Anaheim Ducks 2012-2013

  • 509 965
  • 987

Vilijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Ymmärsin myös, että Souray oli Sakun parhaita kavereita Montrealissa. Hieno pelaaja!

Eli Sakulta on kysytty mielipidettä. Arveluttaahan toi hankinta, mutta kyllähän Souray on silti vahvistus. Viime kauden saldoilla palkkaki on kohdallaan, sikäli kun lasketaan ylihinnoittelut vapaiden agenttien köyhyydestä johtuen.

Anaheim odottanee myös että Fowler ottaa taas askeleen eteenpäin mahdollisesti 1. puolustajaksi. Vatasella ei niin kiirettä.

Selänteen mielipide tuntuis painavan aika paljon hankinnoissa (Koivu, Hagman jne.) joten OJ ei liene mahdottomuus. Olli viihtynee palmujen katveessa siinä missä Floridassakin, mutta paljon riippuu just siitä mikä on veteraanipelaajien keskinäinen suhde. Mitä mieltä Koivu ja Selänne OJ:stä?
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Että semmoiset signaukset sitten avauspäivältä.

Bryan Allen tuo joukkueeseen reippaasti lisää puolustusosaamista, mitä ei viime kaudella ihan liikaa joukkueessa ollut.
Sheldon Souray taas tuo joukkueeseen hirmuisen kanuunan YV:lle, mitä ei myöskään ollut viime kaudella joukkueessa, koska Lubo ei vain ollut edellisen kauden tasolla.

Molemmat siis hankittiin korjaamaan tietynlaista puutetta joukkueessa. Mutta pakko on kyllä kyseenalaistaa tuo Sourayn sopimus, ja etenkin sen pituus. Mies oli jo viime kaudella aivan käsittämättömän hidas. Enkä nyt oikein jaksa uskoa, että se liike kesän aikana ainakaan parantuu.
Anaheimin kannalta on tietenkin hyvä asia että Sourayta ei tarvitse peluuttaa isoilla minuuteilla. 3 parissa tasakentällisin, ei AV:ta juuri ollenkaan, ja yv:llä ehkä sitten laatuminuutteja(todennäköisemmin jämäminuutit). Tai näin minä ainakin tekisin.
Pahin pelko on että Souray päätyy pelaamaan Fowlerin parina 25 minuuttia per peli, ja +/- on sitten surullista katsottavaa molemmilla äijillä. Toinen kun ei osaa puolustaa, ja toinen ei vain yksinkertaisesti kerkeä puolustamaan.

Nämä hankinnat muuten varmistivat myös sen että Vatanen ei ole ylhäällä tulevalla kaudella, ilman loukkaantumisia ainakaan. Ellei sitten Lydmania treidata pois joukkueesta(ainoa realistinen treidattava puolustaja). Mikä on kyllä harmi, sillä itse olisin mielellään nähnyt mihinkä Vatanen pystyy NHL:n puolella. AHL:n uskon olevan Vatasella kuitenkin liian köykäinen sarja.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Lainasin nyt tämän Free Agent Frenzy -ketjun puolelta, koska alkaa mennä siellä OT:ksi...

-Case Schultz: Ei ollut Bobin vika, että se valehteleva paskasäkki kusetti koko organisaatiota.

Tottakai tämä kusetus menee Schultzin ja hänen agenttinsa piikkiin, muttei GM:n roolia näissä asioissa voida koskaan täysin sivuuttaa. Bisnes on aina bisnestä ja se nyt vaan sattuu kuulumaan GM:n vastuulle, että tällaiset keissit pitää pystyä hoitamaan mahdollisimman kunniakkaasti. Sille ei tietysti voi yhtään mitään jos pelaaja haluaa väkisin muualle lähteä, mutta tällöin tulisi GM:llä olla sellaiset välit agenttiin ja pelaajaan, että voidaan edes jotain sopia asioista. Eli tässä tapauksessa esimerkiksi oikeuksien myyminen alkuvuodesta Schultzin haluamaan seuraa olisi ollut kuitenkin sellainen skenaario, josta olisi jäänyt muutakin kuin pelkkä luu käteen. Mutta kun ei osaa niin ei osaa ja nyt menetettiin huipputalentti halvimmalla mahdollisella tavalla. Tuntuu näin fanina lähes siltä kuin joku olisi kussut suoraan suuhun. Murrayn piikkiin en siis tätä menetystä laita, mutta kenties paremmin hommansa hoitava GM olisi tästä jotain saanut irti. Toki voit valottaa tämän kyseisen skenaarion etenemistä vielä tarkemmin jos on faktadetailia heittää tiskiin.


-Draftin ekan kierroksen perseily: Mitä siellä perseiltiin, varattiin pelaaja, jota Jabbbe ei tuntenut?

Hampus Lindholmista voi tulla jonain päivänä hyvä pelaaja NHL:ään. Mutta oliko hän sellainen veto tulevaisuutta ajatellen, joka oli pakko varata kun oli kerran saatavilla? Vai olisikohan siellä sittenkin ollut sellainen pelaaja tarjolla, joka olisi ollut tulevaisuutta ajatellen vielä arvokkaampi niin pelipaikkansa kuin ominaisuuksiensakin puolesta? Nyt oli helkatinmoinen tsäänssi varata huippupotentiaalin omaava jätkä juuri sille paikalle, joka tulee muutaman vuoden sisällä eniten huutamaan apuja. Tätä ei jostain käsittämättömästä syystä tehty, ja siitä iso nootti Murrayn suuntaan. Ok, toki tässä pelataan kristallipallon kanssa ja arvioidaan mahdollisia riskejä sekä maksimipotentiaalia. Kenties scoutit sitten näkevät Lindholmin seuraavana "Lidaksena" ja Murray meni ja uskoi heitä. Itse en tähän usko.

Niin ja todettakoon tosiaan, että tuo hinkumani pelipaikka olisi ollut sentteri. Nimen voit päätellä itse.

-Parros pihalle -> Staubitz sisään.: Parros ei suostunut rooliin, jossa pelaa ainoastaan 40-peliä, Staubitz on juuri sellainen pelaaja, lisäksi vielä halvempi. Parros ei enää viimekaudella pahemmin tapellutkaan, liian kiltti. Staubitz ei ole läheskään yhtä hyvä tappelemaan, mutta uskon, että viestin antajana tehokkaampi kuin Parros, jonka matsit olleet kauan stagefights.

Montako peliä olet Staubitzilta nähnyt? Jos saa suoraan sanoa, niin kaveri on läjä sitä... no, jääköön sanomatta. Tämä mies ei tuo Duckseihin yhtään mitään. Viime kauden jälkeen ei kyllä Parrostakaan ikävä tule (vaikka jonkinlaiseksi seuralegendaksi olikin jo tulossa), mutta ei tässä yhtään parempaa äijää saatu nyt tilalle.

Yhden hyvän siirron Murray on tänä kesänä tehnyt ja se oli Allenin hankinta. Siitä plussat. Peruspakkia tarvittiin ja sellainen saatiin, joten nyt on kiekollisilla pakeilla himpun verran enemmän tilaa keskittyä omiin vahvuuksiinsa, kun siellä ovat Beauchemin, Allen ja Lydman varmistavina lenkkeinä pelaamassa omaa aluetta ja alivoimaa. Mutta mitäs seuraavaksi... tästä ei pitkään kulunut niin sieltähän se kauhusainaus napsahti kun SS:lle lyötiin järjetön soppari kouraan. Mitä tällä saatiin? Parin viime kauden perusteella kun rohkenen väittää, että Vatasen poika hoitaa Sourayn tontin hommat vähintään yhtä mallikkaasti kun konkari itse. Paljon täytyy Sheldonin pojalla tapahtua nyt positiivisessa mielessä edistystä, jotta tätä hankintaa voidaan onnistuneeksi kehua. Muuten hän on vain rasite Vatasen tiellä. Ja jos Sami onnistuu breikkaamaan niin siinä tilanteessa perkeleen kallis seiskapakki!

Tarkoitus ei ole ollut mitenkään periaatteen tai muun jonninjoutavan takia haukkua Murrayta. Silloin annetaan kritiikkiä kun siihen on aihetta. Ja nyt sitä aihetta on mielestäni ollut, liian paljon.
 

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Bryan Allen ja Sheldon Souray sisään, Visnovsky ja Brookbank ulos. Jos muistelee viime kauden Visnovskyä, niin kyllähän tässä joukkue vahvistui aivan selkeästi. Ehkä hyökkäyspää vähän kärsii, kun kumpikaan hankinnoista ei ole vikkelä jaloistaan kuten Lubo oli, mutta puolustuspäässä parannusta onkin sitten huomattavasti. Okei, Souray on hidas ja jähmeä, mutta tuo kuitenkin kovuutta, kokoa ja asennetta kertaheitolla lisää Visnovskyyn verrattuna. Ja kyllä minä uskon että tuollainen kanuuna laitetaan suoraan ykkösylivoimaan eikä mihinkään jämäminuuteille. Suoraan Lubon paikalle vaan paukuttaman onetimereita Fowlerin ja Getzlafin syötöistä, eipähän tarvi katella enää Fowlerin rannevippausta eikä toivoa Getzlafin oppivan laukomaan enemmän, kun nyt on pelaaja jolle voi suosiolla luovuttaa sen laukomisen.

Ja sen mitä Souray tuo ylivoimaan, Bryan Allen tuo alivoimaan. Kokoa ja voimaa ainakin luulisi olevan nyt riittävästi, Allen 196cm ja Souray 193cm. Mitä pari raporttia olen nyt hänestä ehtinyt lukemaan, Allen on myös hyvä blokkaamaan laukauksia, ja nykyäänhän tuo on juuri se mitä Ducksin puolustus tekee. Eli blokkaamiseen erikoistuneita pakkeja on nyt siis Allen, Beauchemin, Lydman ja Sbisa. :) Ei huono. Nuo neljä varmaan hoitavat enimmäkseen alivoimat, ja tuskinpa Souraykaan paljoa huonommin sitä hommaa tekee, kun saa vaan seistä maalinsuulla ja heitellä vastustajia sieltä pois.

Selkeätä ykköspakkia ei odotetusti sitten saatu, mutta nyt meillä on iso ja tasavahva, joskin hieman kädetön puolustus. Tässä on vähän sama idea kuin esim. Vancouverilla viime vuosina, että kukaan pakeista ei ole selkeä ykkönen, mutta kaikki kolme paria ovat aika tasavahvoja ja pystyvät kaikki pelaamaan sen 20 minuuttia, jos tarve vaatii. Beaucheminin ja Fowlerin minuutteja on laskettava, se on selvä. Uskon että nämä kaksi pidetään jatkossakin ykkösparissa, mutta nykyisen 26 minuutin sijaan he pelaavat esim. 22 minuuttia. Kakkospari, olkoot se sitten vaikka Sbisa-Allen, pelaa 20min, ja kolmosessa Lydman-Souray sitten jäljelle jäävät 18min. Näin ketään ei tarvitse peluuttaa puhki, mutta kaikkien pelin luulisi kulkevan kun jääaikaa kuitenkin on luvassa ihan riittävästi.

Varalle on sitten tarjolla Guenin ja Hendry, joista jomman kumman uskon kulkevan mukana seiskapakkina. Vatasta on turha tuoda ylös jos peliaikaa ei ole luvassa. Äskettäin Ducks signasi kaksisuuntaiseen sopimukseen myös Matt Smabyn, joka on lähinnä vahvistus Norfolkiin, mutta loukkaantumissumassa mahdollinen vaihtoehto hänkin. Sitten on vielä Mat Clark, joka saikin viime kauden lopussa pari peliä alleen. Kaiken kaikkiaan ihan ok puolustus, ei mikään contender -tasoinen, mutta kunhan Hiller on normaalilla tasollaan ja hyökkäykseen saadaan vielä se kakkossentteri ja ehkä pari muuta lisäystä, kyllä playoffien pitäisi olla aivan hyvin saavutettavissa. Ja kuten Murray itsekin totesi eilen, nyt Fowler ja Sbisa on ympäröity kunnon veteraaneilla, joten heidän on paljon helpompi ottaa askel eteenpäin. Sbisa meni jo selkeästi eteenpäin viime kaudella, mutta nyt kaivataan Fowlerilta tasonnostoa. Ainakin hänen luulisi voivan pystyä keskittymään nyt siihen missä hän on hyvä, eli olemaan hyökkäävä puolustaja.

Mitä tulee siihen kakkossentteriin, Lisa Dillman twiittaili että Ducks ei ole kiinnostunut Jokisesta. En tiedä yhtään kuinka luotettava lähde hän on, mutta tuo tarkoittaa sitten sitä, että kakkossentteri aiotaan todellakin hommata treidin kautta. Treidi = Bobby Ryan. Käyhän se järkeen, mutta toivottavasti vaihdossa tulee takaisin kakkossentterin lisäksi myös vasen laituri, mielellään nuori mutta kuitenkin kokenut sellainen. Teemun lopetettua ei siellä ole muita todellisia, kykynsä jo todistaneita maalintekijöitä, jos Bobby lähtee.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Jabbbe,

Voi olla, että Bobby Ryan-palkkaneuvotteluissa Bob Murrayn ja agentti Arnottin välillä tapahtui jotain ja keskusteluvälit eivät ole nyt parhaat mahdolliset. Spekulointia. Schultzilla siis sama agentti. Mutta olisiko tilanne silti miksikään muuttunut, jos välit olisi kunnossa? Olisiko joku muu GM voinut Schultz asian hoitaa paremmin ja huomata kusetuksen ajoissa? Kuka tietää. Siinä vaiheessa, kun kusetus huomattiin, oli Schultzin arvo jo romahtanut, että Bob olisi treidillä saanut jotain järkevää irti.

BPA. Best Player Available, eikä mitään positiopaikkausta. Aika turha mielestäni kritisoida tässä vaiheessa valintaa. Katsotaan tilanne uudestaan muutaman vuoden päästä. Liian moni katselee rankingeja ennen draftia ja tekee tuomiot niiden perusteella.

Staubitz ei ole mikään sateentekijä pelaajana, eikä tappelijana, mutta kaveri on erittäin halukas puolustamaan omiaan. Tämän kaverin kuittivihko on parempaa luokkaa kuin Parroksen. Se on kyseisessä pelaajassa tärkeintä ja lisäksi on pukukoppipelaaja, joka on valmis istumaan kaudesta suurimmaksi osaksi poppariosastolla.

Souray:n signauksen olisin jättänyt tekemättä. Liian riski signaus ja paperissa yksi vuosi liikaa.

Bob Murray on tehnyt virheitä, mutta kaiken asioiden keskellä täytyy myös muistaa, että kaverin kädet on aikalailla myös sidottu omistaja Samuelin toimesta. Kiekkobisnestä pyörittäminen penneillä on vaikeampaa kuin esim GM:t, jotka saa touhuta palkkakattoon asti.
 
Viimeksi muokattu:

Fowler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks
Tottakai tämä kusetus menee Schultzin ja hänen agenttinsa piikkiin, muttei GM:n roolia näissä asioissa voida koskaan täysin sivuuttaa. Bisnes on aina bisnestä ja se nyt vaan sattuu kuulumaan GM:n vastuulle, että tällaiset keissit pitää pystyä hoitamaan mahdollisimman kunniakkaasti. Sille ei tietysti voi yhtään mitään jos pelaaja haluaa väkisin muualle lähteä, mutta tällöin tulisi GM:llä olla sellaiset välit agenttiin ja pelaajaan, että voidaan edes jotain sopia asioista. Eli tässä tapauksessa esimerkiksi oikeuksien myyminen alkuvuodesta Schultzin haluamaan seuraa olisi ollut kuitenkin sellainen skenaario, josta olisi jäänyt muutakin kuin pelkkä luu käteen. Mutta kun ei osaa niin ei osaa ja nyt menetettiin huipputalentti halvimmalla mahdollisella tavalla. Tuntuu näin fanina lähes siltä kuin joku olisi kussut suoraan suuhun. Murrayn piikkiin en siis tätä menetystä laita, mutta kenties paremmin hommansa hoitava GM olisi tästä jotain saanut irti. Toki voit valottaa tämän kyseisen skenaarion etenemistä vielä tarkemmin jos on faktadetailia heittää tiskiin.

Boldattuun kohtaan liittyen, Schultz ja hänen agenttinsa lopettivat kaiken yhteydenpidon Ducksin välillä hyvin pian Schultzin kauden päättymisen jälkeen. Sitten he keksivät tekosyyn, että Schultz haluaa käydä koulunsa loppuun ja sen jälkeen vasta miettiä kiekkoasioita. Okei, voihan se pitääkin paikkansa, mutta tekosyy tuo minusta oli. Schultzin koulu loppui joskus toukokuussa, ja tähän asti hän oli antanut koko ajan ymmärtää, että haluaa pelata Ducksissa ja tekee sopimuksen kunhan saa muut asiat hoidettua ensin pois alta. Sen jälkeen agentti ilmoittikin jo, että Schultz aikoo testata markkinat ja katsoa löytyisikö hänelle joku parempi seura. Ducks tarjosi hänelle sopimusta monta kertaa, mutta ei kelvannut. Tässä vaiheessa se oli niin selkeätä, että Schultz ei Anaheimissa aio pelata, että Murrayn kädet olivat aika lailla sidotut Schultzin oikeuksien treidaamisen suhteen. Jokainen joukkue tiesi, että Schultz aikoo tulla UFA:ksi ja tällöin kaikilla 29 muulla joukkueella on mahdollisuus signata hänet. Murraylla ei ollut enää mitään vipuvartta hänen treidaamiseensa. Brian Burke (ja varmaan muutkin) yritti Ducksin/Schultzin kanssa sellaista diiliä, josta Ducks olisi saanut Toronton kakkoskierroksen varauksen hyvityksenä (Schultzhan oli kakkoskierroksen varaus, ja Ducks menetti täten yhden varauksen kokonaan), jos Schultz olisi suostunut diiliin Toronton kanssa, mutta tässäkin Schultz oli se joka sai sanoa viimeisen sanan, eikä täten treidi toteutunut. Ja Schultzhan oli jo pitkään tiennyt menevänsä Oilersiin. Henkilökohtainen mielipiteeni tästä koko The Decision -mediasirkuksesta on se, että Newport Sports tiesi Schultzin saavan paljon mediahuomiota, ja näin saatiin tilanne näyttämään siltä, että Schultz tosiaan olisi punninnut vaihtoehtojaan tarkkaan, vaikka Oilersin miehiähän hän oli ollut jo pitemmän aikaa. Tällä tavoin toimimalla tilanne ei näytä niin paljoa siltä, että Oilers olisi rikkonut lakipykäliä ja vinkannut Schultzille hänen vielä ollessaan Ducksin omaisuutta, että tule meille pelaamaan. Jää nähtäväksi, aikooko Ducks nostaa tuosta syytteet.

Minullakin menee välillä hermo Bob Murrayn toimintatapoihin, mutta Justin Schultz -saagassa hän ei toiminut millään lailla väärin. Mitä voit tehdä paremmin, jos pelaaja ei oikeasti tahdo pelata joukkueellesi ja valehtelee tästä suoraan päin naamaa koko ajan?
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Bob Murray on tehnyt virheitä, mutta kaiken asioiden keskellä täytyy myös muistaa, että kaverin kädet on aikalailla myös sidottu omistaja Samuelin toimesta. Kiekkobisnestä pyörittäminen penneillä on vaikeampaa kuin esim GM:t, jotka saa touhuta palkkarajaan asti.

Tämä on tietysti totta. Hyvät general mänägerit kuitenkin erotellaan keskinkertaisista siinä, miten hyvin he osaavat hommansa hoitaa käytettävissä oleviin pelimerkkeihin nähden. Tästä mestariesimerkkinä voisi mainita vaikkapa Tallonin. Hän oli uskomaton takapiru Chicagon tuhkimotarinan taustalla ja samaa rataa mennään nyt Floridassa. Mitä taas tulee BM:ään niin paitsi että mies on tehnyt tänä kesänä kyseenalaisia ratkaisuja, hän on tehnyt niitä myös aiemmin. Pahimpana näin jälkikäteen viisasteltuna tuntuu tietysti historiallinen Pronger-treidi, mutta ei siitä nyt sen enempää.

NHL on maailman haastavin kiekkoliiga niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin ja menestyvässä organisaatiossa asiat hoidetaan oikein joka suhteessa. Jos annat hieman liikaa siimaa, niin kaverit vetää ohi oikealta kuin vasemmalta. Tämän takia en ole tyytyväinen nykyisen GM:n tekemisiin. Toivottavasti jatkossa nähdään parempaa ja ensi kaudeksi saadaan kuitenkin sellanen porukka kasaan, joka pystyy pleijareihin asti menemään.
 

VilleSeina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, SaiPa
Murrayhan ilmeisesti teki sitkeyttään vielä tarjouksen Schultzille draftin jälkeen, kun Visnovskykin oli jo treidattu pois ja tarjosi tuota top-4 paikkaa mutta eihän siinä mitään ollut enää tehtävissä..

“I met quietly with their people [Thursday] night and it’s not going anywhere,” Murray said. “Justin’s made up his mind on what he’s doing.”

Even though Schultz, a native of British Columbia, has been linked to teams such as Vancouver, Edmonton, Toronto and the New York Rangers, Murray said he plans to make one more effort to land the player they selected in the second round back in 2008 and invested a lot of time in this past season.

“We’ve got one more attempt,” he said. “We’re going to try once more.”
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Minullakin menee välillä hermo Bob Murrayn toimintatapoihin, mutta Justin Schultz -saagassa hän ei toiminut millään lailla väärin. Mitä voit tehdä paremmin, jos pelaaja ei oikeasti tahdo pelata joukkueellesi ja valehtelee tästä suoraan päin naamaa koko ajan?

No jos tosiaan asia eteni juuri noin kuin kerroit, niin ei tuossa kevään aikana tietenkään mitään ole ollut tehtävissä. Ja tässä tullaankin juuri siihen, että hyvä GM pitää välit agenttiin ja pelaajaan niin lämpimänä, ettei tällaista pääse tapahtumaan. Erittäin pahaa kismaahan siellä on täytynyt olla Murrayn ja Arnotin välillä. Lähinnä tuo alkaa tuntua siltä, että Arnott halusi tällä pelleilyllään näpäyttää Murrayta ja pedata suojatilleen hyvät mahdollisuudet aloittaa NHL-uransa kaukana Anaheimista. Eli kyllä, ei tässä Murrayn kannalta mitään ole ollut tehtävissä. Mutta kysymys kuuluukin, miten hän ottaa tästä opiksi? Pieni peiliin vilkaisu ei välttämättä olisi pahitteeksi... Syytä siihen ainakin on, jottei tällaista enää jatkossa tapahdu.
 

VilleSeina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, SaiPa
@JayBackman:
Matt Read Scott Laughton Erik Gustafsson 1st round pick for Bobby Ryan. If Philly don´t get Parise... By Howard Eskin”

Tällänen huhu osu twitterissä silmään. Eipä varmaan mene läpi Ducksin puolelta. Toivottavasti Ryania ei treidata, jos treidataan niin hyökkäykseen pitää jotain saada. Mielellään aika paljonkin.

E. Samaan aikaan Dreger tietää kertoa: @DarrenDreger: To trade Bobby Ryan, the Ducks want a few pieces, including a 2nd line center.

Eli olisiko nyt sittenkin niin, että jotain siellä on tapahtumassa kun noussut taas puheenaiheeksi?
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Ja tässä tullaankin juuri siihen, että hyvä GM pitää välit agenttiin ja pelaajaan niin lämpimänä, ettei tällaista pääse tapahtumaan.

Helppo sanoa. Peter Chiarelli, erittäin tyylikästapainen ja sivistynyt mies, on kuulemma siinä määrin kypsynyt Wade Arnottiin, ettei enää ole Bruinsin puolelta sopimusneuvotteluissa mukana, jos Arnott kuuluu pelaajan edustajiin. Tällainen oli tilanne mm. Brad Marchandin sopimusneuvotteluissa viime kesänä.

En tiedä millainen maine näillä tietyillä agenteilla on pelaajien keskuudessa, mutta kun maine GM:en keskuudessa on mitä on, niin vaikea kuvitella sen auttavan edustettavien pelaajienkaan asiaa.
 

VilleSeina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, SaiPa
Päivitellään tilannetta sen verran, että ykköskierroksen varaus vuodelta 2011 eli Rickard Rakell on sainannut jonkinlaisen sopimuksen. Yksityiskohdista ei tietoa.

Pidetty ihan Ducksin kärkipään prospectina joten toivotetaan tervetulleeksi!
 

Vilijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Joo ei tullu OJ Ducksiin. Lienee nähnyt palmuja jo ihan tarpeeksi ja viihtyy nykyään kovissa pakkasissa. Ei haittaa yhtään.

Kommentteja Ducksin prospektileiriltä. Tulipa vaan mieleen (ja jo pidemmän aikaa ollut seuran linja), että Ducks haalii sellaisia "ei-hypetettyjä" prospekteja (tai jopa muuten kuin varauksien kautta - kuten Penner), joista sitten toivotaan että he kehittyisivät NHL-tasolle. Holland, Etem, Palmieri, Lindholm, Rakell, Smith-Pelly... kyllä kai näistä joku/jotkut vois lyödä läpi jo tulevalla kaudella?

Jos Ryan kaupataan niin Palmieri ja/tai Etemin pitäis heittää yht. 40 häkkiä? Ja jos Ryanin kauppaus on ainoa tapa saada pätevä 2. sentteri niin olkoot niin. Nyt ollaan Bobbyn kans menossa sellaseen tilanteeseen, että kaveri ei pysty enää ehkä antamaan parastaan Anaheimissa ja tarvii "uuden startin" jossain muualla.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Hampus saa suitsutusta conditioning campilla, kuulemma kokoisekseen erittäin hyvä luistelemaan ja puolustuspelissä jopa parempi kuin Fowler.

Holland on myös esiintynyt edukseen. Pituus pyörii jo Getzlafin hujakoilla. Onko kaverista jo tulevalla kaudella kakkos/kolmos-sentteriksi?

Vatanen ei pelaa leirillä, mutta on muuten menossa mukana. Ehkä ei haluta ottaa riskejä kevään loukkaantumisen jäljiltä.
 
Viimeksi muokattu:

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Anaheimin nuoret lupaukset on nyt vetäneet viikon verran omaa leiriään, ja pari viimeistä päivää on olleet yleisölle avoimia, ja näinpä niistä löytyy kommentteja erinäisistä lähteistä.
Mutta laitetaan tähän nyt alle muutamasta varmasti kiinnostavasta pelaajasta kommentteja kootusti:

Hampus Lindholm:
1.päivä "He was completely calm on the ice. He look like he was in complete control. Remember when Scott Niedermayer would get the puck and just slow everything down, he was like that."
2.päivä "We are lucky. He is an excellent skater. He skates like Cam Fowler and Scott Niedermayer, but faster"

Emerson Etem:
1.päivä "When I left the scrimmage, he was the player I was the most excited about."
2.päivä" Every smart chance he got, he shot, and my sweet Jeebus it was beautiful."
"He looked like Bobby Ryan on his best game ever."


Devante Smith-Pelly:
1.päivä "Kid looks like he managed to melt off some of the baby fat. His skating looks much better which leads me to believe the foot he broke in World Juniors was still bothering him towards the end of the season."
2.päivä "He was his normal self. The only thing that really stuck out is that he would fly down the ice into the offensive zone, but he was very slow getting back to the defensive zone. It was almost like he completely exhausted himself on the rush."

Nämä kommentit on yhden kirjoittajan mielipiteitä Anaheim Calling - For Anaheim Ducks Fans sivustolta.

Noiden lisäksi sitten hampuusista osui silmään seuraavanlainen twitter päivitys.
Boudreau on Ducks first-rounder Hampus Lindholm: "He's a Cam Fowler clone in his skating. ... Boy, he's just blowing by guys." <-- Eric Stephensin twitterissä

- Kokonaisuudessaan, Lindholmista ei löydy pahaa sanottavaa niiden joukosta jotka on miehen livenä nähnyt. Ja etenkin kaverin luistelua ylistetään melkoisen paljon.
- Etem on ottanut ison harppauksen eteenpäin pelaajana, ja jos kaikki menee hyvin on lähellä pelipaikkaa NHL:n puolella.
- DSP:stä on saanut lukea ristiriitaisia raportteja. Osa on tykännyt ja osa ei. Toivottavasti homma paranee kunhan harjoitusleirit aikanaan pyörähtää käyntiin.
- Hollandista on myös löytynyt ristiriitaista palautetta. Toiset on tykänneet kovasti, ja toiset taas ei niinkään. Miehen on myös väitetty kasvaneen kokoa, ja joku jopa sanoi miehen näyttäneet pidemmältä kuin Getzlafin.
- Kevin Royta on verrattu AndyMaciin, siinä mielessä että mies on pieni nopea ja hyvä mailankäsittelijä.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Emerson Etem:

Kuulostaa vallan mainiolta. Toivottavasti Etem todistaa valmennusjohdolle osaamisensa ja kauden alkaessa saa heti näytönpaikan ylhäällä. Perry, Ryan, Etem, Palmieri, Selänne ja DSP/Cogliano - nämä laiturit kelpaisivat kyllä minulle kärkiketjuihin. Mutta saa nähdä miten käy, siellä on kuitenkin vielä kysymysmerkkejä Bobbyn ja Teukan ympärillä.

Mitä tulee Bobbyn treidihuhuihin, niin toivon edelleen ettei häntä treidata mihinkään. Hänen menetys tekisi valtavan loven laituriosastoon ja melkoiset paineet ainakin Palmierille. Mieluummin näen Ducksit siinä formussa, että Bobby jatkaa meillä ja vaikka sitten Hollandista aletaan sorvaamaan uutta kakkos -tai kolmossentteriä kuin että menetetään Bobby ja saadaan laadukas kakkossentteri tilalle, mutta samalla valtava tyhjiö laituripuolelle ja valtavat paineet nuorille laitureille. Jos vielä Selänne nyt sattuu iskemään hokkarit naulaan, niin tuollainen treidi voi osoittautua kuoliniskuksi menestyshaaveille.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
Varauksella kannattaa suhtautua Anaheim Callingin juttuihin. Taso ei ole kuulemma kummoista.

Etemissä huolestuttaa se, että onko kaverin peli vielä yksitoikkoista, jossa koitetaan vaan vauhdilla mennä laidasta puolustajien ohi (Selänne ennenvanhaan teki siitä taidetta). Etemin pitää saada peliinsä monipuolisuutta tai puolustajat oppii jekut nopeasti. Omassa ikäluokassaan Etem on jopa dominoiva, mutta avain on siinä, miten saa sen oman pelinsä toimimaan NHL-tasolla. Vuosi AHL:ssä tekee hyvää.
 

Vilijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
Varauksella kannattaa suhtautua Anaheim Callingin juttuihin. Taso ei ole kuulemma kummoista.

Varauksella kannattaa suhtautua Jatkoajan keskustelupalstan juttuhin ;)

Ei vaan kyllä voidaan pitää melkoisena ihmeenä, jos Etem nappais samantien paikan kokoonpanossa. Aikamoinen harppaus WHL -> NHL. WHL:ssä pelaa kuitenkin jopa 15v junnuja.

Jos harjoitusleiri menee samalla dominoinnilla, niin ehkä alkukauden voisi pitää ylhäällä 1. tai 2. ketjuissa. Jos ei kumpikaan natsaa niin AHL:ään ja siellä ehkä vasempaan laitaan harjoittelemaan.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Pahoittelut HFBoards -tyylistä, mutta tuli tässä hieman pähkäiltyä tuota Bobbyn mahdollista treidiä... Jos mies laitetaan lihoiksi, niin kai sen pitäisi olla selviö että sieltä tulee laadukas kakkossentteri paluupostissa. Ketäs tällaisia senttereitä mahdollisesti olisi nyt irrotettavissa? Ainakin Coloradon suunnalta Duchene ja San Josesta Pavelski kelpaisivat vallan mainiosti. Kummallakaan ei ole siirron estävää sopimusta, joten näiden ympärille olisi kenties mahdollista rakentaa molempia osapuolia tyydyttävä siirto, tyyliin Ryan + jtn <-> Duchene/Pavelski + laituri. Tuon laiturin tulisi olla vähintään hyvä kolmosketjun kaveri, jottei sille tontille aiheudu liian suurta hävikkiä. Erinäisten lähteiden mukaanhan Bobbya ollaan huhuiltu Flyerseihin, mutta heillä ei ole mielestäni antaa kuin pitkin hampain vastaanotettavaa sentteriä takaisin. Lähinnä sieltä voisi irrota Schenn, mutta onko tässä miehen kannalta mitään järkeä kun sinne vasta hommattiin velipoika samaan joukkueeseen?

Todellisuudessahan mitään uutta tietoa ei ole Ryanin osalta ilmennyt ja edelleen toivon Murrayn onnistuvan puhumaan hänen kanssaan asiat sille tolalle, että mies jatkossakin Duckseissa pelaa. Mutta jos yhteisymärrykseen ei päästä, niin tuon treidin täytyy Ducksien kannalta onnistua aivan nappiin. Sen verran isoilla panoksilla siinä pelataan joukkueen tulevaisuuden kannalta.

Niin, ja olikos se muuten se sama vittupääagentti, joka hoitelee niin Bobbyn kuin Schultzinkin asioita? Jos oli niin saapa nähdä millainen soppa tästäkin vielä syntyy...
 

VilleSeina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, SaiPa
Twitteristä olen saanut sellaisen kuvan etteivät Ryan & Murray ole vielä tuota kehityskeskusteluaan käyneet mutta se lienee lähiaikoina luvassa.

Eilen just tossa kaverin kanssa iltakaljojen äärellä tätä treidiä puitiin, tultiin siihen tulokseen, että jos Philly nyt kynsin hampain haluaisi Ryanin niin Schenn + Read olisi hyvä diili ja se kelpaisi. Molempien nimet on kai ollu noissa spekulaatioissa mukana. En ota kantaa olisiko siinä nyt sitten järkeä Phillyn kannalta mutta minulle se kelpaisi.

Sen verran tärkeä palanen tuo Ryan kuitenkin Ducksille nykyisellään on, että kovaa valuuttaa sieltä pitää takaisinpäin saada. Toivottavasti tässä ei nyt agentin kanssa lähdetä millekään kiristys-ristiretkelle vaan asiat hoidetaan tyylikkäästi eikä jouduta väkisin liian halvalla antamaan miestä pois.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Miltäs tuntuisi Detroitin kanssa kauppa Filppulan ja Ryanin ympärillä? Filppula olisi Anaheimille suhteellisen täydellinen puuttuva kakkossentteri. Detroit taasen saisi tässä rightin kätisyyden "natural" laiturin väärällä paikalla pelaavan Filppulan tilalle.

Millä pitäisi vielä Detroitin puolelta tasoitella? Mitä muuta Anaheim tarvitsee?
 

Apheu

Jäsen
Miltäs tuntuisi Detroitin kanssa kauppa Filppulan ja Ryanin ympärillä? Filppula olisi Anaheimille suhteellisen täydellinen puuttuva kakkossentteri. Detroit taasen saisi tässä rightin kätisyyden "natural" laiturin väärällä paikalla pelaavan Filppulan tilalle.

Tämä voisi oikeasti olla kyllä mielenkiintoinen treidi. Uskoisin varsinkin, että Anaheimissa voitaisiin olla todella kiinnostuneita Filppulasta (paitsi suomalaisuus, niin erityisesti viime kaudella selkeä läpimurto).
Mutta kuinka hanakasti Detroit sitten haluaisi Ryanin saatika juuri läpimurtonsa tehneestä Filppulasta eroon?

Detroitilta liikettä Ryanin suuntaan tuskin näkyy niin kauan kuin ovat Nashin kilvottelussa perässä. Helposti voi kyllä Red Wings jäädä aika täysin nuolemaan näppejään, mikäli eivät nappaa Seminiä, Nashia tai sitten juuri Ryania. Lisäksi Red Wings kaipailisi minun mielestäni ainakin vielä yhtä puolustajaakin. Varsinkin jos esimerkiksi Kronwall tai Quincey loukkaantuu niin ainakin paperilla Wingsien pakisto alkaa olemaan heikohko.

Muista Ryanin mahdollisista osotteista ainakin Colorado näyttää mielestäni epävarmalta, Stastnyllä on liian iso palkka ja Avalanche tuskin haluaa luopua Duchenesta. Pavelski San Josesta voisikin sitten olla todennäköisempi vaihtoehto? Mainio kakkossentteri. Tiedä sitten taas että kuinka hanakasti näitä pelaajia vaihdellaan oman divisioonan sisällä...
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ryan --> Filppula, kyllä kävisi minulle. Filppula löi itse viime kaudella lopullisesti läpi vaikka pelasikin laidassa Zetterbergin vierellä. Ryan toki on nakuttanut jo monta kautta putkeen 30+ maalisaldoja, mutta Anaheim tarvitsee kakkossentterin ja siihen hommaan Filppula olisi mainio vahvistus. Jotenkin vaan tuntuu, ettei tuollaista treidiä tulla näkemään.
 

VilleSeina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, SaiPa
Kyllä tuossa Ryanin treidissä täytyy liikkua myös jonkinsortin laituri, päittäin tuo Ryan <-> Filppula kauppa tuskin Ducksia niin paljon kostuttaisi.

Ihan siis ensi kautta silmällä pitäen, laituriosasto on tällä hetkellä täynnä kysymysmerkkejä joten jos vielä Ryan pistetään lihoiksi niin tuosta kaupasta tarvitaan kakkossentteri + suht laatu laituri.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
... ... ... jos vielä Ryan pistetään lihoiksi niin tuosta kaupasta tarvitaan kakkossentteri + suht laatu laituri.

Filippiini ja Pulu, erottamaton Jokerit -kaksikko, tulevaisuuden tutkapari ja Anaheimin kannattelija! Läpi kausien ja loukkaantumisien he taistelevat, pisteitä nakuttavat ja Stanley Cupin kotiin hoitavat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös