Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Aurinkorannikoilta Vesimaahan ja Punaiselle torille – kiekkokevät 86, 86...

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Thusberg, 02.09.2015 klo 18.00.

 1. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Laitan tähän pitkästä aikaa päivitystä. Toisaalta tosin vain lähinnä Kiinan täydennettyä oheishenkilöstöä eli periaatteessa koko joukkueen nyt päävalmentajia myöten. Nämä oheishenkilöt olivat samat ja lisäksi mukana oli Valmennusjohtajana ja Varatoimitusjohtajana aikanaan Sisu Teamin vuoden 1979 kohtaamisen aikaan Kiinan Päävalmentajana tai ainakin tuossa ottelussa Vastaavana Päävalmentajana ollut Wangji Li.

  Tässä kuitenkin itse kokonaisena myös valmentajat ja oheishenkilöt sisältävä Pin Long eli Jään Lohikäärmeet vuosimallia 1986 joka oli sama vuonna 1985 oheishenkilöstönsä osalta:

  Maalivahdit: Yongjun Wang, Wang Yang ja Xiaojun Tian (Xiaojun oli ja on edelleen Yujie Tianin vanhempi veli.)

  Puolustajat: Xing Wu, Jiaqinq Sun, Zhinan Zhang, Jiangcheng Chen, Huanwei Sun, Xiandong Sun ja Hui Wang

  Hyökkääjät: Yue Hu, Huang Long, Benyu Wang, Yujie Tian, Zhiqiang Zhang, Danshi Zhao, Wenwu Liu, Zhengguo Fu, Lingyuan Wei ja Chunlin Gao

  Päävalmentaja: Ping Zheng Wang

  Varapäävalmentaja: Hengji Yuan

  Joukkuelääkäri: Qi Zhu

  Joukkueenjohtaja: Zhaorong Shinan

  Varatoimitusjohtaja ja Valmennusjohtaja: Wangji Li

  Toimitusjohtaja: Jiang Zhang
   
 2. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Pitkien etsintöjen jälkeen Bulgarian Päävalmentaja vuosille 1986-1988 tosiaan löytyikin. Aiemmin löytymätön Päävalmentaja oli Georgi Strashimirov joka oli aiemmin toiminut ennen noita vuosia Bulgarian B-maajoukkueen Päävalmentajana ja myös Varapäävalmentajana vuonna 1985.

  Päivitän Bulgarian noiden vuosien kokoonpanon lisättynä tietenkin Päävalmentajallaan seuraavaan viestiin tähän ja muihin vuositopikkeihin.
   
 3. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Tässä Bulgarian maajoukkue vuodelta 1986 lisättynä päävalmentajallaan:

  Maalivahdit: Konstantin Konsta Mihailov ja Vasil Balevski

  Puolustajat: Ivo Stanchev, Christo Benchev, Ventzislav Venev, Vasil Vezirov, Stamen Gachev ja Veselin Genchev

  Hyökkääjät: Borislav Boris Mihailov, Ruslan Khristov, Yanko Yankov, Angel Milenkov, Korneli Angelov, Pavel Georgiev, Milcho Nenov, Zlatko Zinoviev, Valentin Dimov, Tsenko Simov, Kiril Hodulov ja Kiril Buchkov

  Päävalmentaja: Georgi Strashimirov
   
 4. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Tänä talvena vähän aikaa Youtubessa oli nähtävillä varsin historiallinen jääkiekkodokumentti Etelä-Korean jääkiekosta.

  Suomennetulta nimeltään se saattoi mahdollisesti olla Tiikerin Tie, mutta ehkä jokin muukin.

  Vähemmän yllättäen kyseessä oli Etelä-Korean Jääkiekkomaajoukkueen 40-vuotista taivalta juhlistanut dokumentti joka esitettiin Youtuben lisäksi myös Etelä-Korean televisiokanavilla osana Pyeongchangin Talviolympialaisten muistodokumenttia heti sen perään.

  Valitettavasti lyhyen esilläolonsa aikana se joutui Youtuben estämäksi koska siinä mitä ilmeisimmin oli myös liian tuoretta materiaaliakin mukana tai jotain muuta tekijänoikeusrikkomuksen arvoista seikkaa.

  Vaikka näin itse kyseisen dokumentin harmittavasti vain kerran täysin kokonaan ja pari-kolme kertaa osittain ennen sen poistoa niin sen verran paljon tietoa siinä oli, että muun muassa Il Sea Kimin eli Etelä-Korean legendaarisen Päävalmentajan edeltäjä, edeltäjän edeltäjä ja edeltäjän edeltäjän edeltäjä löytyivät joista juurikin aivan viimeksi mainittu yleensä oli koko Etelä-Korean ensimmäinen jääkiekkomaajoukkueen Päävalmentaja silloin kun yleensäkin tuli MM-jääkiekkoon ja sen ohjelmaan mukaan!

  Lisäksi muutenkin olen löytänyt joihinkin joukkueisiin puuttuneita Päävalmentajia, Varapäävalmentajia ja Apulaispäävalmentajia lisää joidenkin oheishenkilöiden osalta joita tämän viestin jälkeen tulee kaikkiaan vuosien 1986-1987 ja 1989-1992 aikaisiin Kiekkovuosiin tai niitä vastaaviin vuosikatsauksiin.

  Etelä-Korean lisäksi ainakin Hong Kongin ihan ensimmäinen Päävalmentaja vuodelta 1987 on nyt myös löytynyt.

  Harmittavasti on todettava edelleen, että vuosien 1986-1988 Pohjois-Korean Päävalmentaja, vuoden 1987 ensimmäisen kerran ja epävirallisena maana MM-kisojen D-sarjassa pelanneen Taiwanin Päävalmentaja ja samoin Romanian Päävalmentajat vuosilta 1986-1991 puuttuvat yhtä edelleen listoilta kuten myös Jugoslavian monivuotisen Päävalmentajan Urheiluintendentti K. Momcilon etunimi.

  Lähituntien ajan siis lisään ja päivitän jo entisiin listoihin Päävalmentajia, Varapäävalmentajia ja Apulaispäävalmentajia lisää joidenkin oheishenkilöiden lisäksi!
   
  Viimeksi muokattu: 20.07.2019 klo 12.51
 5. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Laitetaan uutena asiana aiemmin löytyneenä joukkueena Etelä-Korean kokoonpano vuoden 1986 C-sarjan MM-kisoista nyt jo hieman yli 30 vuotta sitten lisättynä Päävalmentajallaan joka oli legendaarisen Il Sea Kimin edeltäjän edeltäjä.

  Etelä-Korean maajoukkue oli aiemmin kerrotusti vuonna 1986 koottu Yliopistojoukkue jossa mukana oli myös sinä vuonna vuodeksi 1987 Etelä-Korean Armeijan Talviurheilujoukkueeseen liittyviä pelaajia jotka ikäluokkansa perusteella olivat valittu astumaan palvelukseen seuraavana vuonna.

  Luonnollisesti Talviurheilujoukkueeseen valitut pelaajat suorittivat Etelä-Korean tuolloista urheiluopiskelijan stipendiä ja sen perusteella pystyi myös pääsemään Etelä-Korean Armeijan Talviurheilujoukkueeseen ja jopa helpommin kuin tavallisen värväyksen tai peruskoulutuskauden ajan kautta. Etelä-Korean maajoukkue vuonna 1986 koottiin Yonsein, Hanyangin ja Soulin Yliopistoista kerätyistä opiskelijoista.

  Erotan tähän myös pelaajan edustaman Yliopiston ja lisäksi myös statuksen urheiluopiskelijastipendin suorittamisesta mikä tarkoittaa tässä Talviurheilujoukkueeseen liittymisestä tarvittaessa.

  Tässä tulee kuitenkin historiallinen kokoonpano vuosimallia 1986:

  Maalivahdit: Shim Kwang-Bo Soulin Yliopisto ja Kim Jung-Tae (Hanyangin Yliopiston Urheilustipendiaattina siirtyy Talviurheilujoukkueeseen)

  Puolustajat: Pyo Young-Woon Yonsein Yliopisto, Kim Sam-Duck Yonsein Yliopisto, Hong Suk-Bum Soulin Yliopisto, Baek Dong-Won Yonsein Yliopisto, Park Hyun-Wook Yonsein Yliopisto ja Kim Hee-Woo Soulin Yliopisto

  Hyökkääjät: Shin Seung-Ho Yonsein Yliopisto, Byun Sun-Wook Yonsein Yliopisto, Moon Joon-Woong Yonsein Yliopisto, Cho Chan-Suk Hanyangin Yliopisto, Han Joong-Hyun Hanyangin Yliopisto, Choi Won-Sik (Soulin Yliopiston Urheilustipendiaattina siirtyy Talviurheilujoukkueeseen), Shin Sang-Chul Soulin Yliopisto, Kim Jung-Hyu (Soulin Yliopiston Urheilustipendiaattina siirtyy Talviurheilujoukkueeseen), Baek Woon-Seong (Yonsein Yliopiston Urheilustipendiaattina siirtyy Talviurheilujoukkueeseen), Kang Mo-Hyun Yonsein Yliopisto, Yoon Seong-Heop Yonsein Yliopisto ja Lee Kyung-Hoon Yonsein Yliopisto

  Päävalmentaja: Young-Kook Park
   
 6. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Tässä Bulgarian maajoukkue vuodelta 1986 lisättynä uutena mukaan löytyneellä varapäävalmentajallaan joka tietysti oli hyvinkin tuttu nimi:

  Maalivahdit: Konstantin Konsta Mihailov ja Vasil Balevski

  Puolustajat: Ivo Stanchev, Christo Benchev, Ventzislav Venev, Vasil Vezirov, Stamen Gachev ja Veselin Genchev

  Hyökkääjät: Borislav Boris Mihailov, Ruslan Khristov, Yanko Yankov, Angel Milenkov, Korneli Angelov, Pavel Georgiev, Milcho Nenov, Zlatko Zinoviev, Valentin Dimov, Tsenko Simov, Kiril Hodulov ja Kiril Buchkov

  Päävalmentaja: Georgi Strashimirov

  Varapäävalmentaja: Nikolai Iankov