Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Paluun alkuvuodesta palstalle tehnyt nimimerkki Salmon ei osoittautunut hakemaksemme vahvistukseksi, vaan hän rikkoi jatkuvasti sääntöjä keskittymällä asiakeskustelun sijaan henkilökohtaisiin hyökkäyksiin. Tämän vuoksi hän ei jatka enää palstalla.

Nimimerkki Veli Kaleva puolestaan on vähäisissä viesteissään keskittynyt turhan usein flametukseen. Toivomme viikon kirjoitustauon muuttavan hänen kirjoitustyyliään parempaan suuntaan.

Nimimerkki JypFabu kirjoittaa toistaiseksi pelkästään kiekkokeskustelun puolelle, sillä vapaassa keskustelussa hänen kirjoituksensa menivät jatkuvasti henkilökohtaisuuksiin.

Sulje ilmoitus

Bandwagon-ketju – hyppää mestaruusjunaan!

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana HockeyForLife, 24.04.2017 klo 09.10.

 1. Kumielvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paltamon Pantterit
  Kuka vaan paitsi Boston, ja Bostonkin olisi normaalisti sympatialistalla.
  Toivelista Jumbo>STL>Jerks>Bergeron, Chara & co
   
 2. abianos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset
  On ollut kyllä hienot playoffit! Ei oikeastaan ole yhtään joukkuetta, jonka toivoisin häviävän. Boston on ainoa joukkue, jota voin sanoa fanittavani, mutta en lainkaan pane pahakseni, jos ahot laittavat limppua uuniin himpun verran useammin. San Jose vähän hmv, mutta Karlsson on seksikkäin pelaaja ikinä ja Thorntonille soisin Cupin jo pelkän Bruins-taustan vuoksi! Donskoita unohtamatta! St. Louis on myös vähiten seuraamiani joukkueita, mutta tunnen erään Pasilassa asuvan st. louisialaisen entisen sotilaan ja hänen vuokseen iloitsisin heidänkin voitostaan. Let the game begin!
   
 3. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Kypsyin Duckseihin jokunen vuosi sitten ja menin tällä palstalla toivomaan hyväksyntää Canesien osastolle, itärannikolle siirtymiseen. Toivottivat tervetulleeksi, mutta minulla on kuitenkin nyttemmin jäänyt pelit katsomataa eli tekstitv + maalikooste - tyylillä olen fanittanut Carolinaa. Joukkuetta, joka vetänyt aivan uskomattoman tarinan tällä kaudella, toki aikoinaan se SC-voittokin tuli minulle puskista. Siihen aikaan ei puhelimesta katsottu maalikoosteita...
  San Jose, Haikkoset, on muistoja herättävä porukka. Ankat vastaan Hait, joka kiekosta tapeltiin aikoinaan antaumuksella, hyviä matseja. Arvostettava porukka muistoissani.
  Blues kuulostaa hyvältä, mutta St Louis joukkueena ei ole ikinä minua innostanut, tasaisen varmaa tekemistä mutta ei inspiroivaa peliä.
  Boston, vähän samaa siistiä bluusia, toki minulle nämä idän porukat jäivät vähän vieraammiksi.
  Detroit, Chicago, Dallas, San Jose, LA Kings, näitä tuli nähtyä aikoinaan enemmän, tunteella.

  Tunteella siis Canes vs Sharks. Ja Carolinaan toisen kerran Kupin otto!
   
 4. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Mikä hyvänsä muu kuin Bruins, Blues tai Sharks. Muuten ei niin väliä.
   
  Vislami ja Sako tykkäävät tästä.
 5. Beast Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Bruins, Barca
  Ekana tietty Bruins ja Seuraavana Sharks! Haters gonna hate jne.
   
 6. Ralph Jäsen

  Blues on tosiaan ykkösenä, mutta kyllä houkuttaisi myös nähdä, että Sharks menisi Stanley Cupiin voittamalla kaikki neljä otteluparia seitsemässä ottelussa. Se tarkoittaisi maksimääräistä 28 ottelun pudotuspelejä.

  Tällä hetkellä ennätys on 26 ottelua, joihin on yltänyt Flyers keväällä 1987, Flames 2004, Kings 2014 ja Lightning 2015.

  Bruins sitten kolmanneksi mielekkäin vaihtoehto.