Asia, joka ”avautui” minulle

  • 6 969 409
  • 34 853

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No sitten minäkin olen tehnyt väärinpäin. Mutta yleensä ruskean kastikkeen ohjekin neuvoo tekemään niin päin että ensin rasva ja sitten jauhot. Kai siihenkin joku syynsä sitten on, miksi ensin pitää paahtaa jauhot.

Erikoinen ohje Masterchefissä annettavaksi. Mees nyt jollekin ranskalaiskokille sanomaan, että kun tehdään roux niin jauhot paahdetaan ilman rasvaa. Siinä saa kumartua nopeasti ettei saa paistinpannusta naamaan. Jostain luin, että tulisi pähkinäisiä makuja jauhoon kun ne paahtaa kuivana. Uskoo ken tahtoo.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ruskeakastike tehdään niin että ensin paahdetaan jauhot ja sitten vasta laitetaan rasva. Olen tehnyt tämän "väärinpäin" aina. Opin tämän kun katsoin Masterchef-Suomea. Ehkä voisi kokeilla mutta ehkä ei....
Kai se käy kumminpäin vain. Meillä laitetaan ensin rasva ja kyllä puoliso ainakin saa paahdettua jauhot todella ruskeiksi. Mutta niin kuin tuossa ohjelmassakin niin lastan pitää liikkua tosi nopeasti.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, Utah Mammoth
Kai se käy kumminpäin vain. Meillä laitetaan ensin rasva ja kyllä puoliso ainakin saa paahdettua jauhot todella ruskeiksi. Mutta niin kuin tuossa ohjelmassakin niin lastan pitää liikkua tosi nopeasti.
En oo moisesta tavasta kuullukkaan, ja vasta ekan jaksonkin sarjaa katttonut, mutta tuohan täytyy testata.

Aina voi oppia uutta.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös