Blues 2001-02

  • 53 827
  • 460
Tila
Viestiketju on suljettu.

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
MrBluus

No et sä nyt ainoa ole. Kyllähän se olis hienoa jos Caloun määttäis uudet yhden kauden piste-ennätykset espoossa.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Marusak on tshekkiläinen Zlinin puolustaja, joka muuten nimitettiin jopa Tshekin maajoukkueeseen Baltika-turnaukseen... - Vykoukalin loukkaannuttua. Aika sattuma.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Kapteeni?

Peter Aholan lähtiessä kysymys on että kuka on kapteeni ensi kaudella?

Mikäli V. Krykov jatkaa ensi kaudella niin titteli on ehdottomasti hänen.

#14 C
#16 A
#51 A
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
PRKL...

Nyt sitte Bobi Koivunenkin päästettiin pois Bluesista... huoh. Ahola, Koivunen etc. noi on kyl mun mielstä tarpeeks hyvii pelaajii et ne ois voinu säästää tai siis Aholahan olisi haluttu pitää mut Pete ei halunnu jäädä. Oli tossa jo kattelemassa kämppää Tukholmasta.

Salonojan ois aika palauttaa usko Blues faneihin ja julkistaa muutama sopimus, koska oikeesti alkaa tuntua siltä että ketään ei ole tulossa. Kunhan Banhamin jatko selviäis ,koska Davidsson kerta ei jää.

Uutisia odotellen, MrBluus
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
No niin, nythän teillä on sitten ensi kaudella aika halvat molket, kun Draperi päättikin sitten olla vaihtamatta seuraa! Draperin sopimuksessa kun on sellainen NO TRADE pykälä, joka antaa Tompalle mahdollisuuden päättää. No mut onnex Salonojalla on sitä rahaa vaikka paskapaperiksi asti! :)
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Ensi kauden tilanteesta

Ensi kauden pelaajabudjetti tulee olemaan n. kaksi miljoonaa pienempi kuin viime kaudella. Omille junnuille ja nuorille pelaajille halutaan antaa enemmän vastuuta.

Varmoja lähtijöitä on paljon Ahola,Krykov,Jääskeläinen,Davidsson,Draper,Toporowski(lähes varma),Koivunen ....

Lista jatkuu. Eli palkanmaksu kulut pienenee. Kyselin Draperin tilanteesta, valitettavasti sopimus on erittäin vaikea irtisanottava ja nimenomaan nuo sopimuspykälät ovat suurin este Draperin siirrolle muihin joukkueisiin.

Itse en odota ensi kaudelta mitään muuta kuin kahdeksatta sijaa. Kehotan muitakin tekemään samoin. Sillä suuret odotukset johtavat vain pettymykseen ja vittuiluun muiden kannattajien taholta. Eli kommenteihin, vitun pellet odotitte mestaruutta, mutta jäitte pudotuspelien ulkopuolelle!

Myös media asetti viime kaudella joukkueen päälle todella kovia paineita! Näitä voimme vähentää vain odottamalla ja ennustamalla itse kahdeksatta sijaa. Tässä Kärppä fanit onnistuivat loistavasti kun 8 sija oli joukkueen mestaruus! Tässä me Blues-fanit emme onnistuneet. Uskoimme ja hehkutimme joukkueen taistelevan kotiedusta. Syyllistyin tähän itsekkin, mutta en aio tehdä sitä ensi kaudella.

Eli odottamalla vähemmän saavutetaan enemmän!

PS. Uusi lisäkatsomo valmistuu marraskuussa. Ei siitä toki tule mitään seisomakatsomoa, mutta mielestäni kaverini ehdotus oli erittäin hyvä. Sillä onhan täälläkin puhuttu seisomakatsomoiden lopettamisen tuhonneen tunnelman katsomoista.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Sopimuksista ja lähtijöistä....

No eihän tässä vielä periaatteessa mikään kiire ole julkaista uusia sopimuksia. Aikaahan on loppukesälle asti ja periaatteessa vaikka kuinka pitkälle aina tammikuulle asti. Viime kaudenkin parhaat vahvistukset tulivat myöhään; Banham juuri ennenkuin liiga alkoi, Davidsson kauan jo liigan alettua ja Topperi sitten vasta puolivälin tienoilla. Joten eihän tässä mitään hätää. Itse odottelen sopimuksen julkaisuja ehkä touko-kesäkuussa...

Mutta sitten...onko Krykovin ja Toporowskin lähtö varma?
Todella typerää myös oli päästää Koivunen Lahteen...kyllä hänet olisi kannattanut yrittää pitää joukkueessa. Oli mies sen verran hyvä sentteri varsinkin loppukaudesta. Tällä tavalla ei kyllä mitään jatkuvuutta haeta. Minä ajattelin että joukkueen runko pysyy samana, mutta nyt lähti Koivunen ja kohta ilmeisesti sitten Vallu ja Topperikin. Davidssonin lähtö on jo kauan ollut varma ja myös Ahola lähtee (sikäli kun se nyt mikään menetys on). Joten aika pahasti menee joukkue rikki. Uutta pelaajistoa pukkaa päälle, mutta onneksi ainakin valmennus pysyi käytännössä samana. Se on mielestäni sikäli hyvä juttu, että nyt ensi kertaa pitkään aikaa valmentajisto tietää mikä meni vikaan, ja nyt heillä on mahdollisuus korjata tämän kauden virheet. Veikkaan että miehillä onkin aika paljon ideoita mitkä asiat halutaan tehdä toisin ensi kaudella. Siltä kantilta tilanne on herkullinen. Yleensähän aina valmentaja on Bluesissa saanut aloittaa kauden aina uutena ja puhtaalta pöydältä. Nyt Tuomella ja Anderssonilla on jo kokemusta joukkueen valmennuksesta ja ongelmista.

Ja niistä odotuksista...aivan. Eli ei mitään. Miksi edes kahdeksas sija? Otetaan tavoitteeksi vaikka liigassa säilyminen. Siihen ei tarvita yhtään pistettä, ei yhtään tehtyä maalia, vaan pelkästään taloudellinen vakaa tilanne ja puitteet. Eli ei yhtään mitään. Siihen luulisi Bluesinkin pystyvän mutta katsotaan nyt....Eli 13. sija on meidän mestaruus.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Siis kyllähän tämänhetkinen tilanne on aivan suolesta. Salonojalla on ainakin tehokas taktiikka, faneilta turhat luulot pois heti alkuunsa. Sillälailla. Olisikohan taas kannattanut ensin miettiä Draperin tilanne loppuun, ennen Myllyksen sopimuksen tekemistä. Toivottavasti yhteisymmärrykseen kuitenkin päästään, ja tilalle saadaan joku maalintekoon pystyvä hyökkääjä, tai vielä mieluummin joku hyvä kiekollinen pakki paikkaamaan Aholan kokoista aukkoa.

Tässä tilanteessa alkaa Calounin tuloa oikeastaan jo toivomaan. Nyt pitäisi olla todella aktiivinen siirtomarkkinoilla, yleensä parhaat vahvistukset menevät huhti-toukokuussa.
Ja niistä ensi kauden odotuksista.. Tämä kausi viimein opetti ainakin allekirjoittaneen olemaan toivomatta liikoja. Kun viime kauden joukkueella jäädään pleijarien ulkopuolelle, niin innolla odotan, mitä ihanuuksia ensi kaudella on luvassa. Laittaisivat edes sitten junnuja pelaamaan, ei mitään vanhoja kehäraakkeja, jotka ovat "näyttönsä" jo antaneet.
 

Kaljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Honka, Newcastle Utd.
Mitä jos otettaisiinkin ensi kaudelle tavoitteeksi tehdä eniten alivoimamaaleja? Jäähyjä niin prkleesti, ja sitten vaan neljä hyökkääjää kehiin!

Hei mieti nyt Antti mitä kirjoitat: ei kai ole oletusten vika, että joukkue alisuorittaa. Tolla viime kauden materiaalilla olisi pitänyt taistella kotiedusta: se, että kävi kuin kävi, ei ole ennakko-odotusten vaan suoritusten vika! Jos ei mihinkään tähtää niin ei mihinkään pääse. Ja pakkohan Bluesin on tavoitella paikkaa sarjan kärkipäässä, mitä järkeä on osallistua vaan osallistumisen vuoksi...?

HERÄÄ ANTTI!

Aholasta: ei se Aholan aukko nyt niin suuri ole, vuodenvaihteeseen ihan täys susi ja siitä eteenpäin välillä hyvä ja välillä kohtuullinen.

Sopimuksista ja kiireestä olen samaa mieltä, pikkuhiljaa pitäisi kuulua Espoostakin uutisia!

Topperi on saatava jatkamaan Espoossa. Piste.
 

Chelly#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa & Blackhawks
Viime kausi sen jo näytti, vaikka bluesilla olisi viime kaudella ollut pakistossaa lisänä Zidlicky & Majesky, menestys ei olisi vältämättä parantunut. Minkä ihmeen takia Tuomi saa jatkaa?! Onko hänellä näyttöjä valmennustaidoistaan huipulla?! Onko hänellä kenties joku "ystävä" ylemmällä taholla?! Muuten ei asiaa voi ymmärtää. Varmaan Allu sais yksinkin Bluesin parempaan menestykseen kuin Tuomi.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Minnekäs se Toporowski on espoolaisten huhujen mukaan menossa? Kun Raumalla viritellään Lukkoon ykkösketjua Saarela-Perrin-Toporowski! Tosin vain huhutasolla, ainakin toistaiseksi...
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Jos Topperi pysyy Suomessa

niin osoite on täysin varmasti Espoo, en usko että Lukolla on rahaa tarjota parempaa sopimusta kuin Salonojalla.

Luulenpa että Topperin tavoite on NHL:ssä niinkuin Banhamillakin (ja kaikilla muillakin), jos ei tuu NHL-sopparii niin Espoo lienee paras vaihtoehto noin niinkuin uran kannalta, tietysti jossain Sveitsissä saa enemmän fyrkkaa mutta pelillen kehitys taitaa jäädä paikalleen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Willman

Jos pitää paikkansa, että mies ei Espoossa jatka, niin täytyy sanoa, että se on ensimmäinen hyvä uutinen pitkään aikaan. Toivottavasti tilalle saadaan joku pakki, joka osaa pelatakin. Mieluiten joku vaikka omista junnuista, jotka ovat nyt alempia sarjoja tahkonneet.

Mestiksessäkin on paljon hyviä ehdokkaita, joita mieluummin sinipaitoihin toivoisin tulevaksi, kuin jotain "poliiseja", joille ei oikeasti sm-liigassa ole edes käyttöä. Hullu-Timokin tappeli vissiin kerran koko kaudella. Kaikki muut jäähyt tämä jäähypörssin kyseenalainen kuningas sai kaikennäklsistä ronkkimisista ja muista säälittävistä pikkusikailuista. Onneksi ei jatka. Omille kasvateille vihdoin tilaa sinne, ei Willmanneja enää.

Muutenkin ensi kauden joukkueessa voitaisiin panostaa nuoruuteen, esim. Niko Nieminen näytti menneen kauden loppupuolella mihin hänestä vielä tulee olemaan. Todella ennakkoluulotonta ja vauhdikasta peliä. Jos tuollaisia kiitureita olisi hyökkääjistössä vaikka kahden kentällisen verran, näyttäisi tilanne jo hyvältä. Sitten vielä 2-4 varmaa hyökkääjää, jotka ratkaisuihin pystyvät, esim.. Banham-Caloun-Peltonen.. Tiedetään tiedetään, tuo kolmikko tuskin yhdessä koskaan pelaa, mutta ainahan sitä toivoa saa.

Pakistoon pitäisi jo sopimuksen omaavien lisäksi saada vielä yksi-kaksi selkeää vahvistusta, mieluiten kiekolliseen peliin pystyviä pakkeja. Odotan kuitenkin nuorilta pelaajilta selkeää tason nostoa ensi kaudella, tämän kauden alisuorittajista Gussella lienee eniten hampaankolossa. Määttä ja Laatikainen alkoivat jo loppukaudesta olla varsin mallikkaassa vedossa. Hedberg haastaisi jopa Vykoukalin, jos saisi parikymmentä kiloa massaa lisää. Koska sitä ei kuitenkaan yhdessä kesässä tapahdu, voi Niken rooli ensi kaudella jäädä vielä suht pieneksi.

Joo, yhdyn noiden HIFK-fanien tuskailuihin tuolla, myös meilläpäin saisi tapahtua jotain sopimusten suhteen. Nyt tuntuu niinkuin kaikki pelaajat suunnittelisivat lähtöä pois, ja ne keitä ei ensi kaudella "tarvita" vetoavat treidaamisen estäviin pykäliin. Saas nährä....
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Bluesilla paha centteri ongelma!

Viestin lähettänyt käyttäjä Kaljami
Mitä jos otettaisiinkin ensi kaudelle tavoitteeksi tehdä eniten alivoimamaaleja? Jäähyjä niin prkleesti, ja sitten vaan neljä hyökkääjää kehiin!

Hei mieti nyt Antti mitä kirjoitat: ei kai ole oletusten vika, että joukkue alisuorittaa. Tolla viime kauden materiaalilla olisi pitänyt taistella kotiedusta: se, että kävi kuin kävi, ei ole ennakko-odotusten vaan suoritusten vika! Jos ei mihinkään tähtää niin ei mihinkään pääse. Ja pakkohan Bluesin on tavoitella paikkaa sarjan kärkipäässä, mitä järkeä on osallistua vaan osallistumisen vuoksi...?

HERÄÄ ANTTI!

Aholasta: ei se Aholan aukko nyt niin suuri ole, vuodenvaihteeseen ihan täys susi ja siitä eteenpäin välillä hyvä ja välillä kohtuullinen.

Sopimuksista ja kiireestä olen samaa mieltä, pikkuhiljaa pitäisi kuulua Espoostakin uutisia!

Topperi on saatava jatkamaan Espoossa. Piste.

Kaljamille!

Eikö TT sinunkin kuulllesi puhunut paljon noista odotusten tuomista paineista erityisesti median tasolta. En toki voi kieltää ketään odottamasta, vaikka mestaruutta ensi kaudella. Odottakaa vaan! Sitä ei tule! Ei vielä aikoihin, valitettavasti.

Toivoisin vaan, että jätettäisiin typerä hehkuttaminen pois! Eli jos Kaljami odotat mestaruutta - odota pois! Mutta älä hehkuta sitä esim. Sm-liiga huhujen vieraskirjalla. Se on kertakaikkiaan naurettavaa!

Viestin lähettänyt käyttäjä Cannibal

Ja niistä odotuksista...aivan. Eli ei mitään. Miksi edes kahdeksas sija? Otetaan tavoitteeksi vaikka liigassa säilyminen. Siihen ei tarvita yhtään pistettä, ei yhtään tehtyä maalia, vaan pelkästään taloudellinen vakaa tilanne ja puitteet. Eli ei yhtään mitään. Siihen luulisi Bluesinkin pystyvän mutta katsotaan nyt....Eli 13. sija on meidän mestaruus.

Pakko yhtyä Cannibalin kommenteihin. Eikä 12 sija olisi kuitenkin parempi, että olisi sen sijaan jotain odotuksia. :)

Syy miksi eilen kirjoitin hieman melankolisen, mutta myös sarkastisenkin kirjoituksen oli Toni Koivusen lähdön lopullinen varmistuminen. Se oli itselleni raju pettymys. Oli yksi suosikkipelaajistani ja lähti kesken sopimuskauden.

Kun vielä Davidsson on lähdossä ja Krykov lopettamassa ja Siren vielä alku kauden loukkaantuneena, eihän sinne jää muita centtereitä kuin Pirnes , joka kyllä on taitava, mutta tärkeisiin peleihin vielä aivan liian pehmeä ykkös centteri. Kalto taas on kova taistelija, mutta hiipui viime kaudellakin, kun tärkeät pelit alkoivat. Noilla centtereillä ei pitkälle pötkitä. Olisiko Pienikeroinen vastaus ongelmiin? Olisi varmaan ainakin innolla mukana!

Davidsson olisi ehdottomasti, jollain keinolla saatva jäämään! Se on paljon tärkeämpää kuin Toporowskin ja Banhamin jatko yhteensä, kun tilanne kehittyi tähän suuntaan. Koivusen lähtö oli kyllä uskomaton episodi ,sen vielä ymmärrän, että kaveri halusi lähteä ja hänet sitten päästettiin! Sen sijaan ymmärrykseeni ei millään mahdu miksi ei saatu vaihdossa mitään! Todella surkeaa!!! Ikostakaan ei tänne saatu kannattajien toiveista huolimatta, vaan teki kahden vuoden jatko diilin sinne Ruotsiin. Tämä on ollut jo toki tiedossa kauan, mutta tässä valossa tuo asia harmittaa entistä enemmän!

Kukia arvostelivat monet viime kauden jälkeen! Liian hidas ja kankea. Katsoitteko 1. finaali pelin? Kuki pelasi loistavasti oman tonttinsa! Ehkä yksi voima centteri ensi kaudelle?

Puollustus osasto näyttää Bluesilla jo ihan hyvältä, samoin maalivahti peli. Myös taitavia laitahyökkääjiä on! Kaikki kuitenkin uhkaa kaatua centterien puutteeseen, kuten Suomen maajoukkueen pelitkin!
 

MrBluus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Nyt syö miestä.

Kun ei oo ilmotettu yhtään hankintaa. huoh... Jotain suurta toivon olevan tulossa muuten jää taas Playoffit n'kemättä
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Huonolta näyttää

Tosiaan näyttää tyssänneet sopparit tohon Myllyksen tuloon. Silloin olisi julkistettu tod. nä. myös muut uudet valmiit sopparit jos niitä olisi ollut.

Kateeksi käy esim. Kerhoa, jolla soppareita on jo kasapäin. Myös IFK:lla on samanlaisia ongelmia kuin Bluesilla, yhtä vähän julkistettuja sopimuksia ja paljon lähtijöitä

Pahalta näyttää Bluesin hyökkäyspään runko tässä vaiheessa. Paljon lähtijöitä, mutta vähän tulijoita. Itse en odota enää suuria nimiä, vaan sitä että edes nykyiset tähdet saataisiin pidettyä joukkueessa. Niiden lisäksi yksi hyvä pakki, maalintekijöitä, kaksi sentteriä. Saisi tulla sellaisia työmyyriä lisää itsestään liikaa kuvittelevien entisten tähtipelaajien sijaan kuten (Otto,Draper,Petsu...)!
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kun nyt tässä kilpaillaan hifk-fanien kanssa joukkueen tilan valittamisesta, niin jatketaan vielä :P Eli Kiekko-Antti, mainitsit tuossa että laitahyökkääjien osalta tilanne on ensi kautta ajatellen hyvä. Keillä hyökkääjillä sopimus sitten on, koska mielestäni sekä senttereiden, ETTÄ laitahyökkääjien osalta tilanne on tällä hetkellä lähes katastrofaalinen. Jos/kun vielä Jääskeläinen ja Toporowskikin lähtevät, huononee tilanne entisestään. Ja mitä tekee Salonoja?? Ei mitään. Tässähän alkaa jo kadehtia jopa Pelicansin tilannettakin, heillä sentään on joukkue ensi kaudeksi, meillä ei.

Jännitettäväksi jääkin, onnistuuko Salonoja tuhoamaan espoolaisen kiekkoilun parissa kaudessa pääsarjatasolta.. No, onhan siinäkin jännitettävää kerrakseen. ;)
 

Kiekko-Antti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, EPS
Jotain positiivista

Oli minulta liioiteltua sanoa, että laitureiden osalta tilanne olisi hyvä, parempi se on kuin senttereiden tilanne. Laituripuolelle löytyy vielä paljon vapaita miehiä markkinoilta ja onhan Bluesilla sentään soppari jo Sirenin, Virkkusen, Hirvosen ja pian myös Banhamin kanssa. Ei hän se toki ole paljoa, mutta senttereitä on vielä vasta kaksi. Vielä kun lähtijöinä on ykkös ja kakkossentteri, on tilanne todella paha.

Ne positiivisemmat uutiset:

Vallu on palannut joukkueen harjoituksiin. Tästä voitte vetää omat johtopäätöksenne, mutta varmaa on ainakin se, että uran loppu on paljon epätodennäköisempää kun oli vielä pari päivää sitten. Kiitos TT!

Toporowskin kanssa pidetään "neuvottelutaukoa". Eli neuvottelujen loppuminen alkuviikosta, ei vielä ollutkaan lopullinen päätös Topparin jatkolle. Todennäköisesti nyt tutkitaan, mitä ulkolaisia voitaisiin saada, jos ei parempaa tule niin Topparin katkoa voidaan vielä harkita. Minusta tuo Topparin jatko ei ole mikään must homma, mutta tässä tilanteessa tuo uutinen olisi ihan positiivinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös