Antti Törmänen HIFK:n valmentajaksi 2014–2017

  • 562 666
  • 2 088

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Veikkaan että Tompalla on nyt paskat housussa.
Ajatteli, että minäpä kerron tämän risteilyllä ja fanit huutavat nimeäni onnesta, mutta nyt kun onkin lukenut Jatkoaikaa, niin huomaa että ei Selin ollutkaan niin hyvä ratkaisu ja miettii että pitääköhän se tämäkin soppari ostaa ulos.
Juhannus tulee, mitään ei kuulu. Kausi lähestyy, mitään ei kuulu. Runkosarja alkaa ja ensimmäisessä pelissä fanit odottaa suu auki, että kuka sieltä astuu päävalmentajan paikalle. Peli alkaa, ketään ei näy. Nybondas saa osakseen tappouhkauksia ja IFK on pakotettu julkaisemaan tiedote. Tiedotteessa lukee lyhyesti "Ei syyskuussa mestaruudesta pelata".
Pudotuspelien alkaessa Tom of Turbulenss kurkkii pelokkaana pukukoppikäytävältä jäälle, suoristaa kravattinsa ja astuu valmentajan paikalle. Fanien buuaus täyttää hallin ja kausi loppuu sekalaisten esitysten jälkeen 2-0 sääliplayoffeihin. Kevään aikana mediat ovat alkaneet huhuilemaan, että syy Nybondaksen valmentajaksi astumiselle oli se, että IFK:lta loppui rahat kesken valmennuksen osalta ja kauden lopuksi tuleekin tiedote, jossa kiitetään kannattajia kaudesta ja lopussa lyhyet UTJ:n kommentit.
"Ensi kaudella on kovat piipussa, turbulenssi on ohi, oikeesti!".
Ai kerpele tukehdun nauruu! :DDDD On se Tomppa ihana miäs!
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Pojka-listaan täsmennyksiä as follows:

.....
Shedden
* valmentanut ensin IFK:ta

Westerlund & Summanen
* valmentaneet ensin IFK:ta (Westerlundilla muitakin pestejä)

Rikala
* Brewerin, Westerlund-Summasen ja Jalosen ohella ainoa todellinen valmentaja IFK:ssa
.....

Listalla esiintyi Räpsää, Koiranruokaa, Perusmummoa, Luciferia, Mälkiää ym. joita ei hyvällä tahdollakaan voi kutsua valmentajiksi. Esimerkiksi Koiranruoan osalta ainoa merkittävä tapahtuma koko hänen valitettavalla kaudellaan oli viimeisessä kotiottelussa 0-3 tilanteessa otettu aikalisä, josta tämä kauden aikana muutoin usein unessa ollut kiekkonero sai ansaitut taputukset (hyvä kun heräsi vihdoin).

Ohessa muistin virkistämiseksi lainaus viestistäni Pojka-nimimerkin viestin 20.12.2013 johdosta. Toistan edelleen sen, mitä olen todennut IFK:n valmentajista alakohdassa Rikala. Viime kauden peli oli yhtä paskaa tai paskempaa kuin Koiranruoan kaudella. Onneksi ensi kaudella ei ota pannuun huonon pelin ohella se, että joutuu katsomaan suippoleuka-pesukarhun kellomainoksia ja seuraamaan ilmavaivaista Airhockey Vol 4 -kärsimysnäytelmää. Lähde vetään siitä kohti Välilää. Emme jää kaipaamaan
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
En oikein ymmärrä. Yrittääkö Bondage tässä nyt pestä lähinnä omia käsiään? Kukaan ei huomaa? Kahtena vuotena peräkkäin mitalipeleihin ja seurahistorian ensimmäinen runkosarjavoitto. Finaalitappio 2016 Suomikiekon kovimmalle dynastiallekkaan ei ollut häpeä. Mainittava on myös 2015-2016 kauden pelitapa. Se oli äärettömän viihdyttävää koko viisikon tekemistä joka kentältä. Tämän kauden jengi oli varsin hidas ja nelossija varmasti aika maksimaalinen suoritus.

Kaikkea hyvää jatkoon Antti Törmänen!
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Kiitokset Antille, yksi seuran historian menestyneimpiä valmentajia. Oli varmasti haasteensa vetää karavaanarin kivirekeä perässä, mutta hyvin suoriuduit isossa kuvassa. Onnea jatkoon.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Tuossa ku katsoo Törmästä tänään aamulla tuossa Huomenta Suomessa tänään niin noin rentona ja helpottuneena en ole herraa ennen nähnyt
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Kiitos Törmäselle. Runkosarjan voitto, ja 2/3 neljän parhaan joukkoon. Harmi että jouduit näin amatöörimäisesti johdetun joukkueen kanssa toimimaan. Tsemppiä jatkoon.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Tuossa ku katsoo Törmästä tänään aamulla tuossa Huomenta Suomessa tänään niin noin rentona ja helpottuneena en ole herraa ennen nähnyt

Samanlainen se on ollut viimeiset kaksi vuotta. Toisen joukkueen kannattajat vaan sanovat, että Antti itkee aina. Nyt ei tarvitse enää sanoa.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
On tullut paskaa heitettyä niskaan itsekin mutta tulokset puhukoot puolestaan. Kiitos Törmäselle. Nybondas hoiti tämän täysin tyylittömästi.

Stögölle tsempit jatkoon. Menestystä.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Antille matkaan, mihin ikinä meneekin. Palautti jonkinlaisen uskottavuuden IFK:hon luotsaamalla seuran kaksi kertaa putkeen neljän joukkoon mitä ei ole kukaan tehnyt about 20 vuoteen.
 
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
Stögölle tsemppiä tulevaan. Uskon, että stögökiekolla on tulevaisuutensa liigassakin, kun vaan saat käyttöösi oikean palikat. Nähtiinhän se jo viime kaudella.

Jos kohtaat Nybarin jossain pimeällä kujalla, niin mun puolesta saat vetää turpaan.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kuka ikinä sitten Törmäsen nappaakaan niin siinä on aika vahva valmentaja viime kauden kokemuksien jälkeen. IFK:ssa joutui aivan mahdottoman paikan eteen viime kaudella, kun joukkueen kasaaminen meni aivan vihkoon. Toisaalta IFK:n sisäisistä ongelmista jotain kertoo sekin, kuinka paljon pelaajat vaihtuivat kauden edetessä ja kuinka esim. Tommi Taimi päästettiin häipymään kesken sopimuksensa - KHL:n. Törmänen joutui maksumieheksi kaikille niille virheille, joita IFK viime kaudella teki.

Osittain hän on syyllinen siihen, että ei löytänyt keinoja voittaa nimekkäällä rosterilla, mutta samalla hän on syytön siihen, että joukkueen rakenne on kaukana huippujoukkueesta.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
Stögölle kiitokset ja tsempit jatkoon. Herra yksin tietää kuinka olisi käynyt ensi kaudella, mutta nyt kävi näin shaattana.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos Antille vuosista. Tykkäsin paljon persoonastasi kaikkine virnuiluineen ja hauskoina hassutteluineen.
Johdit myös tämän seuran ensimmäistä kertaa runkosarjan ykköseksi ja kaksi kertaa välieriin kolmen vuoden aikana. Ne on isoja sulkia CV:hen, joita arvostetaan piireissä kun tiedetään IFK:n "menestys" ja vaikea paikka valmentaa.

Vaikkei tämä kausi ollutkaan kiekon riemujuhlaa, niin keväällä vielä sait jengin nostamaan tasoaan ja jäi ihan hyvä maku niistä peleistä, vaikkei koko kautta niillä pyyhitäkään pois. Syitä oli monia, osa varmasti sinun vastuulla, mutta moni myös sinusta riippumattomista syistä.

Kaikkea hyvää jatkoon! Tulet varmasti menestymään urallasi. Tulen muistelemaan myös persoonaasi lämmöllä.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos vuosista myös täältäkin Antille. Paljon jouduit paskaa kestämään ja kohtuullisesti sen myös kestit.

Jatkuuko pesti sitten mahdollisesti Marjamäen jälkeen leijonissa, mene ja tiedä. Vahvat ennusmerkit ainakin tähän ovat olemassa.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kiitos vuosistasi IFK:ssa Antti. Tsempit jatkoon – toivottavasti sillat Nordikselle eivät ole palaneet, jotta olet tervetullut valmentamaan taas myöhemmässä vaiheessa uraasi.
 

JigSaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitokset todella paljon Antille! Ainoa valmentaja joka valmentanut IFK:n runkosarjan voittoon pääsarjassa kautta aikain. Jään kaipaamaan, todella harmissani että joutuu näin lähtemään. Todella luokaton temppu Nyybältä. Taas Nybondakselle yks sulka hattuun urheilusta ja johtamisesta.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Kahtena vuotena peräkkäin mitalipeleihin ja seurahistorian ensimmäinen runkosarjavoitto. Finaalitappio 2016 ... Mainittava on myös 2015-2016 kauden pelitapa. Se oli äärettömän viihdyttävää koko viisikon tekemistä joka kentältä. Tämän kauden jengi oli varsin hidas ja nelossija varmasti aika maksimaalinen suoritus.

Kaikkea hyvää jatkoon Antti Törmänen!

Tuossa se on, mitä tänne piti tulla sanomaan. Karavaani kulki Stögön alla hyvään suuntaan, koirathan nyt haukkuvat joka tapauksessa. Tätäkin palstaa pitää osata lukea, jos tästä tahtoo jotain järkevää saada irti.

Sääli ettei jatka, olisin tahtonut vielä nähdä pari palasta lisää ja kolmas kerta todensanoo mentaliteetilla.

Ei ollut Kojollakaan helppoa ennen mestaruutta.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Törmäsestä jää pääosin positiivinen kuva. Oli hyvin HIFK henkinen valmentaja jokeritaustastaan huolimatta. Tuli HIFK:n mittapuulla menestystäkin varsin hyvin. VIrheitä teki kyllä hänkin. Suurin oli tuo pelitavallinen kimpoilu, eli Tömänen ei pysynyt oman vahvuusalueensa kiekossa ja siksi ei sellaista pysyvää isoa juttua HIFK:hon kehittynyt. Rehellisesti sanottuna tämä päättynyt kausi oli pelitavallisesti niin hirveää katsottavaa, että en kyllä pystyisi toista kautta putkeen katsomaan... vaikka varmaan hapaat irvessä katsoisin joka pelin. Miksi Törmänen sitten lähti sotkemaan pelitapaansa, kun vuosi sitten mentiin Liigan viidyttävimmällä ja arvaamattomimmalla kiekolla? Miksi ei tässä suunnitelmassa pysytty ja oltu valtavirrasta erilaisia? Mentiin kuitenkin finaaliin ja sielläkin oli pienestä kiinni, että ei voitettu. Olisin ehdottomasti kehittänyt tätä pelityyliä ja hankkinut siihen vielä enemmän tähän pelityyliin sopivia nopeajalkaisia ja taitavia pelaajia höystettynä HIFK:lle tyypillisellä fyysisyydellä. Tämä on itselleni täysi mysteeri. Jotenkin tuntuu, että HIFK ei saanut sellaista pelaajamateriaalia kasaan, että pystysuunnan sveitsikiekon pelaaminen olisi ollut mahdollista ja silloin katseet kääntyvät Nybondakseen. Vai tuliko HIFK:n johdon/muun valmennusryhmän sisältä painetta muuttaa pelitapaa "kiekollisempaa" suuntaa. Oli miten oli, mutta tämä oli se suurin virhe ja jotenkin ei yllätä miten tämän tyyppinen sekoilu sattui juuri HIFK:ssa. Tähän pystytään vain HIFK:ssa ja turussa
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kojolla sentään oli natsoja panna Country Club jonkinlaiseen ruotuun ja viimeisellä kaudellaan oli vielä The Ville apuna Söden, Kiben ja muiden konkarien merkitystä yhtään väheksymättä. Stögö ei tainnut saada edariutta kitkettyä joukkueesta eikä varsinkaan Officelta. Jos pelkästään loppusijoituksia tarkastellaan, niin Törmäsen aikakausi oli kyllä hyvää aikaa, mutta peliesityksissä ei ollut välillä mitään tolkkua. Ja onhan kolme vuotta samaa valmennusta pitkä aika Suomalaisessa lätkässä. IFK:ssa se on suoranainen ikuisuus. Kaikkea hyvää Stögölle jatkoon!
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Kiitos Törmäselle hyvistä läpistä, uusista tyyleistä ja kaudesta 2015-2016. Hyvä tyyppi, sopimuksen purkamiseen voi varmasti löytää tältä kaudelta perusteita vaikka kuinka, mutta täysin Stögön syytä tuo farssaus ei ollut missään nimessä. Hyvästit jälleen jatkumolle.
 

ElmerMoody

Jäsen
Suosikkijoukkue
✦ IFK ✦
Kiitos Stögö. Välillä oli raskasta, mutta monesti myös ihan kingi meno. Toivon sinulle kaikkea hyvää jatkoon! Jos siltoja paloi Nordiksen suuntaan, kuten todennäköisesti tapahtui, niin toivottavasti ne paloivat vain tuon mulkvisti karavaanarin osalta. Erittäin mielelläni näkisin sinut vielä meidän goutsina tulevaisuudessa, kunhan päästään ensiksi tuosta yhdestä paskaläjästä toimistolla eroon.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiitos Antti ajastasi HIFK:ssa, persoonana olet oikein pidettävä ja pärjäät aivan varmasti valmennushommissa jatkossakin. Toivottavasti saat seuraavan pestin seurasta, jossa taustat ovat kunnossa.

Hyvää jatkoa!
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Kiitos Stögö ja tsemiä jatkoon. Nybari voi haistaa pitkän p**kan ja mielellään erota samantien!
 

Basil McRae

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Sanattomaksi vetää tää skeida. Stögö toi jotain toissakaudella Nordikselle mitä ei oo Hifkissä näkyny sitten 2011 ja näin organisaatio kiittää. Väitän tosissani, että osaavalla organisaatiolla toissa kauden hopeasta ois jalostettu seuraava liigaa dominoiva pelityyli ja -identiteetti HIFKin resursseilla. Vaan country clubin vasemman käden osaamisella on tuloksena nähty perseily mahdollisen dynastian sijaan.

Se, että pelkästään Törmänen lähtee kertoo, että Tomppa on vain hallituksen jatke ja vaikka HIFK:ta seurana rakastan en aio tukea tätä cc farssia enään pennilläkään.

Kiitokset Stögölle ja ja kaikkea hyvää jatkoon!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös