Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Auston Matthews – Arizonan aavikoilta NHL:n supertähdeksi

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Amerikanihme, 27.10.2016 klo 02.01.

 1. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Merkitystä kenelle/mille?
   
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Joukkueelle ja voittamisen kannalta.
   
 3. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  On sillä varmasti paljonkin merkitystä, että joukkueesta löytyy maalintekijöitä kaikkiin tilanteisiin. En nyt ihan saanut kiinni mitä ajat takaa.
   
 4. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Ainakin poffeissa on hyvä olla vahva tasakentällisin.
   
 5. myhyjukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ei paljoa auta yv maalit jos sitä yv:tä ei tule sillä ratkaisevalla hetkellä kun maali täytyy tehdä
   
 6. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä ne tajuaa mutta ongelma on että miten käytännössä se laadukas 3-4 kenttä rakennetaan tuolla capilla ja ketkä on niitä jotka pelaavat paremmin kuin hintansa. Esimerkkinä Pens mestaruus kaudella. Sheary, Guenzel, Rust maksoi alle 2M kun nyt kavereiden hinta on 14M.

  Marjamäkihän parkaisi joskus että välillä tehdään hyökkäyksiä joissa ei edes yritetä maalia.
   
 7. LemMy Jäsen

  Lainaus:
  Mikäs tässä on ihmeellistä?
   
 8. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rullat, pipo, parhaus & NHL-doping
  Lainaus:
  Joukkueen 5vs5 -pelin maalisuhde runkosarjassa on tainnut ennakoida pudotuspelimenestystä paremmin kuin runkosarjassa kerätyt pisteet.

  Sinänsähän asialla ei ole väliä. Pakko silti muistuttaa, että Bolts taisi jonain vuonna hävitä jäähyttömän seiskapelin nollille?
   
  aessi tykkää tästä.
 9. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Lisätään tähän, että ylivoimalla/tasakentin tehtyjen maalien suhde ei käsittääkseni muutu, vaikka kokonaismaalimäärät pudotuspeleissä laskevat.
   
 10. Mattiops Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers
  Arkaa pelaamista Matthewsilta tällä hetkellä. Parhaimmillaan Matthews on aivan fantastinen pelaaja ja yksi maailman parhaista, mutta sopii kysyä, mitä ihmettä Matthews on todistanut oikeuttaakseen koko NHL:n parhaan sopimuksen.

  Hyvin kaukana on oltu jo pitkään siitä pelaajasta, joka kaikilla kolmella alueella dominoi kenttää mielin määrin. Tämä välähdyksittäin nähty Matthews olisi toki sopimuksen arvoinen.
   
 11. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Montreal-Toronto peliä kun katsoi, niin tuli mieleen eräs Patrik Laine siitä, miten kyttäili vetopaikkaa jossain eikä ollut pelin ytimessä.
   
 12. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Matthews pelaa olkapää klesana, joten on aika ymmärrettävää, ettei hän hakeudu kontaktitilanteisiin kovin mielellään. Samaisesta syystä vedosta on paras puhti pois, joten maalimäärät ovat kaukana kauden alun ilotulituksesta. Täytyy toivoa, että Leafs-johto tietää mitä tekee peluuttaessaan Austonia loukkaantuneena - tuosta jos on seurauksena loppu-uraa haittaava krooninen vamma, niin siitähän Torontossa riemu repeääkin.
   
 13. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Onko tästä olkapään paskana olosta varmaa tietoa?


  Niin, ja miksi sitten peluutetaan miestä joka voi tuoda Torontoon sen pystin viimeinkin.
   
 14. Frostburn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leafs, HPK
  Lainaus:
  Varmaa tietoa tuskin on muilla kuin Matthewsillä ja tämän lääkärillä, mutta jos katselee Austonin otteita ennen vs. jälkeen loukkaantumisen, niin ei tarvitse kummoinen Sherlock olla huomatakseen, että kaikki ei ole kohdallaan. Voihan kyse tietenkin olla myös siitä, että Matthews arastelee kontakteja kahden olkapäävamman jäljiltä, mutta lopputulos on joka tapauksessa sama eli mies ei pysty dominoimaan samalla tavalla kuin ennen loukkaantumista.

  Toronto ei tarvitse Matthewsiä päästäkseen pudotuspeleihin, joten jos jotain häikkää olkapäässä edelleen on, niin järkevämpää olisi levätä runkosarjan aikana ja palata täydessä iskussa hieman ennen playoffeja. Muutenkaan tämä ei vielä ole se "all in" -kausi Leafsille, kun puolustuspää on Muzzinin hankinnasta huolimatta auttamattoman köykäinen verrattuna mestaruussuosikkien (Bolts, Preds) vastaaviin. Toki tähtien osuessa kohdilleen Cup on mahdollinen jo tänä vuonna, mutta mikään suosikki Leafs ei sen voittamiseen todellakaan ole - liigasta löytyy ainakin puolenkymmentä joukkuetta, joita vastaan Leafs on altavastaaja paras seitsemästä -playoffsarjassa.
   
  Vislami ja Turha Kaukalo tykkäävät tästä.
 15. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Matthewsilla tuli edellisessä pelissä ensimmäiset 100 NHL:n runkosarjamaalia täyteen ottelussa nro.187. Laineella tuohon meni 179 ottelua. Seuraavalla kaudella olemme jo varmasti viisaampia, kumpi herroista saa nopeammin täyteen 200 maalia. Tällä hetkellä näyttäisi vahvasti siltä, että se tulee olemaan Matthews.
   
  Vislami tykkää tästä.