Blues-SaiPa 13.2 klo 18.30

  • 6 496
  • 103

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Shane
Voi SaiPa perkele. Olisitte nyt auttaneet edes vähän, ja pitäneet jatkoajalla sen maalin puhtaana!

Siipo antoi vähän takaisin sitä, mitä meiltä siellä Jyväskylässä vei... *hymiö*

m,bgfhjaerrtu12346 ... *ja nyt kissa pois näppikseltä, jatketaan*

Siipo oli kyllä luokaton tänään. Blues ei todellakaan kärsinyt tästä sen kummemmin, mutta tekee pahaa katsoa tuollaisia tuomareita tärkeissä peleissä. Toivottavasti oli viimeinen kerta tällä erää Siipolta.

Pelin henki oli aika lailla se, että Blues keskittyy tekemään peliä ja SaiPa kärkkyy vastahyökkäyksiä. Erittäin harvassa oli ne tilanteet, joissa SaiPa olisi yrittänyt lähteä kontrolloituun hyökkäykseen. Tämä toimikin yllättävän kauan, kun jostain syystä Bluesin peli oli tuohon toisen erän puoleenväliin asti todella hengetöntä. Näennäistä painostusta, mutta oikeastaan kahta T.Elomon hehtaarivetoa hyvistä paikoista lukuun ottamatta yhtään oikeasti huippupaikkaa ei mielestäni ollut.

SaiPan ensimmäinen maali oli kuviona todella nätti, mutta omasta mielestäni meni täysin Vykoukalin piikkiin. Miksi sitä miestä ei pelata loppuun asti vaan jätetään siihen maalin eteen? Toinen SaiPan maali oli vähän räkämaali, mutta tyylillä ei väliä, kun latteata ilmausta käyttäen kaikki lasketaan. Tämänkin maalin voi laittaa aivan täysin Bluesin pakin - tällä kertaa Murphyn - piikkiin, miksi siellä maalilla on taas joku vapaana?

Kolmanteen erään tuli yrityksen osalta aivan uusi Blues, mutta ei niitä maaleja voi tehdä ellei tilanteita pelata maalille. On se tosi kivaa siellä kulmissa kikkailla, kun maalin edessä ei ole ketään. Bluesin onneksi sitten SaiPaltakin tuli todella paha merkkausvirhe ja TElomo pääsi ainakin yllättämään minut, kun osui liikkuvaan kiekkoon P-pisteiden välistä. Tähän maaliin ei Duballa ollut mitään sanottavaa.

Olin jo itsekin melkein varma, että loppu menee nyhjäämikseksi, mutta Caloun näytti taas sen, miksi hän melkein johtaa liigan pistepörssiä. Varmaan kaikki hallissa - ainakin minä ja Duba - odotti Jaanan syöttävän tuollaisessa tilanteessa, mutta mies päättikin laukoa. Maali näytti helpolta, mutta Duba oli jo lähdössä sivuttaisliikkeeseen takatolpalle syötön perään ja puikoistahan se sitten lirahti sisään. Calounin tuuletus oli kanssa kunnon fiilistelyä, Jamoa piti mennä halaamaan.

Jatkoajalla Blues lähti hakemaan toista pistettä ja se palkittiin. Teemu osui jo toisen kerran pelissä liikkuvaan kiekkoon ja sai nimen lehteen. Kiitos ja kumarrus.

Muutamana muuna huomiona voisin sanoa, että Sarno oli aivan paska. Tuollaista Sarnoa en halua enää koskaan nähdä. Jätti tilanteet lähes poikkeuksetta kesken, kun kiekko ei ollutkaan lavassa ja kolme kertaa yritti syöttää naapurin läpiajoon. Työnteko nollassa, muutama muuten ok soolo, mutta kun sitä kiekkoa ei saa omille, niistä ei ole mitään hyötyä.

Spaddu pelasi hyvän pelin. Yritystä riitti ja oli hyvä esimerkki muille. Alkaisiko lunastaa jo odotuksia?

Myllys oli hyvä, maaleille ei voinut juuri mitään. Vaikka torjuntoja ei paljoa ollutkaan, oli mies paikallaan.

Sebulta hyvä niitti, sai huomiota HN:ssakin.

Tunnelma oli parempi kuin yhdessäkään SaiPa-pelissä LA A:lla koskaan. Tästä on hyvä jatkaa.

Playoff-kausarien hinnat on aika suolaisia. Mutta kai se on pakko ostaa...
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti E

Playoff-kausarien hinnat on aika suolaisia. Mutta kai se on pakko ostaa...
Joo, jää muuten ostamatta. 184€ taisi olla nykyiselle paikalle ja 155€ tai jotain yläkatsomoihin. Pääsee niihin peleihin muutenkin, irtolipuilla mennään, ellei nyt tuota käteistä rupea jostain tulemaan. Muuten voisi harkita, muttei tiedä pystynkö ensi vuonna kausaria hankkimaan.

Rumpu taisi puuttua taaskin, ei ainakaan kiinnittänyt huomiota. Huomasko rumpali rummun turhuuden kun viimeksi meteliä oli ilman rumpuakin? Vai eikö vain saanut hankittua uutta kalvoa tähän peliin?
 

strongelf

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
kahvaamista?

Jääkiekossa saa estää vastustajaa kunhan tekee sen sääntöjenmukaisesti. Montaa todellista jäähyjenvastaista estämistä ei SaiPalla tänään todellakaan ollut. Se että Kimmo Siipo ottaa linjakseen viheltää kaikki kentällä kaatumiset (Ja Bluesilaisia kaatui noin 80% enemmän kuin SaiPalaisia) ei todellakaan ole oikeaa erotuomarilinjaa. Mutta tätähän tämä omien kannattaminen henkeen ja vereen on - aina nähdään asiat omin silmin paremmin omien kannalta :) Blues vei pelin lopussa oikeutetusti SaiPan tyytyessä perinteiseen pakitteluun (tosin 2.erän jäähyt veivät varmasti mehut miehistä).
 

Orange

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Packers
Paikan päältä nähtynä...

No joo. Olihan taas mahdollisuudet kahteen pisteeseen mutta kun ei niin ei. Saipa onnistui hyvin katkomaan ensimmäisessä ja toisessa erässä Bluesin syötöt siniviivalla tai heti jälkeen jolloin Blues ei kiekkoa saanut maalin eteen pelattua. Kun peli kaventui 1-2:een niin tämä unohtui ja lopputulos kertoo kaiken.

Siipo oli huono mutta ne Daespoon mainitsemat "toiset 9" kakkosta nyt on jo vähän liioittelua. Ja niin paljon, kun Jania nykyisin kunnoitankin, niin jos Riihijärvi ei pysy pystyssä, niin ei Calounkaan. Hulkin saama 2+10 olisi voinut olla vain 2. Ei puhtaimmata päästä mutta ei nyt päähänkään oikein osunut. Illan parhaasta taklauksesta vastasi Skyden torpannut Sulku.

Saipalaisista mieleen jäivät erityisesti Riihijärvi, Vaic, Yli-Torkko ja Kerman. Tirkkonen hoiti tonttinsa hyvin ja varmasti. Kaikki jaksoivat painaa ja yrittää koko ajan täysillä. Duba oli loistava kunnes 2-2 lipsahti. Puolustus yllättävän varma tänään mutta kuten jo viime Blues pelin jälkeen mainitsin: se Caloun...seinille ja kiekko pois! Ai niin ja Aigars... Uskokaa tai älkää Aigars taklasi Bluesilaista niin että tämä kellahti nurin (ei siis Aigars). Eiköhän tässä ollut näyttöä, että osaa se Aigars fyysisenkin pelin. Eikun Ileltä sopimusta eteen...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Niin, mikä on sääntöjen vastaista ja mikä ei...Nykyisellä SM-liigan linjalla 9 kahvajäähyä oli oikein, jos oltaisiin menty oikeasti sääntökirjan kanssa niin niitä olisi pitänyt viheltää tuplasti enemmän. Oli vain sellaista jatkuvaa sääntöjen rajamailla olevaan mailahäirintää koko ajan, ei siinä sinänsä mitään vikaa ole koska maassa maan tavalla eli jos kerta se sallitaan niin sitten sille ei voi mitään mutta vitun ikävää kiekkoa siitä tulee, se on fakta.

Sarno oli tosiaan flegmaattinen paska, tolla asenteella Sarno voi unohtaa NHL:n kokonaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Calounilla oli tosiaan luistimet tänään vähän kesäterässä, ei suoranaisia sukelluksia mutta liian helposti menetti kiekon kaatumalla pari kertaa. Tai jos oli sukelluksia niin sitten on Jaanan sukeltajan taidot ruostunut pahasti.

Hulkkosen taklaus oli mielestäni täysin puhdas mutta mikkihiiri-liigassa se oli 2+10 arvoinen.
 

vallu#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Daespoolle sen verran niistä jäähyistä että kokon saamaa huitomisjäähyä tuskin ainakaan voi pitää kahvaamisena. Duban torjunnan jälkeinen tilanne jossa Kokko huitaisi Sarnoa ja Sarno antoi takaisin nyrkillä, en kylläkään muista kumpi ensin tapahtui. Eikä se Bruunin jäähykään poikittaisesta juurikaan kahvaukselta vaikuttanut. Ja, unohtui siitä listasta se Bluesin jäähy koukkaamisesta ekan erän osalta(kahvaamista?)

Calounista myöskin sanottava sen verran, että kyllä on mies hyvien pelitaitojensa lisäksi lahjakas myös teatteripuolella, yhdessä vaiheessa komea "kuoleva joutsen", josta ois voinut tarjota käytöskymppiä. Muutenkin tuntuivat olevan Bluesin miehet kovia kaatumaan, ei muuta kuin kiviä taskuihin jos ei meinaa muuten pysyä.
Luojan kiitos Siipo ei sentään aivan jokaisesta kaatumisesta jäähyä viheltänyt.

Näin loppuun kuitenkin myönnettäköön että kyllä SaiPa kahvasi ja joitain jäähyjä jäi viheltämättä, puolin ja toisin. Noista vihelletyistä ois taas voinut hyvin jonkun jättää viheltämättäkin, sen verran kevyesti tuntuivat miehet kaatuilevan. Näin keltaisten lasien takaa nähtynä...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Huomaat varmaan että lista ei ollut täydellinen, siinä oli vain Saipan mailatyöskentelystä saamat jäähyt. Kyllä, niitä oli pari Bluesillakin ja pari olisi voinut ehkä antaa lisää. Silti väitän kyllä aivan kirkkain silmin että jos lisää jäähyjä olisi pitänyt antaa niin Saipalle olisi varmasti tullut niitä enemmän kuin Bluesille.

Ja kuten sanoin niin Calounin kaatumiset eivät tällä kertaa kyllä näyttäneet sukelluksilta (Jaana osaa sukeltaa aivan varmasti) vaan sellaisia omasta laiskuudesta/löysyydestä johtuneita pyllähdyksiä.
 

strongelf

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jottei ole unohtunut...

... niin edellisen kerran Espoossa Blues-Saipa pelissä roikkui Bluesin miehet kuin täit tervassa keltapaidoissa aina kun SaiPa oli Espoon hyökkäsalueella eikä niistä todellakaan edes vihelletty. Mutta tällä kertaa ne yhdeksän muuta "viheltämättä jäänyttä" oli melkoisen paksua - nytkin vihelletyistä puolissa ukot kaatuivat kyllä omia aikojaan.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
strongelf on näköjään käynyt virallisen "Kuinka kiistän kahvaamisen" -kurssin. Se pidetään Tampereella ja olennaisena osana on kertoa aina miten toinen joukkue viimeksi tai joskus aikaisemmin kahvasi. Hyvä että oppi on mennyt perille.

No kertoohan tilastotkin ihan selvästi kumpi joukkue siellä yritti pelata ja kumpi roikkuin. Duballa 37 torjuntaa ja SaiPalla pirusti jäähyjä. Ja kyllä aivan pirusti koukkuja jäi viheltämättä, varsinkin alivoimalla SaiPa sai tehdä lähes mitä lystäsi. Kamalan näköistä kusipääkiekkoa, siitä ei pääse minnekään.
 

strongelf

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei jaksa enää

jankata tästä asiasta. Sanotaan nyt tähän lopuksi vielä kuitenkin että vihaan itsekkin kahvaamista ja roikkumista.


Niin - ja onnittelut Bluesille pisteistä - hieno nousu lopussa.


Edit: Niin ja edelleenkin Siipo IV-divariin...kaamea tapaus.
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kysymys

Millä nimimerkillä toimittaja Juha Salminen kirjoittaa Jatkoajassa?

EDIT: nimellä -> nimimerkillä
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Niin, sanottakoon nyt, että vaikka pelissä kahvattiin, oli Siipo todella hukassa toisessa erässä. Monet Saipan jäähyistä eivät olisi olleet kenenkään muun tuomitsemassa pelissä jäähyn arvoisia, mutta minkä teet kun tuomarin okuläärit ovat unohtuneet optikolle...

Peli oli vähintäänkin ristiriitainen, siksi turhauttavaa ensimmäiset 50 minuuttia olivat ja siksi upea oli Bluesin nousu. No, tärkeät kaksi bojoa, tästä on hyvä jatkaa.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Suurin osa SaiPan jäähyistä oli ansaittuja, sanoisin 80%. Sitten joukkoon mahtuu kyllä muutama Siipon hazardi, joista karmein oli jatkoajalla. Ilman jäähyjä olisi torjuntalukemat olleet hieman tasaisemmat, vaikkain selvästi Dupalle enemmän torjuntoja.
Tällä kertaa peli näytti hyvältä puolitoista erää kauemmin kuin tiistaina. Tarkoittaen sitä että SaiPa pelasi fiksua vieraspelikiekkoa.
Hyvä maalineduspelaaminen oli kaiken a ja o. Dupa pelasi mainiosti, lukuunottamatta sitä suurta munausta josta tasoitus tuli, minun mielestäni hän ei lähtenyt mihinkään poikittaisliikkeeseen, vaan oli varsin epä-dupamaisesti pystyssä, Tuominen oli tässä tilanteessa se pakki joka katsoi ja katsoi ja katsoi mitä JC tekee.

Niin lähellä oli pisteet molemmista pk-seudun peleistä että olisi pitänyt käteen jäädä muutakin kuin yksi piste. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa sillä SaiPalla näyttää olevan konseptit kasassa ainakin osittain, kunhan vaan pitävät sovituista asioista seuraavilla kerroilla kiinni 60 minuuttia.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Raporttia lukiessa iski silmään

Että Cory Myrphy pelasi sitten tässä pelissä vaikka saikin edellisessä pelissä 5+20 polvitaklattuaan Tapparan Janne Ojasta. Näin se vain siis kurinpidon linja heittelee, kun Janne Ojanen pystyi palaamaan jo kyseiseen peliin niin Myrphy selvisi "tukistuksella" kun taas Jokereiden Toni Sihvonen istuu edelleen "kuoleman sellissä" koska Tuomo Ruudun kausi päättyi polvitaklaukseen. Kiva että se linja pitää näinkin hyvin, eikä edes parin ottelun pelikielto ollut paikallaan Myrphylle - way to go Frank.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Re: Raporttia lukiessa iski silmään

Viestin lähetti flintstone
Että Cory Myrphy pelasi sitten tässä pelissä vaikka saikin edellisessä pelissä 5+20 polvitaklattuaan Tapparan Janne Ojasta.
Niin siis olisiko Coryn pitänyt saada pelikieltoa siksi, että hän sinun mielestäsi polvitaklasi Ojasta?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Vielä kerran hitaammin kirjoitettuna että ymmärtäisit

Aluksi lainaus Jatkoajan Blues-Tappara pelin raportista:

"Ajassa 30.07 tapahtui kuitenkin pelin tunnelman kannalta käännekohta Cory Murphyn taklatessa polvella Janne Ojasta. Pelaajien reidet osuivat toisiinsa, ja hetken tilanne olikin todella pahan näköinen. Tilanne oli niin päivänselvä jalkakamppi, ettei Rönnillä oikeastaan ollut vaihtoehtoja, 5+20 Murphylle. Samaan aikaan Marko Tuomainen sai kympin, paimentaessaan vaihtoaitiosta äkäisesti paikalle sännännyttä Grönvallia.

Ojasella kuitenkin kävi onni onnettomuudessa, eikä polvi vääntynyt tilanteessa. Pienen paikkailun jälkeen mies kirmasikin taas jäällä, saaden yllättävän äänekästä palautetta kotijoukkueen kannattajilta aina kiekkoon koskiessaan."

Eli Myrphy sai 5+20 taklattuaan Ojasta polvella mutta selvisi ilman pelikieltoa kun Ojaselle ei käynyt onnekseen pahemmin. Sihvonen sai 10 ottelun pelikiellon kun taklasi polvella Tuomo Ruutua ja Ruudun kävi epäonnekseen huonosti.

PS. ettekös te espoolaiset ole aina ensimmäisenä kertomassa meille Jokerifaneille kuinka käyttäytyä kun pelaaja loukkaantuu - ja nyt te olette sitten buuanneet ja viheltäneet polvitaklatulle Ojaselle, hyi teitä!
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Re: Vielä kerran hitaammin kirjoitettuna että ymmärtäisit

Viestin lähetti flintstone
Aluksi lainaus Jatkoajan Blues-Tappara pelin raportista:

"Ajassa 30.07 tapahtui kuitenkin pelin tunnelman kannalta käännekohta Cory Murphyn taklatessa polvella Janne Ojasta. Pelaajien reidet osuivat toisiinsa, ja hetken tilanne olikin todella pahan näköinen. Tilanne oli niin päivänselvä jalkakamppi, ettei Rönnillä oikeastaan ollut vaihtoehtoja, 5+20 Murphylle. Samaan aikaan Marko Tuomainen sai kympin, paimentaessaan vaihtoaitiosta äkäisesti paikalle sännännyttä Grönvallia.

Ojasella kuitenkin kävi onni onnettomuudessa, eikä polvi vääntynyt tilanteessa. Pienen paikkailun jälkeen mies kirmasikin taas jäällä, saaden yllättävän äänekästä palautetta kotijoukkueen kannattajilta aina kiekkoon koskiessaan."

Eli Myrphy sai 5+20 taklattuaan Ojasta polvella mutta selvisi ilman pelikieltoa kun Ojaselle ei käynyt onnekseen pahemmin. Sihvonen sai 10 ottelun pelikiellon kun taklasi polvella Tuomo Ruutua ja Ruudun kävi epäonnekseen huonosti.

PS. ettekös te espoolaiset ole aina ensimmäisenä kertomassa meille Jokerifaneille kuinka käyttäytyä kun pelaaja loukkaantuu - ja nyt te olette sitten buuanneet ja viheltäneet polvitaklatulle Ojaselle, hyi teitä!
Ahaa, eli tämä absoluuttinen totuus onkin peräisin JA:n toimittajan raportista. Oohh...pyhä totuus on löytynyt, kuolevaiset vaietkoot.

Jos olisit omin silmin nähnyt tuon tilanteen (Cory-Ojanen), niin ehkäpä olisit myös huomannut tilanteessa tapahtuneen rikkeen tason. Polvitaklaus se ei ollut. Sitä paitsi, eihän edes jäähyn syy ollut polvitaklaus. Niin, tiedän kyllä ettei jäähyn syy aina kerro totuutta, mutta tässä tapauksessa se sen teki.

p.s. mitäs sössötystä tuo loppukin oikein on olevinaan...loukkaantuiko Ojanen? Polvitaklattiinko Ojasta?
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mitä helvettiä se Myrphy sitten teki Ojaselle?

