Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Bioresonanssiterapia ja muu humpuuki yhteiskunnassamme

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Uleåborgir, 12.06.2012 klo 13.59.

 1. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Tämä on merkillinen ilmiö. Teki suuri ja mahtava mitä vain, on maanisen kuuliainen kommuuni kumartamassa ja hyväksymässä lojaalisuuttaan hänet kuin suuremmankin vapahtajan. Nytkin kun vastarannan profeetta totesi saaneensa lapikasta, opetuslapset riensivät paikalle näköjään totutun vahvoin argumentein kuten "kyllä saunanlauteilla tiedettiin Heikkilän upeus, 10 kirjaa tilaukseen heti".

  Tuollainen kritiikitön henkilöpalvonta on psykologisesti erikoinen ilmiö. Jatkuvaa uhrautumista ja ymmärtämättömyyttä muita kohtaan. Maailmanhistoria on täynnä esimerkkejä vastaavanlaisesta kapinasta pykälän isommassa mittakaavassa.
   
  Jokeri23 ja eriatarka tykkäävät tästä.
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Kävin lukaisemassa kommentteja huvittumistarkoituksessa, mutta kyllähän se olisi pitänyt muistaa että parin hymähdyksen jälkeen alkaa aivoon pistämään ja huvitus päivittyy ankarasti voimistuvaksi vitutukseksi. Sitä kun tahtoisi kanssaihmisistä ajatella että ovat ihan tolkullisia ja edes jollain tasolla kykeneviä ymmärtämään asioiden syitä ja seurauksia, mutta tuollainen idioottikonsentraatio kyllä murentaa uskoa ihmiskuntaan.

  Ja kyllä tuo Heikkilä aika vahvasti tuossa maalittaa sairaalan johtoa, toki helppo pestä kädet että "enhän minä mitään uhkailuviestejä tai asiattomuuksia tietenkään tarkoittanut sinne lähetettäväksi" kun sinne lähetetään Heikkilän yllytyksestä uhkailuviestejä ja asiattomuuksia uskovaisten toimesta.
   
  eriatarka ja Jokeri23 tykkäävät tästä.
 3. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Ei tuo Heikkilä edes ole ollut missään työsuhteessa Eiran sairaalassa vaan yksityispraktiikalleen vuokrannut sieltä tiloja ja tukitoimintoja. Täysin turhaa itkua ja pillitystä siis. Ei muuta kuin uutta yhteistyökumppania tai omia toimitiloja etsimään.
   
 4. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Kolumni: Miksi arvovaltainen Otava julkaisi Antti Heikkilän kirjan, vaikka lääkärikunnan mukaan hänen neuvonsa ovat hengenvaarallisia?

  Eli Heikkilän kohukirja "Lääkkeetön elämä" on loppuunmyyty, mutta neljäs painos Suomalainen Kampin mukaan tulossa. Myös lainattavana versiona kirjalle riittää kysyntää, sillä Helsingin yleisissä kirjastoissa kirjoja on 70 kappaletta, mutta Helmet-tietokannan mukaan kirjaa luettavaakseen jonottaa 1000 ihmistä. "Heikkisläiset" kokoontuvat Finlandia-talolle helmikuun 9. ja 10. päivä hyvinvointimessuihin. Kova on vienti ja kysyntä.
   
 5. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  HS:n toimittaja Antti Heikkilän kirjan Lääkkeetön elämä -arvostelun taustatyöstä:

  "Itse asiassa asiantuntijoiden saaminen tähän juttuun kesti aika kauan aikaa, sillä hyvin moni sanoi minulle 'hienoa että teette, mutta minä en halua olla tässä mukana'. Usealla heistä oli aikaisempia kokemuksia siitä, mitä tapahtuu jos lähtee kritisoimaan. Ja minä ymmärsin kyllä heitä. Heistä jotkut kertoivatkin kokemuksiaan, millaisen palautevyöryn kohteeksi he ovat joutuneet. Samalla pidän sitä todella surullisena, jos tutkijat eivät uskalla puhua."

  Asiantuntijat eivät uskalla enää sanoa mitään Heikkilästä, kun siitä seuraisi vain lokakampanjoita ja maalittamista. Kuinkakohan moni Heikkilä-fani on MV-lehden lukijoita?
   
  macnevis tykkää tästä.
 6. Karpat46 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No varmaan osa niitäkin, mutta mulla tulee Heikkilä-faneista mieleen enemmän histaelamaa.fi ja maidotonruokavalio.fi tyyppisten sivustojen artikkeleiden linkittäjät, keski-iän ylittäneet naisihmiset.

  Hauskaa, mutta samalla pelottavaa huomata mitä kautta nykyään nämä väärät profeetat tupsahtelevat esiin. Jotenkin liian helpolta näyttää tässä pienemmässä maailmassa, kun kaikki on muutenkin helppoa ja klikkauksen päässä. Noin, nyt minulla on mielipide ja "tietoa".
   
 7. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Sillähän noita akolyyttejä sikiää kun niille tarjotaan vaikeisiin kysymyksiin helppoja vastauksia. Lisäksi on helppo osoittaa että lääkitykselläkin syöpäpotilaat (kuten kaikki muutkin) kuolevat jossain vaiheessa ja yhtä helppoa nostaa yksittäisiä sankaritarinoita (oli sitten totta tai ei) joissa "jätin lääkkeet ja rupesin syömään kvinoaa, nyt on syöpä hävinnyt". Ihmiset haluavat lisäksi lukea tuollaisia juttuja ja kutkuttaa vielä perimmäisimpiä tarinankerronnallisia vaistoja nuo missä iso paha lääkeyhtiö yritti pitää vallassaan mutta pieni ihminen nousi vastarintaan ja voitti sekä lääketehtaan että sairauden.
   
 8. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Kapteeniainekset Durggusest
  Lainaus:
  Koska olen nainen, somekavereistani valitettavasti löytyy näitä. Itse olen varsin lähdekriittinen ja tällaisten linkittämille artikkeleille meinaan aina karjaista. Varsin toistuva on askelterveyteen.com, jossa todella harvoin bongaan lähteitä väitteille (jos näitä uskallan auki klikata).
   
 9. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Niin, tulee mieleen se lehti, jota aikoinaan myytiin R-Kioskilla, eli "Hullu, Hullu Maailma". Siis se lehti, missä ihmiselle kasvaa kolmas jalka..niskaan, joku syö helikopterin roottoreita aamupalaksi ja kaikkea tällaista. Vaikka teinin maailma onkin vastaanottavainen kaikelle hullutukselle, niin jopa me osattiin ottaa se sellaisena kuin se oli, eli täytenä paskana. Nyt tuntuu siltä kuin ne jutut olisivat hypänneet niiltä sivulta olemaan osa monen järkevältäkin vaikuttavan aikuisen ihmisen arkitodellisuutta. Miten se meni se läppä? Tarantino käsikirjoitti vuoden 2017. Nyt on sitten vissiin David Lynch vuorossa.
   
 10. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Onhan tällainenkin kaveri ollut ilmeisesti ihan oikeasti olemassa: Monsieur Mangetout – Wikipedia

  Muistan lukeneeni pienenä Guinnessin ennätyskirjasta, että tuosta syödyksi tulleesta pienkoneesta mainittiin sen olleen vähäkalorinen...

  Eipä tämä liittynyt enää aiheeseen. Mitä tulee Heikkilään, niin uskon vähähiilihydraattisella ruokavaliolla olevan paikkansa tietyissä tilanteissa. Ja varmasti hänen teeseissään on ollut joissain tapauksissa perääkin. Mutta viimeaikaisia tapahtumia seuraamalla voi hyvin päätellä, että homma on mennyt täysin överiksi, kirjoitukset ovat epätieteellisiä ja kaiken maailman salaliittoteoriat on otettu esiin.

  En ole psykologian asiantuntija, mutta jotenkin kirjoituksissa vaikuttaa olevan myös narsismiin viittaavia piirteitä nähtävissä.

  Melkoinen henkilökultti miehen ympärille on kyllä syntynyt...
   
  eriatarka, macnevis & Individual tykkäävät tästä.
 11. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jatketaan OT:ta sen verran, että englanninkielisestä Wikipedia-artikkelista löytyy ihan hyvää huumoria:

  "He was awarded a brass plaque by the Guinness Book to commemorate his abilities. He consumed it as well."
   
  Individual tykkää tästä.
 12. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko