Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Biisit, jotka saavat sinut voimaan pahoin

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Jii, 29.07.2003 klo 22.13.

 1. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Noin 300 kertaa päivässä soiva laallalllaaaalaaaallaalaaalaa kaada päälle tegilaa...aamun asti laaallaalalaa kaada tegilaa..
   
 2. adolf Jäsen

  Mikä se on se wää-wää-wää-wääwääää nänänä waa-waa-waa-waawwaaaaaa biisi mikä on radiossa ruvennut soimaan nyt. Soi äsken tuolla Jets - Sabres pelissä. Melkosta skeidaa.

  No selvittelin itse tuon. Kyseessä on siis Rihannan biisi Work.

  wääwääwäwääwääwääääääää.......
   
  Viimeksi muokattu: 26.03.2016 klo 19.59
 3. Johnny B. Goode Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tulee Friiltä katseltua usein iltaisin noita rikosdokkareita joita tulee monasti useampikin putkeen. Joka saatanan mainoskatkolla, eli siis nykynormin mukaisesti noin 10min välein, Frii mainostaa omaa kanavaansa mainoksessa jossa joku teiniritsa honottaa jotain näänänänäänäänäänäänää näänänänäänäänää. Taustalla "soi" kuin joku pomputtelisi koripalloa peltikatolla ja välillä jotain muuta monotonista pauketta. Tätä kutsutaan nykypäivinä siis musiikiksi ja on vielä arvatenkin jossain määrin suosittua. No, mulla on mennyt tähän maailmaan usko jo ajat sitten kaikenmaailman realitypaskan ja hevonvitun #someperseilyn myötä, ettei enää mikään juurikaan yllätä.
   
 4. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Niin, paska musiikki on hyvää silloin kun sillä on camp-arvo, mutta aivan karmeaa silloin, kun tätä(kään) ei pystytä saavuttamaan. Esimerkki jälkimmäisestä on Antti Tuiskun "Keinutaan". Onnittelut kuitenkin pohjoisen pojalle onnistuneesta comebackista. Kerää nyt niitä eläkerahoja, kerää joutuin.
   
 5. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
 6. Radiopää Jäsen

  Se biisi, joka soi juuri äsken Nordiksella ennen aloituskiekon pudottamista. Tai pahoinvointia aiheuttaa se, että joku kuuntelee tuollaista musiikkia.
   
 7. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  Lainaus:
  Maamme-laulu?
   
 8. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
 9. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Ei se vaan joku epärokkibiisi. Oisko Nickelbackia.
   
 10. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Tämä oli aamun paras.

  Ja kyllä kyllä, vaikka on so last season dumata Nickelbackia. Seuraava trendi on varmaan alkaa diggaamaan siitä. En stressaisi yhdestä biisistä illan biisilistalla jos muissa halliessa 99% on paskaa mitä dj ulos suoltaa, mutta samapa tuo, parasta tunnelma on silloin kun ei tarvitse soittaa musiikkia ollenkaan ja pitkästä aikaa näitäkin tilanteita todistettiin Nordiksella nyt keväällä kun puoli hallia lauloi bulilla ja loputkin hakkasi nahkaisia läpsyttimiään. Hienoa.

  _
   
 11. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tuli käytyä kyläilemässä paikassa jossa koko ajan soitettiin Anna Erikssonin biisejä. Loppuillasta teki mieli ampua haulikolla illanvieton emäntä, levysoitin, Anna Eriksson, itseni ja kaikki korvilla vain varustetut. Se jäi sitten vain ajatustasolle, koska haulikkoa ei ollut sillä kertaa mukana.
  Huutaakohan Anna kotona lapsille, että:

  Tulkaahan sisääääään!
  Ruoka on valmistaaaaaaa!
  Pian tulee kananuggettejaaaa-a!

  Ei vielä pöytääääään!
  Peskää paska sormistaaaaaa!
  Sitten ruokarukoilemaaaaaan, kiitos antimistaaaa-aa-a!
   
 12. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Anna Eriksson-etkot. :D Mahtoi kyllä olla ihan järkyttävää.
  "Hei, hei! Saaks mä valita seuraavan biisin?"
  "Joo, mitäs meinaat pistää?"
  "Vois välillä kuunnella Annaa."
   
 13. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Suuri osa yökerhoissa soitettavista biiseistä. Toki parin tunnin paikallaolon jälkeen olen niitannut itseni siihen kuntoon että sillä nyt ei ole mitään väliä kun tanssilattia kuluu alta, mutta paremmin kyllä viihdyn paikoissa missä soitetaan jotain ihan muuta kuin listahittejä.
   
 14. 100A Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Lukko, Jokerit
  Se "aina kun mä lämään" -biisi. Jumalauta!
   
 15. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Anna Eriksson on kyllä just niitä laulajia joilta löytyy vain kaksi asentoa - täysillä tai ei mitään. Ihan joka biisi pitää vetää läpi aivan pää punaisena ja sen mikä palkeista lähtee. Kerta kaikkiaan raivostuttava laulaja.
   
 16. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Tää Ellinoora vai pilluloora tillitoora mikälie. Lastenlauluja aikuisille ja Suomipopin tykityksen perusteella ihan parasta kaikkien mielestä, kun levyn jokasesta biisistä tehdään toistosoitto radioaalloille. Tunnen oikeasti, että mua pidetään vähän tyhmänä, kun kuuntelen mitä tällä leidillä on sanottavaa biiseissään. En kyllä keksi kuka tällaista haluaisi mennä vaikka perjantaina kuuntelemaan johonkin keikkapaikalle?

  Kyllä se YLE Puhe vieläkin on paras musiikkikanava Suomessa.
   
 17. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Niinpä. Valitettavaa on se, että Erikssonilla on kuitenkin hyvä ääni ja kyllä se laulaakin osaa, mutta ilmeisesti luulee olevansa liian tavis jos ei huuda.
   
 18. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  En voi sanoa, että kaikki Jannan biisit, sillä tuskin olen niitä kaikkia kuullut. Kaikki Jannan biisit, mitkä olen kuullut ovat kuitenkin paskaa. Sama koskee muutamaan muuhun artistiin kuten Sanni, Kashmir, Ellinoora jne... Paljon on näitä mistä en edes mitään tiedä, onneksi.
   
 19. The Thin Ice.

  Tämä trippi- ja proge"jättiläisen" albumilta The Wall ei jätä kylmäksi.

  Teeskentelevää hiplailua kuten lähes koko tuontato. Oksennan aina vähän suuhuni, kun kuulen tuon.
   
 20. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mitä ihmettä? Onko sillä muitakin biisejä kuin se "hullu sä et ole..." -länkytys?
   
 21. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Olen kateellinen sinulle, koska olet pystynyt noin hyvin välttymään Jannalta. Minä olen kuullut radion kautta häneltä kappaleet "Läpinäkyvä", "Tytöt lähtee tanssimaan" ja "Paljon onnee". Erityisesti "Tytöt lähtee tanssimaan" tuntui viime vuonna soivan kaikkialla.
   
 22. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Joko nuo biisit ovat niin totaalisen mitäänsanomattomia etteivät ole aiheuttaneet mitään reaktiota, tai sitten olen ihan oikeasti onnistunut välttymään. Joskus oikein mietin kun ehkä kuudetta miljoonatta kertaa kuulin radiosta "hullu sä et ole..." että onko tällä naisella ihan oikeasti mitään muita biisejä kun en ole koskaan kuullu mitään niistä.
   
 23. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tähän ketjuun kyllä osuu aika iso osa YleX -kanavalla soivasta musiikista. Minä koen puhelimen+korvanapit treenatessa hankalaksi niin salilla joutuu sitten tyytymään siihen mikä sieltä radiosta soi, ja yleensä se on YleX. Tuossa eräänäkin iltana olin salilla sellaiset vajaat 2 tuntia niin koko sinä aikana laskin 2-3 joten kuten siedettävää biisiä, en yhtään oikeasti hyvää, mutta useita täysin sietämättömiä biisejä jotka aiheuttivat lähinnä pakonomaisen halun käydä hajottamassa se radio. Ihan käsittämättömän paskaa musiikkia! Reilusti yli puolet suomiräppiä, loput sitten jotain käsittämätöntä länkytystä. Eikä asiaa kyllä helpota että suurin osa YleX:n juontajistakin on vitun raivostuttavia aikuispissiksiä.
   
 24. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  YleX on kyllä jo pitkään ollut täyttä soodaa. Kitaramusiikkia soittolistalla on n. 0-1 kappaletta kerrallaan ja sekin industrial/metalcore -osastoa. Erikoisohjelmat on ajettu lähes kokonaan alas ja mikkiin huutelijat puhdasta vitsiosastoa.

  Joskus X oli siedettävä kanava (tosin ei koskaan Mafian veroinen), mutta nykyään sitä on lähes mahdoton erottaa kaupallisista.
   
 25. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  "Tuu ja (vai Tuija?) ota mut, ota mut", ulisee Jonne Aaron, ja korvia itkettää.