Jos kerran jatkoajan raporttissa, Radio-Suomen toimittaja sanoin ja Iltalehden jutussa kaikissa sanottiin Myrphyn taklanneen polvella (== polvitaklaus) Ojasta. Radio-Suomen toimittaja puhui taklauksen olleen ruma ja ulosajon aivan ansaittu. Janne Ojanen joutui ko taklauksen jälkeen käymään pukukopissa jossa jalkaan annettiin jäähoitoa. Ja itse Ojanen sanoi säikähteneensä tilanteessa mutta onnekseen kerkesi keventämään painoa jalalla niin selvisi vain säikähdyksellä.

Mutta ilmeisesti mitään tuollaista ei edes tapahtunut, eihän Shayne?
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Flintstone

Kuuluisi varmaan toiseen ottelutopikkiin, mutta mielestäni kyseessä ei ollut polvitaklaus, vaan jalkakamppi. Kampituksestahan Murphyn viisiminuuttinen+PRK tuomittiin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jos olisit Flintstone lukenut otteluketjun niiin olisit ehkä saattanut havaita että suurimman osan mielestä se oli kamppi eikä polvitaklaus ja siitähän se jäähykin tuli.

Aivan turha verrata Sihvosen tapaukseen, täysin erilaisia tilanteita.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Re: Mitä helvettiä se Myrphy sitten teki Ojaselle?

Viestin lähetti flintstone
Jos kerran jatkoajan raporttissa, Radio-Suomen toimittaja sanoin ja Iltalehden jutussa kaikissa sanottiin Myrphyn taklanneen polvella (== polvitaklaus) Ojasta. Radio-Suomen toimittaja puhui taklauksen olleen ruma ja ulosajon aivan ansaittu. Janne Ojanen joutui ko taklauksen jälkeen käymään pukukopissa jossa jalkaan annettiin jäähoitoa. Ja itse Ojanen sanoi säikähteneensä tilanteessa mutta onnekseen kerkesi keventämään painoa jalalla niin selvisi vain säikähdyksellä.

Mutta ilmeisesti mitään tuollaista ei edes tapahtunut, eihän Shayne?
Mielestäni Myrphy(?!) nimenomaan kampitti Ojasen, teki senkin hieman epämääräisesti jalkojen ollessa lähinnä irti jäästä.

Kritisoin sitä, että rinnastat tapauksen Ruutu-Soosi-episodiin. Tilanteissa tapahtuneet kontaktit eivät vastanneet toisiaan, eikä Ojasta näinollen edes polvitaklattu. Henkilökohtaisesti en kovin paljon anna painoarvoa jonkun Radio Suomen toimittajan kommenteille, jotka hän muodostaa tihrustaessaan peliä hallin katon rajasta.

Kyllä, tilanne näytti pahalta ja ehkä sitten ulosajo ei ollut oikeusmurha. Tilanne ei kuitenkaan ollut vastaava johon viittaat. Ojasen pukukoppipiipahduksesta ja sitä edeltäneistä tilanteista minulla on oma käsitykseni, mutta ne eivät kuulu asiaan puhuttaessa tilanteessa tapahtuneesta kontaktista.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Täysin munatonta oli Bluesin peli eilen. Jos ei olisi ollut aikaista herätystä niin olisi viimeistään toisella erätauolla joutunut juomaan itsensä humalaan.

Kaikki olivat huonoja paitsi Myllys näiden kahden erän aikana. Varsinkin pakit, Murphy ja Sulku etunenässä olivat aivan kuutamolla. Onneksi nyt sitten Caloun pelasti meille pisteitä. TElomo ja Hurme olisivat helposti voineet tehdä pari maalia mieheen lisää.

Sarno-Stapleton kaksikko oli todella huono. Siinä rinnalla ehti jo epäonnistua Näätänen ja MElomo kunnes sitten Ahonen toi ketjuun edes hieman vauhtia ja ryhtiä. Itse asiassa mielestäni ketjuja voisi nyt rukata oikein kunnolla uusiksi ainakin yhden tai kahden pelin ajaksi. Siellä on nyt nimittäin muutama herra joilla peli ei kulje ei sitten millään.

Niin ja Flintstonelle: sille Tappara-matsille on ihan oma otteluketju mistä voit lukea ihan paikalla olleiden mielipiteitä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös