Blues-Tappara 11.2.2003

  • 11 952
  • 135

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Tauko alkaa pikkuhiljaa olla ohi ja tosipelit jatkuvat. Blues saa vieraita Tampereelta kun Tappara saapuu vieraaksi. Aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet joka kerran vierailijan voittoon. Ei tällä kertaa. Bluesilta Sarno ja Caloun ovat olleet viimeaikoina hyvässä vireessä, Tapparan parhaasta vireestä on vastannut kaksikko M.Ojanen & Bisset.

Blues-Tappara 3-1 (1-0, 1-0, 1-1)

14.55 1-0 Hurme (Caloun-Vykoukal)
36.33 2-0 Kalto (Ylönen-Sulku)
45.45 2-1 Bisset (Mäntylä)
58.58 3-1 Sarno (Stapleton-Laatikainen) TM
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Kaksi hyvävireistä joukkuetta kohtaavat. Pidän todennäköisenä sitä, että peli on parempaa kuin edellinen Espoossa Tapparaa vastaan nähty. Molempien joukkueiden voitto on aivan mahdollinen, eikä tasapelikään olisi oikeastaan yllätys. Tapparalla on tosin perinteisesti ollut Espoossa vaikeaa (mitä nyt playoffeissa viime kaudella voittivat). Toivottavasti LA Areenan jää on kirvesmiesten Via Dolorosa tiistainakin.

Pitää tällä kertaa itsekin tulla paikalle todistamaan tuota kiekkopläjäystä.

Mielenkiintoista on myös nähdä, kuinka Jämsänen pelaa. Olen saanut sen käsityksen, että viime pelissä Lahdessa mies olisi ollut vireessä. Tämän vuoksi veikkaan hänen tekevän maalin.

Pisteet Espooseen 4-2.
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Blues - Tappara
3-1

Tiukka matsi ja yleensä Tappara on pelannut Espoossa todella hyvin, isot ja vahvat miehet sekä pieni kaukalo sopivat mainiosti yhteen. Tiukka vääntö, mutta pisteet jäävät espooseen liigan parhaan yv:n takia!

Maalit:

1-0 Ylönen (Kalto - MElomo)
2-0 Caloun (TElomo - Vykoukal) yv
2-1 M. Ojanen av
3-1 Vykoukal (TElomo - Caloun) yv

Maalissa:

Myllys
Lehto
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Tämän ottelun voittamisen jälkeen ei Tapparasta pitäisi olla enää uhkaa Bluesille ajatellen runkosarjasijoituksia. Ero tällä hetkellä kuusi pistettä, joten se on ottelun jälkeen välillä 4-8 pistettä.

Uskon Bluesin ottavan tärkeästä pelistä 4-3-voiton.

Bluesin maaleista vastaavat Vykoukal, M.Elomo, Sarno ja Caloun. Tapparalta onnistuvat Luoma sekä molemmat Ojaset.
 

Sharpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Blues-Tappara 2-6(0-1)(1-4)(1-1)

0-1 Luoma(Kuki)

0-2 Bisset(J.Ojanen,Tarvainen)Yv.
0-3 Marusak(Bisset,Alanen)
1-3 Hurme(T.Elomo)
1-4 Saravo(Venäläinen,Uhlbäck)
1-5 Marusak(Alanen,Bisset)yv.

2-5 Stapleton(Laatikainen)
2-6 M.Ojanen av.tm.

Oksa 4+10+4=18(pois:54.33-55.23)
Kuivalainen 15+3+12=30

jäähyt:Blues:4x2min ja Vykoukal 10min
Tappara:9x2min ja Mäkinen 10min

***Jiri Marusak Tappara
* Pasi Kuivalainen Tappara
* Tom Bisset Tappara
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Veikkaan kuitenkin että Marusak pelaa edelleen yv:ssä Barkovin ja kumppaneiden kanssa joten ed. viestin skenaariot maalintekijä-syöttäjä-kombinaatioiden osalta eivät ole kovin todennäköisiä. Ja muuten veikkaan että nähdään ensimmäinen mutta ei takuulla viimeinen Jirin yläkulmaveto yv:llä SM-liigassa.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Ja pelihän päättyy...
3-3...

Bluesin maaleista vastaavat:
Caloun, Vykoukal ja M Elomo

Tapparalta pörsät tekee:
J Ojanen, Pirnes ja Venäläinen
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Voittajaa on vaikea arvioida etukäteen, molempin putki tuntuu kulkevan. Espoo on aina ollut kirvesrinnoille paha paikka ja tilanne tuskin tästä on paljoa muuttunut. Jos Blues pystyy pelaamaan edes lähellekkän sitä taso mitä he esittivät Jokereita vastaan tv-pelissä, niin pisteiden perään on turha haikailla. On mielenkiintoisa nähdä miten Marusak ja Jämsen ovat päässeet sisään joukkueeseen.

Optimistinen arvio: Blues-Tappara 2-4.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Kolmas Johannes

Mielenkiintoista on myös nähdä, kuinka Jämsänen pelaa. Olen saanut sen käsityksen, että viime pelissä Lahdessa mies olisi ollut vireessä. Tämän vuoksi veikkaan hänen tekevän maalin.
Jämä pelasi ihan pirteästi mutta se nyt oli sellainen ottelu jossa Blues painoi kaasua juuri sen verran että Pelicaanit kaatuivat. Eli hyvällä väännöllä oli helppo erottua edukseen. Tiistaina vastaan luistelee parempi ja isompi joukkue ja Jämsänen palaa tasolleen: eli ei saa mitään aikaiseksi.

Milloinkohan Tumpelo maalasi edellisen kerran?
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voittohan tästä(kin) ottelusta pitäisi tulla, ellei blues törmää samanlaiseen mailaviidakkoon, jota tappara edellisellä vierailullaan esitti. Mikäli tappara pelaa samalla tavalla, niin bluesin paras ase on luistella vaan niin maan prkl.:eesti.

Tumpelo teki maalin viimeksi 8.12 kärppiä vastaan, olisiko nyt maalin paikka? Sarno on ollut tulessa maajoukkueessa, toivottavasti jatkaa täällä samalla linjalla. Kolmessa pelissä 1+7=8.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Haa, meikäläinen käy sen verran Suomessa kääntymässä että ehtii muutaman pelin katsoa. Toivotaan nyt sitten edes voittoa. Noita maajoukkuepelejä katsoessa TElomon maalintekovire näyttää olevan entisellään. Josko vaika Ylönen ratkaisisi?

Niin, peli päättyy 2-2.
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Ylönen ja Sarno ovat nyt viime aikoina pelanneet ihan hyvin, joten veikkaan, että tämä kaksikko ratkaisee ottelun Bluesin eduksi.

Blues-Tappara 3-2 (1-1, 1-0, 1-1)

6.45 0-1 Bissett (Pirnes)
15.41 1-1 Sarno (Stapleton, Sulku) YV
27.39 2-1 Ylönen (Sarno, Tuomainen) YV
46.23 3-1 Caloun (Hurme)
53.59 3-2 Marusak (Barkov, MOjanen) YV

Myllys 8+7+9=24
Kuivalainen 10+11+7=28

*** Peter Sarno
** Jan Caloun
* Juha Ylönen
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huomenna HIFK voittaa Saipan.
Ai mitä se tänne kuuluu....no kun mä joudun matkustamaan espooseen parin asiakkaan kanssa jotka on tampereelta enkä näin ollen pääse "omaan" halliin.
Onhan se toisaalta kiva katsoa Bluesin peliä, kun siellä on niin paljon "meiltä" tulleita pelaajia.
Itse pelissä toivoisin näkeväni paljon maaleja eli 8-8 olis hyvä lopputulos. Tappeluita sais olla ja muutenkin värikästä peliä, kun ei meikäläistä nyt häiritse noi pelikiellotkaan. Päinvastoin kummallekkin pitkiä pelikieltoja....ainakin tapparalle....jooko!!!
Muuten onko hallilla yleensä pelin jälkeen takseja saatavilla, koska selvinpäin en noin pitkälle lähde.
Ai niin tarvitaanko passia.....???
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti coolman
Muuten onko hallilla yleensä pelin jälkeen takseja saatavilla, koska selvinpäin en noin pitkälle lähde.
Ai niin tarvitaanko passia.....???

Takseja on tolpalla, joka sijaitsee siinä Clubisisäänkäynnin edessä.

Passi on hyvä olla. Venäläinen jääpassi käy hyvin, niitä väärentää muunmuassa Stemnitsan varustamo ja vieläpä edullisesti.

No joo. Tosiasiassa passi on tarpeeton. Tuollaisena bisnesmiehenä sinunkin tulisi tietää, että Espoo sijaitsee sieltä Hjelsingistäpäin katsottuna lännessä ja passia tarvitaan yleensä itään suuntautuvilla reissuilla.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Coolman: Joo, turistiviisumin saat Nokian haarakonttoreista.

Itse pelistä toivoisin reilusti parempi tasoisempaa kuin viimeksi. Maaleja ei varmaankaan paljoa nähdä, mutta toivottavasti peli ei ihan painiksi menisi. Paljon taklauksia kehiin ja kovaa luistelua, sillä Tappara voisi kaatuakin.

Toivotaan 3-2 voittoa. Ulkomaalaiset ratkaisee, Ylösen säestäessä.
 

marzin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Blues voittaa 3-0. Jamo jatkaa nollapeliputkeaan ja maalit tekevät ylönen, sarno ja murphy. jos oksa on maalissa niin peli päättyy tasan 3-3
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Tässä pelissä tuntuu etukäteen olevan keskimääräistä suurempi vaara sille, ettei saada omaa liikettä esille ja juututaan painimaan vastustajien kanssa. Sitähän Tappara varmaan toivoisikin, luottaen omaan ylivoimaansa joka sitten tekisi tarvittavat maalit.
Harvemmin muutenkaan on pisteitä odotettavissa, jos juostaan vastustajan talutushihnassa.

Toivon tosiaan, ettei peli ole yhtä puuduttavaa ja turhauttavaa, kuin arvon vierailijan edellisellä visiitillä. Erityisellä mielenkiinnolla seuraan Tapparasta Pirnestä, Jämseniä ja uutta pakkia.

Pisteitähän tässä kaipaavat molemmat, kun tämä kilpajuoksu ei näytä laantuvan. Tiedä sitten, tuleeko Tappara ylitsepääsemättömän nälkäisenä kotiedun perässä. Toivottavasti ei.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti Shayne

Sitähän Tappara varmaan toivoisikin, luottaen omaan ylivoimaansa joka sitten tekisi tarvittavat maalit.

Tuota tarttee ihan pikkuisen viilata.
Tapparan ylivoimaan ei ainakaan aikaisemmin nähdyn perusteella voi luottaa. Tämä yv-pelihän on ollut jäässä tapparalla jo pitemmän aikaa, oikeastaan siitä lähtien kun kausi starttasi. Marusakilta voidaan odotetaan voimaa yv-peliin ja jos Jukka olisi keksinyt jotain uutta tauon aikana (mitä suuresti epäilen), niin siinä tapauksessa kirjoituksesi voi pitää paikkaansa.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Viestin lähetti TBK
Tuota tarttee ihan pikkuisen viilata.
Tapparan ylivoimaan ei ainakaan aikaisemmin nähdyn perusteella voi luottaa.
Ok, fiilistelypohja ei siis kantanut hedelmää. Yleisesti ottaen en olekaan Tapparan yv:tä sen kummemmin seurannut, mutta Bluesia vastaan ovat tuntuneet v-mäisesti usein onnistuneen.
 

mulehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Onko vielä tietoa illan päätuomarista? Viimeksi Tapparan todella härskin avoin kahvaaminen ja pystypaini meni läpi, koska dumarina oli Japa Levonen, joka tunnetusti antaa pelata äärirajoilla.

Tappara ei mielestäni aikaisemmin ole sortunut niin törkeään painimiseen, kuin silloin marraskuussa. Ja mikäs heidän oli pelatessa, kun taktiikka puri ja dumari antoi mennä. Väittäisin, että moni muu tuomari olisi viheltänyt Tapparalle paljon enemmän kiinnipitämis- ja estämisjäähyjä ja kirvesrinnat olisivat joutuneet muuttamaan pelityyliään.

Toivottavasti tänään pelataan vauhdikasta ja kovaa hokia. Jos dumarilinja on sopivan tarkka, Blues voittaa, mutta painissa meille käy kyllä kalpaten.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Minä olin siinä huonotasoisessa jääkiekko-ottelussa silloin marraskuussa. Täällä on sen jälkeen rummutettu miten hirveästi ja rumasti Tappara kahvasi siinä pelissä ja miten Blues pelasi siistiä kiekkoa ja vain Levosen sokeus antoi Tapparalle mahdollisuuden voittoon. Se on paskapuhetta. Siinä hyvin heikossa pelissä kahvasi se joukkue, joka kulloinkin sattui olemaan alakynnessä. Joukkueita kentällä oli kaksi, ja niistä molemmat olivat pitkiä jaksoja alakynnessä.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Blues tänään:

35
Jarmo Myllys, Maalivahti AK

46
Sami Heinonen, Maalivahti


1. kenttä

21
Tero Määttä, Vasen puolustaja AK

51
Jiri Vykoukal, Oikea puolustaja AK

49
Teemu Elomo, Vasen laitahyökkääjä AK

13
Markku Hurme, Keskushyökkääjä AK

11
Jan Caloun, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

24
Cory Murphy, Vasen puolustaja

10
Sebastian Sulku, Oikea puolustaja

18
Peter Sarno, Vasen laitahyökkääjä

14
Mike Stapleton, Keskushyökkääjä

12
Marko Tuomainen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

42
Arto Laatikainen, Vasen puolustaja

22
Rami Alanko, Oikea puolustaja

78
Kari Kalto, Vasen laitahyökkääjä

36
Juha Ylönen, Keskushyökkääjä

20
Miika Elomo, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

2
Juha Gustafsson, Oikea puolustaja

33
Timo Hirvonen, Hyökkääjä

85
Niko Nieminen, Vasen laitahyökkääjä

16
Olli Ahonen, Keskushyökkääjä

82
Matti Näätänen, Oikea laitahyökkääjä
 

jap1812

Jäsen
Suosikkijoukkue
ESPOON BLUES
BLUESilla parhaat miehet kentällä. Onko muuten ensimmäistä kertaa kaikki ehjinä?

Loistavaa, että Niko Nieminenkin on päässy jo kokonnpanoon. Tuo hyvää vääntöä kentälle. Eli nelonenkin on nyt hyvin kuosissa.

BLUES ROCK!
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Ei mitään uutta.

Maalivahdit
1 Pasi Kuivalainen, Maalivahti AK
34 Mika Lehto, Maalivahti

1. kenttä
55 Janne Grönvall, Vasen puolustaja AK
15 Jiri Marusak, Oikea puolustaja AK

24 Marko Ojanen, Vasen laitahyökkääjä AK
16 Aleksandr Barkov, Keskushyökkääjä AK
20 Jussi Tarvainen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
21 Pasi Puistola, Vasen puolustaja
5 Mikko Luoma, Oikea puolustaja

29 Johannes Alanen, Vasen laitahyökkääjä
8 Janne Ojanen, Keskushyökkääjä
19 Lasse Jämsen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
6 Pekka Saravo, Vasen puolustaja
18 Tuukka Mäntylä, Oikea puolustaja

40 Jaakko Uhlbäck, Vasen laitahyökkääjä
10 Esa Pirnes, Keskushyökkääjä
27 Tom Bissett, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä
33 Miska Kangasniemi, Vasen puolustaja

11 Kimmo Koskenkorva, Vasen laitahyökkääjä
81 Arto Kuki, Keskushyökkääjä
28 Marko Mäkinen, Oikea laitahyökkääj

38 Sami Venäläinen, Ylimääräinen hyökkääjä
 

Action man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matinkylän Mahti
Jääkiekkopelin irvikuva

Kyllä se ed. Blues-Tappara oli nimenomaan jääkiekkopelin irvikuva ja senpä vuoksi en aio tänään mennä hallille katsomaan kahvausta.

Sen pelin jälkeen meinaan kirjoitin allakkaan tämän päivän kohdalle että 'älä missään nimessä laita rahojasi tähän kahvaotteluun'.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös