Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Ben ”Veri-Pena” Blood – seisomakatsomon suosikki?

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pori67s, 11.04.2017 klo 07.38.

 1. Ässät1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Miten BB nähdään Ässien harjoituksissa?? Onko niin et mies palaa tosiaan vasta elokuussa Suomeen, vai onko hän kevään yhteistreeneissä ennen kesälomia?

  E. Ilmeisesti ei ole harjoituksissa ennen elokuuta.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2017 klo 10.09
 2. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Uutisoinnin perusteella kyseessä on hyvä harjoittelija, joka palaa elokuussa Poriin.
   
 3. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Puskista tuli Blood. Saatiin vihdoin alakerran isäntä. Kuka ollut viimeksi...Miliisi vai Kudroc. Korvaa puolustuksessa Marttisen ihan kelvollisesti. En kaipaa tappeluita, mutta pieni voimannäyttö on ok.
   
 4. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Elokuussa kyllä, juu. Pitsiturnaus on mitä luultavimmin perjantaina 4.8, joten Pena ei ehdi olla joukkueen mukana kuin pari päivää ennen sitä. Ilmeisesti siis kuitenkin olisi kait tälläc tietoa mukana Pitsissä..

  Toivottavasti saa hyvän omatoimisen kesän alle..
   
 5. hoseeee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Itselläni aikalailla sama analyysi Bloodista. Ei hän kyllä miltään goonilta Lahessa vaikuttanut, lähinnä posliinikauppaan eksyneeltä härältä (1. kausi). Toisaalta myös nimi painoi selässä arvontakoneen arpoessa tuomioita. Joku pelaaja olisi kyllä tällä kaudella tarvittu estämään vastustajan rottailuja, Bloodista ei tähän ollut tai ei annettu olla, hakkasi enimmäkseen omia pelaajia. Sinällään ihan hyvä peruspuolustaja, sai paljon vastuuta loukkaantumissuman aikaan. Näytti pleijareissa todella hitaalta KalPaa vastaan, tosin niin näytti valtaosa muustakin joukkueesta.
   
 6. Jari66 Jäsen

  Bloodin saama peliaika kertoi siitä luottamuksesta mikä valmennuksella häneen oli. Pelasi kaksi kautta keskimäärin lähes joka toista vaihtoa. Kulmaväännöt voittaa isolla prosentilla eikä heittele turhia rännikiekkoja, jalkaakin tarvittaessa löytyy. Toki puutteitakin on (ei muuten liigassa pelaisi) mutta ihan huikea pakki siitäkin huolimatta liigaan. Noin viisitoista vuotta tullut aktiivisesti Pelicansin otteita seurattua ja arvostan ihan Top -6 pakkien joukkoon omassa seurassa. Silmätikuksi jonkin verran alusta saakka joutui pelkästään nimensäkin perusteella, toivottavasti pelipaidan värin vaihto tulee auttamaan edes lievästi tähän ongelmaan.

  Hienon pelaajan saitte. Tulen seuraamaan edesottamuksiaan.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2017 klo 22.57
 7. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tällaisia kommentteja arvostan, jossa ilman katkerutta, rehellisesti sanotaan kuinka paljon ottaa päähän menettää hyvä pelaaja. Ja tämä myös vahvisti omaa käsitystä siitä, että Blood osaa myös pelata.
   
 8. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Pentti on matkalla jo takaisin suomeen.
  Twitterin puolella päivitteli.
   
 9. Bullet Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Veikkaan, että Bena yllättää ensi kaudella nimenomaan pelillisillä avuilla. Hän joutui viime kaudella kahden valmentajakahjon uhriksi ja heidän takiaan koko ajan painimaan. Samoin on täysin bullshittiä, että Pelikaanit ei halunnut jatkaa sopimusta. Päinvastoin he halusivat pitää Bloodin riveissä ja tarjosivat Ässiä parempaa rahallista sopimusta. Hän haluaa kuitenkin kehittyä nimenomaan jääkiekkoilijana, eikä tappelijana. Silti on pomminvarmaa, että hän on valmis puolustamaan joukkuekavereitaan ja tätä kautta nuoret jannut kasvavat taas 10 cm lisää.
   
 10. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Kunnes sitten tulee joku Finley tai Yonkman tai Jonnevirtanen tai Kankaanperä ja pudottaa Bloodin jäänpintaan keulimasta. Voi olla että BB yllättää kiekollisilla avuillaan, koska ainakaan minään joukkueen poliisina hän ei edusta liigan kärkiosaamista.
   
 11. Pelirangaistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Kyllähän edesmennyt Derek Boogaardkin murskasi Todd "Fridge" Fedorukin poskipäät, se tuskin Fedorukin arvostusta pudotti NHL:ssä
  On kyllä mukavaa odottaa kauden alkua kun on potentiaalia sekä pisteisiin, että ylilyönteihin. Josko seisomakatsomoonkin saataisiin vähän meteliä pitkästä aikaa...
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 13. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Ei Pena ainakaan vielä ole noussut omaksi suosikikseni. Liekkö sitten vain osunut silmään huonoilla hetkillä, mutta Penan tekeminen on näyttänyt aika välinpitämättömältä sinne päin pellailulta.

  Puolustuspelissäkin muutamia ihmeratkaisuja, mutta tuo kiekollinen peli on se, mikä on pistänyt negatiivisesti silmään. Ei tunnu olevan halukas tekemään nopeaa helppoa ratkaisua, nostaa kiekkoa jalalla ihme paikoissa, heittelee ränniin "syöttöjä" katsomatta kuka sinne voisi ensimmäisenä ehtiä ja syöttöjen laatu on ylipäätään ollut melko heikkoa.

  Eikä kaverin luistinkaan tunnu oikein kulkevan. Vaikka kaveri ituhippi kehoni on temppelini tyyppinen ammatti-itsestään huolehtija onkin, niin kyllä vähän on ehtinyt nousemaan fiilis, että olisiko sittenkin ollut parempi, että Pena olisi viettänyt kesän Porissa.

  Noh uusi ympäristö ja uudet kujeet... eiköhän Penakin tästä vielä tekemisensä tasoa nosta ja pääse lähemmäs sitä Pelsuissa nähtyä Penaa.
   
 14. Sökö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:

  Tässä pelissä tuo rauhallisuus kyllä enemmänkin miellytti itseä. Ilveksen pelaajilla ei ollut oikein mitään keinoa ottaa kiekkoa pois ja rauhassa laittoi Pena kiekkoa liikkeelle, pääasiassa omille. Toki jos sama jatkuu fyysisempää ja paremmin karvaavaa joukkuetta vastaan, niin tulee pahoja menetyksiä takuulla. Jospä tuo osaisi sopeuttaa peliään vastustajan tekemisten mukaan...
   
 15. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kyllä Pena harkkapeleistä nosti tasoaan.
   
 16. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pelasi ihan hyvin ja vaikka liike oli verkkainen, ehti hyvin tilanteisiin, osasi sijoittua fiksusti.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Heikko erä Bloodilta. Ukko oli koko ajan turvallaan. Nyt pitää parantaa ja alkaa näyttää sitä kovuutta jonka takia mies hankittiin
   
 18. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Kovuutta näyttikin jo kun ajoi äijää laitaan niin että helisi. Joutui kuitenkin boxiin estämisestä. :)
   
 19. peno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Madness!
  Seurasin erityisesti Bloodia tänään ja puheet miehen verkkaisesta pelaamisesta pitävät kyllä kutinsa. Kauan kestää avaussyötön antaminen ja pelin avaaminen. Pisti kuitenkin silmään eräs seikka mitä moni ei välttämättä ole ajatellut Bloodin pelaamisessa. Vaikuttaa nimittäin siltä, että usein mies tarkoituksella viivyttelee kiekon kanssa, ja näissä tilanteissa melko usein kaksikin karvaajaa on ajanut mieheen kiinni jolloin syöttö lähtee viimetingassa. Olisiko niin, että Blood tietoisesti yrittää vetää parikin äijää itseensä ja pelistä ulos ennen kuin antaa kiekon eteenpäin? Tätä näkyi tänäänkin useampaan otteeseen.

  Toki välillä äijä lähtee kuskaamaan kiekkoa itse, ja siihen hommaan nopeus ei kyllä riitä alkuunkaan.

  Nuo tämän päivän jäähyt nyt olivat lähinnä läppäosastoa, ja toivottavasti jatkossa äijän annetaan pelata vahvuuksillaan.
   
 20. Jysky #13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Joo. Todella paskaa peliä Beniltä. Jumalauta meni ottaan kaks jäähyä.

  Jos liigan tuomarit jatkaa tällä linjalla, niin isomäestä tulee samanlainen pyhättö, miltä hämiksessä tänän telkkarista näytti.
  että on mennyt lätkä kummalliseksi
   
 21. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  + Liigan tiukentunut linja "kaukaloväkivaltaan" => kaikkiin vähänkin kovempiin niitteihin puututaan ja pelirangaistukset on herkässä
  + Bloodin maine tuomareiden keskuudessa
  ----
  = Silmätikku, joka lähtee boxiin tai jopa suihkuun jokaisesta kontaktista, joista jollekin kuoropojalle ei missään tapauksessa vihellettäisi jäähyä.

  Molemman Penalle vihelletyt kakkoset olivat ihan pilipali-osastoa. Jääkiekkoa ollaan pers'raiskaamassa hyvää vauhtia. Antaisivat poikain pelata a la Scott Stevens ja opettaisivat junnuille et pidetään se pää ylhäällä.
   
 22. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Jälkimmäinen jäähy juurikin niitä, mitkä pitäisi viheltää joka ikinen kerta pois. Todella esimerkillistä toimintaa tuomarilta. Aivan selkeä poikittainen maila ilman mitään selittelyjä.
   
 23. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Jos nämä vihelletään pois, myös Paajasen huitominen olisi pitänyt viheltää pois.
   
 24. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Mun mielestä se jälkimmäinen jäähykin oli ihan bullshit -osastoa. Erittäin kevyt töytäisy, joita maalien edustoilla näkee jatkuvasti.
   
 25. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  En kyllä vielä ole oikein vakuuttunut Bloodin ootteista millään tasolla, ehkä ainoa valonpilkahdus oli se hemmetin hieno puhdas taklaus, josta arvottiin tietenkin jäähy. Toivottavasti parantaa, kun kerran isoon rooliin on ostettu.