jatkuu tiistaina ja lauantaina.
   
 6. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Kun eletään tätä hektistä internet aikaa, niin onko ihmisillä enää aikaa protestoida ja seistä soppatykeillä väijyssä? Nuha Pipiläki varasti meidän kaikkien vapaa-aikaa kymmenkunta tuntia lisää. Pitäiskö jonkun vaikka sen sijaan perustaa esim. joku facebook ryhmä "Vituttaa" ja sinne sitten kannattajat/symppaajat voivat julkaista "vituttaa selfieitä", joissa halutessaan voi myös pitää esim. jotain a4:sta, johon kirjoittanut vitutuksen aiheensa tai vaatimuksensa.
   
 7. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jotenkin en arvosta lyhytjänteistä ajatusta fanikatsomon masinoimasta kotiin jäämisestä. Vai eikö fanius enää olekaan sitä, että seistään joukkueen takana kun on vaikeaa, vaan hylätään jengi huonon runsaan puolikautisen jälkeen? Penan aika oli asia erikseen, nyt fakta on kuitenkin se että vuosi sitten oltiin finaalissa. Kaikkea ei siis ole tehty koko ajan päin helvettiä.

  Ei sillä etteikö jonkinlainen protestointi olisi kenties paikallaankin. Vituttaahan tämä tilanne ja sitä olisi kiva jotenkin purkaa. Mulle riittäisi jos edarimeininkiä näkyisi vähemmän ja vaikka sitten pudottaisiin taistellen puolivälierissä. Ensi kaudelle mädät omenat ulos ja johtajuutta ja omistautumista sisään.

  edit: Esim. kotiin jäämistä huomattavasti parempi idea fanikatsomolle olisi mielenilmaustifo tms., jossa kyseltäisiin pelaajien sydämen perään. Missä taistelu? Missä taklaukset? Missä IFK? Kyllä jengissä vielä on IFK-henkeä ja faneille omistautumista. Mutta ketä kiinnostaa miellyttää laivasta hyppääviä faneja?
   
 8. Anssi #5 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä olisi munkin mielestä paljon parempi vaihtoehto tässä vaiheessa.

  Vielä ei ole ulosmarssien yms aika. Jos niitä käytetään liikaa, niistä menee teho.
   
 9. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Ihan aiheellinen ketjunavaus, mutta ehkä väärä kohderyhmä, kun olen ymmärtänyt että suurin osa JA:n kirjoittajista ei edes käy hallilla :)
   
 10. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Niin, en minäkään enää tällä kaudella ole käynyt kuin kahdesti Nordiksella, vaikka elinkautinen olenkin.

  Kysymys tietysti kuuluu: miksiköhän?
   
 11. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Niinpä. Itselläni on kausikortti ja Ruudun kanavat mutta viimeisestä kymmenestä pelistä olen nähnyt yhden. Tietysti on nykyään paljon muutakin menoa ennemmän kuin aiemmin, mutta ennen sitä järjesti menojansa jotta pääsisi, nykyään on ihan sama pääseekö vai eikö.
   
 12. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Mä olen luullut että elinkautinen tarkoittaa meitä jotka joka vuosi istutaan omilla kausaripaikoilla? Riittääkö siihen nykyään vaan se että joskus käy hallilla ja on kerran hankkinut huivin?
   
 13. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Sama. HIFK on nyt kuitenkin sarjassa kahdeksantena, eroa viidenteen sijaan on kuusi pistettä, matkaa pudotuspelien ulkopuolelle on kahdeksan pistettä. Kyllä, paljon on mennyt perseelleen, virheitä on tehty varmasti jokaisella osa-alueella pelaajista valmentajien kautta urheilujohtoon. Kriisi? Omasta mielestä vielä varsin vahva sana tähän tilanteeseen. Tuolla materiaalilla vähiten tehtyjä maaleja koko Liigassa on tietysti todella huolestuttava saldo, sitähän ei voi kiistää.

  Boikotti jo itsessään on aika vahva lähestymiskeino, mutta älkää nyt herranjestas vetäkö sponsoreita tähän mukaan. Se on lyhyt tie ja sponsorin kannalta tappio on jo kärsitty, mikäli tämäntyylinen liike lähtee käyntiin tai saa tippaakaan näkyvyyttä. Tuollainen idiotismi yhden perseelleen menneen kauden puolikkaan takia aiheuttaisi seurauksia pahimmassa tapauksessa tulevillekin kausille. En voi ymmärtää. Kuten edellä @BigRedCat totesi, Penan aikakausi oli kohtalaisen vertailukelvoton nykytilanteeseen. Tomppa & Valtanen -duo on vienyt HIFK:n kerran mestariksi, kerran hopealle ja seurahistorian ensimmäiseen Liigan runkosarjan voittoon. Edellä mainituista saavutuksista kaksi vajaa vuosi sitten. Penan aikana taidettiin saavuttaa yksi ryminäpronssi pitkällä kaudella, suhattiin sinne sun tänne, kadotettiin koko identiteetti ja ajettiin Suomen urheilun vahvin brändi lähes konkurssiin.

  Ja muutenkin, eikö fanien mielikuvitus riitä enää mihinkään muuhun, kuin boikottiin? Eikö boikotti olisi ratkaisu siinä vaiheessa, kun mikään muu ei toimi? Omasta mielestä Sopan joulupatakeräys oli hauska idea, joskaan ei maksimaalista huomiota saanutkaan. Voisiko silti miettiä jotain muuta? Joku asia, jolla fanit muistuttavat HIFK:n, että katsomon puolella fanit antavat kaikkensa ja maksavat siitä vielä Suomen kalleimman hinnan.
   
 14. cauna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tuskin siitä kannattaa alkaa väitellä, että kuka käy hallilla ja miten usein. Eiköhän tämä "tilanne" saa vituttaa meitä kaikkia yhtä paljon, käytiin hallilla usein tai ei. Keskitytään vaikka yhdessä valoisampaan tulevaisuuteen jos semmoinen jossain häämöttää.
   
 15. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Lainaus:
  Sama. Ei kai se HIFK:n vika ole, että edellä on mm. Kalpa, HPK ja Pelicans, jotka ennen kautta oli veikattu sijoille ynnä muut. E. Sana
   
 16. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Joo eipä tosiaan kannatta siitä väitellä. Tämänhetkinen tilanne joukkueessa vituttaa varmasti meitä kaikkia IFK:n kannattajia aikas kovin, enkä ole kenenkään kuullut kehuneen kautta hyväksi tähän asti. Nyt on ihan viimeiset hetket alkaa pelaamaan, mutta valitettavasti haasteita taitaa vaan olla liikaa.
   
 17. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Teidän pitää ehdottomasti rekrytoida "Stadin ammutuin Jari" johtamaan tuota Nordiksen kapinaa. Varsinkin, kun suunnitelmissa on boikotoida noita riistäjälahtarifirmoja, niin "Eye of the Tiger" on varmasti messissä. Jos Laku on narrifani, niin silläkään ei ole merkitystä, kunhan sanotte sille vaan, että Nybari ja Stögö ovat äärinationalistisia Trumpin kannattajia. Eiköhän ala mennä kansan ääni perille?
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2017 klo 22.29
 18. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  En mä ainakaan ole väitellyt kuka käy hallilla ja miten usein, kunhan tiedustelin elinkautisvangin sanan tarkoitusta. Täällä kun käytetään paljon näitä erilaisia sisäpiiri ilmaisuja.
  Kaikkia pitää vituttaa nykyinen meno, ja oman jengin fanien lisäksi myös muiden jengien faneja pitäisi vituttaa että ostavat lippuja jotta näkisivät hyvän lätkämatsin ja sitten vastustajasta ei ole vastustajaksi vaan on täyttä kuraa.
   
 19. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Kyllä minä koen itseni elinkautiseksi, vaikka tuossa ylempänä kerroinkin kuinka paljon nykään jää pelejä katsomatta. Ikinä ei IFK ole vielä nimittäin hävinnyt niin ettei minua vituttaisi. Vaikka en paikalla olekkaan niin aina se tulosseuranta on päällä jossain muodossa ja loppuillan fiilistä pelin lopputulos kyllä viitoittaa suuntaan tai toiseen. Jokainen kai saa määritellä elinkautisensa kuten haluaa mutta itse kokisin vapautuneeni tästä taudista vasta kun yksittäisten pelien lopputulos ei vaikuttaisi mielialaani.
   
 20. Snadi kundi Stadista Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång kamrat, alltid kamrat!
  Lainaus:
  Alun perin termillä "elinkautisvanki" tai "lusitaan elinkautista" tarkoitettiin niitä (meitä), jotka vuosi toisensa jälkeen jatkavat kausareitansa huolimatta siitä, millaiset ovat olleet edelliskauden peliesitykset tahi ennusteet seuraavasta kaudesta.

  Ilman meitä elinkautisvankeja IFK:n tarina olisi todennäköisesti päättynyt, ainakin nykymuodossaan, 2000-luvun puolen välin turbulensseissa.
   
 21. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  HIFK:n tarina ei pääty koskaan. Suonenveto pari kertaa kymmenen vuoden sisään ja me ollaan tyytyväisiä. Yksi mestaruus kohta 20-vuodessa riittää meidän rahojemme vastineeksi. Ai että se tuntuu niin hyvältä pitkästä aikaa. Mitä jengi täällä arkailee, että liian tylsää jättäytyä pelistä ja blabla.

  5 kotimatsia peräkkäin tässä keväällä tyhjille lehtereille. Jumalauta mä sanon et alkaa päitä tippumaan vähä joka suunnasta.
   
 22. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Kyllä en tykkää ollenkaan moisista boikotoinneista, haiskahtaa hyvin maalaiselle ja jokerifanien puuhastelulle. Me olemme sentään IFK, me teemme homman tyylikkäämmin. Pieni mielenilmaus toki olisi kyllä paikallaan... Seuraavaan matsiin fanikatsomoon vaikka pakastebroilerit mukaan (kumikanatkin käy), ei kuitenkaan enää heitellä niitä jäälle. Siellä sitten seistää kanat käsissä ja kannustetaan. Sanoma menisi varmasti perille.
   
 23. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mulla on vain yksi kysymys: mistä saa kumikanoja? Kumikanoja heilutteleva katsomo saa takuuvarmasti puheenvuoron vähintään somessa.
   
 24. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Mulla tulee vaan mieleen nämä. (linkki vie googlen kuvahakuun kumikanoista). Minusta näitä saa jostain eläinkaupoista koska eikö koiratkin noita vinguttele?

  Sen haluaisin nähdä ja kuulla jos 4000 katsojaa vinguttelee ja heiluttelee kumikanoja Nordiksella!
   
 25. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Jokainen vois tulostaa A4 kokosen paperin, jossa iso kanan kuva. Näkyvyys olis ehkä vielä varmempi kumikanoilla. Plus jokaisen helpompi osallistua tohon liikkeeseen :)
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2017 klo 19.54