Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Arttu Luttinen palaa petopaitaan

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Baarimikko, 03.10.2007 klo 12.56.

 1. Kinkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kiffen
  Onneksi meillä on Arttu. Tekee roolinsa niin täysillä ja on vastustajan maalin edessä Liigan eliittiä.

  Onko joku muu ollut kapteenina useammassa Liigan jengissä kuin Luttinen?
   
 2. Finneri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara New York Islanders
  Onpa teillä hieno kapteeni. Sarjan ollessa 3-2 ja kaiken ollessa vielä auki totetaa pelin jälkeen "Liiga on meitä vastaan" kun keskittymisen pitäis olla ihan jossain muissa asioissa. Ei kyllä suuri ihme, että Luttinen ei oo koskaan mitään voittanut. Myös pelillinen anti ollut aika vaatimatonta tässä sarjassa :)
   
 3. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Lainaus:
  No niin, sitten vaan takaisin sinne Sorsapuistoon, Sorsalammelle vai mikäsenytolikaan.
   
 4. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Mä isken teidän kapteenille silmää. Vink vink. Kolme hopeaa kertoo kaiken oleellisen teidän kahvajoukkueenne voittamisen kulttuurista. Nyt hyvää yötä.
   
 5. King Jeremy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
  Lainaus:
  Niin siis tietämättä ollenkaan sinun urheilutaustastasi tai siitä, miten temperamenttinen ihminen olet, totean, että olet kyllä kohtuullisen pihalla, jos koet, ettei matsin jälkeisessä tunnekuohussa voisi tuollainen päästä suusta. Jos haastis tehtäisiin tänään, voisivat jutut olla kovin erilaiset. Mutta onneksi Tapparalla kaikki on hienoa ja hillittyä, eikä koskaan kukaan siitä organisaatiosta ole sanonut mitään tyhmää. Eiku...
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Vaatii kyllä paljon, ja toisaalta hyvin vähä tuntuu riittävän, että pystyy suoltamaan tuollaista finnerin kaltaista paskaa. Kovin yllättävää, että pelaajalla on tunteet pinnassa tuollaisen pelin jälkeen. Mutta kyllähän pelaajan sen verran robotti pitää olla, että sekunnissa nollaa kaiken.
  Sen sijaan ei vaivauduta katsomaan haastattelua, joka on annettu puoli tuntia ottelun jälkeen. Siinä Luttinen puhuu erittäin asiallista tekstiä ja antaa vähän jo jalostetumman näkemyksensä asioista. Mutta ei niitä kannata katsella, ei varmasti ollut aikaa katsoakaan, kun vain 17 tuntia on kulunut.

  On olemassa hyviä ja huonoja voittajia ja häviäjiä. Finnerin kaltaiset pienisieluiset mulkut ovat lähinnä huonoja ihmisiä. Jos ei sunnuntaipäivänä ihmisparalla ole muuta tekemistä kuin käydä provoamassa muiden joukkueiden kannattajille, niin mun käy ihan oikeasti sääliksi. Säälittävää toimintaa säälittävältä ihmiseltä, joka ei tule ikinä elämässään saavuttamaan yhtään mitään.
   
 7. Finneri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara New York Islanders
  Lainaus:
  Niin tosiaan, on olemassa huonoja häviäjiä kuten mainitsit. Eilisen perusteella niitä löytyy aika monta Hifkin joukkueesta alkaen joukkueen päävalmentajasta ja kapteenista. Arttu Luttisen toiminta ei vaan vastaa omaa käsitystäni siitä, miten joukkueen kapteenin kuuluisi toimia kyseisessä tilanteessa. Eilisestä jäi Luttisen pelistä eniten mieleen ajassa 60:00 tuleet poikittiset mailat Savinaiseen. Muutoin oli aika hiljaista.

  Lähinnä aikaisemman viestini pointti oli katsastaa teidän fanien suhtautumista omaan kapteeniinne. Ilmeisen tyytyväisiä olette. Hyvä sitten niin. Ja kyllä, Tapparalla on kolme hopeaa putkeen ja saattaa tullla neljäskin, mutta se nyt ei erityisen vahvasti liity Luttisen historiaan.
   
 8. Player#69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Jääkiekon Kyläsarja
  Lainaus:
  Ja Tappara on puhdas pulmunen? Herra Tapola on itkenyt jokaisen hävityn pelin jälkeen näissä playoffeissa, kun Tappara on kokenut vääryyttä. Ja Mäntylä myös itkenyt Kärppä-sarjassa kuinka tuomarit suosii Kärppiä. Mutta tätähän ei kukaan Tappara-kannattaja muista. Yhtä tekopyhää toimintaa kuin Tapolalta, joka haukkuu tuomarit hävityn pelin jälkeen ja kehuu sitten voiton jälkeen hymyssä suin kameran edessä. Kyllä itseäni, mikäli olisin sinun asemassasi, hävettäisi moinen takinkääntö.

  Valitettavasti Arttu alentui nyt siihen samaan mitä mm. Mäntylä on tehnyt, ilmeisesti tällä ei ole mitään väliä, koska kyseessä vain hyppytaklauksia jakeleva runkopakki, eikä kapteeni.
   
 9. SOF1969 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, "Respect all, fear none", 106-105
  Kyllä, juuri niin, me olemme erinomaisen tyytyväisiä kapteeniimme. Nyt odotan että lähdet sinne omalle hiekkalaatikollesi. Jos joku ulkopuolinen tulee joskus sinne "katsastamaan käsitystä kapteenistanne", niin kehota häntä suksimaan helvettiin, jookos?
   
 10. Mäntylä #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panthers, Venäjä
  Lainaus:

  Onneksi Hifki on esittänyt sitä voittamisen kulttuuria viime vuosina! Brändistäkään ole enään mitään jäljellä kun fanit, kapteeni ja Päävalmenataja parkuu yhden 50-50 tilanteen peräänm vaikka paljon räikeampi virhe meni hifkin eduksi juuri pari peliä sitten. Hieno homma että kahva-juttuja alkaa taas löytymään tarkoittaa että Tappara on aika lähellä mestaruutta! Saa nähdä saavatko hifkin pelaajat pyyhittyä kyyneleet pois ja keskittymisen kohti seuraavaa peliä vai katkaisiko Karjalainen hifkin selkärangan terävällä ranteellaan?
   
 11. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Teidän brändi on onneksi kunnossa, kun tapparan läskit metri-heikit saa koko IFK-hyökkäyksen ajan roikkua hyökkäjässä kiinni ja miesten peleihin alimittaiset nyhveröt yrittää taklata päähän, mutta aivan ei riitä pituus siihen(kään). Sinuna myös neuvoisin kiinnittämään huomiota, vaikka kovasti kiihtyneessä keskenkasvuisen nuorukaisen kiihkossa nyt selvästi kirjoitatkin, oikeinkirjoitukseen. Näyttää kamalalta. Pari peliä sitten kun oli se vankilaraiskaukseen verrattava peli, yhdellä työnnöllä meni kellotkin ilmeisesti sitään, mutta siinä vaiheessahan paska oli jo tullut vastustajalta housuun, tärkeämpää on ehkä se on voittomaalin setviminen.

  Sinuna myös alkaisin potkimaan mopoani käyntiin toisten hiekkalaatikolta. Kusenpolttama oranssi peruukki näyttäis nimittäin homehtuvan jo sitä vauhtia päästä kaikkien hopeajuhlien jäljiltä.
   
 12. Mäntylä #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panthers, Venäjä
  Lainaus:

  Ei kait peruukkeja tässä vaiheessa kannata ottaa päästä kun mestaruusjuhlta kolkuttelevat ovella! Ainakin meillä on brändi! Ei tarvitse esittää jotain isoa ja pahaa IFKta sitten todellisuudessa Jokeri-taustainen päävalmentaja tulee puoliksi parkuen kameroiden eteen meuhkaamaan. Tämän jälkeen kapteeni heittää foliohatun päähän ja rupeaa vikisemään jostain salaliittoteorioista. Mäntylän ei vissii tarvinnut kuin kerran jysäyttää pikku pommi niin koko Stadi kutistui 20cm.. Ei siinä jos ifk vielä mestaruuteen nousee niin pitää hattua nostaa mutta kyllä katkennutta selkärankaa on aika vaikea saada takaisin kokoon,...

  Onneksi meillä on sentään kapteeni josta voi olla ylpeä! Näiden itkujen jälkeen voi Luttisella olla vaikeuksia saada kapteenille kuuluvaa luottamusta joukkuekavereilta...
   
 13. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Säkään et varmaan ole vielä 20 tunnin aikana ehtinyt katsoa sitä jälkimmäistä Luttisen haastattelua? Ymmärtäähän sen, kun on niin kiire toitottaa omaa totuuttaan ympäri kyliä. Mutta käys katsomassa. Ihan huvikseen vähän käyt vilkaisemassa. Kokeile jos mieli muuttuu.

  Sen jälkeen voit mennä omalle hiekkalaatikollesi keskustelemaan teidän prändistä. Kyllä se varmaan on olemassa. Kukaan muu sitä ei tiedä, mutta ihan varmasti on olemassa, kun sä kerran niin sanot.
   
 14. Salmis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:

  Onko Tampere täynnä mestaruuskiimaa, kuinka aistit kotikaupunkisi tunnelmat?
   
 15. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Mä niin toivon, että jotkut räikeät tuomarivirheet ratkaisivat mestaruuden IFK:lle kahdessa matsissa putkeen, kohuahan siitä ei nousisi täällä mikäli on uskominen Tapparan faneihin he ottaisivat tyynesti virheet ja hopeat vastaan yhtään vinkumatta samalla muiden böndeläisten kompatessa parempi voitti tuomarit toimi hyvin jne. No, siihenhän seura on tottunut eli jäämään kakkoseksi.
   
 16. Doforos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
  Mä oon ylpeä Luttisesta. En tiedä mitä haastatteluita kahvaralaiset on katsoneet, mutta se mikä oli HIFK fb-sivuilla, siinä ei ole mitään hävettävää. Luttinen ilmaisee selvästi kuinka kokee koko järjestelmän olevan heitä vastaan, mutta korostaa sitä että sarja on kesken ja seuraavaksi pelataan Tampereella. Lisäksi nimenomaan korostaa, kuinka tärkeää fanien ja joukkueen yhtenäisyys on tällaisissa tilanteissa (kun koetaan, että koettu vääryyttä kauden tärkeimmällä hetkellä). Jos tämä ei Kapteenin puhetta, mikä on? Ensimmäistä kertaa koen Artun todella tämän Törmäsen IFK'n kapteeniksi.

  OT'na puheet brändistä. 80-luvun kiekko ei ole 2010-luvun kiekkoa. Brändi elää, brändi uudistuu, ottaa uutta muotoaan. IFK-laisuus on sitä brändiä. Peli kaukalossa muuttuu. Se IFK mitä nähdään juuri nyt, on sitä IFK'ta jota olemme. Halli täynnä, yleisö elää mukana, fanikatsomossa meininkiä enemmän kuin vuosiin. Tsemii Tapparalle, kunnioitan teidän historiaa, mutta kulttuurin kanssa teillä on vielä tekemistä. Tsemppiläpsytykset Peltolalle, ikävä loukkaantuminen. Jäi miehen lailla makaamaan maahan, kun sai osuman silmäkulmaansa.
   
 17. Luxray Jäsen

  @Doforos Osaatko itse sanoa, millä tapaa järjestelmä on teitä vastaan?
   
 18. Katajanokan spanieli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En ole Doforos enkä vastaa hänen puolestaan. Kommentoin nyt vain omasta punalasien rajoittamasta näkökulmasta.

  Ainakin minulla on aavistus tai tunne siitä, että Törmänen koetaan liiton taholta häiriköksi. Nythän liitossa on Rautakorven ajamana vedetty tämä meidänpeli-uskovaisuus aivan yli. Ihan kuin homoneppailu oman maalin takana olisi se ainoa tapa pelata lätkää. Kaikki myöntävät, että tapa on tuottanut Suomelle kasan arvokisamitaleita ja menestystä. Mutta elämä menee eteenpäin ja myös lätkän evoluutio on olemassa.

  Viimeisissä olympialaisissa nähtiin, miten järjettömän ylivoimainen Kanadan yksilövapauksiin, tiettyyn pelikuriin ja röyhkeään pystysuunnan nopeaan kääntöpeliin perustuva lätkä on. Toisena ja näkyvimpänä (mediassa) tämän pelin toi ensin Summanen (pahasti epäonnistuen) ja sitten Törmänen HIFK:lle. JYP on pelannut ja menestynyt samalla hieman vähemmän suoraviivaisella lätkällä Suomessa nyt 10 vuotta.

  Veikkaisin, että liitossa on Tapparan Rautakorven jäljiltä nyt syvä kummastus siihen, että jollain muullakin kuin homoneppailulla voi menestyä. Suomi on pieni maa ja pienikin konsensuksesta poikkeava herättää ärtymystä. Etenkin jos sen tekee HIFK, koska olemme vain suurin, kaunein ja ylpein Suomessa. Se herättää luonnollisesti kateutta, mutta se on vain hienoa. Sitä olemme ja tulemme olemaan aina.

  Että näin. Finaalisarjassa 2016 nähdään taistelu yksilönvapauden ja jo maatuneen neuvostojärjestelmän perillisten välillä. Systeemi vastaan vapaus. Valo vastaan pimeys. Omista asioistaan päättävät miehet vastaan orjat. Tappara vs. HIFK.

  Onnea peliin. Tiistaina tavataan taas.
   
 19. Doforos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors, LA Kings, MMÅ
  Lainaus:
  En ala omaa tekstiäni siteeraamaan. Osaatko itse sanoa, missä kohtaa sanon järjestelmän olevan "meitä" (en ole osa joukkuetta, kannatan seuraa, toivon että järjestelmä ei ole minua vastaan ainakaan) vastaan? Tein tiivistelmän Luttisen sanoista. Luttinen sanoi kokevansa, että järjestelmä on heitä vastaan.

  Henkilökohtaisesti en halua uskoa että suomikiekko olisi järjestelmällisesti jotain joukkuetta vastaan, mutta mistä sitä koskaan tietää. Elämää tässä kuitenkin eletään. Käyhän tässä melkein jo sääliksi Tapparaa (pääosin faneja) kolmesta peräkkäisestä hopeasta. Lisäksi on Pat Lainetta, seksi-Peksiä ja kaikkea. Oikeastaan symppasin jopa Tapparaa ja toivoin mestaruutta, jos HIFK ei finaaleihin pääsisi. Mutta nyt ollaan tässä ja tilanne on tämä.

  Lisäksi: @Katajanokan spanieli - hieno teksti. Hyviä asioita, mitä itsekin joskus pohtinut. Mielenkiintoista ollut tuomarien toiminta, kuinka välillä katsotaan screeniltä tilanteita ja välillä "ei voida, koska niin ei tehdä". Kurinpidon toiminta, kuinka Zaborskyn korkea maila on pelikiellon arvoinen ja Mäntylän taklaus ei edes tutkimisen arvoinen. Erot kärjistetysti: Peltola jäi makaamaan jäähän, Liivik ei jää. Liivik sai myös aiemmissa otteluissa mailasta naamaan, jonka seurauksena pelaa pandakarhuna. Btw tilanteesta ei edes jäähyä.

  Joka tapauksessa tasainen sarja meneillään ja hienoa seurata, kuinka käy. Törmäsen ja nyt myös Luttisen IFK saanee extravirtaa, kun kokevat olevansa väärinkohdeltuja. Hyvää ja tervetullutta tunnetta, eläytymistä.
   
 20. Mäntylä #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panthers, Venäjä
  Lainaus:

  Kun te vaan nyt heräisitte ja tajuaisitte että se sarjan helposti räikein virhe oli se hifkin paitsiomaali.. Mutta eihän noita kannata miettiä! paljon kivempi hävitä sarja kun vaan ajattelee et kaikki johtuu tuomareista.. oman jengin tekemisessä ei tietenkään löydy mitään vikaa! Hifkihän on täydellinen joukkue tähän sarjaan jos vaan päättäjät antaisivat sen vaan voittaa..
   
 21. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Joko siellä Tappara-osiossa on päästy yli Laineen inssiä koskevista asioista? Luultavasti ei, kun teikäläisiä tuntuu kiinnostelevan niin paljon enemmän se, mitä täällä meidän hiekkalaatikolla tapahtuu.
  Mutta kivahan se on, kun vieraita käy. Ilmoittaisivat vain etukäteen tulostaan, niin osattais varata riittävästi kahvia ja pullaa tarjolle.
   
 22. Fullhazard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Erot kärjistetysti: Peltola loukkaantuu, Liivik ei.

  Liivikille ehdottomasti peukkua nopeasta nousemisesta.

  Peltola jos saa mailasta silmään niin siinä on suurella todennäköisyydellä näkö heikentynyt välittömästi tai jopa sokeutunut hetkellisesti. Siinä varmasti suurin osa ihmisistä menee paniikkiin ja jähmettyy paikalleen, eikä vain luistele nilkuttaen vaihtoon niin kuin vaikkapa jonku kivuliaan blokin jälkeen mikä on pelaajille arkipäivää.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2016 klo 22.32
 23. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC
  Lainaus:
  HIFK voitti mestaruuden 2011. Koskas Tappara viimeksi? Siinä sulle teidän voittamisen kulttuurianne ja nyt mars, sinne omalle hiekkalaatikolle keulimaan.
   
 24. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  HIFK:n mediatiimi olisi voinut osoittaa hieman parempaa pelisilmää ja jättää haastattelematta kapteenia heti pelin jälkeen tunnekuohuissa. Tai ainakin jättää sen julkaisematta. Siitä en kyllä ole yhtään yllättynyt että HIFK:n leirissä ollaan turhautuneita tuomaripeliin varsinkin kun finaalisarjassa lähes kaikki kiistanalaiset tilanteet ollaan tuomittu HIFK:n haitaksi. Lisäksi varsinkin lauantain pelissä ollut tuomarilinja, jossa ei paljon jäähyjä vihelletty ei kamalasti suosinut HIFK:ta.
   
 25. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joku roti tähän paskanjauhantaankin. Ramstedt oli paitsiossa ~10 senttimetriä, kun teidän väärä vaihto oli ~10 metriä. Ramstedtin paitsiomaali tuli tilanteen ollessa 2-0 HIFK:lle, pelin ollessa noin puolivälissä ja peli päättyi 6-0. Tämä väärä vaihto -maali tuli viisi minuuttia ennen ottelun loppua, pelin ollessa tilanteessa 1-1 ja oikean tuomion ollessa se, että IFK:lla olisi pitänyt tuomita kahden minuutin ylivoima. Ja sinä vielä kehtaat väittää, että tuo paitsiomaali oli "helposti räikein"? Ei toki pitäisi mennä näihin huonoihin provokaatioihin, mutta voisitko ottaa pääsi pois sieltä p*rseestäsi ja siirtyä omaan apinatarhaasi, jos viestiesi sisältö on tätä taso, kiitos.

  Ps. Saa syyttää huonoksi häviäjäksi, tai ihan miksi tahansa, mutta lupaan myös olla todella huono voittaja perjantaina, sen jälkeen kun IFK nostelee kanisteria Nordiksella.