Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Arttu Ruotsalainen

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Zeta03, 11.12.2016 klo 20.19.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Arttu pelaa jo toista kauttaan Ässissä ja ei ole edes ketjua saanut Ässä-osioon. No tämä tilanne on viimeistään nyt pakko korjata. Ensi kaudesta on pojalla optio Ässissä ja nähtäväksi jää miten tämän kanssa käy. Luulisi, että jos hintalappu on kohdallaan niin jatkoa tehdään vaikka tämä kausi on mennyt pisteiden tehtailun suhteen totaalisesti alakanttiin siitä mitkä olivat odotukset viime kauden (5+5=10p) ja tämän kauden harkkapelien jälkeen.

  Puoli kautta on aikaa vielä antaa näyttöjä ja jos/kun pääsee u20 kisoihin mukaan niin sieltä hakee uutta nousua kevään peleihin. Mikäli kaikki Ässäsentterit ovat yhtä aikaa terveenä (ei välttämättä missään kohtaa ole) niin Artulla on kyllä kova työ nostaa itsensä pelaavaan kokoonpanoon. Tunnetusti potentiaali on kova ja tietysti olisi toivottavaa, että nämä realisoituisivat maksimaalisesti juuri Ässissä vaikkapa ensi kaudella.
   
 2. SÖRKÄ HULLU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Tampa Bay Lightning, Suomi
  Arttu nostettiin nuorten leijonien 1 kenttään.
   
 3. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Hienoa Artun kannalta, nyt näyttöjä pöytään!
   
 4. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Arttu on ollut koko kauden ajan iso pettymys. Eikä mitään annettavaa u20 kisoissa, jos yhdellä sanalla pitäisi kuvailla niin lapanen. Pehmeä ja haluton siihen lisäksi.

  Helvetisti on töitä tehtävänä että edes breikkaa liigassa. Hyvin meni harkkakausi, nousiko hattuun vai mikä on.
   
 5. Rannari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Itseluottamus on kumma juttu. Se voidaan riistää kovinkin helposti, mutta sen saaminen takaisin ei ole helppoa. Ja miten helposti se taas murtuu uudelleen.
   
 6. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  U20 Suomi-Ruotsi ottelussa Arttu oli hyvin näkyvillä, mutta ei hän kyllä mitään varsinaisesti aikaan saanut. Kisat ja koko kausi suurta pettymystä. Helppo allekirjoittaa tuo @madeOFspade määrittely: "lapanen, pehmeä ja haluton." Sokerina pohjalla kauden ainoa päivämäärään mennessä "tehty" Liiga-maali pomppasi Artun luistimesta vahingossa sisään.

  Mihin katosi Arttu, joka ennen kautta napsi harjoituspeleistä pisteitä Bertrandin kanssa?
  Mihin katosi Bertrand, joka ennen kautta napsi harjoituspeleistä pisteitä Artun kanssa?
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Harkkapelit ovat harkkapelejä. Ketutkin ovat välillä olleet hyviä Pitsiturnauksessa.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Eipä saanut Arttu nuorten kisoista ihan sellaista boostia mitä varmasti lähti hakemaan. Itsensä ja Ässien kannalta olisi ollut hyvä, jos kisat olisivat menneet tehollisesti hyvin ja sitä kautta itseluottamusta löytynyt kevään Liigapeleihin. Nyt voi olla jopa tiukkaa saada pelipaikkaa jos loukkaantumisia ei tule.
   
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Onhan se näinkin, mutta ei tehoilu ole ainoa mahdollinen hyöty kisamatkailussa. Nuorelle miehelle on aina hyvä saada omaan tekemiseensä uutta näkökulmaa muiden ammattilaisten kuin oman valmentajan kautta. Toivotaan, että Arttu oppii matkasta jotain ja tulee loppukauteen ja saa siitä jotain tarvittavaa buustia loppukauteen.

  En silti ihmettelisi jos Artun optio jätettäisiin käyttämättä, hän ei kuitenkaan varsinaisesti näytä Ahon näköiseltä pelaajalta. Sopivammalle kuulostaisi esim. sentterin hommat jossain Pekka Virran joukkueessa.
   
 10. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Artulla on tänään näytön paikka. Jos meinaa tällä kaudella pelailla, niin pitäisi alkaa kentällä tapahtua jotain. Taustalla vaanivat Jaatinen, Kiilholma, Juhola ja Embrich pelipaikkaa.
   
 11. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Artulla on nyt jäljellä oikeastaan vain se, että pelastaa kaudesta enää ne rippeet mitä pelastettavissa on. Historialliseen floppiin päättyneet MM-kisat eivät osaltaan häntä myöskään ainakaan auttaneet.. Juhola on nykytilanteessa ilman muuta hänen edellään kokoonpanossa, kun kohta kuntoutuu
   
 12. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Ja sitten on mielenkiintoista mitä tapahtuu ensi kauden kanssa. Potentiaalia tunnetusti on, mutta onko Ässillä tarjota sopivaa pelipaikkaa vai lähteekö hakemaan uutta nousua jostain muualta.
   
 13. Jack of Spades Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
  Lainaus:
  Juhola-Saha-Varttinen on ollut toimiva kombinaatio.
   
 14. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Ja vaikka silmät tältä kaudelta kertoo muuta, niin järki sanoo Ruotsalainen-Saha-Varttinen koostumuksen pystyvän vielä parempaan. Nyt kun löydettäis jostain se viime kauden rohkea ja fiksu Ruotsalainen, niin alkais hyökkäyksen osalta olemaan pullat hyvin uunissa. Tai kun tuota kokoonpanoa katsoo, niin näyttäähän se jo nyt tosi hyvälle. Kun vaan äijät vielä alkais tehoilemaan.
   
 15. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  No mennäksemme nyt sitten saivartelun puolelle, niin jos Ruotsalainen saa vielä koneensa käyntiin, niin sitten nelonen pitäisi panna muotoon Juhola-Ruotsalainen-Varttinen. Koska rehellisyyden nimissä Saha tuossa on kuitenkin se heikoin lenkki, ja juuri se jonka pelipaikkaa Ruotsalainen ehkä eniten uhkaa..
   
 16. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Toisaalta Saha on omaan päähän huomattavasti Ruotsalaista parempi. Viime kauden Ruotsalainen olisi taas parempi hyökkäyssuuntaan.

  Molemminpuolisesti yksivuotinen jatkosopimus voisi olla hyvä, tuskin kumpikaan osapuoli haluaa pidempää.
   
 17. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Minkä näette syyksi kaudella toistaiseksi flopanneen* Ruotsalaisen nostamiseen kolmosketjuun? Tämähän on tapahtunut hienoa kautta pelaavan Varttisen kustannuksella (eilen peliaikaa 4:35). Onkohan niin, että nyt on annettu Ruotsalaiselle se "viimeinen näyttöpaikka"?

  * 26o 1+0=1 -8 peliaika 9:58 (ainoa maali ns. säkällä)
   
 18. regularflex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ruotsalainen ainakin näennäisesti pelaa paremmin Bertrandin kanssa yhteen kuin moni muu. Saipa-pelissä Bertrand-Kupru-Ruotsalainen toimi erinomaisesti ja Ruotsalainen sekä Bertrand näyttivät löytävän hyvin toisensa. Vaikka pisteitä ei Artulle ole tullutkaan, niin tämä voi olla valmennuksen keino yrittää saada Bertrandista enemmän irti. Samoin alkukaudella sekä harkkakaudella näytti siltä, että Ruotsalainen oli ainoa peluri, jonka peliä Bertrandin kiemurat eivät totaalisesti sotkeneet.
   
 19. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ainakin Saipa matsissa Ruotsalainen pelasi ihan hyvin, taisi olla jopa kauden paras peli häneltä. Kolmikko vaikutti toimivalta. Tuli vaan mieleen, että Ruotsalainen pelasi viime kaudella aika paljon enemmän ja oli yv;ssä myös mukana, tämä kausi ollut vaisumpi. Saas nähdä, mihin suuntaan ura menee ja missä pelaa jatkossa.
   
 20. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Mitäs porukka on nyt kauden päätteeksi mieltä, pitäisikö Artun optio käyttää vai ei? Itse en ole varma, että haluaisiko Arttu itse jäädä Poriin, ensi kaudellakaan ei välttämättä olisi tarjolla automaattisesti isoa roolia kärkiketjuissa. Olisiko parempi lähteä hakemaan nousua seuraavalle tasolle jostain muualta?
   
 21. Ribals Jäsen

  Lainaus:
  Itse en käyttäisi, Artun kannattaisi ehkä hakea paikkaa jostain muualta. Ei vain tunnu irtovan.
   
 22. Pantsy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Veikkaan, että siirtyy Ilvekseen.
   
 23. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kausi oli aika iso floppi ja ei tunnu oikein sopivan Ahon pelitapaan, joten siirtyminen eteenpäin lienee kaikille osapuolille järkevä ratkaisu. Vasta 19-vuotias, joten aikaa on.
   
 24. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Ihan turha jatkaa Ahon joukkueessa. Puuttuu senttejä ja kiloja. Eikä sovi mitenkään pelitapaan. Lyö itsensä kyllä läpi muuallakin jos on lyödäkseeen.
   
 25. Blade80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata
  Olisi mielenkiintoista tietää, mikä on miehen oma tahtotila? Potentiaalia on ja YV:lle käyttökelpoinen pelaaja kunhan itseluottamus kunnossa.
  Ei varmasti olisi kallis pelaaja. Harkka kaudella hänen pitäisi pystyä Saha ohittamaan sentterin paikalla, ei pitäisi olla mahdoton tehtävä.
  edit.
  Ruotsalainen-Varttinen olisi mielestäni potentiaalinen tutkapari, jos siihen laitaan löytyisi vielä sopiva palanen. Periaatteessa joku kokeneempi duunari tyyliin Suoranta/Korhonen, joka toisi vääntövoimaa maalin eteen ja puolustuspäähän. Varttisen tyylinen Lamberg olisi mielenkiintoinen kokeilu siinä ja Salmio toisi kokoa tosin muuten en herrojen puolustus ominaisuuksista osaa sanoa.

  En sitten tiedä miten Aho näkee hänen sopivan pelisapluunaansa, mutta Makkonen ja Kuparinen tuskin koko kautta pelaavat, joten sitä kautta näkisin myös Artun option käyttämisen kannattavana.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2017 klo 07.36