Makaronilaatikko on hyvää tasan sillä hetkellä, kun se tulee uunista. Jääkaapissa yön ollut ja mikrossa lämmitetty on jo semmosta sementtiä, ettei sitä viitsi syödä.Makaronilaatikko. Hyvät ainekset pilataan munamaidolla ja uunissa korventamisella.
Pelkkä keitetty makaroni ja hyvin maustettu, paistettu jauheliha + sipuli kun sekoitetaan, syntyy mainio ja helppo arkiruoka.
Ei mikään koppurainen kliistraantunut mössö.
Munamaidostakin olen jo vähentänyt munan määrää, ollen nykyisin kaksi tai kolme munaa seitsemään desiin maitoa tai kermaa. Kaikenmaailman ohjeiden mukaan tuohon määrään maitoa tulee viisi munaa, mutta se on aivan liikaa.
Jokunen vuosi sitten oli mediassa isosti esillä makaronilaatikko uunipellille tehtynä. Söikö sitä oikeasti joku?