Asia, joka ”avautui” minulle

  • 6 765 258
  • 34 067

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Minulle avautui se, että salaatti voikin olla ihan syötävää.

Ostin äskettäin Prismasta tälläisen valmissalaatin, joka sisälsi salaatin lisäksi kanaa ja pienet pussit maustettuja leipäkuutioita ja juustoa. Nämä pussien sisällöt kun kaatoi tähän, niin tämähän on ihan ok.

Kyllähän tälläisiä voisi lounaaksi vedellä.

edit: nyt tuli jonkinnäköisiä pahoinvointioireita.

Taisi nuo maustetut leipäkuutiot olla liikaa. Hyi.
 
Viimeksi muokattu:

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Avautui tässä Ruotsin Allsvenskanin kärkikamppailua katsoessani, että puheet siitä, että liigan kärkijoukkueet olisivat SM-liigan keskitasoa, on täyttä paskaa. Eipä tuo kamppailu ole ainakaan eronnut niistä Mestis-peleistä, mitä olen viime vuosina katsonut. Virheiden määrä on hirvittävä ja melkoisia puukäsiä pääosa pelaajista on. Tämän kauden paska-Tapparan esityksiä runsaasti nähneenä väittäisin, että Tappara voittaisi esim. Örebron ainakin seitsemän kertaa kymmenestä.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Ja miten tämä eroaa Sm-liigasta?

Eipä kai mitenkään, mutta kotimaisessa liigassa ei sentään Eetu Qvist ole joukkueen ykkössentteri eikä ykkösvahti tule Italiasta. Eikä etenkään kärkipään joukkeet noin paljoa virheitä tee, vaan saattavat saada jopa 3 syöttöä putkeen omille, mikäli hyvä säkä käy.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Suomessa on pääkaupunkiseutu, ja sitten muilla paikkakunnilla on korkeintaan kolme autoa. Jos jossain sattuu kolari, niin sen osalliset on parempia kuskeja kuin kaikki ne muut, jotka ajaa muualla.

Opettavainen vuorokausi ollut täällä Jatkoajassa.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Pääkaupunkiseudulla kolaroivat vain landet ja landella vain pääkaupunkiseutulaiset, kun kummatkan eivät vaan osaa.
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
200 torveloa landea sattui ajamaan peräkkäin kun kaikki osuivat samaan rytäkkään. Turvaväli ei koske etelää, tjeu:tieliikennelaki. Ei juma miten nolo kiire siellä kaikilla on ollut, kun ei kykene pysäyttämään ajoneuvoaan ennen törmäystä edellä ajavaan.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Avautui, että Terra Nova on juuri niin surkea tekele kuin pelkäsin sen olevan.
Ainoastaan yksi asia kyseisessä rainassa on ok, nimittäin luutnantti Washingtonia näyttelevä Simone Kessell. Dinosaurukset ovat puolestaan laadultaan vielä huonompia kuin aikoinaan Jurassic Parkissa.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Porilaiset vinkkasi, että sarjajohtaja KalPa yritti lauantaina uutta poskeen ottamisen epävirallista Suomen ennätystä. KalPalta ennätys taisi loppujen lopuksi jäädä rikkomatta, mutta todistetusti ainakin nimimerkki Ressa oli tullut housuun. Arvuutteli Joppea syylliseksi. Viimeisimmästä otteluseuranta -ketjusta selviää.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Piruuttani vähän googlettelin tuomarin vuosiansioita NHL:ssä ja näköjään silläkin pystyy lyömään ihan hyvin rahaksi. Jos kerran rookiekin saa $110 000/kausi niin ei se nyt kovin huonosti voi olla. Tämä siis päätuomarille, linjureiden aloituspalkka oli jotain karvan verran yli $72 000/kausi.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Avautui, että viimeiset 20+ vuotta ns. koko perheen elokuvissa (eli lähes 90 % kaikista elokuvista) on ollut käytössä vain seuraavat voimasanat: "son of a bitch", "shit", "bitch", "bloody hell" sekä toisinaan "God damnit". On kyllä köyhä valikoima.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Avautui, että Terra Nova on juuri niin surkea tekele kuin pelkäsin sen olevan.

Tästä tuli mieleen, että onkohan Hollywoodissa jollain tuottajalla joku oikeus tuohon "Welcome to xxxxx"-hokemaan? Welcome to the Rock, Welcome to Con Air ja tässäkin taisi olla jokin Welcome to Terra Nova.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Avautui, että entisajan murteellista, alunperin ulkovessaa tarkoittavaa sanaa, "paskamaki" käytetään edelleen sen lyhennetyssä muodossaan "Maki", mutta nyt se jostain syystä kirjoitetaan isolla alkukirjaimella.

No, niin tai näin, edelleen ruma kuin mikä ja laarin täytyttyä paskaa tulee uloskin...
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Passi meni umpeen joulukuun lopussa ja katsoessani vapaita aikoja netistä näytti aika pahalta seuraavat pari viikkoa.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Avautui, että Jatkoajassa kirjoittaa muutama musiikkialan ammattilainen. Nyt voisi Voice Of Finlandin tuomarit nostaa kätensä ylös nimimerkkien takaa:D

Taitaa siellä olla Idolsin dumareitakin joukossa...Paula...Jone...puhukaa meille!
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Avautui, että on varsin miellyttävää juoda lauantai-iltana teetä yksin kämpillä ryyppäämisen sijaan. Vois kokeilla joskus muullonkin. Eli seuraavan kerran, kun ei ole rahaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös