Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Boikotti 2017 – urheilutoimenjohtaja vaihdettava!

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Lemieaux, 21.01.2017 klo 22.21.

?

Pitäisikö IFK:n hankkia uusi UTJ?

 1. Kyllä

  85,6%
 2. Ei

  14,4%
 1. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Näillä sanoilla alkoi 2,5 vuotta sitten mielenilmauksen suunnittelu, joka ei sitten ikävä kyllä ikinä toteutunut, mutta lähti siitä hommasta sentään Kamraatit liikkeelle, joten jotain hyvää kuitenkin. Kovasti olen sitä mieltä, että niille barrikaadeille täytyisi nousta ihan sankoin joukoin. Menestystä ei tule nykyisellä urheilutoimenjohdolla, joten meidän on yhdessä synnytettävä liike UTJ:n syrjäyttämiseksi.

  Menestystä ei voi tulla niin kauan kuin UTJ ei osaa tunnistaa eikä tunnustaa virheitään. Alla oleva viestikin on aika vanha, tuon 2,5 vuoden takaisen mielenosoituksen suunnittelun ketjusta. Mikään ei kuitenkaan ole muuttunut:

  Lainaus:
  Itse en ainakaan aio kantaa enää senttiäkään tälle saunakerholle, niin kauan kuin sama omahyväinen Nybondas on puikoissa. Ja tämä ei nyt todellakaan ole....

  Lainaus:
  ...vaan seitsemän perseelleen menneen kauden takia. Yhdeksästä. Se on todella säälittävä tulos, joten UTJ ulos.

  Mites sen adressin laita on, onko joku jo rustannut sellaisen? Minusta nimimerkiltä @-Kantor- on tullut viime viikkoina sen verran terävää ja osuvaa tekstiä, että hän voisi olla sopiva ottamaan tämän tehtävän hoitaakseen. Ja minusta on hienoa, että moni on jaksanut rustata sähköposteja Everille ja Valtaselle, vaikkei nämä välttämättä vaikuta tai edes tule luettua. Edelleen, kun kaikki teemme jotain niin pisaroista syntyy joki. Pitäkäämme protestimielialaa yllä!
   
 2. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Mitä jos tekisit sen adressin itse etkä yrittäisi sälyttää sitä muiden harteille? Hirveä määrä sähinää ja räksytystä, mutta jonkun muun pitäisi hoitaa homma himaan?
   
 3. Nännimäinen Jäsen

  Lainaus:
  Vähän harmi, että HIFK:n yleisesti varsin fiksusta kannattajajoukosta löytyy kaltaistasi jengiä. Jos olet seurannut kiekkoa enemmän kuin kaksi vuotta, et vaan voi suoltaa tuollaista sontaa. Etenkin kuin noilla Ylöjärjen Jokereilla on hieman samanmoiset juuret kuin HIFK:lla. Mutta sitähän sinä tuskin tiesit.

  Ipasta saa toki tykätä, ihan sympaattinen seura.
   
 4. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Kyllä Valtaselle ja Everille kannattaa laittaa meiliä asiasta. Mulle on ainakin tullut Valtaselta aina vastaus.
  Valtanen on tehnyt hyvää duunia ja on ihan asiallinen mies.
   
 5. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Valtanen on kyllä tehnyt hyvää duunia. Sen työhän on kehittää seuraa ja sen olosuhteita, hoitaa talous niin että tilikaudet ovat plussalla ja hoitaa UTJ:lle taloudelliset eväät voittavan joukkueen rakentamiseen. Mä en ymmärrä miksi jotkut vetävät "ymmärtääkö se lätkästä mitään-kortin" tasaisin väliajoin taskuistaan. Mitä merkitystä sillä on? Penan tuhoama talous on oikaistu, tilikauden tulokset plussalla ja jos UTJ ei saa hänet varustellulla 3.2 miljoonan pelaajabudjetilla kaukalossa menestystä kuin kerran tai kaksi vuosikymmenessä ei se ole Valtasen vika.

  Ja jos Garden hanke ei ole massiivinen seuran eväiden ja olosuhteiden parantamiseen tähtäävä ja johtava hanke niin mikä sitten on?

  Aiheeseen: Nybondas on nähty. Heilukoot siirtorajan yli ja sitten ulos. Jos sillä jostain syystä on vahvistusten hankinta työnalla niin yrittäkööt saada ne maaliin ensin. Muutamassa päivässä voi muiden olla hankalaa saada mitään tehtyä rajan tullessa vastaan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.02.2017 klo 08.36
 6. Lalli68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Anteeksi, että luistan ehdotetusta boikotista.

  Ilves-fani -kaverini kanssa nauroimme joukkueidemme taaperrusta ja totesimme että ensi tiistaina yhdessä hallille. Suurin odotuksin? Ei :-D

  HIFKstä johtumattomista syistä tämä on itse asiassa kauden ensimmäinen pelini, mutta palstaa aktiivisesti lukeneena odotusarvona nyhjätään hmv-peli ja tupsukorva vie pisteet. Mutta mikäs siinä, pääasiassa että meillä on kaverin kanssa hauskaa kaljoitellessa ja HIFK pääsee budjetoituun katsojamääräänsä.

  Jotenkin pervoa, että näitä ketjuja lukeneena suorastaan petyn jos tiistaina onkin kiihkeä ja hyvä matsi...
   
 7. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En suosisi boikottia eli sitä että jätetään matseihin menemättä. Katsojamäärissä pitäisi saada merkittävä, vähintään 10 prossan lasku, mutta ei tule millään onnistumaan. Sen sijaan kaikki muut tavat millä osoitetaan epäluottamus nykymenoa ja erityisesti urheilutoimenjohtajaa kohtaan ovat mielestäni toivottavia. Joku kekseliäs tempaus ennen matsia ja itse matsissa perinteiset banderollit ja Nybondas ulos laulut ajavat asiansa. Iltapaskakalehdet uutisoivat varmasti ja tarpeeksi sähköposteja yms. yhteydenottoja toimistolle, niin kyllä se painetta luo ja ainakin fanien kanta tulee selväksi. Tässä kohtaa on kuitenkin tehtävä erittäin selväksi, että kyse ei ole tästä kaudesta, vaan katsotaan kokonaisuutta eli edellistä liki 10 vuotta, jonka urheilullinen tulos on ala-arvoinen.
   
 8. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Entä jos boikottiin osallistuvat tekisivät jonkun pledgen, joka pitää sisällään sen, että pidättäytyy ostamasta lippuja, fanituotteita tai minkään sponsorin palveluja niin kauan kuin Nybondas on UTJ:nä, mutta myös sen, että lupautuu ostamaan kausarin/fanituotteita/sponsorin palveluja x määrän edestä heti kun UTJ on vaihdettu? Itse voisin kyllä palkita seuraa ostamalla kausikortin ja vähän oheissälää, jos seuraan saadaan osaava UTJ.

  Kekseliäille tempauksille varaukseton peukku!
   
 9. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ehkä ensin kannattaisi ne mielenilmaukset ja sitten jos taas ollaan sijoilla ynnä muut, niin jotain tällaista heti kauden jälkeen. Mutta tässäkin pitäisi sitten olla lihaa luiden ympärillä eli sen pitäisi kanssa näkyä kausarimyynnissä yms.
   
 10. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Olisi muuten aika naiivia ajatella, että jos fanikatsomossa olisi iso "UTJ vaihtoon" -lakana, niin IFK:ssa ei muka millään tavalla otettaisi huomioon sitä. Tollasta johdon herättelyä tää homma nyt kaipais!
   
 11. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @Dragan Dabic; vaihda ensimmäisen virkkeen jos sanaan kun niin viestisi muuttuu edes vähän realistisemmaksi. Lihaa ei tule luiden ympärille, koska IFK:n kannattaminen on pahempaa kuin mikään läheisriippuvuus.
   
 12. Joonasmmm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp ja sympatiat Pelicansille
  Aijjai, tää kumiankka juttu ois kyllä hyvä. Tässä video, joka saa aina repeemään mut aivan totaalisesti. Maailman lopun ääniä...
  (Linkki vie youtubeen ankka-aiheiseen videoon)
   
 13. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  "Kaupan leluosastolla
  kumiankkaa hinkkaa"...

  Lyriikkaa yhden ikiaikaisen lempparibändini biisistä. Oli pakko siirtyä Spotifyihin hetkeksi.

  Mutta joo, kyllä noista ääntä lähtisi!
   
 14. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Hyvä palstaveli Lemieaux, kuten kirjoitit 2,5 vuotta sitten mun kuppi tuli täyteen. Tällä kaudella se on läikkynyt jo yli pitemmän aikaa. Mä oon valmiina taas nousemaan barrikaadeille. Surullista vaan on että Nybondasta ei saa palliltaan pois, hän kun istuu muiden dinojen kanssa Ligaföreningenin hallituksessa. Ligaförening omistaa kuitenkin enemmistön HIFK Oy:stä ja on näin ollen päätöksillään Oy:n Hallituksen, Valtsun ja Everin yläpuolella.
   
 15. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onko totta, että Nybari istuu edelleen Ligaföreningenin hallituksessa? Ajantasaista tietoa en aiheen tiimoilta löytynyt ja jotenkin olen aina ollut siinä luulossa, että hän olisi aikoinaan luopunut hallituspaikastaan. Jos todella on näin kuten sanoit, niin ollaan melko kestämättömän tilanteen äärellä.
   
 16. Lehmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikös Nybari ole vielä yksi niistä kolmesta korkeimmasta Ligaföreningenin "kunniajäsenistä", joille on myönnetty se kaikkein ylin tunnustus eli kultainen sormus. Moberg ja joku toinenkin oli samassa kerhossa. Jotenkin näin muistelen Ånäsin tilannetta kuvanneen kirjassa - korjatkaa, jos olen väärässä. Kyllä se huithapeli on uinut niin syvälle sisään tuonne HIFK:n kabinettiin, ettei se sieltä lähde pois kuin omasta tahdostaan tai siinä tilanteessa, että seura on niin pahoissa taloudellisissa vaikeuksissa, että liigayhdistyksen omistusosuus dilutoituu niin pieneksi, ettei se enää pysty pitämään tosiasiallista valtaa seurassa. Jälkimmäisessä vaihtoehdossa ongelmana on vain se, että Everi ja Valtanen ovat sen verran päteviä kavereita, että ei tuo talous tule menemään tuohon pisteeseen. Hyvä jatkuvuudelle, huono urheilulliselle menestymiselle.

  Mielenkiintoista olisi tosissaan tietää, miksi Moberg(?) on Nybarin nostanut täysin horjumattomaan asemaan IFK:ssa ja miksi Nyabrin kiistatonta haittaa seuralle ei kyseenalaisteta. Jotainhan tuossa välissä on, jota ei julkisesti tiedetä. Jos kyseessä olisi Dan Brownin dekkari, niin eiköhän lopussa paljastuisi se, että Nybari on Mobergin avioton poika.
   
 17. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Lainaus:
  Kyllä hän siellä vaikuttaa. Kife Heinokin on edelleen jäsen ja hän puolestaan on Nybondaksen kummisetä. Ainoa nuoremman sukupolven jäsen siellä on Rolle Carlsson.
   
 18. Sleep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Illuminati syvenee
   
 19. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei helvetti sentään. Siis onko nyt muka todella niin, että HIFK:n hallitus ja koko seura on ns. dinojen panttivankina? Jos lyhyttä Kekäläisen aikaa ei lasketa, niin Moberg, Matikainen & Nybondas ovat vastanneet seuran urheilutoimesta lähes 30 vuotta. Kaikki em. herroista ovat varsin perusteelliset näytöt antaneet ja ne on ala-arvoisiksi todettu.
   
 20. Lehmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Illuminatusföreningen Kamraterna, Helsingfors. Logokin jukoliste vilisee täynnä noita piilotettuja kolmioita.
   
 21. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Jos tiedohkot, (tiedohko = varmistamaton, melko uskottava huhu tiedosta) pitävät paikkansa, olisi HIFK:n suurin, ja paras investointi aikoihin hommata joku nälkämaan sopimusneuvottelija vääntämään niitä numeroita lappuihin. Kaikenlisäksi brändiin pääseminen pitäisi olla seikka jolla lupauksia, omia tai lainattuja, pitäisi olla tulossa yli oman tarpeen, ei niin että jokaiselle tulijalle pitää maksaa mitättömyyslisää.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017 klo 02.14
 22. Jester79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Näin lukee Helsingin IFK historiassa: "1.5.2000 Ligaföreningen HIFK r.f.:n toiminnot siirtyivät Oy HIFK-Hockey AB:n alaisuuteen"
  Alaisuuteen, eli kyllä tosta lauseesta päätellen Everi on istuu snadisti korkeammalla, kun Nybari.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017 klo 10.46
 23. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Ei muuten istu. Ligaförening omistaa enemmistön IFK:n osakkeista. Lindholm ja Tuohimaa istuvat Oy HIFK-hockey AB:n hallituksessa(istuvat myös Ligaföreningin hallituksessa ja Lindholm on sen hallituksen pj) ja Nybari Ligaföreningin. Kannattaa muistaa, että Nybari on myös saanut IFK:n kultaisen ansiomerkin joten ei ole lähdössä minnekään.
   
 24. Jester79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Jos toiminnot siirtyvät toisen yhtiön alaisuuteen, niin sen yrityksen (Oy HIFK-Hockey Ab) johtokunta päättää myös alaisena (Ligaföreningen HIFK r.f.) olevan yrityksen asioista.
  Eli kun Ligaföreningen meni Oy HIFK-hockey Ab alaisuuteen, niin Silloin Oy HIFK-Hockey Ab hallitus (Timo Everi (pj.), Leo-Dan Bensky, Alexander Lindholm, Kaj Swanljung, Harri Tuohimaa) Päättävät Yrityksen asioista. Nybondas EI kuulu tähän johtokuntaan. Kuuluu Ligaföreningen johtokuntaan, mutta yhdistymisen jälkeen päätösvalta on näillä viidellä Oy HIFK-hockey Ab hallituksen jäsenellä.

  Se, että lähteekö Nybondas "suojatyöpaikasta" pois, niin sen vain aika näyttää. Yksi vaihtoehto, että nousee (HIFK-Hockey) johtokuntaan ja tilalle hankitaan uusi UTJ. Mutta tätä ei toivo kukaan.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017 klo 12.04
 25. Vpiiroi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Olet ehkä ymmärtänyt asian hieman väärin. Ei Nybari tosiaan ole IFK:n hallituksessa tekemässä päivittäisiä päätöksiä, mutta kuuluu suurimman omistajan hallitukseen, joten ei hänestä koskaan eroon pääse.
  Ja minä ainakin toivon että Nybari saa "ylennyksen" IFK:n hallitukseen ja astuu pois päivittäisestä suorittavasta virasta. Muuten saamme seurata tätä Nybondaksen rakentaman IFK:n taaperrusta seuraavat 15-20 vuotta.
  Hallituksessa hän voi patsastella ja antaa kommentteja haukkuvista koirista ym. Haukkua seuraajaan ja vähätellä hänen saavutuksiaan, vähän niinkuin Moberg teki Keklun kanssa. Olisi ainakin parempi tilanne kuin nyt.
  Parasta olisi tietysti, että Ligaförening menettäisi osuutensa, mutta ei taida tapahtua.