Kempton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPV, Habs, Bucks
Kunhan Vegas ja Boston tajuavat tippua ennen finaaleja, ei tartte muhinkään vankkureihin hypätä. Voittaja tulee kuitenkin lännestä. Mieluiten parista Col-Dal.
Tässähän se olennainen melkein tulikin. Phillyn voittoa tosin toivon eniten, mutta ekan pelin perusteella matkaa on vielä melkoisesti. Heidän vankkureissaan kuitenkin nyt, mikäli käy huonosti niin Colorado tai Dallas.
 
I can’t really hear what Jeremy says, because I got my two Stanley Cup rings plugged in my ears

lomapäivä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins & Ilves
Jos käytetään taso 1-10 asteikkoa, missä 1 on Penguinsin Stanley Cup ja 10 on Flyers ja Capitals...

Tasolla 3 aikalailla Canes, koska sympaattiset altavastaajat ja #joukkoääliöitä.

Tasolla 4 Blues, koska olivat vielä 2.1.2019 runkosarjan viimeisenä, mutta muuten ei yhtä sympaattinen kuin Canes.

Tasolla 7 San Jose, ei kovin mieleinen seura mutta Joe toki ansaitsisi. Vielä hienompi tarina olisi, jos voittaisi Bruinsin ja lopettaisi uransa.

Tasolla 9 on sitten Bruins, Ilveksen miehenä Tuukka on lähellä sydäntä, mutta muuten suht vastenmielinen porukka.
Samalla kaavalla tänä vuonna:

Tasolla 3 Vegas, koska Fleury ja tykkään ihan muutenkin. 2018 olisivat olleet tasolla 2.

Tasolla 4 Vancouver, nuori joukkue suurena altavastaajana.

Tasolla 5 Dallas ja Islanders, kummaltakaan ei välttämättä odoteta Cupin voittoa, mutta enemmän kuitenkin kuin Vancouverilta. Islesissä pelaa sympaattisempia pelaajia, mutta Pensin divisioonavastustajana Dallas silti menee näistä kahdesta edelle. Samalla tasolla kuitenkin ovat.

Tasolle 7 menee Colorado. Jollain tavalla hieman liian hehkutettu, joten itsellä vähän maku mennyt.

Tasolla 9 on Tampa ja Boston molemmat. Jos käyttäisin desimaaleja, Boston olisi 9.5, koska viime vuoteen verrattuna ei edes ole sitä Tuukkaa joukkueessa. Tampa taas isoin suosikki ja "tylsä".

Taso 10 olikin määritelty jo viime vuoden viestissä.
 
Kannatan väärin.

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Colorado tippui ja Vancover tippui, joten toivon Las Vegasin voittavan pytyn. Kaikilla muilla yhä mukana olevilla seuroilla on jo ainakin yksi mestaruus hankittuna, joten toivottavasti the Kannun kylkeen saadaan uuden organisaation nimi (ja Alec Martinezin nimi kolmannen kerran).
 
"Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa." Abraham Lincoln.

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Kai se nyt Dallas sitten on. Vegas on uusi ja muovinen jengi (no niitä nyt änärissä riittää), joten tuntuisi jotenkin "väärältä" jos nyt voittavat. Phillystä en ole koskaan pitänyt (paitsi silloin kun takovat Pingviinejä), ja Islandersin pelitapa on sitten niin vitun tylsää ettei toista (vaikka siellä Leksalle mestaruuden soisikin). Tampa tuon mestaruuden ehkä eniten ansaitsisi, niin monta vuotta siellä on hyvää työtä tehty.

Tampa tai Dallas, ihan sama. Ehkä Tampan mestaruus vituttaisi lopulta vähiten, Dallasissa lämmittää ainoastaan suomalaiset.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipe's Legion
Colorado tippui ja Vancover tippui, joten toivon Las Vegasin voittavan pytyn. Kaikilla muilla yhä mukana olevilla seuroilla on jo ainakin yksi mestaruus hankittuna, joten toivottavasti the Kannun kylkeen saadaan uuden organisaation nimi
Toki on Cupit voitettuna muilla, enkä missään nimessä tarkoita väärin bandwagonointia, mutta melkoisesti on kulunut aikaa kaikilla mukana olevilla edellisestä Cupista. Siispä nyt voi huoletta hypätä kenen tahansa vaunun kyytiin, koska kaikki viime vuosien kestomenestyjät ovat tippuneet.

Mukana olevat joukkueet:

Vegas: Ei Cup-voittoa
Stars: 1 voitto, vuonna 1999, 21 vuotta sitten

Flyers: 2 voittoa, viimeisin vuonna 1975, 45 vuotta sitten
Islanders: 4 voittoa, viimeisin vuonna 1983, 37 vuotta sitten
Lightning: 1 voitto, vuonna 2004, 16 vuotta sitten

Siitä vaan vaunuja valitsemaan!
 
"Ei kai gloryhunttereista niin paljon päänvaivaa ole. Toisaalta, ymmärrän kyllä hyvin esim. Montrealin kannattajia täällä. Olet seurannut vaikka 30 vuotta joukkuetta ja yhden treidin / draftin takia hiekkalaatikkosi on yhtäkkiä täynnä porilaisia mussuttamassa peliaikaa suosikilleen." -Jatkoajan käyttäjä MR8

Ralph

Jäsen
Kun ei tarvitse enää miettiä kuka tulisi Avalanchelle finaalissa vastaan, niin hypätään Islandersin kelkkaan ja toivotaan Semyon Varlamoville Conn Smythea.
 
"Ralph is known for his hilariously random one-liners, positive attitude and pure loopiness."

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Hypätään Miron Conn Smythe-kelkkaan. Tampan voittoa toivon vähiten, se on viidestä jäljellä olevasta joukkueesta kuitenkin tällä vuosituhannella kannua nostellut.

Pääasiallisena toiveena kuitenkin tiukkoja sarjoja ja laadukkaita pelejä.
 
"Monta Mengeleä täältä on lähtenyt" -Turkka Talonen Tepsin lääkäreistä

KUBE #89

EP34

Jäsen
Suosikkijoukkue
Selinin seksikiekko
Näin kun yllätys yllätys taas Vaahteralehdet tippuivat puusta. Niin pakkohan se on Miron Conn Smythe junaan hypätä mukaan. Aivan ylivertaista kevättä pelaa ja ikää oli tosiaan 21v. Ihan sama kuka kohveli tulee lujaa päälle aina varma eka syöttö omille (eikä ole mikään polven korkuinen röpelölätty). Ei nyt välttämättä mitään Coffey ennätyksiä rikota mutta lähellä on jos ihan päätyyn mennään, pidetään peukkuja. Tottakai pitää antaa myös kunniaa muille suomalaisille, Hintz pelaa todella hyvin taistelee, karvaa, taklaa, laukoo pisteiden valossa ei ehkä erotu mutta yksi varmasti tärkeimmistä hyökkääjistä. Toinen suomalainen puolustajamme Esa aina pelaa tutkan alla ja pelaakin loistavasti! Alivoimaa huikea määrä joka pelissä korjaa kohvelon (klingbergin) virheitä minkä kerkeää ja on aina oikeassa paikassa ja tulihan sitä upea tahtomaalikin tehtyä. Viimeisenä muttei vähäisimpänä uusi JFK upea peli. Kantoi dallasin jatkoon kun muut eivät ilmottautuneet. Kaksitasoitusta ja voittomaali hieno peli toivottavasti jatkaa hyvää peliä! Pieni huolestunut bonus kysymys onko kukaan nähnyt Seguinia tänä keväänä? Kentällä viilettää tyhjä sieluton paita nro 91 onko hän?
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Nyt kun Vancouver tippui, niin eipä tuolla varsinaista suosikkia enään ole. Starsia taidan seurata, kun siellä näyttäisi olevan hyvä pöhinä päällä. Idästä olisi hienoa nähdä Flyers finaalissa pitkästä aikaa.

Edit. Korjattu maantieteellisiä aivopieruja
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Vancouverin tiputtua ei suurta suosikkia löydy, mutta ei Tamba Payn mestaruus väärin olisi.
 
"falling isnt´flying, floating isn´t infinite"

Kuhta#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ketterä, Liverpool, Sympatiat Saipalle
Dallas-Isles finaali olis hieno, saataisiin useamman vuoden tauon jälkeen Suomalaisen nimi Stanley Cup pokaalin. Vähiten toivon Tampan voittoa. Vegas on kyllä tullut ryminällä sisään NHL:ään ja näyttänyt, että toisten "ylijäämä" pelaajista saa rakennettua hyvän rungon, ja treideillä loput palaset menestyvään joukkueeseen.
 

KJ hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS & Minnesota Wild
Dallas, olisi se nyt prkl korkea aika saada taas suomalaisia nostamaan kannua.
 
Ei tää oo nyt niin vakavaa, tää on vaan jääkiekkoo - Hannu Jortikka

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Dallas-Isles finaali olis hieno, saataisiin useamman vuoden tauon jälkeen Suomalaisen nimi Stanley Cup pokaalin.
Dallas Stars - New York Islanders finaali tarkoittaisi myös sitä, että saataisiin toinen suomalainen jääkiekkoilija, joka on voittanut urallaan sekä MM-kultaa että Stanley Cupin. Edellä mainitussa tapauksessa Jere Lehtisen seuraan päätyisi joko Joel Kiviranta tai Leo Komarov.
 
Hercule Poirot: "Käytä pieniä harmaita solujasi." "Koko maailma on näyttämö ja kaikki miehet ja naiset vain näyttelijöitä." Ote Shakespearen parodiasta "Kuten haluatte."
Jokaisella ihmisellä on itsessään se pimeämpi puoli. Se, kuinka hyvin osaamme hallita tätä pimeää puolta itsessämme, määrittää meidät hyviksi ihmisiksi.
"People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people." Enjoy little things

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
Dallas-Isles finaali olis hieno, saataisiin useamman vuoden tauon jälkeen Suomalaisen nimi Stanley Cup pokaalin. Vähiten toivon Tampan voittoa. Vegas on kyllä tullut ryminällä sisään NHL:ään ja näyttänyt, että toisten "ylijäämä" pelaajista saa rakennettua hyvän rungon, ja treideillä loput palaset menestyvään joukkueeseen.
Vegasin ei tosiaankaan tarvinnut tyytyä ylijäämiin kuten vaikka Columbuksen aikoinaan. Muovijoukkueen voittoa ei voi toivoa. Jos finaalissa ovat Vegas ja Tampa niin silloin seurasn pelejä 235:stä ja toivon Tampan voittoa (vaikka en pidä siitäkään jengistä).
 
Mörököl on Ice 2019

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
Dallas-Isles finaali olis hieno, saataisiin useamman vuoden tauon jälkeen Suomalaisen nimi Stanley Cup pokaalin. Vähiten toivon Tampan voittoa. Vegas on kyllä tullut ryminällä sisään NHL:ään ja näyttänyt, että toisten "ylijäämä" pelaajista saa rakennettua hyvän rungon, ja treideillä loput palaset menestyvään joukkueeseen.
Dallas-Isles olisi kyllä minustakin maukas finaali. Suomalainen kannun voittajaksi toki, mutta eniten toivoisin Dallasin voittoa tässä tapauksessa kun olisihan se nyt mahtavaa jos Miro Heiskanen voittaisi Conn Smythen. Islandersia kohtaan on myös herännyt ihan erilaista sympatiaa tässä viime aikoina. Hienosti ovat tuon Tavaresin jälkeisen ajan "rebuildin" hoitaneet, paremminhan tuo jengi painaa ilman Tavaresia kuin hänen kanssaan.

Hieman yllättäen Vegas on omissa papereissani kolmantena, johtuu tosin siitä että pidän Tampa Bayta edelleen jokseenkin HMV-jenginä. Ja siis ei pidä käsittää väärin, ei minulla mitään järkevää perustelua tälle ole koska sinänsä tuossa joukkueessa on kaikki ainekset siihen että joukkueen jopa toivoisi lätkäfanin näkökulmasta pärjäävän. Joukkueessa on paljon kiinnostavia tähtipelaajia ja pelityylikin on usein ollut viihdyttävä. Vuosien saatossa siellä on muutenkin pelannut paljon pelaajia joista olen henk. koht. tasolla pitänyt. Joku siinä vaan silti on että ei nappaa yhtään.

Vegasille myös pakko nostaa hattua kyllä myös kun tosiaan ovat tulleet ryminällä mukaan NHL:ään, aivan kuten @Kuhta#9 tuossa sanoikin. Alkuun karsastin Vegasia joukkueena paljon kun se ei herättänyt oikein mitään fiiliksiä ja ajatus jääkiekosta Las Vegasissa tuntui niin absurdilta, mutta nyt voi kyllä sanoa että ovat onnistuneet luomaan ihan kiinnostavan imagon itselleen.

Noh, saadaan kyllä joka tapauksessa jälleen ihan mukavaa vaihtelua tuonne Stanley Cupin voittaneisiin jengeihin. Jäljellä olevista viimeksi mestaruuden voittanut siis Tampa Bay vuonna 2004 ja sitä ennen Dallas 1998. Islandersin viimeisiin mestaruus menee sinne 80-luvun alkuun ja Vegasilla luonnollisesti sitä mestaruutta ei vielä ole.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

Beast

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Täälläkin ollaan Islandersin ja Dallasin vankkureissa! Mun mielestä Isles ei pelaa tylsää peliä vaan voittavaa kiekkoa ja neljän kentän taistelupeliä. Nostan hattua heille ilman supertähtiä. Dallas suomalaisten takia. Vähiten toivon voittoa Tampalle ja seuraavana Vegas.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Texasin ykkösketju: Gibbons - Hill - Beard
Hyppäsin jo St.Louisin tipahdettua Heiskasen vankkureihin ja siinä pysytään. Jännä nähdä, miten kauas tämä hieno IFK-taustainen nuorukainen joukkuettaan raahaa. Vegas nyt on vaan suupala, ja uskoisin että Isles kaatuu myös. Seuraavat sarjat Dallasille voitoin 4-1 ja 4-2.
 
What tortured Austin Spare till he no longer cared?

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Dallas tai Isles, ei oikeastaan väliä kumpi näistä pytyn vie. Ehkä pieni edge Dallasille Jokerikasvattien Lindellin, Klingbergin ja Kivirannan myötä.
 
Pöö

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Dallas tai Isles, ei oikeastaan väliä kumpi näistä pytyn vie. Ehkä pieni edge Dallasille Jokerikasvattien Lindellin, Klingbergin ja Kivirannan myötä.
Täysin samoilla linjoilla. Kyllä on vielä Islesillä töitä Boltsin kampittamisessa ja Dallasilla Vegasin veturin pysäyttämisessä.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Bundesliiga
Dallas on ylivoimaisesti mielenkiintoisin jäljellä olevista joukkueista, joten heidän vankkureihinsa hyppään. Paljon mielenkiintoisia pelaajia ja erottuvat harmaasta massasta. Isles kakkossuosikki, hieno tarina heilläkin. Tampa ja Vegas ovat sitten melko EVVK molemmat. Tampalla ei sinänsä ole ketään inhokkeja riveissään, pikemminkin päinvastoin, mutta jotenkin ei vaan ole ikinä napannut. Vegasia en voi sietää, oksetti jo aikoinaan se debyyttikauden hehkutus kun oli niin ihana tuhkimotarina. Nyt tulee vaan jotenkin ylimielinen, muovinen ja kaiken puolin HMV fiilis heistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy