Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Arttu Luttinen palaa petopaitaan

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Baarimikko, 03.10.2007 klo 12.56.

 1. Baarimikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL
  Arttu Luttinen palaa HIFK:hon ottelukohtaisella vuokrasopimuksella, joka tässä kohtaa oli loistava veto Matikaiselta.
  Luttinen pelaa ensimmäisen ottelunsa jo huomenna Ilvestä vastaan.
   
 2. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Arttu Luttinen takaisin

  Nyt se on sitten virallinen tieto. Toivottavasti tulkitsen oikein moderaattoreita, jotka haluavat yksilöllisiä ketjuja? Pelaajaliikennehän kestää tätä menoa tammikuun loppuun asti..

  Mutta welcome back Taikuri Luttinen!
   
 3. Lawless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aivan mahtava uutinen! No niin, jokohan löytyisi munaa siihen maalille menemiseen, kun Arttu näyttää esimerkkiä.

  Kysymys kuuluukin, millä numerolla taikuri pelaa? #29 on jo varattu ja vanhemman pelaajan käytössä.
   
 4. rossoblu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Pena on kyykyttänyt meitä taas. Eläköön.
   
 5. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Teepä tästä fööni pysyvä siirto niin saan taas yhden hyvän syyn jatkaa hallilla käyntiä kerrasta toiseen vaikka itse peli olisi kuinka surkeaa tahansa. Pesonen, Laakkonen & Pikkarainen ajallaan vempasta riviin ja Luttinen koko kauden pahvilla kehiin. Johan riittää laatulaitureita sitten taas.
   
 6. scholl Jäsen

  Hyvä uutinen.

  Ottelukohtainen särähtää tietysti korvaan. Täytyy toivoa, että Ottawalla ei tule sillä tavalla tarvetta, että nostavat miehen ylös tai farmijengiinsä. Pahaa tossa on se, että Fagun polvi joudutaan operoimaan. Toivottavasti pieni tähystyshomma, jonka Tapio Kallio fiksaisi millisekunnissa.
   
 7. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Ottelukohtainen sopimus pitää sisällään kyllä valitettavasti sen, että tarkoituksena todellakaan ei ole pelata HIFKissä koko kautta. Ei Pena tästä mitään Vapaudut vankilasta -korttia saa.
   
 8. Jne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal FC, Florida Panthers
  Kerrassaan hienoa! Mitäköhän tuo sitten tarkoittaa "ottelukohtaisella sopimuksella"? Lähteekö Arttu sitten takaisin Pohjois-Amerikkaan kun sieltä kutsu tulee? No, oli miten oli, hienoa saada nyt vähän täytettä hyökkäykseen kun sieltä on pari kolme kaveria pois.
  Tervetuloa!
   
 9. Lawless Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Niin, eihän tämä sinällään tätä kautta pelasta, mutta kuitenkin tilanteeseen nähden erinomainen juttu. Pakkohan tuota joukkuetta on jotenkin herätellä.
   
 10. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Miten tällaisissa ottelukohtaisissa sopimuksissa hoidetaan tuo vakuutuspuoli. Seurahan sen varmaan maksaa, mutta onko kenelläkään mitään aavistusta millaisista vakuutusmaksuista per peli puhutaan, satku, tonni, parikyt donaa vai jotakin ihan muuta ? Riippuu tietysti pelaajasta, mutta otetaan Luttinen hyvätasoisena liigapelurina esimerkiksi.
   
 11. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivotaan, että otteluja kertyy hieman enemmänkin kuin vain muutama.

  Loistava hankinta, omia kasvatteja on kiva saada paluumuuttajina takaisin jengiin, etenkin tämän kaliiberin jätkiä. Toivottavasti Luttisella on liigan metkut vielä tuoreessa muistissa, ja Pohjois-Amerikan mausteilla höystettynä esittelee vielä entistäkin röyhkeämpää peliä maalin edustalla.

  Ei muuta Arttu kuin verkot heilumaan ja löysäilijät vilttiin.
   
 12. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Ei ole halpaa puuhaa. Nythän on vakuutettava pelaajan ansiot äitiseurassaan ja luokkaa 400-500.000 taalaa lienee Luttisen liksa. Pelkkä ottelukohtainen korvaus täytyy olla vähintään 5.000e ja siihen vakuutus päälle.
   
 13. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei ole valitettavasti mahdollista, sillä Laakkosen, Pesosen, Pikkaraisen ja Fagun loukkaantumisten takia ei paljon reservejä ole käytössä. Ja kun katsoo valmentajaa, niin miten joku voi edes kuvitella, että hän tekisi pelaavaan kokoonpanoon muutoksia päivän kunnon tai tsemppaamisen mukaisesti?
   
 14. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Loistava hankinta sir Pentiltä ! Ja SM-liigaan taas yksi KOVA paluumuuttaja, näitä tarvitaan ! Tästäkö lähtee ifk:n nousu ?
   
 15. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Luttisen palkka on 575000usd, mutta kaksisuuntainen. Paljon se oli se maksimi ahl-palkka? Kyllähän se on niin, ettei tuohon nhl-palkkaan voida verrata, jos ei ole käytännössä tällä hetkellä mitään jakoa päästä ylhäällä pelaamaan. Vakuutuksesta en osaa sanoa, mutta vuokrahinnan en usko olevan kovin korkea. Se on juuri sen takia ottelukohtainen, koska mies kiiruhtaa samantien lentokentälle, jos tulee mahdollisuus päästä nostamaan sitä korkeampaa palkkaa ylhäällä.
   
 16. Hextall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Sunderland, NHL
  Luttinen olisi varmaan hyvä istuttaa samaan ketjuun Vescen kanssa. Herroilla on kokemusta yhdessä pelaamisesta AHL:ssä. Luttinen-Vesce-Kuhta?
   
 17. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:

  Tälle putosin! Voin jo kuvitella kuinka Baxter istuttaa penkillä ottelukohtaisella sopimuksella joukkueeseen tuotua hyökkääjää. Syynä ensimmäinen 2 minuuttinen, jonka normaalisti taklaamaan tottunut Luttinen hankkii puhtaasta pommista.

  Baxterin ansiostahan HIFK saa nykyään puhtaistakin niiteistä jäähyjä. Samasta syystä kuin TPS aikanaan: kun joukkue tekee kentällä jotain poikkeuksellista, on inhimillistä tuomareilta reagoida siihen voimakkaammin kuin pitäisi. SW:n ja Sheddenin HIFKit pommittivat koko ajan, silloin jäi itse asiassa moni ansaittu 2 minuuttinen viheltämättä. Muistan kuinka Hauhtonen ja Salmelainen niittasivat HPK:sta saman jätkän rujosti plekseihin, eikä puhettakaan jäähystä. Nielikäisen taklaus Jyp-ottelussa oli ihan pyhäkoulutavataa niihin verrattuna. Ja Hauhtonen & Salmelainenhan olivat siis ykkösketjun taitopelaajia...Poks! Sitten heräsin ja huomasin, että nyt on jäällä jotain aivan muuta punaisessa paidassa.
   
 18. #32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
  No nyt on tultava paikan päälle torstaina katsomaan Taikurin Paluu osa1 nimistä näytöstä. Varmaan kustannuksia tulee IFK:lle ,mutta kolikon kääntöpuoli on, paljonko IFK menettäisi lipputuloja, mikäli mitään ei tehtäisi? Jos ja kun Arttu tuo muutaman sata silmäparia halliin lisää, ja ennen kaikkea toivon siitä että parempaa on luvassa, niin se raha mikä tähän on sijoitettu tulee varmasti takaisin.
   
 19. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Veikkaan 300.000 taalaa ja juuri se ansio HIFKin on siis vakuutettava pelaajan tullessa vuokralle. Eli palkka, jonka Luttinen menettäisi loukkaantuessaan pysyvästi Suomen visiitillään.
   
 20. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ainakin viime kaudella Luttisen AHL-palkka oli $70,300. En tiedä sitten kuinka nämä vakuutukset ja rapakon takaiseen liksaan suhteutetut korvaukset menevät, mutta ihan niihin puolen miljoonan taalan tienesteihin Luttisella ei realistisesti ajatellen tälläkään kaudella olisi juurikaan ollut saumaa edes Pohjois-Amerikassa.
   
 21. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Minä saan tuosta uutisoinnista sen käsityksen, että Luttinen pelaa Ottawan farmin sijaan IFK:ssa, eli ei lähde Suomesta pois kuin Senatorsiin. Sens taas on yksi vaikeimmista jengeistä alkavalla kaudella uuden hyökkääjän breikata, joten ihan hyvät mahkut pitäisi olla, että pelaa koko kauden Suomessa.

  Tottakai treidi toiseen NHL-organisaatioon muuttaa koko homman.
   
 22. Joonas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, OTP
  Lainaus:
  IS NHL:n mukaan 70 300 dollaria, joka on n. 49600 €.
   
 23. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onko muuten Luttinen ns. täyspainoisesti Senatorsin omistuksessa edelleen?

  Eikö kaveri ollut tuossa alkusyksystä peräti ilman seuraa, ja kokeili syyskuussa onneaan muistaakseni St. Louis Bluesin farmiryhmässä Peoriassa.

  Oliko Peorian keikka siis laina? Ilmeisesti näin, koska jos Luttinen on nytkin ainakin periaatteessa lainakeikalla IFK:ssa, on tämä ilmeisesti tulkittava siten että Aadawa miehen oikeuksista pitää edelleen kiinni.

  Itselleni kun jostain jäi nimittäin jo sellainen kuva, että Luttinen oli jäänyt ilman seuraa ja huiteli Jenkeissä ns. vapaana uutta jengiä etsiessään.
   
 24. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Eihän se kai ole edes nykyisen työehtosopimuksen mukaan mahdollista. Eikös maksimi palkka AHL:ssä tahkoavan kahdensuunnan sopimuksen omaavan pelaajan kohdalla ole alle 100 000 jenkkitaalaa/kausi??

  Viisaammat oikaiskaa jos olen väärässä. Vai haitko tuolla 300 000:lla jonkinlaista "potentiaalista" palkkaa joka muodostuisi siinä tapauksessa että pääsisi "ylhäälläkin" vetämään jonkunaikaa. Toki siitä miten/mille summalle nuo vakuutukset pitää hoitaa ei multa löydy kyllä aavistustakaan.

  Voihan olla että JHagilla on täsmällinenkin summa tiedossa. Tuskinpa tuohon vakuutukseen riittää sen pelkän farmipalkan arvonkaan vakuuttaminen.
   
 25. King Harvest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canadiens, Flyers, Seahawks, Die Mannschaft
  Lainaus:
  Oikein, kahdensuunnan sopimuksella maksimipalkka alhaalla on $75 000/kk ja Artun palkka on ilmeisesti $70 300.

  Jokatapauksessa Arttu tuo varmasti väriä peliin ainakin aluksi, kunnes Bax hävittää sen hänestä.