Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Arttu Luttinen palaa petopaitaan

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Baarimikko, 03.10.2007 klo 12.56.

 1. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Luttisen kommentithan olivat hyvää mediapeliä. Samaahan se Tapolakin harrasti jo ennen Kärpät-sarjaa, kun jatkoi TPS:n valmennuksen juttuja siitä, kuinka Marjamäki & Kärpät saa tiettyjä etuoikeuksia ja vaikutusta tuomareihin.
  Luttinen varmisti noilla "Liiga ei halua meidän voittavan"-kommenteilla sen, että ainakin seuraavassa pelissä tuomarien tuomiot tulevat olemaan IFK:lle suosiollisia. Kiistanalaiset tilanteet kääntyvät IFK:n eduksi, koska uutta paskamyrskyä ei Liiga ja tuomarit halua. Liigankin kannalta seiskapeli myös parasta mahdollista mainosta, joten eiköhän sieltä pari koukkaamisjäähyä Tapparalle vihdoin vihelletä.
   
 2. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Arttu Luttinen, viimeisen viiden vuoden aikana kolme kertaa finaaleissa ja 3x hopeaa. Olis sen pytyn kapteenillekin suonut.
   
 3. Mänizeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, New York Rangers
  Lainaus:
  Tätä mietin itsekin ennen finaalisarjaa, että jos ei nyt, niin jääköhän komea Liiga-ura tätä menoa ilman sitä kirkkainta? Toki HIFK on joka vuosi lähtökohtaisesti mestaritason rosterilla liikkeellä, mutta montako vuotta Luttinen saa olla vielä mukana yrittämässä?
   
 4. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Hienoa myös, että "vanha" sotaratsukin jatkaa kevääseen 2017 ja toivottavasti saisi nostella vihdoin kanisteria.
   
 5. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
  Nostetaas Luttisen ketju ylös kun 600. HIFKssa pelatun runkosarjaottelun rajapyykki alkaa lähestymään Luttisella. Tällä hetkellä hänellä kunnioitettavat 597 peliä HIFKn paidassa ja kaiken järjen mukaan kuudes tähti tulee hihaan ensi viikon HIFK-Lukko paidassa.

  -Tinke
   
 6. JoharinCrosby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HIFK Fotboll
  Lähtikö Artulta natsat vai miksi on merkitty vain A:ksi HIFK:n sivuilla?
   
 7. Salo70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki, Joe Finley
  Lainaus:
  Paidassa näyttää C vielä oleva.
   
 8. T.sto P.rantaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Luttinen on hyvä seuraikoni. Luttinen on hyvä hahmo pukukopissa. Luttinen on pelaaja jonka haluaisin nähdä jatkossakin IFK-paidassa ja päättävän uransa seurassa.

  Luttinen ei kuitenkaan ole nykypäivän Liigassa mestaruutta tavoittelevan joukkueen kapteeni. Jos playoffeihin tähtäävä joukkue valitsee Luttisen kapteenikseen, pyyhkii vastustajan kapteenit Luttisella pelillisesti lattiaa 95% varmuudella, viimeistään pudotuspeleissä. Se on nykypäivää.

  Kyllä, sanon tämän pudotuspeleissä - mutta puolustukseni, sanoin samaa jo aiemminkin. Valmentaja ja C, isoja juttuja.
   
 9. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Arttu pelasi upean ottelun, raatoi ja kamppaili. Liike ei ole sillä tasolla kuin voisi toivoa, mutta kyllä näiden sotaratsujen asenne korvaa paljon liikkeessä. Kyllä se kokemus vaan näkyy uskalluksena pelata, kun selkä on ns. seinää vasten.
   
 10. el_hazardo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Toivottavasti Luttinen lopettaa uransa tähän kauteen. Aivan järjettömän hidas pelaaja, jonka lisäksi nyt vielä veivaa aivan uskomattoman paskalla tatsilla.
   
 11. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Lainaus:
  @el_hazardo ; naulan kantaan, veli hyvä. Arttu Luttinen, takana hieno ura IFK:ssa. Valitettavasti jalat katosivat. Käsiä nyt ei ole ollut koskaan junnuvuosien jälkeen. Kiitos pitkällisestä yrittämisestä, mutta paluun jälkeinen aika on ollut muistoja kadonneesta ajasta.
   
 12. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En nyt lopettamista haluaisi tämän kauden perusteella vielä. Kunnon kesätreenit alle ja ensi kaudella neloseen Kantolaksi. Nelosen laiturin palkalla toki.
   
 13. Roy#33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Taikuri kuulunut aina yhtiin lemppareihin IFK:ssa ja parhaimmillaan ollut liigan paras pelaaja maalin edessä, mutta mitä on tapahtunut? Ainoastaan Peter White on ollut hitaampi luistelija mitä tässä joukkueessa on ikinä nähty.

  En muista tarkkaan, mutta oliko viime vuoden finaalitappio Artulle 3!!! kerta kun hän on joukkueen kapteenina ja joukkue jää hopealle? Ainakin taisi olla kolmas hopea ja se kertoo ehkä pelaajastakin jotain.

  Sain aikanaan faijalta 2003-2004 Luttisen aidon pelatun playoff-pelipaidan joululahjaksi ja sanoin että en ikinä myy sitä. Nyt kukaan ei varmaan haluaisi edes ostaa sitä.
   
 14. penalalli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Hyvästi Arttu, ei mikään puu kasva jne.
  Pelasit upean uran, oli hienoa tuntea sinut jo D-junioreista asti.

  Pärjäät varmasti, mihin ryhdytkin.
   
 15. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Onko Arttu päättämässä uraansa? Jos näin on niin ei tainnut koskaan kunnolla palautua viimeisestä loukkaantumisesta.
   
 16. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Ei millään pahalla, mutta "taikuri" voisi siirtyä Espooseen isähahmoksi nuorelle joukkuueelle.
   
 17. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Minusta Artulla voisi olla jotain junnutoiminnallekin annettavaa? Jos nyt edes kiinnostaa, mutta näkisin hänessä hyvän ja rauhallisen nuorempien junnujen valmentajan. Vähän samoja jalanjälkiä kuin Kibekin kulkenut. Tämä toki sitten kun peliura on ohi.
   
 18. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  Justiinsa näin, mutta omassa kommentissani lähdin siitä että haluaa vielä pelata. Jollei niin sitten vaan oman junnupuolen hommiin...
   
 19. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Ei todellakaan ole lopettamassa. Todella hidasta oli palautuminen loukkaantumisesta ja näkyihän se.
   
 20. RadekDvorak12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins
  Luttinen ei ainakaan HIFK:ssa jatka, kiitti juuri Instagramissa joukkuetta ja organisaatiota. Postauksesta kuitenkin saa kuvan että ura kyllä jatkuu.
   
 21. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ihan hyvä näin. Tuntui koko kauden ajan, ettei pelinopeus ollut lähelläkään riittävällä tasolla vaikka toki teki niitä "näkymättömiä" juttuja kentällä jonkin verran oikein. Lisäksi en ole varma, että oliko valinta kapteeniksi täysin oikea. Mielestäni tuohon rooliin pitäisi olla muitakin näyttöjä kuin se, että on yli 30 vuotias oma kasvatti.

  Kaikesta huolimatta hyvää jatkoa Artulle. Jos veikata pitää tulevaa osoitetta, niin esimerkiksi DEL-liiga voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Siellä voisi vielä mukavassa miljöössä parin kauden ajan tienata kivat taskurahat eläkepäiville
   
 22. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Jos veikata pitää niin tuskin Liigaan siirtyy toiseen jengiin vaan juurikin jonnekin keskieurooppaan hakemaan rahat pois.
   
 23. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juurikin näin. Lisäksi pakostakin tulin pohtineeksi, että kapteenistatuksineen Artulle tuskin IFK:ssakaan maksettiin mitään ihan pikkupalkkaa, eli kuului juurikin siihen paljon kritisoituun osastoon, jossa tasoltaan 4-ketjun pelaajalle maksettiin sellaista palkkaa, jota pienemmät seurat maksavat ykköskorin pelaajilleen.
   
 24. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Petrell saattaa kuulua samaan hintaluokkaan, jatkaako hän ensi kaudella IFK:ssa? Näillä veteraanikiekkoilijoista säästyneillä rahoilla (Luttinen ja kumppanit) saa samoille tonteille nuorempia potentiaalisia pelaajia, kuten vaikkapa Tappara tekee. Toki näillä uusilla tulokkailla ei ole sitä oikeaa edari-sydäntä ja brändikin pahasti hakusessa *hymiö*
   
 25. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juu, todennäköisesti Petrell oli Luttisen kanssa samassa hintaluokassa, ellei jopa piirun verran kalliinpi. Lennu paransi kuitenkin merkittävästi loppukaudelle, joten hänen kohdallaan pitäisin jatkosopimuksen mahdollisuuden avoinna siinä tapauksessa mikäli palkkapyyntö ei ole ykköskori-osastoa.