Atte Engren HIFK:hon

  • 229 091
  • 1 177

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Ei heittänyt Engreniä dösän alle Selin kuten kollegansa Tampereelta, mutta eipä tuo tyytyväinenkään ollut jos rivien välistä lukee. Kyllä tällä hetkellä tilastot kertoo karua totuutta IFK:n maalivahti tilanteesta. Viisikkopuolustus ei ole vielä kunnossa ja tässä vaiheessa kun sitä rakennetaan pitäis maalivahdilta tulla se apu siihen, nyt pahimassa tapauksessa munitaan sekin jos luotto tolppien väliin menee.

Engrenin tappio ykkösmaalivahdin tontista keväällä on kyllä syönyt miehen aivan rikki, ei tuota tason laskua oikein muuten voi selittää.
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tuo alkuosa kuulostaa jokseenkin uskottavalta, mutta viime kaudellahan tilanne oli se, että Keken ollessa loukkaantuneena pelasi Atte parhaat pelinsä, ilman oikeastaan minkäänlaista kilpailutilannetta (Engren oli kiistatta ykkönen ja huomattavasti parempi kuin Bäckström). Kun Lankinen palasi elävien kirjoihin laski Engrenin taso samantien, eli tuo kilpailutilanne itseään paremman kanssa nimenomaan ei sopinut.

Ehkä tuo Aten lukko saattaa liittyä tuohon viime kauden Lankiseenkin. Pelasit itse hemmetin hyvin, mutta sitten taloon palasi ilmiöinen, lähes jumalainen ja NHL-tason aisapari, ja kun peliminuutit pienenivät kokoajan niin ehkä siinä oli aikaa tapahtua pääkopassakin jotain ja otteet jäällä heikkenivät sen mukaan. Mutta siis olihan Engreninkin haastettava viime kaudellakin ennakkoon juuri Lankinen ja NHL-legenda Bäckström jos haluaa keväällä skulata isoja pelejä.. Nyt tällä kaudella lähtökohta on jonkun viiden liigapelin Markus Ruusu.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään kyllä hävittiin maalivahtiin, sanoitte mitä sanoitte. Kolme ensimmäistä maalia oli melko imaisuja ja kuvaavat just sitä, kuinka Engrenillä ei oikein mikään nyt ole kontrollissa. Neljäs sitten oli läpiajo, mutta siinäkin työskentely oli aivan kauhean näköistä. Joten vähän vaikeaa on pelata, kun veskari saattaa hörppästä milloin vaan.

Mitenköhän Aten saisi takaisin sille viime kauden maagiselle tasolleen? Vai joko tämä nyt sitten on tässä? Ensimmäinen miinus Lundellille tämän valmennuskaudellahan tästä tulee, mikäli Engren menettää nyt tatsinsa ja joutuu lähtemään. Kyllä katseet kääntyy minulla hieman maalivahtivalmennuksen suuntaankin.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
No nyt on aika paksua! Jos Engren on menettänyt itseluottamuksen niin ei kai Lundell sitä kaiva sormia napsauttamalla? Lundell käy asiat mitkä meni pieleen ottelussa Engrenin kanssa ja sitten ukon itsensä tehtävä ottaa kiekot kiinni.

Itseä vituttaa tämä suomalainen tapa etsiä SYYLLINEN vaikka sekin ratkeaisi kriitikiin kohteen peiliin katsomisella.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
En tiedä onko CHL-saitilla oleva kooste geoblokattu, mutta ainakin jotkut pääsee näkemään tästä:

Highlights: IFK Helsinki vs. Skellefteå AIK

Kaikki tai ainakin paljon lienee jo sanottu, mutta onhan tuo jotain aivan kammottavaa eikä tuollaisia pitäisi mennä mestarisuosikin verkkoon. Niin se vain on ja faktat faktoina. Jotain tarvitsee tehdä.

Siihen en osaa enkä edes halua ottaa kantaa mitä asialle nyt tehdään vaan näin tämä ei voi jatkua.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aten pitäisi kyllä saada peli kulkemaan nopeasti.Tällä hetkellä ei ikävä kyllä siltä näytä.Itseluottamus täysin kateissa ja peli todella epävarmaa. Ruusu on liian kokematon vastuunkantajaksi, joten jollei Engrenin peliesitykset parane on etsittävä uusi ykkösvahti. Menestystä ei tule heikolla maalivahtipelillä.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näkeehän sen jo maalien jälkeen Aten elekielestä. Vitutus on suuri ja tiedostaa itsekin ettei koripallot pysähdy. En tiedä paraneeko tuo Aten fiilis sillä, että häntä pidetään tolppien välissä? En tiedä paraneeko Aten fiilis jos häntä ei pidetä tolppien välissä? Pelaamalla tuo ei ole parantunut lainkaan ja ilmeisesti kilpailu (ja sen häviäminen) Ruusun kanssa ilmeisesti ottaa henkisesti koville. Samanlaista sulamista ja pahempaankin nähtävissä kuin Lankisen kanssa.

Kokonaan häviämisen syitä ei Aten syyksi voi laittaa, mutta kyllä siinä kenttäpelaajillakin on varovaisempi fiilis jos jokainen tietää, että koripallotkaan ei pysähdy tolppien välissä.
 

444

Jäsen
En mä nyt oikein sanoisi, että on edes hävinnyt kisaa Ruusulle. Toisella prosentit n. 86 ja toisella n. 88. Toki jälkimmäinen on parempi, mutta molemmat ovat silti huonoja.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En mä nyt oikein sanoisi, että on edes hävinnyt kisaa Ruusulle. Toisella prosentit n. 86 ja toisella n. 88. Toki jälkimmäinen on parempi, mutta molemmat ovat silti huonoja.

Kyllä mä kuitenkin sanoisin, koska lähtökohdat on molemmille täysin erilaiset. Toinen on kiistaton ykkönen ja toinen kiistaton kakkonen. Ja just nyt kakkosen pitäisi olla ykkönen, kun ykkönen ei ole edes kakkosen tasolla, vaan selkeästi huonompi.

Katsokaa, miten joukkue pelaa Engrenin edessä ja miten Ruusun. Ruusun kanssa ovat selvästi rauhallisempia, vaikka pelitilanteet ei tietenkään mene yksi yhteen. Mutta silti. Eroa on ja paljon.

Vituttaa heittää oman jengin veskari bussin alle, mutta eipä tässä muu nyt auta. Engren viikoksi etelään, Ruusu ykköseksi ja joku kakkoseksi. Engren ajattelee kaikkea muuta viikon aikana paitsi lätkää ja HIFK:ta ja laittaa päänsä kuntoon. Sitten viideksi peliksi maaliin ja se on tulos tai ulos. Koko kautta ei voida odottaa heräämistä, koska tämä pelillinen alakulo on kestänyt kohta vuoden.
 

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämä eilinen nyt oli ihan täysi katastrofi, mutta minulta on kyllä kärsivällisyys ollut lopussa jo jonkin aikaa muutenkin. Joo, ehkä ensimmäinen peli jossa voi todellakin osoittaa Attea sormella ja haukkua sysipaskaksi, mutta ei mestariehdokkaan ykkösveskalle riitä muutenkaan sellainen "no, ei mistään maalista ehkä voi ihan täysin molaria syyttää" -taso. Välillä pitäisi kyllä ykkösmaalivahdin pystyä myös oikeasti nappaamaan niitä oikeita gamesavereita ja pelastaa sellaisia tilanteita, joissa kenttäpelaajat ovat jo mokanneet. Pelkkä virheiden välttely riittäisi ehkä kakkosmaalivahdille, mutta ykkösen pitää myös osata välillä voittaa pisteitä joukkueelle.

Tottakai koko joukkueen puolustuspelissä on ollut hirveitä aukkoja, mutta ihan kylmä fakta on se, että edes vähän paremmalla maalivahdilla noista viidestä tasapelistä aivan varmasti vähintään pari-kolme olisi kääntynyt voitoksi, ja pisteissä oltaiisin jossain TPS:n numeroissa. Sen sijaan tällä hetkellä ollaan taas taulukossa lähempänä koko pleijareiden ulkopuolelle jäämistä kuin runkosarjan voittoa. Ei tähän vaan ole varaa, eikä minulla nyt enää todellakaan riitä uskoa siihen, että Aten peli jotenkin maagisesti paranisi.

Uusi ykkösmaalivahti on pakko löytää jostain ja mieluiten äkkiä, jos tällä kaudella halutaan haaveilla oikeasta menestyksestä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jos Salmelainen on tehtäviensä tasalla niin Atella on aikaa niin kauan kunnes joku oikeasti kovan luokan maalivahti olisi mahdollista tänne saada, toivottavasti mitään paskaa arpaa ei lähdetä edes yrittämään vaan mieluummin tämmöisessä tapauksessa luotettaisiin sitten Engrenin tasonnousuun. Mutta siis haku pitäisi olla päällä toimistossa koko ajan ja Engren pelaa nyt tulevaisuudestaan tässä seurassa, jos otteet paranevat nopeasti niin homman voi vielä jäähdyttää ja edetä suunnitelmien mukaan.

Tosi harmi tämä sillä Engren on todella sympaattisen oloinen kaveri ja toivon, että kurssi ehtisi hänen osaltaan vielä kääntymään ennen kuin on liian myöhäistä. Joku Hrachovina olisi jäätävän kova haku mikäli tämän sopimus tullaan purkamaan (alkukausi tilastojen valossa alkanut painajaismaisesti), mutta eikös nuo kaikki tuppaa aina palaamaan Tapparaan ja vielä ilmasiksi jne.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kyllä peli eilen oli lähes pelkkää innokasta maalinteon yrittämistä ja puolustaminen jäi aika heikoksi. Sanoisin, että vastustaja osasi lukea peliä paremmin. He näkivät, että puolustamalla (vaikka sekään ei ollut vakuuttavaa) ensin, marjat voidaan poimia pistoilla. Kun sitten bensa alkoi meidän pojilla loppua, he pääsivät aika helposti tekemään maalinsa. No, tämä oli alustusta, joskin vähän OT. Ei ollut Atte pelastajaksi, mutta kyllä meidän olisi pitänyt pystyä tekemään maaleja enemmän. Usein pelin luonne muuttuu 1-2:lla maalilla. Ei voi odottaa, että veskari yksin hoitaa voiton kotiin. Veskari on muutenkin aika yksin tuolla jäällä. Jos ei peli suju, nousevat paineet ja jos fanit vain haukkuvat, menee homma vielä vaikeammaksi. Itse muutamassa lajissa maalivahdin hommia kokeilleena, voin allekirjoittaa tämän. Ei minusta 8-12 peliä ole vielä mikään määrä päästä hyvään moodiin. Täällä vain odotetaan, että pelit alkavat sujua heti kauden alusta. Antakaa meidän molareille nyt työrauha ja pikemminkin avatkaa äänijänteenne kannustukseen, joka kerta kun matsissa tulee torjunta. Veikkaan, että olette käheitä sen jälkeen. Eiks vois yrittää ensin posia?
Meidän koko jengi tarvitsee nyt kannustusta, sen verran lukossa on maalinteko, puolustaminen ja myös maalivahtien peli - vai onko vain treenattu liian kovaa?
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Jos ei peli suju, nousevat paineet ja jos fanit vain haukkuvat, menee homma vielä vaikeammaksi. Itse muutamassa lajissa maalivahdin hommia kokeilleena, voin allekirjoittaa tämän. Ei minusta 8-12 peliä ole vielä mikään määrä päästä hyvään moodiin. Täällä vain odotetaan, että pelit alkavat sujua heti kauden alusta. Antakaa meidän molareille nyt työrauha ja pikemminkin avatkaa äänijänteenne kannustukseen, joka kerta kun matsissa tulee torjunta. Veikkaan, että olette käheitä sen jälkeen. Eiks vois yrittää ensin posia?
Meidän koko jengi tarvitsee nyt kannustusta, sen verran lukossa on maalinteko, puolustaminen ja myös maalivahtien peli - vai onko vain treenattu liian kovaa?

Tämä on kyllä kaikki aivan totta. Kyllä sen oletuksen ja helpomman reitin menestykseen täytyy olla se, että Engrenin itseluottamus saadaan palautettua. Itse olin skeptinen mv-kokonaisuuden riittävyydestä ja yllätyin siitä, että kaksikosta juuri Engren on ollut se heikko lenkki. Nyt punnitaan Lunkan ammattitaito ensimmäistä kertaa oikein kunnolla (Husso ja Lankinen olivat sen verran lahjakkaita, että heidän kanssaan on varmasti ollut verrattaen helppo tehdä yhteistyötä ja muovata heistä menestyvät vahdit). Engrenin huipputason ja itseluottamuksen palauttamiseen auttaisi kummasti myös se, jos hän tuntisi koko perheen seisovan hänen takanaan, emmekä heittäisi häntä "bussin alle".

Attea kannustavan lakanan paikka?
 

Yhdeksän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Se on vaan karua miten maalivahti heitetään aina bussin alle ensimmäisenä. Eilen oli saumat johtaa 3. erän alkuun 6-1 noilla maalipaikoilla syyllistäisin jotain ihan muuta osa-aluetta kuin maalivahteja.

Atelle tsemppiä ja kausi onneksi pitkä. Keväällä kun tarttuu niin kaikki unohtaa pari helpohkoa syksyltä ;)
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Se on vaan karua miten maalivahti heitetään aina bussin alle ensimmäisenä. Eilen oli saumat johtaa 3. erän alkuun 6-1 noilla maalipaikoilla syyllistäisin jotain ihan muuta osa-aluetta kuin maalivahteja.

Atelle tsemppiä ja kausi onneksi pitkä. Keväällä kun tarttuu niin kaikki unohtaa pari helpohkoa syksyltä ;)
Koko syksyn on Atte ollut heikko. Ei tässä mistään yhdestä pelistä ole kiinni.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Engrenin taso romahti oikeastaan jo viime kaudella jotenkin kummallisesti siinä vaiheessa kun Lankinen palasi saikulta. Ne pelit mitä pelasi tämän jälkeen oli hyvin kaukana siitä Engrenistä mikä seisoi tolppien välissä syksyllä kun joukkueella meni muuten huonosti. En tiedä mikä tässä on taustalla ja itsekin haluan antaa ehdottomasti aikaa, mutta sen verran pitkään tämä laskusuhdanne on jatkunut, että kyllähän urheilujohdon on pakko myös puntaroida vaihtoehtoehtoja siltä varalta jos se taso ei yksinkertaisesti vaan nousekaan.

Nytkin joukkue on menettänyt osin pisteitä niiden "otettavissa olevien" maalien takia ja eikä gamesavereitakaan ole vastapainoksi juuri näkynyt. Lisäksi pitää huomioida, että epävarma maalivahti heijastelee koko joukkueen puolustuspelaamiseen. Kysymys kuuluukin, että kuinka pitkään sitä tason nousia odotellaan? Joskus talvella saatetaan nimittäin huomata, että ollaan taas tappelemassa säälipleijaripaikasta runkosarjavoiton sijaan.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Sen kertoo kyllä tilastotkin jo, mutta IFK puolustus pelaaminen on ollut huonoa koko syksyn.

Selvästi huonompaa puolustamista oli tasan vuosi sitten, ja silloin Engren yksin torjui pisteitä HIFK:lle ja piti joukkuetta monesti pystyssä. Siinä ero tämän hetkiseen tilanteeseen. Ottaa päähän nyt avautua useammalla viestillä tästä aiheesta, mutta tämä tilanne pitää saada korjattua.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Atte Engren on pelannut 1.1.2018 jälkeen HIFK:ssa 21 ottelua.

Voittoja näistä on 12.
Tappioita näistä on 9.
Maaleja Engrenille on tehty 56.

Torjuntoja en näistä matseista hiffannut otta ylös.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Atte Engren on pelannut 1.1.2018 jälkeen HIFK:ssa 21 ottelua.

Voittoja näistä on 12.
Tappioita näistä on 9.
Maaleja Engrenille on tehty 56.

Torjuntoja en näistä matseista hiffannut otta ylös.

Viime kevätkaudella (tammi-, helmi- ja maaliskuu) 234 torjuntaa, tällä kaudella 105 torjuntaa. Nämä tosin vain liigaottelut, ja niitä on yhteensä vain 16. Torjuntaprosenttia näistä ei siis vielä voi laskea.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Nyt jäin pohtimaan että unohtuiko sulta vuosi 2011 välistä ja viittasit vuoteen 1998, vai oonko astumassa miinaan ja tässä haettiin Unkarin porakonetta?

Joka tapauksessa, olet oikeassa :)

Kävin muuten huvikseni selailemassa Juuso Riksmanin ketjua alkukauden 2010-2011 osalta. Tuli melkoinen deja-vu -fiilis. Tarkoitus ei ole mitenkään lällätellä ja varmaan itsekin olin joukossa suolaamassa, mutta lähinnä toivoisin, että tämäkin tarina päättyisi yhtä onnellisesti.

Noin 8 vuotta sitten tänne kirjoiteltiin mm. seuraavaa:

"Juuson torjuntatyöskentely oli tänään lähinnä huumoriosastoa, siksi pahasti miehen ajoitukset, pelituntuma ja yleinen keskittyminen oli pielessä."


"Aika nostaa tämäkin kysymys esiin. Riksman on nyt pelannut rapiat kolme ottelua sairastelun jäljiltä, voitto% 33,3 ja torjunnat 89,25 (SM-liigan sivuilta, eli virhemarginaali noin 5%). Huomenna ja Lukkoa vastaan mielestäni vielä maalille, mutta jos ei vieläkään yllä tasolle "selvästi Lunkkaa parempi" niin häviöllä penkille ja harjoittelemalla kuntoon. Sitten vielä yksi useamman pelin putki, ja jos peli pysyy edellen tasolla Lunkka niin mv- ostoksille. Tällä hetkellä hävitään turhan paljon pisteitä maalivahtipeliin."

"Se on juuri näin. Tällä hetkellä Riksman on Lunkkaa heikompi veskari."

"On tämä kyllä sen luokan painajainen koko mies, että torstaina teen yhden miehen persetifon jos Janne ei pelaa tiistaina Lukkoa vastaan."

"Nyt ihan oikeesti , Lunkka maaliin!!!
Pelottavaa tuo Juuson pompottelu ja huonommalla hyökkäyskalustolla oltais otettu turpaan tänäänkin, ehkä..
Janne maaliin, niin ei tarvi pelätä niin perkeleesti koko ajan."

"Kiekko-Vantaan kanssa kannataisi tehdä vaihtareita. TPS-pelin kävin katsomassa paikan päältä ja useammin kuin usein totesin vierustoverille että pelottaa aina kun kiekko tulee Riksmanille."

"Se on kyllä selvä juttu, että IFK pystyy tuolla hyökkäysmateriaalilla tekemään suht paljon maaleja, mutta silti tuo päästettyjen määrä ja veskaripelin ontuminen huolettaa. Riksman ei näytä tällä hetkellä jätkältä, jolla on itseluottamus korkealla ja homma hanskassa.Se on kyllä selvä juttu, että IFK pystyy tuolla hyökkäysmateriaalilla tekemään suht paljon maaleja, mutta silti tuo päästettyjen määrä ja veskaripelin ontuminen huolettaa. Riksman ei näytä tällä hetkellä jätkältä, jolla on itseluottamus korkealla ja homma hanskassa."

"Niin paljon kuin lauantain peli tarjosi herkkua, Juuson pelin seuraaminen oli yhtä tuskaa. Janne on tällä hetkellä aivan eri tasolla."

"En ole alusta asti ollut tyytyväinen Riksmanin hankintaan mutta kannattaa miettiä että pystyykö Nybari jostain paremman hankkimaan tähän hetkeen. Miehellä on nyt ollut aikaa pari vuotta hankkia maalivahti ja tuloksena on ollut Housu ja Riksman sekä Janne kakkoseksi."

"En ole hetkeen puuttunut tähän veskariasiaan, mutta kyllähän kaikki Ässien tekemät kolme maalia olivat sekä turhia, että enemmän tai vähemmän Riksmanin piikissä."

"Täsmälleen näin. Eikä ollut Riksmanissa hurraamista Tepsiäkään vastaan. Järkyttävää pudottelua ja käytännössä imujen joukossa on melkeinpä omia maalejakin. En mä tiedä onko täällä kukaan kehunut Riksmania ? Kättä ylös, jos on."

jne jne...

Sitten alkoi tulla vähitellen hyviä esityksiä lokakuun puolella ja keskustelun sävy muuttui merkittävästi.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:lla on kiistatta maalivahtiongelma nimeltä Engren. Huolestuttavaa Engrenissä on täällä mainitut seikat, ja ettei alamäki alkanut täksi kaudeksi, vaan jo viime talvi-kevät -kaudella. Itseluottamuksesta todennäköisesti kiinni, ja silloin Lunkka ei yksin asiaa voi ratkaista, vaikkakin voi auttaa, mutta itseluottamus alkaa korjaantumaan tasan silloin kun Engren alkaa saamaan onnistuneita matseja alle. Samaa ajattelee varmaan IFK:n valmennus, kun antaa edelleen Engrenille pelejä. Ruusulla IFK ei varmasti voita kannua, joten Engreniä tässä kannattaa peluuttaa siihen asti, kunnes on viimeisetkin kivet käännetty, ja joudutaan lähteä markkinoille.

Ennen siirtorajaa on täysin mahdollista naarata kovempikin veska, jostain joukkueesta joka ei ole keväällä menossa mihinkään. Se ei ole kuitenkaan missään nimessä optimaalinen tilanne, istuttaa uutta veskaa kesken kauden ja alkaa hiomaan puolustuksen ja veskan yhteispeliä, puhumattakaan uuden veskan tuomasta lovesta käytössä olevaan pelaajabudjettiin.

Outoa että Engrenin tasoinen melko kokenut ja rutinoitunutkin veska voi menettää tatsinsa näin pahasti. Toisaalta maalivahtien tehtävät lienee kaikista eniten itseluottamuksesta kiinni. Vaikka otat tukun hyviä torjuntoja ja joukkue pelaa hyvin, niin yksi helppo päästetty maali romuttaa henkisen selkärangan aika helposti, näin voisi kuvitella, ja Engrenillä niitä helppoja on mennyt jopa useampi per/matsi. Engrenin päästettyjen maalien elekielestä näkyy turhautuminen itseensä. Hyvä ettei sentään huido turhautumistaan joukkuekavereihin, kuten Bäcks teki.

Toivotaan että Engrenillä on käyttäjä Kantorin nostama Riskmanmainen käyrä vireessä. Ihan loputtomiin IFK ei kuitenkaan voi Engrenin virettä odotella. Kohta pitää alkaa näkymään selvästi parempia otteita, muuten Ruususta aletaan tekemään ainakin väliaikaista 1.kassaria, ja samalla katseet kääntyy pelaajamarkkinoille.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Atte pelasi tänään mielestäni hyvin vartalolla peittäen, vaikka koppeja ei paljon tullut. Tappio ei missään nimessä ollut hänen syytään.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Atte pelasi tänään mielestäni hyvin vartalolla peittäen, vaikka koppeja ei paljon tullut. Tappio ei missään nimessä ollut hänen syytään.

Valitettavasti 3 omiin on silti liikaa. Engrenistä paistaa läpi ettei homma toimi. Tasoituksen jälkeen katseli pitkään ja nakutteli päätä.

Täähän on vähän kaks piippunen homma. Engerin huonot otteet on Ruusulle käytännössä avain kultalaatikolle.

Toivon ja luotan että Engren löytää oman itsensä, aikaa en tiedä kauan siihen on, mutta tuskin Tobbari jouluun asti odottelee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös