Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Bioresonanssiterapia ja muu humpuuki yhteiskunnassamme

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Uleåborgir, 12.06.2012 klo 13.59.

 1. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Lainaus:
  Tämä on merkillinen ilmiö. Teki suuri ja mahtava mitä vain, on maanisen kuuliainen kommuuni kumartamassa ja hyväksymässä lojaalisuuttaan hänet kuin suuremmankin vapahtajan. Nytkin kun vastarannan profeetta totesi saaneensa lapikasta, opetuslapset riensivät paikalle näköjään totutun vahvoin argumentein kuten "kyllä saunanlauteilla tiedettiin Heikkilän upeus, 10 kirjaa tilaukseen heti".

  Tuollainen kritiikitön henkilöpalvonta on psykologisesti erikoinen ilmiö. Jatkuvaa uhrautumista ja ymmärtämättömyyttä muita kohtaan. Maailmanhistoria on täynnä esimerkkejä vastaavanlaisesta kapinasta pykälän isommassa mittakaavassa.
   
  Uimalakki ja eriatarka tykkäävät tästä.
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Kävin lukaisemassa kommentteja huvittumistarkoituksessa, mutta kyllähän se olisi pitänyt muistaa että parin hymähdyksen jälkeen alkaa aivoon pistämään ja huvitus päivittyy ankarasti voimistuvaksi vitutukseksi. Sitä kun tahtoisi kanssaihmisistä ajatella että ovat ihan tolkullisia ja edes jollain tasolla kykeneviä ymmärtämään asioiden syitä ja seurauksia, mutta tuollainen idioottikonsentraatio kyllä murentaa uskoa ihmiskuntaan.

  Ja kyllä tuo Heikkilä aika vahvasti tuossa maalittaa sairaalan johtoa, toki helppo pestä kädet että "enhän minä mitään uhkailuviestejä tai asiattomuuksia tietenkään tarkoittanut sinne lähetettäväksi" kun sinne lähetetään Heikkilän yllytyksestä uhkailuviestejä ja asiattomuuksia uskovaisten toimesta.
   
  eriatarka ja Uimalakki tykkäävät tästä.
 3. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Ei tuo Heikkilä edes ole ollut missään työsuhteessa Eiran sairaalassa vaan yksityispraktiikalleen vuokrannut sieltä tiloja ja tukitoimintoja. Täysin turhaa itkua ja pillitystä siis. Ei muuta kuin uutta yhteistyökumppania tai omia toimitiloja etsimään.
   
 4. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Kolumni: Miksi arvovaltainen Otava julkaisi Antti Heikkilän kirjan, vaikka lääkärikunnan mukaan hänen neuvonsa ovat hengenvaarallisia?

  Eli Heikkilän kohukirja "Lääkkeetön elämä" on loppuunmyyty, mutta neljäs painos Suomalainen Kampin mukaan tulossa. Myös lainattavana versiona kirjalle riittää kysyntää, sillä Helsingin yleisissä kirjastoissa kirjoja on 70 kappaletta, mutta Helmet-tietokannan mukaan kirjaa luettavaakseen jonottaa 1000 ihmistä. "Heikkisläiset" kokoontuvat Finlandia-talolle helmikuun 9. ja 10. päivä hyvinvointimessuihin. Kova on vienti ja kysyntä.
   
 5. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  HS:n toimittaja Antti Heikkilän kirjan Lääkkeetön elämä -arvostelun taustatyöstä:

  "Itse asiassa asiantuntijoiden saaminen tähän juttuun kesti aika kauan aikaa, sillä hyvin moni sanoi minulle 'hienoa että teette, mutta minä en halua olla tässä mukana'. Usealla heistä oli aikaisempia kokemuksia siitä, mitä tapahtuu jos lähtee kritisoimaan. Ja minä ymmärsin kyllä heitä. Heistä jotkut kertoivatkin kokemuksiaan, millaisen palautevyöryn kohteeksi he ovat joutuneet. Samalla pidän sitä todella surullisena, jos tutkijat eivät uskalla puhua."

  Asiantuntijat eivät uskalla enää sanoa mitään Heikkilästä, kun siitä seuraisi vain lokakampanjoita ja maalittamista. Kuinkakohan moni Heikkilä-fani on MV-lehden lukijoita?
   
  macnevis tykkää tästä.
 6. Karpat46 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No varmaan osa niitäkin, mutta mulla tulee Heikkilä-faneista mieleen enemmän histaelamaa.fi ja maidotonruokavalio.fi tyyppisten sivustojen artikkeleiden linkittäjät, keski-iän ylittäneet naisihmiset.

  Hauskaa, mutta samalla pelottavaa huomata mitä kautta nykyään nämä väärät profeetat tupsahtelevat esiin. Jotenkin liian helpolta näyttää tässä pienemmässä maailmassa, kun kaikki on muutenkin helppoa ja klikkauksen päässä. Noin, nyt minulla on mielipide ja "tietoa".
   
 7. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Sillähän noita akolyyttejä sikiää kun niille tarjotaan vaikeisiin kysymyksiin helppoja vastauksia. Lisäksi on helppo osoittaa että lääkitykselläkin syöpäpotilaat (kuten kaikki muutkin) kuolevat jossain vaiheessa ja yhtä helppoa nostaa yksittäisiä sankaritarinoita (oli sitten totta tai ei) joissa "jätin lääkkeet ja rupesin syömään kvinoaa, nyt on syöpä hävinnyt". Ihmiset haluavat lisäksi lukea tuollaisia juttuja ja kutkuttaa vielä perimmäisimpiä tarinankerronnallisia vaistoja nuo missä iso paha lääkeyhtiö yritti pitää vallassaan mutta pieni ihminen nousi vastarintaan ja voitti sekä lääketehtaan että sairauden.
   
 8. UnenNukkuja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turun jengit, yksilöinä Rantanen ja Kakko
  Lainaus:
  Koska olen nainen, somekavereistani valitettavasti löytyy näitä. Itse olen varsin lähdekriittinen ja tällaisten linkittämille artikkeleille meinaan aina karjaista. Varsin toistuva on askelterveyteen.com, jossa todella harvoin bongaan lähteitä väitteille (jos näitä uskallan auki klikata).
   
 9. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Niin, tulee mieleen se lehti, jota aikoinaan myytiin R-Kioskilla, eli "Hullu, Hullu Maailma". Siis se lehti, missä ihmiselle kasvaa kolmas jalka..niskaan, joku syö helikopterin roottoreita aamupalaksi ja kaikkea tällaista. Vaikka teinin maailma onkin vastaanottavainen kaikelle hullutukselle, niin jopa me osattiin ottaa se sellaisena kuin se oli, eli täytenä paskana. Nyt tuntuu siltä kuin ne jutut olisivat hypänneet niiltä sivulta olemaan osa monen järkevältäkin vaikuttavan aikuisen ihmisen arkitodellisuutta. Miten se meni se läppä? Tarantino käsikirjoitti vuoden 2017. Nyt on sitten vissiin David Lynch vuorossa.
   
 10. Sistis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Onhan tällainenkin kaveri ollut ilmeisesti ihan oikeasti olemassa: Monsieur Mangetout – Wikipedia

  Muistan lukeneeni pienenä Guinnessin ennätyskirjasta, että tuosta syödyksi tulleesta pienkoneesta mainittiin sen olleen vähäkalorinen...

  Eipä tämä liittynyt enää aiheeseen. Mitä tulee Heikkilään, niin uskon vähähiilihydraattisella ruokavaliolla olevan paikkansa tietyissä tilanteissa. Ja varmasti hänen teeseissään on ollut joissain tapauksissa perääkin. Mutta viimeaikaisia tapahtumia seuraamalla voi hyvin päätellä, että homma on mennyt täysin överiksi, kirjoitukset ovat epätieteellisiä ja kaiken maailman salaliittoteoriat on otettu esiin.

  En ole psykologian asiantuntija, mutta jotenkin kirjoituksissa vaikuttaa olevan myös narsismiin viittaavia piirteitä nähtävissä.

  Melkoinen henkilökultti miehen ympärille on kyllä syntynyt...
   
  eriatarka, macnevis & Individual tykkäävät tästä.
 11. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jatketaan OT:ta sen verran, että englanninkielisestä Wikipedia-artikkelista löytyy ihan hyvää huumoria:

  "He was awarded a brass plaque by the Guinness Book to commemorate his abilities. He consumed it as well."
   
  Individual tykkää tästä.
 12. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Eihän se nyt oma vika ole jos on läski. Pekka Puskan vika se on, ettei voi vetää mitä haluaa miten paljon haluaa.
   
 13. Pompino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tässä kolumnissa näkyy kilpailijan (Sanoma, WSOY) suora hyökkäys Otavaa vastaan, ehkä aiheestakin kyllä.
  Ja turha lopukaneetti: Minä olen rokotevastaiset, homeopatiauskovaiset ja "monikulttuurisuus on rikkaus"-höpisijät laittanut aina samaan lokerikkoon, mutta aina ne pääsee sieltä ulos, prkl!
   
 14. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ihan aiheesta sivaltaa, jos kilpailija kustantaa huuhaata tietokirjan nimikkeellä.
   
 15. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Suomen Urheiluliitto meni tekemään tämän Fitlinen kanssa yhteistyösopimuksen. Kun Fitlinen maineesta kyseltiin mielipidettä SUL:n pampulta, oli vastaus hyvin poliittinen "Mut ku Saksan jääkiekkoliittoki". Kaikkivaltias raha tekee ihmeitä.
   
 16. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  En ole fanaattisia kehonrakentajia muutenkaan pitänyt erityisinä älyn jättiläisinä, mutta kanadalainen John DePass lyö uudet pohjat. Iltalehden mukaan herra DePass juo omaa kustaan ja kylpee siinä, kunhan on ensin säilönyt sitä kuukausitolkulla. Vaimo kieltäytyy suutelemasta eikä arvosta DePassin kusipurkkeja jääkaapissa saatika vuoden ajan marinoituneen kusen löyhkää kylpyammeessa.

  Tämä ei riitä, sillä DePass paastoaa kuutena päivänä seitsemästä siten, ettei syö 23 tuntiin mitään ja syö sitten hedelmiä.

  Tämän ketjun aihepiiriin sopivasti ravitsemusasiantuntijat pitävät tätä kusi- ja paastodieettiä hyvin epäterveellisenä, mutta DePassin mielestä virtsa on kuin raikasta vettä ja systeemi on loistava:

  "Ravitsemusterapeutti Natalie Rizz kertoo Yahoolle, ettei DePassin ruokavalio kuulosta terveelliseltä. Siitä puuttuvat muun maussa proteiinit ja hyvät rasvat. Rizz sanoo, että hän pitää paastoamista kuutena päivänä viikossa jopa vaarallisena.
  Ravitsemusasiantuntija Amanda Ursell taas ihmettelee The Sunille, miksi kukaan joisi virtsaa, jonka munuaiset ovat jo kerran poistaneet tarpeettomana.
  Muuan Mr Universe -kisaan kehonrakennusvuosinaan osallistunut DePass taas ylistää virtsaa kehon vedeksi, joka tuo terveyttä ja muuttaa elämää paremmaksi."

  Munuaisten tehtävä on poistaa elimistöstä nesteet, ei niitä ole tarkoitus enää uudestaan juoda. Se vain rasittaa munuaisia lisää.

  Yhdessä asiassa DePass on tehnyt ihmeen, ja se on siinä, että hänellä ylipäätään on vaimo joka tuollaista touhua katselee.
   
  WildThing tykkää tästä.
 17. WildThing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Minnesota Wild
  No siinä on kyllä Kanadan pojalla homma hallussa. Vähän jäi vielä epäselväksi mihin tuo kusen juominen perustuu.?
  Mutta ehdottomasti ja varmuudella kokeilemisen arvoinen idea.
   
 18. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Useissakin uskonnollisissa liikkeissä omaan virtsaan on vain yksinkertaisesti liitetty maagisia, puhdistavia ominaisuuksia. Siitähän tuossa on puhtaasti kyse, pun intended. Uskoon ei muuta tarvita.
   
 19. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Kyllähän näitä omia eritteitä on tosiaan nautiskeltu josvaikkaminkälaisten gurujen toimesta. Suomessakin saimme hetken aikaa nauttia valaistuksesta Ior Bockin johdolla, kenen aamaiseen kuului oleellisimpana osana "vastalypsetty siemenneste". Toki tuosta saa jo niitä proteiineja eikä muutenkaan ole elimistön jäteaineita, eli perusteet tälle nautinnolle olemassa kusenjuontia suuremmat.

  Tuo kusen kuukausia kestävä säilytys on vähän hassu juttu, toki sille esim. lannoitekäytössä on perusteet kun mahdolliset patogeenit kuolevat siinä säilytyksessä, mutta jos kaveri lorottelee suoraan tuopposeen niin ei siinä pitäisi ainakaan ihmeempää haitallista mikrobistoa olla mukana (jos ei hepin päästä satu irtoamaan).
   
 20. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Svedlinin Brurtsi, tuttavallisemmin Bockin Jori, oli omien sanojensa mukaan kova hanu lipittämään omaa rakkauden mahlaansa. Veti kuulemma itsensä joka aamu saunasolmuun ja siitä sitten kätevästi runkkasi smegmat kyynsä päästä kitusiin. Tosin Bock ei tainnut mikään kovin terveyden perikuva tästäkään huolimatta olla, ei edes ennen kuin tuli sisäistetyksi keklulla. Eikä ollut edes kehonrakentaja. Sitäkin kovempi mielen rakentaja tosin. Tai ehkä paremminkin mielensekoittaja. Sääli kun herran elämäntyö, Lemminkäisen temppelin kaivaukset pistettiin jäihin ja gubbe meni sittemmin kuolemaan. Mutta kuvitelkaapa miten hienoja spermanhurmeisia ja ganjansavuisia saunasolmuorgioita sielä temppelin uumenissa olisi voitu järjestää pientä korvausta vastaan. Siinä se olisi jurommankin Härmän Häjyn maailmankuva avartunut.
   
 21. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Etkö ole kuullut virtsaterapiasta? Sehän on huuhaa piireissä aika suosittua. Toisaalta jotkut käyttävät myöa tärpättiä terapeuttisesti.
   
 22. Yläpesä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Käväisi vasta myöhemmin mielessä että olihan Howard Hughesillakin jonkin sortin fetissi omaan virtsaansa eli isot pojat sanovat miehen keräilleen kultaista nestettään pulloihin talteen, vaikka samaan aikaan oli hyvinkin pikkutarkka inhoista pöpöistä ja likaisuuksista. Tosin aikakirjat tietävät myös, että siitä huolimatta herran asuintilat olivat saastaisen likaiset. Hugheskin kuoli näistä puhdistavista nesteistään huolimatta aikanaan...munuaisten toimintahäiriöön. Badum-tsssh.
  Eli, voihan tuo sairaalloinen kiinnostus omiin eritteisiin olla muutakin kuin flirttailua humpuukin kanssa. Vaikkapa ensisuukottelua psykoosien maailmaan.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2019 klo 17.06
 23. Golden AWe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charles Darwin
  Tämän ketjun asiaa lienee tämä maasäteilyn comeback-kiertue.

  Maasäteily on vanha uskomus, jonka mukaan maan alla risteilevät vesisuonet voivat aiheuttaa ihmisille oireita. Ilmiöön uskovat ovat väittäneet, että se on yhteydessä unettomuuteen, stressiin ja jopa syöpäänkin. Tiedemaailma tutki ilmiötä perusteellisesti varsinkin 1970–1980-luvulla, ja käytännössä maasäteily todettiin olemattomaksi.

  Se ei ole kuitenkaan estänyt Skottmania ja monia muita uskomasta maasäteilyyn nykyäänkin. Erikoisen tästä tapauksesta tekee se, että maasäteilyn poistamiseen tarkoitettua keksintöä on edistetty valtion ja EU:n rahalla. Pohjoissavolaisessa Kaavin kunnassa siihen on valjastettu myös paikallisia työttömiä.

  #aktiivimalli

  Työttömät pantiin kokoamaan "maasäteilyn estimiä" – valtiokin rahoittaa erikoista keksintöä, jonka tiede totesi huuhaaksi jo 1980-luvulla

  Julkisuus teki onneksi hyvää työtä tässä, ellei jo muutenkin:

  Juttua päivitetty 22.1. 13.36: Artikkelin julkaisua seuraavana päivänä Pohjois-Savon ELY-keskus ilmoitti, ettei se myönnä maasäteilyn estimelle Kalakukko ry:n esittämää 10 000 euron tukea.
   
  Freakish ja Aces High tykkäävät tästä.