Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Kuka vaan paitsi Boston, ja Bostonkin olisi normaalisti sympatialistalla.
Toivelista Jumbo>STL>Jerks>Bergeron, Chara & co
 
Life is funny, but not ha ha -funny.

abianos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset
On ollut kyllä hienot playoffit! Ei oikeastaan ole yhtään joukkuetta, jonka toivoisin häviävän. Boston on ainoa joukkue, jota voin sanoa fanittavani, mutta en lainkaan pane pahakseni, jos ahot laittavat limppua uuniin himpun verran useammin. San Jose vähän hmv, mutta Karlsson on seksikkäin pelaaja ikinä ja Thorntonille soisin Cupin jo pelkän Bruins-taustan vuoksi! Donskoita unohtamatta! St. Louis on myös vähiten seuraamiani joukkueita, mutta tunnen erään Pasilassa asuvan st. louisialaisen entisen sotilaan ja hänen vuokseen iloitsisin heidänkin voitostaan. Let the game begin!
 
Olen aina

Olen aina kadottanut jotain, enkä edes muista, oliko se kenkä vai sukka.

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Kypsyin Duckseihin jokunen vuosi sitten ja menin tällä palstalla toivomaan hyväksyntää Canesien osastolle, itärannikolle siirtymiseen. Toivottivat tervetulleeksi, mutta minulla on kuitenkin nyttemmin jäänyt pelit katsomataa eli tekstitv + maalikooste - tyylillä olen fanittanut Carolinaa. Joukkuetta, joka vetänyt aivan uskomattoman tarinan tällä kaudella, toki aikoinaan se SC-voittokin tuli minulle puskista. Siihen aikaan ei puhelimesta katsottu maalikoosteita...
San Jose, Haikkoset, on muistoja herättävä porukka. Ankat vastaan Hait, joka kiekosta tapeltiin aikoinaan antaumuksella, hyviä matseja. Arvostettava porukka muistoissani.
Blues kuulostaa hyvältä, mutta St Louis joukkueena ei ole ikinä minua innostanut, tasaisen varmaa tekemistä mutta ei inspiroivaa peliä.
Boston, vähän samaa siistiä bluusia, toki minulle nämä idän porukat jäivät vähän vieraammiksi.
Detroit, Chicago, Dallas, San Jose, LA Kings, näitä tuli nähtyä aikoinaan enemmän, tunteella.

Tunteella siis Canes vs Sharks. Ja Carolinaan toisen kerran Kupin otto!
 

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Mikä hyvänsä muu kuin Bruins, Blues tai Sharks. Muuten ei niin väliä.
 
”Tuli mieleen, että hanskaankin voi vetää." Janne Hämäläinen kommentoi uransa ensimmäistä liigamaalia ottelun jälkeen.

Ralph

Jäsen
Blues on tosiaan ykkösenä, mutta kyllä houkuttaisi myös nähdä, että Sharks menisi Stanley Cupiin voittamalla kaikki neljä otteluparia seitsemässä ottelussa. Se tarkoittaisi maksimääräistä 28 ottelun pudotuspelejä.

Tällä hetkellä ennätys on 26 ottelua, joihin on yltänyt Flyers keväällä 1987, Flames 2004, Kings 2014 ja Lightning 2015.

Bruins sitten kolmanneksi mielekkäin vaihtoehto.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy