Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Arttu Ruotsalainen

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Zeta03, 11.12.2016 klo 20.19.

 1. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Pääsin miettimästä samaa, että ainoa asia joka Artun jatkoa puoltaisi olisi tällä haavaa se, että se suunniteltu 2.-3. sentteriosasto on erittäin loukkaantumisaltis, ja leveyttä tarvitaan. Mutta kuitenkin korostan, että missään nimessä Arttu ei ole sellainen pelaaja, jota hyödyttäisi roikottaa ensi kaudella nelossentterinä (Saha edustaa enemmänkin sitä nelossentteri tyyppiä), ei hänen kannata oman uransakaan kannalta Poriin sellaiseen rooliin jäädä. Kaverin itsensä kannalta olisi taatusti parempi lähteä hakemaan uutta starttia muualta..

  Jotenkin olen itse kyllä jo laskenut hänet ulos ensi kauden kuviosta..
   
 2. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Lainaus:
  Minä näen taas tilanteen enemmän niin, että Kuparinen on nelossentterinä ja käytännössä se paikka mistä taistellaan on kolmosentterin paikka, jossa hyökkäyspelaamiseen pystyvien ketjukavereiden kanssa olisi hyvä paikka iskeä tehoja ja näyttää sitä hyökkäyspelaamista.

  En tiedä onko sellaista joukkuetta liigassa joka Artulle suoraan ainakaan 2 sentterin paikkaa pystyy tarjoamaan, joten ei Ässätkään siinä valossa huono vaihtoehto välttämättä ole.

  Tosin itsekkin on tullut jo vähän ulos kuvioista laskettua, mutta nyt noita nuorten pelejä seuraillessa miettinyt, että jos sieltä saisi onnistumisia ja hyvää buustia myös ensi kautta ajatellen. Juurikin Ässien kannalta kannattaisi roikottaa halpaa potentiaalista pelaajaa mukana ja katsoa tuleeko sitä läpilyöntiä. Tosin luulisin, että olisi jo julkaistu jos olisi käytetty.
   
 3. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Artusta itsestä kiinni, pelaako ensi kaudella liigaa. Luistelu ja kamppailuvoima ei ole vielä liigatasoa. Pelitaidot ja silmä ovat huippupelaajan luokkaa, joten kovalla ja oikeanlaisella harjoittelulla saatetaan saada hänestä tulosta tekevä pelaaja. Näen hänessä vähän sellaista köyhän miehen Granlundia, jossa on aineksia maajoukkuepelaajaksi, kunhan saadaan fysiikka kuntoon.
   
 4. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Niin no, itse sanoisin, että kamppailu ja luisteluvoima ei ole välttämättä Ahon pelikirjan edellyttämällä tasolla. Jonkun toisen joukkueen pelitavalla, nämä ominaisuudet ei ole niin kriittiset. KalPa, HPK, Lukko, KOOKOO tai Ilves sopisi Artulle varmaan paremmin.

  Tietääkö joku, onko Arttu kärsinyt loukkaantumisista tänä vuonna? 34 peliä Liigassa ja vain 7 A-junnujen puolella. Omaan silmään nuot pelimäärät vaikuttavat pieniltä. Mielelläni ostaisin heikomman kauden selitykseksi jonkun loukkaantumisen :D
   
 5. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ahon pelikirjassa sentteriltäkin vaaditaan kovaa fyysistä tekemistä joka vaihdossa. Joku Niko Napanen on eri asia kun sijoittuu aina millin tarkasti ja ennakoi tilanteet yleensä oikein. Itsellä kyllä uskoa löytyy Artun läpilyönnille. Jos Kerälä lähtee ja kehitystä tapahtuu, niin 2-3 sentterin paikka on otettavissa.
   
 6. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Veikkaisin, että ei mahtunut liigassa pelaavaan rosteriin, mutta toisaalta oli varmaan edustuksen mukana pelireissuilla ikäänkuin ylimääräisenä hyökkääjänä.

  Junnujen playoffs-peleissä tuntuu jopa dominoivan peliä ja komeita maalejakin on syntynyt. Liigassa ei sitten tällä kaudella tapahtunut mitään. Ei oikein edes yksittäisissä peleissä.
   
 7. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Onhan tuo selvää, että Artun taidoilla dominoidaan A-nuorissa. Pelikovuus on vain niin heppoinen, että ei voikaan pärjätä liigassa.

  Vähän kaksipiippuinen juttu, että toivoisiko Ruotsalaisen jäävän tänne vai koittavan muualla breikausta liigapelaajaksi. Tämän kauden fysiikalla mikään ei tule muuttumaan ja Ässät ei ainakaan mitään hyötyä hänestä saa.
   
 8. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Senteillä ja kiloilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Aho rakastaa Varttista pelaajana, jolla kokoa ei ole edes Ruotsalaisen vertaa. Luonnetta (ja fysiikkaa) Ruotsalainen kaipaa lisää. Taidot on olemassa lyödä toki läpi liigatasolla.
   
 9. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Itse ainakin katsoisin Ruotsalaisen kyvyt loppuun asti. Taidot ja pelisilmä on olemassa ja fysiikkaan puolestaan voi tulla helposti suuriakin harppauksia, koska A: kyseessä on nuori ja kehittyvä pelaaja sekä B: koska Ahon kesätreeneissä fysiikka paranee todistetusti väkisinkin, ellei sitten pelaaja satu olemaan loukkaantunut tai laiska.

  Joten ehdottomasti jatkoa! Ei voi olla kallis mies ja leveyttä tarvitaan joka tapauksessa rosteriin, vaikkei läpimurtoa vielä tulevallakaan kaudella tulisi. Nimi parin vuoden paperiin ja sitten treenaamaan niin maan perkeleesti! Palkintona (niin Ässille, kuin pelaajalle itselleen) ja lopputulemana saattaa olla helvetin kova pelimies.
   
 10. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  No, olisihan Rupsu potentiaalinen kakkossentteri, jos vain budjetti kestää. Siihen laidoille Salmio ja Lätty, niin kärkiketjut on täynnä. Kupru johtaa kolmosta ja Saha nelosta.

  Korhonen - Makkonen - Suoranta
  Salmio - Ruotsalainen - Lähteenmäki
  Kiilholma - Kuparinen - Varttinen
  Embrich - Saha - Juhola

  Toki, Juholalla ei ole sopimusta vielä, mutta uskoisin budjetissa olevan sen verran varaa, riippuen toki muiden seurojen kiinnostuksesta.
   
 11. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Juholalla on sopimus. Ja varaa on hieman Ruotsalaista kalliimpaakin sentteriin.
   
 12. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Lainaus:
  No niin muuten onkin. Jatkiksen seurasivulla vanhaa tietoa, jota vähän ihmettelinkin.
   
 13. Domi28 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Maple Leafs, Liverpool
  Lainaus:
  Ei kai juhlakuteen voi lähteä noin paskalla rosterilla?
  Menee vanhan toistamiseksi, mutta Makkosen ketju on toivottavasti kakkosketju ensi kaudella, Ykkösessä pelaavat Lähteenmäki ja pari uutta kovaa seppää.
  Salmio ei riitä kärkiketjuihin. Kolmoseen kylläkin hyvä haku.
   
 14. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Jep, mutta jos Ruotsalaiselta halutaan sitä läpimurtoa, niin kyllä pelipaikan täytyy olla nimenomaan sentterinä.
   
 15. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Siinä olisi kyllä sellainen nippu, että huhhuh. :D
   
 16. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Hyvä rosteri, jos jouduttaisiin säästämään 300ke
   
 17. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Korhonen - Makkonen - Suoranta
  Salmio - Ruotsalainen - Lähteenmäki
  Kiilholma - Kuparinen - Varttinen
  Embrich - Saha - Juhola

  Kyllä tuohon se Lamberg vielä menee ja jos tuo on rosteri, menisi kakkoskenttään ja Salmio siirtyisi alemmas ja joku Juhola tai Embrich olisi se, joka väistyisi Salmion tieltä. Kuitenkin kassakaapissa on Jaatisen jatkosopimus ja se vasta hommaa muuttaisikin ;)
   
 18. luotsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
  Lainaus:
  Fysiikasta se Artun peli kiikastaa minunkin mielestä. Nyt hän aristelee kamppailutilanteissa, kun ei voima eikä kunto riitä ja sitä kautta itseluottamus on hukassa. Lääke tähän on kova ralli päälle kesäharjoittelussa ja sitä kautta itseluottamus kuntoon.
   
 19. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ei käyttänyt Ässät optiota ja Arttu lähtee nyt Ilveksestä hakemaan nousua uralleen.
   
 20. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Varmasti fiksu ratkaisu, sanoin jo aiemmin ettei Artun ole mitään järkeä jäädä nelossentteriksi Poriin (eikä lähtökohtaisesti muuta ruutua olisi oikein jäänyt). Kyllä nyt on saatava uusi kunnollinen vauhti jostain muualta..
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ruotsalainen oli hyvä kokeilu ja näitä ylitse jääviä lupauksia tulee jatkossakin "kaapata" isommista Liigaseuroista. Jotkut onnistuvat ja jotkut eivät
   
 22. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ei vaan natsannut. Viime kausi oli todella vaikea eikä Ruotsalainen ollut lähelläkään sitä tasoa mitä pojalta odotettiin.

  Onnea tuleviin koitoksiin.
   
 23. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Samoilla linjoilla. Ei mitään antipatioita ja onnea Artulle uusiin ympyröihin. Olisi voinut myös breikata Ässissä, näin se joskus menee.
   
 24. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onnea ja menestystä Ilvekseen, potentiaalia on vaikka mihin.
   
 25. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Ruotsalainen ei missään vaiheessa sopeutunut Ahon pelikirjaan ja ajautui Porissa täysin sivuraiteelle. Tampereella Curryn opissa tilanne varmasti korjaantuu ja valmennukseltakin heruu varmasti luottoa paremmin. On vain syytä toivoa ettei ensi kaudella mätä maaleja Ässien verkkoon keskinäisissä kohtaamisissa. Curry on viimeistään tänä keväänä todistanut olevansa valtakunnan eliittiä kun puhutaan jääkiekkojoukkueen pelillisestä johtamisesta.