Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Art Ross Trophy – pistepörssin voittotaistelu

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Bosco, 20.02.2012 klo 14.53.

 1. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Malkin enää pisteen päässä Kucherovista ja McDavid vain 4p perässä. MacKinnon 7p perässä, ehkä tuolta voi vielä nousta. Tässä vaiheessa laittaisin rahani kuitenkin McDavidille.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Oilersilla on vielä 14 peliä jäljellä ja samoin myös Coloradolla, Tampalla 13 ja Pensillä 12. MacKinnon missasi peräti 18 matsia, kova on temppu jos tuolta onnistuisi nousemaan vielä pistepörssin voittoon. Malkin on missannut neljä peliä ja Kuch sitten pari. McDavid pysynyt terveenä läpi kauden ja näin miehellä pieni etu verrattuna Kucheroviin ja Malkiniin, MacKinnonista nyt puhumattakaan.

  Tulee mielenkiintoinen loppurutistus.
   
 3. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Siis MacKinnon huilasi kahdeksan matsia, ei kahdeksantoista. Toki enemmän kuin muut kolme yhteensä, mutta ei nyt noin hirveästi kuitenkaan.

  Pistepörssin voitosta taistelee kaksi venäläistä idästä ja kaksi skottinimistä kanadalaista ykkösvarausta lännestä.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Hups, jotenkin sitä tuli katsottua väärin. Onneksi muut hereillä...
   
 5. Schadowan Jäsen

  Menee tosiaan mielenkiintoiseksi:
  Kucherov 88p, 13 peliä jäljellä
  Malkin 87p, 12 peliä jäljellä
  McDavid 84p, 14 peliä jäljellä
  Giroux 82p, 12 peliä jäljellä
  Mackinnon 81p, 14 peliä jäljellä

  Nykyvauhdilla pörssi menisi näin:
  1. Kucherov 105p
  2. Malkin 102p
  3. McDavid 101p
  4. Mackinnon 99p
  5. Giroux 96p

  Kyllä mulla silti on vahva kutina, että Connor nousee tuolta ja duunaa 14 pelissä sen 25 pistettä. Kucherov saattaa jäädä itseasiassa jopa kolmanneksi, koska Geno+Connor ovat niin kovassa vireessä. Mackinnonille myös soisi tuon 100pistettä, sen verran dominoiva on ollut tällä kaudella.
   
 6. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kucherov pamautti sitten 3 pistettä ja tahti jatkuu samana. McDavidilla nyt pari peliä aikaa vastata, eroa onkin sitten kurottavaksi jo 7 pistettä mikä ei mikään mahdoton urakka hänelle ole. Edelliset viisi peliä:

  Malkin 9p
  Kucherov 9p
  McDavid 7p
  MacKinnon 6p
   
 7. Numero66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Kärpät
  Noniin, nyt ollaan jännän äärellä:
  1. Kucherov 91pts, (11 peliä jäljellä, viimeiseen viiteen peliin 1+5=6)
  2. Malkin 89pts, (10, 3+4=7)
  3. McDavid 89 pts, (11, 4+5=9)
  4. MacKinnon 86pts, (11, 4+4=8)

  Loput voidaan varmasti jo laskea ulos kamppailusta. MacKinnonillekin tulee kiire, jos meinaa eron kuroa kiinni. Nykyvauhdilla Art Ross menisi McDavidille, mutta mutta.. Nähtäväksi jää.

  Tänään on muuten mielenkiintoinen peli kohtuu järkevään aikaan kun klo 23 alkaa Tampan ja Edmontonin välinen kamppailu.
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2018 klo 13.25
 8. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niin vaan MacKinnon on jo lähes kirinyt eron umpeen, Kucherov johtaa enää kolmella pisteellä (94p vs 91p).
   
 9. Ralph Jäsen

  Edellisen kerran kaudella 2011-12 on kaksi pelaajaa saanut 90 pisteen rajan rikki samalla kaudella, tuolloin siihen pystyi kolme. Nytkin on kolmella tuo koossa, kun Nathan MacKinnon ja Connor McDavid saivat 90. pisteensä viime yönä, MacKinnon toisenkin. Evgeni Malkin vielä kyttäilee 89 pisteessä.
   
 10. Juuriskapää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Buffalo, Leeds Rhinos
  MacKinnon tuon vie...
   
 11. Ralph Jäsen

  Mites muuten Art Trophy, jaetaanko sekin kuten Rocket, jos pistemäärä on identtinen? Siis jos esimerkiksi sekä Kucherov että MacKinnon molemmat tekisi tehot 42+61.
   
 12. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Vähemmän pelejä pelanneelle menee.
   
 13. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Ei jaettaisi. Ensin ratkaisisivat maalit, sitten kummalla vähemmän otteluita. Jos kummatkin tasan, ratkaisee se kumpi teki runkosarjassa ensimmäisenä maalin.
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Outoa, että maalipörssin voiton voi jakaa, mutta pistepörssin ei. Toki MacKinnon-lasein katsottuna parempi näin.
   
 15. -mesag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Katsotaanko tuo päivämäärän mukaan? Eli jos molemmat olisivat tehneet ensimmäisessä ottelussaan maalin ajassa 5:00, otettaisiinko siinä huomioon sitten se, kumman ottelu on alkanut ajallisesti aiemmin? Vai katsottaisiinko silloin, kumpi oli tehnyt toisen maalin aikaisemmin?
   
 16. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Lainaus:
  Eiköhän siinä tarkoiteta vain että monennessako ottelussa maalin on tehnyt (ja jos hiuksia halkoillaan niin monennellako peliminuutilla/sekunnilla).
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Samaa mieltä, että outoa on. En itse ole tuon jakamisen kannalla vaan palkinto kuuluu mielestäni yhdelle henkilölle, ei kahdelle. Kaudella 2009-10 se olisi kuulunut vain Crosbylle, ei myös Stamkosille. Stamkosilla oli enemmän pelejä kuin Crosbylla (yksi heh, mutta kuitenkin) ja vähemmän pisteitä. Silti palkinto jaettiin mikä on mielestäni typerää. Sanoisin näin vaikka homma olisi mennyt toisin päin, palkinto kuuluu yhdelle eikä useammalle.
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Crosbylle se olisi yksin kuulunut siitä syystä kun Stamkos iski viimeisen maalinsa kauden viimeisessä ottelussa viime hetkillä tyhjään maaliin. Vastustajana vielä liigan kolmanneksi huonoin joukkue joten maalivahdin pois ottamisessa muutoinkaan mitään järkeä ollut. Ilmaiseksi antoivat Stamkosille jaetun maalipörssin voiton silloin, prkl!

  Toivotaan että tämä ei tämän kauden osalta ratkennut nyt Laineen loukkaantumiseen, vaan olisi jo heti seuraavassa pelissä sitten mukana.

  Edit. Niin tämähän olikin Art Ross-ketju, ei Rocket Richard-ketju. Eli toivotaan että Malkin, McDavid ja MacKinnon pelaavat vielä hyvät loppukaudet ja heistä ainakin yksi nousee Kucherovin edelle. Mieluummin jollekin tuosta kolmikosta voitto kuin Kucheroville.
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2018 klo 16.10
 19. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Me tehdään yläkoulun NHL-pörssiveikkauksissa silleesti, että jos nimi ja piste/maalimäärä on veikkauksissa samat, arvotaan voittaja. Palkintona on karkkipussi. Eiköhän tuota samaa voisi soveltaa myös oikeasti, palkintoa myöten.
   
 20. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Sehän olis muuten hauskaa, jos 7.4. (runkosarjan viimeinen) kierroksella Pate tekisi maalin nro.50 ottelussa nro.82 ja nousisi tasoihin Ovechkinin kanssa, joka olisi siinä vaiheessa pelannut 81 peliä. Tunnin parin päästä ottelun päättymisen jälkeen Washington aloittaisi 82. ottelunsa ja Alex ilmottaisi, että ei pelaakaan tätä peliä. Maalipörssin voitto jaettaisiin, mutta Ovechkin pokkaisi Hartin 81 ottelullaan Laineen 82 ottelua vastaan.

  Että ehkä ihan hyvä, että se jaetaan ja näin soisi tosiaan käyvän Art Rossinkin kanssa tasapisteissä ja maaleissa.
   
 21. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  McDavid kuroi yhdessä illassa Kucherovin johdon lähes kokonaan kiinni. McDavidille siis neljän pisteen ilta ja samalla Tampan maali-iloittelussa Kucherov jäi vain yhteen pisteeseen, joten eroa herrojen välillä enää yksi piste. 14 ottelun pisteputkessa oleva MacKinnon sitten kolme pistettä Kucherovin perässä ja Malkin puolestaan neljän pisteen päässä. Kai se pitää vielä kolmen syöttöpisteen myötä 90 pisteeseen noussut Giroux mainita, ei hänkään ole kuin viiden pisteen päässä Kucherovista enää.

  Tiukka kisa tulossa viimeisten kahden viikon aikana. Muistuttaa hieman tuota vuotta 2015 kun silloin vastaavaan aikaan Crosby, Ovechkin, Tavares, Voracek, Bäckström ja Tarasenko olivat toisistaan neljän pisteen sisällä (tosin kaikki noin 20 pistettä nykyistä kärkeä jäljessä kokonaispisteissä). Eikä heistä ollut kuin Bäckström pudonnut ulos kisasta viimeiseen viikonloppuun lähdettäessä, jolloin muut olivat edelleen kolmen pisteen sisällä toisistaan. Ja loppuhuipennus tunnetusti jäi viimeiselle illalle, Tavareksen ja Bennin väliseksi näytökseksi. Katsellaan eteneekö tämä kausi ihan loppuhetkille saakka yhtä tasaisena ja jännittävänä, vai repäiseekö joku tuntuvan eron jo ennen viimeistä viikonloppua ja viimeistä ottelua.
   
 22. steierwrass Jäsen

  McDavidilla muuten 14 pinnan ero tasakentällisin seuraavaan. Vastaavaa eroa ei ole ihan hetkeen nähty. Jagrilla oli lähes 20 vuotta sitten 15 pinnaa eroa seuraavaan. Vajaa kymmenen vuotta sitten Sedin pääsi kymmenen pisteen eroon.
   
 23. Schadowan Jäsen

  Lainaus:
  Joo, se Bennin viimeinen matsi oli täysin järjetön. Viimeinen (kakkos)syöttö taisi tulla jostain pakin harhasyötöstä, joka kimposi Bennin jalasta Dallasin pelaajalle. Voi olla, että Tavaresia hieman söi tuo tilanne.

  Crosby jäätyi silloin aivan totaalisesti viimeisessä pelissä, jossa vastassa oli liigan heittopussi Buffalo. Kiikarit ja pörssin kolmas sija.
   
 24. Ralph Jäsen

  Vilkaisin taas mihin pisteisiin yllettäisiin, jos pelattaisiin kaudet loput pelit samaa tahtia kuin on pelattu edelliset pelit. Eli jos pelaajan kautta on jäljellä kahdeksan peliä, katsoin kahdeksan edellisen pelinsä pisteet ja laskin nykyiseen pistemäärään mukaan.

  1. Connor McDavid, 42+66 = 108
  2. Nathan MacKinnon, 44+62 = 106
  3. Nikita Kucherov, 41+64 = 105
  4. Evgeni Malkin, 46+57 = 103
  5. Claude Giroux, 29+71 = 100
  6. Anze Kopitar, 39+59 = 98
  7. Mikko Rantanen, 32+64 = 96
  8. Steven Stamkos, 27+68 = 95
  9. Brad Marchand, 38+54 = 92
  10. Alexander Ovechkin, 48+42 = 90
  11. Phil Kessel, 31+59 = 90

  Edellisen kerran kymmenen pelaajaa saisi 90 pistettä täyteen samalla kaudella 2006-07, joten aika kovasta suorituksesta puhuttaisiin.
   
 25. Petri1981 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers
  Kokoajan ollut sellainen kutina, että McDavid tulee ja ottaa vielä omansa, ja näinhän tuo näyttäisi tapahtuvan. Varsinkin kun tuo on se nyt mihin mies voi keskittyä täysillä.