Ilmoitukset

Nimimerkki heavylutaa18 on saanut viikon pelikiellon provosoivasta ja aiheeseen liittymättömästä TPS-osion viestistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Valle kirjoitti Jokereiden omistajakuvioita käsittelevässä ketjussa epäoleellisuuksia ja henkilökohtaisuuksia sisältävän viestin, vaikka olimme asiasta jo ketjunootilla huomauttaneet. Johtuen nimimerkin mittavasta rikehistoriasta, hänet on passitettu kolmen kuukauden pelikieltoon.

Myös nimimerkki JjZz on saanut pelikiellon turhasta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä samassa ketjussa. Hänen kohdallaan koimme kuitenkin viikon pelikiellon riittävän.

Nimimerkki lainelaser on passitettu viikon pelikieltoon useammasta täysin turhasta JYP-osioon kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Kimmo Stasin viesti Elias Petterssonin ketjussa oli täysin turha, sisälsi itsemoderointia ja keskittyi asian sijasta nimimerkkiin. Tämän vuoksi olemme päättäneet antaa hänelle kahden viikon pelikiellon. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin ja oikean nimen yhdistäminen sekä aiheeseen liittyvä vihjailu ja arvuuttelu ovat palstallamme äärimmäisen rangaistavia. Tämän vuoksi nimimerkki MHPeg on saanut kuukauden pelikiellon Tommi Santalan ketjuun kirjoitetusta viestistä.

Nimimerkki Vilja kuittaa itselleen viikon pelikiellon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja täynnä kirjoitusvirheitä olevista viesteistä.

Myös nimimerkit Pekka Kaukalo ja RedDawn huilaavat seuraavan viikon HIFK-osioon kirjoitetuista turhista ja sisällöttömistä viesteistä.

Nimimerkki Roger Moore on saanut viikon pelikiellon otteluseurantaan kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Antti Suomela HIFK:ssa

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana MSU, 29.04.2018 klo 13.30.

 1. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  IFK on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen keskushyökkääjä Antti Suomelan kanssa. Espoolainen Suomela siirtyy IFK:hon pelattuaan kaksi menestyksekästä kautta JYPissä. Päättyneellä kaudella Suomela voitti Liigan runkosarjan pistepörssin.

  TIEDOTE: Antti Suomela siirtyy IFK:hon

  (SIvuhuomiona, Antti Suomela kertoi HS:lle että pelaa IFK:ssä vain jossei lähde NHL joten nähtäväksi jää)
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2018 klo 13.45
 2. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Kovin mahdollinen saalistus Liigasta. Hyvä toimisto.

  Antti taisi hieman kusta HIFK:n tiedotuksen...
   
 3. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Tervetuloa Antti! Vaikka nyt näyttääkin siltä, ettei Suomela IFK:ssa varmaankaan pelaa, niin onhan tuo kova temppu toimistolta sitoa yksi Liigan parhaista pelaajista kaksivuotisella (1+1) sopparilla jengiin. Jos lähtee kokeilemaan siipiään AHL:ssa, mutta homma ei natsaa, niin sitoisiko tuo sopimus Anttia Suomeen palatessaan millään tavalla? Saatettaisiinko tehdä ns. Haapalat?

  Voi, kunpa skulaisit meillä!
   
 4. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuskin olisi sillä tämä vaatisi sen että Suomela pelaisi jenkeissä lainasopimuksella jota epäilen vahvasti.
   
 5. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Oliko Henrik Haapala jenkeissä lainassa, vai mitä tarkoitat? Mutta joo, taisi olla vain jokin Floridan ja Tapparan yhteinen sopimus Haapalan pelipaikasta (ja pelaajan oma halu).
   
 6. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys
  Hitto vie, että sylettäis nähdä Smela pelaamassa teillä. Todella kova kaappaus ja ei voi kun onnitella. Pitää toivoa, että Antti tahkoaa suonenveto MM-kisat piste per peli tahdilla ja loikkaa sitten ansaitusti taalakaukaloihin.
   
 7. Sammy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä tämä tapaus Suomela haisee vahvasti "Keränen Vol2"-tapaukselta. Noita muutamia Suomelan kommentteja kun lukee, niin en oikein löydä edes rivien välistä mitään paloa pelata punaisissa, ajatukset niin vahvasti ulkomailla. Salmelainen, uutta matoa koukkuun, tämä juna meni ohi.
   
 8. SammyRumour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & SHL
  Harmittaa todella paljon teidän IFK-fanien puolesta jos Suomela ei pelaa ensikaudella teillä.
   
 9. Caney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
  Hieno hankinta paperilla, mutta taitaa olla todennäköisempää että syksyllä edustaa jotakin vähän nimekkäämpää seuraa kuin HIFK:ta. Keränen vol2? Tiedä sitten, mitkä fiilikset Suomelalla on lähteä bussiliigaan jos paikka NHL:llään aukeaa vasta loukkaantumisten kautta. Ja onnistua pitäisi kerta kerrasta prosentilla.

  Onhan toi selvä merkki halusta lähteä kerta kiinnostusta P-Amerikkaan on, kun toteaa että ei tiedä vielä missä pelaa syksyllä. Salmelaisella ja kumppaneilla olisi parempi olla aika helvetin kova nimi takataskussa, mikäli Suomelan pelaaminen HIFK:ssa menee tuttuun tyyliin ihan käteen.

  Pelaajana ei mikään allekirjoittaneen suosikki. Tai ei nyt pelaajana sillä tulostahan tuo osaa tehdä ja takana kaksi todella kovaa kautta, mutta tuo itkeminen ja kaatuilu on jotain niin vastenmielistä kun kyseessä pitäisi olla jengin johtavia pelaajia ja suunnannäyttäjiä. Lennu ja Tyrväinen varmaan avittaa näiden asioiden suhteen, mikäli jengiin jää.

  Liigassa pelatessaan kaikki alle 50 pinnan (ja 20 maalin) on pettymys Suomelan kohdalla, sillä lähtökohtasesti HIFK:n keskusta on yhtä kova ellei jopa kovempi kuin Jypin vastaava missä Suomela teki kovaa tulosta.
   
 10. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ihmettelen, jos 60 pisteen kauden jälkeen ei saa NHL-sopimusta - siis olettaen NHL-seuran voivan tehdä kaksisuuntaisen sopparin Suomelan kanssa. Jäi epäselväksi miehen lähtökohtainen näkemys AHL:ssä vääntämiseen, mutta jos tekee NHL-sopimuksen, oletan myös, että jää koko kaudeksi PA:aan.
   
 11. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Luotettavasta lähteestä voin kertoa, että IFK:lla on haku päällä sentterin suhteen, koska kukaan ei usko Suomelan pelaavan IFK:ssa ensi kaudella. Seura otti tästä nyt vaan positiivisen julkisuuden itselleen.
   
 12. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Eikös tämä sama kuvio aikanaan tehty Antti Raannan kanssa? Raanta siis julkistettiin IFK:n uutena hankintana faniristeilyllä tms. Tosin eikös se Nybari ihan naama peruslukemilla sanonut ei ole mitään syytä miksei Raanta pelaisi IFK:ssa, vaikka jokainen tiesi että näin ei tule käymään.

  Itse toki toivon että Suomela pelaisi ensi kauden IFK:sssa, koska mitä enemmän liigassa on huippupelaajia niin sitä parempihan se on SM-Liigan kannalta.
   
 13. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Ja varmaankin tästä syystä myös ilmoitettiin erikseen muista hankinnoista...
   
 14. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Se on niin päin, että NHL-joukkueen on pakko tehdä kaksisuuntainen soppari Suomelan kanssa. Alle 25-vuotiaan ensikertalaisen kanssa tehdään tulokassopimus ja tulokssopimus on aina kaksisuuntainen.

  Eli sieltä tulee yksivuotinen tulokassopimus johonkin joukkueeseen, se on ainoa vaihtoehto Suomelan ikäiselle.
   
 15. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
 16. rosvokonna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nykäskylän ylpeys
  Lainaus:
  Boldasin pätkän kirjoituksestasi josta olen vahvasti erimieltä. Oliskin kiva kuulla, että mistä moinen mielikuva on tullut? Siitä kun piti jääpussia poskella tän kevään puolivälierässä sen jälkeen kun oli saanut osumaa mailasta, vai kenties jostain muusta?
   
 17. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Tästä nyt vielä, että erittäin hyvä hankinta ja propsit toimistolle, vaikka ei pelaisi peliäkään. Tässä vaiheessa aina kateelliset ja vahingoniloiset tulee kertomaan, kuinka on ollut kauan tiedossa, että ei pelaa Suomessa, mutta aina joskus nämä jäävätkin, ja joka tapauksessa liigan halutuin kala naarattiin meille.
   
 18. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta, kyllähän tuo nyt jostain kertoo että Suomela on valinnut seuraksi mieluummin kotimaasta IFK:n kuin esim. joukkueen KHL:stä tai Sveitsistä, vaikka varmasti molempiin olisi päässyt näin halutessaan.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Tuskin pelaa meillä niin ei tästä uutisesta jaksa yhtään syttyä. Meidän kannalta olisi paras skenaario se, että tekisi NHL-sopimuksen ajoissa ja ilmoittaisi, että jos ei saa syksyn leirillä napattua itselleen paikkaa show'n puolelta niin tulee takaisin tänne, AHL ei olisi vaihtoehto. No, todennäköisesti mies tulee nimen omaan AHL:ssä ensi kaudella pelaamaan...
   
 20. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Oikeastaan vähän vituttaa tämä julkistus. On olemassa sopimus, mutta pelaajalla ei ole mitään mielenkiintoa IFK:ta kohtaan, vaan tähtäin on täysin ulkomailla. Ja jaarittelee jostain vitun Bluesista haastattelussa, ei helvetti oikeasti. Nyt vittu uutta matoa koukkuun ja vähän äkkiä Tobias, Suomela on tyhjä arpa. Syksyyn asti asian kanssa ei voi jahkailla.
   
  Viimeksi muokattu: 29.04.2018 klo 15.11
 21. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vaikuttaa pöntöltä tyypiltä, jolle mediakoulutus olisi tarpeellista.

  En jaksa uskoa, että pelaa NHL:ssä peliäkään ensi kaudella, mutta voin toki olla väärässäkin. 2-suuntaisella sopimuksella taskun pohjalle jäisi kiviä ja täällä tarjolla on sekä isoa näyttöpaikkaa että parempaa palkkaa. Sinne NHL:ään pääsee ensi kaudenkin jälkeen, jos osaaminen siihen viittaa.
   
 22. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Toisaalta jääminen Liigaan olisi myös riski. Mies kuitenkin voitti JYPissä jo pistepörssin, joten henkilökohtaisella tasolla oikeastaan mitään todistettavaa ei enää ole. Toki jos johdattaisi ykkössentterinä joukkueensa SM-kultaan niin se olisi myös kova statement, mutta toki aina on mahdollista sekin että Suomela floppaa ja mahdollisuudet NHL-sopimukseen häviävät sen myötä.
   
 23. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Samaa mieltä, enkä mä nyt näe, ettei ole mitään mielenkiintoa HIFK:ta kohtaan. Sen verran oli, että teki meille sopimuksen, mitä muuta tarvitaan. Ihan samalla tavalla jonkun Heiskasen tähtäin on ollut koko ajan NHL:ssa, ja sanoikin haastattelussa, että vähän harmitti kun loukkaantuminen vei mahdollisuuden tavoitella paikkaa jo tälle kaudelle. Pelasi sitten meillä kuitenkin hienon kauden.

  Toki noita lausuntoja voisi vähän miettiä ja muotoilla sanomisensa fiksummin, onhan sekin totta.
   
 24. Gneisenau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Preussen Devils, HIFK
  Hyvä että tavoitellaan mutta onhan tämä julkistus täysin turha. Tavoittelee sopparia rapakon taakse eikä tunnu olevan edes kiinnostunut IFKsta, toivottavasti myös Tobbe tiedostaa tämän.