Blaugrana 2007-08, dream teamin näytönpaikka

  • 29 319
  • 189

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Viikonloppuna sitten pelattin ja tasattiin pisteet naapurin kanssa. Tänään kun kattelin toisen kerran matsin hieman rauhallisemmin ja vähemmin värilasein ja samalla analyyttisemmin niin voi tännekkin tulla jotain kirjoittelemaan. Heti lauantai-sunnuntai yönä en pienosesta vitutuksesta johtuen viittinyt.

Peli oli sinällään todella viihdyhtävä ja hieno, mitä toki sopi odottaakkin, joka uudestaan katsottunakin oli todella viihdyttävää tavaraa. Barcan peli ei sen sijaan ollut ihan niin hienoa. Eka puoliaika oli ihan hyvä ja se maalikin sieltä silloin saatiin. Toisella johtoasemassa taas sellaista passivoitumista, tosin Espanyolin hivenen petras. Mutta silti se ote annettiin aivan liian helpolla ja hyökkäyksiä tullut oikein nimeksikään. Lopussa sitten oli taas jokunen paikka, mutta kun ei niin ei.

Kentän kuningas oli ilman muuta Lionel. Myös Touré ja Iniesta oli hyviä. Maalipaikkojakin oli kentälle tullut Dinho (no pari ok syöttöä) oli aika pihalla, toki pelituntuma nuseampaankin, mutta kun ei niin ei. Toki myös Espanyolillakin oli. Vaihdosta yt varmaan oli mitä oli. Santista en viitsi mitään edes puhuakkaan. Italiaanokaan ei nyt hirveästi auttanut.

Tän kauden vieraspeliksi ihan hyvä toki, mutta kun näitä pitäis vaan pystyä voittamaan myös vieraissa. Toinen vierasvoitto odotuttaa itseään edelleen ;) Ei hyvää päivää. Realkin voitti eli ero ponnahti taas siihen 4 pinnaan. Yllättävänkin pieni ero tällä vierassaldolla.

Oli kyllä hyvää kuvaa sieltä Barcan penkiltä ;) Espanyolin penkillä sentään nähtiin se Sihvosen Petteriäkin ilahduttava pelikirja, jota kovastikkin heiluteltiin ;)

No kaikesta huolimatta tää oli jo ihan kelvollinen esitys vieraissa eli josko se tästä pikku hiljaa. Ensi viikonloppuna sitten kotona ja vastassa putoamistaisteluun ajautunut La Coruna.
 

Jopelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ottawa Senators, Hokki, Blaugrana
Brasilialainen jalkapalloilija Ronaldinho on tehnyt esisopimuksen siirtymisestä lontoolaisseura Chelseaan, kertoo espanjalainen Marca-urheilulehti.

Lehti: Ronaldinho lähtee Chelseaan
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Brasilialainen jalkapalloilija Ronaldinho on tehnyt esisopimuksen siirtymisestä lontoolaisseura Chelseaan, kertoo espanjalainen Marca-urheilulehti.

Aikaslailla odotetun oloinen uutinen ja suuntakin. Tosin eihän toi nyt mitään varmaa ole, mutta eiköhän näin tule tapahtumaan.

Dinhon pelintaso on tippunut tässä parin viimekauden aikana aikalailla ja nyt mukaan on sitten tullut myös juhliminen ym. joten eiköhän ole vaan parempi molemmille osapuolille että tiet eroaisisivat. Tällä kaudella on näkynyt selvästi kuinka seisovaa ja hidasta Bacan peli on ollut Dinhon sitä pyöritellessä. Ilman Dinhoa se on usein ollut huomattavasti nopeampaa ja iloisempaa. Myös Messi on selvästi kärsinyt Dinhon kentällä olosta sillä ei sitä palloa ole silloin tullut kaverille niin paljon. Ovat nämä tähdet aina välillä pelanneet ihan hyvinkin yhteen pitää myös muistaa.

Nyt kun lisäksi on näitä muitakin superjunnuja tullut niin eiköhän ole parempi antaa heille vaan vastuuta. Dinho penkilläkän ei ole ihan paras ratkaisu mm. joukkue hengen kannalta. Vapareihin löytyy muitakin ihan hyviä ratkaisuja, joten sekin hoituu. Jas kun loukkantumiset hivenen helpottavat (mm. Deco, Eto'o ja Giovanni) niin enpä usko että Ronnielle löytyisi ainakaan tarpeeksi vastuuta.

Mies pelasi loistavia kausia ennen tätä ja osittain viimekin kauttakin, mutta nyt on taso selvästi pudonnut. Tosin ei tämä pelkästään Dinhosta johdu vaan on Frankillakin lusikkansa sopassa mukana kun ei toi taktiikka aina ole ihan onnistunut. Aika kulkee eteenpäin ja nyt on mielestäni tullut aika päästää Dinho menemään (siis ja kun mies näyttäis haluavan vaihtaa maisemaa) ja siirtyä uuteen Messin ja muiden nuorten aikakauteen. Siinä samassa saadaan mukava nippu rahaakin, joka nyt tosin on aika toisarvoinen asia Barcan kohdalla. Uskon tulevan siirron (viimeistään kesällä) olevan hyödyksi molemmille osapuolille. Dinho saa varmasti uusia tuulia (ja baareja) ja Barca voi luentevasti uudistua ja siten varmasti ainakin henkisesti vahvistua. Näin uskon.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
http://www.urheiluviikko.net/?p=12082

Marcan ottaminen lähteeksi osoittaa huumoria. Lehti on tunnettu sensaatiomaisista uutisistaan, joista noin 2% loppujen lopuksi toteutuu. Espanjassa lehdistö on hieman sensaatiohakuista.

Toki Dinholle tekisi hyvää lähteä. Eikä minua haittaisi, vaikke Barcalla enää Ronaldinhoa olisikaan heittää Klassikossa kentälle...
 

Erik Loka

Jäsen
Eipä muakaan toi Ronnien mahdollinen lähtö juuri vaivaa. Toki parhaimmillaan on aivan maaginen, mutta ura on jokseenkin alamäessä tällä hetkellä.

Ne ottelut mitä olen Barcalta tällä kaudella nähnyt, puoltaa tosiaan tuota lähtöä. Peli on ollut huomattavasti nopeampaa ja parempaa ilman Dinhoa. Myös tuloksellisempaa.

Niitä vapareita haluaisin nähdä jatkossakin, mutta kunnossa ollessaan Deco paikkaa.
 

Jopelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ottawa Senators, Hokki, Blaugrana
pitäisi vissiin rajoittaa internetin käyttöä hieman kun nyt löysin lööpin jossa sanotaan, että Zambrotta olisi lähdössä takaisin italiaan tammikuussa. Syynä vaimon koti ikävä. Jos on Zambrotta on lähdössä niin aika kova takaisku barcan puolustukselle.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Mikäli Dinho jonnekin on menossa, joku valioliiga olisi varmaan järjettömin vaihtoehto. Jos siirto kuitenkin tapahtuisi ennen sopparin umpeutumista, tulisi siitä saada kovin-ikinä-missään siirtosumma, koska yhtä ainutlaatuisia pelaajia yksinkertaisesti ei ole, vaikkei peli tällä hetkellä olekaan niin maagista kuten parhaimmillaan on ollut. Deco on tavallaan parempi vaihtoehto joukkueen kokonaisuuden kannalta, mutta en kyllä näe mitään syytä miksi ei voisi pitää molempia. Rahan vuoksi tuskin pitää myydä. Lööppijuttuihin huonosta hengestä suhtaudun myös varauksella. Juhliminen? Kuka välittää.

Yhteenvetona siis että mielestäni Ronnien arvo kentällä ja noin pr-mielessäkin on kuitenkin vielä niin paljon plussalla että mihinkään myyntiin ei ole tarpeeksi hyvää syytä.
 
Viimeksi muokattu:

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Jaahas, eilen Barca otti sellaisen rutiinivoiton Deportivosta kotikentällä numeroin 2-1. Maalit tekivät Dinho pilkulta ja Xavi noin kolmesta metristä tyhjään maaliin. Peli ei hirveästi vakuuttanut, mutta täytyy antaa tunnustusta myös Lotinan poppoolle, joka taisteli todella uhrautuvasti ja hienosti. Kaveria tuettiin ja varsinkin keskikenttä liikkui kovasti. Välit oli pienet ja prässiäkin antoivat aina paikan tullen. Siitä huolimatta olisi Barcan pitänyt pystyä parempaan ja varsinkin nopeampaan rytmiin. Eka puoliaika oli melkoisen vaisua, mutta toisella jo hivenen parani.

Hyvää oli kuitenkin, että niin Eto'o kuin Decokin tekivät paluun loukkaantumisten jälkeen ja varsinkin Samuelin peli oli yllättävänkin hyvää. Dinhokin pääsi avauksen ja väläytteli ajoittain osaamistaan.

Sitten pitää mennä jo tähän klassikko aiheeseen eli Victor Valdéziin, joka (jälleen) päästi sen Deporin ainokaisen hivenen helposti. Olihan se veto ihan hyvä, mutta kyllä se olisi pitänyt torjua. Ei se mennyt niin yläkulmaan ja lisäksi kulmakin oli melko pieni. No tällä kertaa miehen virhe ei pisteitä maksanut, mutta toivottavasti sitten parin viikon päästä ei samoja temppuja nähdä.

Ensi viikonloppuna on vuorossa vierailu Valencian luokse. Hivenen kaksijakoisen fiilikset on pelistä näin ennakkoon. Valencia nyt on ollut melko heikko tänä vuonna, mutta josko joukkue kuitenkin sattuisi syttymään näin Barcaa vastaan.

Ennen Valencia peliä kuitenkin pelataan Champions Leagueta varmaankin aika varamiesryhmällä. Siis Stutgarttia vastaan.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Sitten pitää mennä jo tähän klassikko aiheeseen eli Victor Valdéziin, joka (jälleen) päästi sen Deporin ainokaisen hivenen helposti. Olihan se veto ihan hyvä, mutta kyllä se olisi pitänyt torjua. Ei se mennyt niin yläkulmaan ja lisäksi kulmakin oli melko pieni. No tällä kertaa miehen virhe ei pisteitä maksanut, mutta toivottavasti sitten parin viikon päästä ei samoja temppuja nähdä.

Victorilla tuntuu olevan taas hörpshörpsviikot, kuuluu ihan joka vuotiseen rytmiin. Parin viikon sisään muutama melkoinen lapsus ja taas pitää muistella miksi mies saa seistä "maailman parhaan" joukkueen viimeisenä lukkona. Onhan mies sentään oman juniorimyllyn tuotos. Toki Valdezilla on ominaisuuksia, joiden puolesta mies olisi ihan maailman top5 kamaa. Tosin ne negatiiviset puolet taas vievät vaa'an siihen suuntaan, ettei miestä taida pystyä luettelemaan kun kysytään maailman tämän hetken 20 parasta maalivahtia. Barcan tasoisella joukkueella kuitenkin pitäisi olla minimivaatimuksena se top10 kuuluva kassari. Nyt siellä seisoo jalkapalloilun Jan Lundell.

Dinhon lähtöön en kyllä jaksa millään uskoa (enhän jaksanut uskoa Torresin poolisiirtoakaan ;)), miehen markkina-arvo tosiaan on edelleen melkoisen huikea ja eilen taas näytti että kyllähän ne syötöt napsuvat melkoisella prosentilla omille. Harmi vaan, ettei mies taida pystyä parin vuoden takaiseen lentoon. Tosin siihen tuskin kukaan pystyy enää ikinä, sen verran jäätävä mies tuolloin oli. Tämän jälkeen onkin miehen kohdalla puhuttu eri asteikoista, muiden "ihan ok" suoritus on Dinholle "ihan paska peli". Toivottavasti laineet jossain vaiheessa laantuvat.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Tämän jälkeen onkin miehen kohdalla puhuttu eri asteikoista, muiden "ihan ok" suoritus on Dinholle "ihan paska peli". Toivottavasti laineet jossain vaiheessa laantuvat.

Tää on kyllä niin totta kuin vaan voi olla. Ei mies missään nimessä ole palannut pariin vuoteenkaan sillä tasolla millä veti ne pari edellistä, mutta kyllä se vaatimustasokin miehen ottelille on noussut aivan huikella tasolle. Kun rima on korkella niin useamminhan se putoaa kuin pikkasen alempaa. Tästäkin huolimatta olisin sitä mieltä että molemmille osapuolille voisi teiden erkaneminen olla ihan hyväksi, mutta kukapa minä olen sanomaan. En kuitenkaan usko mihinkään tammikuun siirtoon vaan jos se tapahtuu niin sitten kesällä. Todella paljon riippuu myös Dinhon omista tuntemuksista ja haluista, joita ei sitten oikein kukaan muu perheen lisäksi taida tietääkään.

Toi Victorin horjumatonasema on kyllä melko uskomatonta. Okei mies on katalaani, mutta silti. Parhaimillaan mies osaa olla huikea, mutta sitten tulee noita todellisia pimennyksiä niin ja melko useinkin vielä. Olen jo useamman kesän odotellut sitä uutta maalivahtia, mutta ainakin vielä turhaan. Taitaa Valdézin asema olla kuten Lundellin IFK:ssa :) Uutta ei vaan saada tilalle. Niin ja eikö sieltä Kataloniasta löydy ketään lupaavaa nuorta kaveria, jota voisi sitten ajaa mahdollisesti sisälle tätäkin olen jo jonkin aikaa odotellut. Kun muutenkin tuntuis taas noi nuoret olevan in. No eiköhän se ole niin, että Victorilla mennään hamaan loppuun asti kunnes kaveri lopulta lopettaa.

Nyt kun rupesin hivenen muistelemaan, niin Victorin eka kausihan oli ihan hyvä, mutta sitten Mr. hazardi astuikin kuvaan.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Eli joo se Stuttgart kaadettiin ihan kelvollisesti 3-1. Maalit Giovanni (tais olla eka aikuisten tasolla jos en nyt ihan väärässä ole) Eto'o ja Dinho. Peli alkoi hivenen ikävästi kun heti alussa saksalaiset iski vaparin sisään, jossa maalissa pitkästä aikaa pelannut Jorquera pikkasen avitti ja oli epäonnekaskin. Sitten homma kuitenkin hoidettiin ihan kelvollisesti kotiin. Hyvää oli varsinkin Eto'on onnistuminen maalin merkeissä. Tietää hyvää. Niin ja Giovanninkin maali on kanssa ihan iloittava asia.

Pelissä odotetusti pikkasen säästeltiin avain miehiä. Messi ei pelannut ollenkaan, Iniesta tuli kehiin vasta 62' jolloin Eto'o hyppäsi penkille. Xavikin pääsi pois 70', jolloin saatiin lisää nuorta voimaa kentälle Marc Crosasin muodossa. Niin ja ekassa vaihdossa tokan puoliajan alkupuolella Bojan pääsi kentälle Gudin väistyessä. Eli nuorille lisää kokemusta ja samalla muutamille avainkavereille hivenen kevyempää. Juuri niin kuin pitikin tehdä.

Niin ja lauantaina sitten Valencian vieraaksi. Mielenkiintoista nähdä millainen Valencia sieltä Barcaa vastaan tulee. Epäilisin hieman sisuuntuneempaa ja latautuneempaa kuin mitä on mm. UK:lla syksyn aikana nähty.
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
On kyllä mahtavaa kun kuningas Samuel on palannut kehiin, hieno maali hyvällä yrityksellä ja taistelulla tuo jälkimmäinen, ekaa en nähnyt. Miltä peli on ekalla puoliajalla näyttänyt noin ylipäätään?

E: Vittu jos Messi on sivussa ensi viikolla, täytyy ny kädet ristissä odotella ennen kun kuulee mitään tarkempaa
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
On kyllä mahtavaa kun kuningas Samuel on palannut kehiin, hieno maali hyvällä yrityksellä ja taistelulla tuo jälkimmäinen, ekaa en nähnyt. Miltä peli on ekalla puoliajalla näyttänyt noin ylipäätään?

E: Vittu jos Messi on sivussa ensi viikolla, täytyy ny kädet ristissä odotella ennen kun kuulee mitään tarkempaa

Barca piti palloa ja Valencia katseli. Sitten välissä muutama hieno maalikin. Siinä koko peli kokonaisuutena. Ei Barcan ole tarvinut paljoa edes panostaa. Voimia säästellen voittoon.

Vicente ollut melkeinpä ainoa positiivinen asia(edes vähän) Valencialta. Ihmettelen miksei ollut jo aloituksessa. Aika jäätävä oli tuo Marcan tilasto lihasloukkaantumisista Valencialta. Loppuun OT:ta vielä vähän. Voiko Ayalan poistuminen ja Ivanin tulo vaikuttaa noin paljon joukkueeseen...
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Barca piti palloa ja Valencia katseli. Sitten välissä muutama hieno maalikin. Siinä koko peli kokonaisuutena. Ei Barcan ole tarvinut paljoa edes panostaa. Voimia säästellen voittoon.

Vicente ollut melkeinpä ainoa positiivinen asia(edes vähän) Valencialta. Ihmettelen miksei ollut jo aloituksessa. Aika jäätävä oli tuo Marcan tilasto lihasloukkaantumisista Valencialta. Loppuun OT:ta vielä vähän. Voiko Ayalan poistuminen ja Ivanin tulo vaikuttaa noin paljon joukkueeseen...
Kiitos. Sama oli näköjään meno toisella puoliajalla. No, junnuille peliaikaa, se on hieno tietysti ja nollapeli, ei muuta jäänyt oikeen käteen, niin hengetön lauma oli Valencia. Vaihdosta kentälle tulleet Vicente ja Mata ainoat joilla edes jotain yritystä, vähän mutta edes jotain.

Harmi ettei Giovani onnistunut vielä avaamaan maalitiliään, paikkoja oli jokunen. Hyvä syöttö toki Eidurille laittaa tyhjiin.

No, nyt sitten tärkein matsi edessä - ilman Messiä mitä ilmeisimmin. Kuukauden huilia vilauttelivat espanjalaislehdissä, mut tuskin kovin tarkka arvio vielä on, huomenna tai alkuviikosta viimeistään lienemme sen suhteen viisaampia...
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Normaalisti näin viime kausina olisi todellakin juhlimisen paikka aina jos Valencia voitetaan vieraissa 3-0 tai jotain, mutta tänä vuonna on asiat hivenen toisin. Olisin kyllä odottanut että Koemanin poppoo olisi hivenen paremmin syttynyt/pelannut tähän peliin, mutta jos ei niin ei. Juhlin silti ;) oluen voimalla.

Pelistä nyt ei mitään niin kummempaa sanottavaa ole. Ihan nättejä maaleja, joilla se (täytyy sanoa) rutiini voitto saatiin. Parempi voitti siinä se. Aika helppo voitto, jossa taas nähtiin tän kauden Valenciaa.

Hienoa on, että Setä-Samuel senkun parantaa vaan. Muutenkin ihan hyvä peli ja hienoa, että junnutkin sai peliaikaa.

Vituttaa vaan kun 2-0 johtoasemassa todellinen avainpelaaja loukkaantuu ja siten luultavasti menettää klassikon. No nyt Dinho saa ainakin roolia, luulisin.

Ensi viikonloppuna sitten hyvänä joulunavaajana pelataan klassikko Realia vastaan, joka voi sitten kanssa päättyä miten vain. Toivottavasti nähdään hieno ja maalirikaskin peli. Ainakin pelataan täysille katsomoille joten/ja tunnelmakin on siten loistava, joten eikun hyvää peliä (näin etukäteen) vaan kaikille.
 

Jopelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ottawa Senators, Hokki, Blaugrana
Messi on klassikosta sivussa valencia pelissä tulleen loukkaantumisen takia. Loukkaantumisen kestoksi on arvioitu 3-4 vkoa.

Linkki
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Nostetaanpas tämäkin hivenen ylemmäs näin suurpäivänä.

Tänään siis pelataan se ottelu. Tarkemmin siis noin reilun tunnin kuluttua pärähtää jotain suurta ja kaunista käyntiin.

Kannattaa siis siirellä signaalit siinä 19.45 aikoihin UK:lle.

Sitten mitä näihin muihin juttuihin tulee niin tossa viikolla arvottiin seuraavaan Champions League osaan Celtic vastaan. Arpa oli ihan suosiollinen sillä ainakin itse hivenen jännitin Arsua. Hyvä siis näin.

Mutta nyt eikun latautumaan sitä suurinta peliä varten.
 

Jopelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ottawa Senators, Hokki, Blaugrana
Jääskeläinen Barcelonan hankintalistalla

Englantilaislehtien tietojen mukaan Jääskeläisen palveluksista ollaan kiinnostuttu Barcelonassa.

Linkki Uutiseen
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Ojasta allikkoon, samanlainen hasardi kuin Valdeskin, tosin astetta hiukan varmempi. Ulostuloissa edeleen välillä ihan käsittämättömiä ongelmia. Suorien vetojen torjujana eliittiä, kuten on Valdeskin. Ei kiitos.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
No niin pikku hiljaa tässä vois taas tännekkin kirjotella surullisen Real pelin jälkeen.

Eli siis viikonloppuna haettiin pinnat kotiin Mallorcalta, mikä sinällään on ihan hieno juttu tämän kauden vierassaldoa katsottaessa. Tosin oli jo hivenen pakkovoitonkin paikka, jotta pysytään edes jotenkin Realin junassa mukana.

Peli ei ollut mitään kovin silmiä hivelevää tai vakuuttavaa. Eka puolisko oli sitä perus vierasnyhjäämistä. Toisella sitten Rafan hienokulmanjatko (Mallorcan puolustus kyllä hieman uinahteli) ja Eto'on lisäajalla vetämä pommi jostain n. 25:stä toivat pinnat kotiin. Muuten oli aika hampaatonta peliä vaikka palloa jälleen pidettiinkin. Kotijoukkuellakin oli ihan hyviä paikkoja/paikanpoikasia useampaankin. Puolustus pelasi kuitenkin ihan hyvin ja varmasti, paria pientä kommunikaatio sähellystä lukuunottamatta, joista ei Mallorca kuitenkaan saanut mitään sen vaarallisempaa.

Tosin jotain tällaista oli odotettavissakin kun niin Messi, Deco kuin Dinhokin (vaikkei olekkaan pelannut hyvin) puuttuivat kokoonpanosta (Deco oli penkillä) Luovuutta ja todellisia pelin rakentelusta vastuussa olleita pelaajia ei silloin oikein ollutkaan. Nuoretkin, jotka saivat ihan mukavasti taas vastuuta ovat vielä liian untuvikkoja. Eto'o joutui usein hakemaan palloa alhaalta/laidasta, jolloin taas ei ollut oikein ketään kärjessä. Muutenkin peli oli aika-ajoin kovastikkin yksinyrittämistä ja syöttötarkkuuskin oli usein hukassa.

No pääasia että voitto tuli ja siten mestaruushaaveetkin säilyivät vielä. Tosin pelin pitää kyllä parantua huomattavasti, mikä ainakin tällä hetkellä vaikuttaa hivenen toivottomalta. No katsotaan mitä Lionel saa aikaan jahka kuntoutuu.

Niin ja Henrykin teki paluun loukkaantumisensa jälkeen ja pelasikin ihan hyvin. Tämä on tärkeää kun Samuel ensiviikonlopun jälkeen lähtee Afrikkaan palloilemaan.

Tänään lähti kuitenkin ehkäpä tähänmennessä se the player of the season yhdessä Messin kanssa eli Yaya Touré Norsunluunmaajoukkueen valmistautumisleirille. Paha menetys, mutta onneksi Edmilson sai jo viikonloppuna minuutteja alleen (tän kauden ekat), joten eiköhän se siitä. Tarpeen vaatiessa voi Rafankin iskeä siihen pohjalle.

Sitten vähän tulevaa eli keskiviikkona pelataan Sevillaa vastaan Espanjan cupin puolivälierien ensimmäinen osa. Siis vieraissa, joten paha peli luvassa. Tosin ei se cup nyt niin tärkeä ole, mutta tänä vuonna voi olla että muuta ei mahdollisesti käteen jäisikään. No ei maalailla piruja seinille ;) Sitten lauantaina on Camp Noulla vastassa Murcia, josta pitää ottaa mieluusti selvä voitto, mutta voitto joka tapauksessa.

Ai että Jässiä oltaisiin Barcaan tyrkyttämässä. Nää nyt on taas näitä huhuja ja eiköhän miehen agenttikin halua pikkasen nostella tarjouksia noilla puheilla, mutta kuka näistä sitten tietää. Sinällään olisi hyvä että sinne hommattaisiin se pätevä kakkonen tuomaan edes pientä kilpailua. Sillä tähän mennessä on Victor saanut Uunoilla miten lystää. Jässi käy mulle, mutta kyllä niitä parempiakin miehiä voisi saada, vaikkei Jussi tietenkään mikään huono vaihtoehto ole. Niin ja olisihan se ihan kiva saada jälleen suomalaisväriäkin Barcaan, mutta sen näkee sitten että kuka tulee vai tuleeko kukaan.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Elikkäs...

Tiistaina pelattiin kotona toinen osa Espanjan cupin puolivälieriä Sevillaa vastaan. Vieraspelihän päättyi ihan mukavaan 1-1 tasatulokseen. Toinenkin osa pelattiin tasan. Tällä kertaa vain 0-0, joten vierasmaalisäännöllä Barca jatkoon! Itse en peliä nähnyt, joten paha mitään sen suurempia kommentteja jaella kuin että puolustus toimi hyvin.

Viikonloppuna liigapelissä Camp Noulla kaatui melko vaivattomasti Murcia 4-0. Tulos kertoo pelistä aikapaljon. Semmonen ihan perusnätti peli perusnäteillä maaleilla. Murcia taisteli ihan hienosti, mutta se ei vaan riittänyt. Positiivista pelissä oli ehdottomasti Bojanin maali ja hieno Henryn vapauttava syöttö, joka lopulta johti Eto'on ensimmäiseen. Lopussa hivenen peliaikaa saanut Giovanikin osoitti taitojaan ja antoi ihan nätin (taistelu) syötön Samuelin toiseen. Näin kamerunilainenkin voi matkata hyvällämielellä isiensä maille. Niin ja myös Gudin maali oli todella positiivinen juttu. Ottelusta puuttuivat niin Messi, Deco kuin Dinhokin, jonka "mystinen" ja sitkeä jalkavamma on herättänyt puhetta yhdessä sun toisessa. Deco tosin teki paluun Sevilla pelissä. Pepe

Ensi sunnuntaina kotipeliensarja saa jatkoa kun Racing Santander saapuu kyläilemään.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Niin se Jässihän ei sitten tullut kakkosmaalivahdiksi, vaan Celta Vigon José Manuel Pinto.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Muistutuksena kaikille, laatufutista Urheilukanavalta klo. 21.50.

On kyllä aika sääli, että kierroksen selvästi jännittävin ottelu ei näy. Tämä Barca-Racinghan on hyvin todennäköisesti yhtä tylsä kuin R.Madrid-Racing, ainakin jos/kun Barca tekee heti aika alussa maalin. Racing koko kauden keskittynyt puolustamaan, niin eivät osaa tosiaan hyökätä nytkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös