Antti Mäkinen

  • 1 371 656
  • 4 483
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Mistä kumpuaa tämä Mäkisen toistama juttu, että ei ole toimittaja? Koska ei kirjoita?

Huonosta itsetunnosta?

Ammattinimikkeethän jaetaan vapaisiin ja suojattuihin. Toimittaja on vapaa nimike, fysioterapeutti ei.

Jos tekee toimittajan töitä, voi kutsua itseään toimittajaksi. Fysioterapeutin hommia saa myös tehdä kuka vaan, mutta itseään ei saa sellaiseksi kutsua ellei ole kouluttautunut.

Kyllä Mäkisen tehtävät esim. haastatteluissa toimittajan tehtäviä sen verran läheltä liippaavat, että hän siinä mielessä voisi itseään sellaiseksi kutsua.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Vähän ehkä Mäkisen vihaajat kaivavat turhan tarkalla kammalla noita epäkohtia.

Ei siihen nyt tiheintä täikampaa tarvittu kun mietti mistä täällä kritiikki alkoi, eli vieras kertoo suht merkittävästä jutusta tyyliin Koivun paluu syöpähoitojen jälkeen, jolloin Mäkisen arvostelukyky pettää ja on pakko kertoa tarina miten hänelle saatiin ravintolaan pöytä että on suomalainen tai "tuntee" Koivun (en nyt muista oliko tuo tarina siinä yhteydessä, mutta pointtina Mäkisen tarinan nolla-arvo omakehuilla ja namedroppailulla kerrottuna vs. historiallinen kiekkotapahtuma). Ainakin omalla kohdalla myötähäpeämittari pamahti asteikosta läpi kun toinen kertoo tapahtumista missä vaihtoehtoina on kuolema tai uran jatko (ja jotain siltä väliltä) ja sitten ura jatkuu ennätyspitkällä (?) standing ovationilla kriittisimmässä kiekkokaupungissa, niin verrokkivastine tähän se että kerran juu kävin nääs Montrealissa värittelemässä, niin kyllä se kuuntelukokemusta hieman nakertaa. Koivu sen ihan herrasmiestyyliin ohitti mutta varmasti sielläkin pyörähti mielessä että mitäs mitäs. Ja samoja juttuja oli parissa muussakin ekassa haastiksessa.

Nyt näitä ei ole tullut ja heti on sisältö parempaa ja vieraskin rennompi. Joten jos täällä annettu palaute on mennyt perille niin win-win kaikkien kannalta, tai ainakin kuuntelijan ja vieraan.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
@Turder
Ymmärrän pointtisi hyvin. En muista Koivun jaksosta asiaa, mutta taannoin oli jonkin jakson alussa tilanne, jossa Timonen kertoi isoäitinsä poismenosta. Suurin piirtein kesken lauseen Mäkinen nappasi estradin itselleen ja alkoi puhua siitä vanhan liiton isoisästään, ja siinä mulla ehkä oli aidoin mitähän nyt vittua -fiilis. Ehkä tahaton teko, mutta jopa jossain määrin epäkohteliasta.

Mutta kuten todettua, en mä jaksa kaikesta egoilusta pahastua, kun osin se menee aidon innokkuuden piikkiin. Tarkoitukseni ei kuitenkaan ollut tässä nyt väittää kritiikin antamista turhaksi, koska omaan makuuni myös on Mäkisen rooli mennyt parempaan suuntaa.
 

SkagGully

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Real Atlético Viinijärvi City United
Olen erittäin mieltynyt siihen, miten homma on kehittynyt kahden viime jakson aikana. Enemmän asiaa, vähemmän tyhjännauramista, mesoamista ja mäkismäisiä ylilyöntejä. Ja ei ole tarvinnut huumoristakaan luopua, päinvastoin nyt on saanut pitkästä aikaa itsekin hörähdellä (Kimmo "105 kilogrammi läski" Timonen).

Vieraat on viikosta toiseen täyttä rautaa ja jotain siellä jompikumpi isännistä (tai molemmat) tosiaan tekee väkisin oikein että saavat vieraansa vaikuttamaan niin välittömiltä. Toistaiseksi on ollut mukava kuunnella näiden legendojen kertoilevan legendoista joita tuli pentuna 90-luvulla kerättyä lätkäkortteina, mutta jossain vaiheessa voisi olla hyvä veto koittaa saada ääneen enempi aktiivipelaajia. Sikäli kun nämä vierasspesiaalit jatkunevat.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Aktiivipelaajia olisi kieltämättä kiva kuunnella, mutta eteen voi tulla se este, ettei kovinkaan moni nuoremmista ole ihan sitä läheisintä kaartia Timosen ja Mäkisen kanssa. Ehkä joku Teräväinen voisi olla. Siksi varmaan on painottunut jo lopettaneeseen kaartiin, että heidät Timonen tuntee ja heitä on helppo pyytää mukaan.

Helminen nousi edellisessä lähetyksessä esiin. Itse en innostu ajatuksesta, vaikka toki jakson kuuntelisin siinä missä muutkin. En epäile, etteikö juttua ja kokemuksia tulisi Raipelta, mutta Helminen on vain aika raskas kuunneltava, jos rehellisiä ollaan.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Jyrki Lumme ja Tuomo Ruutu ainakin olisivat vielä sellaisia pelaajia, joiden tarinoita kiinnostaisi kuulla. Tämä formaatti tukee ehkä enemmän tämmöisiä huulenheittäjiä, kuin vähän asiallisemmalla persoonalla varustettuja vieraita. Vaikka Jarkko Ruutuakin ihan mielelläni kuuntelin, ei siinä mitään. Kysymykset ehkä hänelle ei vaan tosiaan olleet ihan parhaita mahdollisia.

Lumme ja Ruutu olisivat siitäkin hyviä, että Timonen pelasi molempien kanssa urallaan samassa joukkueessa. Lumpeen kanssa ainakin Naganossa ja Ruudun kanssa sitten turnauksia ehti kertyä varmasti useampiakin. Yhteiset kokemukset Timosen ja vieraiden välillä vaikuttavat olevan aika kantavia voimia tässä ohjelmassa.

Aktiivipelaajista kyllä vaan Patrik Laineen juttuja mieluiten tässä kuuntelisin. Ja tietysti oikein kunnon värittäjää, eli Leo Komarovia.
 
Viimeksi muokattu:

Ruutu8

Jäsen
Miikka Kiprusoff nousee aina tietyn väliajoin näiden muiden ex-NHL -pelaajien jutuissa esille. Ilmeisesti aikamoinen velikulta ja värittelijä. Siinä oli kyllä erittäin mielenkiintoinen vieras Kimanttia -podcastiin.
Kaveri ollut vaan niin vähän urallaan ja uran jälkeen julkisuudessa, että tuskin mies innostuu tulemaan moiseen ohjelmaankaan kertomaan tarinoita vuosien takaa.

Vesa Toskala voisi olla toinen hyvä. Herrasta liikkuu jos minkälaista tarinaa ja vaikuttaa ihan rennolta mieheltä muutenkin.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Kuuntelin sitä jaksoa, jossa on vieraana Kekäläinen. Meinasi kyllä jäädä kesken alussa ennen kuin Kekäläinen tuli mukaan, mutta hyvä ettei kuitenkaan jäänyt. Onhan tuo Mäkinen silti ihan käsittämättömän dorka äijä. Huutaa ja huutanauraa ihan turhista jutuista. Lisäksi pitää aina nostaa omia juttuja ja "ystäviä" esiin, vaikka ne ei käsiteltävään asiaan kuuluisikaan. Kekäläinen oli kuitenkin erinomainen vieras ja hänellä on niin paljon kokemusta jääkiekon ytimestä, että siitä on mielenkiintoista kuulla. Lisäksi Timonen tuntee Kekäläisen hyvin, joten osasi kysyä sellaisia asioita, joihin Kekäläisellä on mielenkiintoinen vastaus. Parasta oli jonkin verran haastattelun alun jälkeen tullut hetki, kun Mäkinen oli hiljaa pidemmän jakson.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Edellisessä ja nyt tässä Väänäsen jaksossa kuulee aivan selvästi, että Mäkinen malttaa olla nyt paljon enemmän hiljaa ja antaa Timosen turista vieraan kanssa. Hyvää kehitystä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Edellisessä ja nyt tässä Väänäsen jaksossa kuulee aivan selvästi, että Mäkinen malttaa olla nyt paljon enemmän hiljaa ja antaa Timosen turista vieraan kanssa. Hyvää kehitystä.

Juuri näin! Toivottavasti ei ota Antin itsetunnon päälle, kun ei saa kaikkea haluamaansa kertoa. Tämä Väänäs-jakso oli kyllä aivan mahtava! Ossi on kyllä pelaaja, joka sai omasta potentiaalistaan maksimin irti. Ei ollut junnuna mikään lupaus, vaan aika rivipelaaja aina A-junnuihin saakka. Siitä isoilla harppauksilla eteenpäin ja NHL:aan. Ei varmasti ole väärin sanottu, että pitkälti luonteensa ansiosta (avoin, sosiaalinen, ennakkoluuloton, rohkea...) pääsi niin pitkälle kuin pääsi. Ossin kanssa voisi lähteä autiolle saarelle. Toteaisi varmaan vaan, että ei mitään hätää, meillä on kalaa meri täys. Todella miellyttäväN kuuloinen persoona.

Kimmokin pääsee nyt entistä paremmin esille, kun Mäkinen ei ole niin paljon äänessä. Ei sillä, silloin kun Antti suunsa aukaisee, niin tulee hyvää tarinaa häneltäkin. Roolitus kunnossa, toimii!
 

Emiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On kyllä sääli että tämä loppuu ensi viikon jälkeen. Mäkinen on päässyt aivan uusiin sfääreihin ja Timonen on ihan liekeissä. Jotenkin nämä vierailevat tähdet ja muistelot nostivat podin aivan toiseen potenssiin. Toki se aikaisemminkin oli hyvä, kunhan vain ei itse suhtaudu liian vakavasti ja se kai koko homman tarkoitus onkin.

Mäkisessä ärsytti joskus tuo mouhotus, nyt kun se on vähentynyt niin huomaan vähän kaipaavani jopa sellaista suu vaahdossa hommaa.

Aikaisemmin tässä ketjussa ehdottelin että Tapio Suominen olisi hyvä vetäjä vastaavanlaiselle podille, mutta kuinka väärässä sitä ihminen voi joskus ollakaan. Juuri tuo rento meininki saa vieraatkin vapautumaan.

Parempi vetää tunteella kuin Sihvosmaisesti liian analyyttisesti. Analyyseille on sitten eri paikkansa ja aikansa.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Väänäsen jakso oli minusta varmaan paras Keklun ohella, tai sellainen että odotusarvo vs toteutuma meni selkeästi yli. Hyvin toi esille asioita mistä moni ei varmaankaan puhuisi tai pitäisi ne kopin sisäisinä asioina, mutta ei myöskään alkanut keulimaan ja heittämään ketään bussin alle, vaan analyyttisesti totesi mitä ajatteli, koki, näki jne. Paljon oli myös itsekritiikkiä ja selkeästi asioita oli pohdiskeltu uran jälkeen. Hyvä haastattelu kaikin puolin.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy kuunnella tuo Väänäsen jakso, saattaa olla tuhat vastakkaistakin näkemystä mutta mä tykkäsin nimenomaan Väänäsen Ossin ulosannista jo pelaajauransa aikana, tuntui olevan niitä harvoja joka keksi koppikäytävän erätaukojutustelussakin edes vähän muuta kun "oman pelin pelaaminen" ja "kaveri pääsi edelle mutta laitetaan jalat liikkeelle ja tullaan rinnalle ja ohi."

Ja toki viasatin studioissa osoittautunut hyvän supliikin mieheksi.
 

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Väänäsen haastattelu oli kyllä parhautta. Helposti olis toiset pari tuntia vielä kuunnellu tuota rupattelua.

Tuo Flyersin 08-09 joukkue vaikuttaa kyllä semmoiselta missä olisin itsekin halunnut olla mukana. Kimmo tietysti kilttinä perheenisänä asui New Jerseyn puolella samaan aikaan kun joukkueen sinkkumiehet ovat rällästäneen Philadelphian vanhan kaupungin yössä.
 

Teikel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers&Barkov
Erittäin hyvä jakso. Kaikki Mäkis-vihaajat kuunnelkaa uusin. Siitä sitten siedättämällä taaksepäin, voi olla että teistä tulee faneja. Hyvä Antti, lupaan kehua kunhan nähdään sentterillä......
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lert

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Erittäin hyvä jakso. Kaikki Mäkis-vihaajat kuunnelkaa uusin. Siitä sitten siedättämällä taaksepäin, voi olla että teistä tulee faneja. Hyvä Antti, lupaan kehua kunhan nähdään sentterillä......

Vähän toki huvitti tämän uusimman jakson alussa, kun Antti alkoi pohdiskelemaan, että ketä Ossin junnuaikojen joukkuekavereita vastaan hän onkaan pelannut ja löytyihän sieltä joku nobody jonka kanssa on vedetty junnumaajoukkueessakin kämppäkavereina.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Täällä on meuhkattu Väänäs-jakson hyvyydestä tavalla, että pisti miettimään, onko kyseessä masinoitu markkinointi. Olen mainonnan uhri, joten olihan se kuunneltava. Ja totta, pirun hyvää juttua.

En ole kovin paljoa Väänästä koskaan kuullut ja olen pitänyt häntä vähän yksinkertaisena. Ehkä pikemminkin voisi sanoa että on pidäkkeetön ja yllätyksenä tuli, kuinka hyvä hän on puhumaan. Hän sekä hyvä ulosanniltaan että toisaalta tuo esiin juttuja, joista pelaajat eivät yleensä puhu. Miksi eivät puhu? Varmaan kaksi syytä. Koppijutuista vaietaan ehkä syyttäkin turhan visusti ja toisaalta harva osaa tarinoida tuohon tapaan kuin Väänänen sen tekee.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Löysin Wikipediaa lukiessani hyvin tutulta kritiikiltä ja käytökseltä kuulostavan pätkän. Muokkasin nimet anonyymiin muotoon ja otin vuodet pois, mutta joku voi arvata kenestä on kyse.

Hän nousi ”uutta suuntausta” edustaneeksi ruutukasvoksi, jonka tyyliä kommentoitiin aikakauslehdissä aktiivisesti ja osin kovasanaisesti. Asiaohjelmajaoksen päällikkö on kertonut yrittäneensä opettaa x:lle ”kultaista periaatetta”, jonka mukaan tärkeintä on esitettävä asia eikä juontaja itse. Hänen mukaansa x käsitti neuvon päinvastoin ja pysyi linjassaan.

Tätä samaa on siis käyty läpi muidenkin kohdalla, huomattavan kauan sitten.
 

Soutukorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Löysin Wikipediaa lukiessani hyvin tutulta kritiikiltä ja käytökseltä kuulostavan pätkän. Muokkasin nimet anonyymiin muotoon ja otin vuodet pois, mutta joku voi arvata kenestä on kyse.

Torstiha se.

Väänäsen jakso oli hyvä. Yllättävän avoimesti Ossi pisteli. Janne Niinimaa varmasti on tyytyväinen tähän haastatteluun. Summanen taas sai aika paljon raippaa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Tässä on nyt kiekkonikkiksissä tullut kuunneltua noita viime viikkojen Kimanttia-jaksoja ja kyllä, nämä pelaajien jutut ovat olleet kyllä pirun mielenkiintoista jutustelua ja mukavaa vaihtelua sen kaiken jargonin sekaan. Harmi vaan että hyvä flow tuntuu katkeavan joka kerta kun Mäkinen päättää avata sanaisen arkkunsa, ja jotenkin kaikesta paistaa niin läpi että tuollainen rento jutustelu ei vaan lähde luonnostaan. Hirveää yliyrittämistä ja mukahassuttelua joka saa aikaan aika kiusallista tunnelmaa, mutta onneksi Timosen luontainen leppoisuus jatkuvasta röhönaurusta huolimatta on tasapainottamassa tilannetta. Pahinta on silti tämä henkselien paukuttelu ja keskeyttäminen, ja ilmeisesti Mäkinen luulee oikeasti olevansa samaa jengiä näiden oikeiden NHL-ammattilaisten kanssa ja pyörälenkeillä on melkein ajettu ojaan kun äijä alkaa puskista selittämään "NHL-urastaan kaukalon tällä puolen" ja siitä kuinka hän pystyisi halutessaan toimimaan NHL-scouttina. Käsittämätöntä tilannetajun ja kunnioituksen puutetta mutta onneksi etenkin Kekäläinen osasi pudottaa Mäkisen aika nopeaa maan tasalle kun vouhotus oli lähtemässä käsistä. Tulee mieleen sellainen pikkujätkä ala-asteen pihalta joka änkeää sinne isojen poikien rinkiin ja koittaa ylöspäin katsellessaan samalla vouhottaa että "kyllä määkin oon sitä ja tätä tehnyt." Viihdettähän tämän on tarkoitus tietenkin olla eikä mitään vakavaa journalismia, mutta Mäkinen voisi silti koittaa muistaa että siinä missä muut äänessä olevat ovat oikeasti tehneet asioita, hän on vain puhunut siitä muut ovat tehneet. Siinä on pieni ero.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Mäkisestä voi olla montaa miltä, mutta toimittaja tausta (vaikka ei olisikaan ”toimittaja”) näkyy kuitenkin niin, että mies osaa jokseenkin kuunnella vastaukset loppuun ja rakentaa jatkokysymyksiä. Kimeltä sen sijaan tulee näitä paperista luettuja kyssäreitä, jotka heittävät keskustelun yllättäen paikasta A paikkaan F. Lisäksi on useamman kerran keskeyttänyt vieraan ja välillä juuri mehukkaimmalla hetkellä. Viimeisimpänä nyt vaikka OJ, suunnilleen näin:

OJ: Keenan tuli paljon aukomaan päätä, osa sen kesti ja osa ei. Tähän voisinkin heittää yhden tarinan…

KT: (keskeyttää kahdesti, vaikka OJ yrittää jatkaa) Hei Olli, tämä persoona minuakin kiinnostaa! Olikos se Mike Keenan maineensa veroinen sääntöjen ja muiden suhteen?

Antti onneksi palautti tämän keskustelun myöhemmin taas raiteilleen. Hieno ohjelma, ei siinä mitään.
 
Olipahan hieno alkukesän ilta Olli Jokisen, Timosen ja Mäkisen seurassa. Valtava määrä tarinoita on reissumiehen reppuun kertynyt, ja pientä floridansavolaista kulmaa oli tarinaniskennässä mukana. Oli mielenkiintoista kuulla OJ:n juttuja lukuisien seurojen kulisseista ja useiden treidien taustoista. Hieno mies.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tullaan nyt antamaan peukkua Mäkiselle, kun yleensä saa vain minulta paskaa niskaan.

Päällikön jakso aivan erinomainen! Nyt annettiin vieraalle mahdollisuus oikeasti puhua, eikä jauhettu jotain paskaa päälle koko ajan. EOM.
 
Suosikkijoukkue
#17 & #29
Alemmuuskompleksi on psykologian ja psykoanalyysin käsite, joka tarkoittaa huonommuudentunnetta toisiin nähden. Kompleksi on usein tiedostamaton, ja sen ajatellaan johtavan ylikompensoimiseen: joko mahtaviin suorituksiin tai äärimmäisen epäsosialiseen käytökseen. (Lähde: Wikipedia)

"Tiedän hotellin, koska olen käynyt siellä"
"Hmm... Tässä vain mietin, et pelasiks sää mua vastaan kun ei meillä ole kuin vuosi ikäeroa?"
"Muistaksää Kime kun käytiin siellä paikassa x?"
"Käytävällä tullut vaihdettua pari sanaa herran x kanssa"
"Juu, tunnen miehen erittäin hyvin"
<- eli joku mehukas inside tarina jostain värikkäästä persoonasta, ja Antti käytännössä "tyrmää" tämän viestittämällä että "tietää" tämän ja tämän toimintatavan.

Nämä kun Antti saisi muokattua pois itestään ja hyväksyisi roolinsa (selostaja/isäntä), olisi hän ykkösnimi heittämällä tällä scenellä. Ymmärrän kyllä tuon tunteen kuunnella urheiluintoilijana vieressä Kimmon/Ossin kaltaisten starojen muisteluita, samalla kun pää raksuttaa mitäs lisättävää mulla olisi juuri tähän tarinaan. Ja yleensähän se pelkkä tv-ruudusta bongaus kyseisestä pelaajasta/valmentajasta riittää siihen.

Siellä ollut Foppaa, Kariyaa ja Teukkaa molemmilla joukkuekavereina kun kävivät näitä läpi, niin löysihän se Mäkinenkin oman yhteisen joukkuepelaajan Ossin/Kimmon kanssa, eli Tuomas Nikoskelaisen. Antti pääsi jälleen messiin jätkien mukaan!

Antti "Just One of the Guys" Mäkinen
 
Viimeksi muokattu:

euron kolikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Mäkisestä voi olla montaa miltä, mutta toimittaja tausta (vaikka ei olisikaan ”toimittaja”) näkyy kuitenkin niin, että mies osaa jokseenkin kuunnella vastaukset loppuun ja rakentaa jatkokysymyksiä. Kimeltä sen sijaan tulee näitä paperista luettuja kyssäreitä, jotka heittävät keskustelun yllättäen paikasta A paikkaan F. Lisäksi on useamman kerran keskeyttänyt vieraan ja välillä juuri mehukkaimmalla hetkellä. Viimeisimpänä nyt vaikka OJ, suunnilleen näin:

OJ: Keenan tuli paljon aukomaan päätä, osa sen kesti ja osa ei. Tähän voisinkin heittää yhden tarinan…

KT: (keskeyttää kahdesti, vaikka OJ yrittää jatkaa) Hei Olli, tämä persoona minuakin kiinnostaa! Olikos se Mike Keenan maineensa veroinen sääntöjen ja muiden suhteen?

Antti onneksi palautti tämän keskustelun myöhemmin taas raiteilleen. Hieno ohjelma, ei siinä mitään.

Täytyy myöntää, että mitä pidemmälle nämä vierasjaksot etenivät, niin sitä enemmän nimenomaan Timonen alkoi ärsyttämään juurikin yllämainituista syistä. Tossa Jokisjaksossahan Olli oli aloittamassa toistakin Keenan tarinaa kertomaan, niin Kime huutaa päälle jotain että "oliko se kaikille samanlainen?"

Sit Kimmol tuntuu olevan tosi kiire aina lopettaa jakso ennen aikaisesti tyyliin "noni mul ei oo enää mitään kysyttävää, että jos ei muuta niin kiitos vaan".

Jere Lehtisen jaksossa etenivät hyvin kronologisesti aina sinne Stanley Cup voittoon asti, jonka jälkeen Timonen lähti jo kertomaan kuinka "sit sun paita nostettiinkin hallin kattoon ja se oli varmasti suuri kunnia?"
Olis sieltä 00-luvultakin varmaan jotain muisteloita voinut olla.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.97
  • 3.70
  • 3.50
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös