Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ben ”Veri-Pena” Blood – seisomakatsomon suosikki?

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Pori67s, 11.04.2017 klo 07.38.

 1. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 09.15
 2. Myrvold Jäsen

  Odotan innolla Bloodin aikaa Ässissä. Matikainen/Nurminen akseli vaihtuu Ahoon ja uskon, että tämä on Bloodillekin hyvä asia. Aho ei perusta kiekkoaan niinkään kaaoottisuudelle ja täten se puoli Penasta pysynee paremmin piilossa. Välillä toki saakin mun mielestä vähän kolista.

  Peruspelaaminen on raporttien ja nähtyjen otteluiden perusteella hyvällä tasolla. Kaksinkamppailuissa vahva ja puolustamisessa ylipäätään. Osaa myös laittaa kiekkoa liikkeelle. Joskus unohtuu ja silloin on sitten hädässä. Mut tähänkin varmasti auttaa Aho ja se et pidetään tekeminen yksinkertaisena.

  Itsellä hyvä fiilis hankinnasta. Varsinkin, jos roolitetaan oikein.

  Welcome Veri-Pena!
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Hyvä saada lisää lihaa ja ilkeyttä puolustukseen, varsinkin kun Marttinen menetetään. Blood on kuitenkin selkeästi kovempi kuin Mäkelä tai Walli ja omaa tietynlaista arvaamatonta hulluutta mikä ei välttämättä ole huono juttu kun pitää kamppailla Pikkaraisten ja Virtasten kanssa maalinedessä.

  Vuoden soppari alkuun ja jos on kulttiainesta niin siitä sitten jatkovuosia soppariin. Welcome BB.
   
 4. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Mutta Blood itse perustaa. Melkein kaikki kaverin ratkaisut ovat jostain aivan toisesta maailmasta, kuin kenelläkään muulla. Sekä hyvässä, että pahassa. Saattaa jättää helpon avaussyötön antamatta ja kuskailla kiekon päätyyn tai menettää sen omalla sinisellä. Toisaalta saattaa kaivaa kiekon omassa kulmassa ruuhkasta ja heittää selkä kentälle päin sen kaiken ruuhkan keskeltä oman jätkän lapaan.

  Mikään tappelija Blood ei ole, eikä omista enforcer-geeniä. Kerran pisti Liivikiä nokkaan ja kerran Karvista. Siinä ainoat kerrat, kun on vähän puolustanut joukkuekaveria. Enemmällekin olisi ollut tarvetta.

  Blood ei ole mikään hullu vaikka niin luullaan. Oikeasti päin vastoin. Rauhallisesti vetää omalla tyylillää pelit yleensä alusta loppuun. Katsokaa vaikka Bloodin saamien pelikieltojen syyt. Ei siellä mitään pimenemisiä ole juuri tapahtunut, vaan lähinnä vahinkoja. Mutta kun kaverin sukunimi tarkoittaa verta, niin onhan sen oltava umpihullu.

  Umpihullu Blood on, mutta lähinnä kaukalon ulkopuolella ja ei niin pahalla tavalla. Raakaruokaa, happimaskia ja tislattua vettä. Aivan pimeetä hihhulihommaa, mutta kunnossa Blood itsensä pitää. Diesel pysyy käynnissä vaikka ottelun alusta loppuun.
   
 5. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Korjaa ihmeessä @Pori67s tuo ketjun otsikon oikeinkirjoitus, nyt se on ihan järjettömän näköinen sanapötkö. Olen jossain asioissa näitä kielioppinatseja, mutta Pena ansaitsee oikein otsikoidun ketjun

  Tämä hankinta on siitäkin mukava, että edes joku peluri tuli aivan totaalisen puskista, kun nykyään kaikki tiedetään jo kuukausia etukäteen. Uskon, että mies tuo pakistoon juuri sitä mitä pitääkin, eli on täsmähankinta viimeisen päälle. Ja täytyy sanoa, että jos kaverin riittää pitämään tyytyväisenä se kunhan paikkakunnalta löytyy Prisma (Penan iloksi niitä löytyy Porista kaksikin), niin siinä on kyllä ihailtavan vaatimaton mies :D
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Voisi riittää ihan yksinkertainen Ben "Veri-Pena" Blood
   
 7. JustinCase Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, FC Liverpool
  Ihan hyvä hankinta. Sopii jotenkin Ässien profiiliin pelaajahankintojen suhteen tässä kohtaa. Suomi on jo tuttu paikka ja suomalaisesta jääkiekosta selkeästi mies itsekin tykkää. Mainettaan parempi pelaaja, eikä pelkkä ylilyöntejä suorittava gooni. Ässillä on hyvä mahdollisuus päästä lunastamaan loput potentiaali Bloodista ja sitä kautta voi olla hyvinkin tärkeä osa puolustusta.

  Blood täyttää myös hyvin sen aukon Ässien puolustuksesta, johon kaivattiin jämäkkyyttä, vahvaa puolustuspelaamista ja urheilullisuutta. Saa toki olla myös vähän ilkeä, ei siitä haittaakaan ole.
   
 8. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Niissä peleissä, joissa olen nähnyt Bloodin pelaavan, olen kiinnittänyt huomiota hänen yllättävän hyvään luisteluun ja kiekon kanssa pelaamiseen. On nostanut usein kiekkoa jalalla kanssa aina hyökkäysalueelle asti, viimeistely on ollut heikkoa, sopii Ässiin... Uskoisin, että Ahon erittäin organisoitu pelitapa tukee Bloodin kaltaista, ei niin taitavaa, peruspakkia.

  Odotan Bloodista Marttisen korvaajaa, ilkeää peruspakkia omiin, hyökkäyspään pisteet ylimääräistä plussaa.
   
 9. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  No per#ele :D
  Unohtui se viiva ( - ) siitä välistä.
  Onneksi joku on muokannut jo otsikkoa. Itse en löytänyt mistään mistä sitä voi muokata.
  Oletko tyytyväinen?
   
 10. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  :DDD Anteeksi, mutta pakko on kyllä ihmetellä näkemystäsi. Millä helvetin mittarilla esimerkiksi alla olevat ovat vahinkoja?? :D

  Ben Blood taklasi rumasti Ilveksen Jerry D’Amigoa - YouTube
  Ben Blood paskoo Eric Perrinin 30.12.15 - YouTube
  Ben Blood taklaa Petri Lammassaarta - YouTube
  Ben Blood ajaa Guttigin törkeästi - YouTube

  Mutta ei siinä, ihan rauhallinen pelaaja, ei pimennyksiä..

  Kuitenkin onnea Ässille. Hyvä ja salonkikelpoinen puolustaja kun sillä päällä on ja varmasti sopii paremmin Ahon alaisuuteen kuin Matikaisen ja Nurmisen hullujenhuoneelle. Sanoisin, että Aho tulee saamaan Bloodista paljon enemmän irti jos saa tämän pysymään ruodussa.

  Tulee muuten hyvin paljon mieleen Bloodista muuan Nickerson, noin 100 kertaa rauhallisempana vain :D
   
 11. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Bisnestä tää on, ja jos kausarit myy Penan avulla, niin tavoite saavutettu.

  Jotain hupaisia ravitsemususkomuksia sun muita tällä jantterilla muuten oli, pari haastista tuli tv:stä viime kaudella. Lisäksi noita ihme marttyyrielkeitä ja pikkukostoa, mutta eipä ole yksin ominaisuuksineen. Kuuluu lajiin...
  Pikanttilisä joukkueeseen, ties vaikka porilainen hulluus mieheen iskisi.
   
 12. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Welcome Ben! Mielenkiintoista nähdä, mikä on pelillinen anti ensi kaudella. Veikkaan, että tulee sillä saralla olemaan parempi kuin luullaan. Kovistellakin pitää ja mielellään asiasta, joka tapauksessa tarpeellinen hankinta.
   
 13. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onnea Ässille. Saatte TPS-kirjoittelijoiden vihat kaupan päälle, sillä Bloodin tarkoituksena on vain vahingoittaa kaikkea liikkuvaa. Yllä oleva on vasta alkua.

  Blood kellotti varsinkin loukkaantumissuman aikana isoja minuutteja. Liiankin isoja. Hyvä peruspakki, jolla on myös kiekollista osaamista. Tosin Ahokaan ei saa kitkettyä pois noita omassa päässä kiekon kanssa hieromisia, jotka ihmetyttävät kerta toisensa jälkeen.

  Oikealla hinnalla hyvä, vahva pakki. Ja onhan tuo vastustajien suhtautuminen Bloodiin plussaa ja tuottaa paljon hupia.
   
 14. Teikel Jäsen

  Ben Bloodin visiittti Suomeen on jatkunut yllättävän pitkään. Nupe oli antanut pelaaja-agenteille tehtävän löytää pelaaja, joka pärjää Jonne Virtaselle tappelussa. Ainoa kriteeri. Olivat yllättyneet positiivisesti, koska Blood osasikin pelata ja pysyi sm-liigan vauhdissa.
   
 15. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  No, meillä on onneksi kokemusta näistä propellihatuista. Nimimerkillä Garret "Folio" Stafford ja säteilymittari. Toivottavasti Pena ei tarvitse henkilökohtaista avustajaa esim. kaupassa käymiseen, kuten Colby Cohen...
   
 16. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Modetus voisi jättää tämän ketjun otsikosta pois tuon epävirallisen ja alentavan "veripena" lisukkeen. Annetaan kaverin olla ihan vaan Ben Blood.

  Löysin netistä kuvan tästä meidän uudesta "viivapelotteesta". Melkoinen pyssy miehellä näyttäisi olevan.
   
 17. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 18. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Kuinkakohan Veripalttu sopii Ahon sapluunaan? Ei mies mikään peruspuolustaja ole, tai ainakin minulle peruspakki tarkoittaa puolustajaa, joka pelaa pelikirja lätkää tarkasti ja sitä Pentti ei ole. Pelaa omaa lätkäänsä täysin, varsinkin kiekollisesti. Tähän kun lisää, että Aho on koirankopittanut koviakin jätkiä, jotka sooloilee, niin se mietityttää miten Jykän lätkään mies sopii. Tosiaan on mainettaan parempi kiekollisena, mutta se menee usein liikaa sooloiluksi. Erikoinen mies kaiken kaikkeaan.
   
 19. Fubar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Nyt saa ainakin hankittua katu-uskottavan fanipaidan, jossa patalogo edessä ja Blood takana. Vähän sama kuin Satan pelaisi Devilsissä. *monta hymiötä*
   
 20. Jalat1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 21. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Muistuu mieleen ainakin ekalta kaudeltaan Suomessa, kun Blood lähti omalta alueelta, luisteli täysin kenenkään estelemättä vastustajan siniselle, pieni harhautus sivuun, pakilla ei enää mitään mahdollisuutta pysäyttää veturin kokoista jätkää ja surutta maalille. En muista saiko maaliin asti kiekkoa, mutta hyvä osoitus, että kyllä se pelatakin osaa eikä paljon mitään kaukalossa pelkää.

  Osaa pelata rumasti, mutta viimeisen kahden kauden jälkeen ei edes harmita, että joukkueesta löytyy edes yksi jota ei kiinnosta lähteä munat kainalossa vaihtoon, jos alkaa vastapuoli vittuilemaan.

  Uskon vankasti, että Blood kykenee pelaamaan Ahon haluamaa lätkää. Ei se taidoista ja fysiikasta jää kiinni. Kyllähän Aho varmasti tälle on vihreää myös näyttänyt, eli tiedetään kaverin nimenomaan tuovan papua oman maalin edustalle ja sitä tiettyä v-efektiä kentälle. Omat ihannoin, vastustajat halveksii. Näin tämä Penan ura varmasti ensi kaudellakin jatkuu.
   
 22. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla. Blood lienee vielä kovemmassa kunnossakin, kunhan treenaa Ahon koulussa kovaa ja ei muuten istu edes 100 minuuttia ensi kaudella jäähyboxissa. Peliaikaa saanee myös hyvin, alivoimalla varmaankin isossa roolissa. Tässä klippiä niistä käsistä, osaa se pelatakin. Ben Blood's Highlight Reel Goal vs Saipa (22.11.2015) - YouTube
   
 23. Lainaus:
  Nupen kriteeri ei oikein tainnut täyttyä... säälittävää räpellystä ovat tappeluiden puolesta Bloodin esitykset Liigassa olleet. Tosin voitot tappeluista selkeästi tällä kaudella Ilveksen Vittasmäkeä ja Pelicansin Kivelää vastaan. Ihmettelen miksi Blood ei juuri koskaan auttanut joukkuetovereitaan silloin, kun niitä kaltoin kohdeltiin. Toissa kaudella näkemissäni peleissä Byers oli Pelicansissa paljon aktiivisempi näissä hommissa (Pelicans fanit osaavat kertoa tarkemmin). Tapaus Perrin myös osoitti, että Blood konttaa jäässä ja Byers tulee lopulta tilanteessa ottamaan Virtasen kanssa matsia.

  En ymmärrä miten Blood auttaa joukkuetta? Onko millainen pukukoppipelaaja? Ulkomaalaiset ovat yleensä kalliita ja Bloodissa en näe mitään erityistä, ellei sitten ole halpa? Mutta tärkeintä kuitenkin on se, että fanit tykkää. Näistä kovaa pelaavista peruspakeista joita on Liigassa esiitynyt aikojen saatossa niin Finley, Yonkman ja takavuosien Kudroc ovat pelaajia, jotka ottaisin ilomielin joukkueeseeni, mutta Ben Bloodissa en ole vielä nähnyt mitään miksi ansaitsisi paikkansa. Mutta katsotaan miten Ben aloittaa Ässissä... aihioita on varmaan paljon parempaan mitä Lahdessa nähtiin.
   
 24. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Nämä ovat juuri niitä kysymysmerkkejä, joita Ässiin saatavista pelaajista aina löytyy. Blood vaikuttaa aika taiteilijalta, vaikkakin on varmasti kova ammattilainen ja joukkuepelaaja. Viime kauden perusteella Ahon systeemissä ei ole paljoa sijaa sooloilulle, vaan tiukasti yhteen pelaavaan viisikkoon. Blood on vielä nuorehko ja urallaan eteenpäin menevä pelaaja. Jos löytyy noyryyttä toteuttaa sitä mitä valmennus haluaa, voi hänestä kuoriutua huikea alakerran isäntä. Ovatko ylilyönnit ja arvaamattomat ratkaisut kentällä niin syvälle juurtuneita ominaisuuksia Bloodilla, että orjallinen traktorikiekko vie hänen peliään huonompaan suuntaan? Joka tapauksessa Marttinen jätti isot saappaat pukukoppiin ja jäälle. Nyt hänen lähtiessä Ässät tarvitsee kovuutta, ilkeyttä, rohkeutta, vastuunkantoa ja karismaa. Varmasti hän tuo Ässiin ainkin jotain näistä. Itse olen erittäin mielissäni tästä hankinnasta.
   
 25. Phaneuf#3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Vähän mautonta läppää pelaajasta jolla on aivovamma ja joutui siihen lopettamaan. No nää on näitä...