korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Korppi osaa jakaa potkuja, tässä voisi olla seuraava lähtijä. Vai kuuluuko Rosendahl selänpesurinkiin?
Nyt vähän realismia kehiin. Maalivahtivalmentajan vaihtaminen kesken kauden saisi maalivahtien pelin vielä enemmän sekaisin. Jos vaihdetaan niin sitten vaihdetaan kesän aikana.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Nyt vähän realismia kehiin. Maalivahtivalmentajan vaihtaminen kesken kauden saisi maalivahtien pelin vielä enemmän sekaisin. Jos vaihdetaan niin sitten vaihdetaan kesän aikana.
No höhhöh, en tarkoittanutkaan että nyt pitäisi potkuja antaa (ei tietenkään enää auta mitään) mutta jotain pitää tehdä jos ykkösmaalivahtia ei saada kuntoon ja kakkosvahtia ei voida edes peluuttaa. Silloin katseet kääntyy maalivahtivalmennukseen, vastuu pitää sielläkin kantaa.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************
Matikainen arvostaa Andyä, toivottavasti Ässätkin arvostaa jatkosopimuksen kera.

"Ässien kirkkain tähti oli tänään maalivahti Andreas Bernard, joka torjui kauden toisen nollapelinsä.

- Hänen kuuluisi pelata NHL:ssä. Hän on väärässä sarjassa, Pelicansin päävalmentaja Petri Matikainen tuskaili Bernardin huikeaa torjunavirettä ottelun jälkeen"
Oli kyllä kova tuo 2v jatkolappu. Tässä on pirun kova veskari tuleviksi vuosiksikin!
Huhhuh mikä muuri! Aivan tulee mieleen kultakauden Raanta jumalmoodissa! Maksakaa Andylle painonsa kullassa tuon 2v jälkeen!
Kyllähän tässä vähän jännittää pelaako Andy ensi vuonna täällä.. Huikee ukko. Ei mulla muuta..
Se tässä tietysti on, että Andy pelaa itseään kovaa vauhtia ison kansan tietoisuuteen. Toivotaan, ettei houkutus siirtyä isompiin ympyröihin käy toteen.
Andyltä loistopeli Tanskaa vastaan, meidän onneksi Italia päätti töpeksii tuon 0-0 vielä lopussa, ehkä KHL jengit eivät vielä vie tätä kaverii meiltä ens kaudella
Tässä muutamia sattumanvaraisesti viime kaudelta lainattuja tekstejä Andystä. Kirsikkana kakun päällä vielä tämä huumoripläjäysjuttu maalivahdeista. Paljon on vuodessa muuttunut ja olennaisin kysymys on tosiaan miksi näin on päässyt käymään.

Itse en suostu uskomaan, että Andy olisi niin paska maalivahti, miltä tällä hetkellä näyttää. Etäisesti Andyn tilanne muistuttaa hieman Rynnäksen aikoja Marliesissa, jossa Tissin pelityyliä lähdettiin muuttamaan radikaalisti Allairen toimesta täysin eri muottiin. Tuolloinhan Jussin peli sekosi täysin ja samaa tällä hetkellä on nähtävissä myös Andyssä. Mitään tietoa minulla ei ole Bernardin treenailuista mutta näin suurta muutosta näin lyhyessä ajassa ei mielestäni ole perusteltavissa millään muulla kuin huonolla maalivahtivalmennuksella, jossa pelityyliä on lähdetty muuttamaan suuntaan, jossa koko pakka hajoaa. Rosendahlia lähtisin ensisijaisesti siis Andyn tilanteesta syyttämään. Saadaanko pelityyliä enää korjattua parempaan kauden loppuun mennessä, tuskin, mutta ensi kaudeksi uusi osaavampi maalivahtivalmentaja voisi olla poikaa. Nykyisen näytöt ovat hyvin ohuet.
 
IHANAA SAATANA! - Veli-Matti Savinainen

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Rosendahlilla ja Bernardilla on molemmilla näyttöjä hyvin ohuesti, joten en lähtisi näillä näytöillä potkimaan valmentajaa, vaan ennemmin pitäisi lähteä se aiemminkin hermoheikkona tunnettu veskari, joka on 28-vuotiaana pelannut yhden hyvän kauden. Ehkä nyt olisi myönnettävä, että Andy ei ole riittävän hyvä ykkösvahdiksi. Kiviahon tilanteesta taas voi syyttää Korpisaloa. Miksi hommataan loukkaantumisherkkä ja lahjaton kakkosvahti?
 
"Should the aggregate score be level after 90 minutes, extra time will be played.” Fulham’s matchday programme for the second leg of the Littlewoods Cup tie in 1986-87. Liverpool were 10-0 up from the first leg

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Kun HPK pian ohittää Ässät niin Andreas saattaa olla ensimmäinen joka tulee osallistumaan loppukauden tyhjennysmyynteihin.
Joskus mietityttää että eivätkö ihmiset oikeasti ajattele yhtään mitä kirjoittavat... Kerro nyt ihmeessä mitä järkeä olisi hankkia kakkosvahti jolla on 1,5v sopimusta. Ässien ei ainakaan ole järkeä maksaa tyhjästä tässä tapauksessa, eli jos joku Andyn ostaisi täytyisi jonkun ostaa koko sopimus ilman että Ässät maksaa mitään purkurahoja.

Eikä HPK edes ohita Ässiä.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Kuulostaa vedolta eurokossusta. Näillä uuden valmentajan otteilla ei kuuhun päästä - kuten jonheti sanoin kun tieto Kotkaniemestä tuli ilmi. Harvoin olen ollut väärässä.
Ei taida kannattaa lyödä vetoa. Mutta vika ei ole kyllä valmentajassa, kun tällä hetkellä ainakaan Kotkaniemeä ei ole tolppien välissä.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Eikä HPK edes ohita Ässiä.
Siitä livesarjataulukkoa. Siinä alkaa olemaan kolme joukkuetta jotka havittelevat Ässien kymppisijaa. Toi joukkue on sekaisin ja maalivahtipeli tätä tasoa. Hikinen loppu Porissa nähdään vielä.
 

Liitteet

"Eihän televisiosta mitään muuta pysty katsomaan. Minun maailmaani ei mahdu se kiroaminen ja räyhääminen. Onneksi urheilun lainalaisuudet ovat säilyneet." -Lasse Heikkilä-

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT #97, Savinainen, Ruudut ja Ässien sylkykupit
Mutta vika ei ole kyllä valmentajassa.
Paniikki, puristaminen, voittamisen pelko, erikoistilannepelaaminen ja ylimielinen pelaaminen.

Kyllä minä osan edellämainittujen puutteiden listasta laittaisin jonkun muun kuin veräjänvartijan tehtäväksi hoitaa kuntoon.
 
"En koske mömmöihin enää metrin kepilläkään! - Kas metrin keppi ja mömmöjä, taidanpa koskea niihin sillä vähän..." - 8.2.2013 Rauno Repomies

passenger

Jäsen
Paniikki, puristaminen, voittamisen pelko, erikoistilannepelaaminen ja ylimielinen pelaaminen.

Kyllä minä osan edellämainittujen puutteiden listasta laittaisin jonkun muun kuin veräjänvartijan tehtäväksi hoitaa kuntoon.
Juuri näin. Tällä kaudella on jostain syystä nähty muuten aivan älytön määrä yksilöiden huolimattomuusvirheitä, kuten nyt vaikka äsken Matushkinin avaus, ja valtava määrä turhia jäähyjä. Tietty nöyryys peliä kohtaan puuttuu. Nämä ovat kyllä sellaisia asioita, jotka kertovat huonosta sitoutumisesta ja se on nimenomaan valmennuksen huonoutta.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olen kyllä todella huolissani tuosta Ässien maalivahtivalmennuksesta. Mitä ihmettä siellä on tehty kun on saatu molemmat maalivahdit suorastaan pelkäämään pelaamista? Tänäänkin Kiviaho oli alusta saakka ihan kuutamolla, ihmeellistä liikkumista ja esim. päätykiekkoja katkoessaan kahdesti ihan hukassa. Sitten helpohko avausmaali ja 0-2 maalin imurointi. Andyn pelirohkeutta taas kuvastaa parhaiten se tilanne kolmannessa erässä kun pakki ja Ilveshyökkääjä tavoittelivat kiekkoa ja siinä rytäkässä kaatui pelaajat ja maalivahti. Normitilanteessa maalivahti nousee tuollaisessa paikassa ylös, mutta Anttipa jäi makoilemaan ja odottamaan pelikatkoa. Kyllä nyt on ihan pakko saada jostain ykkösmolari jostain ja laittaa tuo maalivahtivalmennus uusiin puihin. On niin jäätävää touhua ollut läpi kauden.
 

J.H #21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Käsittämätön räpellys Ilveksen 2-4 johtomaali. Arvelin jo kiekon muuttaessa suuntaa, että Andy sählää kiekon maaliin. Näin kävi... Tällä veskarilla emme voi koskaan menestyä, koska pää ei kestä. Tekniikka olisi helpommin korjattavissa, mutta pääkoppa ei. Toivon olevani väärässä, mutta en usko tähän herraan tippaakaan.
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Kiviaho ei nyt missään vaiheessa ole pelannut hyvin. Täysin yliaktiivista liikkumista, joka näyttää lähinnä siltä että koettaa apinoida Pekka Rinteen pelitapaa ja kuitenkin ainoa yhtäläisyys taitaa olla sentit. Kiviaho ei ole liiga-tason veska ja eikä se tietenkään hänen vikansa ole - ei ole kovin moni muukaan.

Andyllä sitä vastoin ominaisuudet ovat sellaisia lähtökohtaisesti että hän pystyisi pelaamaan ykkösveskan roolissa. En tiedä onko siellä jotain loukkaantumista vai mitä taustalla mutta ei Andy jostain syystä ole päässyt kahden edelliskauden tasolleen. Toki se on sanottava, että mm. Jyssy Marttisen tasoinen pakki joka helpottaa hyvinkin paljon veskarin pelaamista meiltä puuttuu. Blood ei ole ominaisuuksiltaan eikä pelikäsitykseltään Jyssyn tasoa.
 
"I want to believe"

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Nostetaas tämä ylös, Andy otti tänään isoja, todella isoja koppeja kun joukkue niitä tarvitsi. Salmisen läpiajon jälkeinen, Bloodin hyökkäyssinisellä pomputtelema Tepsin läpiajo sekä tokassa erässä Kallion onetimer, rai rai! Ekassa maalissa hoisi jo ensimmäisen avopaikan, mutta siivoustoimet petti. Tepsin tokassa taas parista metristä tyhjiin, toki tietää itsekin että näistä ei kannata masentua. Josko se sieltä, näitä ehyitä 60-minuuttisia kaivataan.
 
"Ässistä tulee mieleen kehitysvammaiset. Ei onnistu vaikka vastassa ryntäilee huonot divaripelaajat. Jengissä on suomisarjatasoitia idiottooteja (Rantanen) ketä ei edes muuta kuin yrittää vahingoittaa vastutajajaa."
- nimim. mendieta arvioi Ässiä hävityn Vaasa-cup matsin jälkeen

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Andy palasi tänään tasolleen, varma esitys ja toivottavasti tästä alkaa se huippuvire, joka pysyy pitkään.
 
" Koen, että täällä on paras mahdollisuus kehittyä. Ässissä on nyt hyvä meininki päällä. Täällä on tehty paljon asioita oikein ja puitteet ovat huippuluokkaa. Porissa on ihmisen hyvä olla." - Peter Tiivola 4.12.2019 -
" Seurassa on tällä hetkellä todella hyvä tekemisen taso. Uskon, että pystyn kehittymään vielä ja kaikkea ei olla vielä nähty, " - Valtteri Pihlajamäki 17.9.2019 -

Gneisenau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eisbären Berlin, Preussen Devils, DEB
Parhaimmillaan todella hyvä maalivahti ja kuulemma kaikenlisäksi hyvä tyyppi kaukaloiden ulkopuolella.

Sellaiset terveiset kuitenkin että: Süd-Tirol ist nicht Italien!
 
Seid gehorsam, doch nicht ohne Freimut.

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Laitetaan tämä Andyn haastattelunpätkä omaan ketjuun

Andreas Bernard paljon puhuttaneesta maalista: "Olin 99-prosenttisen varma hylkäämisestä" - LIIGA - 14.02.2018 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

"− Henkisesti vaikean tammikuun aikana oli tärkeää, kun juteltiin paljon Jaakon kanssa ja esimerkiksi katsoimme videoita. Olemme edelleen puhuneet kovan työnteon merkityksestä, ja siitä, ettei nyt ole niin tärkeää miten ne kiekot torjuu, kunhan vain on aina edessä, Bernard naurahti."
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. (respect HIFK)
Kovin helposti meni Andylle ensimmäinen maali. Andy oli aivan liian passiivinen ja tässä vaiheessa kautta maalivahdin pitää käyttää aggressiivisesti mailaa kiekon riistämiseen. Andy menee aivan liian aikaisin polvilleen tai "yli-torjuu", eli liikkuu poikittaisliikkeessä puolimetriä liikaa molempiin suuntiin. Kovin on alistuneen näköistä pelaamista. Huonolta näyttää tässä vaiheessa kautta, koska itseluottamus on kuitenkin kaiken kulmakivi. Harvoin maalivahti sekoaa tekniikan kanssa. Nyt tuo pelaaminen näyttää siltä, että itseluottamus on hukassa.
 
Pekka Virta Ässien faneista: "Ei tuolla voi olla. Joku juoppo heittää vielä pullolla päähän!"

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Andy tekee itsensä todella pieneksi. Onko tässä joku Rosendahlin kuningasajatus takana? En ymmärrä. En silti tappiota suoraan Andyn piikkiin laittaisi. Silti, on tämä kyllä ollut jollain tavalla shokki. Luulin, että veskarit ja puolustus olisi ollut tämän kauden kulmakiviä.

Väärässä olin.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Nyt on pakko oman nojatuolitietämisen kautta myös liittyä keskusteluun iloiseen.
Andyn torjuntatyylissä hämää muutama asia: ensinnä tietysti tuo taipumus kilpiliimata vetoja, joka on kyllä aikansa elänyt. Liiman lisäksi häiritsee todella paljon Bernardin tapa peittää laukauksia voimakkaasti olkapäällä hanskan sijasta. Siellä on ukko välillä ihan ihmeellisissä jooga-asennoissa, kun se hanska ei nouse, mutta koko muu kaveri nousee kyllä sitten senkin edestä. Ja tähän kun lisätään vielä Andyn tapa pelata (nykyään?) todella syvällä omalla alueellaan, niin tilaa on, tilaa on.

Helpoin tapa tehdä Bernardille maali? Joko suupaista viivalta maskin takaa (yleensä vastauksena hajoava perhos-asento, jossa tilaa jää sekä nurkkiin, että jäähän jollain ihmeen keinolla), tai rynniä kulmasta maalille, jolloin maalivahti tarjoaa lähes aina tuota puolivillaista pokecheckiä (mailatökkäystä? Mikä tää on suomeksi?). Muistan tuon tökkäyksen epäonnistuneen ainakin neljästi, mutten muista kyllä kauheasti onnistuneita yrityksiä. Saattaa olla, että aika pessimistisoi muistot.

Jotenkin se aikaisempien kausien aggressiivinen ja aktiivinen torjuntatyyli on vaihtunut passiiviseen ja pelokkaaseen (ja todella usein paikaltaan yli liukuvaan). Tämä tietysti vain palstatotuutena ja mutuna.
 
"Minä sain oman jääkiekkomuistoni. Haluatko sinäkin - ÄIJÄNSUOLTA?" (Tosin keväällä ol, niingon, kotonas)

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Andyn kauden toinen nollapeli on huomioitava, vaikkei montaa maailmanluokan pelastusta tarvinnut tänään tehdäkään. Torstaina SaiPaa vastaan oli nolla jo lähellä onneksi tänään pelaajat jaksoivat puolustaa myös viime minuutit.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Rannari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Andyn kauden toinen nollapeli on huomioitava, vaikkei montaa maailmanluokan pelastusta tarvinnut tänään tehdäkään. Torstaina SaiPaa vastaan oli nolla jo lähellä onneksi tänään pelaajat jaksoivat puolustaa myös viime minuutit.
Mulla on ollut mieheen vankka luotto koko ajan. Siellä on se aivan sama Hermanni ja niin tämä menee, että joukkueen on voitettava maalivahdin luottamus, eikä toisinpäin. Nyt on käynyt niin ja tulosta saamme seurata levollisin mielin. Hyvä maalivahtipeli vaatii ensimmäiseksi hyvän joukkuepelaamisen. Sen jälkeen maalivahti nostaa sen tason, jos ei nyt kiitettäväksi, niin hyvin lähelle sitä.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Mulla on ollut mieheen vankka luotto koko ajan. Siellä on se aivan sama Hermanni ja niin tämä menee, että joukkueen on voitettava maalivahdin luottamus, eikä toisinpäin. Nyt on käynyt niin ja tulosta saamme seurata levollisin mielin. Hyvä maalivahtipeli vaatii ensimmäiseksi hyvän joukkuepelaamisen. Sen jälkeen maalivahti nostaa sen tason, jos ei nyt kiitettäväksi, niin hyvin lähelle sitä.
Näinhän se menee, asiaa joka sana. Tänään taisi olla yksi tilanne toisessa erässä, missä meinasi muodostua 2v1 tilanne Ässien maalille. Eivät saaneet kuitenkaan kiekkoa sinne, Andy pelaa nyt hiukan pienemmän sekoilun takana ja hoitaa oman ruutunsa. Mutta silti, miettikää sitä kokoonpanoa tammikuun alussa, kun Mäkelä, Tuohilampi ja Wallin veteli minuutteja. On tuo alakertakin jotain ihan muuta nyt, vaikka joskus vähän pomppisikin. Jokainen noista pakeista voi pelata pienin annoksin toimivassa nipussa, mutta synkimmällä hetkellä isolla vastuulla tulos näkyy valotaululla. Mutta takaisin Andyyn, jotenkin levollinen olemus sieltä huokuu nyt, illan highlightit se tokan eräs seikkailun selvitys POTKULLA kulmassa ja Ojiksen nollaus läpiajosta. Eleetöntä touhua.
 
"Ässistä tulee mieleen kehitysvammaiset. Ei onnistu vaikka vastassa ryntäilee huonot divaripelaajat. Jengissä on suomisarjatasoitia idiottooteja (Rantanen) ketä ei edes muuta kuin yrittää vahingoittaa vastutajajaa."
- nimim. mendieta arvioi Ässiä hävityn Vaasa-cup matsin jälkeen
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy