Anaheim Ducks 2021–2022

  • 26 586
  • 135

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Terry jatkoi sitten pisteputkeaan jo 15 pelin mittaiseksi saatuaan kakkos syötön tuohon Fowlerin tekemään maaliin Capseja vastaan, josta Getzlaf sai 1000p täyteen. Kahden ottelun päässä olisi Teemun 17 pisteen putki. Aika käsittämättömän kovan stepin on Terry ottanut tälle kaudelle. Ollaan tuskailtu monta kertaa, kun potentiaali on ollut nähtävissä, mutta tulosta ei ole vain tullut.

En sano ääneen tätä...mutta nyt olisi aika myydä Terry, kun markkina-arvo on kohdallaan.

Juuri tänään selailin, että mitäs tänne on aikaisemmin tullut kirjotettua Terrystä.
Oli keväällä jotain siirtohuhun poikasta:

Sinäänsä Terryn lähtö ei haittaisi

Toki vain lyhyt irrallinen toteamus, mutta kyllähän se nyt vähän ottaisi päähän nähdä Terry jossain toisessa tiimissä.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Varoitus, pitkä viesti edessä.

McTavish lähetettiin OHL:ään, mikä oli varmasti oikea ratkaisu, kun toinen vaihtoehto oli pitää NHL-joukkueen mukana ja polttaa ELC-vuosi. Ei antanut semmoisia näyttöjä, että olisi pitänyt pitää Anaheimin mukana. McTavish voi keskittyä junnusarjan tuhoamiseen ja ottanee osaa vuodenvaihteen U20-kisoihin. Ensi vuonna sitten uusi yritys.

On pitänyt jo pari viikkoa pureutua tähän kauden alkuun, mutta toistaiseksi on jäänyt tekemättä, niin tehdäänpä se nyt. Sanomattakin selvää, että olen yllättynyt joukkueen tilanteesta tässä vaiheessa kautta. Divisioonan kolmas ja koko sarjan kymmenes tällä hetkellä. Tehdyissä maaleissa kuudes koko liigassa, ylivoima 26,8 %, mikä on neljänneksi tehokkainta. Alivoimaprosentti 86,7 %, mikä oikeuttaa seitsemänneksi parhaimpaan sijaan. Suuri ero viime kauteen, jolloin ylivoimaprosentti oli sarjan huonoin ja alivoima keskitasoa. Joukkue teki vähiten maaleja ja päästi yhdeksänneksi eniten. Sijoitushan oli toiseksi viimeinen kauden jälkeen.

Tälle kaudelle uusittiin noita apuvalmentajia kenen mukana tuli uudet yli- ja alivoimakuviot. Näyttää toimineen. Monet pelaajat näyttävät ihan erilaisilta kuin viime kaudella ja joukkueen peli-ilme on täysin erilainen. Jännää on, ettei mitään suuria muutoksia tehty kesän aikana, mikä sai fanit repimään hiuksia päistään. Nyt siellä painaa sama porukka kuin viime kaudella ihan erilaisella meiningillä. Todella omituista. Joukkue on pelannut viihdyttävää lätkää illasta toiseen ja voitosta on taisteltu lähes joka ilta.

Laittaa miettimään, että kuinka paljon viime kaudella vaikutti myös se, ettei joukkue pelannut säälipudotuspeleissä, sillä kaikki seitsemän joukkuetta, jotka eivät päässeet mukaan olivat viime kauden seitsemän huonointa joukkuetta. Nämä joukkueet eivät pelanneet johonkin kymmeneen kuukauteen (en jaksa tarkastaa asiaa). Toki joukossa on aika huonoja joukkueita, jotka olivat olleet pohjalla jonkin aikaa kuten Buffalo ja Detroit, ja todennäköisesti samat jengit olisivat pitkälti olleet pohjalla, vaikka olisivat pelanneet pudotuspelejä. Toisaalta tuskin pelaamattomuus auttoi joukkueita ainakaan.

Jos alkaa käymään läpi pelaajiston onnistumisia niin lista on pitkä. Kapteeni Getzlaf meni Teemusta ohitse ja saavutti tuhannen pisteen rajan. Hän on tällä kaudella ollut kuin uudestisyntynyt. Jatkosopimukselle naurettiin, että siinä on pari miljoonaa liikaa, mutta niin vaan hän pyörii pisteissä top 20 sisällä. En odota hänen olevan kauden lopussa noin ylhäällä, mutta joku 60 pisteen kausi olisi kova juttu.

Lindholm on pysynyt terveenä ja johtanut puolustusta. Sanoisin, että hänen pelaamisensa on yksi iso syy joukkueen menestykseen, ainakin puolustussuuntaan. Hän on pelannut Drysdalen kanssa paljon ja siinä on toinen valopilkku pakistossa. Homma on alkanut luistaa paremmin ja paremmin, vaikka harjoituskausi näytti huolestuttavalta. Huikea pelaaja kehittymässä. Puolustuksesta mainittava Fowler, joka pelaa luotettavasti. Shattenkirk on tehnyt yllättävän paljon tehoja hyökkäyssuuntaan ja on pisteen päässä viime kauden kokonaissaldosta. Puolustaa hän ei edelleenkään osaa. Puolustuksesta muuten Manson on ollut vaihteleva otteissaan, ei kuitenkaan superhuono niin kuin toissakaudella, mikä on hienoa ja Benoit on tuonut kaivattua kovuutta ja puolustusosaamista pelatessaan.

Takaisin hyökkääjien pariin. Mainitaan ensiksi Silfverberg, jonka osalta pelkäsin jo, ettei hänestä olisi hyötyä NHL-tasolla. Hän on kuitenkin näyttänyt loukkaantumisesta parantumisen jälkeen mainiolta ja on ainakin minut yllättänyt. Rakell on pelannut paremmin kuin viime kaudella, harmi vain että loukkaantui, joskin paluun pitäisi olla lähellä.

Hyökkäyksen nuoret miehet ovat tietenkin se isoin ilonaihe kenties. Zegrasilla on vähän nihkeää menoa, mutta nyt on viime peleissä homma parantunut ja joka pelissä hän on väläytellyt taitojaan. Kasvukipuja on vielä käytävänä, mutta hän tuntuu oppivan nopeasti. Lundeström on yllättänyt meikäläisen tekemällä pisteitä. Hän on ottanut myös askeleen eteenpäin ja hänestä saattaa parhaimmillaan vielä kehittyä toisen ketjun sentteri, vaikka itse pelkäsin, ettei hyökkäysosaaminen siihen riitä. Nyt näyttää kuitenkin lupaavalta. Groulx on näyttänyt pärjäävänsä NHL:n tasolla ja se on hyvä homma. Nelosketjun roolissa voi vähitellen kehittyä. Sentteristön ei pitäisi olla ongelma lähitulevaisuudessa, kun näiden lisäksi on vielä se McTavishkin.

Yllätykset eivät lopu vieläkään, sillä Milano on löytänyt yhteisen sävelen Zegrasin kanssa ja painanut hyvät tehot. Viime kausi meni täysin pipareiksi loukkaantumisen takia ja käteen jäi kuusi peliä ilman pisteitä. Kun homma nyt luistaa Zegrasin kanssa, niin olkoot siinä, kunnes ehkä löytyy joku parempi kaveri tilalle. Pieni plussa myös Carrickille, joka sopii alaketjujen rooliin hyvin.

Jätin kovimman viimeiseksi eli Troy Terryn. Mies on nyt saapunut ja millä tavalla. Tällä hetkellä hän on tehoissa sarjan jaetulla neljännellä sijalla ja pisteputki on kai 16 ottelun pituinen, mikä on todella kova homma. Itse olin jo valmis luovuttamaan hänen suhteensa, vaan mitä vielä. Terry on hyvä esimerkki siitä, että hyvää kannattaa odottaa ja ehkä tuo 2015 draft saa Anaheiminkin kannalta viimein positiivisen käänteen. En usko, että on kauden lopussa enää top 10 joukossa, mutta jos kasassa olisi 60 pistettä, olisi se kova juttu.

Mainitaan tähän väliin Henrique, joka on tehoissa joukkueen kolmanneksi paras, mutta vieläkin on semmoinen tunne, ettei kaveria niin paljon kiinnosta olla Anaheimissa ja pisteitä on tullut aika vahingossa. En tiedä mitä ajatella hänestä.

Sitten vähän negatiivisia asioita, joita on myös. Isoimman miinuksen saa Comtois, joka on ollut ihan hukassa koko kauden. Yksi syöttöpiste kolmessatoista pelissä on todella huonosti odotuksiin nähden. Seuraavaksi hän on kuusi viikkoa sivussa ja mietin, että vaivasiko loukkaantuminen häntä jo alkukaudesta. Toivottavasti myöhemmin kaudella nähdään sitä viime vuoden Comtoisia. Jones loukkaantui kanssa heti kauden alussa ja mahdollisesti tämä kausi oli tässä. Ei sinänsä voi liikaa Jonesia syyttää, kun loukkaantumisia nyt sattuu, mutta hän oli juuri vakiinnuttamassa paikkaansa alaketjuissa ja sitten kävi näin. Näitä loukkaantumisia on hänelle jo kertynyt, niin vähän huolestuttaa loppu-ura.

Parit miinukset vielä Steelille ja Grantille. Steelin hommasta ei vaan näytä tulevan mitään. Hyvin otteiden suhde huonoihin on liian epäsuotuisa. Kiekko polttelee lavassa ja hän tekee huonoja ratkaisuja. Aloitusten lisäksi hänellä ei tunnu olevan NHL-tasolla vahvuuksia. Jännä nähdä, kauanko seura jaksaa yrittää hänen suhteensa, kun näitä ukkoja alkaa tulla ohitse. Grant ei ole enää sama kuin pari kautta sitten. Laiskistuiko hän pitemmän sopimuksen myötä vai mikä. Jättää toivomisen varaa liian usein. No onneksi rooli ei ole kovin iso, niin joukkue ei häneen kaadu.

Kohta on neljäsosa kaudesta takana ja tähän asti on näyttänyt hyvältä pelaaminen. En vielä uskalla liputtaa pudotuspelien osalta, mutta onhan Anaheimilla sinne mahdollisuus juuri divisioonan neljännen pudotuspelipaikan kautta. Edmonton ja Calgary menevät menojaan ja odotan Vegasinkin parantavan, kun kokoonpano tervehtyy. Vancouver on sekaisin, Seattle ei ole kovin hyvä ja Losin sekä San Josen otteet vaihtelevat. Vaikka meno tästä taantuisi, niin voi olla, että muu divisioona on vaan liian huono ohittaakseen Anaheimia.

Edelleenkin huolestuttaa puolustuksen ohuus. Toistaiseksi ovat välttyneet loukkaantumisilta, mikä on suorastaan ihme tuntien Anaheimin tuurin. Odotan myös tulikuumana pelanneen hyökkäyksen hiipuvan, koska en usko mihinkään Terryn sadan pisteen kauteen ja todennäköisesti pitkä kausi alkaa näkymään Getzlafinkin jaloissa. Hienoa, että parin synkän kauden jälkeen meno on kuitenkin parempaa ja nuoret ovat ottaneet askelia eteenpäin. Jos peli-ilme pysyy samana, niin pakko olla tyytyväinen kauteen päättyi se sitten pudotuspeleihin tai ei. Just nyt on kuitenkin hyvä olla ja nautitaan tästä, kun menee hyvin.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Ottawasta voitto viime yönä. Kiva, että oli aikainen ottelua ja että Anaheim pelasi hyvin siinä. Yleensä nämä aikaiset pelit ovat Anaheimilta jostain syystä olleet huonoja, mikä on monesti aiheuttanut pettymystä, kun on pystynyt katsomaan pelin aikaisin ja jengi on ihan unessa. Nyt oli pääosin hyvä esitys, vaikka välillä tuntui että syötöt menee mihin sattuu ja mistään ei tule mitään. Pääosin Ottawa pidettiin poissa vaarallisilta tekopaikoilta ja Anaheim teki tarvittavat maalit voittoon. Stolarz otti varsinkin pelin alussa hyviä koppeja eikä myöhemmin pelissä ollut hirveästi vaarallisia tilanteita. Getzlafille sattui heikompi peli, kun syötöt menivät väärille miehille. Pääosin kuitenkin pelaajat onnistuivat Stolarz, Zegras ja Lindholm etunenässä.

Ketjut ovat tällä hetkellä hyviä ja tasaisia eikä ketjuruletille ole tarvetta. Henrique-Getzlaf-Terry toimii, vaikka pitkään näytti siltä ettei Terryä ja Getzlafia kannata laittaa samaan ketjuun. Henriquen yritystaso vaihtelee välillä ja huolestuttaa Getzlafin kestävyys kauden aikana. Ne ovat ne miinukset ja huolenaiheet. Tällä hetkellä homma kuitenkin pelittää. Milano-Zegras-Rakell on luova hyökkäyssuuntaan ja sitä on hauska seurata. Puolustussuuntaan ei niin hyvin toimi ja veikkaan, että ennen pitkään tuo ongelma pitää jotenkin ratkaista. Jostain syystä Milano ja Zegras pelaavat hyvin yhteen ja Rakell toimii siinä nyt hyvin kolmantena, kun hänellä on hyökkäyspeliin kykeneväisiä ketjukavereita. Nelosketju oli muotoa Deslauriers-Carrick-Grant viime pelissä ja se oli toimiva kokonaisuus ja ketju painoi peliä vastustajan päätyyn, mikä on sen tehtävä. Kolmosketjussa on Steel-Lundeström-Silfverberg. Steel on ketjun ja oikeastaan koko joukkueen heikkolenkki ja toivottavasti Comtois palaisi pian kokoonpanoon ja ottaisi hänen paikkansa, jos homma lähtisi paremmin käyntiin. Jones tuossa varmasti toimisi, harmi kun loukkaantui.

Puolustuksessa Lindholm-Drysdale ja Fowler-Manson toimivat hyvin. Mansonin taso edelleen heittelee, mutta menee paremman puutteessa. Benoit-Shattenkirk kolmosparissa on mitä on. Kumpikaan ei missään mestaruusjengissä pelaisi varmastikaan. Jos Anaheim meinaa pudotuspeleihin ja siellä pärjätä, niin jotain parannusta tälle osastolle tulisi hankkia ainakin.

Tappioputki meni nyt poikki ja tästä on hyvä jatkaa.
 

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Ottawasta voitto viime yönä.

Puolustuksessa Lindholm-Drysdale ja Fowler-Manson toimivat hyvin. Mansonin taso edelleen heittelee, mutta menee paremman puutteessa. Benoit-Shattenkirk kolmosparissa on mitä on. Kumpikaan ei missään mestaruusjengissä pelaisi varmastikaan. Jos Anaheim meinaa pudotuspeleihin ja siellä pärjätä, niin jotain parannusta tälle osastolle tulisi hankkia ainakin.

Tappioputki meni nyt poikki ja tästä on hyvä jatkaa.


Tästä kyllä ihan eri mieltä, Shattenkirk häipyy kuvioista ennen kun Ducksin uusi todellinen voittoikkuna aukeaa mutta Simon Benoitista tulee todella hyvä pelaaja Ducksille.
Puollustajaksi vielä nuori.

Joukkueen rakennus ja meininki sen ympärillä on hyvässä pöhinässä mustien vuosien jälkeen.

Ducksin asema myös UFA pelaamarkkinoilla paranee koko ajan, ne pelaajat jotka haluavat menestyä, näiden tarjonta myös kasvaa pelkän tilin perässä tulevien kustannuksella.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Henrique - Getzlaf - Terry on kyllä sellainen ketju mitä ei varmaan kukaan osannut odottaa toimivan. Tosin samaa voisi sanoa muutenkin näistä kemioista mm. Milano-Zegras ovat aika vahva kaksikko.

Omituisia koostumuksia, mutta eipä se haittaa, jos hyviä tuloksia tulee edes tämän verran. Aika maximitasolla vedetään tällä rosterilla.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Tästä kyllä ihan eri mieltä, Shattenkirk häipyy kuvioista ennen kun Ducksin uusi todellinen voittoikkuna aukeaa mutta Simon Benoitista tulee todella hyvä pelaaja Ducksille.
Puollustajaksi vielä nuori.

Ajattelin siis tämän kauden pudotuspelejä, että siellä olisi kiva, jos ei olisi Shattenkirkiä luutimassa. Sinänsä samaa mieltä, että kun Anaheim alkaa oikeasti taas kisaamaan, niin Shattenkirk ei ole enää kuvioissa (toivottavasti ainakaan ei tehdä jatkosopimusta).
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS,Arsenal, BVB,Ducks
Mitä helvettiä tuolle Sonny Milanolle on oikein kesällä tehty? Kaverihan suorastaan lentää jäällä tällä hetkellä. Olin todella epäilevä myös Eakinsin suhteen viime kaudella, että riittääkö osaaminen viedä nuoria kavereita eteenpäin. Olin näköjään väärässä (toki se ei ole yllätys).

Hemmetti vieköön tämä tunne, kun on kiva katsoa pelejä taas. Joo pisteitä on menetetty tyhmiin virheisiin ja höntyilyihin (välillä kurittomuutta), mutta ei haittaa kun pitkästä aikaa alkaa näkyä valoa tunnellin päässä. Pudotuspeleihin toki on matkaa vielä reilut 50 ottelua, mutta siltikin on oltava tyytyväinen näihin otteisiin mitä on nyt nähty.

Tuo Drysdale vaikka kääpiöpakki onkin, niin on vain perkele pelimies isolla P:llä. En tykännyt kun varattiin, mutta nyt kun nähnyt pojan pääsevän sinuiksi NHL:n kanssa, niin ei tuosta voi olla vain pitämättä.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Mitä helvettiä tuolle Sonny Milanolle on oikein kesällä tehty? Kaverihan suorastaan lentää jäällä tällä hetkellä. Olin todella epäilevä myös Eakinsin suhteen viime kaudella, että riittääkö osaaminen viedä nuoria kavereita eteenpäin. Olin näköjään väärässä (toki se ei ole yllätys).

Hemmetti vieköön tämä tunne, kun on kiva katsoa pelejä taas. Joo pisteitä on menetetty tyhmiin virheisiin ja höntyilyihin (välillä kurittomuutta), mutta ei haittaa kun pitkästä aikaa alkaa näkyä valoa tunnellin päässä. Pudotuspeleihin toki on matkaa vielä reilut 50 ottelua, mutta siltikin on oltava tyytyväinen näihin otteisiin mitä on nyt nähty.

Tuo Drysdale vaikka kääpiöpakki onkin, niin on vain perkele pelimies isolla P:llä. En tykännyt kun varattiin, mutta nyt kun nähnyt pojan pääsevän sinuiksi NHL:n kanssa, niin ei tuosta voi olla vain pitämättä.

Milano on ollut positiivinen yllätys, vaikka silloin seuraan tullessaan väläyttelikin. Ehkä auttoi, kun pääsi vaan uusiin maisemiin. Zegrasin kanssa on löytynyt yhteys ja molemmat hyötyvät tästä. Tämä kausi on ollut vaan niin ihmeellinen toistaiseksi, kun tuntuu että näitä nuoria onnistujia on vaan niin monta. Terry, Zegras, Lundeström, Milano. Yleensä toivoo, että saisi edes yhden hyvän läpilyöjän kaudessa ja olisi tyytyväinen johonkin 0,5 pistettä per peli tahtiin, niin mitä vielä, nyt siellä on useampi kaveri kovemmassa pistetahdissa.

Valmennuksen osalta on taas vaikea sanoa, mikä on Eakinsin ansiota ja mikä uusien apuvalmentajien. Niin kuin sanottu jo aiemmin, ali- ja ylivoima on parantunut, mikä on apuvalmentajien vastuulla. Peli on kuitenkin kauttaaltaan nopeampaa, joten olisiko valmennus lyönyt viisaat päänsä yhteen ja lähteneet kokonaan puhtaalta pöydältä. Kyllähän tässä on vaan moni asia onnistunut samaan aikaan eli valmennus, nuoret pelaajat, Getzlaf ja vähäiset loukkaantumiset, joten homma näyttää tosi hyvältä, kun asiat vaikuttaa toisiinsa. Tulee semmoinen positiivinen kerroinvaikutus.

Pudotuspelit ovat vielä matkan päästä, mutta eikös se sanonta ole, että ne jotka on jouluna kiinni pudotuspelipaikasta, on siinä kiinni keväälläkin?
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS,Arsenal, BVB,Ducks
Milano on ollut positiivinen yllätys, vaikka silloin seuraan tullessaan väläyttelikin. Ehkä auttoi, kun pääsi vaan uusiin maisemiin. Zegrasin kanssa on löytynyt yhteys ja molemmat hyötyvät tästä. Tämä kausi on ollut vaan niin ihmeellinen toistaiseksi, kun tuntuu että näitä nuoria onnistujia on vaan niin monta. Terry, Zegras, Lundeström, Milano. Yleensä toivoo, että saisi edes yhden hyvän läpilyöjän kaudessa ja olisi tyytyväinen johonkin 0,5 pistettä per peli tahtiin, niin mitä vielä, nyt siellä on useampi kaveri kovemmassa pistetahdissa.

Valmennuksen osalta on taas vaikea sanoa, mikä on Eakinsin ansiota ja mikä uusien apuvalmentajien. Niin kuin sanottu jo aiemmin, ali- ja ylivoima on parantunut, mikä on apuvalmentajien vastuulla. Peli on kuitenkin kauttaaltaan nopeampaa, joten olisiko valmennus lyönyt viisaat päänsä yhteen ja lähteneet kokonaan puhtaalta pöydältä. Kyllähän tässä on vaan moni asia onnistunut samaan aikaan eli valmennus, nuoret pelaajat, Getzlaf ja vähäiset loukkaantumiset, joten homma näyttää tosi hyvältä, kun asiat vaikuttaa toisiinsa. Tulee semmoinen positiivinen kerroinvaikutus.

Pudotuspelit ovat vielä matkan päästä, mutta eikös se sanonta ole, että ne jotka on jouluna kiinni pudotuspelipaikasta, on siinä kiinni keväälläkin?

Pudotuspeleihin tarvitaan uusi Pronger joka suojaa ja syö kiekkoa muilta pois ja on isäntä talossa. Se puuttuu Drysdalen viereltä tällä hetkelläkin. Toisaalta ei tuota ryhmää voi hajoittakaan ja en halua, että uhrataan assetteja tulevaisuuden osalta vielä. Tällä hetkellä kaikki on tullut liian äkkiä kyllä tuolle porukalle. Mutta ei valittamista missään nimessä...Tällä hetkellä hyviä asioita tapahtuu
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Pudotuspeleihin tarvitaan uusi Pronger joka suojaa ja syö kiekkoa muilta pois ja on isäntä talossa. Se puuttuu Drysdalen viereltä tällä hetkelläkin. Toisaalta ei tuota ryhmää voi hajoittakaan ja en halua, että uhrataan assetteja tulevaisuuden osalta vielä. Tällä hetkellä kaikki on tullut liian äkkiä kyllä tuolle porukalle. Mutta ei valittamista missään nimessä...Tällä hetkellä hyviä asioita tapahtuu

Lindholm on ihan hyvä Drysdalen vierellä mielestäni. Olen kuitenkin samaa mieltä, että pudotuspelejä varten tarvitsisi puolustukseen vahvistusta, mielellään jonkun top 4 -pakin. Koodinimi "McDonagh" olisi hyvä, joku joka osaa puolustaa, mutta ei ole täysi lapanen hyökkäyssuuntaan. Ei tarvitse olla mikään kiekonliikuttelijavirtuoosi, kun joukkueessa on jo Drysdale, Fowler ja Shattenkirk, kunhan osaa tehdä kiekolla muutakin kuin vain purkaa pitkänä. Jompi kumpi Benoit tai Shattenkirk voisi siirtyä sitten seiskapakiksi.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Itseäni kyllä vähän hämmentää nämä puheet Shattenkirkin viltittämisestä/korvaamisesta. Hitto, kaveri vetää elämänsä kautta ja kolkuttelee pakkien pistepörssin kärkikymppiä.. Ja tällä tavalla on päästy siihen, että Anaheim joukkueena kolkuttelee divarikärkeä.. Mikä ihmeen logiikka olisi keväällä penkittää tuollaisia pistemääriä (ainoastaan Lindholmilla enemmän Ducksissa) tasakentällisinkin tekevä pakki..? Joo, ymmärrän, pleiajreissa tarvitaan myös fyysisyyttä, mutta ei kai yhdelläkään järkikoutsilla käy edes mielessä joukkueen tehokkaimman pakin heivaaminen kokoonpanosta?
 
Shattenkirk, Zegras ja Hanifin osuneet tolppiin ekassa erässä. Ihan viihdyttävä peli toistaiseksi

Lainasin viestiäsi ihan vain kehaistaksesi nimimerkkiäsi. Piti tosin hetken miettiä, että kuka Getzlafin täydentää tuossa. No Kesler tietenkin.

Getzlaf ja Kesler muodostivat aikanaan vahvan ja dynaamisen selkärangan kärkisenttereinä koko joukkueelle. Keslerin vikoja kausia oli tosin hieman inhottavaa seurata kun mies oli niin romuna. Getzlaf sen sijaan porskuttaa edelleen kuin parikymppinen varsa, muiden parikymppisten kanssa.

Getzegras voisi olla sitten ns. next level -nimimerkki jollekin. Ihan vain vinkkinä.

PS. Mukavaa katsella ankkojen pelejä nykyisin. Ei vähiten planeetan viihdyttävimmän pelaajan Trevor Zegrasin ansiosta, mutta muutenkin.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Itseäni kyllä vähän hämmentää nämä puheet Shattenkirkin viltittämisestä/korvaamisesta. Hitto, kaveri vetää elämänsä kautta ja kolkuttelee pakkien pistepörssin kärkikymppiä.. Ja tällä tavalla on päästy siihen, että Anaheim joukkueena kolkuttelee divarikärkeä.. Mikä ihmeen logiikka olisi keväällä penkittää tuollaisia pistemääriä (ainoastaan Lindholmilla enemmän Ducksissa) tasakentällisinkin tekevä pakki..? Joo, ymmärrän, pleiajreissa tarvitaan myös fyysisyyttä, mutta ei kai yhdelläkään järkikoutsilla käy edes mielessä joukkueen tehokkaimman pakin heivaaminen kokoonpanosta?

Ehkä siinä vähän se, että muistissa on vielä viime kauden Shattenkirk ja tämän alkukauden vahva alku ei ihan vielä riitä pyyhkimään sitä pois. Pitää katsoa kautta vähän pidemmälle. Tehokkuutta löytyy myös Drysdalen ja Fowlerin kanssa eli kaikki ei ole hänen varassaan ja jos mahdollisesti alkaa taas hazardiksi, niin liipaisin on silloin herkkä. Toki tämähän on ankkojen kannalta hyvä tilanne, kun voi tällä tavoin pyöritellä kokoonpanoa ja olisihan se aivan mahtavaa, jos Shanttenkirk olisi palannut tasolle, jolla oli St.Louis Bluesissa.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Itseäni kyllä vähän hämmentää nämä puheet Shattenkirkin viltittämisestä/korvaamisesta. Hitto, kaveri vetää elämänsä kautta ja kolkuttelee pakkien pistepörssin kärkikymppiä.. Ja tällä tavalla on päästy siihen, että Anaheim joukkueena kolkuttelee divarikärkeä.. Mikä ihmeen logiikka olisi keväällä penkittää tuollaisia pistemääriä (ainoastaan Lindholmilla enemmän Ducksissa) tasakentällisinkin tekevä pakki..? Joo, ymmärrän, pleiajreissa tarvitaan myös fyysisyyttä, mutta ei kai yhdelläkään järkikoutsilla käy edes mielessä joukkueen tehokkaimman pakin heivaaminen kokoonpanosta?

Koska alkukauden kuumasta putkesta ei pitäisi tehdä liian isoja päätelmiä. Meno on sittemmin hidastunut ja hän on edelleen virhealtis pelaaja. Ja niin kuin @Oskar sanoi, viime kauden 55 peliä ovat edelleen mielessä eikä ne unohdu 10 pelin ylisuoritusjakson takia. Pakisto tarvitsee syvyyttä, jos joukkue meinaa oikeasti pudotuspeleissä menestyä, niin ideaalisti joko Benoit tai Shattenkirk siirtyisi katsomoon.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Koska alkukauden kuumasta putkesta ei pitäisi tehdä liian isoja päätelmiä. Meno on sittemmin hidastunut ja hän on edelleen virhealtis pelaaja. Ja niin kuin @Oskar sanoi, viime kauden 55 peliä ovat edelleen mielessä eikä ne unohdu 10 pelin ylisuoritusjakson takia. Pakisto tarvitsee syvyyttä, jos joukkue meinaa oikeasti pudotuspeleissä menestyä, niin ideaalisti joko Benoit tai Shattenkirk siirtyisi katsomoon.

Tarvitsee syvyyttä, en sitä kielläkään. Itse en vain näe mitään järkeä tuolla tehokkuudella operoivan pelurin siirtämisellä sivuun, jotta saadaan sitä syvyyttä. Ne syvyyspakit tulevat sitten erikseen, ja hyppäävät kehiin jos pelaava kuusikko piiputtaa. Eihän tuolla Wildissakaan tällä hetkellä suunnitella Ryan Hartmanin popparikomennusta, vaikka kaverilla melkoinen suonenveto viime kauteen verrattuna onkin menossa. Jos sinne halutaan pleiajreihin lihasta maalin eteen, niin (tämän kauden) nykynäytöillä sen pitäisi olla Benoit tai Drysdale, joka sitä tilaa antaa niille lihaksille. Drysdale on toki pelannut yhtä tehokkaasti kuin Shattenkirk, mutta on kuitenkin tulokas, jonka suorittamisesta tosipeleissä voidaan toistaiseksi vain spekuloida.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Tarvitsee syvyyttä, en sitä kielläkään. Itse en vain näe mitään järkeä tuolla tehokkuudella operoivan pelurin siirtämisellä sivuun, jotta saadaan sitä syvyyttä. Ne syvyyspakit tulevat sitten erikseen, ja hyppäävät kehiin jos pelaava kuusikko piiputtaa. Eihän tuolla Wildissakaan tällä hetkellä suunnitella Ryan Hartmanin popparikomennusta, vaikka kaverilla melkoinen suonenveto viime kauteen verrattuna onkin menossa. Jos sinne halutaan pleiajreihin lihasta maalin eteen, niin (tämän kauden) nykynäytöillä sen pitäisi olla Benoit tai Drysdale, joka sitä tilaa antaa niille lihaksille. Drysdale on toki pelannut yhtä tehokkaasti kuin Shattenkirk, mutta on kuitenkin tulokas, jonka suorittamisesta tosipeleissä voidaan toistaiseksi vain spekuloida.

En ole Wildin tilanteesta perillä, niin vaikea kommentoida. Sen verta sanon, että Hartmanin laukaisuprosentti on tällä kaudella ollut 15,1%, kun uran keskiarvo on 9,7%, joten on aika todennäköistä, että ne maalimäärät tulevat laskemaan, minkä takia en pitäisi Hartmania vielä minään kärkiketjun starana. En tiedä miten on pelannut noin muuten kun ei tee pisteitä eli onko muuten hyödyllinen pelaaja. Shattenkirkistä tiedän sanoa, että hän on hasardi ja alkukauden ylisuorittamisen jälkeen hän on tullut maantasolle takaisin pisteiden osalta, mikä vähentää hänen hyödyllisyyttään. Tuo tehoputki vääristää hänen hyvyyttään.

Katsotaan sitten kauppatakarajalla, että onko Anaheim edes pudotuspelipaikalla eli onko tarvetta edes vahvistuksille vai myykö Anaheim pelaajiaan sittenkin silloin. Vielä en lähtisi tekemään isoja hankintoja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Stig Jenssen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Mitäs mieltä tästä Zegrasin syötöstä Milanolle?
Olisi hienompi jos olisi tehty liikkeestä eli vauhdista. Omaan makuun tuollainen pieni vippaisu mihin aikaa oli reippaasti tehdä. Pidän ehkä vähän tylsänä ja ylihypetettynä nyt tätä.

Mutta hyvin kyllä toki raksuttaa Zegrasin tietokone. Sen sanottakoon että seurailen Ducksia mielenkiinnolla erityisesti tätä nuorta sakkia. Zegras, Drysdale ja Dostal.

Kyllä Mikke hoiti tyylillä homman aikanaan.

Mitäs mieltä sinä olit?
 
Viimeksi muokattu:

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Olisi hienompi jos olisi tehty liikkeestä eli vauhdista. Omaan makuun tuollainen pieni vippaisu mihin aikaa oli reippaasti tehdä. Pidän ehkä vähän tylsänä ja ylihypetettynä nyt tätä.

Miksei noita sitten näy koko ajan?
 

Stig Jenssen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Miksei noita sitten näy koko ajan?
Tjaa. Varmaan huono perustelu olis että ei anneta aikaa.
No tämä oli mielipidekysymys, joillekkin iskee ja joillekkin ei.

Mutta Zegrasiin yleisesti ottaen, tää kaveri tulee vielä lujaa.
Kuten ylläkin, niin sitä Zegrasin primetimeä odotellessa nautitaan matkasta. :)

edit: nyt kun tuo maali pyörinyt enemmän eri kuvakulmista niin näyttää paremmalta.
 
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Sonny Milano on yllättänyt noustuaan AHL:stä takaisin NHL:ään ja nyt se kauan odotettu läpimurto on sitten tapahtumassa. Taidostahan ei tosiaan ole koskaan ollut kiinni hänen kohdallaan. Olin kyllä valmis kirjoittamaan NHL-uran jo ohitse, kun kauden kynnyksellä meni waivereista läpi, sillä uskon vahvasti tuohon prosessiin (kenttäpelaajien osalta - maalivahdit ovat oma lukunsa). Harvassa ovat nuoret pelaajat jotka ovat menneet waivereista läpi, mutta tulleet tekemään sitten vielä mainittavan arvoisen NHL-uran. Milano on osoittanut selkeitä merkkejä nyt että olisi poikkeus tästä pääsäännöstä. Tunnettavimmat esimerkit äkkiseltään sanoen lienevät Martin St.Louis ja Daniel Briere - ja heistä kumpikaan ei sitten tehnyt sitä uraa joukkueessa jossa läpäisivät waiversit. Tältä osin Milanon läpimurto Ducksissa olisi selkeä poikkeus noihinkin esimerkkeihin nähden sitten. Ducksin johtoportaalla kävi aikamoinen tuuri, ettei Milano sitten kelvannut muille.

Zegras-Milano tullevat jatkossakin tekemään yhdessä paljon highlight-maaleja, mikäli Milanon läpimurto NHL:ssä vaan jatkuu. Zegrasin kohdalla tie tähteyteen on vain ajan kysymys - jos ei jo nyt lasketa sellaiseksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös